Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-14, 11:15   #3451
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Nie kuś minerałkami A pokażesz fotki?
Wkleje wiesz gdzie

Cytat:
Ja modeluję tylko suszarką i szczotką, nie nakładam żadnych specyfików(tzn. tylko spray Gliss kur żebym mogła rozczesać włosy jak są wilgotne)
A szczotkę jaką masz? Plastikową ?

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 11:16   #3452
iceflower
Przyjaciółka KWC

Isa miałam ten odcień dokładnie, wyszedł mi rudy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 11:19   #3453
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość

Ja mogę pomóc jak mi powiesz o co chodzi

Też wychodzę z takiego założenia - lepiej zaoszczędzić na balsamie czy nawet ciuchach i zainwestować w twarz i włosy
Mnie ciuchy srednio kreca i Kretozaur sie smieje ze jak mam wydac 100 zl na ciuchy to jestem tydzien chora ale na JT kolejnego to luzik Ale sa rzeczy np.zimowa kurtka czy buty na ktorych niestety nie mozna oszczedzic-odkad mam kurtke narciarska i skorzane buty widze roznice.No ale na szczescie rodzice mi je kupili choc na butki z Lasockiego tez moge wydac sporo kasy
A ja ci napisze PW Madzius jak bed emiala chwilke dzisiaj albo jutro ,bo czekam na Krecika -moze byc w kazdej chwili..z gory ci slicznie dziekuje
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość

Ja też tęsknię, ale nie martw się w marcu będę w Katowicach częściej
Jeeeeee czekam na marzeeec! jeeee! a w razie czego moj nr znasz

Cytat:
Ja też mam dni paszteta
Nie nawidzę już tych zimowych butów, kurtek, płaszczy i wogóle czuję się taka fuj
No tak mam poprostu ....

Zleje cie Ja tez nie nawidze ale ty nie jestes ani butkiem ani plaszczykiem ani wogole wiec nie wolno nienawidzic siebie jestes moaj sliczna Vibeska zreszta wszystkie NK sa sliczne <love>
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Lubisz NR? Pis zmu tu zaraz- z kwc wywnioskowałam, ze on jest kwiatowy a ja szukam kwiatuszków bo żadne ale to żadne do tej pory nie leżały na mnie przyzwoicie tylko kwaśniały i metalowaciały łokropnie

co do farbki- wydaje mi się, ze szybko schodzi- mam ją ledwie tydzień a z mycia na mycie coraz mniej tych refleksów orzechowych Mam ochotę zrobić czymś ciemniejszym jak w gazecie którą kiedyś wklejałam

Kochana ja czuje w NR szypry dlatego je lubie ale sa kwiatowe ,tylko ze to nie jest taka typowa kwiatowosc ale taka podszyta szyprem.Przynajmniej na mojej skorze U mnie trzyma sie farbka jak dzika
A na objetosc i brak przetluszczania polecam pianke wella dwodniowa objetosc.Dostalam od Agi opolanki i jak troszeczke jej pacne u nasady wlosow to nastepnego dnia wygladaja duzo lepiej,nei musze ich myc
Czesiowy makijaaazyyyk chce zobaczyc
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Gajuśku dziękuję to strasznie miłe co napisałaś a ja jakoś nie czuję się ostatnio zbyt dobrze w swojej skórze.

Kochana kazdy ma taki dzien ze czuje sie zle ,ale powiem ci ze poznalam kiedys osobe ktora NIGDY sie tak nei czula bo po prostu byla przekonana o tym jaka jest piekna,cudowna,wspaniala uwazala sie za najpiekniejsza kobieta na swiecie ktoar innych moze krytykowac na zasadzie -tylko moje jest piekna i dobre.I to bylo nei do wytrzymania...
Dlatego mimo ze takie dni sa ciezkie to jednak swiadcza o tym ze wszystko z toba OK byle nie przeciagaly sie za dlugo zobaczysz przyjdzie wiosna ,wszystko odzyje i my tez wyjdziesz sobie w butkach na obcasie i bedziesz sliczna i promienna jak zawsze
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 11:25   #3454
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Wkleje wiesz gdzie

Mam plastikową, ale zaczynam zawsze od przeczesania wilgotnych włosów grzebieniem o szeroko rozstawionych, dużych ząbkach(takim jak do masek do włosów), bo inaczej mam takie splątane włosy, że nawet zgrzebło dla bydła ich nie ruszy(), potem suszę i jednocześnie modeluję albo tą plastikową szczotką(jak chcę zrobić lekkie fale), albo tą płaską drewnianą, gdy chcę je wyprostować

ice rudy?
Czytam właśnie na Fryzjerce opinie o tym odcieniu i widzę, że nie wychodzi ładnie(znalazłam wzmiankę nawet o szaro-zielonych przebłyskach ). Myślałam też o Mroźnym beżu, też ładnie wygląda, ale chyba tylko na opakowaniu, bo wychodzi ciemno.
Chyba się wkurzę i nie będę farbować niczym, będę chodzić z odrostem na pół głowy i kij
Stary 2009-02-14, 11:37   #3455
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Isa, nie chce nic mówić, ale plastiki strasznie niszczą i łamią włosy Lepiej już kupić drewnianą.

Ps. Zdjęcia nie chcą się wkleić

Stary 2009-02-14, 11:46   #3456
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa, nie chce nic mówić, ale plastiki strasznie niszczą i łamią włosy Lepiej już kupić drewnianą.

Ps. Zdjęcia nie chcą się wkleić
Niszczą, nie niszczą...u mnie to nie ma znaczenia, bo i tak mam włosy, które nie chcą się układać, są cienkie, śliskie(więc wszelkie próby zrobienia fryzury konczą się tym, że po godzinie loki są proste, koki rozwalone, wsuwki się wyślizgują a nawet jak zepnę kucyka gumką to ona się z nich ześlizguje), do tego puszą się, elektryzują....po prostu żyją swoim własnym życiem nie chcąc się poddać temu, co ja chcę To chyba wina genów: moja mama ma identyczne włosy jak ja; gdy była w moim wieku miała istną szopę, kręconych, ciemnych włosów, ale jednocześnie były wlaśnie cienkie i nijak nie chciały się układać
Ja mam takie same - gdy wysuszę włosy bez rozczesania wyglądają jak kopka siana. Czasem się śmieję, że jakby leciał jakiś mały ptaszek i wpadł mi w te włosy to by się nie wyplątał z nich jak mucha z pajęczyny.

No nie smęcę już Zdałam ten egzamin z zeszłej niedzieli Nie wiem na jaką ocenę, ale nie ma mnie na liście niezdanych, więc to się liczy

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-02-14 o 11:49
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 11:52   #3457
bossy
Zakorzenienie

Borze, nie zdałam mikroekonomii! 3 osoby tylko zdały. a bu

Ale dostałam za to ALGOMAR koncentrat mocniejszy od Guamu. je je je

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-14, 12:00   #3458
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Isa to może u fryzjera ufarbuj po prostu ??
I niech Ci doradzi czym możesz później sama farbować w domu.

Gajuszku
Stary 2009-02-14, 12:08   #3459
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa to może u fryzjera ufarbuj po prostu ??
I niech Ci doradzi czym możesz później sama farbować w domu.

Gajuszku
Już sama nie wiem co robić Najchętniej bym te kłaki zgoliła na łyso i kupiła sobie perukę
No, ale przede wszystkim zacznę od podcięcia końców a wtedy się okaże jak będą te odrosty się prezentowały. Jeśli nie będzie tragedii to wolałabym nie farbować, bo już całkiem zgłupłam z tymi farbami. Chyba najlepiej mieć swój naturalny kolor i nie kombinować

bosiak Ekonomia jest ble, wiem coś o tym. Gdyby nie to, że mieliśmy profesora, który pozwalał na ściąganie to też bym tego nie zdała na I roku
Stary 2009-02-14, 12:09   #3460
bossy
Zakorzenienie

Cytat:

bosiak Ekonomia jest ble, wiem coś o tym. Gdyby nie to, że mieliśmy profesora, który pozwalał na ściąganie to też bym tego nie zdała na I roku
miałam dziś egzamin z prawa czekam na wyniki. a mikro iiii tam. MAM GUAMA NOOOO to jest pkt programu!
i czekam na picccceł.
a mikro poprawie

.supergirls just fly.
Stary 2009-02-14, 12:15   #3461
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Bosiaku no jasne że poprawisz i bedzie gut !!

Isa gratulacje
A co do włosów to ja radzę przestać intensywnie rozjaśniać, bo przez to włosy stają się kruche, nie chcą się układać ani się ich podkręcić nie da bo są sztywne i małosprężyste.
Proponuję podciąć końce, może jakaś nowa fryzurka, przyciemnić na delikatny brąz, ciemny blond i intensywnie nawilżać, nawilżać i jeszcze raz nawilżać

Miała któraś to serum Dermetic ??
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-292532

Edytowane przez Vibeska
Czas edycji: 2009-02-14 o 12:16
Vibeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 12:17   #3462
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Aga wrócę na fitness, tylko zdam poprawki. Ale tam tez jak idę i widzę siebie wychudzoną w tym wielkim lustrze, to aż mi słabo.
Ale się poczujesz lepiej fizycznie, uwolnisz trochę endorfinek i humorek sam powróci
Cytat:
Ja kiedyś kupiłam drewnianą, ale przez to że nie była elastyczna strasznei mi ciągnęła włosy. Potem miałam taką jakąś ze szczeciną dzika czy czegośtam i masakrycznie mi to elektryzowało i puszyło włosy. Od tej pory nie czeszę ich prawie wcale- tylko przedziałek po myciu robie grzebyczkiem z ostrym końcem i drobnymi ząbkami i przed wyjściem z domu raz pezciągnę jakąś szczotką po całej głowie i jest git a do mojego koczka to mogę nie czeaać ich cały tydzień Tylko potem mam naturalne dredo-filce więc jednak raz na tydzień funduję im porządne rozczesanie
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Kochana ja czuje w NR szypry dlatego je lubie ale sa kwiatowe ,tylko ze to nie jest taka typowa kwiatowosc ale taka podszyta szyprem.Przynajmniej na mojej skorze U mnie trzyma sie farbka jak dzika
A na objetosc i brak przetluszczania polecam pianke wella dwodniowa objetosc.Dostalam od Agi opolanki i jak troszeczke jej pacne u nasady wlosow to nastepnego dnia wygladaja duzo lepiej,nei musze ich myc
Czesiowy makijaaazyyyk
W NR sa szypry? hmm moz ete damskie mi bardziej przypadną niż męskie
właśnie będę niedługo na kupnie pianki bo pantene mi się kończy
Na makijaz już mam pomysł- trupiozielony cień z rossmanna, do tego czarno-zielony kameleon APC i milky shake trupioblady na usta
Muszę jeszcze jakies podchody zrobić do maminego pupowego różu, bo wszystkie moje sa ciepłe a ten to taki typowy chłodny jasny róż. Przekupię ją muffinkami zaraz jak upiekę
Cytat:
też o Mroźnym beżu, też ładnie wygląda, ale chyba tylko na opakowaniu, bo wychodzi ciemno.
Chyba się wkurzę i nie będę farbować niczym, będę chodzić z odrostem na pół głowy i kij
Ja też o nim sporo myślałam, w końcu odłożyłam tę myśl. Ale teraz znów wydawało mi się, że excell 10 ten co mam d ami taki efekt a jest sporo jasniejszy niż się spodziewałąm. Także niewykluczone, że sięgnę po mroźniaka castingowego
Cytat:
Niszczą, nie niszczą...u mnie to nie ma znaczenia, bo i tak mam włosy, które nie chcą się układać, są cienkie, śliskie(więc wszelkie próby zrobienia fryzury konczą się tym, że po godzinie loki są proste, koki rozwalone, wsuwki się wyślizgują a nawet jak zepnę kucyka gumką to ona się z nich ześlizguje),

No nie smęcę już Zdałam ten egzamin z zeszłej niedzieli Nie wiem na jaką ocenę, ale nie ma mnie na liście niezdanych, więc to się liczy
Moje też są śliskie, dlatego to nieczesanie ich pomaga trochę
Gratulacje!!
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Borze, nie zdałam mikroekonomii! 3 osoby tylko zdały. a bu

Ale dostałam za to ALGOMAR koncentrat mocniejszy od Guamu. je je je
zdasz następną razą na pewno
a co to te koncentraty- do ciałka?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 12:18   #3463
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Bosiaku no jasne że poprawisz i bedzie gut !!

Isa gratulacje
A co do włosów to ja radzę przestać intensywnie rozjaśniać, bo przez to włosy stają się kruche, nie chcą się układać ani się ich podkręcić nie da bo są sztywne i małosprężyste.
Proponuję podciąć końce, może jakaś nowa fryzurka, przyciemnić na delikatny brąz, ciemny blond i intensywnie nawilżać, nawilżać i jeszcze raz nawilżać
Mi rozjaśniają włosy rozjaśniaczem l`oreala bez amoniaku, żeby właśnie ich nie wysuszyć ani nic. Narazie są ładne Ale to pewnie też kwestia tego, że o nie dbam.

Myślę o rudym Takim intensywnym, zdzirskim

rzyrafka guam jest na wyszczuplanie, ujedrnianie, rozstepy i wyzera sadełko ja mam koncentrat z bardziej skoncentrowaną ilością alg, ALGOMAR fanghi d`alga. wysmaruje się, zawinę folią i on wyżre mi, o tak --->am am am am chlassssssst, sadło

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2009-02-14 o 12:31
Stary 2009-02-14, 12:29   #3464
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Od tej pory nie czeszę ich prawie wcale- tylko przedziałek po myciu robie grzebyczkiem z ostrym końcem i drobnymi ząbkami i przed wyjściem z domu raz pezciągnę jakąś szczotką po całej głowie i jest git a do mojego koczka to mogę nie czeaać ich cały tydzień Tylko potem mam naturalne dredo-filce więc jednak raz na tydzień funduję im porządne rozczesanie
ja swoje rozczesuje tylko po myciu [czasami] zgubilam grzebien a jakos po nowy mi nie po drodze

znowu dzis zrobilam sobie wycieczke po muzeach. ale sie obkupilam kupilam piekny szlafrok Yves Saint Laurent pour homme, jak Gad nie ebdzie chcial to ja go sobie przywlaszcze [ze trzy rozmiary za duzy, ale ja lubie po domu chodzic ubrana jak wywloka], cudna szyfonowa bluzeczke i z szesc sweterkow uch uch sie wciaglam
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 12:56   #3465
isa666
Zakorzenienie

zizek gdzie Ty te wszystkie muzea wynajdujesz? Ja nie umiem nigdy nic ładnego znaleść jak nie kupię normalnie w sklepie.

Dziękuję za gratulacje, jednak w te 10 osób wspólnymi siłami napisaliśmy i zdaliśmy

Wiecie co, chyba muszę zrobić jakieś zamówienie na coś profesjonalnego do włosów. Już z pół roku temu planowałam i w końcu nic z tego nie wyszło. I jeszcze poczytam coś więcej o biochemii dla włosów Póki co z twarzą bardzo nie muszę kombinować, bo znalazłam kosmetyki, które mi służą, cielskiem też się jakoś nie przejmuję specjalnie to o włosy teraz zadbam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-14, 13:02   #3466
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Już sama nie wiem co robić Najchętniej bym te kłaki zgoliła na łyso i kupiła sobie perukę
No, ale przede wszystkim zacznę od podcięcia końców a wtedy się okaże jak będą te odrosty się prezentowały. Jeśli nie będzie tragedii to wolałabym nie farbować, bo już całkiem zgłupłam z tymi farbami. Chyba najlepiej mieć swój naturalny kolor i nie kombinować
Mowiłaś że twoja znajoma czy ktoś z rodziny jest fryzjerką to może ona Tobie cos doradzi biedactwo

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość

zreszta wszystkie NK sa sliczne <love>
Popieram śliczne z was kobietki az na Nk niemogłam się napatrzeć

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość

znowu dzis zrobilam sobie wycieczke po muzeach. ale sie obkupilam kupilam piekny szlafrok Yves Saint Laurent pour homme, jak Gad nie ebdzie chcial to ja go sobie przywlaszcze [ze trzy rozmiary za duzy, ale ja lubie po domu chodzic ubrana jak wywloka], cudna szyfonowa bluzeczke i z szesc sweterkow uch uch sie wciaglam
Pokaż te cuda Bo ja lumpo maniaczka jestem
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 13:03   #3467
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
zizek gdzie Ty te wszystkie muzea wynajdujesz? Ja nie umiem nigdy nic ładnego znaleść jak nie kupię normalnie w sklepie.
moje ulubione to Bigastyl - zwlaszcza ten na ulicy Do Wilgi, ten na Ulanow tez nie jest najgorszy pzoa tym to wchodze gdzie popadnie

Dagmara juz mi sie piora, moze po weekendzie zrobie jakies fotki

http://www.snobka.pl/artykul/5407/mo..._the_body_shop

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2009-02-14 o 13:11
Stary 2009-02-14, 13:20   #3468
karolina1985
Zakorzenienie

Dobry

Wreszcie się dziś wyspałam
A teraz sprzątam Przy okazji zrobię porządki w kosmetykach, bo walają się ostatnio wszędzie: na biurku, w szafkach, po kosmetyczkach
Szukałam wczoraj żurawinowego Fa, ale w każdej Naturze w promocji był tylko melon z litchi W sumie dobrze, bo znów bym narobiła zapasów
Dziś powinnam wykończyć masło Eveline, więc będę mogła otworzyć malinowe TBS Już się nie mogę doczekać

O farbach do włosów się nie wypowiem, bo nigdy nie odważyłam się sama farbować, większe zaufanie mam do swoich fryzjerek i farb loreala prof. Jeszcze żadna mi krzywdy nie zrobiła. Sama też muszę się chyba wybrać na farbowanie, bo widzę już odrosty Za szybko mi te włosy rosną ostatnio

Ice Potwierdzam słowa Dziewczyn, piękna, delikatna kobieta z Ciebie Żaden pasztet

I uciekam sprzątać, bo mi się gość zapowiedział

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 13:26   #3469
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Oooo, fajne
Ja mam Turnaround Instant Facial i też sobie chwalę, a to by ładnie do kompletu pasowało ile w D kosztuje ten zestaw?
Przeceniony ze 170zł na 136zł
Cytat:
zgrzeszylam, a nie powinnam byla. 15ml Gucci II. ale te noskowe elfy juz dluuuuugo chodza mi po glowie
gratulacje są naprawdę piękne.
Cytat:
W mordkę jeża, jaki smakowity opis

Cytat:
Zrobię sobie kiedyś operację, jak już będę bogata.
Cytat:
Mam od kilku dni dzień paszteta, czuję się strasznie nieatrakcyjna. I nie mam w czym chodzić. I chyba dopadła mnie przykra przypadłość w postaci kompleksów.
Mogę się podpisać pod tymi cytatami niestety nie mam ochoty wychodzić spod kołdry o wychodzeniu do ludzi nie wspominając...

Cytat:

bosiak Ekonomia jest ble, wiem coś o tym.
jak możesz
Cytat:
padłam

zizku ta różana seria już jest jak na różę to całkiem, całkiem
Karolina nie dam głowy, ale w SP też są chyba po 4,99 i widziałam żurawinę

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2009-02-14 o 13:27
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 13:47   #3470
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
gratulacje są naprawdę piękne.
to Twoja wina, kusicielu wstretny tlumacze sie, ze za 50 zlotych to... no warto bylo
Cytat:
padłam

ale tak jest, niestety jakbyscie mnie teraz zobaczyly to... zwatpienie gwarantowane
Cytat:
zizku ta różana seria już jest jak na różę to całkiem, całkiem
ja kocham rozyczke i marokanska i bulgarska. to dwie najpiekniejsze roze zapachowe pod sloncem

zamawiam sobie dzisiaj pizze. jak szalec to szalec, tez mi sie cos od zycia nalezy

moi rodzice pojechali wczoraj na podhale i dzisiaj nie moga wrocic zakopianka zasypana, auta sie slimacza...

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2009-02-14 o 13:49
Stary 2009-02-14, 13:55   #3471
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Mowiłaś że twoja znajoma czy ktoś z rodziny jest fryzjerką to może ona Tobie cos doradzi biedactwo
Kuzynka Z tym, że nie pracuje już w salonie odkąd urodziła córkę, teraz robi z włosami "po domach". W tym tygodniu do niej koniecznie muszę iść.

Cytat:
moje ulubione to Bigastyl - zwlaszcza ten na ulicy Do Wilgi, ten na Ulanow tez nie jest najgorszy pzoa tym to wchodze gdzie popadnie
Ja w ogóle nie znam żadnych lumpków, ale wiem, że są niektóre takie, gdzie można właśnie znaleść firmowe rzeczy, które normalnie kosztowały duuużo a tam kupić można za grosze.

nosku, Karolinko hej
Stary 2009-02-14, 14:18   #3472
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Try, Madziarra to super czyli wtorek po 16...gdzie?

Dziś Walentynki-brrr. Wczoraj dostałam bukiet z dwudziestu róż. Nie od męża

Rzyrafko, krzemionka jest biała ale na skórze daje transparentny efekt, nie wyglądasz jak przysypaną mąką

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 15:50   #3473
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość

Znaleźliśmy małego rudego kota, właśnie śpi u mnie na kolanach. Pewnie z nami zostanie. Jakieś praktyczne rady w sprawie kotów? zdjęcia mam na drugim komputerze, na którym niestety nie działa internet<> może jutro coś wkleję
Boski I to umaszczenie, taki tabby prawdziwy Jak się znajduje takie cuda?

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość

Szpinak smakuje jak sałata z lekko kwaśną nutką - coś jak bardzo delikatna odmiana szczawiu

Phi
Również uwielbiam szpinak Dużo soli, pieprzu zwykłego i cayenne, na naleśnika, kilka kostek fety albo plastrów mozzarelli, naleśnika złożyć.... Uhm

Cytat:
Zabijcie głupią, która sięnie zna na kalendarzu pamiętalam, że kosmetyczkę mam 18.02, ale dopiero teraz spojrzałam, że to środa , a ja sobie ubzdurałam, że wtorek..! Będziecie mogły we wtorek ? bo jak jednak środa to ja wyjdę od kosmetyczki koło 18 i będę głodna jak wilk więc ewentualnie zaciągnę Was na jedzonko
Oj Tru, kalendarz to nie takie hop siup, nie zawsze tytuł magistra starczy
Ja oświadczam wszem i wobec że ja najwcześniej troszkę po 17 będę, bo teoretycznie pracuję do 18. Ale za to w centrum, więc wszędzie blisko. A gdzie się spotykamy

Cytat:
Bardzo dobry jest szpinak liściasty Bonduelle.
I hortexu liściasty

Cytat:

To napiszę do Marty i niech Madzia się wypowie jeszcze.
Marta już wie, ale jak mi przypomnisz to będę wdzięczna jak zawsze

Cytat:

krem AAEr jest w porzadku, ale za te cene to wiecie, cos nie teges mnie bardziej pasuje zele FlosLeku, swietliki, blawatki za pare zlotych no i wielbie Ziaje Pro rozjasniajaca
A mnie się właśnie świetliki przejadły, kiedyś mi bardzo łagodziły powieki, a teraz chyba skóra się przyzwyczaiła. Używam czasem takiego zielonego garniera, ale zazwyczaj to samo co na resztę buźki.

Cytat:

Nie poszalałam wczoraj na zakupach, kupiłam tylko szampon koloryzujący Palette(chciałam kupić to "coś" pt. L`Oreal Casting Creme Gloss bez amoniaku, ale czytałam tu na Wizażu, że to niby szampon a na opakowniu pisze tak, że wynika z tego, że to jest farba! W ogóle byłam zła, bo większość farb do włosów nie ma oznaczenia czy są np. zmywalne do iluśtam myć czy trwałe i bądź tu człowieku mądry ).
Cytat:
A moim zdaniem Casting to zło. Klasyczny Casting kiedyś mi się wcale nie zmył i musiałam czekać, aż mi włosy odrosną, żeby pozbyć się koloru. To w dodatku była wiśnia i nic na niej nie łapało, żaden naturalny odcień, nawet jak już nieco zblakła. A Casting Creme Gloss miał strasznie przekłamany kolor, byłam ruda. I wcale też nie zmywał się po 20-kilku myciach.
Cytat:

Czytam właśnie na Fryzjerce opinie o tym odcieniu i widzę, że nie wychodzi ładnie(znalazłam wzmiankę nawet o szaro-zielonych przebłyskach ). Myślałam też o Mroźnym beżu, też ładnie wygląda, ale chyba tylko na opakowaniu, bo wychodzi ciemno.
To ja się wypowiem tyż, bo akurat Castinga znam dobrze. Ta wersja poprzednia, bez Creme Gloss, była genialna - kolor wychodził jak na opakowaniu, ładnie się spierał, troszkę rudział czasem (jakiś brąz miałam), ale jak ktoś miał farta i zdobył płukankę to pomagało. Natomiast ten nowy jest już dziwny - Mroźny beż wyszedł mi identyczny jak na opakowaniu, ale schodził dziwnie, jakoś nierównomiernie - i były wyraźne odrosty. Polecony przez Tru () Brąz wyszedł prawie czarny - zachwyciłam się nim Ale tylko ja, reszta twierdziła że to za ostry kolor dla mnie. I w ogóle nie brązowy, tylko taki... ja wiem? szatyn? Nie wiem jak to nazwać. Zdecydowanie chłodny kolor, ciemny, ale myszowaty. No i nic a nic nie schodzi, tylko połysk traci. Mam piękne 5cm odrosty i czekam , aż znajdę chwilę aby mojego fryzjera kochanego odwiedzić

Są różane. Bardzo różane. Dosłowne.

---
Nie znoszę walentynek Pierwsze od jakis 8 lat samotne - i nie jest mi z tym szczególnie źle, a na pewno lepiej niż gdybym musiała na siłę kino wymyślać i knajpię rezerwowac miesiąc temu

Wyrolniczyłam się, buzię wymasowałam wulkaniczną maseczką Avonu, następnie białą glinką Logony, wklepałam winogronka YR. Wypeelingowałam nogi, wydepilowałam, natarłam jakimś balsamem po depilacji, resztę ciała wiśnią TBS. Na włosach maska Nivei. I wszystko po to aby wieczór z winem przed TV spędzić

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-14, 16:03   #3474
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
ja lubic bardzo, bardzo rozane kosmetyki i zapachy
Cytat:
I wszystko po to aby wieczór z winem przed TV spędzić
ja spedze wieczor tak samo
a wczoraj zrobilam sobie walentynkowe babeczki a dzisiaj rano udalam zdziwienie i sobie wyobrazilam, ze je dostalam
Stary 2009-02-14, 16:10   #3475
truheart
Zakorzenienie

Martuś jak to takie odrosty mnie się spierał... fakt, że wychodzi bardzo ciemny, moja mama też narzekała jak mnie zobaczyła, ale ja byłam w nim zakochana ale był to jednorazowy wyskok i teraz powrócilam do farbowania u fryzjera. Jakoś pewniej się czuję i nie obawiam efektów
Gdzie się spotkamy to zależy co chcemy czy ploty, czy sklepy, czy głód, czy Madzię odbieramy z hotelu (którego?) ?
Pewnie jak znam życie wylądujemy w Manuface, bo jest wszystko w jednym

Ja mam dziś dzień płaczka i mam dość hormonów rządzacych się w moim ciele i umyśle jak u siebie
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 16:12   #3476
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:

Marto-to chlodny zapach czy bardziej cieply i nasycony?Masz moze porowananie do innych rozanych serii?Moze znasz Cassis Rose TBS?
Pytam sie bo mam swira na punkcie rozy ale szukam bardziej w klimacie Rose Absolue YR lub Rose Kashmirie Les Parfums de Rosine.
Stary 2009-02-14, 17:17   #3477
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
To ja się wypowiem tyż, bo akurat Castinga znam dobrze. Ta wersja poprzednia, bez Creme Gloss, była genialna - kolor wychodził jak na opakowaniu, ładnie się spierał, troszkę rudział czasem (jakiś brąz miałam), ale jak ktoś miał farta i zdobył płukankę to pomagało. Natomiast ten nowy jest już dziwny - Mroźny beż wyszedł mi identyczny jak na opakowaniu, ale schodził dziwnie, jakoś nierównomiernie - i były wyraźne odrosty.
Ja myślałam o Mroźnym beżu, ale jednak póki co zacznę od podcięcia włosów a potem będę rozważać co dalej.

Cytat:
a wczoraj zrobilam sobie walentynkowe babeczki a dzisiaj rano udalam zdziwienie i sobie wyobrazilam, ze je dostalam

Cytat:
Ja mam dziś dzień płaczka i mam dość hormonów rządzacych się w moim ciele i umyśle jak u siebie
Olusia A Adaś w brzuszku Ci dokucza?

Jeju ile u mnie śniegu Jutro chyba nie wyjadę z domu, nie wiem jak dotrę na uczelnię.
Stary 2009-02-14, 17:26   #3478
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Gdzie się spotkamy to zależy co chcemy czy ploty, czy sklepy, czy głód, czy Madzię odbieramy z hotelu (którego?) ?
Pewnie jak znam życie wylądujemy w Manuface, bo jest wszystko w jednym
Tru Ja będę w hotelu Savoy na Traugutta, ale chyba przyjadę do Was prosto z warsztatów. We wtorek kończę ok. 15, także może umówmy się w Manufakturze? Ja Łódź co nieco znam, tzn. Piotrkowską i okolice Także jeśli Wam pasuje to umówmy się w M. , ja pewnie byłabym chętna na jakieś amciu bo będę od razu po pracy No i ploty i sklepiki chętnie

Stary 2009-02-14, 17:41   #3479
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Manu pasuje niedaleko pracy a jeszcze bliżej domu

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 17:52   #3480
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Boski I to umaszczenie, taki tabby prawdziwy Jak się znajduje takie cuda?
pod autem takze zagladaj

Z serii TBS rozanej fajna jest kolorowka - narazie widzialam tylo na zdjciach, ale w oko wpadl mi w oko roz-rozswietlacz w sztyfcie.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości