|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Wkleje wiesz gdzie
![]() A szczotkę jaką masz? Plastikową ?
#3452 |
Przyjaciółka KWC
|
Isa miałam ten odcień dokładnie, wyszedł mi rudy.
![]() |
#3453 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja ci napisze PW Madzius jak bed emiala chwilke dzisiaj albo jutro ,bo czekam na Krecika -moze byc w kazdej chwili..z gory ci slicznie dziekuje ![]() Jeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A na objetosc i brak przetluszczania polecam pianke wella dwodniowa objetosc.Dostalam od Agi opolanki i jak troszeczke jej pacne u nasady wlosow to nastepnego dnia wygladaja duzo lepiej,nei musze ich myc ![]() Czesiowy makijaaazyyyk ![]() ![]() Cytat:
Dlatego mimo ze takie dni sa ciezkie to jednak swiadcza o tym ze wszystko z toba OK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3454 |
Zakorzenienie
|
![]() Mam plastikową, ale zaczynam zawsze od przeczesania wilgotnych włosów grzebieniem o szeroko rozstawionych, dużych ząbkach(takim jak do masek do włosów), bo inaczej mam takie splątane włosy, że nawet zgrzebło dla bydła ich nie ruszy( ![]() ![]() ice rudy? ![]() Czytam właśnie na Fryzjerce opinie o tym odcieniu i widzę, że nie wychodzi ładnie(znalazłam wzmiankę nawet o szaro-zielonych przebłyskach ![]() Chyba się wkurzę i nie będę farbować niczym, będę chodzić z odrostem na pół głowy i kij ![]() ![]()
#3455 |
Zakorzenienie
|
Isa, nie chce nic mówić, ale plastiki strasznie niszczą i łamią włosy
![]() Ps. Zdjęcia nie chcą się wkleić ![]()
#3456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam takie same - gdy wysuszę włosy bez rozczesania wyglądają jak kopka siana. Czasem się śmieję, że jakby leciał jakiś mały ptaszek i wpadł mi w te włosy to by się nie wyplątał z nich jak mucha z pajęczyny. No nie smęcę już ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-14 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
Borze, nie zdałam mikroekonomii! 3 osoby tylko zdały. a bu
Ale dostałam za to ALGOMAR ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
Isa to może u fryzjera ufarbuj po prostu ??
I niech Ci doradzi czym możesz później sama farbować w domu. Gajuszku ![]()
#3459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No, ale przede wszystkim zacznę od podcięcia końców a wtedy się okaże jak będą te odrosty się prezentowały. Jeśli nie będzie tragedii to wolałabym nie farbować, bo już całkiem zgłupłam z tymi farbami. Chyba najlepiej mieć swój naturalny kolor i nie kombinować ![]() bosiak ![]() ![]()
![]() |
#3460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i czekam na picccceł. a mikro poprawie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
Bosiaku no jasne że poprawisz i bedzie gut !!
![]() Isa gratulacje ![]() A co do włosów to ja radzę przestać intensywnie rozjaśniać, bo przez to włosy stają się kruche, nie chcą się układać ani się ich podkręcić nie da bo są sztywne i małosprężyste. Proponuję podciąć końce, może jakaś nowa fryzurka, przyciemnić na delikatny brąz, ciemny blond i intensywnie nawilżać, nawilżać i jeszcze raz nawilżać ![]() Miała któraś to serum Dermetic ?? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-292532
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-02-14 o 12:16 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja kiedyś kupiłam drewnianą, ale przez to że nie była elastyczna strasznei mi ciągnęła włosy. Potem miałam taką jakąś ze szczeciną dzika czy czegośtam i masakrycznie mi to elektryzowało i puszyło włosy. Od tej pory nie czeszę ich prawie wcale- tylko przedziałek po myciu robie grzebyczkiem z ostrym końcem i drobnymi ząbkami i przed wyjściem z domu raz pezciągnę jakąś szczotką po całej głowie i jest git ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie będę niedługo na kupnie pianki bo pantene mi się kończy ![]() Na makijaz już mam pomysł- trupiozielony cień z rossmanna, do tego czarno-zielony kameleon APC i milky shake trupioblady na usta ![]() Muszę jeszcze jakies podchody zrobić do maminego pupowego różu, bo wszystkie moje sa ciepłe a ten to taki typowy chłodny jasny róż. Przekupię ją muffinkami zaraz jak upiekę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje!! Cytat:
![]() a co to te koncentraty- do ciałka?
![]() |
#3463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę o rudym ![]() ![]() rzyrafka guam jest na wyszczuplanie, ujedrnianie, rozstepy i wyzera sadełko ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-02-14 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() znowu dzis zrobilam sobie wycieczke po muzeach. ale sie obkupilam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
zizek gdzie Ty te wszystkie muzea wynajdujesz?
![]() Dziękuję za gratulacje, jednak w te 10 osób wspólnymi siłami napisaliśmy i zdaliśmy ![]() Wiecie co, chyba muszę zrobić jakieś zamówienie na coś profesjonalnego do włosów. Już z pół roku temu planowałam i w końcu nic z tego nie wyszło. I jeszcze poczytam coś więcej o biochemii dla włosów ![]() ![]()
![]() |
#3466 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Popieram śliczne z was kobietki az na Nk niemogłam się napatrzeć ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dagmara juz mi sie piora, moze po weekendzie zrobie jakies fotki ![]() http://www.snobka.pl/artykul/5407/mo..._the_body_shop ![]() ![]()
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-02-14 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wreszcie się dziś wyspałam ![]() A teraz sprzątam ![]() ![]() Szukałam wczoraj żurawinowego Fa, ale w każdej Naturze w promocji był tylko melon z litchi ![]() ![]() Dziś powinnam wykończyć masło Eveline, więc będę mogła otworzyć malinowe TBS ![]() ![]() ![]() O farbach do włosów się nie wypowiem, bo nigdy nie odważyłam się sama farbować, większe zaufanie mam do swoich fryzjerek i farb loreala prof. ![]() ![]() ![]() Ice ![]() ![]() ![]() I uciekam sprzątać, bo mi się gość zapowiedział ![]()
#3469 | ||||
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak możesz ![]() Cytat:
![]() zizku ta różana seria już jest ![]() ![]() Karolina nie dam głowy, ale w SP też są chyba po 4,99 ![]() ![]()
![]() Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-02-14 o 13:27 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
to Twoja wina, kusicielu wstretny
![]() ![]() ![]() ale tak jest, niestety ![]() ![]() ja kocham rozyczke ![]() ![]() zamawiam sobie dzisiaj pizze. jak szalec to szalec, tez mi sie cos od zycia nalezy ![]() moi rodzice pojechali wczoraj na podhale i dzisiaj nie moga wrocic ![]()
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-02-14 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nosku, Karolinko hej ![]()
![]() |
#3472 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Try, Madziarra
![]() ![]() Dziś Walentynki-brrr. Wczoraj dostałam bukiet z dwudziestu róż. Nie od męża ![]() Rzyrafko, krzemionka jest biała ale na skórze daje transparentny efekt, nie wyglądasz jak przysypaną mąką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja oświadczam wszem i wobec że ja najwcześniej troszkę po 17 będę, bo teoretycznie pracuję do 18. Ale za to w centrum, więc wszędzie blisko. A gdzie się spotykamy ![]() I hortexu liściasty ![]() Marta już wie, ale jak mi przypomnisz to będę wdzięczna jak zawsze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
--- Nie znoszę walentynek ![]() ![]() Wyrolniczyłam się, buzię wymasowałam wulkaniczną maseczką Avonu, następnie białą glinką Logony, wklepałam winogronka YR. Wypeelingowałam nogi, wydepilowałam, natarłam jakimś balsamem po depilacji, resztę ciała wiśnią TBS. Na włosach maska Nivei. I wszystko po to aby wieczór z winem przed TV spędzić ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
ja lubic bardzo, bardzo rozane kosmetyki i zapachy
![]() ![]() ![]() a wczoraj zrobilam sobie walentynkowe babeczki a dzisiaj rano udalam zdziwienie i sobie wyobrazilam, ze je dostalam ![]()
#3475 |
Zakorzenienie
|
Martuś jak to takie odrosty
![]() ![]() ![]() ![]() Gdzie się spotkamy to zależy co chcemy czy ploty, czy sklepy, czy głód, czy Madzię odbieramy z hotelu (którego?) ? Pewnie jak znam życie wylądujemy w Manuface, bo jest wszystko w jednym ![]() Ja mam dziś dzień płaczka i mam dość hormonów rządzacych się w moim ciele i umyśle jak u siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zakorzenienie
|
Marto-to chlodny zapach czy bardziej cieply i nasycony?Masz moze porowananie do innych rozanych serii?Moze znasz Cassis Rose TBS? Pytam sie bo mam swira na punkcie rozy ale szukam bardziej w klimacie Rose Absolue YR lub Rose Kashmirie Les Parfums de Rosine.
#3477 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeju ile u mnie śniegu ![]()
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3479 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Manu pasuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z serii TBS rozanej fajna jest kolorowka - narazie widzialam tylo na zdjciach, ale w oko wpadl mi w oko roz-rozswietlacz w sztyfcie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.