|
|
#4081 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
|
|
|
|
#4082 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja topie smutki w butelce...dzinu
uwielbiam mniam mniam ![]() Kma ja tez stosowałam tn balsam ale narazie przestałam bo odkad mam remont lazienki salonu to tylko siede w kurzu ble i własnie sprawdzał sie super ale zastanawiam sie jak to bedzie np po miesiacu stosowania
|
|
|
|
#4083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz smaruje raz dziennie i tez jest dobrze ![]() nawet uslyszalam ze mi urosly:P ale to zasluga ujedrnienia ![]() Cytat:
![]() zapewne zazdrosc
Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2009-02-17 o 07:28 |
||
|
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4085 |
|
BAN stały
|
VADI moja mentorko,dzięki Ci za tą książkę,
![]() no to już wszystko wiem...ale ja głupia....ale kochana od rana milczę i bedę milczeć, żadnych smsów...nic cisza...tylko ja i moje życie...a jak się odezwie z czasem to hmm...będę zołzą ![]() Dziękuje jeszcze raz |
|
|
|
#4086 |
|
*sportaddict*
|
ciesze sie, naprawde
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
nie przejmuj się ja nad morzem nie byłam z 4-5 lat a w stroju na plaży nie wyjdę
|
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4089 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Vadi, nie lubię agresji
Chyba że masz na myśli klapsiki, to to się zgadzam bo lubię![]() Mam dziś samoocenę jak strach na wróble i ogólnie czuję się jak jakiś patałach ![]() Tak bez powodu, i to jest najgorsze. Chwilę jak ćwiczyłam to mi się nawet uśmiech namalował na buzi, ale po chwili grymas znów wrócił. Chii przepiękny avatar ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I zawsze nie miałam zbyt dużej ilości prawdziwych koleżanek, zawsze otaczały mnie dziewczyny, które zazdrosciły urody, figury, intelektu, pozycji w towarzystwie, pewności siebie. Zwykle tak bywa, że, jeśli dziewczyna jest śliczna ale głupiutka i nie jest pewna siebie to można ją gnębić i wpędzać w kompleksy. Tak samo można robić z mądrymi intelektualistkami, które można wyzywać od kujonek i myszek etc A ja jestem mądra i śliczna i urocza i w dodatku bryluję w towarzystwie więc spada im motywacja do dokuczania i mogą co najwyżej poobgadywać sobie we własnym gronie i pogryźć się z zazdrości wewnątrz ich zieonej z zazdrości osóbki:PAle oczywiście nie posądzam wszystkich dziewcząt o to, że mi zazdroszczą. Znam wiele lasek, które są szczerze, fajne i z takimi się trzymam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale TŻ ma też kumpli, którzy mają dziewczyny, które wybitnie mnie nie trawią, ale ja akurat też lubię te zazdrosne spojrzenia Samoocenę mi poprawiająCytat:
A na szczęscie nie mam przerw między zajęciami (tzn 15 minut of course mam, ale nie mam takich godzinnych okienek).Cytat:
![]() Ja w dresiku czuję się sexi i komfortowo Lubię tak siedzieć w domku, ale musze mieć fajny dresik i perfumy
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz oglądam zdjęcia sprzed kilu lat padłam.. ale byłam szczupła
co prawda kształtow nie miałam a to waży motywujące zdjęcia do lata schudne musze!!Dobranoccc AG, trza spać jutro znów do pracy, łee ![]() ![]() ![]() :m ad:![]() ![]()
|
|
|
|
#4091 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Maja ,a ja ci zazdroszcze tej "pewnosci siebie" i ze sie nie nadejsz
![]() Opalone to raczej mocniej nie tak samo ,ale to raczej puder Maja go bardzo duzo az taka maska sie im tworzy ble ja bym tak cerze nie zrobila ![]()
|
|
|
|
#4093 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4094 |
|
Zadomowienie
|
No ja też uwielbiam perfumy
|
|
|
|
#4095 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm nie wiem
Coś mi się kojarzy, że mam Ciebie Ale zawsze możesz mi linka wysłać na pw
|
|
#4096 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam w ogóle taką dziką teorię (jak zwykle)zazdrości i praktycznie nie potrafię być zazdrosna, bo....mam bardzo wysokie kryteria odnośnie wyglądu, więc jeśli ktoś ich nie spełnia, to nie mam być o co zazdrosna, a jesli je spełnia to jest dla mnie wzorem do naśladowania i patrzę na takie kobiety z zachwytem a nie zazdrością![]() Cytat:
Tak, tak Na różowo sobie wydrukowałam i przypięłam na tablicy korkowej![]() Euphori mam obecnie 2 flaszki zapasu, bo jestem uzależniona. Dzisiaj pachnę Versace Woman i chyba następna wypłata pójdzie na małą flaszeczkę....Niby pospolity i banalny zapach ale podoba mi się. Kocham jeszcze Promesse Cacharel -i te perfumy działają na facetów. Rany, ile mnie zaczepiało obcych ludzi i komentowało jak ładnie pachnę jak ich używałam. No, i trwałe są na mnie. I jeszcze kocham Miss Dior Cherie, i Cerrutti i Amore Amore i Chanel Chance i Boss Femme i....... Cytat:
![]() Czasami nawet taka afirmacja nie jest w stanie zabić doła (jak dziś u mnie), ale ogólnie taka dobra samoocena ułatwia życie ![]() Cytat:
|
|
#4097 |
|
*sportaddict*
|
spodziewałam się, ze napiszesz coś w tym stylu
ja dostałam na gwiazdkę 100ml zapas, więc jestem uszczęśliwiona na długo ![]() Dziewczyny, powstrzymajcie mnie, na all jest conajmniej z 50 par kolczyków, które bardzo chciałabym mieć póki co kupiłam 1
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-16 o 22:24 |
|
|
|
#4098 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mi ulzylo, zobaczylam ze gorzej nie jest bo chyba byc juz nie moglo, ze sie brobie i sytuacja sie unormowala. wiesoba pomiatac.sz chodzi mi o to, ze bylam zadowolona z siebie ze nie dalam dluzej Cytat:
|
||||
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. a to było rok temu![]() ![]() Ja nie lubiłam się zawsze z dziewczynami z klasy, niezależnie od szkoły. A ja wtedy je miałam gdzieś i zadawałam się z kolegami z klasy, więc wiadomo, że ich "przyjaźń" do mnie się pogłębiała ![]() O dziwo z większością dziewczyn miałam dobry kontakt
|
|
#4100 |
|
Zadomowienie
|
euphorie tez kiedys uzywalam.
w chwili obecnej moje ulubione perfumy to moschino - i love love, diesel - fuel for life . i cos mi sie wydaje, ze predko ich nie zmienie. jestem raczej osoba, ktorej malo ktory zapach przypada do gustu...maju, no wlasnie, wszyscy, o ktorych wiem, ze uzywaja kadusa farbuja sie na ciemno nie mam zadnej opinii od blondynki. nie wiem czy ryzykowac, czy nie...
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Maju i Czekoladko za dobre słowa
![]() Na was tu zawsze mozna polegac ![]() ![]() Taka odrebna grupa spoleczna ![]() No musze cos z tym zrobic bo niedlugo mnie cala szkola znienawidzi
|
|
|
|
#4102 |
|
Zadomowienie
|
Maja, to perfumomaniaczka z Ciebie widzę
![]() Ja mam moje najukochańsze jak do tej pory Sweet Darling ![]() No i właśnie tak się zastanawiam bo każda perfuma jest na określoną porę roku (no przeważnie). Sweet Darling typowa na zimę (choć ja tam używałam na wakacjiach w Bułgarii jak ją kupiłam na lotnisku - nie mogłam się powstrzymać ) tak jak Deep Red, Tommy Girl używałam w jesieni a czy jest akurat to nie wiem? Tak jak Stella. Bo Inspire to chyba na wiosne.Doradzi mi któraś z Was jeśli zna te zapachy? |
|
|
|
#4103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi właśnie TŻ kupił przepiękne kolczyki na walentynki. Takie fioletowe z Bijou Brigitte. Ma facet gust:P W środę wyjdę sobie wcześniej na zajęcia i zajrzę do galerii centrum i może jeszcze będą takie gigantyczne wyprzedaże na biżuterię. Potrzebne mi bransoletki. Cytat:
Mi podoba się wiele zapachów, ale uważam, że nie na każdą okazję każdy z moich ulubionych nadaje się. Np. jak jadę na narty to na stoku lubię pachnieć Light Blue, bo one są takie...sportowe Z kolei Euphoria jest taka seksowna i ciepła....że na stok mi nie pasuje
|
|
#4104 |
|
Zadomowienie
|
Masz maja wyczucie nie powiem
Ja tam osobiście wolę właśnie mniejsze flakony ale mieć ich więcej. No chyba, że jest to zapach, którego się używa bardzo często i chce się mieć na długo np. jak ja Sweet Darling
|
|
|
|
#4105 |
|
*sportaddict*
|
a na mrozy do ciepłego swetra pięknie mi pasuje Lolita, chociaz na początku wydawała mi się za ciężka
|
|
|
|
#4106 |
|
BAN stały
|
O tak Lolita jest piękna..moze by sobie kupic sasasa...albo Code...nie dobre Wy
ukochane to sa te do których wracasz kochana u nas na perfumach to nie ma czegoś takiego zapach na zime czy lato, jesli się lubi jakies perfumy to tylko zmieniasz dawkę, ja Hypnotic Poison uzywałam także w ciepłe dni ale znacznie mniej. A Innocenta, czy Addict2 takze zimą... Obecnie wyzbłam się Pink Sugar, Hypnotic Poison mam Gucci edp, Innocent, Cinema, Black Cashmere... Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-02-16 o 22:52 |
|
|
|
#4107 |
|
Zadomowienie
|
No na mrozy to podobno właśnie te słodkie i ciężkie zapachy także pewnie faktycznie pasuje
|
|
|
|
#4108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja właśnie w lecie jak do tej pory używałam więcej perfum bo np. jak ide na impreze to lubię mocniej pachnieć a z kolei w zimie na codzien to raczej lekko. Ale teraz będę miała to na uwadzę
|
|
|
|
|
#4109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Heh spooko moj Tz tez kupuje niedlugo ale raczej honde , pewnie horneta . Nie wiem czy bym sie cieszyła tak na twoim miejscu bo scigacz to rzecz niebezpieczna , praktycznie kazdy ma kiedys jakiegos dzwona ... Jesli juz kupujecie to wydajcie tez troche kasy na kurtki i kaski bo one ratuja zycie .. Ja 2 lata temu całe wakacje przesiedzialam w szpitalu bo tz mial wypadek naszczescie z niego wyszedł ... Teraz jak ciagle słysze o tym motorze to mam nadzieje ze kupi go jak najpózniej . Boze nie chce nawet myslc o tych nerwach .. o tym czy dojedzie czy bedzie tak jak kiedys Sama tez uwielbiam motory jezdzilam z Tz i wogole ale jednak po docwadczeniach juz tak sie nie cieszę . Sami jadąc nieraz z Tz mielismy przypadki gdzie naprawde mielismy wielkie szczescie ze nic sie nie stało przez innych kierowcow bo oni wogole nie patrza ;/
|
|
|
|
|
#4110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ogolnie rzecz biorac jestem jakas chora na punkcie perfum mam chyba z 20 butli,kazda na inna pogode/humor/okazje .Ojj cos nabralam ochote na nowe perfumy.. jakies ciezkie by sie przydaly mm![]() LilyHoney aaa przypomnialas mi o tym bossie!kocham przypomina mi najpiekniesze chwile
Edytowane przez domininia Czas edycji: 2009-02-16 o 23:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

i własnie sprawdzał sie super ale zastanawiam sie jak to bedzie np po miesiacu stosowania
Raz na wf siedziałam obok jednej laski, a ta do dziewczyny co obok niej siedziała "chyba z samoopalaczem przesadziła" a ja to wszystko słyszałam. Siedzi obok mnie i myślała, że głupia jestem, że nie usłyszę 

to ja słyszałam że sytuacja jest odwrotna i na takich tubylczych dyskotekach to meżczyzn nie wpuszczają, tylko białe kobiety, i ponoć odchodzą tam niezłe orgie

az taka maska sie im tworzy