|
|
#3391 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Oprócz tego od dawna mam ochotę na te sera czy kremy. Podoba mi się, że wszystko jest już poodmierzane, popakowane, tylko ukręcać
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3393 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam nadzieję, że ta tendencja spadkowa utrzyma się nadal Przez te dni, gdy waga stała w miejscu, zacząłem wątpić w powodzenie mojej akcji ![]() Cytat:
nie jest "szczerzenie się", a amerykański uśmiech A żołądkową piłem chyba tylko raz w życiu ![]() Cytat:
Wiem, że to raczej ostateczne rozwiązanie, poza tym na dzień dzisiejszy awykonalne ze względów finansowych. Nie mam (chyba) klasycznego trądziku, bo w końcu okres dojrzewania zakończyłem jakieś 7-8 lat temu Jednak zawsze muszę mieć jakąś "niespodziankę" na gębie, do tego rozszerzone pory, zaskórniki, przebarwienia i takie tam niedoskonałości W moim wieku to już przegięcie A te doustne kuracje retinoidowe kuszą mnie przede wszystkim całkowitym "uregulowaniem" funkcji skóry Co do olejku z drzewa herbacianego, stosuję obecnie żel do mycia twarzy z Oriflame, który jednak trochę wysusza (praktycznie się nie pieni, ale ma SLS na czwartym miejscu). No i tą śmieszną, dwukolorową "pomadkę" mam, ale praktycznie nie używam. Czy Ty aby zinwigilować mnie nie chcesz? ![]() Cytat:
Może powinienem wypróbować L Active właśnie? Ale przez pierwszy tydzień stosowania musiałbym zapewne ukrywać się w domu I jak rozumiem, dobry "nawilżacz" to podstawa (np. Lysanel na noc, rano nawilżanie)?Cytat:
Za dyplomatę mogę jeszcze od biedy robić, ale tej sześćdziesiątki, na dzień dzisiejszy, nie przeskoczę
|
|||||
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Co do wysypywania - mnie osobiście po Lysanelu nic nie "wyciąga", ale nie mam już problemów z cerą, myślę, że to kwestia indywidualna. Aaa - po paru użyciach łuszczę się, nie jakoś widowiskowo i strasznie, ale jednak.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-11 o 18:31 |
|
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu, czy mógłbys podac nazwe tych kropelek z Herbapolu na odchudzanie
pleeeas e
|
|
|
|
#3396 | |
|
BAN stały
|
I będziesz mnie śledziła, przebrana za... za sosenkę np.?
![]() Cytat:
![]() No właśnie... Ktoś tu kiedyś o diecie jakiejś wspominał
|
|
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nie masz większych problemów powinno pomóć Lysanel activ, to kwasowy kiler, jeśli nie masz doświadczenia z kwasami możesz sobie nieźle nabałaganić na twarzy, a kremy matujące przy problemowej cerze tylko pogarszają jej stan. Porządne nawilżanie i oczyszczanie przedewszystkim i będzie pięknie |
|
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Słuchajcie, ludzie(a raczej czytajcie) co to się z klubami porobiło?
![]() W atomizerkowym np. kompletnie nic się nie otwiera, tylko każą jakieś "dyskusje" wpisywać .... abrakadabra, kurza melodia ![]() Kto coś wie , niech się wypowie ..
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z moich zapewnień wyszło to,że przez 4 miesiące przytyłam 10kg Ale biorę leki po których się tyje. Jestem tym faktem podłamana, bo leków nie mogę odstawić, bardzo mało jem a i tak czuję,że jestem coraz grubsza Cała garderoba do wymiany,ale nie wymienie, bo musze schudnac.Chodze w dresie...![]() Gryksiu,MUSZE czuje sie fatalnie w swojej skórze...
|
|
|
|
|
#3401 |
|
Rozeznanie
|
Może to są leki zatrzymujące wodę w organizmie, skoro niewiele jesz a waga rośnie szybko to raczej na to wskazuje.
|
|
|
|
#3402 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Wiem, jakie upierdliwe są problemy z cerą. Życzę jak najszybszego zwycięstwa ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3403 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
Biore Si do Polski na weekend. Zabookowalam wzglednie tani bilet lotniczy.
Bezproblemowo(!) zarezerwowalam hotel, piszac z pania tylko maile! (moja ostatnia mailowa sytuacja z grudnia - klinika z Krk, stronka glosi 'piszta maile a staff wam odpowie chetnie!', wiec napisalam szczegolowego maila, z konkretnymi zapytaniami, milego. Na co dostalam odpowiedz 'prosze o kontakt ...' i podala mi numer telefonu. oczywistym jest, ze gdybym mogla zadzwonic to bym to zrobila. Po co takie kliniki podaja maila skoro nikomu sie odpisac nie chce? ) Moglabym byc Holiday Rep'em. O takim - http://www.youtube.com/watch?v=bUPjYWE5Tf4 ja te 'pania' kocham!!!!!!!!!! |
|
|
|
#3405 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
klubu teraz działają bardziej jak wątek...w dodatku pokazuje wszystko od początku...coś pokiełbasili..niewygodnie jest teraz
|
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Princessko - cudnie Ci z takimi ciemniejszymi włosami. Cała twarz się zmieniła
Cytat:
Mnie się niedawno śniła Sabb - kręciła głową i cmokała z niesmakiem nad moją biblioteczką Dziś mnie głowa boli, jak dawno nie bolała. Do tego atmosfera w pacy nieszczególna (szefowej ojciec zmarł ) Ogólnie chaos wszędzie i zgnilizna intelektualna Ale będzie lepiej. Już jest jakby lepiej
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
http://esentia.pl/De_Noyles_Linea_Ba...noc_p24170.htm
To jeszcze w kwestii kwasów. Miałam, używałam, byłam bardzo zadowolona. Bardzo wydajny żel - smarowałam nim nawet kolana i łokcie. Na niego można nałożyć krem, zresztą tak zaleca producent. Dawno temu śniło mi się, że zwiedzałyśmy z Sabbath jakąś katedrę - nie wiem, gdzie, wyszłyśmy z niej, a katedra się zawaliła
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-11 o 20:34 |
|
|
|
#3408 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu jeszcze nie kupowałam. Ciekawe ile czeka się na przesyłkę?Cytat:
Cytat:
Za lwicę za sosenką Cytat:
|
|
#3409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chciałam Świętowita od jakiegoś czasu i ostatecznie postanowiłam zamówić. Bardzo mi pasuje tego rodzaju wisior - jeśli ktoś nie wie, co to, to za cholerę nie zgadnie ![]() Podczytuję sobie Wasze posty o kwasach i zastanawiam się, jakiej firmy jest krem, który stoi u mnie w łazience, też z kwasami. Cudów po nim nie ma, choć pewnie mało systematyczna jestem
|
|
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Ta sosenka będzie musiała być baaardzo duża i rozłożysta
|
|
|
#3411 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
No przecież Lwice są duże, to jak ma mnie nie być widać za jakąś chucherkową sosenką
|
|
|
#3413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiego zamówiłaś?Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-11 o 21:54 |
||
|
|
|
#3414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.walhalla.com.pl/sklep/pro...roducts_id=296 |
|
|
|
|
#3415 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3416 | |||||
|
BAN stały
|
Biegałem po internecie "za kwasami", aż wpadłem na jakiś sklep kosmetyczny z mottem "Przetrwają tylko najpiękniejsi", umieszczonym u góry strony
Tak mi się jakoś z III Rzeszą skojarzyło ![]() Cytat:
Posumujmy: oczyszczanie bez SLS-ów (a takie coś oczyszcza w ogóle ), tonik (wolałbym nie ), kwasy na noc, a na dzień nawilżacz. Zdałem? ![]() W ogóle za dużo jest kosmetyków, stanowczo za dużo i człowiek głupieje Aha! Czytałem dobre opinie na temat "zielonej" serii Ziai. Macie rozeznanie?Cytat:
U mnie, jak na razie, wszystko idzie ku lepszemu. Ale potrzebowałem dużo czasu, aby sie otrząsnąć i zacząć coś robić Wcześniej zdarzały mi się takie parodniowe "zrywy", z których nic nie wychodziło, bo zniechęcałem sie brakiem cudownych efektów. Początki (sierpień) były tragiczne, ale z czasem jest już lżej i życzę powodzenia, bo jedziemy na tym samym wózku ![]() A spróbowac kropli nie zaszkodzi. Albo czerwonej herbaty Cytat:
![]() Mnie się dzisiaj Endżi śniła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(byle nie żadne Dior'y )No... może też być sekwojka
|
|||||
|
|
|
#3417 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu - mam nadzieję, że w twoich okolicach jest duuuużo sekwoi
![]() Ale tu nie Hameryka Trzeba będzie znaleźć jakiś dąb
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-11 o 22:32 |
|
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabb chyba też nosi identycznego.Bardzo lubię i polecam taniutki żel do mycia twarzy z oliwkowej serii Ziaji. Co do reszty to ja ostatnio gustuję w robionych mazidłach. Radziłabym przyjrzeć się temu i temu (dodaję zazwyczaj odrobinę do codziennego kremu) Używam mazideł z innego źródła, ale skład zbliżony. U mnie działa. Może po prostu schowasz się za Bartkiem
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-11 o 22:40 |
|
|
|
|
#3420 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

aloesowy i lawendowy na biochemii

Mam nadzieję, że ta tendencja spadkowa utrzyma się nadal
Przez te dni, gdy waga stała w miejscu, zacząłem wątpić w powodzenie mojej akcji 
przeca żołądkowa dobra jest (w małych ilościach)
A żołądkową piłem chyba tylko raz w życiu
W moim wieku to już przegięcie
Ale przez pierwszy tydzień stosowania musiałbym zapewne ukrywać się w domu

Cała garderoba do wymiany,ale nie wymienie, bo musze schudnac.Chodze w dresie...

Na pewno skorzystamy. Córka mi się napaliła na kurację, więc może efekty jakieś będą
Wiem, jakie upierdliwe są problemy z cerą. Życzę jak najszybszego zwycięstwa
Ale będzie lepiej. Już jest jakby lepiej 
), kwasy na noc, a na dzień nawilżacz. Zdałem?