![]() |
#3421 | |||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żel do mycia ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wrazliwej.html świetnie myje tylko nie pieni się dobry nawilżacz; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...y-i-ciala.html Vesenka wkleiła link do świetnego serum nawilżającego troche wyżej, wogóle warto zwrócić uwagę na ich produkty ![]() No i kwasy na noc, na początek najlepiej ten Effeklar K, zużyj tubkę lub dwie i się zobaczy co dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
Vesenko - ![]() ![]() Gryksiu - żel oliwkowy Ziaji do mycia twarzy jest świetny ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-11 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A złodzieje niechaj parchów dostaną. O! Cytat:
Tylko i wyłacznie wtedy mam opory, kiedy zostaję wtłoczona w rolę pacjenta. Wtedy nawet siebie nie lubię. ![]() Dbaj o siebie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dokładnie takiego samego, moje Wy Siostry-w-Biżuterii. ![]() Real foto w zalaczniku. Aragonte - smoki też noszę. ![]()
![]() |
#3425 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
never say no to panda
|
Zaraz mnie szlag najjaśniejszy trafi, zostawiłam butelkę Edenu na półce (szykował się do allegrowej sprzedaży) i cholerny sierściuch mój musiał się zainteresować zielonym cudem. Z kuchni usłyszałam tylko trzask - i kurczę, pancerne butle Edenu tłuką się! tłuką się jak porcelana :/
![]()
![]() |
#3428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakby stukła mi się butelka Edenu, w domu, niechybnie bym się z niego wyprowadziła ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
BAN stały
|
Chyba przed chwilą zrobiłam straszną głupotę...
![]() Czy bym to powiedziała czy nie, gryzie mnie to tak samo... Cisza....czekam na odpowiedź....ale ja głupia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
BAN stały
|
Zuzia, nie becz
![]() Mnie sumienie dręczy od niedzieli (podobnie, jak żołądek) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
Musze przejrzeć ten link do wątku o olejku z drzewa herbacianego, lekturę będę mieć na dziś.
Effaclar K w moim przypadku więcej szkód narobił i do tej pory tego wysypu nie mogę opanować, a przecież nigdy trądziku na policzkach nie miałam, po Effaclarze mam ![]() Najwyższy czas zadbać o sobie.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-02-12 o 06:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | ||
Wtajemniczenie
|
Od 30stycznia czekam na przesyłkę priorytetową z moim Hot Couture EDP
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cały czas z tym walczę "w sobie". Dziwne z moim facetem jest jakoś odwrotnie. Wydaje mi się bardziej podoby do matki niż do ojca. Tolerancyjny, cierpliwy, najczęściej mi ustępuje... Ale zamyka się często w sobie i milczy. Nie cierpię tego ![]() ![]() Mam nadzieję, że już jest lepiej. Do znudzenia mogę powtarzac Ci - cierpliwości. Będzie lepiej. Ty wiesz ile czasu zajęło mi zrobienie prawo jazdy ![]() No i tyle... nie nadrobię, do roboty trzeba się zabrac. ![]() Choomiku nieprzyjemna sprawa z tą kradzieżą danych ![]() Ale Kropka ma rację, nasze dane są wszędzie.. Co do kwasów... Bluegirl - po Effaklarze też bardzo długo walczyłam z wysypem. Lubię Diacneal. Jest też niezły do stosowania punktowo na wyskakujące niespodzianki ![]() Wrócę jeszcze do tematu gasnących przyjaźni. We wtorek kumpela mnie zaskoczyła. Ona była w Holandii i wtedy, jak już pisałam, myślałam, że zapomniała o mnie, że odzywa się do mnie tylko jak czegoś potrzebuje. Teraz układa sobie na nowy życie tutaj, ma pod górkę bo jest sama z roczną córeczką, a rodzinę ma dosyć daleko. Jak sobie tak dłużej gadałyśmy przy większej ilości piwa i nawet sobie popłakałyśmy, powiedziała, że może będzie musiała wrócić do rodziców, a tego nie chce i że kiedy wyjedzie to na pewno mnie straci. Że nie chce mnie stracić. Dało mi to do myślenia bo zawsze byłam pewna, że jest to jasne, że na mnie zawsze można liczyć i jeśli tracę znajomych to z ich woli..... czy czasem za dużo nie wymagam? Potrzeba więcej wyrozumiałości w stosunku do przyjaciół układających sobie życie gdzieś daleko, gdzieś za granicą czy w innym mieście. Więcej cierpliwości? Chyba zależy od nas (zwanych siebie samych idealistami) dużo więcej niż nam się wydaje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiecie jak działają spory w allegro? Ten formularz idzie do kontrahenta czy do allegro?
Poradźcie co zrobić z idiotką, która na moje monity o wpłatę odpisuje "proszę podać nr konta", bo ja już nie mam siły. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-02-12 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepiej rozpocznij procedurę zwrotu prowizji. U mnie do tej pory działa zawsze ![]() http://www.allegro.pl/my_allegro.php...ng&type=refund Przypomnij kupującemu w ten sposób to od razu powiadamiasz allegro i ona dostaje "od nich" to przypomnienie. Jak nie wpłaci klikaj w formularz zwrotu prowizji, dostanie punkt karny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jestem zła. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie, czy Wam też nie wyświetlają się zdjęcia na srronach allegro? U mnie miniatury są a zdjęć niet
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
Lecialyscie moze kiedys tylko z bagazem podrecznym?
Ryanairem lece na weekend i tylko podreczny bede miec. Moze wziac tusz, podklad, puder matujacy, kredke, liner, cien, maly roz ? Moje podstawy makijazu? Jaki szampon i balsam o wymiarach podroznych? Na stronce Ryanair podaje, ze to wszystko ma miec max do 1 litra ale nie chcialabym sytuacji, ze ktos mi to zabiera (kij w szampon ale mejkap!!!). No i matulu - przeca musze miec jakis flakonik perfum! Alem sie wkopala z tym tylko podrecznym. A moze te szampony/balsamy to kupic sobie po przylocie? (nie wiem czy ten hotel to zapewnia ... zapytam) pomocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hecate - leciałam Ryanair'em. Tak się naczytałam o tych zakazach, że kosmetyki, perfumy umieściłam w bagażu "niepodręcznym". Można wnosić ewentualnie ale w jakimiś specjalnym foliowym , zamykanym na zamek, worku. Nie chciało mi się bawić w to - czy to już litre, czy jeszcze nie,czy to można a tamto nie, wszystkie kosmetyki, płynne rzeczy umieściłam w bagażu przenaczonym do luku. Nie chciałam ryzykować zabrania mi flakonika ukochanych perfum.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-12 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Nasturcja w Barze pisała też o tym.
![]() |
#3445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hecate, spakuj sobie najlepiej kosmetyki i perfumy do "normalnego" bagażu ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Wtajemniczenie
|
Hecate, przeczytaj to: http://www.ryanair.com/site/PL/notic...e=060811-UK-EN
|
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
Co jeszcze - pilnuj wagi bagażu ( 15 kg max). Są bardzo kategoryczni w tej kwestii
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
Ja nie bede miec 'normalnego' bagazu. Nie biore bo lece na 3 dni.
Zazwyczaj jak latam, pakuje te rzeczy do normalnego i mam z glowy. Wiecie co, wezme sobie troche mejkapu a reszte wiekszych butelek kupie sobie w PL. O perfumy sie martwie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Zakorzenienie
|
Na 3 dni w małym atomizerku powinno wystarczyć. Koniecznie w woreczku strunowym. Wszystkie kremy, podkłady, tusze również.
#3450 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze jedno-jak ostatnio leciałam to w trakcie odprawy pan powiedział mi, że wszystkie płyny muszą być w oryginalnych butelkach i ich pojemność nie może być większa niż 100ml. Ja miałam sok w kartoniku 200ml, ale została tam mniej niż połowa i musiałam wyrzucić. Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2009-02-12 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.