|
|
#4801 |
|
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
|
|
|
|
#4802 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jakieś dziwne to miasto, nie ma tu żadnych AG, śniegu ani pracy Chyba musze się wyprowadzić![]() Cytat:
![]() Baaaardzo poodba mi sie połączenie czarnego/granaru/szarosci z brązem Vadi - Piękna ta kokradka na butkach Cytat:
!!!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
PlissssssssssssssCytat:
![]() ![]() Tesiaczek - też sie chciałam wyprowadzić, ale nie było kasy na studia w innym mieście Dasz radę, niedługo się usamodzielnisz i będziesz sama o sobie decydowaćEdytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-19 o 12:40 |
|||||||
|
|
|
#4803 |
|
Wtajemniczenie
|
XSka fajny ten drapak. Ale wlasnie ten jeden mam wysoki a szukam takiego z takim walcem bo moje koty uwielbiaja w takim czyms lezec
no i oczywiscie w doniczce Mam taki koszyk jak Vadi tez odpinam kratkę, no ale zadne zwierzatko nawet na niego nie spojrzy:/ Musze im tez kupic ten tunel, napewno beda miec radoche
|
|
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja marzę o grubych długich włosach.... ale narazie tylko marzę i podziwiam Wasze ![]() edit: 2 pączki zaliczone - jeden z dżemem a drugi z ajerkoniakiem
Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-19 o 12:41 |
|
|
|
|
#4805 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do pączków to ja dziś na przekór wszystkiemu będę wcinała jabłka zamiast nich
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chce zobaczyć te clipy
kurde...chciałabym mieć długie i gęste włosy ale swoje naturalne a to niemożliwe:/tak chwalicie ten mineralny essence a ja jakoś do minerałów (a raczej peudominerałów- Maybelline i Loreal) nie mogę się przekonać... u mnie nie kryją itp... ale na lato zacznę tego Maybelline używać. A z essence muszę obczaić kolorki bo podobno ten jasny jest dość ciemny dla bladziochów.
|
#4808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4809 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
maja piekne koncowki wporownaniu z tymi ktore teraz nosze, takie nierozdwojone ani nie popekane ja jednego paka zjadlam, nie moge jakos wiekszej ilosci bo mnie mdli.. Gabunia moja jest chorutka kaszle okopnie, ma katar i goraczke, juz dzwonilam do naszej lekarki i ma dyzur dzisiaj w szpitalu wiec na 16.30 jedziemy z moim chorym aniolkiem. a przez sen ciagle MAMOOO wolala.. tak mi jej szkoda jak patrze na te zaczerwienione oczka
|
|
|
|
|
#4810 | |||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
szkoda, ze ogolnie drapaki są takie drogie ![]() Cytat:
![]() chyba 90cm ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4811 |
|
BAN stały
|
OMG widzialyscie reklame pepsi max co koles sam sie oklada na rozmowie o prace zeby konkurencje dla kumpla wypedzic?? jak sie rzuca na krzesla na korytarzu to ja razem z nim na podloge ze smiechu
|
|
|
|
#4812 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja bym tylko sukienkę skróciła heheZe mnie jest straszna zakupoholiczka Powinnam zbierać kasę na prezent urodzinowy dla TŻ, bo ma za 10 dni urodziny, ale nie potrafię.... Mam w portfelu dokładnie 20 zł i mozecie być pewne, że na coś je dzisiaj wydam Widziałam ładne, beżowe testery pomadek versace na all, akurat starczy na 1A mój TŻ wciąż śpiacy, wczoraj sie wku... i powiedziałm mu na spokojnie, żew takim razie bedziemy się widywać co 2 dni, żeby w 1 mógł sobie odpocząć i sie w koncu wyspać No bo widzimy sie codziennie, przez 5 lat może było z 5 dni, że się nie widzieliśmy...A ja stwierdziłam, że wolę jakoś nie ilość No, ale zadzwonił przed chwilą że bardzo chce sie spotkać i zaprasza mnie dziś na narty na stok |
|
|
|
|
#4813 |
|
Zadomowienie
|
nie mam pojęcia
![]() ale chętnie się dowiem
|
|
#4814 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4816 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Moze Wy mi pomozecie... Chce kupic kij do bilarda dla TŻ. Znacie sie na tym, które sa dobre w jakiejś rozsadnej cenie?? |
|
|
|
#4818 |
|
Wtajemniczenie
|
ja na razie skończyłam z a6w po 11 dniach...
![]() po prostu zrobilam 2 dni przerwy... ale jak wstaje po 7 a w domu jestem czasem po 18 czasem po 22 (u TŻ-ta) to nie mam już siły na wysiłek
|
|
#4819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jako, że jestem pustą lalą to wam coś powiem, przy tym się chwaląc że dzisiaj mamy czwartek tłusty i dla pustaków to dzień rozpusty a, że pustaki z nas wyjątkowe, to i prezenty są już gotowe: dla amerikan gerls coś na śniadanie - każda różowy pączek dostanie!
|
|
|
|
|
#4820 |
|
*sportaddict*
|
SaMa - i do tego paczek pusty w srodku
|
|
|
|
#4821 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4822 |
|
BAN stały
|
jeszcze nigdy nie skonczylam wiec ci nie powiem ale na pewno widac efekty, u mnie po 14 dniach juz sie krecha wzdluz zrobila i gorne miesnie mocno zarysowaly. no i splaszczyl sie dosyc brzuch i 2cm mniej w talii mialam.
|
|
|
|
#4823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i się nie odznacza ale nagmatwałam![]() ---------- Napisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
ja mam eraksahttp://www.youtube.com/watch?v=fKDxFGKN5H8 http://www.youtube.com/watch?v=wUg-magMR5Q zresztą oglądałam ten film "Inni" na podstawie go zrobili te reklamy
|
||
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4825 |
|
*sportaddict*
|
zabrakło mi tu jeszcze tylko pustych lalek
|
|
|
|
#4826 |
|
Zadomowienie
|
tasiaaa dziekuje i jako ze to moje oficjalne swieto
to wchlanelam juz 3 paczusie i kilka faworkow ale czuje ze na tym sie nie skonczy ha! SaMa ![]() a i opowiem Wam cos smiesznego tak apropo sytuacji krokodylka i absurdow na uczelni- otoz do dzisiaj mielismy termin oddawania indeksow do dziekanatu, niestety osoby zwolnione z ostatniego egzaminu nie dostaly wpisu gdyz pan profesor pojechal na narty i wraca w poniedzialek i teraz ponad polowa roku ma sesje poprawkowa chociaz byla zwolniona z egzaminu, no ale indeksu oddac nie mozemy... niezle co? |
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
a ja taka "kocia mama " tak bardzo tęsknię za kotkiem, miałam dwa, niestety zginęły tragicznie i tęsknie okrutnie. wklejałam ich fotki już wcześniej. fantastycznie dogadywały się z naszym owczarkiem , mogły jeszcze tak długo pożyć. los jest okrutny.
a ja dziś jeszcze bez pączka i nie wiem cz w ogóle się skuszę , nie przepadam. wolę faworki, ale nikt nie chce mi zrobić, buuuuu. Vadi czy ta lala pierwsza z lewej to może Beyonce? jakas taka podobna..... Edytowane przez Anulkaa Czas edycji: 2009-02-19 o 13:56 |
|
|
|
#4829 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4830 |
|
*sportaddict*
|
mi w wakacje umarly na rękach 2 koty - moja najukochansza 3-letnia Miodzinka, u której pan profesor specjalista neurolog nie umiał zdiagnozować ZAPALENIA UCHA i miesięczne Maleństwo, które parę godzin walczyło o życie, bo jednej kretynce nie spieszyło się z lekarstwem.
myślałam, że się nie pozbieram po tym. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

Jakieś dziwne to miasto, nie ma tu żadnych AG, śniegu ani pracy
Chyba musze się wyprowadzić
a ponieważ to jest grupa plotkowa to dziewczyny się nawzajem pocieszają chyba nie wyobrażasz sobie żeby dziewczyny pisały dobrze ci tak że cie Tż kopie w tyłek bo jesteś brzydka i głupia
), więc smacznego, kochane 
Starła cellulit? Jak nie pomaga to polecam papier ścierny, ten gruboziarnisty 
A może dlatego, że tak z miesiac temu ćwiczyłam brzuszki (ok. 150)i mi się mieśnie wyrobiły trochę?
(wybacz, za tak ubogie w słownictwo życzenia, ale wczoraj uderzyłam się główką o ścianę i mi trociny poleciały. Różowe trociny 
ja marzę o grubych długich włosach.... ale narazie tylko marzę i podziwiam Wasze

ale chętnie się dowiem