American girls cz. VIII - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-11, 18:51   #2791
Miśka84
BAN stały

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
Miśka Gałganie nie kłóć się i tak mam racje, hehe )
Maja- Twój Facet to Skarb, już miałam wcześniej napisać że On strasznie Cie kocha i że dobry z niego " ludź ". i mimo że pisałaś, że wciąż powraca w myślach Ex, Obecny jest według mnie lepszy. poczciwy, kochany . a głęboko w środku pewnie boi się że nie dorównuje temtemu.wybacz jeśli jestem zbyt szczera.
Anulka, tylko że ja mam zawsze rację (obojętnie czy mam czy nie)

Ja mam buzię ostatnio ślicznie nawilżoną, za to mam 1 obrzydliwego pryszcza na brodzie i żadnym cudem nie chce zejsć.

Klatka- my chcemy fotki!!!!!

Madzia M - ślicznie na 1 fotce wygladsz, super grzyweczka

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-11 o 18:52
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 18:54   #2792
bangsa
Raczkowanie

Misia radical w sprayu miałas ?? nic ci nie pomógł ??
bo kupiłam dzis,i będe i tak używac,ale sie zniecheciłam tym że napisałaś ze nic nie dal ;/
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 18:57   #2793
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

WITAM

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
dla mnie kKendra jest brzydka jak noc a ta tutaj śliczna

Madziolek..też masz rude włosy, to super ja wprawdzie mam teraz brąz z rudymi przebłyskami ale w wakacje wracam do mocniejszego rudego...w nim najlepiej się czuję;-) a dziś znów farbuję na rudawy brąz.
ja mam narazie miedź mieszaną z takim czerwonym brązem

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
ja tak mam ostatniouwielbiam pączkia w auchanie są takie pakowane po 10 za niską cenę ale bardzo smaczne...i ile razy tam jestem to zawsze ląduje w koszyku pęczek pączkówna stancji nie mam niczego żeby przygotować samemu pączki, choć kiedyś robiliśmyjestem pączkożercą
krokodylku a ty nie mieszkasz teraz przypadkiem w białymstoku ?

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Ja pączka ostatni raz jadlam na wakacjach - był o smaku toffi, ale srednio mi smakowal. Dlatego juz wiecej po niego nie siegnelam.
Teraz mam nową słodyczową miłość - batonik DOVE, mniam, wszytskie smaki - jak go jem, to czuje się jakbym opływała w luksusach. Pycha! tylko trochę drogi jak na batonika, bo cena wacha się od 2.5 - 3zł.
ja uwielbiam MAXI KING pycha, karmel cekolada, orzeszki i pianka.... raj

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
a tak a propos walentynekja kupilam toi pewnie zostaniemy w domku bo ja mam do 20 wyklady, a T Ż pracuje do 16....także będzie kolacja prz swiecach a później..... lulu

oj, też bym tak chciała ale na weekend musze wrócić do domu i za ścianą tata...
ale już niedługo, jak dobrze pójdzie to od pażdziernika zamieszkamy razem

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Tak od pól roku planujemy juz, by sie spotkać wisona-lato - wszystkie AG (i Barbie oczywiscie tez jeżeli chcą), najlepiej u Milusi, bo mieszka w Łodzi (a to środek Polski) i ma miejsce do przenocowania, mogłaby też zorganizować wynajecie domków nad jeziorkiem k.Łodzi
Fajnie by było, przyjedź też
Mam nadzieję że ten pomysł wypali, jak nie to sama nawiedzę Milusię
ja bym sie tez chetnie przejechała na takie spotkanko, ale jak tylko w babskim toearzystwie to ja odpadam bo nie chce tż zrobić przykrości, zresztą nikt mnie samej w droge (mam 400km) nie puści samej (czyt. tata i tż)

milusiamm wiesz że mój tż jest teraz w łodzi????
Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
Uniwersytet Rolniczy... tak, tak jestem rolnikiem z dyplomem

bo ty chyba z Krk ?
to tak jak mój tata

Cytat:
Napisane przez domininia Pokaż wiadomość
Technologie Zywnosci,ja sie nie spotkalam szczerze mowiac z jakims niezadowoleniem z powodu zmiany nazwy,wedlug mnie brzmi lepeij szczegolnie ze np technologia zywnosci nie ma nic wspolnego z rolnictwem,to samo biotechnologia czy chociazby weterynaria,wiec ogolna nazwa U.Przyrodniczy bardziej pasuje do wiekszosci kierunkow.
i kierunek ukończony przez moja mame tylko że w olsztynie
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Madziolek123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 18:59   #2794
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
Misia radical w sprayu miałas ?? nic ci nie pomógł ??
bo kupiłam dzis,i będe i tak używac,ale sie zniecheciłam tym że napisałaś ze nic nie dal ;/
Po jego użyciu nie widać żadnej róznicy (bo np. glisskur zostawia na włosach taką powłoke - włosy sa bardziej błyszczące), no ale radical ma powodowac, że włosy mniej wypadają, w sumie wypadają mi mniej niz kiedyś, ale to chyba zasługa waxa, choć cieżko stwierdzić...
No i rózne kosmetyki róznie działają u innych osób, wić używaj, może Tobie pomoże
Stary 2009-02-11, 19:03   #2795
Miśka84
BAN stały

Madziolek - mnie TŻ tez niechętnie pusci, ale akurat ja jednak wolałabym w damskim towarzystwie, żeby to była nasza, taka typowo babska - wizażowa imprezka Zwłaszcza, że częśc wizażanek nie ma TŻ...

Chyba, ze grono bedzie małe (bo wizażnki sie wyłamią) to wtedy wezme TŻ, zeby rozkręcił trochę imprezkę hehe
Stary 2009-02-11, 19:04   #2796
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:

A dziękuję
A tak w ogóle dziękuję za przyjęcie zaproszenia
I Maji tez dziękuję

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:05   #2797
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

wklejam zdjęcia jak obiecałam
na pierwszym zdjęciu włosy tylko umyte, nawet nie ułożone, wiec nie zwracajcie uwagi na fryzure

tak mi sie przypomniało jak przeglądałam fotki, bo che podziękować Czekoladzie za natchnienie na sukienke studniówkową
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02244.jpg (50,4 KB, 134 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02374.jpg (130,3 KB, 109 załadowań)
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Edytowane przez Madziolek123
Czas edycji: 2009-02-11 o 19:10
Stary 2009-02-11, 19:08   #2798
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Madziolek123 Pokaż wiadomość
na pierwszym zdjęciu włosy tylko umyte, nawet nie ułożone, wiec nie zwracajcie uwagi na fryzure

tak mi sie przypomniało jak przeglądałam fotki, bo che podziękować Czekoladzie za natchnienie na sukienke studniówkową
Tutaj wklejkasz? Czy moze na nk? Bo ja nie widzę
Stary 2009-02-11, 19:12   #2799
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
Madziolek - mnie TŻ tez niechętnie pusci, ale akurat ja jednak wolałabym w damskim towarzystwie, żeby to była nasza, taka typowo babska - wizażowa imprezka Zwłaszcza, że częśc wizażanek nie ma TŻ...

Chyba, ze grono bedzie małe (bo wizażnki sie wyłamią) to wtedy wezme TŻ, zeby rozkręcił trochę imprezkę hehe
w sumie to masz racje, nie pomyslałam o tym. spróbuje coś wymyśleć i jak coś przyjechać

już wkleiłam tutaj bo wczesniej cos mi sie nie chciały załadować
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Stary 2009-02-11, 19:13   #2800
Nicole the Blonde
Raczkowanie

Madziolek, masz strasznie AGową urode
Nicole the Blonde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:15   #2801
Miśka84
BAN stały

Cytat:
w sumie to masz racje, nie pomyslałam o tym. spróbuje coś wymyśleć i jak coś przyjechać

już wkleiłam tutaj bo wczesniej cos mi sie nie chciały załadować
Ładnie wygladasz No i masz moją wymarzoną długość włosów
Kiedy mi takie urosną?
Stary 2009-02-11, 19:16   #2802
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość

Ja mam taką suchą, bolącą i zaczerwienioną buzie. Pewnie dlatego, że rano nałożyłam tylko cienką warstwę pudru mineralnego, a na dworze było tak paskunie zimno i wietrznie i mroźnie

Mnie też Zwłaszcza, że kwiatki dostaję często bez okazji i wtedy bardzo to doceniam i bardzo mnie one cieszą. Bo na urodziny itp , to takie oczywiste i właśnie..hmm... wymuszone.
Ja tez mam zaczerwieniona mimo ze zazwyczaj w takie mrozy z niezła tapta wychodze.tłusty krem i "gruby"podklad.Ale niestety moja buia i tak odczuwa mroz i kaloryfer mimo ze staram sie przykrecac kaloryfer na noc a w dzien rozkrecam tylko deliktnie.
Nie dbam o nia niestety w domku tak jak kiedys bo przez ten remont ale na szczescie we wtorek bede miała juz swoja kabine i bede mogła dbac o ciałko jak kiedys

Narazie kupilam dwie maseczki z ZIAJI PRO jedna z mikrodermabrazja druga rozswietlajaca.Zel do mycia buzki Biodermy sebium.
I jeszcze krem garniera do skory bardzo suchej jak to nie pomoze to chyba sie do dermatologa przejde bo jakies mazie na recepte,bo az mnie buzka szypie.
uwielbiam allegro bo za wszystko zapłacilam 70 zł
Stosował ktos maseczke mineralna JADWIGA? bo wlasnie kolezanka mi ja poleciła na gg napisala ze dobra i zastanawiam sie cyz nie kupic?

Misia i jak zamowilas ktorys zel do paznokci?

Maju ja od swojego tż nie pamietma kiedy ostatnio kwiaty dostałam... zazdroszcze ci ze twoj facet tak o ciebie dba.
Za to dostałam dzisiaj kwiatka od sasiada mojego (z drugiego mieszkanka) i strasznie sie zdziwiłam a on na to ze to na walentynki bo juz sie pewnei do walentynek nie spotkamy ale mi niespodzianke zrobił.w sumie fajny chlopak z niego... a rózyczke postawiłam na honorowym miejscu i jak dzisiaj tż przyjdzie to juz wiem ze bede go tym wkur** i dobrze niech ma ja o niego dbam głaszcze i huham i co dostaje w zamian ...o nieee tak nie bedzie

Madzia super Bardzo ci pasuja Rozumiem ze mam sie ubrac na czarno i sledzic tż czy aby jet grzeczny dobrze juz sie robi
ja jutro ide kupic farbe mam dosc juz tego czerwonego odcienia w moich włosach na jaki bym kolor nie zrobiła to mam czerwone.

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-11 o 19:21
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:17   #2803
bangsa
Raczkowanie

noo ja widze foty masz śliczne włoski i taką twarzyczke własnie AG
ja bym ci inna frysske zrobiła...grzywka na bok,ale grybsza i przedziałek bliżej środka głowy,ale na boku,i lekko bym ci chyba te włoski skróciła,żeby nie było takich nierównych na dole i bym ci je zakręciła na ag-ową,grubą lokówke i byś wyglądała miodzio
Stary 2009-02-11, 19:21   #2804
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak nie lubie rudego tak tobie bardzo pasuje

ja zajadam się irysami ale pasowaly by pocwiczyc TW
po ilu uzyciach konczy wam sie wax??
ja chyba z 6 raz i koniec a tak bardzo duzo nie nakladalam a mam dlugie wlosy

Edytowane przez justyss
Czas edycji: 2009-02-11 o 19:22
justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:22   #2805
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Ja tez mam zaczerwieniona mimo ze zazwyczaj w takie mrozy z niezła tapta wychodze.tłusty krem i "gruby"podklad.Ale niestety moja buia i tak odczuwa mroz i kaloryfer mimo ze staram sie przykrecac kaloryfer na noc a w dzien rozkrecam tylko deliktnie.
Nie dbam o nia niestety w domku tak jak kiedys bo przez ten remont ale na szczescie we wtorek bede miała juz swoja kabine i bede mogła dbac o ciałko jak kiedys

Narazie kupilam dwie maseczki z ZIAJI PRO jedna z mikrodermabrazja druga rozswietlajaca.Zel do mycia buzki Biodermy sebium.
I jeszcze krem garniera do skory bardzo suchej jak to nie pomoze to chyba sie do dermatologa przejde bo jakies mazie na recepte,bo az mnie buzka szypie.
Stosował ktos maseczke mineralna JADWIGA? bo wlasnie kolezanka mi ja poleciła na gg napisala ze dobra i zastanawiam sie cyz nie kupic?

Maju ja od swojego tż nie pamietma kiedy ostatnio kwiaty dostałam... zazdroszcze ci ze twoj facet tak o ciebie dba.
Za to dostałam dzisiaj kwiatka od sasiada mojego (z drugiego mieszkanka) i strasznie sie zdziwiłam a on na to ze to na walentynki bo juz sie pewnei do walentynek nie spotkamy ale mi niespodzianke zrobił.w sumie fajny chlopak z niego... a rózyczke postawiłam na honorowym miejscu i jak dzisiaj tż przyjdzie to juz wiem ze bede go tym wkur** i dobrze niech ma ja o niego dbam głaszcze i huham i co dostaje w zamian ...o nieee tak nie bedzie

Madzia super Bardzo ci pasuja Rozumiem ze mam sie ubrac na czarno i sledzic tż czy aby jet grzeczny dobrze juz sie robi
ja jutro ide kupic farbe mam dosc juz tego czerwonego odcienia w moich włosach na jaki bym kolor nie zrobiła to mam czerwone.
Oj, widzę że wojowniczy nastrój Ale to dobrze, moze ten kwiatek podziała niemile na ego TŻ i przyjdzie jutro z bukietem
Miluisia, ale moze on wie, ze zamiast kwiatka wolisz wino i winko Ci przynosi ? Bo mój tak ma hehe

Napisz jak te maseczki, bo tez myślę aby zamowić sobie cały zestaw ziaja pro z all

Ja myślałam, że masz czarne włosy?

Zamówiłam zestaw za 122, ale jeszcze nie mam go.

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-11 o 19:25
Stary 2009-02-11, 19:31   #2806
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:

A dziękuję
A tak w ogóle dziękuję za przyjęcie zaproszenia
I Maji tez dziękuję I Misi tez dziękuje

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:31   #2807
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
Napisane przez Nicole the Blonde Pokaż wiadomość
Madziolek, masz strasznie AGową urode
Cytat:
Ładnie wygladasz No i masz moją wymarzoną długość włosów
Kiedy mi takie urosną?
Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość

dziękuje

Cytat:
noo ja widze foty masz śliczne włoski i taką twarzyczke własnie AG
ja bym ci inna frysske zrobiła...grzywka na bok,ale grybsza i przedziałek bliżej środka głowy,ale na boku,i lekko bym ci chyba te włoski skróciła,żeby nie było takich nierównych na dole i bym ci je zakręciła na ag-ową,grubą lokówke i byś wyglądała miodzio
taki przedziałek jak mówisz do mnie nie pasuje, bo mam takie dziwne włosy z boku, jakby przyklapniete i dziwnie wtedy wyglądam, bo już próbowałam ja właśnie chce je ściąć tak na równo, żeby były, ale mój TŻ okropnie naciska żeby takie zostały. a wy jak myślicie? wyrównać czy zostawić?
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Stary 2009-02-11, 19:37   #2808
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Ojj Milusiaam ja też nie dostaję, ale może w walentynki..
Do tej pory dostałam od niego jedną różę i to na przeprosiny, więc raczej żeby mnie ułaskawić niż cokolwiek innego..
Masz na pocieszenie kochana ode mnie

Madziolek jejuś ładna jesteś taka..wyrazista, nie wiem jak to określić, świeża, widać, że jesteś radosna i energiczna, a ja zawsze mam jakąś taką dziwną buźkę..
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:38   #2809
Czekolada83
BAN stały

Cytat:

a czym sie przyczynilam??

wow ruda jestes
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:40   #2810
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
dziękuje

taki przedziałek jak mówisz do mnie nie pasuje, bo mam takie dziwne włosy z boku, jakby przyklapniete i dziwnie wtedy wyglądam, bo już próbowałam ja właśnie chce je ściąć tak na równo, żeby były, ale mój TŻ okropnie naciska żeby takie zostały. a wy jak myślicie? wyrównać czy zostawić?

Wyrownac . Teraz sie takie postrzepione wydaja, jak wyrownasz, beda wygladaly na zdrowsze.

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:42   #2811
bangsa
Raczkowanie

madziolek a jak bys z tej przyklapłej strony włoski natapirowała ??
ja tak robie bo bym miałą klapciocha na głowie z resztą zobacz sobie na nk jaką frysske sobie robie,Taka by ci pasowała pewnie,bo w niej prawie każdy ładnie wygląda

tez mam takie zdanie ze postrzępione wyglądają własnie jakbys miała zniszczone,albo połamane ;/ lepiej podciąć i wyrównać>Będa lepiej rosły i lepiej sie prezentowały

Edytowane przez bangsa
Czas edycji: 2009-02-11 o 19:43
Stary 2009-02-11, 19:43   #2812
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
a czym sie przyczynilam??

wow ruda jestes
rude --> wredne tak mówi mój tż, że dobrałam kol do charakteru

wkleiłaś taką prześliczną białą sukienkę, spodobała mi sie, wiec wydrukowałam fotke, poszłam z nia do krawcowej i miałam swoja wymarzoną suknie której tak szukałam
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Stary 2009-02-11, 19:45   #2813
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Ach dziewczyny... Jak ja bym chciała popisać z wami, ale nie wyrabiam... Jestem w II części wątku, bo nie chcę zadawać po raz kolejny pytań dotyczących loków itp. Najpierw przejrzę wszystkie części i może w 27 was dogonię. A czasami jak czytam tamte wypowiedzi to mam taaaką ochotę się wtrącić
Stary 2009-02-11, 19:45   #2814
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
ja tak robie bo bym miałą klapciocha na głowie z resztą zobacz sobie na nk jaką frysske sobie robie,Taka by ci pasowała pewnie,bo w niej prawie każdy ładnie wygląda

tez mam takie zdanie ze postrzępione wyglądają własnie jakbys miała zniszczone,albo połamane ;/ lepiej podciąć i wyrównać>Będa lepiej rosły i lepiej sie prezentowały
wiec tak zrobie ale nie mam chyba Cie w znajomych
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Stary 2009-02-11, 19:49   #2815
maja55
Zakorzenienie

milusiaam, ja mam taką czerwoną, mimo, że dbam, ostatnio też robiłam sobie algi, a to dla mnie zbawienie Tylko ja kiedyś leczyłam się sterydami i teraz muszę chuchać i dmuchać jak na jakieś nie wiem co

Też mnie kusi kilka produktów Ziaja Pro ale ostatnio zamówiłam sobie kilka rzeczy Clareny i juz mnie nie będzie stać

Dobrze, że postawiłaś ten kwiatek na honorowym miejscuTeż bym tak zrobiła Swoją drogą, to ten sąsiad to taki Twój cichy wielbiciel
Stary 2009-02-11, 19:50   #2816
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
Ach dziewczyny... Jak ja bym chciała popisać z wami, ale nie wyrabiam... Jestem w II części wątku, bo nie chcę zadawać po raz kolejny pytań dotyczących loków itp. Najpierw przejrzę wszystkie części i może w 27 was dogonię. A czasami jak czytam tamte wypowiedzi to mam taaaką ochotę się wtrącić
Bosssz, masz cierpliwość dziewczyno

A le, ale pamietaj, ze co złego to nie ja
Dziwny jest ogólnie ten wizaż, mozna napisac coś pod wpływem emocji czy alko, a za iles nawet lat ktos to sobie moze przeczytać I jeszcze jakąs psychoanalizę walnąć

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-11 o 19:53
Stary 2009-02-11, 19:55   #2817
maja55
Zakorzenienie

Cytat:

Bangsa, a możesz zdradzić taktykę tapirowania?
Ja mam taki typ gładkich, lejacych się włosów i albo robię coś żle, albo mam nienadające się na tapir włosy:/ Zawsze mi jakoś tak się zlepią w strąki

Dziewczynki, a może TŻ nie kupują kwiatków, bo myślą że nie lubicie? Ja zawsze strasznie się cieszę jak z największego prezentu, no, i często mam kwiaty na biurku, więc TŻ wie że uwielbiam kwiaty.
Stary 2009-02-11, 20:03   #2818
Aleerka
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Aleerka GG do Aleerka

Ach, tak wołacie na te nowe, żeby się odezwały, to wetknę tu swój nosek xD
Co prawda, udzielałam się w pierwszej części wątku (przez 2 strony ) ale z dużą dozą nieśmiałości dołączam po raz kolejny - mam nadzieję, że tym razem na dłużej

Przyjmiecie mnie, AG ?

AG co prawda ze mnie żadna, zwłaszcza, że ja to w czerni raczej gustuję, ale poczytać zawsze można, a nuż się czegoś nauczę Ale 2 fotki wrzuciłam do galerii, żeby nie było

Nooo, to by było na tyle z powitania

M.P <3
Aleerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 20:04   #2819
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
rude --> wredne tak mówi mój tż, że dobrałam kol do charakteru

wkleiłaś taką prześliczną białą sukienkę, spodobała mi sie, wiec wydrukowałam fotke, poszłam z nia do krawcowej i miałam swoja wymarzoną suknie której tak szukałam
pamietam ktora, pokaz koniecznie!!
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 20:05   #2820
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj, widzę że wojowniczy nastrój Ale to dobrze, moze ten kwiatek podziała niemile na ego TŻ i przyjdzie jutro z bukietem
Miluisia, ale moze on wie, ze zamiast kwiatka wolisz wino i winko Ci przynosi ? Bo mój tak ma hehe

Napisz jak te maseczki, bo tez myślę aby zamowić sobie cały zestaw ziaja pro z all

Ja myślałam, że masz czarne włosy?

Zamówiłam zestaw za 122, ale jeszcze nie mam go.
ja mam wlosy kolory brazowego który spiera sie po dwoch myciach i robi czerwony bleee na zdjeciahc tego nie widac ale jak patrze w swietle dziennym to strasznie

O to pochwal sie jak juz bedziesz miała zel czy jest dobry ok

a maseczki to
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...normalnej.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...rmabrazja.html
te dwie zamowilam jeszcze mysle o takiej z zielona glinka
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html

wszystko zamowilam od sprzedawcy z łodzi wiec za przesyłke nie zaplace od sprzedawcy apteka pod złotym lwem pisane razem jak ktos chciałby zamowic
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości