|
|
#3811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
ehhh a ja dopiero wstalam i sie po tych walentynkach rozchorowalam...
ogolnie wieczor chyba okej, ale przez moje zle samopoczucie poranek juz nie bardzo :/ wogole ja jakas dziwna jestem, czasami sama siebie nie czaje chyba nie potrafie z kims byc, bede wieczna singielka heheh a pozniej bede narzekac ze jestem sama, i jak tu mezczyzni maja zrozumiec kobiety jak ja sama siebie nie rozumiem |
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1234728467 kto to jest ? jak zwykle super włosy, mam bardzo dlugie ciekawy kolor a za chiny nie potrafie nawet takie cos sobie zrobic łamaga ze mnie
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spedzłąś z kims walentynkow a noc ?
|
|
#3814 | ||
|
Rozeznanie
|
Chitty aha ja nawet z układaniem mam nieład i wyglądam jakbym się nie czesała więc odpada
![]() ehh.. mój też.. ogólnie mieliśmy oglądać 'PS Kocham Cię', bo czytałam książkę i ogólnie bardzo mi się spodobała. i zaczęliśmy oglądać, popłakałam się kilka razy, a on zasnął..i tyle z naszego wspólnego oglądania ![]() Cytat:
![]() ja bym nigdy się nie zgłosiła tak wyglądając do konkursu, a one jeszcze płaczą jak vice misskami zostaną! Cytat:
w ogóle mój Tż wpadł na 'genialny' pomysł czytania wizażu ehh.. aaa..ostatnio tak grzeszę, że masakra, zamiast schudnąć, nie tylko nie uda mi się utrzymać wagi tylko jeszcze przytyję ![]() wczoraj na kolację spaghetti i dużo rafaello, dzisiaj stefanka i kremówka..
Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-02-15 o 21:31 |
||
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3816 |
|
Wtajemniczenie
|
Chętnie tylko nie mam narazie jak foty zrobic ;] |
|
|
|
#3817 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bez makijażu już nie wygląda tak ładnie A jak długie masz włosy?
|
|
#3818 |
|
*sportaddict*
|
no nie wiem, z 10-20 obrotów każdym stawem
![]() i rozciąganko po - po parę skłonów do każdej nogi, to nie będzie potem zakwasow
|
|
|
|
#3819 |
|
BAN stały
|
zaczelam weidera dzisiaj
)ja leze na podlodze i sie poce a TZ czyta watek.... |
|
|
|
#3820 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3821 |
|
BAN stały
|
mmmm 38 czytajacych
|
|
|
|
#3822 |
|
Wtajemniczenie
|
W takim razie witamy Tzta Czekoladki
a ja standardowo popcorn i pepsi i jakos niemam rzaaadnych wyrzutów sumienia
|
|
|
|
#3823 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3824 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3825 | |
|
Zadomowienie
|
nomm ale sama juz nie wiem co o tym myslec, bo jak dla mnie to chyba jedyna zaleta tej znajomosci jest to ze sklania mnie do rozmyslania nad wlasna osoba i swoim zachowaniem...
Cytat:
ehh i jeszcze gadu mi nie dziala ide spac... Dobranoc
Edytowane przez nanaaaaa87 Czas edycji: 2009-02-15 o 22:05 |
|
|
|
|
#3826 |
|
Raczkowanie
|
jakas komedia ktora bedzie sie podobala tez TŻ pomocy!!!
dawajcie jakies dobre tytuly
|
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wejdz sobie na filmweb i w katalogu poszukaj w dziale komedii... tam są wypisane niemal wszystkie znane tytuły....
|
|
#3828 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie .. Moze babka nie mieszka w tym samym miescie ... zreszta takich powodów jest tysiac . Spoko skonczysz szkole to idz na studia do innego miasta jesli nie chcesz z mama mieszkać . To juz o wiele prostrze jesli rodzice mają kase na utzymanie Cie w innym miescie . Ja dzis rozmawialam z Tz na temat naszych planow na przyszłosc no i prawdopodobnie od pazdziernika zamieszkamy razem Ale bedzie wesolo z tym moim capkiem
|
|
|
|
#3830 |
|
Raczkowanie
|
nie mam sie narazie gdzie wyprowadzic, nie zawsze jest strasznie zle, ale odkad tak na dobre postanowili sie rozwiesc i czekaja na termin no to naprawde zaczelo byc dziwnie, czesto bywa tak, ze raz jest super, a raz masakra... juz dzis na wieczor porozmawialysmy, jakos to bedzie.
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny te walentynki to były najwspanialsze jakie miałam! Dopiero teraz się rozstałam z TZ (od wczoraj) bo nie mogliśmy się od siebie odkleić. Naprawdę było super
![]() |
|
|
|
#3832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo magia makijazu ale i tak jest super co do moich włosów mam takie mniej wiecej do bioderCytat:
musimy uwazac co piszemy za duzo panów czyta ;P Cytat:
i co moja droga blondyna wymysliła?
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to super :P ze bawilas sie super
|
|
#3834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To pewnie spwodowane jest wlasnie rozwodem . Napewno to ciezka sytuacja dla nich jak i dla ciebie . Za jakis czas powinno byc lepiej juz po tym wszystkim . Kiedy opadna emocje ... Wspolczuje ci tej stuacji . Ja naszczescie mam kochajacych sie rodziców i naprawde doceniam to jaka mam rodzine . Choc kiedys nie bylo dnia zebym ne kłócila sie z rodzicami czy rodzenstwem . Naprawdem usi byc ci ciezko . Ja nie wyobrazam soibe tego zeby moi rodzice mogli sie rozwiesc .. Wow Klatka masz wlosy do bioder ? to straaasznie dlugie !! pokaaaaaaż !! I wklej te foty z wazego spotkania bo serio bede musiaaałaa Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-15 o 23:12 |
|
|
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
W drugiej paczuszce była kartka z wyznaniami
i płyta aerosmith![]() Cytat:
![]() O ranyyyy, walentynki są cudowne Umówiłam się z TŻ, że powtórzymy za tydzień Mimo, że nie robiliśmy niczego nadzwyczajnego, właściwie to często spędzamy podobnie wieczory, to.. było tak cudnie..Pewnie przez tę serduszkową atmosferę TŻ przyniósł mi bukiet z ...żelków , portfel i piękne kolczyki i przygotowal dla mnie kolacyjkę i wyjadaliśmy lody z kubełka palcami. Dzisiaj kontynuowaliśmy walentynkowe świętowanie, oglądaliśmy projekty domów stwierdziliśmy, że potrzebna nam skarbonka i idziemy żebrać ![]() A teraz na mnie już pora, bo jutro mam i pracę w poradni i zajęcia na uni i bibliotekę muszę jeszcze zaliczyć. Kolorowych snów Kochane
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
W drugiej paczuszce była kartka z wyznaniami
i płyta aerosmith![]() Cytat:
![]() O ranyyyy, walentynki są cudowne Umówiłam się z TŻ, że powtórzymy za tydzień Mimo, że nie robiliśmy niczego nadzwyczajnego, właściwie to często spędzamy podobnie wieczory, to.. było tak cudnie..Pewnie przez tę serduszkową atmosferę TŻ przyniósł mi bukiet z ...żelków , portfel i piękne kolczyki i przygotowal dla mnie kolacyjkę i wyjadaliśmy lody z kubełka palcami. Dzisiaj kontynuowaliśmy walentynkowe świętowanie, oglądaliśmy projekty domów stwierdziliśmy, że potrzebna nam skarbonka i idziemy żebrać ![]() A teraz na mnie już pora, bo jutro mam i pracę w poradni i zajęcia na uni i bibliotekę muszę jeszcze zaliczyć. Kolorowych snów Kochane EDIT:Rany, ale jestem głodnaaaa!!!
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
przeciez wygladasz jak bogini maju czego |Ty jeszcze chcesz
|
#3838 |
|
Wtajemniczenie
|
Co tu taka cisza dzisiaj !
|
|
|
|
#3839 |
|
BAN stały
|
my z tz zrobilismy sobie wieczor wspomnien przy usypianiu Gabusi...jak to bylo jak sie poznalismy.. ACH I OCH
slodkie to bylo i takie ladujace miloscia![]() teraz trinny i susane ogladam, wiejskie pieknosci dzisiaj
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc moje drogie panny
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

chyba nie potrafie z kims byc, bede wieczna singielka heheh
a pozniej bede narzekac ze jestem sama, i jak tu mezczyzni maja zrozumiec kobiety jak ja sama siebie nie rozumiem 

Bez makijażu już nie wygląda tak ładnie
A jak długie masz włosy?