|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Cytat:
sporo jogurtu i sporo ... alkoholu ![]() Cytat:
Cytat:
oczywiście miałam pomocnika , każdy był komentowany, i każdy dotknięty paluszkiem![]() w ogóle jak Oli widzi, że wyciągam miskę do ciasta czy stolnicę, natychmiast się stawia w gotowości bojowej i muszę jej dać kulkę ciasta i wałek do tego
|
|||
|
|
|
#2432 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie ja dziś mam jakąś deprechę i w ogóle wczoraj jeszcze świetnie się czułam ale dziś mam handrę i ochotę na rogaliki co w kuchni siedzą na stole:/ ale dam radę . Niestety wczoraj byłam na noc u koleżanki, udało mi się uniknąć muffinek, ale potem musiałam zjesć jogurt owocowy. Na szczęście potem uniknęłam popcornu
no i rano niestety 2 małe kromeczki z serem:/ bez masła itp.dziś jestem włąśnie po tych kromeczkach i wieśniaku ale ogólnie mam jakiś zły humor,chociaż wagowo stoje bardzo ładnie bo 65 kg i brzuch płaściutki, ale wczoraj gdy zjadłam ten jogurt to miałam problemy z trawieniem itd![]() Dziewczyynnyy! szukam u Was motywacji
|
#2433 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tort jest najprawdziwszy bo tesc mial urodziny wiec trzy dniw grzechu zylam. niestety tort sie skonczyl i bedeznow grzeczna. A sam tort wspanialy z gorzkiej czekolady, w ogole nieslodki i z calymi orzechami laskowymi ![]() Cytat:
Nawet piernika nie pieklam. Cytat:
Mam nadzieje, zeszybkodojdzie do siebie ![]() Cytat:
Dziekuje za grtaki odnosnie palenia Cytat:
Chyba te jelita teliczku to nam sie jakies trefne trafily. Ze szrotu pewnie ![]() A uwaga bratowej sie nie przejmuj Ja tez na SB jestem od 3 lat juz i nie zamierzam tego zmieniac Jak widzisz ja dluzej od ciebie dietuje ![]() Cytat:
Ja nie lubie tego ssania, zawsze je czuje na jedynce dopoki nie dobiore ilosci pod siebie Nie musze chyba dodawac,ze nie lubie uczucia wypelnienia. Najlepiej to jak mowi moj maz, osiagnac zloty srodek, po prostu nie czuc ani glodu ani sytosci, tak, ze sie zapomina o jedzeniu, ze w ogole istnieje ![]() Cytat:
![]() Ja juz meza do pracy wyslalam i w lozku z herbatka zielona z imbirem siedze. Sniadanie oczywiscie sfotografowane ilonkoP salatka wyszla pyszna choc akurat nie mialam czerwonej cebuli. Mniej wydajna jest i wiecznie jej brak Czy mnie wzrok nie myli i nie dodalas do niej rowniez ciut pomidora suszonego? A moze to anchois? Niezbyt dobrze widze na fotce ale cos jakby brunatnego czy czerwonego zarejestrowalam. A moze to czarna oliwka do gory "brzuszkiem"?Dziewczyny nie dajcie sie pokusom albo sie dajcie Nie mozna sobie wszystkiego odmawiac. Ja poszcze dzis za was bo nie znosze paczkow ![]() Milego popoludnia
|
|||||||
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam mój obiadek
sałatka:pekińska, pomidor, ogórek jog. nat. b.cukru kuciak z przyprawami szpinak z brokułami z piekarnika posypany serem-zjadłam pół z tego reszta na kolację ![]() najadłam się jak nie wiem co
|
#2435 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj caly dzien chodze glodna. Obojetnie czy zjem pelne ziarno czy nie, po godzinie juz mnie ssie (?).
Plus, ze siedze w domu narazie, to zanim zrobie cos nastepnego to chociaz 2h mina. Ale na uczelni to nie wiem jak bym wytrzymala. Kurcze, a bede musiala znowu chodzic do biblioteki pisac prace, jak ja tam mam wytrzymac pare godzin pod rzad.... Zaraz bede miala moj 4 posilek.
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2009-02-19 o 14:10 |
|
|
|
#2436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepisy są już na blogu tortilla wyszła pyszna, co prawda takiej prawdziwnej to ja nie miałam okazji zjeść, ale tym dostępnym w sklepach na pewno niczym nie ustępuje Cytat:
ja na lunch zjadłam tortillę z sałatką nicejską pączki się upiekły, ładne wyszły, jak smak nie wiem |
||
|
|
|
#2437 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilonko przeslil mi tu szybko jedzonko netem!!!
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
tak
![]() a co to za bułeczki? ślicznie wyglądają, ale coś mówi, że są dozwolone od II fazy?
|
#2439 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki za zyczenia
![]() Ilonko oponki cudne, musze gdzies zachowac przepis, jak bede na dobrej III fazie, to pewnie je kiedys zrobie Kaska bardzo ladnie. Moze od poniedzialku zaczne robic foty, przynajmniej sniadan i kolacji, bo obiad w pracy... Zjadlam wlasnie chilli con carne - uwielbiam - nawet w wersji bez ryzu ![]() A i wyobrazcie sobie, ze ubralam dzis spodnie, ktore 2 tyg. temu nie weszly mi na tylek Wyciagnelam je i sobie pomyslalam - a zobacze jak jest tragicznie... A tu jaka niespodzianka
|
|
#2440 | ||
|
Zakorzenienie
|
poszło
![]() Cytat:
niestety od III i to z modyfikacjami Cytat:
|
||
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka pysznie wygląda twój obiad
tortilla Ilony też Smakowite jedzonko robicie Cytat:
![]() EDIT: O jakie oponki!Mniam. Już jestem głodna, a obiad dopiero ok.17.30... Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-02-19 o 14:43 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2443 | |||
|
Wtajemniczenie
|
effa- no to gratuluje, odzyskuje wiare ze II faza jest tez skuteczna
Cytat:
![]() taki jogurt to nie jest I fazowy produkt, ale na trawienie nie powinno neg. wpłynac pamietaj ze mimo grzechów jemy regularnie i nie odpuszczmy posiłów. a pozatym to tule na depreche Cytat:
Cytat:
tak trzymac u mnie tez po lunchu dzis naprawde sie najadłam, zreszta zobaczycie pozniej na fotkach, no i zamiast orzechów przekąski ptasie z orzechami (w ramach tłustego czwartku) acha ktos chcial przepis na ptasie 1jogurt nat 100ml goracego mleka 2-3 łyzeczki zelatyny łyzeczka kako słodzik orzechy jogurt mieszamy z kakao i słodzikiem, zelatyne rozpuszczamy w mleku , jak zelatyna przestygnie wlewamy do jogurtu. pozniej orzechy i do lodówki na godzinke i pychaaa edit no najwazniejszego zapomnialam napisac Ilonka ale mam slinotok, zabije kiedys za te pysznosci
Edytowane przez telik Czas edycji: 2009-02-19 o 16:00 |
|||
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
teraz idę na przekąskę jogurcik naturalny i orzechy
![]() to ja chciałam przepis na ptasie dziękuję
|
#2445 |
|
Zadomowienie
|
Ilonka, jakie Ty cuda tworzysz!
![]() Ja dziś mam za sobą basen, zbieram się żeby wsiąść na rowerek i zrobić pilates. Mam na to zadziwiająco dużą ochotę. Dzisiaj zjadłam: śn: omlet z 2 jaj z szynką drobiową, pomidorem, szczypiorkiem ob: 2 małe gotowane piersi z kurczaka, 4 ogórki, pomidor, szczypiorek II śn? :jogurt naturalny z garścią nerkowców, łyżeczką cynamonu i 1,5 łyżeczki kakao Później pewnie będzie wieśniak, może się skuszę na jakąś rybkę...
|
|
|
|
#2446 |
|
Zadomowienie
|
[quote=telik;11055419]effa- no to gratuluje, odzyskuje wiare ze II faza jest tez skuteczna
po jugurcie owocowym problemy z trawieniem ![]() taki jogurt to nie jest I fazowy produkt, ale na trawienie nie powinno neg. wpłynac pamietaj ze mimo grzechów jemy regularnie i nie odpuszczmy posiłów. a pozatym to tule na depreche Dziękuję . Jednak wiecie jak to jest kiedy idzie się do kogoś w gości, nie mogłam wybrzydzać a tak w ogóle to potem wziełam węgiel i mi przeszlo po trochu. No i skusiłam się dziś na pączka a na kolacje tylko 2 jajka zjem ) idę teraz ćwiczyć przez jakieś 1.5 godz żeby spalić pączusia dziękuję za wsparcie;*
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:confuse d:
|
|
#2448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moj tato na pewno mial polipy od mlodosci i gdyby wczesniej sie poddal kolonoskopii i usunal male to nie byloby dzis klopotu Taki polip rosnie 1cm wciagu dziesieciu lat wiec po usunieciu malutkich jest spokoj na kolejne dziesiec lat ![]() podpisuje sie rekami i nogami pod tym fruity a u ciebie z cukrem wszystko w porzadku? To dla mnie dziwne, ze ciagle cie ssie. Moze dlatego, ze w domu jestes caly dzien i myslisz za czesto o jedzeniu? Mysle, ze jak zaczniesz pisac prace to nie bedziesz miala tyle czasu myslec o posilkach. Ja jak pracuje to zawsze jedzenie zaniedbuje bo zwyczajnie jestem zajeta. Ja pochlonelam lunch i bede sie do banku wybierac. Wczoraj kupilam spodnie w rozmiarze 27 czyli wracam do normy Z tej radosci moze cos i dzis kupie. Zwlaszcza, ze malzonek sie niepokoi, ze chora jestem bo nic nie kupuje
|
|
|
|
|
#2449 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
Zjadłam właśnie podwieczorek. Wymieszałam wieśniaka, starte jajko na twardo, szczypiorek, 2 plasterki szynki drobiowej i 2 plasterki sera żółtego light. Do tego dodałam szczyptę słodkiej papryki (proszkowanej), trochę pieprzu i soli. Pyszneee, polecam!
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny,juź kiedyś Was pytałam,ale zapomniało mi się....co można wypić w coffeeheaven na I fazie??
mam zamiar na nią wejść znowu i dam rade.bardzo mi się dziś zrobiło przykro co poweidziała koleżanka w pracy i choćbym miała nie wiem co to dam rade i przestanę jeść słodycze i udowodnie,że zdrowy tryb zycia + trochę regularnych ćw i mozna wygladać zgrabnie bez większych poświęceń bo ta dieta SB to nie jest głodzenie się,ale przyjemnośc bez większych wyrzeczeń...
|
#2452 |
|
Wtajemniczenie
|
paprak z cukrem to w szpitalu mialam problem, ale to chyba przez ta kroplowke. Dopiero po poludniu pod wieczor mialam za wysoki. A rano zawsze byla kroplowka. Nie wiem.
Zreszta ja jem ostatnio sporo slodkiego, ale (oporcz dzisiaj ) to prawie zawsze z fruktoza. Niby nie powinno podnosic cukru tak mocno. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze mialabym problem z tym w moim wieku i biorac pod uwage, ze nikt w mojej rodzinie nie ma z tym problemow.Z tarczyca nie mam problemow, pare lat temu byla badana krew przez to wypadanie wlosow i tez wlasnie tarczyca i wszystko bylo ok. Jak narazie byly 3 paczki jeden za drugim. Ale kurcze, TZ dal sie namowic w piekarni na 15 paczkow. Polowy juz nie ma. ![]() Dobrze, ze w tym czasie bylam na dluuugim spacerze z Miskiem w zaspie i sniegu po kostki, a czasem i prawie po kolana, wiec sie troche nameczylam. ![]() EDIT: ja przypuszczam, ze to jeszcze wynik tej kroplowki. Tak to na mnie w szpitalu dzialalo, mialam straszne problemy z jedzeniem i wzdeciami. Bylam non stop glodna plus mega duzy apetyt. Dopiero po paru dniach w domu powoli wracalo do normy. Wzdecia i duzy brzuch znikl, ten duzy glod tez. I napewno tez to sie do tego przyczynia, ze wlasnie siedze w domu wiekszosc czasu. Ale to bardziej apetytu sie tyczy. Mam nadzieje, ze zastrzyki nie maja wplywu na apetyt, sytosc.
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2009-02-19 o 19:39 |
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
obawiam się, że jeno espresso, bo chyba chudego mleka to oni nie mają
, żadne syropy raczej w grę nie wchodzą, możesz jedynie posypać wierzch cynamonema ja powinnam zjeść kolację ale jakoś weny nie mam
|
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2455 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj chyba nie wstawie jadlospisu. Jak patrze na to co do tej pory jadlam i jak czesto, to az mi wstyd jaki ja zarlok jestem.
I pewnie jeszcze na dzisiaj nie koniec, pomimo 6 porzadnych posilkow. Paczki wciaz kusza i nie mam ich dosyc.Ale dzisiaj w ogole jakis dzien nie taki. Pierwszy raz odkad wyszlam ze szpitala mam bardzo kiepski humor i to od samego rana. Az sie dzisiaj poplakalam z byle czego.
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2009-02-19 o 20:21 |
|
|
|
#2456 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki dygotko a ja przedstawie swoje menu, tylko zdjecia jakos malo wyrazne wyszly. dzis duzo wiecej niz wczoraj nie wiem czy nie za duzo... ![]() ![]() zdjecia w kolejnosci chronologicznej *omlet z rukola, 2 plastrami fety, papryka *ptasie ktore wyratowalo od paczka * maly pojemnik sałatka(razowy kskus, grillowany kurczak, pomidor ser, majo) resztki z weekendu + duzy pojemnik rukola z suszonymi pomidorami, papryka i resztka parmezanu *przekaska seler naciowy i marchewka z dipem z jog. nat i przecieru *kolacja papryka nadziewana chili con carne z lyzka jog. nat czekam na opinie
|
|
#2457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2458 |
|
Przyczajenie
|
Hej ja też jestem na SB juz chyba czwarty tydzień, po pierwszym tygodni schudlam 3 kg, a po następnym przytyłam 2kg choć jadłam tak samo a nawet mniej. Czyli wsumie schudlam 1 kg :/ i tak się utrzymuje moja waga. Nie wiem czy coś żle robie czy może ta dieta nie działa na mnie choć nie zrezygnuje z niej bo bardzo podoba mi sie styl odżywiania. Oczywiście jeszcze ćwicze do tego nie wiem czy teraz iść jeszce raz na pierwszy etap??? i zaczać wszystko odpoczatku
|
|
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
![]() Wracam po dłuuuuuugiej nieobecności Zawirowało moje zycie w ostatnim czasie , ale wszystko wraca pomalutku do normy.Nie będę marudzić.Stęsknłam się za Wami i to bardzo. Naprodukowałyście nieźle, więc czeka mnie ładna lekturka, która wchłonę z miłą chęcią ![]() Efffffffffffo sto lat dla synusia ![]() Dygotko w coffeeheaven mają odtłuszczone mleko więc latte i inne kawki z mlekiem wchodzą w grę uważaj tylko na syropy i posypki, niestety wszystkie mają cukier ![]() Ilonko Twoje potrawy przyprawiają o zawrót głowy. Telik jestem pełna podziwu, sliczniutkie zdjęcia pewnie smakowało tak jak wygląda czyli rewerlacyjnie Podaję nr tel do outletu kosmetycznego w Nysie-tak jak obiecałam /dziewczyny, które tam sprzedają to Kasia i Justyna 783 014 899/Witam nowe plazowiczki ![]() Pozdrawiam cieplutko CÓRKA MARNOTRAWNA
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra
ś: wieśniak z rzodkiewką i papryką, jajko na miękko, 1\4 camemberta IIś: tortilla z sałatką nicejską o: kurczak duszony w cebuli z brandy, kasza jaglana, sałatka z pomidorków koktajl. czarnych oliwek przyprawiona estragonem p: latte i 2 oponki, 5 orzechów macadamia k: reszta kurczaka z kaszą jaglaną z obiadu Oli, czyli jakieś pół mojej porcji obiadowej + 1\4 camemberta + 2 mandarynki telik, fajnie tylko jakoś ciepłego mi brak na obiad, choć pewnie papryka była ciepła fru, ---------- Napisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- ewelkaaa, witaj ![]() coś musiałaś po drodze nabroić, a może właśnie to przez zmniejszenie ilości? bez spowiedzi nic nie wydumamy... mamaoli, cześć Córo... ale już wszystko ok mam nadzieję?dobrze wiedzieć o coffee |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

) i upatruje szanse na troche ruchu na swiezympowietrzu

Moj mlodszy syn konczy rok... jeny nie wiem, kiedy to minelo...
, każdy był komentowany, i każdy dotknięty paluszkiem

no i rano niestety 2 małe kromeczki z serem:/ bez masła itp.

Nawet piernika nie pieklam. 
najadłam się jak nie wiem co

Wyciagnelam je i sobie pomyslalam - a zobacze jak jest tragicznie... A tu jaka niespodzianka