|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Wkleje wiesz gdzie
![]() A szczotkę jaką masz? Plastikową ?
|
#3452 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Isa miałam ten odcień dokładnie, wyszedł mi rudy.
|
|
#3453 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc na butki z Lasockiego tez moge wydac sporo kasy ![]() A ja ci napisze PW Madzius jak bed emiala chwilke dzisiaj albo jutro ,bo czekam na Krecika -moze byc w kazdej chwili..z gory ci slicznie dziekuje ![]() Jeeeeee a w razie czego moj nr znasz![]() Cytat:
Ja tez nie nawidze ale ty nie jestes ani butkiem ani plaszczykiem ani wogole wiec nie wolno nienawidzic siebie jestes moaj sliczna Vibeska zreszta wszystkie NK sa sliczne <love>Cytat:
ale sa kwiatowe ,tylko ze to nie jest taka typowa kwiatowosc ale taka podszyta szyprem.Przynajmniej na mojej skorze U mnie trzyma sie farbka jak dzika A na objetosc i brak przetluszczania polecam pianke wella dwodniowa objetosc.Dostalam od Agi opolanki i jak troszeczke jej pacne u nasady wlosow to nastepnego dnia wygladaja duzo lepiej,nei musze ich myc Czesiowy makijaaazyyyk chce zobaczyc![]() Cytat:
Dlatego mimo ze takie dni sa ciezkie to jednak swiadcza o tym ze wszystko z toba OK ![]() byle nie przeciagaly sie za dlugo zobaczysz przyjdzie wiosna ,wszystko odzyje i my tez wyjdziesz sobie w butkach na obcasie i bedziesz sliczna i promienna jak zawsze
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mam plastikową, ale zaczynam zawsze od przeczesania wilgotnych włosów grzebieniem o szeroko rozstawionych, dużych ząbkach(takim jak do masek do włosów), bo inaczej mam takie splątane włosy, że nawet zgrzebło dla bydła ich nie ruszy( ), potem suszę i jednocześnie modeluję albo tą plastikową szczotką(jak chcę zrobić lekkie fale), albo tą płaską drewnianą, gdy chcę je wyprostować ice rudy? Czytam właśnie na Fryzjerce opinie o tym odcieniu i widzę, że nie wychodzi ładnie(znalazłam wzmiankę nawet o szaro-zielonych przebłyskach ). Myślałam też o Mroźnym beżu, też ładnie wygląda, ale chyba tylko na opakowaniu, bo wychodzi ciemno.Chyba się wkurzę i nie będę farbować niczym, będę chodzić z odrostem na pół głowy i kij
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Isa, nie chce nic mówić, ale plastiki strasznie niszczą i łamią włosy
Lepiej już kupić drewnianą.Ps. Zdjęcia nie chcą się wkleić
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba wina genów: moja mama ma identyczne włosy jak ja; gdy była w moim wieku miała istną szopę, kręconych, ciemnych włosów, ale jednocześnie były wlaśnie cienkie i nijak nie chciały się układać Ja mam takie same - gdy wysuszę włosy bez rozczesania wyglądają jak kopka siana. Czasem się śmieję, że jakby leciał jakiś mały ptaszek i wpadł mi w te włosy to by się nie wyplątał z nich jak mucha z pajęczyny. No nie smęcę już Zdałam ten egzamin z zeszłej niedzieli
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-14 o 12:49 |
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Borze, nie zdałam mikroekonomii! 3 osoby tylko zdały. a bu
Ale dostałam za to ALGOMAR koncentrat mocniejszy od Guamu. je je je
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Isa to może u fryzjera ufarbuj po prostu ??
I niech Ci doradzi czym możesz później sama farbować w domu. Gajuszku
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najchętniej bym te kłaki zgoliła na łyso i kupiła sobie perukę ![]() No, ale przede wszystkim zacznę od podcięcia końców a wtedy się okaże jak będą te odrosty się prezentowały. Jeśli nie będzie tragedii to wolałabym nie farbować, bo już całkiem zgłupłam z tymi farbami. Chyba najlepiej mieć swój naturalny kolor i nie kombinować bosiak
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na wyniki. a mikro iiii tam. MAM GUAMA NOOOO to jest pkt programu! ![]() i czekam na picccceł. a mikro poprawie
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Bosiaku no jasne że poprawisz i bedzie gut !!
![]() Isa gratulacje ![]() A co do włosów to ja radzę przestać intensywnie rozjaśniać, bo przez to włosy stają się kruche, nie chcą się układać ani się ich podkręcić nie da bo są sztywne i małosprężyste. Proponuję podciąć końce, może jakaś nowa fryzurka, przyciemnić na delikatny brąz, ciemny blond i intensywnie nawilżać, nawilżać i jeszcze raz nawilżać Miała któraś to serum Dermetic ?? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-292532
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-02-14 o 13:16 |
|
|
|
#3462 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś kupiłam drewnianą, ale przez to że nie była elastyczna strasznei mi ciągnęła włosy. Potem miałam taką jakąś ze szczeciną dzika czy czegośtam i masakrycznie mi to elektryzowało i puszyło włosy. Od tej pory nie czeszę ich prawie wcale- tylko przedziałek po myciu robie grzebyczkiem z ostrym końcem i drobnymi ząbkami i przed wyjściem z domu raz pezciągnę jakąś szczotką po całej głowie i jest git a do mojego koczka to mogę nie czeaać ich cały tydzień Tylko potem mam naturalne dredo-filce więc jednak raz na tydzień funduję im porządne rozczesanie ![]() Cytat:
![]() właśnie będę niedługo na kupnie pianki bo pantene mi się kończy ![]() Na makijaz już mam pomysł- trupiozielony cień z rossmanna, do tego czarno-zielony kameleon APC i milky shake trupioblady na usta ![]() Muszę jeszcze jakies podchody zrobić do maminego pupowego różu, bo wszystkie moje sa ciepłe a ten to taki typowy chłodny jasny róż. Przekupię ją muffinkami zaraz jak upiekę Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje!! Cytat:
a co to te koncentraty- do ciałka?
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to pewnie też kwestia tego, że o nie dbam.Myślę o rudym Takim intensywnym, zdzirskim ![]() rzyrafka guam jest na wyszczuplanie, ujedrnianie, rozstepy i wyzera sadełko ja mam koncentrat z bardziej skoncentrowaną ilością alg, ALGOMAR fanghi d`alga. wysmaruje się, zawinę folią i on wyżre mi, o tak --->am am am am chlassssssst, sadło
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-02-14 o 13:31 |
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgubilam grzebien a jakos po nowy mi nie po drodze znowu dzis zrobilam sobie wycieczke po muzeach. ale sie obkupilam kupilam piekny szlafrok Yves Saint Laurent pour homme, jak Gad nie ebdzie chcial to ja go sobie przywlaszcze [ze trzy rozmiary za duzy, ale ja lubie po domu chodzic ubrana jak wywloka], cudna szyfonowa bluzeczke i z szesc sweterkow uch uch sie wciaglam
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
zizek gdzie Ty te wszystkie muzea wynajdujesz?
Ja nie umiem nigdy nic ładnego znaleść jak nie kupię normalnie w sklepie.Dziękuję za gratulacje, jednak w te 10 osób wspólnymi siłami napisaliśmy i zdaliśmy Wiecie co, chyba muszę zrobić jakieś zamówienie na coś profesjonalnego do włosów. Już z pół roku temu planowałam i w końcu nic z tego nie wyszło. I jeszcze poczytam coś więcej o biochemii dla włosów
|
#3466 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Popieram śliczne z was kobietki az na Nk niemogłam się napatrzeć ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pzoa tym to wchodze gdzie popadnie ![]() Dagmara juz mi sie piora, moze po weekendzie zrobie jakies fotki ![]() http://www.snobka.pl/artykul/5407/mo..._the_body_shop
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-02-14 o 14:11 |
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Wreszcie się dziś wyspałam A teraz sprzątam Przy okazji zrobię porządki w kosmetykach, bo walają się ostatnio wszędzie: na biurku, w szafkach, po kosmetyczkach![]() Szukałam wczoraj żurawinowego Fa, ale w każdej Naturze w promocji był tylko melon z litchi W sumie dobrze, bo znów bym narobiła zapasów![]() Dziś powinnam wykończyć masło Eveline, więc będę mogła otworzyć malinowe TBS Już się nie mogę doczekać![]() O farbach do włosów się nie wypowiem, bo nigdy nie odważyłam się sama farbować, większe zaufanie mam do swoich fryzjerek i farb loreala prof. Za szybko mi te włosy rosną ostatnio![]() Ice Potwierdzam słowa Dziewczyn, piękna, delikatna kobieta z Ciebie I uciekam sprzątać, bo mi się gość zapowiedział
|
#3469 | ||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie mam ochoty wychodzić spod kołdry o wychodzeniu do ludzi nie wspominając...jak możesz ![]() Cytat:
zizku ta różana seria już jest ![]() Karolina nie dam głowy, ale w SP też są chyba po 4,99 i widziałam żurawinę
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-02-14 o 14:27 |
||||
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
to Twoja wina, kusicielu wstretny
tlumacze sie, ze za 50 zlotych to... no warto bylo ![]() ![]() ale tak jest, niestety jakbyscie mnie teraz zobaczyly to... zwatpienie gwarantowane ![]() ja kocham rozyczke i marokanska i bulgarska. to dwie najpiekniejsze roze zapachowe pod sloncem ![]() zamawiam sobie dzisiaj pizze. jak szalec to szalec, tez mi sie cos od zycia nalezy ![]() moi rodzice pojechali wczoraj na podhale i dzisiaj nie moga wrocic zakopianka zasypana, auta sie slimacza...
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-02-14 o 14:49 |
|
|
|
#3471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nosku, Karolinko hej
|
|
#3472 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Try, Madziarra
to super Dziś Walentynki-brrr. Wczoraj dostałam bukiet z dwudziestu róż. Nie od męża ![]() Rzyrafko, krzemionka jest biała ale na skórze daje transparentny efekt, nie wyglądasz jak przysypaną mąką
|
|
|
|
#3473 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I to umaszczenie, taki tabby prawdziwy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja oświadczam wszem i wobec że ja najwcześniej troszkę po 17 będę, bo teoretycznie pracuję do 18. Ale za to w centrum, więc wszędzie blisko. A gdzie się spotykamy ![]() I hortexu liściasty Marta już wie, ale jak mi przypomnisz to będę wdzięczna jak zawsze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) Brąz wyszedł prawie czarny - zachwyciłam się nim ![]() Cytat:
--- Nie znoszę walentynek Pierwsze od jakis 8 lat samotne - i nie jest mi z tym szczególnie źle, a na pewno lepiej niż gdybym musiała na siłę kino wymyślać i knajpię rezerwowac miesiąc temu ![]() Wyrolniczyłam się, buzię wymasowałam wulkaniczną maseczką Avonu, następnie białą glinką Logony, wklepałam winogronka YR. Wypeelingowałam nogi, wydepilowałam, natarłam jakimś balsamem po depilacji, resztę ciała wiśnią TBS. Na włosach maska Nivei. I wszystko po to aby wieczór z winem przed TV spędzić |
||||||||
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubic bardzo, bardzo rozane kosmetyki i zapachy
![]() a wczoraj zrobilam sobie walentynkowe babeczki a dzisiaj rano udalam zdziwienie i sobie wyobrazilam, ze je dostalam
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś jak to takie odrosty
mnie się spierał... fakt, że wychodzi bardzo ciemny, moja mama też narzekała jak mnie zobaczyła, ale ja byłam w nim zakochana ale był to jednorazowy wyskok i teraz powrócilam do farbowania u fryzjera. Jakoś pewniej się czuję i nie obawiam efektów![]() Gdzie się spotkamy to zależy co chcemy czy ploty, czy sklepy, czy głód, czy Madzię odbieramy z hotelu (którego?) ? Pewnie jak znam życie wylądujemy w Manuface, bo jest wszystko w jednym ![]() Ja mam dziś dzień płaczka i mam dość hormonów rządzacych się w moim ciele i umyśle jak u siebie
|
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Marto-to chlodny zapach czy bardziej cieply i nasycony?Masz moze porowananie do innych rozanych serii?Moze znasz Cassis Rose TBS? Pytam sie bo mam swira na punkcie rozy ale szukam bardziej w klimacie Rose Absolue YR lub Rose Kashmirie Les Parfums de Rosine.
|
#3477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A Adaś w brzuszku Ci dokucza? ![]() Jeju ile u mnie śniegu Jutro chyba nie wyjadę z domu, nie wiem jak dotrę na uczelnię.
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także jeśli Wam pasuje to umówmy się w M. , ja pewnie byłabym chętna na jakieś amciu bo będę od razu po pracy No i ploty i sklepiki chętnie
|
|
#3479 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Manu pasuje
|
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze zagladaj ![]() Z serii TBS rozanej fajna jest kolorowka - narazie widzialam tylo na zdjciach, ale w oko wpadl mi w oko roz-rozswietlacz w sztyfcie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

A pokażesz fotki? 

choc na butki z Lasockiego tez moge wydac sporo kasy 

Ja tez nie nawidze ale ty nie jestes ani butkiem ani plaszczykiem ani wogole
U mnie trzyma sie farbka jak dzika
). Myślałam też o Mroźnym beżu, też ładnie wygląda, ale chyba tylko na opakowaniu, bo wychodzi ciemno.
To chyba wina genów: moja mama ma identyczne włosy jak ja; gdy była w moim wieku miała istną szopę, kręconych, ciemnych włosów, ale jednocześnie były wlaśnie cienkie i nijak nie chciały się układać

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Potwierdzam słowa Dziewczyn, piękna, delikatna kobieta z Ciebie 

> może jutro coś wkleję
bo jak jednak środa to ja wyjdę od kosmetyczki koło 18 i będę głodna jak wilk więc ewentualnie zaciągnę Was na jedzonko