Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-12, 17:58   #4411
malwa1234
Raczkowanie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

Cytat:
Napisane przez monikab Pokaż wiadomość
Właśnie obie jestemy zielone, więc jakbyś miała jakieś pomysły na wózek to daj znać, ja ze swojej strony też sie rozeznam w temacie.
no ja nie bardzo moge sie na cos nastawic bo obenie jestem w Belgii na poczatku kwietnia wracam do PL i tam chce wszystko kupic takze tu sie nawet nie krece za niczym bo jest strasznie drogo ale jak poczytasz kilka...nascie...dziesiat kartek do tyłu to tam dziewczyny duzo pisały o wozkach ich funkcjach.Ja mam zrobiona dopiero wstepna liste 1,5strony z zeszytu ale to same drobiazgi.Mam kupione dopiero 2 siatki ubranek dla synka
Stary 2009-02-12, 18:02   #4412
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

pakusia86 - o rany ale fajnie, to ja tez chce, wolę się śmiać niż buczeć, jęczeć, stękać, normalnie jak taka będę podczas porodu to się pod ziemię zapadnę ze wstydu, cały oddział mnie słyszy hehe . To będziesz miała wesoło, śmiać się cały czas to musi być widok, udokumentujecie to fotami lib filmikiem hehe. A Twoja siostra jest mega, hehe żeby było brzydkie? ale musiałaś ją pocyganić .

nicola2002 - a mój dzidziuś tak fajnie wypina grzbiecik, tak to nazywam bo położna mi wczoraj powiedziała że to to, chyba że się jakoś dupcią przekręca nie mam pojęcia, nieznany mi ten świat. Ja kupiłam kiedyś nospę ale tylko raz jej użyłam. A Twoja córa tajemnicza, tak się zakamuflowała w Twoim brzuszku.

poiglot91 - no będzie miał braciszek konkurencje chwilowo do kiedy nie opadną emocje i szał na małego bobaska. Wyobraź sobie jak z synkiem do nich przyjedziesz i uwaga wszystkch będzie skupiona na okruszku a braciszek z boku, obyście tego unikły bo będzie płacz brata .

Aguśkaa83 - słodziak z tego brzusia .
Stary 2009-02-12, 18:05   #4413
monikab
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Wrocilam mam wyniki.
A wiec: glukoza na czczo: 66, po 50g glukozy: 97 wiec tu sie ciesze
ale: hemoglobina mi spadla z 11,8 na 11,3
i zelazo mialam 113 a teraz 71, wiec mocno mi spadlo... na szczescie dolna granica to 60 ... ale dzidzia zzera z mamusi wszystko masakra
mocz ogolnie widze ze w normie, bialko nieobecne, cukier tez, leukocytozy nie ma...ale barwa lekko metna hmm ja tam nie widzialam zeby metne to bylo
toksoplazmoza dalej ujemna

qrde tż mnie zdenerwowal niech sie do mnie nawet nie odzywa....jest niewdzieczny....
to ja sie tak staram zeby jak wroci z pracy mial amciu i wszystko cieple i pod nosek...a ten nawet nie podziekuje i jeszcze chyba miny stroi ze nie na to mial ochote...powiedzialam ze mu juz nic wiecej nie ugotuje i ze mam obiadki dla niego w czterech literach !!!
bo ja sie staram a on chyba za dobrze ma !!!
o nie tego juz za wiele nie bede po nim sprzatac nie bede mu gotowac
to ze nie pracuje to nie znaczy ze wszystko w domu nalezy do moich obowiazkow, bo tak naprawde juz zaczynam nie miec sily ...plakusiam i jego mam w czterech literach o !
ide sobie upiec ciasto jemu nawet kawalka nie dam!
Agusia, chłopy juz tacy są, trzeba się nauczyć z nim żyć.
Fajnie, że z wynikami wszystko o.k. Jutro ja mam glukozę, trochę się boję bo jem strasznie dużo słodyczy (nie wiem czy ma to jakieś znaczenie).
Zjadłam bym takiego pysznego serniczka
monikab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 18:12   #4414
Aguśkaa83
Zakorzenienie

pakusia, marika dziekuje
monikab ja tez lubie slodkie, na szczescie cukier wyszedl dobry Przygotwuj sobie na jutro cytrynke do wcisniecia do tej glukozy, bedzie bardziej znosne do wypicia no i zycze powodzenia na badaniach...a to ze oni sa tacy to wiem ale my kobietki potrzebujemy dowartosciowania a szczegolnie gdy sie mocno staramy...
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 18:19   #4415
Fasolka87
Raczkowanie

Smile Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi

A mam pytanie czy pojawiają wam sie jakies problemy zylakami? Bo mnie ostatnio tak, zaniepokoilam sie bo zawsze w lecie lubilam pokazywac nogi( a co teraz? ) Macie jakies sposoby na zachowanie ładnych nóg??.... A co myslicie o tym zeby dopiero teraz zapisac sie na basen? Czy nie jest juz za pozno?:P

Poza tym, leniuchujemy dzisiaj calydzien bo jakies przeziebienie chyba probuje z nami walczyc.....Buziaki
Stary 2009-02-12, 18:34   #4416
poiglot91
Zakorzenienie

agusia ** 3maj sie zlotko

glupie fagasy
z tych naszych tztow czasem...

a moj tz napalil sie na mecz w sobote..
hahaha to mu chyba rozwale plan bo wlasnie spojrzalam na date i w sobote sa WALENTYNNKI.. no to troche nie wypada zeby poszedl na mecz z kumplami a mnie zostawil w domu sama czyz nie?
w sumie nie obchodzimy zabardzo walentynek ale jakas kolacyjke sie zje chociaz
zreszta co ja tu gadam mam to gdzies ma byc w tym dniu ze mna i juz..;/
niech mnie tylko zdenerwuje! ! !
Agusia nie dawaj mu ciasta!
hehe nie no to mnie rozbawilo'' ide sobie zrobic ciasto i nie dam mu nawet kawalka'' hahahha

pakusia to nie jest tak ze oni non stop ze soba pisza no co ty..
wczoraj tyle co ona cos mu napisala on odpisal
tak to raczej ze soba nie pisza a w kazdym badz razie ja o tym nie wiem..
czasem ona cos napisze on odpisze..
trudno no co mam sie zachowywac jak jakas wariatka i mu komorke zabierac.. przeciez nie moge zreszta mam jaka swoja dume.. i honor i nie bede sie tak ponizala przed nim z powodu jakiejs glupiej rury..;/
nie lubie jej
wydlubalabym jej galy...:g un:

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-02-12 o 18:36
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 18:38   #4417
michaela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
no tak w PL to jedno z najwazniejszych badan... tu w IRL jest inaczej... nie kieruja na te badania wszystkich ciezarnych tylko te z podejrzeniem... nie robi sie ich tu standardowo, tylko np. jesli ciezarna za szybko przybiera na wadze, a ja jak narazie przybieram dobrze.... wiec nie widza potrzeby robienia testu...
nie mysle o tym bo nie chce sie znowu nakrecac ze cos z dzieckiem jest nie tak ... to oni prowadza moja ciaze i oni wiedza jakie mi badania zrobic... nie panikujmy a jakos nie chce mi sie wydawac 140 euro za badanie ktorego moge nie potrzebowac... jak bedzie potrzeba to mi zrobia w szpitalu za darmo, nie to zebym oszczedzala na dziecku, ale nie chce byc madrzejsza od lekarzy
W niemczech tez to badanie niejest standardowe ale poniewaz kosztowalo tylko/az 30euro wiec zrobilam zebym sie potem niezamartwiala

Cytat:
Napisane przez Fasolka87 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi

A mam pytanie czy pojawiają wam sie jakies problemy zylakami? Bo mnie ostatnio tak, zaniepokoilam sie bo zawsze w lecie lubilam pokazywac nogi( a co teraz? ) Macie jakies sposoby na zachowanie ładnych nóg??.... A co myslicie o tym zeby dopiero teraz zapisac sie na basen? Czy nie jest juz za pozno?:P
Mysle ze na basen nigdy niema zapozno a na zylaki to ja dostalam ponczochy robione na zamowienie u mojego gina tutaj sa refundowane przez kase chorych a w polsce niemam pojecia czy mozna takie kupic

Bylam dzis na szczepionce na ten konflikt serologiczny myslalam ze dostaje sie ja w reke a ona mi mowi ze w pupe ojjj bolalo i jeszcze czuje no ale dla dzidzi wszystko

Laseczki macie sliczne brzuszki wiec i ja wkleje to juz 27tydz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07730 (648 x 486).jpg (31,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07745 (648 x 486).jpg (33,8 KB, 26 załadowań)
michaela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 18:39   #4418
Aguśkaa83
Zakorzenienie

jestem tak wqrzona ze bym sobie teraz zapalila
odechcialo mi sie piec ciasto nie mam nastroju na nic...pokrzyczalam sobie na tżta jeszcze teraz i moj synek chyba teraz placze w brzuszku... razem z mamusia....
SZYMONEK

Stary 2009-02-12, 18:43   #4419
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Aguśka
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 18:46   #4420
Aguśkaa83
Zakorzenienie

blondynka, poiglot dziekuje za pocieszenie, moje malenstwo tez teraz energicznie kopie, albo chce tez pocieszyc mamusie albo sie wystraszyl mojego krzyku...
SZYMONEK

Stary 2009-02-12, 18:56   #4421
Bercia2000
Zadomowienie

Kochane mamuśki nie stresujcie się tak chyba hormony nam szaleja
ja dzis płaczliwa jestem oglądałam program o dzieciach na tvn style wybierali fotelik do samochodu i co jak widziałam te maluszki to płakać mi sie chciało
chyba mi odbija powoli

poczekajcie jeszcze miesiąc i ja dołącze do narzekajacych na TŻ-ów teraz to tęsknie i zapominam o jego wadach ale jak wróci może być gorąco

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 19:08   #4422
poiglot91
Zakorzenienie

michaela

slodki brzusio

agusiu
moj maluszek tez zawsze mnie kopie.. jak sie denerwuje albo smuce..
wie kochane w ktorym momencie mamusie pocieszyc

buziaczki pieknosci
nie przejmuj sie nim
moj tz tez zawsze narzeka..
pimimo tego ze ja rano przynosze mi sniadanko do lozka przed praca
wieczorem wraca ma obiad... czy kolacje..
a i tak zawsze musi cos mu niepasowac
to juz chyba normalne
dlatego chce juz troche odchowac malego wyslac do zlobka albo cos i mykac do pracki i sie edukowac.. wtedy juz tak dobrze moj mis miec nie bedziei moze jak mu zrobie kanapke to sie ucieszy..
hehe
fakt faktem zawsze po zjedzeniu mowi ';'dziekuje'' ale i tak gada ze jego mama to to robi lepsze ..ej no ile gotuje jego mama a ile ja..?ehh
ale ja sie tym nie przejmuje jak nie smakuje to sa jeszcze ''jedzonka na wynos''

Czas edycji: 2009-02-12 o 19:10
Stary 2009-02-12, 19:17   #4423
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość

Małgosiu
ja Ci tylko napiszę że każda musi przez to przejść....ja mam taki dół za sobą i marzę o tym żeby nie wrócił może popraw sobie humor fryzjerem?
u mnie zawsze to działa
Fryzjer odpada - dopiero co farbowałam i staram się trochę zapuścić....

Już mi lepiej... zarobiłam sobie wieczór piękności i mi lepiej Pomalowałam się, ułożyłam włosy, wykąpałam i nasmarowałam różnymi cudami, co się bardzo Tż spodobało...

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość

1.body i półśpiochy
2.pieluszki tetrowe
3.smoczki ,ręcznik, szczotka i grzebień
4..moje koszule do szpitala
5.chusteczki i oliwka Hipp butelki avent
6.krab pozytywka

nie mogłam znalez żelu do mycia Hipp
Fajne rzeczy... dwie pieluszki z nadrukiem mam takie same Śliczne są

koszule zamówiłam przez allegro, bo nigdzie takich nie widziałam, a nie chcę mi się łazić po sklepach...

Jutro rano się wybiorę na jakieś łowy

Cytat:
Napisane przez magduchahahaha Pokaż wiadomość
Chcemy kupić właśnie takie okrycie kąpielowe, ale przez allegro, a powiedz: jaka jest jego jakoś na żywo? Pewnie dobra skoro sama kupiłaś
Koszule tez bedę mieć z tej serii
No i butelki tez Aventu, ale to chyba norma,, bo na forum robia one furrorę
Następna z koszulami Jak dla mnie jakość jest super... Nie narzekam. Zapłaciłam chyba 19 zł plus przesyłka, ale bardzo się opłacało bo u jednego sprzedawcy kupiłam sporo rzeczy naraz.

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Ja się dzisiaj pokłóciłam z mężem już nawet nie pamiętam od czego się zaczęło, ale powiedziałam mu, że czuję się taka sama i samotna, że się nie pyta jak ja się czuję albo maluszek, że on nic dla nas nie robi, a dzisiaj akurat tak mnie nogi bolą, że masakra i przydałby mi się masaż stópek, a on do mnie z tekstem, że ja dla niego też nic nie robię to się go pytam, żeby mi powiedział, co mam robić i w ogóle, bo ja nie umiem czytać w myślach a on na to, że nie ważne. Zawsze tak jest, że jak się go zapytam co mogę dla niego zrobić to on się w sobie zamyka i koniec nic z niego nie wyciągniesz

Dziewczyny Was też tak bolą nogi bo mnie ostatnio to strasznie, zawsze tak miałam jak czekała mnie bolesna @ no masakra jakaś znacie jakieś dobre sposoby na takie bóle w ciąży

a mimo wszystko dam ci
Dzięki i oddaję

A z tymi TŻ to tak jest.. takie bestie...

Mnie się wydaje że oni to się zmienią jak sę bobasek urodzi... na razie to takie wirtualne dla nich.

Nogi mnie bolą. jak chodziłam do pracy to mi dodatkowo puchły, a teraz te łydki...
Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
A ja wolę Martusię, moją niunię w brzuszku , druga to Madzia.
Cytat:
Napisane przez monikab Pokaż wiadomość
jeszcze nie, na ostatnim USG wypielo się do nas pupą, ale nie ukrywam że marzymy o synku, gdyż mamy dwie córki. Mam ogromną nadzieję że nam się uda.
Witam Mam nadzieję że będzie zdrowy synek

Cytat:
Fionka to moze mam cos takiego jak Ty...dalej mnie kluje pod zebrami ale troszke puscilo...
my juz jak staruszki...macice, kosci (cipne), kregoslupy, zebra wszystko nam sie sypie ...
Oj na bóle pod żebrami to ja strasznie cierpię. Codziennie. Ja mam małego położonego ukośnie i pod prawej stronie ma głowę.. No i pewnie uciska na jakiś organ i boli. Gin mówiła że tak będzie....

Cytat:
Napisane przez Fasolka87 Pokaż wiadomość
Ja mam chyba to samo, tylko że z reguły z prawej strony( bałam sie czy to nie jakis problem z watrabom) A czy wiecie skad ten dziwny bol pod zebrami?;> Ja w piatek ide do gina wiec postaram sie zapytac.
No podobno tak jest, w zależności jak ci się organy ułożyły i jak mięśnie. Może tak boleć. Moje obie bratowe też tak miały.

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Byłam dziś u gin,. i niestety nie jest za wesoło Szyjka puściła i mam leżeć plackiem za 2 tyg.do kontroli i jak się pogorszy to na podtrzymanie i szycie Mam wrażenie, że to jakiś zły sen. Dosłownie w to nie wierzę Ehhh Może już zostanie tak jak jest i obejdzie się bez leżenia na patologii Płci nadal nie było widać.

Będzie dobrze - zobaczysz

A ja dziś lepiej. Zaczyna mi się dokładnie 24 tydzień Synuś sobie wczoraj wieczorkiem (chyba na pocieszenie) takie harce urządził że szok

Ja już wiem że muszę się czymś zająć, to będzie lepiej. No i zaczęłam dbac o siebie. W końcu.

Tzn nigdy nie byłam zaniedbana, ale w końcu myślę o sobie a nie o innych....

Staram się nie obżerać, bo ostatnio to dawałam czadu. Nawet dzisiaj notowałam co zjadłam (co prawda w głowie, ale to zasze daje jakiś obraz sytuacji)
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 19:21   #4424
Aguśkaa83
Zakorzenienie

poiglot dobrze ze mam Skarba w brzuszku, to jest najpiekniejsze co moze byc na swiecie...tak dzidziorki wiedza kiedy nas pocieszyc
przepraszam ale jeszcze jedno zdanie na temat mojego tżta: stwierdzil, ze prania ja jako takiego nie robie, bo robi to pralka: wiec mu powiedzialam, ze oki: od nast razu sam sobie segregujesz swoje ciuchy, wkladasz do pralki i wieszasz skoro ja nie mam w tym zadnego udzialu..wlasnie konczy sie pranie, zaraz dam mu tylko informacje zeby sobie swoje wyjal, ja na pewno jego prania nie powiesze
aa i jutro obiadu mu nie robie
no bo ja nic nie robie tylko na forum siedze
a wlasnie to porownywanie naszych obiadow do obiadow ich mamus...to jest dopiero dobijajace, eh....

co do zlobka ja poki nie bede musiala nie oddam malenstwa nikomu, wogole to mam takie chore jazdy ze nikomu nie dam a szczegolnie tym za ktorymi nie przepadam dzidziorka na rece...masakra
michaela piekny brzusio no i nastepna szczuplusia mamusia a zastrzyq w pupe wspolczuje...
SZYMONEK

Stary 2009-02-12, 19:29   #4425
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Małgosiu ciesze sie kochana ze wkoncu zaczelas myslec o sobie bo kto jak nie my same o nas pomysli... Moje staranie sie o wlasciwe jedzenie konczy sie w momencie zlego nastroju, wtedy nie mysle i pochlaniam wszystko....

slysze wlasnie ze tż wiesza pranie...nie nie moge chyba zwariuje...zrozumiec faceta
SZYMONEK

Stary 2009-02-12, 19:29   #4426
poiglot91
Zakorzenienie

wiesz kochana ja tez nie chce oddawac..ale po jakims roku-poltora czasu bede juz pewnie musiala..
ale roznie to w zyciu bywa.. a byc tak na garnuszku faceta.. jest nie fajnie
Jednym kobieta to pasuje i je podziwiam ja naprawde nie potrafie
glupio mi strasznie brac od niego jakiekolwiek pieniadze..
niby normalna rzecz a dla mnie nie.. tam na obiad itp no to oke.. ale juz na rzeczy dla mnie typu fryzjer , kosmetyki to jakos mi dziwnie hehe
glupia jestem jakas

to twoj tz tez porownuje twoje obiadki do mamusi?
ehh..
nastepnym razem powiedz ze zrobisz mu na kolacje ''malaguo''
a jak sie zapyta co to powiedz ze gow*o z cebula
Stary 2009-02-12, 19:38   #4427
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
wiesz kochana ja tez nie chce oddawac..ale po jakims roku-poltora czasu bede juz pewnie musiala..
niby normalna rzecz a dla mnie nie.. tam na obiad itp no to oke.. ale juz na rzeczy dla mnie typu fryzjer , kosmetyki to jakos mi dziwnie hehe
glupia jestem jakas

ehh..
nie no nie moge ze smiechu hahahaaha

wiesz ja tez lubie miec swoje fundusze, nie lubie sie prosic takze rozumiem Cie...

wiecie co..poszlabym sobie teraz na dicho, albo na pifko masakra
nie wiem czy lubicie takie rytmy ale ja uwielbialam przed ciaza przy takich smigac
SZYMONEK

Stary 2009-02-12, 19:39   #4428
Aguśkaa83
Zakorzenienie

sorki nie wkleilam linku do tych rytmow
http://www.youtube.com/watch?v=vyuxDKCDLsQ
SZYMONEK

Stary 2009-02-12, 19:50   #4429
poiglot91
Zakorzenienie

ja wczoraj jak bylam w sklepie spojrzalam na piwo i od razu slinotoku dostalam hehe
ale zachwilke przeszlo
nie napilabym sie za nic w swiecie

agusia fajna ta pioseneczka..
taka dance..
ja lubilam bardziej elektro..
..
Stary 2009-02-12, 19:54   #4430
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
glupia jestem jakas

ehh..
malaguo rządzi...

Mój TŻ, jak bym tylko usłyszała że jego mamusia robi lepsze, to bym go odesłała do mamusi na obiadki... Nie docenia - nie je....

Cytat:
Małgosiu ciesze sie kochana ze wkoncu zaczelas myslec o sobie bo kto jak nie my same o nas pomysli... Moje staranie sie o wlasciwe jedzenie konczy sie w momencie zlego nastroju, wtedy nie mysle i pochlaniam wszystko....

slysze wlasnie ze tż wiesza pranie...nie nie moge chyba zwariuje...zrozumiec faceta
Ich się nie da zrozumieć...

Mój kiedyś mi powiedział zdanie wyczytane na necie.... "Kobiet nie można zrozumieć, je trzeba po prostu kochać..."
Ale to samo tyczy się facetów.

Ja wcinam właśnie kisiel... żeby się zapchać.

Edytowane przez Małgosia:)
Czas edycji: 2009-02-12 o 19:56
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 19:56   #4431
Aguśkaa83
Zakorzenienie

ja tez od poczatku ciazy zero alkoholu, no raz lyka szampana bo mialam straszna ochote ale wogole mam rzadko ale czasem cos takiego ze poszlabym sie pobawic hihihi troszke mi czasem teskno do tamtego zycia ale to brzmi...nie wiem czy mnie rozumiecie Kocham byc w ciazy jest to najwspanialszy okres, nigdy nie bylam szczesliwsza ale czasem brakuje mi drobnych rozrywek, ja np lubialam sobie potanczyc a teraz to ledwo co chodze
http://www.youtube.com/watch?v=KcKXF9fblg4
SZYMONEK

Stary 2009-02-12, 20:02   #4432
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
malaguo rządzi...

Mój TŻ, jak bym tylko usłyszała że jego mamusia robi lepsze, to bym go odesłała do mamusi na obiadki... Nie docenia - nie je....

Ich się nie da zrozumieć...

Mój kiedyś mi powiedział zdanie wyczytane na necie.... "Kobiet nie można zrozumieć, je trzeba po prostu kochać..."
Ale to samo tyczy się facetów.

Ja wcinam właśnie kisiel... żeby się zapchać.
malaguo jest super
moj tego nie mowi wprost ale daje do zrozumienia...
qrde no kocham tego gluptasa ale czemu to ma taki maly rozumek

http://www.youtube.com/watch?v=mlUmrjafzHA poiglot cos takiego?

kocham muzyke, dziala na mnie odprezajaco
SZYMONEK

Stary 2009-02-12, 20:03   #4433
poiglot91
Zakorzenienie

to moze sie pochwale tym co ja nagralam http://www.youtube.com/watch?v=MfRyB...eature=related to takie spokojniejsze

a tu cos innego... http://www.youtube.com/watch?v=mKy1omFo0iU

malaguo najlepsze
hehe

jak tzciki beda marudzic to zrobmy dla nich te pysznosci..
tesciowe moga sie od nas uczyc

a lubie takie ostre elektro potem wrzuce link..
niestety zadna z moich piosenek taka nie jest

Czas edycji: 2009-02-12 o 20:09
Stary 2009-02-12, 20:11   #4434
Aguśkaa83
Zakorzenienie

poiglot kocham tez takie rytmy, juz mam to w ulubionych swietne zdolniacha jestes...
SZYMONEK

Stary 2009-02-12, 20:13   #4435
poiglot91
Zakorzenienie

hehe ja tam tylko spiewam wiec zdolniacha nie jestem to dj jest

Stary 2009-02-12, 20:16   #4436
Aguśkaa83
Zakorzenienie

jakto spiewasz? hihihi
ten drugi utwor troche ostry
SZYMONEK

Stary 2009-02-12, 20:21   #4437
poiglot91
Zakorzenienie

no normalnie spiewam tzn w tej ''fuck me'' to mowie
to troche ostry ale to tylko tekst.. wiec niczego prosze nie sugerowac hehe

http://www.myspace.com/kadiipl jak chcesz tu masz mojego myspacetylko ze tu sa dema w slabej jakosci
Stary 2009-02-12, 20:29   #4438
Aguśkaa83
Zakorzenienie

poiglot to Ty???rany jaka pieknosc nie no na miejscu Tżta to bym Cie chyba w klatce zamknelanie no po prostu brak slow mamusia jestes wszechstronna bardzo.... a tżta to zlac na slepote sliczny glosik....
SZYMONEK

Stary 2009-02-12, 20:34   #4439
malutka_24
Wtajemniczenie

My już po wizycie.
U mnie wszystko jest dobrze, szyjka oki, lekarz był zadowolony z wyników
Za to maluszek Według obliczeń wychodzi, że powinnam być w 25-26 tygodniu, a z pomiarów wychodzi, że 22-24 i tak jakby maluszek za wolno rósł waży niecałe 650 gram, taka z niego kruszynka, ułożony jest nóżkami do dołu mamy przyjść teraz na wizytę 23 lutego i zrobimy ponowne usg zaczynam się martwić

Idę poczytać to co naskrobałyście
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 20:34   #4440
poiglot91
Zakorzenienie

nie przesadzaj...
jak to moj tzt mowi.. ja jestem fotogeniczna na zdjeciach wygladam lepiej niz w rzeczywistosci haha

ale dziekuje ci kochana za przemile slowa

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości