|
|
#3781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American girls cz. VIII
eh... TŻ chyba znow za granice wyjedzie do pracy... a ja tu sama, nie dogaduje sie z mama, niedlugo matura... szkoda, ze Go nie bedzie w takim momencie... i w ogole... az mi smutno sie zrobilo... dawajcie jakis kawal czy cos
|
|
|
|
#3782 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniałam o skrętach, a przecież zawsze to było na rozgrzewce a skakanke robię zawsze jako pierwszą. Obiecuję poprawę![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3783 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() skakanka jest nieźle obciążająca, więc bez tego łatwo o kontuzję Cytat:
|
||
|
|
|
#3784 |
|
Wtajemniczenie
|
Może głupie pytanie, ale zadam
Czyli jak trzeba ćwiczyć?? 20-25 minut dziennie czy 20 minut szybko i później 20 wolno?? Ehh nie znam się
|
|
#3785 |
|
Wtajemniczenie
|
a to nie jest może rozstęp?
nie to nie jest rozstep to nie wyglada tak to jest raczej zalamanie moze vadi cos wie?? ja nie wiem czy jest na to jakies fachowe okreslenie
|
#3786 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmm to może ja jutro poszukam tej mojej skakanki Też chcę być "boginią"
|
|
|
#3788 |
|
Wtajemniczenie
|
a teraz pare sukienke slubnych w stylu AG pewnie kiedys nam sie to przyda ciekawe czy do tego czasu bedziemy jeszcze czynnie pisac
|
#3789 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczęta drogie które praktykują peeling z kawy...
jaką to ja właściwie tą kawę mam kupić - jeżeli o grubość ziarenek chodzi. [domyślam się że nie rozpuszczalną ]Byłam dziś w sklepie chcąc później poprawić sobie humorek peelingiem ale...stojąc przed tymi półkami uginającymi się od kaw zwątpiłam. Większość jest drobno zmielona i tu moje pytanie czy taka miałka kawa coś speelinguje ? Czuję się zagubiona i bardzo proszę o pomoc.
|
|
#3790 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3791 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mloda [piekna i wolna czego chciec jeszcze od zycia wez sie w grasc i korzystaj z zycia Cytat:
no no niezle wczoraj szalalas :p codziennie od jutra ;P? Cytat:
w azji sa kiepskie podroby nie ryzykowlabym Cytat:
marudzisz kobieta to pewnie z powodu braku slonaca ![]() Cytat:
tylko winny sie tlumaczy wiec daj sobie spokoj i nie zawracaj sobie glowy durnymi sms od durnej pannicy
|
|
#3792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednak 5 zamiast 4
Edytowane przez madziamic Czas edycji: 2009-02-15 o 20:37 |
|
|
|
|
#3793 |
|
Raczkowanie
|
XS-ka no ja normalnie z sypanej zwyklej robie i bardzo gladziutka potem jest skora
ale do twarzy nie stosuje, posladki i tam gdzie mam male rozstepiki i jest fajna wtedy w lato przed pojsciem na plaze bede robila taki peeling
|
|
|
|
#3794 | |
|
*sportaddict*
|
wiedziałam, że to hasło na Was zadziała
![]() Cytat:
![]() EDIT: piękne sukienki Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-15 o 20:47 |
|
|
|
|
#3795 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
Wreszcie was nadrobilaaaam ! Wlasnie nieawno Tz ode mnie wyszedł ogladneliśmy film " Poporostu walcz " czy jakoś tak Fajny byl . W stylu mojego Tz heh ..Zapomniałam juz co miałam pisać .. AA napewno chcialam dodać swój komentarz co do tego o czym Miśka pisała . Uważam że przesadzasz mówiąc tutaj nawet o końcu twojego związku , przez jak dla mnie uperele . Z tego co piszesz mam odczucie ze twój Tz baardzo sie stara i chyba powinnaś być mu za to wdzięczna a nie narzekac jeszcze . Chocby opis twoich walentynek . Z tego co piszesz jak dla mnie były by bardoz udane . Nie wiem czego ty chcialabyś jeszcze oczekiwać , może gwiazdki z nieba .. ( odrazu mowie ze to tlyko moje spostrzezenia bo nie znam cie i twojego Tz ) Myśle ze imprezy to raczej nie jest najważniejsza rzecz w życiu a jesli ktos woli psiedziec w domu czy zasnac to po co afera odrazu . Ty jestes chyba kobietą ktora lubi dominować w związku Ja bym radziła tylko zastanowić sie nad tym co dobrego Tz dla ciebie robi a nie czego nie robi . Ja z Tz spedziłam tez udane walentynki Bylismy w miescie gdize studiuje , on pojechał na uczelnie na egzamin ja w tym czasie poszlam do galerii , kupiłam sobie bluzeczke panterkową Potem Tz przyjechal do mnie . Odwiedzilismy kolegę i wrócilismy do niego do domku , zjedlismy sobie kolacje i poprzytualismy sie troszke . W sumie dzien jak codzień ale jak dla mnei ok , bo nie obchodze jakos hucznie walentynek . Dostala pyycha czekoladki ktore własnie wcinam
|
|
|
|
#3796 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki, faktycznie ją olać trzeba
![]() Ale tu dzisiaj spokojnie.... ![]() Vadi jak te 'skręty' przed ćw. na skakance się robi? Trzeba ćwiczyć w butach?
|
#3797 |
|
Raczkowanie
|
spokojnie rzeczywiscie a tyle podgladajacych
|
|
|
|
#3798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3799 |
|
Rozeznanie
|
Trochę fotek
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
XS-ka to nie ma roznicy byle by nie byla rozpuszczalna
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1234726182 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1234726405 ktoras z tych 2 bym mogla miec ![]() Miśka dziewczyny maja racje:P Wiadomo ze chcesz sie bawic ale jaka byla by ta zabawa bez niego? No i tak jak dziewczyny pisaly ..kompromisy ![]() Bo z tego co piszesz to takiego TŻ jak Twojego ze swieca szukac
|
|
|
|
#3801 |
|
Rozeznanie
|
|
#3802 |
|
Rozeznanie
|
|
#3803 |
|
Rozeznanie
|
czytałam i jestem na biezaco ..
nie chce sie wtrącac ale Miska zgadzam się z dziewczynami kiiiciiia trafnie to ujęla .. kompromis kluczem do sukcesu ![]() "łatwo" jest sie rozstac ... w sensie pochopnie podjac taką decyzje ...a po czasie sie załuje czesto ... wiem co mowie hehe pernamentną singielką jestem lepiej miec niedoskonałego TŻ w 100% ale go mieć :P zawsze w ostatecznosci można mu podziekowac
|
|
|
|
#3804 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej chyba to ignorować i olewać bo im bardziej bedziesz się tłumaczyć i bronić tym oni bardziej bedą atakować.Cytat:
Cytat:
Fakt, jest ciężko jak jest się samemu i są wyzwania i kłopoty...ale bo każdej burzy przychodzi słońce... pomyśl sobie jak bedzie pięknie jak zdasz maturę i spotkasz się z Tżtem Cytat:
pierwsza i trzecia w moim stylu.... nawet jak nie bede miała kościelnego to chce taką sukienkę![]() ogólnie wiecie,że ja mam słabe nerwy jeśli chodzi o jazdę samochodem...a wczoraj do kina podwoził nas kumpel (którego uwielbiam i jest super taki pozytywnie zakręcony)...niezły z niego gość- dopiero wyszedł z pudła a non stop jara, kierował najarany (ale on już po trawie nie ma jazd wiec prowadził w dobrym stanie), zamiast patrzeć na drogę pisał smsy, otwierał dach, pił shakea.... ogólnie masakra.... a no i przez 3 dni pod rząd dostał 3 mandaty..bo policja na niego poluje bo wiedzą,że siedział.... ale prowadził tak pewnie,że czułam się jakoś bezpiecznie co jak na mnie jest dziwne... ![]() ściągnełam sobie pokazy VS... ale one chodzą (modelki) masakra jak boginie...i ta ich pewność siebie na filmikach są jeszcze ładniejsze niż na fotkach...
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-15 o 21:17 |
||||
|
|
|
#3805 |
|
Wtajemniczenie
|
za 13 min na E kroliczki Playboya leca
|
#3806 |
|
Rozeznanie
|
|
#3807 |
|
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1234726182 miałam podobną
tez taka szeroka na dole...Siedziałam, oglądałam discovery do tej pory |
|
|
|
#3808 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3809 |
|
Rozeznanie
|
A długo muszę tak kręcić?
|
#3810 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

zapomniałam o skrętach, a przecież zawsze to było na rozgrzewce

]
Czuję się zagubiona i bardzo proszę o pomoc.
W nocy dostałam sms od jakiejś laski, która kojarzę, ale osobiście nie znam czy ja wiem co to jest ku*** i dlaczego tak na nią mówię
A ja na nią nic nie mówiłam, tłumaczę, że nie i że czemu mnie oskarża, a ona mi pisze, że dobrze wie jak było i że mam się przyznać, że parę osób jej tak powiedziało
A nie dociera, jak tłumaczę, że nic nie zrobiłam tylko mnie oskarżają. Co robić?