|
|
#2791 | |
|
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
(obojętnie czy mam czy nie )![]() Ja mam buzię ostatnio ślicznie nawilżoną, za to mam 1 obrzydliwego pryszcza na brodzie i żadnym cudem nie chce zejsć .Klatka- my chcemy fotki!!!!! Madzia M - ślicznie na 1 fotce wygladsz, super grzyweczka Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-11 o 18:52 |
|
|
|
|
#2792 |
|
Raczkowanie
|
Misia radical w sprayu miałas ?? nic ci nie pomógł ??
bo kupiłam dzis,i będe i tak używac,ale sie zniecheciłam tym że napisałaś ze nic nie dal ;/ |
|
|
|
#2793 | |||||||
|
Rozeznanie
|
WITAM
Cytat:
Cytat:
?Cytat:
pycha, karmel cekolada, orzeszki i pianka.... raj ![]() Cytat:
oj, też bym tak chciała ale na weekend musze wrócić do domu i za ścianą tata... ![]() ale już niedługo, jak dobrze pójdzie to od pażdziernika zamieszkamy razem Cytat:
bo nie chce tż zrobić przykrości, zresztą nikt mnie samej w droge (mam 400km) nie puści samej (czyt. tata i tż)milusiamm wiesz że mój tż jest teraz w łodzi???? Cytat:
Cytat:
|
|
#2794 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No i rózne kosmetyki róznie działają u innych osób, wić używaj, może Tobie pomoże
|
|
|
|
|
#2795 |
|
BAN stały
|
Madziolek - mnie TŻ tez niechętnie pusci, ale akurat ja jednak wolałabym w damskim towarzystwie, żeby to była nasza, taka typowo babska - wizażowa imprezka
Chyba, ze grono bedzie małe (bo wizażnki sie wyłamią ) to wtedy wezme TŻ, zeby rozkręcił trochę imprezkę hehe
|
|
|
|
#2796 |
|
Wtajemniczenie
|
A dziękuję
A tak w ogóle dziękuję za przyjęcie zaproszenia ![]() I Maji tez dziękuję
|
|
#2797 |
|
Rozeznanie
|
wklejam zdjęcia jak obiecałam
![]() na pierwszym zdjęciu włosy tylko umyte, nawet nie ułożone, wiec nie zwracajcie uwagi na fryzure tak mi sie przypomniało jak przeglądałam fotki, bo che podziękować Czekoladzie za natchnienie na sukienke studniówkową
![]() Edytowane przez Madziolek123 Czas edycji: 2009-02-11 o 19:10 |
|
|
|
#2798 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() już wkleiłam tutaj bo wczesniej cos mi sie nie chciały załadować
|
|
#2800 |
|
Raczkowanie
|
Madziolek, masz strasznie AGową urode
|
|
|
|
#2801 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie dbam o nia niestety w domku tak jak kiedys bo przez ten remont ale na szczescie we wtorek bede miała juz swoja kabine i bede mogła dbac o ciałko jak kiedys ![]() Narazie kupilam dwie maseczki z ZIAJI PRO jedna z mikrodermabrazja druga rozswietlajaca.Zel do mycia buzki Biodermy sebium. I jeszcze krem garniera do skory bardzo suchej jak to nie pomoze to chyba sie do dermatologa przejde bo jakies mazie na recepte,bo az mnie buzka szypie. uwielbiam allegro bo za wszystko zapłacilam 70 zł Stosował ktos maseczke mineralna JADWIGA? bo wlasnie kolezanka mi ja poleciła na gg napisala ze dobra i zastanawiam sie cyz nie kupic? Misia i jak zamowilas ktorys zel do paznokci? Maju ja od swojego tż nie pamietma kiedy ostatnio kwiaty dostałam... zazdroszcze ci ze twoj facet tak o ciebie dba.Za to dostałam dzisiaj kwiatka od sasiada mojego (z drugiego mieszkanka) i strasznie sie zdziwiłam a on na to ze to na walentynki bo juz sie pewnei do walentynek nie spotkamy a rózyczke postawiłam na honorowym miejscu i jak dzisiaj tż przyjdzie to juz wiem ze bede go tym wkur** i dobrze niech ma ja o niego dbam głaszcze i huham i co dostaje w zamian ...o nieee tak nie bedzie Madzia super Bardzo ci pasuja Rozumiem ze mam sie ubrac na czarno i sledzic tż czy aby jet grzeczny dobrze juz sie robi ![]() ![]() ja jutro ide kupic farbe mam dosc juz tego czerwonego odcienia w moich włosach na jaki bym kolor nie zrobiła to mam czerwone. Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-11 o 19:21 |
|
|
|
|
#2803 |
|
Raczkowanie
|
noo ja widze foty
masz śliczne włoski i taką twarzyczke własnie AG ja bym ci inna frysske zrobiła...grzywka na bok,ale grybsza i przedziałek bliżej środka głowy,ale na boku,i lekko bym ci chyba te włoski skróciła,żeby nie było takich nierównych na dole i bym ci je zakręciła na ag-ową,grubą lokówke i byś wyglądała miodzio
|
|
|
|
#2804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja zajadam się irysami ale pasowaly by pocwiczyc TW po ilu uzyciach konczy wam sie wax?? ja chyba z 6 raz i koniec a tak bardzo duzo nie nakladalam a mam dlugie wlosy
Edytowane przez justyss Czas edycji: 2009-02-11 o 19:22 |
|
|
|
|
#2805 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale to dobrze, moze ten kwiatek podziała niemile na ego TŻ i przyjdzie jutro z bukietem Miluisia, ale moze on wie, ze zamiast kwiatka wolisz wino i winko Ci przynosi ? Bo mój tak ma heheNapisz jak te maseczki, bo tez myślę aby zamowić sobie cały zestaw ziaja pro z all Ja myślałam, że masz czarne włosy ?Zamówiłam zestaw za 122, ale jeszcze nie mam go. Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-11 o 19:25 |
|
|
|
|
#2806 |
|
Wtajemniczenie
|
A dziękuję
A tak w ogóle dziękuję za przyjęcie zaproszenia ![]() I Maji tez dziękuję I Misi tez dziękuje
|
|
#2807 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja właśnie chce je ściąć tak na równo, żeby były, ale mój TŻ okropnie naciska żeby takie zostały. a wy jak myślicie? wyrównać czy zostawić?
|
|
#2808 |
|
Rozeznanie
|
Ojj Milusiaam ja też nie dostaję, ale może w walentynki..
Do tej pory dostałam od niego jedną różę i to na przeprosiny, więc raczej żeby mnie ułaskawić niż cokolwiek innego.. ![]() Masz na pocieszenie kochana ode mnie Madziolek jejuś ładna jesteś taka..wyrazista, nie wiem jak to określić, świeża, widać, że jesteś radosna i energiczna, a ja zawsze mam jakąś taką dziwną buźkę..
|
|
|
|
#2809 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wow ruda jestes
|
|
|
|
|
#2810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyrownac
|
|
#2811 |
|
Raczkowanie
|
madziolek a jak bys z tej przyklapłej strony włoski natapirowała ??
ja tak robie bo bym miałą klapciocha na głowie z resztą zobacz sobie na nk jaką frysske sobie robie,Taka by ci pasowała pewnie,bo w niej prawie każdy ładnie wygląda ![]() tez mam takie zdanie ze postrzępione wyglądają własnie jakbys miała zniszczone,albo połamane ;/ lepiej podciąć i wyrównać>Będa lepiej rosły i lepiej sie prezentowały Edytowane przez bangsa Czas edycji: 2009-02-11 o 19:43 |
|
|
|
#2812 |
|
Rozeznanie
|
rude --> wredne
wkleiłaś taką prześliczną białą sukienkę, spodobała mi sie, wiec wydrukowałam fotke, poszłam z nia do krawcowej i miałam swoja wymarzoną suknie której tak szukałam
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Ach dziewczyny... Jak ja bym chciała popisać z wami, ale nie wyrabiam... Jestem w II części wątku, bo nie chcę zadawać po raz kolejny pytań dotyczących loków itp. Najpierw przejrzę wszystkie części i może w 27 was dogonię. A czasami jak czytam tamte wypowiedzi to mam taaaką ochotę się wtrącić
|
#2814 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
milusiaam, ja mam taką czerwoną, mimo, że dbam, ostatnio też robiłam sobie algi, a to dla mnie zbawienie
Tylko ja kiedyś leczyłam się sterydami i teraz muszę chuchać i dmuchać jak na jakieś nie wiem co![]() Też mnie kusi kilka produktów Ziaja Pro ale ostatnio zamówiłam sobie kilka rzeczy Clareny i juz mnie nie będzie stać ![]() Dobrze, że postawiłaś ten kwiatek na honorowym miejscu Też bym tak zrobiła Swoją drogą, to ten sąsiad to taki Twój cichy wielbiciel
|
#2816 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A le, ale pamietaj, ze co złego to nie ja Dziwny jest ogólnie ten wizaż, mozna napisac coś pod wpływem emocji czy alko, a za iles nawet lat ktos to sobie moze przeczytać
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-11 o 19:53 |
|
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taki typ gładkich, lejacych się włosów i albo robię coś żle, albo mam nienadające się na tapir włosy:/ Zawsze mi jakoś tak się zlepią w strąki ![]() Dziewczynki, a może TŻ nie kupują kwiatków, bo myślą że nie lubicie? Ja zawsze strasznie się cieszę jak z największego prezentu, no, i często mam kwiaty na biurku, więc TŻ wie że uwielbiam kwiaty.
|
|
#2818 |
|
Przyczajenie
|
Ach, tak wołacie na te nowe, żeby się odezwały, to wetknę tu swój nosek xD
Co prawda, udzielałam się w pierwszej części wątku (przez 2 strony Przyjmiecie mnie, AG ? ![]() AG co prawda ze mnie żadna, zwłaszcza, że ja to w czerni raczej gustuję, ale poczytać zawsze można, a nuż się czegoś nauczę Ale 2 fotki wrzuciłam do galerii, żeby nie było ![]() Nooo, to by było na tyle z powitania
|
#2819 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na zdjeciahc tego nie widac ale jak patrze w swietle dziennym to strasznie O to pochwal sie jak juz bedziesz miała zel czy jest dobry ok ![]() a maseczki to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...normalnej.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...rmabrazja.html te dwie zamowilam jeszcze mysle o takiej z zielona glinka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html wszystko zamowilam od sprzedawcy z łodzi wiec za przesyłke nie zaplace od sprzedawcy apteka pod złotym lwem pisane razem jak ktos chciałby zamowic |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.

)
(obojętnie czy mam czy nie
)
.

, choć kiedyś robiliśmy
?
pycha, karmel cekolada, orzeszki i pianka.... raj 

bo juz sie pewnei do walentynek nie spotkamy
?