Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-16, 19:33   #3151
jozia
Zadomowienie

GG do jozia
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
A gdzie masz ten staż?

Fajnie tyle śniegu mieć(a propos zdj.), a Tobie nie zimno w takich rajstopkach?
Ja w zimie jak już ubiorę mini to tylko kryjące, grube rajstopy do tego(czytaj zmarzluch ze mnie)A tak wogóle to kiedys prawie wogole nie chodzilam w spodnicach, ale tej zimy w PL wyjatkowo ubralam mini z dwa razy
W pomocy rodzinie a miałam mieć w WKU ale teraz mam tu...

W cienkich rajstopkach to tylko raz wyszłam w zimie bo chrzciny były a miałąm sukienke wiec cienkie rajstopki musiałam załozyc. Ja w ogole nie chodze w spódniczkach bo mam krzywe nogi a takto caly czas kozaczki mialam Ale za kare cienkich rajstop noga mnie rwała cała noc i jeszcze źle sie czułam po wypiciu to jeszze noga mnie rwała:?

Tancerka gratulacje!!!

Metka a 8 to nie ząb mądrości przypadkiem Bedzie dobzre

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-02-17 o 08:08
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 19:34   #3152
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
aniołku Ty jestes nauczycielka tak?
Jesli tak to mialabym do Ciebie kilka pytań, pomożesz i odpowiesz?
No jestem niestety Nie ma problemu, jak będę mogła, to z miłą chęcią odpowiem
Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Hej
Z tymi kredytami z dopłatą w ramach programu "rodzina na swoim" to coś się miało pozmieniać ja wiem tyle, że:
- jest to opcja skierowana dla małżeństw lub osób samotnie wychowujących dzieci, z tym że takie osoby nie mogą być właścicielami lub współwłaścicielami innych nieruchomości
- cena metra kwadratowego mieszkania/domu nie może przekraczać dopuszczalnej ceny (jest ona ustalana dla każdego województwa)
- kredyt może być przeznaczony na zakup mieszkania (podobno na rynku wtórnym również), budowę domu metodą gospodarczą, przekształcenie jakiegoś lokalu na lokal mieszkalny, wykup mieszkania spółdzielczego(chyba), możliwe że remont również - trzeba sprawdzić
- kredyt ten jest przyznawany w złotówkach, bodajże do 102% wartości mieszkania
- państwo spłaca nam odsetki w ciągu pierwszych 8 lat
- nie wiem jakie banki udzielają tego kredytu, na pewno jest to PEKAO S.A.

Aniołku mnie czekają teraz praktyki w podstawówce, strasznie się ich boję! a Ty długo już uczysz w szkole?
Też słyszałam o tym programie, ale się raczej nie opłaca. Po pierwsze, trzeba być już małżeństwem, albo mieć dzidziusia, po drugie, kredyt w złotówkach chyba nie jest najkorzystniejszy, po trzecie trzeba się trzymać tych cen za metr kwadratowy wyznaczonych przez rząd
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Zdałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! co prawda 3 ale zdałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! nie wierze
Gratulacje
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 19:39   #3153
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Kubusewa to aż tak strasznie było? Dzieciaki niegrzeczne były?
U mnie mam nadzieję, że jakoś to będzie, oby

Z tymi zębami to nie ma żartów

Gosiu no to pięknie! Urodzona nauczycielka! Pewnie swobodniej się czułaś, jak Cię zostawiła samą A które klasy uczyłaś? A obserwacji to mam 5 godzin tylko, a resztę muszę się produkować

Madziu jestem na filologii angielskiej i specjalność mam nauczycielską. Czy będę nauczycielką to się jeszcze okaże. Możliwe, że po praktykach właśnie
Panny maturzystki mi w twarz mowily ze one zaraz maja matematyke wiec sobie prace domowa przepisuja od kolezanek na mojej lekcji bo nie bylo kiedy (ku mojemu zdziwieniu pani od metodyki - nasza opiekunka najbardziej ochrzanila mnie za to ze nie podalam roznicy miedzy weight a weigh, a co do incydentu.. no byłam wg niej zbyt ostra dla panien) a gimnazjum.. mielismy lekcje w prywatnym wiec na liscie bylo 5-6 osob.. z czego na zajecia przychodzilo 2-3 4 w porywach i dzieciaczki zaradne plotly sobie bransoletki z tych plasikowych zylek kompletnie na mnie nie zwazajac... nie znoszę bachorow
Stary 2009-02-16, 19:43   #3154
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:

Gosiu no to pięknie! Urodzona nauczycielka! Pewnie swobodniej się czułaś, jak Cię zostawiła samą A które klasy uczyłaś? A obserwacji to mam 5 godzin tylko, a resztę muszę się produkować

Madziu jestem na filologii angielskiej i specjalność mam nauczycielską. Czy będę nauczycielką to się jeszcze okaże. Możliwe, że po praktykach właśnie
Ja uczyłam 4 i 5 klasy i bardzo fajne dzieci są w taki choć łatwo się rozpraszają i rozbestwiają.. Ale na wszystko są sposoby

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Panny maturzystki mi w twarz mowily ze one zaraz maja matematyke wiec sobie prace domowa przepisuja od kolezanek na mojej lekcji bo nie bylo kiedy (ku mojemu zdziwieniu pani od metodyki - nasza opiekunka najbardziej ochrzanila mnie za to ze nie podalam roznicy miedzy weight a weigh, a co do incydentu.. no byłam wg niej zbyt ostra dla panien) a gimnazjum.. mielismy lekcje w prywatnym wiec na liscie bylo 5-6 osob.. z czego na zajecia przychodzilo 2-3 4 w porywach i dzieciaczki zaradne plotly sobie bransoletki z tych plasikowych zylek kompletnie na mnie nie zwazajac... nie znoszę bachorow
Ojej no biedna kubusewa.. W sumie się nie dziwie że nie chciałaś po tym wszytskim byc nauczycielką.. CIekawe jak to u mnei w gimie będzie...
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 19:48   #3155
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Ja uczyłam 4 i 5 klasy i bardzo fajne dzieci są w taki choć łatwo się rozpraszają i rozbestwiają.. Ale na wszystko są sposoby

Ojej no biedna kubusewa.. W sumie się nie dziwie że nie chciałaś po tym wszytskim byc nauczycielką.. CIekawe jak to u mnei w gimie będzie...
nad 4-5 klasą no to jakosda sięzapanować a te starsze dzieci to jużtak cwaniakuja.. uczyłam w 6 klasie i pamietam jak mnie towarzystwo probowalo rozlozyn na czynniki pierwsze
a za co pani stawia plusy,...
najciekawsze dosiwadczenie przezylam w sylwestra po praktyce.. czyli tak...
u mnie to bylo w wieku 23 lat.. poslzma sobie z przyjaciolkami z rku na sylwestra.. miejscowka.. no powiedzmy taka sobie.. ale z braku laku.. ok.. lokal od 18 lat
i co widze.. jedna z moich uczennic z klasy 6.. delikatną delirkę umyslową mialam na ten widok, szczegolnie ze biegal za mna chcac wciaz tanczyc chlopaczek o glowie ode mnie mniejszy - maturzysta... ktory wedle wszystkich znakow na niebie i ziemi przyprowadzil te pannicę
Ciekawie jest jak te szczeniaki z klas licealnych sila sie i preza zeby zaprosic pania praktykantke na kawe.. tudziez na piwo
koszmar.... ale to byla tylko praktyka wrzesniowa wiec tylko 30 dni meczarni z nimi... a dzieciarnia a poprzedniego posta.. no coz.. po jednym semestrze u jednym i drugich.. ale na szczescie koszmar juz sie skonczyl
Stary 2009-02-16, 20:12   #3156
Karlain
Rozeznanie

kubusewa
jej....
wiesz co a ja wiem z doświadczenia, że chłopaki to się często bujają w młodych nauczycielkach (i często trudno im to wybić z głowy)
ale z tą dzieciarnią niewdzięczną to rzeczywiście, ja podziwiam ludzi, który potrafia nad nimi zapanować i dużo nauczyć
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 20:24   #3157
tancerka212
Zakorzenienie

o matko jak byłam w 6 klasie podstawówki to nawet mi przez myśl nie przeszło żeby iść do baru ani zeby iść tam ze starszym chłopakiem... jak ten świat poszedł do przodu... nasze dzieci po pierwszej komunii chyba będą chciały na piwko skoczyć wieczorem

ja już wykąpana bo taka zmęczona jestem że chyba dziś padnę jak jakiś pies i będę spać ze 12 godzin!
a jutro cały dzien wykładów mam.. co za matoł plan układał.. jeśli myślał że ktoś będzie od rana do nocy siedział na wykładaxch to się raczej pomylił ciekawe ile ja jutro wysiedze hehehe
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 20:24   #3158
gosica502
Wtajemniczenie

Mam nadzieję kubusewa że ja nie zostanę tak skutecznie zniechęcona do tego wszystkiego jak Ty.. Jakoś to będzie miejmy nadzieję... A jak nie to będę się wam tutaj żalic cały wrzesień
Stary 2009-02-16, 20:38   #3159
tancerka212
Zakorzenienie

a ciekawe gdzie Samoa??? też dziś miala mieć wyniki egzaminu??? pewnie z tżcikiem oblewa swój sukces i kontynuje miłe chwile z Pragi zastanawiałam się tylko czemu napisała że jej się ręce trzęsły że nie mogła sobie oczu pomalowac???
Stary 2009-02-16, 20:45   #3160
kasia083
Zadomowienie

GG do kasia083

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
no to faktycznie nie macie za ciekawie.. my w sumie też pracy nie mamy, ale jestesmy świeżo po studiach. TŻ był dzisiaj na rozmowie, odpowiedź za 2 dni..jestem dobrej mysli.. i fakjnie by było gdybysmy zaczeli zarabiać..
To ja też jestem świeżo po studiach, a TŻ do niedawna miał pracę...

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Kasia083 biedny ten Twój TŻ, taka "przyjemność" mu się przytrafiła
To nie mój TŻ, tylko jego przyjaciel

Cytat:
Zdałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! co prawda 3 ale zdałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! nie wierze
Wiedziałam, że zdasz

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
w sumie to nie bardzo go (zeba ) załuje tzn to była osemka daleko osadzona nie w pełni wykształcona plaby sie nie trzymały wiec trzeba było usunac, tylko dlaczego to tak teraz boli
biedulko, współczuję ci Też nie mam 1 zęba i wiem co czujesz
Stary 2009-02-16, 20:53   #3161
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
będę próbować.. teraz szukam róznych instytucji w Poznaniu, chociaż bym musiała dojażdżac ponad godzinę w jedną stronę to mimo to byłabym w stanie iśc tam na staż, żeby mieć jakiekolwiek doświadczenie.. moja mama mówi że mam szukać obojętnie jakiej pracy, ale po co mi np praca sprzedawcy która mi nie będzie do niczewgo potrzebna, przecież nie po to chyba studiowałam 3,5 roku ochronę środowiska..
Moja koleżanka skończyła ochronę środowiska, ale niestety nie ma żadnych znajomości i pracuje w jakiejś firmie zajmującej się BHP i takimi tam. W Twoim akurat przypadku, z tego co piszesz jesteś wyjątkowo zdolna dziewczyna, więc jak już znajdziesz dobry staż i się na nim wykażesz, to pewnie będą Cię prosić, żebyś została

Z tymi dojazdami, to rzeczywiście jest to uciążliwe, ale jeśli chodzi o kasę na dojazd, to urząd pracy zwraca za imienne bilety. A swoją drogą, to Ja uważam, że jeśli znajdzie się naprawdę fajny staż i ma się tam szansę sporo nauczyć, to warto się tak trochę przemęczyć i za grosze tak sobie dojeżdżać przez rok. Bierz Poznań za rogi.

Cytat:
Lusmarijko mnie też się wydawało,że to jest to samo ale jak ostatnio byliśmy u księdza zapytać czy możemy tu zrobić nauki przedślubne( tu w Szczecinie) a pobieramy się na śląsku to powiedział,że oczywiście,że tak i ,że jak teraz mamy czas to nawet w marcu już możemy zacząć a potem zapytał czy przygotowania też chcemy tu zrobić a my ,odpowiedzieliśmy,że tak i aż głupio nam było zapytać czy to są dwie inne rzeczy czy jak to wygląda...
dziękuję Tancerko mam przynajmniej zarys tylko dalej nie wiem o co chodziło księdzu :P
Szana, bardzo często w Kościele oprócz nauk przedmałżeńskich jest możliwość zrobić od razu tę poradnię rodzinną. Bo do ślubu Kościelnego musisz mieć odbębnione nauki przedmałżeńskie i poradnię rodzinną. Myślę, że to właśnie o tym mówił Wasz ksiądz. Od razu wszystko załatwicie i z głowy.

Cytat:
a jutro cały dzien wykładów mam.. co za matoł plan układał.. jeśli myślał że ktoś będzie od rana do nocy siedział na wykładaxch to się raczej pomylił ciekawe ile ja jutro wysiedze hehehe
Bo ten plan jest pewnie pomyślany dla osób co nie chodzą na wykłady albo pracują - w ten sposób mają dzień wolny.

Cytat:
a ciekawe gdzie Samoa??? też dziś miala mieć wyniki egzaminu??? pewnie z tżcikiem oblewa swój sukces i kontynuje miłe chwile z Pragi zastanawiałam się tylko czemu napisała że jej się ręce trzęsły że nie mogła sobie oczu pomalowac???
Tancerka, Ty serio pytasz? Nigdy nie miałaś zakwasów po miłej nocy???
No i gratulacje zdania egzaminu. Jak jeszcze raz będziesz tak panikować, to oberwiesz po uszach. A swoją drogą, to Ja już chyba nikogo nie będę prosić o kciuki - tylko Was. Jak widać wszystkie wszystko pozdawały. Samoa też na pewno teraz oblewa wyniki.

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2009-02-16 o 20:55
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 21:00   #3162
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość

Tancerka, Ty serio pytasz? Nigdy nie miałaś zakwasów po miłej nocy???
No i gratulacje zdania egzaminu. Jak jeszcze raz będziesz tak panikować, to oberwiesz po uszach. A swoją drogą, to Ja już chyba nikogo nie będę prosić o kciuki - tylko Was. Jak widać wszystkie wszystko pozdawały. Samoa też na pewno teraz oblewa wyniki.

aaaaaa to o zakwasy jej chodziło! nie wpadłam na to ale w sumie to w rękach zakwasów nigdy nie miałam heh w nogach to i owszem haha ale w rękach never.. chyba że jak coś ciężkiego nosiłam no ale Samoa by chyba swojego ukochanego na rękach nie nosiła- raczej odwrotnie
Stary 2009-02-16, 21:05   #3163
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
samoa ponieważ mieszkamy 150 km od siebie?
no widzisz, nie wiedziałam.

Cytat:
będę próbować.. teraz szukam róznych instytucji w Poznaniu, chociaż bym musiała dojażdżac ponad godzinę w jedną stronę to mimo to byłabym w stanie iśc tam na staż, żeby mieć jakiekolwiek doświadczenie.. moja mama mówi że mam szukać obojętnie jakiej pracy, ale po co mi np praca sprzedawcy która mi nie będzie do niczewgo potrzebna, przecież nie po to chyba studiowałam 3,5 roku ochronę środowiska..
ale pewnie konkurencja dla Ciebie sa absolwenci studiów 5-letnich, staraj sie robić cos w zawodzie, cokolwiek, nawet jakąś bezpłatną praktykę. Będzie dobrze. A masz juz coś w cv?

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a ja chce mieć kamerzyste, bo miło będzie za x lat włączyć i się troszkę pośmiać z siebie, osobiscie nie lubię siebie oglądać (ale to chyba większość osób tak ma ) jak mnie filmują bo zawsze coś głupiego zrobię
ja udaję, ze mnie nie ma jak jest gdzies kamera Albo robie dałnowate miny

Cytat:
Napisane przez kasia083 Pokaż wiadomość
To przyjaciel mojego TŻ poznał na włąsnej skórze taki przypadek. Jakas dziewczyna wysłałą mu nakaz zrobienia testu na ojcostwo... by było zabawniej to on nawet z nią nie spał, a na miejscu okazało się, że podobny test ma jeszcze zrobić 5 innych facetów i........... okazało się że to żaden z nich
Biedna dziewczyna. Czy z nia spał czy nie spał to tez nigdy nie wiadomo. A dziewczyna niekoniecznie kur jak tu się coponiektóre oburzyły, moze po prostu naiwna, łatwowierna a oni bezczlene buce, wykorzystali ja a teraz kozaczą.

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
My chyba też chcemy Sobieskiego. Nawet dobra wódka i w miarę tania. Soplicy nie piłam, a Finlandia trochę droga moim zdaniem
własnie wiem, że droga i nie wiem czy jest sens niewiadomo ile wydawać. Zobaczę jaka będzie różnica między Sobieskim a Finlandią, ale bardziej jestem za Sobieskim, bo to dobra wódka.

Cytat:
wysłałam przepis Samo'y na naszego gm Samciu nie jesteś zła?nie ukatrupisz mnie a to,prawda?
jestem wcieleniem dobra i słodyczy,never Cię nie ukatrupię

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Wogole to bed e miec staz ale nie tam gdzie mialam miec. Bo tam tylko na 3 miechy a teraz mam zalatwione na 6 miechow od siostry teściowej. Dobrze mieć czasem znajomości
czy ja dobrze pamiętam, ze była kiedyś dyskusja i ktos bardzo potępiał znajomości???
Bardzo fajnie Jozia, że Ci sie udało

Cytat:
Gratulacje panikaro

Cytat:
Jestem już Zdałam na 4Jestem kujonem, mam super oceny i żadnej poprawki, jednak wizaż dobrze podziałał na moją sesję Jak się nie opuszcze w nauce w przyszłym sem to stypendium mam gwarantowane
Byliśmy na spotkaniu z panią od ubezpieczen i chyba sobie kupimy ubezpieczenie na życie z emeryturą, co miesiac do emerytury płaci się składki a później albo zgarnia sie 200 tys za jednym zamachem albo ponad tysiaka miesięcznie wypłacają. Chyba to kupimy, bo wtedy jako dziadki dostaniemy ponad 400 tys. damy cos dzieciom czy tam wnukom a za reszte pojedziemy sie wczasować do śmierci na Samoa
Otóz kochana ręce mi drżały, bo było bardzo miło i no, wiesz sa takie pozycje gdzie sie opiera ciężar na rekach, np. jedząc sniadanie haha
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 21:27   #3164
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

czy ja dobrze pamiętam, ze była kiedyś dyskusja i ktos bardzo potępiał znajomości???
Bardzo fajnie Jozia, że Ci sie udało

Jestem już Zdałam na 4Jestem kujonem, mam super oceny i żadnej poprawki, jednak wizaż dobrze podziałał na moją sesję Jak się nie opuszcze w nauce w przyszłym sem to stypendium mam gwarantowane
No a ja znajomości mieć nie miałam tylko siostrze powiedziałam a ze siostra dobrze teściową żyje to jak tylko jest miejsce to już dzwoniła czy chce. A ja się zgodziłam. Bo inaczej bym się męczyła 3 miesiące a potem?? Wesele mam za poltora roku. A teściowa powiedziała ze jak dobrze bede sie spisywać to mnie nawet na 12 miesięcy zostawią

Gratuluje. Widać ze Wizazanki wszytskie ładnie zdaja i widzicie a tak sie bałyście gratuklacje jeszcze raz
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 21:35   #3165
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak samo fajnie by było.. obrączki by byly za darmo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-16, 21:36   #3166
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Metka a 8 to nie ząb mądrości przypadkiem Bedzie dobzre
nie no chyba zle nie bedzie
ja robie podyplomówke wczesnoszkolna i przedszkolna i tez sie bałam przed praktykami niby maluchy a jednak miałam cykora ale nie było tak strasznie
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 21:40   #3167
tancerka212
Zakorzenienie

ide spać bo mi się już litery na klawiaturze mylą...

a i jeszcze mam postanowienie się wiecej uczyc... bez rezygnacji z wizazu bo ta księgowość to taka prosta nie jest jak się wydaje... jak juz płacę kokosy za kurs to chociaż muszę to zaliczyć w rok i to na jak nalepszą ocene... ale muszę odpocząć po stresach sesji

dobranocka
Stary 2009-02-16, 21:49   #3168
Elitka4
Rozeznanie

No to dobranoc. Idę na Monka
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 22:07   #3169
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
No a ja znajomości mieć nie miałam tylko siostrze powiedziałam a ze siostra dobrze teściową żyje to jak tylko jest miejsce to już dzwoniła czy chce. A ja się zgodziłam. Bo inaczej bym się męczyła 3 miesiące a potem?? Wesele mam za poltora roku. A teściowa powiedziała ze jak dobrze bede sie spisywać to mnie nawet na 12 miesięcy zostawią

Gratuluje. Widać ze Wizazanki wszytskie ładnie zdaja i widzicie a tak sie bałyście gratuklacje jeszcze raz
nie no Jozia, po co sie tłumaczysz? Po to ma się kontakty, żeby z nich korzystać
Mam nadzieję, że Cie normalnie zatrudnią po stażu, masz szanse się wykazać to trzeba korzystać.
W ogóle powiem Wam dziewczyny, że te Wasze boje o prace to dla mnie jakas abstrakcja...fakt, że ja mam inny pogląd ze względu na duże miasto, w sumie to na wiosce tez pracy nie brakuje, ale nie sądziłam, że az takie przeboje sa, żeby cos znaleźć. Oczywiście pomijam Kasię-urzędniczke z powołania i Can't obrońce środowiska z Noblem, ale mam na myśli tżtów szukających pracy i takie tam...mam nadzieję, że wszystkie znajdziecie wreszcie cos fajnego
Wizaż wspomaga IQ

Cytat:
ide spać bo mi się już litery na klawiaturze mylą...

a i jeszcze mam postanowienie się wiecej uczyc... bez rezygnacji z wizazu bo ta księgowość to taka prosta nie jest jak się wydaje... jak juz płacę kokosy za kurs to chociaż muszę to zaliczyć w rok i to na jak nalepszą ocene... ale muszę odpocząć po stresach sesji

dobranocka
pewnie jesteś upojona wiadomoscią o egzaminie i Ci się literki myląDobranoc, ja tez zaraz spadam, bo jakoś dziwnie senna juz jestem.
W ogóle jestem na diecie i dobrze mi idzie
Stary 2009-02-16, 22:13   #3170
gosica502
Wtajemniczenie

ej dziewczyny patrzcie jaką mi perełke TŻ przysłał i jeszcze się pyta czy chcę taką suknie
http://www.git.conto.pl.wrzuta.pl/ob...E33wtP/sfoboda
Stary 2009-02-16, 22:19   #3171
Karlain
Rozeznanie

Cytat:
W ogóle jestem na diecie i dobrze mi idzie
haha ja też
zaczełam od ograniczenia posiłków oraz zmiany ich jakości
-jedynie wczoraj zjadłam 2 naleśniczki z brzoskwiniami (ale na patelni bez tłuszczu były smażone)
-a w sobote była kolacja z moim Kochanie (która oczywiście spaliliśmy w łóżeczku) no ale to walentynkowa była kolacja więc moża (cały dzień nie jadłam, tak czekałam na kolację a jaka podekscytowana byłam i te przygody walentynkowe hihi)

-poza tym od jakiegos czasu jem już inaczej

EDIT:
o jaaaaa cieeeee, ja też bede miała stringi....mam nadzieje ze mi tak sukienka do góry nie poleci musze pokazać mojemu lubemu to zdjęcie

biedna dziewczyna...

Edytowane przez Karlain
Czas edycji: 2009-02-16 o 22:29
Stary 2009-02-16, 22:33   #3172
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ej dziewczyny patrzcie jaką mi perełke TŻ przysłał i jeszcze się pyta czy chcę taką suknie
przypuszczam, ze sam by Ci taką uszył

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
haha ja też
zaczełam od ograniczenia posiłków oraz zmiany ich jakości
-jedynie wczoraj zjadłam 2 naleśniczki z brzoskwiniami (ale na patelni bez tłuszczu były smażone)
-a w sobote była kolacja z moim Kochanie (która oczywiście spaliliśmy w łóżeczku) no ale to walentynkowa była kolacja więc moża (cały dzień nie jadłam, tak czekałam na kolację a jaka podekscytowana byłam i te przygody walentynkowe hihi)

-poza tym od jakiegos czasu jem już inaczej

EDIT:
o jaaaaa cieeeee, ja też bede miała stringi....mam nadzieje ze mi tak sukienka do góry nie poleci musze pokazać mojemu lubemu to zdjęcie

biedna dziewczyna...
ja tez muszę zmienić dietę, bo ostatnio za dużo sobie pozwalałam, ale cos czuję, że jestem na dobrej drodze
Śliczne masz te nowe zdjęcia na nk

Wiecie co, brat tż jest turbo burolem Dzieki Bogu, że tz sie nie wdał w rodzinę

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-02-16 o 22:35
Stary 2009-02-16, 22:40   #3173
centipede
Zadomowienie

Kubusewa Ty to miałaś przeboje z praktykami ale na szczęście już po wszystkim!

Gosia popatrzyłam na zdjęcie i masakra! Szkoda dziewczyny! Wyobrażacie sobie siebie w takiej sytuacji?! bo ja nie!

Jozia gratuluję stażu!

Mi też coś się oczka kleją, ale jeszcze chwilkę z Wami posiedzę
Stary 2009-02-16, 22:43   #3174
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Też mi się tak wydaje, że dla tych celów byłby skłonny się w krawca zamienic
Swoją drogą, tyle dobrze że ta PM ma zgrabne nogi i pupę.. Mogło to wyglądac znacznie gorzej
Stary 2009-02-16, 22:47   #3175
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Też mi się tak wydaje, że dla tych celów byłby skłonny się w krawca zamienic
Swoją drogą, tyle dobrze że ta PM ma zgrabne nogi i pupę.. Mogło to wyglądac znacznie gorzej
no faktycznie, swoja droga to w ogóle dobrze, że miała jakiekolwiek majtki

A co myslicie o tych fragmentach filmów z przygotowań kiedy panna młoda wystawia całe udo do kamery i zakłada podwiązkę? Ja to pominę, bo w niektórych przypadkach wygląda to jak tani pornol

Dobra, ja już idę spać, papa do jutra
Stary 2009-02-16, 22:51   #3176
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
no faktycznie, swoja droga to w ogóle dobrze, że miała jakiekolwiek majtki

A co myslicie o tych fragmentach filmów z przygotowań kiedy panna młoda wystawia całe udo do kamery i zakłada podwiązkę? Ja to pominę, bo w niektórych przypadkach wygląda to jak tani pornol

Dobra, ja już idę spać, papa do jutra
Ja.. powiedzmy... nie myślę o tym za dobrze...
I też to pominę.. Jeśli jakiekolwiek nagranie z przygotowań będzie to ewentualnie jak sobie ubieram.. biżuterię albo poprawiam cośtam.. Zero pokazywania pończoch majtek i staników
Stary 2009-02-16, 22:55   #3177
Karlain
Rozeznanie

Red face Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

Cytat:

ja tez muszę zmienić dietę, bo ostatnio za dużo sobie pozwalałam, ale cos czuję, że jestem na dobrej drodze
Śliczne masz te nowe zdjęcia na nk

Wiecie co, brat tż jest turbo burolem Dzieki Bogu, że tz sie nie wdał w rodzinę
to super! trzeba dbać o siebie, ja od półtora tygodnia czuję się lżejsza, więc ograniczanie posiłków działa!

->fotki....dziękuję to efekt walentynkowego spaceru z narzeczonym pojechalismy do lasu

Samoa, a ja nie pamietam, która z Was to która jest .... chyba się zapisze na tego gmaila

- ooo a czemu brat TZ to burnol nad burnolami ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 00:56   #3178
kasia083
Zadomowienie

GG do kasia083

Cytat:
Nie żalujcie tej dziewczyny, bo ona to chyba specjalnie tak pokazuje swoje wdzięki Na watku z najbrzydszymi sukniami niedawno ktoś dał podobne zdjęcie, tej samej pary, ale facet trzymał jej rękę na tym gołym pośladku a ona sie cieszyła... Czyli ta suknia albo jest tak uszyta, albo specjalnie sobie ja tak podwijała, skoro dało radę zrobić 2 zdj w różnych pozach...

Dla mnie to masakra
Stary 2009-02-17, 08:17   #3179
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć
ale u mnie dzis zimno, kiedy ta wiosna

Cytat:
haaaaaaaaaa, a nie mówiłam gratuluję a Samoa tez zdała wiec również gratuluję, no ale przecież nie mogło być inaczej

Jozia fajnie, że dostałaś się na ten staż, zawsze potem łatwiej o prace, a może nawet Cię tam zostawią jak się sprawdzisz, warto się starac

a kamerzysta na pewno nie będzie filmował jak się ubieram, może jedynie podpięcie welonu i to wszystko

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 08:33   #3180
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
to super! trzeba dbać o siebie, ja od półtora tygodnia czuję się lżejsza, więc ograniczanie posiłków działa!

->fotki....dziękuję to efekt walentynkowego spaceru z narzeczonym pojechalismy do lasu

Samoa, a ja nie pamietam, która z Was to która jest .... chyba się zapisze na tego gmaila

- ooo a czemu brat TZ to burnol nad burnolami ?
Napisz do Kubusewy, żeby Cię dopisała do gmaila
A te zdjęcia naprawdę przesuper wyszły, powinniście częściej chodzić do lasu
Brat tz jest burakiem, bo umieścił auto ich rodziców na nk z opisem który rocznik, jaki silnik, ile koni, żenadaNo to mu napisałam czy rodzice auto sprzedają, ze wystawił na nk z pełnym opisem to sie debil oburzył że on nigdzie nie napisał, że na sprzedażNawet nie portafi zrozumiec aluzji...A to juz nie pierwszy raz jakąs taka głupote wstawia na nk i M. musi do niego dzwonić i go prostować. Normalnie ręce opadają. A żebyscie słyszały jakie on głupoty opowiada...jak bym miała takie dziecko to bym krzyżem w kosciele leżała.

Cytat:
Napisane przez kasia083 Pokaż wiadomość
Nie żalujcie tej dziewczyny, bo ona to chyba specjalnie tak pokazuje swoje wdzięki Na watku z najbrzydszymi sukniami niedawno ktoś dał podobne zdjęcie, tej samej pary, ale facet trzymał jej rękę na tym gołym pośladku a ona sie cieszyła... Czyli ta suknia albo jest tak uszyta, albo specjalnie sobie ja tak podwijała, skoro dało radę zrobić 2 zdj w różnych pozach...

Dla mnie to masakra
no to nieźle...ale mnie juz nic nie zdziwi po tym jak tz mi powiedział, ze jego koleżanka z pracy opowiadała(wprawdzie pijana trochę była, ale pili piwo, więc nie bardzo) że brała ze swoim ex juz narzeczonym udział w orgii

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
cześć
ale u mnie dzis zimno, kiedy ta wiosna

haaaaaaaaaa, a nie mówiłam gratuluję a Samoa tez zdała wiec również gratuluję, no ale przecież nie mogło być inaczej

Jozia fajnie, że dostałaś się na ten staż, zawsze potem łatwiej o prace, a może nawet Cię tam zostawią jak się sprawdzisz, warto się starac

a kamerzysta na pewno nie będzie filmował jak się ubieram, może jedynie podpięcie welonu i to wszystko
a dziękuję, własnie mogło byc inaczejJa właściwie tez nie bardzo chce te przygotowania, bo te panny młode robia wtedy durne miny a ja nie chce robic z siebie idiotki na zawołanie, jak juz mam z siebie zrobić to spontanicznie
A gdzie jest Lain? Oni pojechali na tak długo na tą deskę?W sumie tyle sniegu jest, że sobie mogli przedłużyć pobyt.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości