|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Kod:
[/COLOR][/FONT] __________ Dyplomatycznie. Kolejnty teskt o tym, że w tym życiu ciężko. Tu gdzie słowo 'przepraszam' nie tłumaczy mnie na pewno.
|
#3242 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo się cieszę ___________ Nigdy nie odpowiadał na pytania, ale kiedy się ktoś rumieni, to jakby mówił "tak"... Mężczyzna powinien mieć pewien minimalny poziom czułości. Serce tak szczelnie zamknęło się w czterech ścianach swojego cierpienia... Wsłuchuję się w odgłos skrzypiącego pod butami śniegu. Miłość jest wtedy, kiedy chcesz z kimś przeżywać wszystkie cztery pory roku. Kiedy chcesz z kimś uciekać przed wiosenną burzą pod osypane kwieciem bzy, a latem zbierać z tym kimś jagody... i pływać w rzece. Jesienią robić razem powidła i uszczelniać okna przed wiatrem. Zimą - pomagać przetrwać katar i długie wieczory, a jak już będzie zimno, rozpalać razem w piecu. ![]()
|
#3243 |
|
Raczkowanie
|
it's crazy. it's strange. but it's true...
this house is not a home. hipnotyzujesz mnie. wyciągam ostry nóż. są noce kiedy nie chce się żyć Są.... i nie mogę nic, nie zrobię nic Są czarne chwile, nie każda mija Są... gdy jestem niczyja. chowam uczucia po kieszeniach. nie lubię czekać, tęsknić też. Robię coś, cokolwiek, by Jakoś w sobie zabić myśl, Że ciągle nie ma Nas Jestem ja i jesteś TY spojrzeniem przywołał ją... do siebie.
|
#3244 |
|
Raczkowanie
|
i prośba ode mnie: coś o tym, że baaardzo tęsknię za nim (wraca dopiero za 5 dni, w górach jest) z góry dziękuję Może coś w tym stylu?? Odliczam dni do Twojego powrotu Skarbie Kiedy wkońcu znów przytulę Cię ?? ![]() Ech brak pomysłów :/ Dziewczynki jestem tu nowa ![]() Witam miłe panie i nie tylko
|
|
|
|
#3245 |
|
Rozeznanie
|
Blondynka xD witaj
![]() ___________ Chcę tylko wiedzieć do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach. Masz w sobie mniej seksu niż wieszak biurowy. Słowa są największym oszustwem, na które faceci nas nabierają. To nie moja wina, że jestem prawie doskonała.
|
#3246 |
|
xoxo
|
trzymamy świat zewnętrzny w naszych rękach
Zauważyłam, że twoje oczy są zawsze przyklejone do mnie /I noticed your eyes are always glued to me Zatrzymywanie ich tutaj wcale nie ma sensu/Keeping them here And it makes no sense at all zamazali prawdę ich kłamstwami Bo wolę opuścić moje życie udając Niż musieć zapomnieć ciebie na jedną, całą minutę Nic nie może się równać z samotnym, cichym wieczorem Odkładasz to na bok Udajesz, że to nie istnieje Musisz się z tym zmierzyć, nie udawaj Że to koniec Zostań ze mną, potrzebuję tego, proszę
|
#3247 |
|
Raczkowanie
|
1.Lustro wspomnień widzę wciąż...
2.Niespełnione marzenia... 3.Bo zabija nas to co najbardziej kochamy... 4.Brak wyobraźni... 5.Ludzie których kochamy najbardziej nas ranią... 6.Chciałabym to powtórzyć, lecz potrzebuje Twej pomocy...Niestety jej nie otrzymuje... 7.Ludzie, którzy nigdy się nie zmienią... 8.Coś w stylu-pustka. 9.Być taką jak ona??!! Sorry ja nie z takich... ;/ 10.Zdefiniować Twoje słowa 11.Poważnie?? Nic na poważnie..Ona porusza moją wyobraźnie!! 12.I nigdy nie chciałam widzieć Cie smutnego... 13.Piękna?? Śliczna?? Idealna?? Lecz dla Ciebie kotku nieosiągalna!! 14.Bo ja wiem co to znaczy ból... 15.Po co pojawiłeś się w mym życiu?? Pokochałeś i żuciłeś... 16.Lubie kiedy na mnie patrzysz... Patrz jak najwięcej.. 17.Moje serce Twoim miejscem. 18.To nie tak miało być.. 19.Myślisz , że jesteś fajna?? Egoistka... 20.Dlaczego mi go zabrałaś?? Prosił Cię ktos?? Tak ode mnie na początek ;] |
|
|
|
#3248 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jesteście przekochane! : * tej nocy będzie jasno jak w dzień.
połykam cię w całości jak mandarynkę! nie boję się o ciebie, boje się tego, co ja mogę zrobić.. teraz sama buduję bałwany. nawet gdy mróz, twój dotyk jest tak gorący, że aż topi mnie. bla, bla, bla, humorzasto-nie do wytrzymania! chwilą dzień każdy jest. dość miłości, walentynki już były! dziewczyna z uśmiechem tęczowym. lubię prowokować, lubię kusić, ale na pewno nie ciebie! jedna owieczka, druga owieczka, trzecia owieczka.. dobranoc. Edytowane przez ouu Czas edycji: 2009-02-16 o 21:52 |
|||
|
|
|
#3249 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam, ale coś mi się zacięło.
Edytowane przez ouu Czas edycji: 2009-02-16 o 21:51 |
|
|
|
#3250 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam, ale coś mi się zacięło.
Edytowane przez ouu Czas edycji: 2009-02-16 o 21:51 |
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
* * * *
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-02-16 o 21:50 |
|
|
|
#3252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam ; * ![]() i żeby nie off : udawanie szczęścia jest tylko smutną rozterką . przytłacza mnie znajomy aromat . przez myśl biegną przelotne wspomnienia . znikając w bezcelowej pustce doświadczyłeś smutku, jakiego nie powinieneś odczuć, wypłakując łzy które nie powinny się pojawić. czy życie nie jest smutne jeśli nic poza życiem nie robimy ? może nie jesteśmy na tyle silni by żyć w samotności ale na szczęście nie musimy . gwiazdy wciąż suną beztrosko po niebie . wspólnie będziemy tworzyć nową historie . <3 ucieczka w milczenie . będziemy żyć póki starczy nam sił .
|
|
#3253 |
|
BAN stały
|
Mój świat jest czarno-biały, czasem się zastanawiam, czy tak go nie widzę. Są jeszcze odcienie szarości, bogata paleta rozświetlonych cieni i zamazanych konturów...
[Hera. Moja miłość. Anna Onichimowska.] Gdy osiągnęła już wszystko, czego oczekiwała od życia, doszła do wniosku, że nie ma ono sensu, bo wszystkie dni były takie same. I postanowiła umrzeć. [Weronika postanawia umrzeć. Paulo Coelho.] I kiedy upadniesz, masz dwie opcje: Odnaleźć swoją dawną osobowość… Albo zatracić ją na zawsze. [One tree hill.] Gdy już znajdziesz swoją drogę, nie lękaj się. Miej odwagę popełniać błędy. Rozczarowania, porażki, zwątpienie to narzędzia, którymi posługuje się Bóg, by wskazać nam właściwą drogę. [Brida. Paulo Coelho] Była dumna z samej siebie, że w końcu zdobyła się na odwagę, by pożegnać się z życiem. [Weronika postanawia umrzeć. Paulo Coelho] Oczywiście zakochiwała się w prawie każdym chłopaku, którego poznała, i każdy chłopak zakochiwał się po uszy w niej. trudno żeby było inaczej. ale ona chciała żeby ktoś ją kochał całkowicie i bez pamięci, żeby poświęcał jej całą uwagę. to rzadki rodzaj miłości. to prawdziwa miłość. nigdy takiej nie zaznała. [Plotkara. Cecily von Ziegesar] Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-02-16 o 21:57 |
|
|
|
#3254 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
najpiękniejsze 100 dni mojego życia. 100 dni razem <3 od 100 dni kochamy się. nieustannie. taki dzień, że innego absolutnie nie. już sto dni razem! <3 od stu dni jesteś niezastąpiony! ;D jeśłi Ty byś nie istniał. powiedz, po co ja miałabym istnieć? 100 dni razem ;** nic innego nie przychodzi mi do głowy ;D _________________________ ______ trochę innych : tak jest lepiej. nie tracę nic z idealnej rozkoszy. mam 17 lat i w dupie cały świat. jestem jak księżyc. mam swoje fazy. nie zadzieraj z Gumisiami. mogą cię zeżreć ;D a mówią, że nieładnie mieć myśli złe. trochę ich mam, zabierz sobie ile chcesz. iść w stronę końca, przez życie kreślone na paradoksach. what goes around comes around. what goes up must come down. ogień w kostce lodu. błętkit królewski. gardzę światem jakby był protytutką. _________________________ ____________ na koniec wiersz mego autorstwa. co prawda za długi na opis lecz zawsze można wybrać jakiś cytat ;D Siedzisz w fotelu między sobą i wódką, tuż przed otwartą furtką, między chwilą i lufką. Gardzisz światem jakby był prostytutką, gardzisz czasem, ale wciąż jeszcze patrzysz w lustro. Nie jesteś pewna czy to jeszcze ty. Widzisz obrazy kim byłaś i kim mogłaś być. Masz kamienną twarz, po której spływają łzy, tak nieruchomej twarzy nie miał jeszcze nikt. Gdzieś za tym kamieniem promieniuje lęk z ciebie, mimo, że tu jestem to naprawdę istniejesz. Zauważyłaś, że potrzeba ci tak niewiele, ale nie zauważyłaś, żę miarą jest spojrzenie. Twoje sny to moje życie, mój sen to twój dzień. Bo gdy mnie ogarnia cień, ty rośniesz w siłę. Znów tak naprawdę ciebie nie ma, bo to ja jestem żywa. Tak naprawdę jesteś mną, więc nie jestem prawdziwa...
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Macie jakieś opisy proponujące spotkanie jakąś kawe spacer ? :P
Prosze ;** Z góry dzięuje ;*
|
|
#3256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję. ; ) szczególnie opisy 2, 4, 10, 12 boskie są, ale biorę wszystkie . Tak 4 lata... i Ostatnie Wspólne Zdjęcie, jeszcze raz bardzo dziękuje.
|
|
#3257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a może masz ochotę na małe co nieco?
dawno nie piłam kawy.. chyba dlatego, że nie mam z kim jej pić. poszłam po ciacho.. chętnie się nim podzielę(; szukam towarzysza na zimowy spacer. nie jestem pewna, czy pomogłam. |
|
|
|
|
#3258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki, szczególnie te na fioletowo - cudne <3
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
**Dziękuje
|
|
|
#3260 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebowałabym czegoś naprawdę zadziornego ;>
Coś wyrażającego 'mam na Ciebie cholerną ochotę ale i tak Ci tego nie powiem wprost' ![]() Z tego co czytałam macie tutaj naprawdę duży potencjał ![]() Z góry dziękuję. i obiecuję coś dorzucać swojego od czasu do czasu
|
#3261 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Jestem nowa i wgl. więc narazie próbuje obczaić co i jak ![]() No i miałabym mała prośbę Mianowicie prosze o opisy typu "Poszukuje chętnego wariata na wyprawę walcem dookoła świata". Tzn opisy dla dziewczyny samotnej ![]() Z góry dziekuje
|
|
|
|
#3262 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Jestem nowa i wgl. więc narazie próbuje obczaić co i jak ![]() No i miałabym mała prośbę Mianowicie prosze o opisy typu "Poszukuje chętnego wariata na wyprawę walcem dookoła świata". Tzn opisy dla dziewczyny samotnej ![]() Z góry dziekuje |
|
|
|
#3263 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje Wam .. ;D Kocham Was .! ;*
jejq dziewcyny nie robcie of topów . ( jak db napsialam )dajcie jakis opis.. chociaz jeden.. ! mozecie prosic ale opis nikomu nigdy nie zaszkodzi ![]() opisy ![]() Talent rośnie w samotności, charakter wśród ludzi. .. jednooo marzenie odmieenii wszystko . marzeniaa to tylko złudzenie Człowiek bez honoru to gorsze niż śmierć. Zawsze jest nadzieja.. nadzieja na wszytko.. ;] Obowiązkowa przyjemność jest nieprzyjemnym obowiązkiem. słodkich snów ;* ![]()
|
#3264 |
|
Przyczajenie
|
Hej kochane.
Mam taka małą prośbę znajdziecie cos o tym ze dla niego przyjaciółka jest wazniejsza ode mnie ze bardzo mnie to boli proszeee cos ode mnie: $ Stawiając czoła trudowi czekającemu na nas... $ Bo w tym cały sens istnienia żeby umieć żyć bez znieczulenia $ Mysleli ze ucza sie jak zyć a uczyli sie jak umierac [*]
|
#3265 |
|
Wtajemniczenie
|
nigdy nie powinienem myśleć co jest w twoim sercu..
nauczysz się mnie nienawidzić.. marzenia, które codziennie się spełniają..
|
#3266 |
|
Rozeznanie
|
biały puch okrył ziemię
W okna uderzają płatki śniegu Ulice zasypane puszystym śniegiem. białe szaleństwo delikatne gesty miłości.
|
#3267 |
|
Raczkowanie
|
najtrudniej, gdy nikt nie rozumie.
postaraj się, proszę do końca świata i jeden dzień dłużej. topię się we własnych myślach, wiesz? 'ładny tyłek nie zapewni ci sukcesu, po trzydziestce przyda ci się osobowość' ;D 'orła cień gryzie mnie w stopę' ^^' 'nigdy z niebem już nie zgodzę się, wypowiem wojnę mu' bo nie wiesz jak to jest. bawię się powietrzem. teraz już bez Ciebie. nawet wata cukrowa jest gorzka. bez Ciebie umieram. czekolada z bakaliami traci smak. wada fabryczna?
ze sznurka na bieliznę spadnę Ci na balkon i nawet nie zauważysz kiedy wejdę w Twoją kieszeń. Edytowane przez teenagera Czas edycji: 2009-02-16 o 23:13 |
|
|
|
#3268 |
|
Przyczajenie
|
Boskie macie te opis ahh xDD
Od Siebie: )W snach odbijała na jego włoskach zajączki srebrną łyżeczką xD ekhm )Ty bądź przy mnie i trzymaj mnie za rękę czy za co tam chcesz... ![]() Chcę być Twoją słodką, mleczną czekoladką Za chwilę zanurzę się w Tobie... Mrrr * Przygryź moje usta xD... Znalazłam już swojego sex CZARODZIEJA xDD Bo powietrze pachnie cytrynową mambą... (* *) Każdy ma w życiu swojego Anioła... Mój ma piękne niebieskie oczy *Biegnę przed siebie znaną mi drogą i moknę w deszczu Napadł mnie cholerny optymizm i nie chce się odczepić ![]() Wkręcić, kręcić, uwodzić i nęcić... <333 Tam gdzie nie ma już dróg... ! Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru. xD o_O Miłość Przychodzi Znienacka Odchodzi Trzaskając Drzwiami Kto rano wstaje ten idzie po bułki. ![]() ![]() Chciałabym Iść Do Nieba Ale W Piekle Tylu Znajomych xD Obowiązkiem mądrej żony jest trwać przy głupim mężu... Jest Ci zimno ? Zrób sobie ciepłe myśli ![]() ![]() Tylko Ewa Mogła Być Pewna, Że Adam Nie Miał Innej Patrz mi prosto w monitor, jak ze mną rozmawiasz ! Nie ma nic, co mogło by sprawić, że znów popłyną łzy ![]() A Ty zaczaruj mnie, a Ty zawróć mi w głowie ![]() Jak kochać to KSIĘCIA, jak kraść to MILIONY Żyj ! Po to jest życie! Śmiej się ! Po to masz usta Tęsknota, to bliskość w oddaleniu... To wszystko jest bliżej niż myślisz... Twoja twarz nie pozwoli więcej ukrywać bólu... Zapomni to co było złe i nie odwracaj się ! To wszystko już za nami... Im bardziej Cię drażnię tym bardziej mnie to bawi ![]() Nie odwracaj się... Zobacz jestem tutaj i KOCHAM CIĘ ![]() Lubisz matematykę? Jeśli tak to dodaj mnie do siebie... Odejmij nasze ubrania... I podziel ze mną łóżko... ![]() ![]() Pies mi zdechł... tak zwyczajnie ? nie kur** z efektami specjalnymi... Para ludzi się całuje.. kiedy skończyli ona mówi do niego - kochanie chyba połknęłam twoją gumę -nie.. mam katar ![]() ![]() * Edytowane przez CukrowaPanna16161616 Czas edycji: 2009-02-16 o 23:14 |
|
|
|
#3269 | |
|
xoxo
|
cieszę się,że komus się jeszcze moje opisy podobają
![]() Cytat:
spacer ? księżniczce sie nie odmawia ![]() ______________________ I znowu jestesmy z tymi wszystkimi rzeczami, o ktorych mowilismy. Zapomnijmy o rzeczach, które przyrzekliśmy, które mieliśmy na myśli. Napisze ci, po prostu żebyś wiedział, ze u mnie w porządku. Nie mogąc powiedzieć, ze jestem smutna, gdy cię widzę. Bo nie jestem. Cóż...nie jestem. Nie było mnie zbyt długo, gdy egzystowałam jak nieżywa tej nocy mam zamiar zacząć od nowa Początek z tobą i mną Nie pozwolę ci się zawieść na cudzie, Gdy on może cię ocalić Nauczyliśmy się uciekać od Wszystkiego, co niewygodne Próbowałam to wszystko połączyć Uspokoić łzy i zabić obawy
|
|
#3270 |
|
Raczkowanie
|
Kolejne z plotkary. ![]() - Tobie zawdzięczam wszystko. Pokazałaś mi jak.. jak być sobą. - Ja.. ja... Nie wiem co powiedzieć. - Nic nie mów. Pozwól mi na ciebie popatrzeć. Wiesz, nigdy nie zdawałem sobie z tego sprawy, ale szczęście jest.. jest tu, pod nosem, rozumiesz? Jesteś wszystkim czego potrzebuję do szczęścia i mam cię tu, w domu. O wiele łatwiej jest osiągać szczęście,niż pogodzić się z brzydotą. Owszem, kocha Dana, ale bała się że wygłosi zaraz kolejną żenującą deklarację wiecznego uczucia, jak w swojej mowie pożegnalnej. Niektórych rzeczy lepiej nie mówić. . na pełnych ustach malował się diabelski uśmieszek. A on non stop będzie trzymał ją za rękę, jak tylko on potrafi, dając do zrozumienia,że są nie tylko kochankami, ale i przyjaciółmi., |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

i przepraszam, jeśli o kimś zapomniałam (:

. Tak 4 lata... i Ostatnie Wspólne Zdjęcie, jeszcze raz bardzo dziękuje. 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)