American girls cz. VIII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-16, 21:16   #4081
LilyHoney
Zadomowienie

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość

Mnie obgaduja normalnie mowia imie i ze cos tam...
I nie wiem czy one sa az tak glupie ze jak powiedza imie to sie nie skapne
Też doświadczyłam tego co to jest bezpardonowe wyśmiewanie. Współczuję Ci

Chyba jak na razie d... z TW bo mnie coś brzuch boli.
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 21:20   #4082
milusiaam
Wtajemniczenie

A ja topie smutki w butelce...dzinu uwielbiam mniam mniam
Kma ja tez stosowałam tn balsam ale narazie przestałam bo odkad mam remont lazienki salonu to tylko siede w kurzu ble i własnie sprawdzał sie super ale zastanawiam sie jak to bedzie np po miesiacu stosowania
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 21:22   #4083
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Kicia stosujesz ten balsam jeszcze na cycuchy??
a olejek rycynowy stosujesz systematycznie?i co sa jakies efekty
stosuje tzn mialam 2 tygodniowa przerwe czyt. lenia no i widze roznice przy stosowaniu i przy tym jak przestalam.
Teraz smaruje raz dziennie i tez jest dobrze
nawet uslyszalam ze mi urosly:P ale to zasluga ujedrnienia

Cytat:
Napisane przez tasiaaa Pokaż wiadomość
Ja po wakacjach jak wróciłam do szkoły z podamalowanym oczkiem z ułożonymi włosami, opalenizną to było wielkie halo Raz na wf siedziałam obok jednej laski, a ta do dziewczyny co obok niej siedziała "chyba z samoopalaczem przesadziła" a ja to wszystko słyszałam. Siedzi obok mnie i myślała, że głupia jestem, że nie usłyszę A byłam lekko opalona po balsamie i trochę opalenizny po lecie, wszystko równo, nie pomarańczowo to z zazdrości takie pierdoły chyba bo ona blada jak ściana?

zapewne zazdrosc

Edytowane przez kiiiciiia
Czas edycji: 2009-02-17 o 07:28
kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 21:22   #4084
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Też doświadczyłam tego co to jest bezpardonowe wyśmiewanie. Współczuję Ci
dzieki

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 21:29   #4085
Zuziunia
BAN stały

VADI moja mentorko,dzięki Ci za tą książkę, jestem już w połowie
no to już wszystko wiem...ale ja głupia....ale kochana od rana milczę i bedę milczeć, żadnych smsów...nic cisza...tylko ja i moje życie...a jak się odezwie z czasem to hmm...będę zołzą

Dziękuje jeszcze raz
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 21:34   #4086
vadi
*sportaddict*

ciesze sie, naprawde
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 21:44   #4087
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość

Milusia - ja tez coraz bardziej zdesperowana jestem, bo marzy mi sie sexy ciałko na plaże (żeby mieć takie choć raz w zyciu), ale coś nie zanosi się na to Ty jeszcze jesteś młoda, a ja chyba do konca życia będe przygruba
nie przejmuj się ja nad morzem nie byłam z 4-5 lat a w stroju na plaży nie wyjdę
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 21:49   #4088
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
justyss własnie i to jest dla mnie jakies żałosne...w co inwestowac jak nie w samego siebie ?
ja wole kupić ciuchy,kosmetyki itp żeby wiedzieć że dobrze wyglądam,przez to mam lepszy humor,czuje sie pewniej i napewno jestem szczęśliwsza dzięki temu.
Czasami sie zastanawiam,skoro takie 'zwykłe' laski nam zazdrosza,bo nie ma co kryśze tak,to czemu same sie nie zmienią,ale dziś na wykąłdach miałam psychologie i stwierdziłam,że one sie poprostu boją zmian,boją sie 'co ludzie powiedzą'na ta ich zmienie. Wg mnie to oznaka słabości i tyle.Wole być odpicowana,ale być sobą i dobrze sie czuć,i niech gadają,co mi tam
wiecie,ja wyznaje zasade - 'nie wazne co gadają,aby wogule gadali" gdzies to usłyszałam kiedyś,ale nie pamiętam gdzie,i sobie tak mówie i mam wszytko gdzieś
Spójrz na to ze czasami laski nie mają kasy aby się pindrzyć i chodzą na tyle na ile je stać
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 21:51   #4089
maja55
Zakorzenienie

Vadi, nie lubię agresji Chyba że masz na myśli klapsiki, to to się zgadzam bo lubię
Mam dziś samoocenę jak strach na wróble i ogólnie czuję się jak jakiś patałach
Tak bez powodu, i to jest najgorsze. Chwilę jak ćwiczyłam to mi się nawet uśmiech namalował na buzi, ale po chwili grymas znów wrócił.

Chii przepiękny avatar

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
szukalam juz na fryzjerskim, ale tak naprawde to nic konkretnego o blondach tam nie ma. kolezanka robi zawsze kadusem, ale na ciemno, wlosy jej sie pieknie blyszcza - tylko, ze ladny blond trudniej uzyskac niz jakis ciemny kolor.
140-150 zl zaplacilabym juz za sciecie i koloryzacje.
probowalam sie bawic farbami w domu, ale nigdy nie wychodzilo to, co chcialabym miec poza tym teraz nie moge raczej zaryzykowac, bo w piatek wyjezdzam i chcialabym "jakos" wygladac .
Moja mama farbuje się Kadusem od kilku lat i ma naprawdę ładne włosy, farba się nie spiera szybko, nawet siwe włosy są świetnie pokryte. Ale nie wiem jak z blondami Kadusa, bo mama farbuje się na brąz.

Cytat:
Aaaaaa a z tym rozstawianiem nóg przed białym człowiekiem to ja słyszałam że sytuacja jest odwrotna i na takich tubylczych dyskotekach to meżczyzn nie wpuszczają, tylko białe kobiety, i ponoć odchodzą tam niezłe orgie
Dokładnie! Kiedyś kolesie z disco werbowali ładne, białe laski na imprezę. Ostra selekcja tam była. TŻa oczywiście nie chcieli .....
Cytat:
dobry wieczor
Mam pytanie bardzo wazne dla mnie
Czy odkad stalyscie sie bardziej AG inne dziewczyny zazdroszcza wam ?
W sposob taki ze ciagle cos gadaja itd. ? o szkole mi chodzi glownie
Ja nie zmieniłam się za bardzo od czasu kiedy zaczęłam czytać ten wątek. Zawsze byłam taka
I zawsze nie miałam zbyt dużej ilości prawdziwych koleżanek, zawsze otaczały mnie dziewczyny, które zazdrosciły urody, figury, intelektu, pozycji w towarzystwie, pewności siebie. Zwykle tak bywa, że, jeśli dziewczyna jest śliczna ale głupiutka i nie jest pewna siebie to można ją gnębić i wpędzać w kompleksy. Tak samo można robić z mądrymi intelektualistkami, które można wyzywać od kujonek i myszek etc A ja jestem mądra i śliczna i urocza i w dodatku bryluję w towarzystwie więc spada im motywacja do dokuczania i mogą co najwyżej poobgadywać sobie we własnym gronie i pogryźć się z zazdrości wewnątrz ich zieonej z zazdrości osóbki:P

Ale oczywiście nie posądzam wszystkich dziewcząt o to, że mi zazdroszczą. Znam wiele lasek, które są szczerze, fajne i z takimi się trzymam

Cytat:
No ja tez na solarium nie chodze czesto i jestem opalona raczej delikatnie
No oczywiscie nie ma w tym nic złego,ale te zazdrosne to dla nich wszystko jest złe
I najczesciej pewnie są mocniej opalone od Ciebie:P
Cytat:
Na mnie na studiach gapili się dziwnie, bo byłam najb. wymalowana z całej grupy Tak jakbym nic nie robiła, tylko się pudrowała No i chyba jako jedyna chodziłam w mini latem na studiach...
Kiedyś jak trzymaliśmy sie z TZ znajomymi to laski jego kumpli miały do mnei straaaaasznego focha za to, że sie maluję i chodzę w mini. Głupie szmatki Już się nie trzymamy z nimi, choć nei powiem lubiłam specjalnie sie odpicowac co tydzień na impreze w nowe ciuchy, by im oczy wylatywały na mój widok
Powiem Wam coś dziwnego - aż uzależniłam się od ich zazdrosnych spojrzeń i brakuje mi tego trochę (choć kontaktu z nimi jako nimi to nie, bo za fajne nie były), ale brak mi tego, ze wchodzę na impreze do nich i widzę te wredne, zazdrosne oczka Chyba chora jestem?
Teraz mamy normalnych znajomych, którzy mnie lubią i mi nie zazdroszczą...
Też mamy znajomych, i płeć żeńska jest bardzo fajna i nie czuję zazdrości. Czasami dziewczyny nawet komplementują albo mówią, że zazdroszczą czegoś, ale to nie jest taka nieszczera zazdrość

Ale TŻ ma też kumpli, którzy mają dziewczyny, które wybitnie mnie nie trawią, ale ja akurat też lubię te zazdrosne spojrzenia Samoocenę mi poprawiają

Cytat:
Maja u mnie to normalka że mam np na 7,20 rano i z przerwami tak do 18...raz tylko mam zajęcia na 11.30,ale piatki mam wolne wiec jakoś to będzie.
Ja też mam piątki wolne A na szczęscie nie mam przerw między zajęciami (tzn 15 minut of course mam, ale nie mam takich godzinnych okienek).
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
a ja przez ten watek się spłukuję się finansowo na wykobiecanie stylu i czuję się niekomfortowo w domowym dresie
Ja też się nakręcam na śliczne ciuszki i buty
Ja w dresiku czuję się sexi i komfortowo Lubię tak siedzieć w domku, ale musze mieć fajny dresik i perfumy
Stary 2009-02-16, 21:51   #4090
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Ja teraz oglądam zdjęcia sprzed kilu lat padłam.. ale byłam szczupła co prawda kształtow nie miałam a to waży ważylamw tedy chyba 50 kg... a mam 165 czy 166 wzrostu coś kolo tego chociaż jak mnie ostatnio TZ wymierzył to miała 167!wzrostu
motywujące zdjęcia do lata schudne musze!!

Dobranoccc AG, trza spać jutro znów do pracy, łee:m ad:
malaMigotkAaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 21:57   #4091
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
ja jestem mądra i śliczna i urocza i w dodatku bryluję w towarzystwie
ha! wydrukuj to sobie, powieś nad łóżkiem i tej wersji się trzymasz od dziś, tak?

edit: zgadzam się co do perfum, kocham moją Euphorię, od razu inaczej się w niej czuję
Stary 2009-02-16, 22:00   #4092
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Maja ,a ja ci zazdroszcze tej "pewnosci siebie" i ze sie nie nadejsz
Opalone to raczej mocniej nie tak samo ,ale to raczej puder Maja go bardzo duzo az taka maska sie im tworzy ble ja bym tak cerze nie zrobila

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2009-02-16, 22:06   #4093
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
edit: zgadzam się co do perfum, kocham moją Euphorię, od razu inaczej się w niej czuję
Ja kocham Innocenta...oj ja to perfumomaniaczka także wole nie poruszać kwestii perfum...
Stary 2009-02-16, 22:16   #4094
LilyHoney
Zadomowienie

No ja też uwielbiam perfumy Mam obecnie pięć zapachów
Stary 2009-02-16, 22:18   #4095
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
a ja Cie mam?
Hmm nie wiem Coś mi się kojarzy, że mam Ciebie Ale zawsze możesz mi linka wysłać na pw

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 22:19   #4096
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
niektórym kojarzy się, że jak róż i makijaż mocniejszy, to już laska musi byc pusta i w ogóle myślec tylko o tym, czy jej się tusz nie rozmazał....
Jejuuuuuu, to jakiś durny stereotyp, ale często niestety sama jestem odbierana jako "barbie". Na szczęście buzia mi się nie zamyka więc dość szybko daję poznać innym, że z barbie mam tylko wspólny kolor włosów i upodobanie do różu
Cytat:
ale taka prawda, ocenia się BARDZO ludzi na podstawie wyglądu (zresztą ja też tak robię, jak widzę laskę o pomarańczowej skórze, z borsukiem na głowie i w skajowych kozakach za kolano napewno nie myślę, że ma bogate wnętrze ).
Ja też oceniam innych na podstawie wyglądu (no bo kto nie ocenia). Ale zwykle nie mylę się. Jeszcze nie spotkałam dziewczyny w skajowych ażurkowych białych kozaczkach, tandetnej mini z bawełny+ pasek z cekinami i frędzlami, topie spod którego wystają ramiączka silikonowe, a spod mini wystają naciągnięte wysoko stringi, która część włosów ma "ulizanych" na żel, a część na "mokrą włoszkę", ciemną konturówkę na ustach+ białą pomadkę, pomarańczowy podkład + brązer na całej buzi, brokat na powiekach, brud za tipsami ( a jeden ułamany) etc etc..... , którą uznałabym za mózgowca
Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość

juz sie kursu nie moge zaczac, chcialabym juz ciac, malowac, modelowac beda modelki zywe na zajeciach... OMG, ale odpowiedzialnosc! bede robila fotke po kazdej fryzurze i bede wam sie chwalila moimi postepami.
Ajj, będziesz fryzjerką
Cytat:
Ja tam nigdy nie obgadałabym fajnej laski tylko dlatego, że wzbudza we mnie zazdrość. Raczej bardzo chętnie zaprzyjaźniłabym się z nią. Motywowałaby mnie do pracy nad sobą no i mogłabym korzystać z jej cennych rad Bezpodstawne ataki na atrakcyjne kobiety najczęściej podyktowane są właśnie zazdrością.
No właśnie Ja mam w ogóle taką dziką teorię (jak zwykle)zazdrości i praktycznie nie potrafię być zazdrosna, bo....mam bardzo wysokie kryteria odnośnie wyglądu, więc jeśli ktoś ich nie spełnia, to nie mam być o co zazdrosna, a jesli je spełnia to jest dla mnie wzorem do naśladowania i patrzę na takie kobiety z zachwytem a nie zazdrością

Cytat:
ha! wydrukuj to sobie, powieś nad łóżkiem i tej wersji się trzymasz od dziś, tak?

Tak, tak Na różowo sobie wydrukowałam i przypięłam na tablicy korkowej

Euphori mam obecnie 2 flaszki zapasu, bo jestem uzależniona. Dzisiaj pachnę Versace Woman i chyba następna wypłata pójdzie na małą flaszeczkę....Niby pospolity i banalny zapach ale podoba mi się.
Kocham jeszcze Promesse Cacharel -i te perfumy działają na facetów. Rany, ile mnie zaczepiało obcych ludzi i komentowało jak ładnie pachnę jak ich używałam. No, i trwałe są na mnie.
I jeszcze kocham Miss Dior Cherie, i Cerrutti i Amore Amore i Chanel Chance i Boss Femme i.......
Cytat:
Maja ,a ja ci zazdroszcze tej "pewnosci siebie" i ze sie nie nadejsz
Opalone to raczej mocniej nie tak samo ,ale to raczej puder Maja go bardzo duzo az taka maska sie im tworzy ble ja bym tak cerze nie zrobila
Wystarczy sobie afirmować: jestem boska, jestem mądra, jestem piękna
Czasami nawet taka afirmacja nie jest w stanie zabić doła (jak dziś u mnie), ale ogólnie taka dobra samoocena ułatwia życie
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja kocham Innocenta...oj ja to perfumomaniaczka także wole nie poruszać kwestii perfum...
Ja też
Stary 2009-02-16, 22:22   #4097
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Euphori mam obecnie 2 flaszki zapasu, bo jestem uzależniona.
spodziewałam się, ze napiszesz coś w tym stylu

ja dostałam na gwiazdkę 100ml zapas, więc jestem uszczęśliwiona na długo

Dziewczyny, powstrzymajcie mnie, na all jest conajmniej z 50 par kolczyków, które bardzo chciałabym mieć

póki co kupiłam 1

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-16 o 22:24
Stary 2009-02-16, 22:26   #4098
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Estee Pokaż wiadomość
Czekoladko, jak Ty robisz że buzia mimo że jej nie opalasz ma taki sam kolor jak ciało? Samoopalacz tak super działa? Jestem strasznie ciekawa
tak tak, tylko samoopalacz

Cytat:
wiecie co,ja napisałam pierwszego posta jak miałam isc na studia,moze niektóre z was kojarzą.Ja sie zmieniłam bo wydawało mi sie że własnię takie fajnie wyglądające laski spotkam na uczelni a sama będe sie czuła jak szara myszka. Teraz ja zakładam obcasiki,rurki,jakieś sweterki,bluzeczki,zawsze musze miec ułożoną fryzurke i być porządnie wymaowana,Inaczej na uczelni bym sie nie pokazała ale mało jest takich zadbanych lasek na studiach...u mnie w grupie to tylko w sumie kilka jest takich,ale i tak uważają mnie za jakąs lalunie,z różowymi paznokciami,i odpicowaną i inne dyrdymały. W kilka osób z uczelni ustawiamy sie do klubów,ale laski 'zwyczajnie' sie ubierajace z nami nie chodza bo mają nas za jakies puszczalskie chyba...to one traca dorbą zabawe,nie poznają nowych ludzi,zamykają sie na nowe znajomości,nie mają żadnego powodzenia itp
Ja teraz widzę że po mojej 'zmienie' mam o niebo więcej kolesi w których moge przebierać.Widze spojrzenia na ulicy i jestem z siebie dumna i znam swoją wartość i zdanie innych lasek mnie nie obchodzi.Wiem że im gorzej o mnie mówią i im 'krzywiej' sie na mnie patrzą,tym robie większe wrażenie,w znaczeniu,że lepsze Mam sporo koleżanek,takich które też sie pięknią,i szczerze sa w stanie mi powiedzieć w czym mi ładnie,i z nimi sie trzymam,reszte mam na dystans.
Ide spać... jestem apdnięta po zajęciach,a jutro też trzeba jakos wstać.
dobrze mowi dziewczyna

Cytat:

Mnie obgaduja normalnie mowia imie i ze cos tam...
I nie wiem czy one sa az tak glupie ze jak powiedza imie to sie nie skapne
nie, one mysla ze ty jestes taka glupia ze bedziesz sobie na to pozwalala.. ty nie reagujesz? jak mozna dac sie zaszczuc w klasie/szkole/na osiedlu i pozwolic na to zeby glosno w twoja strone lecialy obelgi? tez kiedys mialam podobna sytuacje w szkole, jakas zmowa byla w LO, nagle niemal cala klasa przestala sie do mnie odzywac i gadac, obgadywac, wysmiewac.. do czasu az przestalo mi zalezec zeby im sie wydawalo ze nie robi to na mnie wrazenia bo tak naprawde strasznie zle sie czulam wtedy w szkole i przykro mi bylo. i uwazam ze tez zazdrosc miala jakies podloze wtedy.. az ktoregos dnia weszlam pewnym krokiem i na pierwszy komentarz w moja str podeszlam do siedzacej pod sciana laski ktora to powiedziala i ja zaszczulam ja bo wygarnelam jej wszystko co mi lezalo drac sie niemal i stanelam tak ze wstac nie mogla, nadepnelam jej na jedna stope chyba nawet jak dobrze pamietam i chyba bala sie ze walne ja wtedy mi ulzylo, zobaczylam ze gorzej nie jest bo chyba byc juz nie moglo, ze sie brobie i sytuacja sie unormowala. wiesoba pomiatac.sz chodzi mi o to, ze bylam zadowolona z siebie ze nie dalam dluzej
Cytat:
a ja nie mam nadal tych ukochanych
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 22:35   #4099
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:
Dziewczyny, powstrzymajcie mnie, na all jest conajmniej z 50 par kolczyków, które bardzo chciałabym mieć

póki co kupiłam 1
Ja kiedyś jak układałam swoje kolczyki, to zaczęłam liczyć i doszłam do...100 i przestałam. a to było rok temu

Ja nie lubiłam się zawsze z dziewczynami z klasy, niezależnie od szkoły. A ja wtedy je miałam gdzieś i zadawałam się z kolegami z klasy, więc wiadomo, że ich "przyjaźń" do mnie się pogłębiała
O dziwo z większością dziewczyn miałam dobry kontakt
Stary 2009-02-16, 22:35   #4100
SaMa
Zadomowienie

euphorie tez kiedys uzywalam.
w chwili obecnej moje ulubione perfumy to moschino - i love love, diesel - fuel for life . i cos mi sie wydaje, ze predko ich nie zmienie. jestem raczej osoba, ktorej malo ktory zapach przypada do gustu...
maju, no wlasnie, wszyscy, o ktorych wiem, ze uzywaja kadusa farbuja sie na ciemno nie mam zadnej opinii od blondynki. nie wiem czy ryzykowac, czy nie...
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 22:38   #4101
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Dzieki Maju i Czekoladko za dobre słowa i innym tez...
Na was tu zawsze mozna polegac
Taka odrebna grupa spoleczna

No musze cos z tym zrobic bo niedlugo mnie cala szkola znienawidzi

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2009-02-16, 22:39   #4102
LilyHoney
Zadomowienie

Maja, to perfumomaniaczka z Ciebie widzę

Ja mam moje najukochańsze jak do tej pory Sweet Darling i jedne z moich ulubionych dostałam też teraz, mianowicie Inspire Christiny Aguilery. A tak to mam jeszcze Tommy Girl 10, Hugo Boss Deep Red i Stella in two Peony

No i właśnie tak się zastanawiam bo każda perfuma jest na określoną porę roku (no przeważnie). Sweet Darling typowa na zimę (choć ja tam używałam na wakacjiach w Bułgarii jak ją kupiłam na lotnisku - nie mogłam się powstrzymać ) tak jak Deep Red, Tommy Girl używałam w jesieni a czy jest akurat to nie wiem? Tak jak Stella. Bo Inspire to chyba na wiosne.

Doradzi mi któraś z Was jeśli zna te zapachy?
Stary 2009-02-16, 22:43   #4103
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
spodziewałam się, ze napiszesz coś w tym stylu

ja dostałam na gwiazdkę 100ml zapas, więc jestem uszczęśliwiona na długo

póki co kupiłam 1
Ja dlatego mam aż dwie bo to są 50 ml:P

A mi właśnie TŻ kupił przepiękne kolczyki na walentynki. Takie fioletowe z Bijou Brigitte. Ma facet gust:P W środę wyjdę sobie wcześniej na zajęcia i zajrzę do galerii centrum i może jeszcze będą takie gigantyczne wyprzedaże na biżuterię. Potrzebne mi bransoletki.

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
euphorie tez kiedys uzywalam.
w chwili obecnej moje ulubione perfumy to moschino - i love love, diesel - fuel for life . i cos mi sie wydaje, ze predko ich nie zmienie. jestem raczej osoba, ktorej malo ktory zapach przypada do gustu...
maju, no wlasnie, wszyscy, o ktorych wiem, ze uzywaja kadusa farbuja sie na ciemno nie mam zadnej opinii od blondynki. nie wiem czy ryzykowac, czy nie...
A ja w ogóle nie znam tego zapachu Moschino ani Diesel. Muszę kiedyś go poniuchać.
Mi podoba się wiele zapachów, ale uważam, że nie na każdą okazję każdy z moich ulubionych nadaje się. Np. jak jadę na narty to na stoku lubię pachnieć Light Blue, bo one są takie...sportowe Z kolei Euphoria jest taka seksowna i ciepła....że na stok mi nie pasuje
Stary 2009-02-16, 22:47   #4104
LilyHoney
Zadomowienie

Masz maja wyczucie nie powiem
Ja tam osobiście wolę właśnie mniejsze flakony ale mieć ich więcej. No chyba, że jest to zapach, którego się używa bardzo często i chce się mieć na długo np. jak ja Sweet Darling
Stary 2009-02-16, 22:49   #4105
vadi
*sportaddict*

a na mrozy do ciepłego swetra pięknie mi pasuje Lolita, chociaz na początku wydawała mi się za ciężka
Stary 2009-02-16, 22:51   #4106
Zuziunia
BAN stały

O tak Lolita jest piękna..moze by sobie kupic sasasa...albo Code...nie dobre Wy zmuszacie mnie do zakupów...

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
a ja nie mam nadal tych ukochanych
ukochane to sa te do których wracasz

Cytat:
Doradzi mi któraś z Was jeśli zna te zapachy?
kochana u nas na perfumach to nie ma czegoś takiego zapach na zime czy lato, jesli się lubi jakies perfumy to tylko zmieniasz dawkę, ja Hypnotic Poison uzywałam także w ciepłe dni ale znacznie mniej.
A Innocenta, czy Addict2 takze zimą...

Obecnie wyzbłam się Pink Sugar, Hypnotic Poison

mam Gucci edp, Innocent, Cinema, Black Cashmere...

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2009-02-16 o 22:52
Stary 2009-02-16, 22:52   #4107
LilyHoney
Zadomowienie

No na mrozy to podobno właśnie te słodkie i ciężkie zapachy także pewnie faktycznie pasuje
Stary 2009-02-16, 22:55   #4108
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:

kochana u nas na perfumach to nie ma czegoś takiego zapach na zime czy lato, jesli się lubi jakies perfumy to tylko zmieniasz dawkę, ja Hypnotic Poison uzywałam także w ciepłe dni ale znacznie mniej.
Dziękuje za radę, chociaż jeśli ma się kilka perfum to dobrze je używać w zależności od okazji.

Ja właśnie w lecie jak do tej pory używałam więcej perfum bo np. jak ide na impreze to lubię mocniej pachnieć a z kolei w zimie na codzien to raczej lekko. Ale teraz będę miała to na uwadzę
Stary 2009-02-16, 23:06   #4109
verzara
Wtajemniczenie

Cytat:
Mniaaaaaaaam Ale mi ochoty narobiłaś

Co za pe... Może zbierzcie sie i zorganizujcie jaka aferę na studiach? Ja zawsze próbowałam skręcić, ale nikogo chętnego nie było

Dziewczyny, ale Wam zazdroszcze tych podrózy Ja nigdy nigdzie nie byłam
No, ale chociaż nad polskie morze często jeżdzę w lecie

No i musze sie pochwalić, ze mój TŻ kupuje jutro scigacza j upi:
Kawasaki 600-kę, starszy rocznik, ale ładnie obudowany i 200 poleci Już nie moge się doczekać wakacji, jak bedziemy sobie śmigać latem codziennie na plażę
Muszę obowiązkowo wyszukac sobie różowy kask hehe
Jedno z moich marzeń sie spełni

Heh spooko moj Tz tez kupuje niedlugo ale raczej honde , pewnie horneta .
Nie wiem czy bym sie cieszyła tak na twoim miejscu bo scigacz to rzecz niebezpieczna , praktycznie kazdy ma kiedys jakiegos dzwona ... Jesli juz kupujecie to wydajcie tez troche kasy na kurtki i kaski bo one ratuja zycie ..
Ja 2 lata temu całe wakacje przesiedzialam w szpitalu bo tz mial wypadek naszczescie z niego wyszedł ... Teraz jak ciagle słysze o tym motorze to mam nadzieje ze kupi go jak najpózniej . Boze nie chce nawet myslc o tych nerwach .. o tym czy dojedzie czy bedzie tak jak kiedys Sama tez uwielbiam motory jezdzilam z Tz i wogole ale jednak po docwadczeniach juz tak sie nie cieszę . Sami jadąc nieraz z Tz mielismy przypadki gdzie naprawde mielismy wielkie szczescie ze nic sie nie stało przez innych kierowcow bo oni wogole nie patrza ;/
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 23:06   #4110
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Tez lubie euphorieogolnie rzecz biorac jestem jakas chora na punkcie perfum mam chyba z 20 butli,kazda na inna pogode/humor/okazje .Ojj cos nabralam ochote na nowe perfumy.. jakies ciezkie by sie przydaly mm
LilyHoney aaa przypomnialas mi o tym bossie!kocham przypomina mi najpiekniesze chwile

Edytowane przez domininia
Czas edycji: 2009-02-16 o 23:09
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości