Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-13, 19:30   #3421
truheart
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
jak kazdy kot moje to zlosliwe zolzy a jak czegos chca to normalnie do rany przyloz, takie dobre
rano oglosilam stan kleski zywiolowej snieg i zimno abuuuuuuuuu. mialam jechac do pracy samochdoem, ale jak zobaczylam ile mam skrobania to mi sie odechcialo i zrezygnwana poczlapalam na tramwaj...
Potrafię wyczuć kiedy coś zmalował, bo pcha się wtedy do przytulania jak nigdy jakby chciał powiedzieć "Osikałem Ci dywanik, ale zooobacz jakim jestem kochanym kotkiem"
Odśnieżanie auta to jeden z powodów dla któych nienawidzę zimy!
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Bylam wybralam starsza pania,zrobilam mine malego kroliczka w nausznikach i apni sie strasznie obuzyla zachowaniem listonosza i poszla i wysznupala moja paczuszke powiedziala ze to bezczelnosc i ze powinien mi ja przyniesc i ze to skandal ze ona sie musi tlumaczyc przez niego .Cos czuje ze mu sie oberwie
No to super, że trafiła Ci się taka rozumna kobita
Cytat:
moj ostatnio naciaga moja mame zeby mu robila mleczko..tak robila bo on pije rylko podgrzane i tylko z kawaleczkiem maselka normalnie slodki jets taki ze sie dziwie ze sie z niego cukier nie sypie jak sie drapie

To jest mina-jestem duzy i wazny Don corleone wsrod kotow
Patys go wtedy tak meczyl strasznie ...ciagnal za ogon ,wieszal sie na nim,wchodzil na niego,szarpal za uszy,wyzeral mu wszystko z miski..a moj nic spokoj totalny.
Zaraz jak go przynioslam,postawilam na ziemi te mala kulke to moj podszedl ,powachal go i zrobil oczki wielkie :miaaaaaaauu? potem musialam wyjsc siku i wlozylam malego do kartonu z dziurkami bo nei chcialam ich samych od razu zostawiac .Tata mnie wola ,patrze a moj kot przewrocil karton na bok i lapka probuje otworzyc wieko siedzac na kartonie a male w srodku pisszczy.I uwolnil go dumny byl z siebie strasznie
Wybawca, prosz...
Mój też pija tylko mleczko, ale daję mu zimne i chyba przywykł, bo nie protestuje, natomiast moi teście przebili sami siebie. Oni w ogóle kochają koty, zawsze w domu mieli conajmniej dwa, kiedyś wyjechaliśmy na weekend, na jedną noc i oni przychodzili do nas dać Mańkowi jeść i pomiziać. Podrzewali mu w mikrofali saszetki, bo się martwili żeby kotek za zimnego nie jadłTeściowa dzwoni prawie codziennie i pyta "jak się ma mój synuś?" i wcale nie pyta o tz ;]
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Tru, Agabil , Madzia melduje, że jej pasuje
Jeah, będę miała orgię mineralną
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
oj A ja dziś trochę zgrzeszyłam kupiłam zapas koncentratu Turnaround w zestawie z 30ml maseczką i All about eyes Rich ale Turnaround mi szybko schodzi, a wyszło taniej niż na Allegro więc nie mogłam się oprzeć
kocham tego Douglasa koło mnie, to już druga taka perełka jaką tam znalazłam
I była taka fajna Pani i dała mi fajne próbki i mam tą nową maseczkę Turnaround do przetestowania
o! taki dokładnie -> http://allegro.pl/item555532499_clin...te_zestaw.html
Oooo, fajne
Ja mam Turnaround Instant Facial i też sobie chwalę, a to by ładnie do kompletu pasowało ile w D kosztuje ten zestaw?
Cytat:
A powiedz mi jeszcze Kochana mialas kiedys krem pod oczky ten klinikowy? bo szukam siakiegos dobrego maselka pod oczy i wyczytalam ze ten jest fajowy ,ale zbieram opinie
Ja miałam i dobrze wspominam
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Uwielbiam toniki złuszczające ja mam 2, wróciłam do niego po dłuuugiej letnio-jesiennej przerwie i już widzę poprawę poza tym kocham Repairwear Night Cream, ale to wina Magdy to jest cudowny krem, który robi wszystko ale niestety cena też boli...
Poza tym zakochałam się w Turnaround 15-Minute Facial, maseczka-peeling enzymatyczny Pięknie rozjaśnia, zwęża pory, bez żadnego tarcia buzia jest gładziutka i miękka, ach..
Fajna jest też maseczka Emergency glinka
Tonik i glinka są też jdnymi z moich ulubionych
A tego na noc nie próbowałam
Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
Tru, bardzo sie cieszę, ze wyniki testu są dobre Za każdym razem, gdy spojrzę na Twój avek, to niezmiennie się wzruszam i cos mnie ściska w serduchu Dbaj o siebie i się nie przemęczaj i nie nerwuj

Hexiu, a ja jestem strasznie ciekawa, co myślisz o maseczkach z Himalaji - warte są zakupu? Jesteś zadowolona z Orange? Bo ja w Erze jestem i się zastanawiam, czy nie zmienic operatora, bo mi się umowa niedługo kończy...
faktycznie jest w tym cos magicznego

A kysz od Orange! zerknij sobie na abonamenty, są najdroższe na rynku

Dziś postanowiłam policzyć ubranka Adasia, bo niepokojąco przestały się mieścić w wyznaczonym miescu w szafie. Ten dzieciak będzie miał niedługo więcej niż my dwoje razem wzięci...ale jak widze takie słodkie maleńswa to nie mogę się powstrzymać

Jutro w ciągu dnia wezmę się do obfocenia pielęgnacji, może starczy mi też weny na kolorówkę...

Edit-Rzyrafko, ja w tym pomarańczowym z zielonymi drobinkami i w takiej pięknej pomadce, beżowej, ale nie sinej...mmm!

Edytowane przez truheart
Czas edycji: 2009-02-13 o 19:33
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 20:33   #3422
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Potrafię wyczuć kiedy coś zmalował, bo pcha się wtedy do przytulania jak nigdy jakby chciał powiedzieć "Osikałem Ci dywanik, ale zooobacz jakim jestem kochanym kotkiem"
osikalem ci dywaniek
ale to fakt, one od razu wiedza, ze zbroily
Cytat:
Odśnieżanie auta to jeden z powodów dla któych nienawidzę zimy!
TZ zawsze odprowadza auto do garazu, ale ja jestem za leniwa na to. no i mam za swoje
Cytat:
Mój też pija tylko mleczko, ale daję mu zimne i chyba przywykł, bo nie protestuje, natomiast moi teście przebili sami siebie. Oni w ogóle kochają koty, zawsze w domu mieli conajmniej dwa, kiedyś wyjechaliśmy na weekend, na jedną noc i oni przychodzili do nas dać Mańkowi jeść i pomiziać. Podrzewali mu w mikrofali saszetki, bo się martwili żeby kotek za zimnego nie jadłTeściowa dzwoni prawie codziennie i pyta "jak się ma mój synuś?" i wcale nie pyta o tz ;]
o dzizas przyjezdzac tylko po to, by pomiziac kota no i jak te futra maja byc nie rozpieszczone? no jak? ja sie smieje z mojej mamy, ze jej kotka ma lepiej niz my z siostra moje tez nie moga narzekac w sumie, sa traktowane jak dzieci
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 20:35   #3423
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Nieee Pani na poczcie powiedziala cytuje:Kto jest dzisiaj na zmianie?AAAA!to juz wszystko wiem! jak zwykle leci w kulki pajac jeden ! a my sie musimy tlumaczyc potem.Bardzo pania przepraszan ,juz ja sobie z nim porozmawiam ()
Takze to widac moj codowny paczkonosz jest znany z lenistwa:P

Kochana ja chcialam ci podziekowac przecudnie za wspaniala paczuszke i moc radosci popsikalam sie Roma i Krecikowi sie pododba i pilam sobie dzisiaj herbatke wisnie w Rumie

Jestes przekochana

Bardzo sie ciesze,ze jestes zadowolona bo taki byl plan

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
A ja od małego nie lubiłam zwierząt a gdy 4 lata temu dostałam taka mała puchatą mięciutką biszkoptową kulke ( labradorka) to chce ich hodowle założyć
Roznie w zyciu bywa

Cytat:

Hexiu, a ja jestem strasznie ciekawa, co myślisz o maseczkach z Himalaji - warte są zakupu? Jesteś zadowolona z Orange? Bo ja w Erze jestem i się zastanawiam, czy nie zmienic operatora, bo mi się umowa niedługo kończy...
Osobiscie jestem zadowolona z Orange i poki co nie zamierzam zmieniac operatora.
Wiem,ze na rynku sa bardziej kuszace oferty ale to chyba tez kwestia osobistych sentymentow

Yen,zabij mnie ale nie przegladalam skladow Himalayi-sa gdzies jakos w calosci wrzucone?
Nie szukalam zbyt intensywnie bo zle sie czulam i nie siedzialam zbytnio na necie ale postaram sie zerknac jutro na KWC.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ojej, tak mówisz? Mi się kolorki bardzo spodobały ale w sumei osobiście ich nie macałam. Muszę to nadrobić szybko w takim razie.
Miło czytać słow auznania spod palców profesjonalistki
Ja zaczęłam ogladać nie dawno- mam do nadrobienia wszystkie wątki od sierpnia włącznie
Właśnei Hexia pisze,że jednak nie fajne. Musze to sprawdzic jeszcze raz.

Nienawidzę siedzieć w piątki w domu sama
Mazalam sie cieniami z nowych testerow wiec cienie tak czy tak sa swieze i nie odpowiada mi ich konsystencja,kolory niby niektore fajne ale zaden nie wywolal efektu "wow"
Stary 2009-02-13, 21:40   #3424
zizou
Zakorzenienie

zgrzeszylam, a nie powinnam byla. 15ml Gucci II. ale te noskowe elfy juz dluuuuugo chodza mi po glowie
Stary 2009-02-13, 22:06   #3425
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
zgrzeszylam, a nie powinnam byla. 15ml Gucci II. ale te noskowe elfy juz dluuuuugo chodza mi po glowie
Jakie znów elfy

spłodziłam rano następnego mejkapa http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post10970867

piękności http://bjooti.net/?p=6663
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 22:08   #3426
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie znów elfy
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=249116
Stary 2009-02-13, 22:29   #3427
rzyrafka
Zakorzenienie

W mordkę jeża, jaki smakowity opis
szkoda, że moje odczucia do GII są zupełnie inne

TŻ zaprasza na kinowych Włatców jutro i tak się zastanawiam co przetestować po drodze w perfumerii Kusi mnie Narciso Rodriguez For Her- on jest w każdej czy któraś sieciówka ma go na wyłączność?
Stary 2009-02-13, 22:36   #3428
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Kusi mnie Narciso Rodriguez For Her- on jest w każdej czy któraś sieciówka ma go na wyłączność?
w S. znajdziesz na pewno
Stary 2009-02-13, 22:41   #3429
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ice, wzięłam buty na przetestowanie na zjazd i mimo tego obcasa spisały się bardzo dobrze - moje stopy obute w nie przeżyły dwa dni chodzenia i noc intensywnych tańców - i nie odczułam tej minimalnej krzywizny Za to odczułam, że jeden jest wygodniejszy (ten przymierzany), a drugi ciaśniejszy i troszkę ciśnie (ten nieprzymierzany) Znacie jakis sposób na to, zeby rozbić jeden but?
Jeżeli buty są skórzane to ten niechodzony powinien się rozbić w miarę noszenia. A jeżeli to Ci bardzo przeszkadza, to zanieś do szewca, żeby go rozepchnął. Chociaż tego bym nie zrobiła bo szewc to zło. Nienawidzę szewców.

Byłam dzisiaj na zakupach i nawet nie kupiłam nic kosmetycznego. Kupiłam za to śliczny top w Zarze ale chyba oddam go przyjaciółce, bo za mało mam biustu. Zrobię sobie kiedyś operację, jak już będę bogata.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 22:48   #3430
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
w S. znajdziesz na pewno
dzięks
przy okazji zmuszę chłopa do psiknięcia się Hypnose meskimi
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Nienawidzę szewców.

Zrobię sobie kiedyś operację, jak już będę bogata.
aczym Ci zaleźli za skórę?

Stary 2009-02-13, 22:52   #3431
iceflower
Przyjaciółka KWC

A zniszczyli mi kilka par butów, albo robią wszystko na odwal się. Kluczowe osiągnięcia szewskie, które mnie spotkały, to przyklejenie fleków na kleju zamiast przybicia gwoździem (wytrzymały może 500m), wbicie fleków 2 razy za wysokich przez co buty nie nadawały się do chodzenia (miały same w sobie bardzo wysokie obcasy) czy przyklejenie mi naderwanych pasków w butach tak, że nie wytrzymały 1 imprezy w klubie i wyglądały po niej gorzej niż przed naprawą.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-14, 07:24   #3432
isa666
Zakorzenienie

Dobry
Nie uwierzycie, ale u mnie są takie zaspy, że jak jutro muszę jechać na wpis tak chyba nie wyjadę z domu Takie zawieje i zamiecie, że zaspy są metrowe i ciągle rosną
Wczoraj miałam okropny dzień(13. piątek w końcu), bo wyszłam z uczelni o 19, uciekł mi bus spod G.Krakowskiej a na następnego czekałam 1,5 h w tej śnieżycy Poszłam na chwilę do galerii się zagrzać, ale jak zobaczyłam, ze jakiś bus podjeżdża to poleciałam z powrotem na przystanek. Byłam w domu przed 22

Nie poszalałam wczoraj na zakupach, kupiłam tylko szampon koloryzujący Palette(chciałam kupić to "coś" pt. L`Oreal Casting Creme Gloss bez amoniaku, ale czytałam tu na Wizażu, że to niby szampon a na opakowniu pisze tak, że wynika z tego, że to jest farba! W ogóle byłam zła, bo większość farb do włosów nie ma oznaczenia czy są np. zmywalne do iluśtam myć czy trwałe i bądź tu człowieku mądry ).
Zajrzałam też szybko do H&M i wypatrzyłam trochę ładnej biżuterii Chyba w któryś dzień w przyszłym tygodniu pojadę tam rano przed pracą i się obkupię

Ufff....kończę moje wywody, dziś mają być wyniki z egzaminu z zeszłej niedzieli, więc czekam Bo jak nie zdałam to jutro nie jadę na te wpisy.
Stary 2009-02-14, 07:30   #3433
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Nie poszalałam wczoraj na zakupach, kupiłam tylko szampon koloryzujący Palette(chciałam kupić to "coś" pt. L`Oreal Casting Creme Gloss bez amoniaku, ale czytałam tu na Wizażu, że to niby szampon a na opakowniu pisze tak, że wynika z tego, że to jest farba! W ogóle byłam zła, bo większość farb do włosów nie ma oznaczenia czy są np. zmywalne do iluśtam myć czy trwałe i bądź tu człowieku mądry ).
Witajcie
Jaaaka zima u mnie
Ja przesiaduję w pracy, bo muszę dokończyć parę spraw a potem szybciorem do domu i jadę do mojego chrześniaczka na urodzinki
A jutro do Mojego Rafiego

Isa wysrzegaj się Palette!
Ostrzegam cię, zrobisz sobie wielką krzywdę ja po tej firmie rok leczyłam się z wypadywania włosów
Stary 2009-02-14, 07:46   #3434
sleepy
Zakorzenienie

Hej

Isa, Casting jest do 28 myć, sama mam go właśnie na głowie lubię go bo jest zmywalny.

Kiedyś popełniłam błąd i położyłam na włosy szampon koloryzacyjny Palette... Niestety trwały jak farba więc widać było odrosty
Stary 2009-02-14, 07:51   #3435
isa666
Zakorzenienie

Nie straszcie mnie Może jednak nie będzie tak źle z tą Palette, bo wybrałam odcień niby ciemnego blondu, ale jak tak teraz patrzę to nie wiem nawet czy cokolwiek będzie po farbowaniu widać, bo ten kolor jest ze 2 tony jaśniejszy niż moje naturalne odrosty i trochę ciemniejszy od tej części farbowanej

Z tym Castingiem zgłupiałam, bo oglądałam opakowanie z każdej strony i nie widziałam nigdzie informacji czy to w końcu jest kosmetyk zmywalny czy nie Trochę też na KWC czytałam o tej farbie i widziałam opinie, że u niektórych osób kolor był bardzo trwały, więc nasunęło mi się w końcu na myśl, że to farba trwała.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-14, 08:25   #3436
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Wybawca, prosz...
Osikalem ci dywanik
Ojeej Maniek ma caly fanklub
Cytat:
Elfy
Cytat:
Lece ogladac
Cytat:
TŻ zaprasza na kinowych Włatców jutro i tak się zastanawiam co przetestować po drodze w perfumerii Kusi mnie Narciso Rodriguez For Her- on jest w każdej czy któraś sieciówka ma go na wyłączność?
Narciskooo
Cytat:

Byłam dzisiaj na zakupach i nawet nie kupiłam nic kosmetycznego. Kupiłam za to śliczny top w Zarze ale chyba oddam go przyjaciółce, bo za mało mam biustu. Zrobię sobie kiedyś operację, jak już będę bogata.
Przeciez ty masz cycuszki! nie oszukuj!
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Witajcie
Jaaaka zima u mnie
Ja przesiaduję w pracy, bo muszę dokończyć parę spraw a potem szybciorem do domu i jadę do mojego chrześniaczka na urodzinki
A jutro do Mojego Rafiego

Jutro bedziesz w Katowicach? w jakich godzinach ? ( )

A ja jestem w Rybniku dostalam od Krecika Kolczyki na Walentynki ,a od siostry Krecika misiaaa
Po poludniu jade do siakiegos centrum handlowego,to moze przy okazji pojedziemy do kina na cos
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 08:40   #3437
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Gajuszku chyba do K-wic nie pojadę, Rafi przyjedzie tutaj

Jaak mnie boli brzuch, dostałam okres
Stary 2009-02-14, 08:43   #3438
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Gajuszku chyba do K-wic nie pojadę, Rafi przyjedzie tutaj

Ojeju jeju a wiesz o ktorej? moze znajdziesz wczesniej chwile dla gayuszki? stesknilam sieeeem

Ojoj mi na okres pomaga kawusia a juz kawusia z Vibeska to wogole
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-14, 08:53   #3439
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Isa, Palette strasznie niszczą włosy, ja co prawda nie farbuję, ale słyszałam już wiele takich opinii, i od fryzjerek, i od użytkowniczek

Dziś zabieram się za zużywanie ostatniego żelu pod prysznic z zapasów No i muszę wyciągnąć jakąś maskę do włosów - może Matrixa ? I jakiś krem do twarzy, bo ostatnio prawie cały czas lecę na próbkach i miniaturkach.

Aha, wciąż jestem zakochana w minerałkach Są cudowne, pięknie wyglądają na buzi, i to nie tylko moja opinia

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-14, 09:06   #3440
isa666
Zakorzenienie

Madzia przejrzałam na KWC opinie o Palette i są straszne
Niby nie przepłaciłam, bo kosztowała jakieś 12-13 zł, ale waham się czy farbować się nią dziś wieczór czy lepiej nie. Mogłam była tego Castinga wziąć

EDIT: Postanowiłam, że jak jutro pojadę po wpis na uczelnię to ubłagam jakoś tatę żebyśmy skoczyli do SP i kupię Castinga. Wolę lepiej nie ryzykować dziś z tą Palette.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-02-14 o 09:17
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 09:21   #3441
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Isa, uważam, że czasem lepiej zainwestować trochę więcej Ostatnio obcięłam włosy i postanowiłam, że będę o nie bardzo dbać , bo są suche i mają tendencję do rozdwajania się na końcach Sama ostatnio kupując okrągłą szczotkę do włosów wahałam się między taką zwykłą , plastikową a z naturalnego włosia. No i wybrałam taką z naturalnego, bo nie niszczy tak bardzo włosów jak plastikowa - wczoraj ją wypróbowałam i jest naprawdę świetna, cudownie się nią modeluje włosy , i uważam, że to był bardzi dobry wybór Tak samo jest z farbami.

Stary 2009-02-14, 09:34   #3442
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa, uważam, że czasem lepiej zainwestować trochę więcej Ostatnio obcięłam włosy i postanowiłam, że będę o nie bardzo dbać , bo są suche i mają tendencję do rozdwajania się na końcach Sama ostatnio kupując okrągłą szczotkę do włosów wahałam się między taką zwykłą , plastikową a z naturalnego włosia. No i wybrałam taką z naturalnego, bo nie niszczy tak bardzo włosów jak plastikowa - wczoraj ją wypróbowałam i jest naprawdę świetna, cudownie się nią modeluje włosy , i uważam, że to był bardzi dobry wybór Tak samo jest z farbami.
Ja kiedyś chciałam kupić taką płaską szczotkę z naturalnego włosia, ale jakieś twarde i kłujące te włoski miała, więc kupiłam drewnianią i też jest super
Myślę jeszcze od dawna o zakupie suszarki z chłodnym nawiewem i jonizatorem czy jak to się tam nazywa żeby się włosy nie elektryzowały. Bo ja jak mam umyte i wysychają potem same to są w o wiele gorszym stanie niż jak je suszarką potraktuję, nie wiem czemu
A w tym tygodniu muszę, po prostu MUSZĘ iść wreszcie do fryzjerki, bo wyglądam z tymi suchymi końcami jakby piorun w miotłę strzelił
Stary 2009-02-14, 09:56   #3443
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:

Wczoraj miałam okropny dzień(13. piątek w końcu), bo wyszłam z uczelni o 19, uciekł mi bus spod G.Krakowskiej a na następnego czekałam 1,5 h w tej śnieżycy Poszłam na chwilę do galerii się zagrzać, ale jak zobaczyłam, ze jakiś bus podjeżdża to poleciałam z powrotem na przystanek. Byłam w domu przed 22

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Isa, Casting jest do 28 myć, sama mam go właśnie na głowie lubię go bo jest zmywalny.
A moim zdaniem Casting to zło. Klasyczny Casting kiedyś mi się wcale nie zmył i musiałam czekać, aż mi włosy odrosną, żeby pozbyć się koloru. To w dodatku była wiśnia i nic na niej nie łapało, żaden naturalny odcień, nawet jak już nieco zblakła. A Casting Creme Gloss miał strasznie przekłamany kolor, byłam ruda. I wcale też nie zmywał się po 20-kilku myciach.

Cytat:
Przeciez ty masz cycuszki! nie oszukuj!
Nom, przez lupę coś tam widać.

Ale zima! Przedwczoraj jeszcze było zielono, a teraz jest kompletnie biało! Po poręczy na tarasie widzę, że musiało spać z pół metra śniegu.

Jak ja dzisiaj gdziekolwiek wyjdę to nie wiem.

Mam od kilku dni dzień paszteta, czuję się strasznie nieatrakcyjna. I nie mam w czym chodzić. I chyba dopadła mnie przykra przypadłość w postaci kompleksów.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

REKLAMA
Stary 2009-02-14, 09:57   #3444
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Aha, wciąż jestem zakochana w minerałkach Są cudowne, pięknie wyglądają na buzi, i to nie tylko moja opinia
Ja potwierdzam na buzi tej pani wygladaja na zdjeciach zjawiskowo

A ja nie moge zamowic mineralkow a chcialam sobie zamowic taki maly zestaw probek musze znalesc jakas dobra duszyczke ktora mi pomoze
Cytat:
Isa, uważam, że czasem lepiej zainwestować trochę więcej
Ja wogole ostatnio stwierdzilam ze musze poszukac swoich faworytow i zwlaszcza na kosmteykach do twarzy nie bede oszczedzac.Do wlosow kusza mnie matrixy i ultra doux chce kupowac mniej,ale madrzej nawet jesli madrzej czasem oznacza drozej
Cytat:

Myślę jeszcze od dawna o zakupie suszarki z chłodnym nawiewem i jonizatorem czy jak to się tam nazywa żeby się włosy nie elektryzowały. Bo ja jak mam umyte i wysychają potem same to są w o wiele gorszym stanie niż jak je suszarką potraktuję, nie wiem czemu
A w tym tygodniu muszę, po prostu MUSZĘ iść wreszcie do fryzjerki, bo wyglądam z tymi suchymi końcami jakby piorun w miotłę strzelił
Isa ja mam taka suszarke i polecam zwlaszcza jesli kros suszy czesto wlosy -bo ja nie lubie i czekam az same wyschna
Ja mam opcje najlepszej temperatury dla wlosow -takiej letniej i jonizacje.Wlosy sa gladkie ,blyszczace ,takie lejace i wogole fajne suszenie trwa dluzej ale naprawde bez porownania z suszeniem na cieplo.Chlodnym nawiewem koncze zeby zamknac luski albo susze latem -ladnie blyszcza

Ice kochana! jestes JEDYNA osoba jaka znam ktora po wichurze snieznej ,bez kaptura i parasola dalej wyglada jak milon dolarow a na zdjeciach wychodzi jak modelka.Masz zachwycajace wlosy ,jestes sliczna ,delikatna ,kobieca i masz w sobei taka delikatnosc i kruchosc ktorej ci zazdroszcze
A przy tym jestes sympatyczna ,madra i masz cudne poczucie humoru.I umiesz tak ladnie chodzic na szpilkach
Prosze mi sie tu nei dolowac ,bo nie wolno!
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Edytowane przez gayenka
Czas edycji: 2009-02-14 o 10:00
Stary 2009-02-14, 10:11   #3445
isa666
Zakorzenienie

ice Jaki dzień paszteta? Jakie kompleksy?
Jesteś śliczna przecież
Co do Castinga to mi raczej farby L`Oreala służą, kolor zawsze wychodził mi ładny a używałam przez ostatni rok kilku. Mam nadzieję, że i na nim się nie zawiodę.

Gajuś no właśnie dobra suszarka to też podstawa. Ja mam Philipsa od 2-3 lat, ale ona jest kiepska Muszę czegoś lepsiejszego poszukać.
Ja nie potrafię też za bardzo zrezygnować z suszarki, bo moje włosy wymagają jednocześnie modelowania a jak wyschną same to nijak ich potem nie mogę ułożyć.
Powinnam jeszcze być bardziej systematyczna w stosowaniu odżywek i masek, ale jak już umyję te kłaki to potem nie chce mi się nic nakładać, czekać chwilę i potem znów zmywać...
Stary 2009-02-14, 10:14   #3446
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

2 dni temu cyknęłam sobie zdjęcia w minerałkach, na których pięknie widać, jaki efekt mogę dać minerały

A wczoraj w minerałach rozkochałam swoją ciocię

Cytat:
A ja nie moge zamowic mineralkow a chcialam sobie zamowic taki maly zestaw probek musze znalesc jakas dobra duszyczke ktora mi pomoze
Ja mogę pomóc jak mi powiesz o co chodzi

Cytat:
Ja wogole ostatnio stwierdzilam ze musze poszukac swoich faworytow i zwlaszcza na kosmteykach do twarzy nie bede oszczedzac.Do wlosow kusza mnie matrixy i ultra doux chce kupowac mniej,ale madrzej nawet jesli madrzej czasem oznacza drozej
Też wychodzę z takiego założenia - lepiej zaoszczędzić na balsamie czy nawet ciuchach i zainwestować w twarz i włosy

Isa, a czym modelujesz te włosy ?

Stary 2009-02-14, 10:27   #3447
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Ojeju jeju a wiesz o ktorej? moze znajdziesz wczesniej chwile dla gayuszki? stesknilam sieeeem

Ojoj mi na okres pomaga kawusia a juz kawusia z Vibeska to wogole
Gajuszku, jeszcze nie wiem do końca czy ja nie pojadę, chyba tak, ale jakbym była w Rybniku to też nie wiem jak sobie cały dzień poukładam, o której co i jak, zupełnie nie wiem
Zwłaszca że rano muszę być w pracy na jakieś 1,5 godziny
Ja też tęsknię, ale nie martw się w marcu będę w Katowicach częściej

Cytat:
Madzia przejrzałam na KWC opinie o Palette i są straszne
Niby nie przepłaciłam, bo kosztowała jakieś 12-13 zł, ale waham się czy farbować się nią dziś wieczór czy lepiej nie. Mogłam była tego Castinga wziąć

EDIT: Postanowiłam, że jak jutro pojadę po wpis na uczelnię to ubłagam jakoś tatę żebyśmy skoczyli do SP i kupię Castinga. Wolę lepiej nie ryzykować dziś z tą Palette.
Zdecydowanie do kosza z tą paletą, te 12 zł przeżyjesz a więcej potem wydasz kasy na ratowanie tych włosów i będziesz wściekła na siebie że od razu nie zrezygnowałaś z tego.
Ja polecam Schwazkopf natural & easy, ładne odcienie mają i nie niszczy włosów i są tanie ok 15 zł

Cytat:
Mam od kilku dni dzień paszteta, czuję się strasznie nieatrakcyjna. I nie mam w czym chodzić. I chyba dopadła mnie przykra przypadłość w postaci kompleksów.
Ja też mam dni paszteta
Nie nawidzę już tych zimowych butów, kurtek, płaszczy i wogóle czuję się taka fuj
No tak mam poprostu ....

Cytat:

Isa ja mam taka suszarke i polecam zwlaszcza jesli kros suszy czesto wlosy -bo ja nie lubie i czekam az same wyschna
Ja mam opcje najlepszej temperatury dla wlosow -takiej letniej i jonizacje.Wlosy sa gladkie ,blyszczace ,takie lejace i wogole fajne suszenie trwa dluzej ale naprawde bez porownania z suszeniem na cieplo.Chlodnym nawiewem koncze zeby zamknac luski albo susze latem -ladnie blyszcza

Ice kochana! jestes JEDYNA osoba jaka znam ktora po wichurze snieznej ,bez kaptura i parasola dalej wyglada jak milon dolarow a na zdjeciach wychodzi jak modelka.Masz zachwycajace wlosy ,jestes sliczna ,delikatna ,kobieca i masz w sobei taka delikatnosc i kruchosc ktorej ci zazdroszcze
A przy tym jestes sympatyczna ,madra i masz cudne poczucie humoru.I umiesz tak ladnie chodzic na szpilkach
Ja polecam tej pani słuchać bo ona dobrze gada

Cytat:
Jesteś śliczna przecież
Co do Castinga to mi raczej farby L`Oreala służą, kolor zawsze wychodził mi ładny a używałam przez ostatni rok kilku. Mam nadzieję, że i na nim się nie zawiodę.

Gajuś no właśnie dobra suszarka to też podstawa. Ja mam Philipsa od 2-3 lat, ale ona jest kiepska Muszę czegoś lepsiejszego poszukać.
Ja nie potrafię też za bardzo zrezygnować z suszarki, bo moje włosy wymagają jednocześnie modelowania a jak wyschną same to nijak ich potem nie mogę ułożyć.
Powinnam jeszcze być bardziej systematyczna w stosowaniu odżywek i masek, ale jak już umyję te kłaki to potem nie chce mi się nic nakładać, czekać chwilę i potem znów zmywać...
Ja na punkcie włosów mam hopla, ciągle je odżywkuję, pielęgnuję i wogóle....
Nie wyobrażam sobie ich umyći nie nałożyć odżywki

REKLAMA
Stary 2009-02-14, 10:35   #3448
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Narciskooo

Po poludniu jade do siakiegos centrum handlowego,to moze przy okazji pojedziemy do kina na cos
Lubisz NR? Pis zmu tu zaraz- z kwc wywnioskowałam, ze on jest kwiatowy a ja szukam kwiatuszków bo żadne ale to żadne do tej pory nie leżały na mnie przyzwoicie tylko kwaśniały i metalowaciały łokropnie

co do farbki- wydaje mi się, ze szybko schodzi- mam ją ledwie tydzień a z mycia na mycie coraz mniej tych refleksów orzechowych Mam ochotę zrobić czymś ciemniejszym jak w gazecie którą kiedyś wklejałam

Na Czesławaaaa iiiidź jak ja nawet sobie walne trupio-czesiowy makijażyk z tej okazji
Cytat:
Ice wróć na fitnes ja ostatnio totalnie olewam środy ale w piątki jakos się zmuszam do przychodzenia i nie żałuję

A idąc po uliocy pocieszam się, że są większe pasztety niż ja (wiem że to nieładnie bardzo ale cóż )

Aha, jeszcze wklej sobei jakiś makijażyk na MM- poczucie wartości skacze po czytaniu komplementów
Cytat:
Ja nie używam suszarki wcale- no jedynie wtedy jak muszę wymyć włosy tuż przed imprezą i potrzebuję, żeby były wmiarę świeże na następny dzień. Bo normalnie to myje co wieczór a jak idę na imprezę i wracam rano to są takei tłusteee
Stary 2009-02-14, 10:36   #3449
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Gajuśku dziękuję to strasznie miłe co napisałaś a ja jakoś nie czuję się ostatnio zbyt dobrze w swojej skórze.

Cytat:
Jesteś śliczna przecież
Dziękują Isa, ale czasem tak po prostu jest.

Mi też farby L'oreala służyły zawsze, ale Casting to inna bajka. Zupełnie inaczej działa na włosy, inaczej wychodzi kolor. Ja bardzo długo farbowałam farbą Recital Preference i to jest zupełnie inny standard niż fatalny Casting.

Cytat:
Ja też mam dni paszteta
Nie nawidzę już tych zimowych butów, kurtek, płaszczy i wogóle czuję się taka fuj
No tak mam poprostu ....
Oj tak, jak sobie pomyślę, że mam włożyć zimową kurtkę i te wstrętne buciory, które zaraz będą brudne od soli, to aż mi się chce płakać dzisiaj.

Aga wrócę na fitness, tylko zdam poprawki. Ale tam tez jak idę i widzę siebie wychudzoną w tym wielkim lustrze, to aż mi słabo.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2009-02-14 o 10:39
Stary 2009-02-14, 11:08   #3450
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

2 dni temu cyknęłam sobie zdjęcia w minerałkach, na których pięknie widać, jaki efekt mogę dać minerały

Isa, a czym modelujesz te włosy ?
Nie kuś minerałkami A pokażesz fotki?

Ja modeluję tylko suszarką i szczotką, nie nakładam żadnych specyfików(tzn. tylko spray Gliss kur żebym mogła rozczesać włosy jak są wilgotne)

Cytat:
Zdecydowanie do kosza z tą paletą, te 12 zł przeżyjesz a więcej potem wydasz kasy na ratowanie tych włosów i będziesz wściekła na siebie że od razu nie zrezygnowałaś z tego.
Ja polecam Schwazkopf natural & easy, ładne odcienie mają i nie niszczy włosów i są tanie ok 15 zł
Oglądałam tą Natural&Easy, ale też nie mogłam wyczytać czy ona aby nie jest trwała. Jeden odcień mi się podobał, choć w sumie też wybór jest kiepski - albo jasne blondy albo od razu potem ciemne brązy

Spróbuję się poprawić z odżywkami i maskami, bo mam kilka zużytych do połowy i trzebaby je wykończyć

Cytat:
Dziękują Isa, ale czasem tak po prostu jest.

Mi też farby L'oreala służyły zawsze, ale Casting to inna bajka. Zupełnie inaczej działa na włosy, inaczej wychodzi kolor. Ja bardzo długo farbowałam farbą Recital Preference i to jest zupełnie inny standard niż fatalny Casting.
Oj wiem, ja też często mam dni paszteta Każda kobieta tak ma niestety. Ale najważniejsze żeby to trwało krótko, bo naprawdę nie masz powodów do kompleksów

Casting nie ma amoniaku, więc pewnie dlatego inaczej te odcienie wychodzą. Znalazłam jeden ładny odcień ciemnego blondu, jaśniejszy o ton od moich naturalnych włosów, więc nawet jeśli wyjdzie ciemniej to nie będzie tragedii.

EDIT: O to ten odcień: http://www.kosmetykionline.pl/produc...Blond-700.html

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-02-14 o 11:11
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości