|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co do imprezy... ja się nie waham, ja jestem pewna, że nie pójdę. naprawdę, nikogo tam nie znam prócz tej przebojowej koleżanki, wszyscy pewnie będą pić, a ja nie piję i ogólnie beznadzieja. Schism, ślicznie wyglądasz!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do imprezy... jak pójdę to ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zadomowienie
|
Ech dziewczynki, gubię się w tym wątku
![]() ![]() Nie wiem o co chodzi z tymi walentynkami, co z tego, że spędza się je jako półandrogyne ![]() ![]() ![]() Zwariuję, od dwóch tygodni śpię, śpię, jem i śpię! Zasypiam do szkoły, na dodatkowe, powiedzmy, zajęcia (angielski i terapia ![]() ![]() Madame, sabat to nie jest zły pomysł ![]() ![]() Agolek, schizm, zazdroszczę wizyty u fryzjera ![]() ![]() Iza, marsz na imprezę! I nie wmawiaj sobie już, że nie możesz się bawić jak inni, że nie masz prawa kogoś zainteresować... Sinusoida jest lepsza niż równia pochyła, więc korzystaj i leć się bawić ![]() Lolcia, heh, skąd ja znam debilne teksty lekarzy... Doszło do tego, że muszę zmienić lekarza pierwszego kontaktu i specjalistę, ale się boję ![]() ![]() Schizm, dobrze, że porozmawiałaś sobie z ojcem i było całkiem znośnie ![]() ![]() Orzeszku, podejmując decyzję koniecznie weź pod uwagę, że jesteś WYJĄTKOWA i ZASŁUGUJESZ na kogoś, kto będzie o Ciebie dbał, troszczył się i traktował z szacunkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
dziewczyny, wlasnei mi wyschly wlosy i spojrzalam w lustro i ...pofarbowane fajnie ale odciez co mial byc cieeemny jest **** rudawy!!! nie taki mial byc!!! jestem juz po pierwszej fazie placzu i histerii i juz sie uspokoilam bo w koncu to wlosy i odrasna ale ten odcien jest paskudny..nienawidze miedzianego koloru a do mojej karnacji nie pasuje wogole.. Chciaz pasemka sa swietnie zrobione... ![]() ide spac.. buzia
![]() |
#3124 | |||||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też często po wizycie u fryzjera daję się skusić na różniste odżywki... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() co do leśnych spacerów ja bym się bała już bez czytania wampiksiążek, a co dopiero po takiej lekturze.... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale koniec z czarnowidztwem - jesteśmy młode i wszystko przed nami ![]() Cytat:
![]() A ja uwierzę, c'monnnn ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jutro, jako że to sobota, proponuję hmmm 8-9 ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak czy inaczej dobrze, że pasemka są fajnie zrobione ![]() ![]() ![]() Poćwiczyłam, poczytałam, teraz tv i spanko ![]() Życzę Wam cudnych snów i do "zobaczenia" rano ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-02-13 o 23:16 |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
cholera,nie umiem edytowac wszytskich wypowiedzi jak to sie robi
![]() Dzien dobry WALENTYNKI ![]() i w ten jakze sniegowy poranek ![]() ![]() ![]() poza tym w poniedzialek chyba wracam do akademika,po co tu bede siedziec ![]() ![]() w sam raz przyjade pod koniec tygodnia na ta studniowke,jesli na nia pojde..Nie bede sie malowac u kosmatyczki,sama sobie cos wykombinuje,a=do fryzjerki tez nie ide bo mi zniszczy clipy i co bedzie ![]() ![]() Schism-wyglądasz ślicznie, ![]() ![]() Tia,no i przyszedł wczoraj do mnie TZ. Probowalam z Nim rozmawiac,ale to jak mowienie do sciany. Nie moge sie kumplowac z moja najlepsze kolezanka z mojej miejscowosc(pare domow dalej mieszka) bo "ona cie ciagneła do M." ( wcale nie ciagneła "aha!nie ciagneła?!sama chciałas isc?!?! " ![]() ![]() Dzis chcialabym pojsc na impreze walentynkową,ale nie bo on nie chce bedziemy siedziec w domu i jak zwykle niz nie robic,ew ogladac tv. To mu mowie ze pojde sama skoro on nie chce,bo dawno nie bylam i chce sie troche pobawic,czegos napic(np niebieski drink ![]() ![]() Dzis sobotni wieczor,chcialam oblac zdana sesje to nie bo nie moge,bede siedziec w domu w dresach i przyrastac do kanapy niczym dinozaur ![]() nawet jeslibysmy jakims cudem poszli(tia..) to zaloze sie ze by mi nie pozwolil isc w tym czym ja chce, czyli fajna krotka czarna tunika. Bo bedziesz wygladała jak .. wszyscy sobie pomysla ze wygladasz jak ... ![]() ![]() Zła jestm. Powiedziałam mu ze jest toksyczny,ze nic mi nie wolno. Do niego nie dociera ze cos robi zle,to ja jestem wszystkkiemu winna,bo to ja go zdradzilam i zapewne wg niego zdradzam dalej. a najbardziej rozwalił mnie tekst. "Na nic mi nie pozwalasz" "Przeciez Ci pozwoliłem studiowac w krk,skad mam wiedziec co tam robisz,przeciez o tym nikt by sie nie dowiedział" ![]() ![]() ![]() No i ja jestem najgorsza,bo to ja chce isc do M. bo to ja chce isc do kolezanki ,bo to ja chce miec znajomych,wychodzic czasem na imprezy i moc ubierac krotkie sukienki,a nie wygladac jak polowa dziewczyn w klubie ,moja wina moja bardzo wielka wina.. Dla moich kochanych Walentynek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze o nikim nie zapomniałam ![]() Zaraz szuram pod prysznic,potem moze sie przejde na spacer bo az zal w taka piekna pogode w domu siedziec( no i po drodze bede sie modlic zeby nie spotkac przypadkiem M ) ![]() edit: a w tej mini chcialam dzis pojsc na impreze.. ("Tak mozesz sie ubierac tylko dla mnie" ) DSC01727.jpg DSC01742.jpg DSC01744.jpg
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2009-02-14 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - to się akurat nieświadomie na tą akcję załapałam, bo od 8:30 na nogach jestem :-P
W sumie nie piszecie za często, ale jak już przywalicie potem to na pół strony ![]() ![]() Iza- Ty koniecznie idź na tą imprezę. A nóż widelec poznasz kogoś ciekawego ![]() Agolek - każdemu się zdarza nieudana wizyta u fryzjera. Nie przejmuj się, włosy odrosną za jakiś czas, a zanim tak się stanie to zdążysz się do nich trochę przyzwyczaić ![]() Orzeszku - nie pozostaje mi nic innego jak podpisać się pod radami dziewczyn. I nie chcę więcej "słyszeć", że jesteś gruba, bo wyglądasz ślicznie. Tak w ogóle to życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek, no bo w końcu każda okazja jest dobra, prawda? ![]() Od dzisiaj oficjalnie mam ferie!!! Z 5-6godzin snu przestawiam się na 8 - powinno być w sam raz i tak, żeby czasu zupełnie nie zmarnować. Niestety w szkole nam trochę pozadawali ![]() ![]() Idę zjeść jakieś śniadanie, a Wam miłego dnia gwiazdeczki ![]() edit: Orzeszku- ręce mi opadają na tego Twojego TŻ-ta. ![]() Ale ten... świetnie wyglądasz! ![]() Edytowane przez asiek14 Czas edycji: 2009-02-14 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
Jestem jestem Orzeszku!
![]() ![]() ![]() Miłego dniaaaaaa kochane ! Pryeprasyam ze tak malo pisye!
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
Kochać jedną tylko osobę !
Uważać za nieszczęście przebywanie z dala od niej ! Być gotowym wszystko przecierpieć, byleby tylko być blisko ukochanej. Starać się jej podobać ! Jeżeli nie można być przy niej w rzeczywistości, to być przy niej przynajmniej myślą. Kochać wszystko, co ją otacza: przyjaciół, dom, ubrania i obrazy. Pragnąć, by ją chwalono, i nie znosić najmniejszej przygany. Wierzyć jej we wszystkim i pragnąć, aby wszyscy wierzyli. Pragnąć dla niej znosić niewygody i uważać takie cierpienia za słodkie. Często płakać: z dala od niej - z tęsknoty, przy niej - z radości. Zawsze tęsknić i zawsze pożądać. Służyć bezinteresownie, nie myśląc nawet o żadnej nagrodzie. Tego Wam Życzę Ja ![]()
#3129 | ||||||||||||||
Zakorzenienie
|
przyłączam się do biczowania
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() BTW nie ma się co załamywać serio, ja mam w swoim otoczeniu wiele takich przykładów, np moja siostra w wieku 22 lat prawie miała pierwszego faceta, a moja kumpela ma 24 i też dopiero zaczyna i to wcale nie znaczy że coś z nimi nie tak, tylko po prostu teraz trafiły na kogoś godnego uwagi Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() BTW nie zacytowało mi Twoich wcześniejszych postów ![]() co do Zakopanego to ja mimo że mam blisko to trzeci raz dopiero byłam, jakoś mi nigdy po drodze nie było, wolałam spokojniejsze miejscowości, ale raz na jakiś czas fajnie tam wpaść udanego wieczoru z TŻ-em ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a tak w ogóle to przykro mi, ale nawet jeśli Tobie się tak wydaje, to nie jest prawda, że go kochasz, bo nie dostrzegałabyś w nim tulu wad... To jest przyzwyczajenie, przywiązanie i strach przed samotnością (która wcale nie jest straszna zwłaszcza przy takiej alternatywie) a nie miłość ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj się nie zdążyłam odezwać bo cały dzień na nogach, a Wy tyle naprodukowałyście ![]() ![]() Imprezka urodzinowa super, wybawiłyśmy się, wygadałyśmy ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz się zmywam do rodziców, bo jadą dziś do teatru to ja będę domu pilnować (przy współudziale mojego TŻ-a prawdopodobnie ![]() ![]() Tak wiec miłego dnia Laseczki ![]() |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Serduszka
![]() Ja dziś tylko tak na moment.. spróbuje z grubsza skomentować to, co udało mi się poczytać... Orzeszku: moim zdaniem.. Twój TŻet zachowuje się tak gdyż jest strasznie zazdrosny.. a ma o co, bo jesteś śliczna Dziewczyną ![]() ![]() ![]() Jabłuszko.. Ty ? Gruba ? ![]() ![]() Schism pięknie wyglądasz.. i te długie, ciemne włoski ![]() ![]() Orzeszku jeszcze słowo do Ciebie: idź na tą impreze i wycofaj się z tego "związku", ten facet Cię w ogole nie szanuje !! Co on sobie mysli, że jesteś jego wlasnoscią ?? ![]() ![]() Agolku.. napewno kolor wyszedł ładny, a to, że odcień rudawy ? Liczy się całość ![]() Walentynki ! ![]() Dziesiejsza data dla mnie jest szczególna, gdyż mam dziś 100dniówke... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie zaczynają mi się ferie, więc jest ok, żeby tylko dziesiejszy polonez wyszedł jako tako, żebym nie skręcila nogi i zebym wyglądała w miare dobrze, to będzie ok.. choć i tak najważniejsze, że będe w taki dzień z NIM ![]() Pomijając to wszystko to chciałam Wam z okazji tych walentynek życzy duuużo miłości, spełnienia marzeń i szczęścia, życzę Wam abyście znalezły wymarzonych TZetów, a jeśli juz ich macie, to zeby Wasza miłość trwała i trwała.. ![]() Miłego i udanego dnia ![]() ![]() ![]() ![]()
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP ![]() Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2009-02-14 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() PS ale z ciebie laska... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzien dobry laleczki, Z okazji Walentynek zycze Wam aby milosc trwala wiecznie,byla madra,piekna,pelna zrozumienia i szacunku. ![]() A dla tych ktore jeszcze nie znalazly sie ze swoja druga polowka-cierpliwosci i jeszcze raz cierpliowsci. ![]() milego dnia kochane ![]() PS. Wlosy juz dzis mi sie zaczynaja podobac i w swietle dziennym nie jest zle, afera odwolana ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 | ||||||||||||||||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochane
![]() kliknij w tego plusika między "edytuj"a "cytuj" bodajże (o ile chodzi Ci o wielocytowanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale co do solarium - muszę zgodzić się z agolkiem - ja bym była ostrożna ![]() Cytat:
![]() Orzeszku, w tym momencie uważam, że Wasz związek nie ma sensu...miłość powinna uskrzydlać i pomagać w życiu, a nie je rujnować,.... naprawde zaslugujesz na kogos lepszego ![]() ![]() dziękuję kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszcze ferii, moje sie koncza juz... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zreszta Twoje imprezki zazwyczaj takie sa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale Tobie za "pasztetową" należą się solidne baciki ![]() Cytat:
![]() Liczę na fotki "PO" i zycze swietnej studniówy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() MIlego kucharzenia i cudownego wieczoru ![]() Coz mi pozostaje.... tez z okazji Walentynek zycze Wam, kochane, duuuuuzo i jeszcze wiecej prawdziwej milosci, takiej ktora dodaje sil i sprawia,ze zycie ma sens ![]() ![]() Walentynkowe BUUUUUZI dla kazdej z osobna i wszystkich razem ![]() A ja coz? Ide cos zjesc, pocwiczyc, a pozniej praca...Mam nadzieje,ze to edzie mimo wszystko udany wieczor ![]()
![]() |
#3133 | |||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzięki wielkie Lolcia ![]() Cytat:
Cytat:
Orzeszku!Jestes sliczna, TZ ma byc o kogo zazdrosny, ale przeciez masz prawo sie ubierac jak lubisz! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
slicznosci ![]() Cytat:
![]() ![]() No i dla Kochanych moich Walentynek czyli Was, przesyłam gorace buziaki, ponieważ jestescie mi bliskie mimo ze mieszkacie z daleko i widuje Was tylko tutaj ![]() ![]()
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-02-14 o 13:19 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
♥
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pysznej kolacji i wspaniałego wieczoru ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ano wolna, ale nie wiem czy będę w domu siedzieć czy do TŻ-a pójdę ostatecznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dużo miłości Wam życzę Walentynki moje kochane ![]() ![]() ![]() Już jestem u rodziców ![]() ![]() ![]() W ogóle to już się z nim widziałam bo przyjechał po mnie na przystanek żebym nie musiała przez zaspy się przedzierać na nogach (kochany ![]() ![]() ![]() udanego wieczorku ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() idę dosprzatać w kuchni, bo mama coś zaniemogła i śpi ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobrerek
![]() Tamuś-Szampańskiej zabawy życzę ![]() Z racji dnia św.Walentego życzę Wam szczerze dużooo radości,zrozumienia i harmonii w związkach ,a tym 'bez pary' odnalezienia Tego wymarzonego, najodpowiedniejszego dla Was partnera. [sic!] ;* Mi dzień mija spokojnie,pod hasłem laby i relaksu. Wszak ferie zbliżają się ku końcowi i trza zasilić pokłady energii. Co do studiów,zapodano nowy plan . Średniawy. Zawsze na 9:45 ,bez dnia wolnego + 2x fakultety , od 16.30 do 18 każdy , no ale zdarza się i tak. Przynajmniej unormuję swój rytm dobowy i będę się kładła spać wcześniej niż o 2 w nocy.. ![]() A co najważniejsze,wogóle nie przeżywam faktu obecnie trwającego niby-święta ![]() Normalnie,ze stoickim spokojem i obojętnością. Przy tym mam drobinę nadziei,że i na mnie 'przyjdzie kiedyś czas. Czasem lepiej poczekac dłużej na kogoś naprawdę godnego naszego uczucia,zaufania nizli szukając na łapu capu trafić na skończonego buca. Ot takie me wynurzenia natury egzystencjalnej.. ![]() BTW. Baraszkując na YT, natrafiłam na ciekawe klipy z równie (a nawet bardziej ![]() http://www.youtube.com/watch?v=CrxeXf7yhB4 ![]() http://www.youtube.com/watch?v=k9_jfA4VmeA ![]() ![]() wiem,wiem odbija mi od nadmiaru wolnego czasu ==' _^_ |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ach gdyby mi sie kiedys taki facet jak Valo trafił ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
Najlepszego w ten dzień
![]() ![]()
#3140 | |||||||
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
pominę niektóre wiadomości, najmocniej przepraszam, ale jest tu ich tyle, że się sama w tym gubię:P Cytat:
![]() Cytat:
i przykro mi z powodu Tżta.. jak dla mnie to dosyć męczące na dalszą metę. trzymaj się ciepło Kochana. i dziękuję za życzenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i wzajemnie Kochana! Dziewczyny! odpisałam trochę chaotycznie - przepraszam. ![]() od około 20 w domu trwa walentynkowa impreza moich rodziców. jest naprawdę świetnie. towarzystwo naprawdę świetnie się bawi :P pełnię -z własnej woli- cudowną funkcję zmywarki, ale naprawdę dobrze się przy tym bawiąc. dzisiaj walentynki, tak? w sumie cały dzień jadłam-sprzątałam-obijałam się-gotowałam :P wieczorem przyszedł Tż, z którym dawno się nie widziałam. dzisiaj stuknęło nam pięć miesięcy razem ![]() jestem zmęczona. impreza się kończy -z tego co widzę ![]() i chciałabym Wam życzyć wszystkiego co najpiękniejsze z okazji Walentynek. miłości, słodkich chwil i uśmiechu każdego dnia! ![]() ![]() Izuś i poszłaś na imprezę, o której mówiłaś? jak się bawiłaś?! <przepraszam, jeśli gdzieś o tym pisałaś, a ja nie doczytałam> i dziękuję za miłe słowa o mnie ![]()
![]() |
#3141 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry laleczki,
jak wam wczorajsze wieczory uplynely? ![]() u mnie milutko, pojedlismy, wypilam szampana pysznego, zjadlam duuuzo pysznego jedzonka(az za duzo ![]() ![]() teraz leze w lozku jescze i do poludnia tak pozostanie pewnie ![]() ![]() a potem mamy kumpla na obiedzie i lasagne zrobie. ![]() milego dnia ![]()
#3142 | ||||
Zakorzenienie
|
zwłaszcza jak się ma 2 domy i w każdym dobrze
![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie bardzo fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale u mnie śniegu ![]() ![]() Poza tym jadę dziś do Kato z powrotem i jakoś tej jazdy nie widzę no ale cóż, trza to trza ![]() miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() swoją drogą chętnie znalazłabym dla siebie jakieś buty. chyba czas na zakupy! :P ![]() lasagne? mniaaaaam! my mieliśmy zaprosić Dziadków na obiad, ale wszyscy wstali koło/po 12 [ja dopiero po 13 ![]() udanego dnia i zakupów! Cytat:
a podróż przeżyjesz :P musisz. trzyyyyymaj się! dzieeeń doooooobrrrrrryyyyyyyyyyy y! aaaaaaaaaa! siedziałam do 5 rano :P do około 3.20 myłam naczynia, a potem czytałam. skutkiem tego jest wstanie po 13 :P jakoś mam mnóstwo energii, o 15 umówiłam się wczoraj z Tżtem - czas chyba się ogarnąć. i w ogóle to przesyłam Wam mnóstwo pozytywnej energii! ![]() udaneeeeej niedzieli Kochane!
![]() |
#3144 |
Zakorzenienie
|
A u mnie słooooooońce
![]() Tak bardzo chcę już wiosnę, ale jak! ;D Też mam mnóstwo energii dzisiaj - ta pogoda tak mnie chyba nastraja. Posprzątałam,poćwiczyłam, teraz biorę się za naukę i później jadę do mamy TŻ-a na jakąs herbatkie ![]() ![]() Wczoraj urządziłam sobie z TŻ-em maraton filmowy (skonczylo sie na 1,5 filmu i poszlismy spac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mam już ostatni dzień ferii i jutro już szkoła ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#3145 |
Zakorzenienie
|
Hey Hi Helol
![]() Piszę króciutko.bo ze szpitala,dziś miałam tylko badania krwi,we wtorek endoskopia pod narkozą. Zobaczymy co to bedzie,pozdrawiam ![]()
#3146 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki zeby było dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mnie dzis leniwa niedziela, nic szczegolnego sie nie dzieje, humor lekko mam pod psem ale tragicznie nie jest ![]() Zmykam oglądac TV-narazie laleczki ![]()
![]() |
#3147 |
Zadomowienie
|
Lolcia-Trzymaj się
![]() Ewusia-Czyli Walentynki udane ![]() Cher-Udanej randki życzę ^^ Tarantulek- ![]() Też ich ciągle na YT oglądam xD Na HIM i (zwłaszcza)Ville Valo 'zwróciłam' uwage już z 8 lat temu.. acz nigdy się nie wgłębiałam w ich twórczosc,ostatnio wogóle ,wierna bylam opiniom światłych krytyków jakoby ta muzyka byla 'be' i niet. ![]() Teraz z kolei ,na bok rzuciłam powyższe uprzedzenia i słucham,słucham oderwac się nie mogę ![]() Dynamiczna,rozbudowana aranżacja (a te gitary ![]() i tworzą cudny klimat . (: W ostatni dzień feryji , po mału dociera do mnie,że to finito. Jutro na szczescie odwolali jedne cwiczenia i mam 90min. zajec od 11.30 , jakoś trzeba będzie się wkręcić od nowa w ten edukacyjny młyn ==' Póki co, hulaj duszo piekła nie ma ![]() Z racji słońca za oknem i iście kuszącego widoku błekitnego nieba poszłam na ponad ogdzinny spacer wzdłuż bulwaru, zimno,ale pejzaż klarownego,spokojnego morza i rześkie naszpikowane jodem powietrze w 100% mi to zrekomepnsowały. Echh i to uczucie,że wielkimi krokami zbliża się wiosna ![]() Wróciwszy zjadłam spory kawałek miodownika (hmm niejaki A. Sowa wreszcie poprawił się swoich wypiekach, więcej orzechów kajmaku,achh ;D) ot 'obiad zastępczy' i zabrałam za kontynuację lektury 'Księżyca w Nowiu' Może nie tak dobry jak Zmierzch,ale czyta się sympatycznie ,z dozą ciekawości 'co dalej' ;] Wieczorem z kolei kierunek 'Ucho' i koncertos . Charytatywny ,w ramach zbiórki pieniędzy na leczenie młodej i uznanej tancerki. Yhh trza gigantycznej sumy 55tys. dolców, stan zdrowia sie pogarsza,w dodatku ma kilkumiesięcznego syna (mąż rzucił gdy tylko poznał diagnozę :| ) ,szkoda dziewczyny. Ale miejmy nadzieję,że się uda. Zagra m.in. Plebania,Apteka (klasyki polskiego punk'a jakby ktoś nie wiedział x]) Tomek Lipnicki (ex-illusion ) ,Szymon Wydra (o___________O,ale luz kiedyś w czasach Idola się w nim namiętnie podkochiwałam ![]() Golden Life ![]() ![]() ![]() Mhmm oszczędzam siły póki mogę, by się srogo wyszaleć _^_ Udanej niedzieli Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No ja pokonwersowałam trochę ze znajomymi na gg o bzdurach a teraz ie cos wszamać. ![]() Miłego wieczorku ![]()
![]() |
#3149 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wlasnei skonczylam z tZtem ciac w Call of Duty 5 ![]() zjadlam pol dietetycznego serniczka i pomarancza pysznego.Jestem przed okresem i moglabym zjesc konia z kopytami..autentycznie.. ide sie wysmarowac kremikiem na cellu na noc i zalegne w lozku z ksiazka ![]() kolorowych snow. ![]()
![]() |
#3150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uff... goście sobie poszli ![]() no i tak, drugi dzień ferii zmarnowany na nierobieniu niczego ![]() ![]() miłego wieczoru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.