American girls cz. VIII - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-19, 18:09   #4921
Zuziunia
BAN stały

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
OMG widzialyscie reklame pepsi max co koles sam sie oklada na rozmowie o prace zeby konkurencje dla kumpla wypedzic?? jak sie rzuca na krzesla na korytarzu to ja razem z nim na podloge ze smiechu
wczoraj widziałam dobra
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 18:12   #4922
ladygos
Raczkowanie

ja jestem SKORPION
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 18:12   #4923
Chii1986
Zakorzenienie

Stary 2009-02-19, 18:14   #4924
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Lainathiel witam ponownie

Ja jestem bliźnięta 3 czerwiec tak jak Maja
ja też 12 czerwiec
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 18:14   #4925
Chii1986
Zakorzenienie

Stary 2009-02-19, 18:14   #4926
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
no oczywiście, na początek rób tyle, ile dajesz radę, 8 min. to już dobry wynik, nic na siłę, zobaczysz, że kondycja się wyrobi migiem

AAAAAAAAALLLLE MAM ZASTRZYK ENDORFIN PO TYM SKAKANIU
uwielbiam to uczucie, kiedy moje ciało się rozgrzewa aż po czubki palców, kiedy czuję, jak pracują mi mięśnie, krew krąży w żyłach, kiedy mam wrażenie, że płynie przeze mnie energia m
muszę zapamiętać to uczucie, bo mój leń i ja przyjaźnimy się od bardzo dawna
Vadi, a od tego skakania nie rozbudują się mięsnie łydek? Bo ja mam z tym problem. Chcialabym poskakac, ale boje się, ze w kozakach sie nie dopne:/

Cytat:
ogólnie wiecie,że ja mam słabe nerwy jeśli chodzi o jazdę samochodem...a wczoraj do kina podwoził nas kumpel (którego uwielbiam i jest super taki pozytywnie zakręcony)...niezły z niego gość- dopiero wyszedł z pudła a non stop jara, kierował najarany (ale on już po trawie nie ma jazd wiec prowadził w dobrym stanie), zamiast patrzeć na drogę pisał smsy, otwierał dach, pił shakea.... ogólnie masakra.... a no i przez 3 dni pod rząd dostał 3 mandaty..bo policja na niego poluje bo wiedzą,że siedział.... ale prowadził tak pewnie,że czułam się jakoś bezpiecznie co jak na mnie jest dziwne...

ściągnełam sobie pokazy VS... ale one chodzą (modelki) masakra jak boginie...i ta ich pewność siebie na filmikach są jeszcze ładniejsze niż na fotkach...
Podziwiam Cię, ja bym z Twoim kolegą do auta nie wsiadła. Ja zreszta nie lubie szybko jeździc. Jestem zwolenniczką przestrzegania przepisów drogowych.

Cytat:
Napisane przez tasiaaa Pokaż wiadomość
nowe foty Sandry
Świetna sukienka na ostatnim zdj
Boska!!!

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
Mogłabym mieć takie nogi http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1234782178
Ale i tak teraz jest 52, więc lepiej niż było
a ja bym chciala takie włosy... ech!

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
kim -bardzo fajnie się ubiera
Uwielbiam ją
Cytat:
od tabsów..przynajmniej tak mi się wydaje bo wcześniej było ok,do tego dochodzi jeszcze fakt,że nie mamy prywatności a rodzice za ścianą sprawiają,że nie mam ochoty na seks(na początku związku mi to nie przeszkadzało bo bardziej zależało mi na tym by pokazać Tżtowi jaka jestem "hot" a nie na tym co pomyśli jego mama, z czasem to się zmieniło" i to jest moim zdaniem główna przyczyna a nie tabsy.... nie muszę mówić,że nie wpływa to dobrze na nasz związek ale teraz jak Tż miał wolną chatę to sobie trochę odrobiliśmy i od razu było lepiej - mniej kłótni itp. jednak to jest prawda,że seks nie jest najważniejszy w związku ale jest ważny i jak się w łóżku nie układa to problemy z łóżka przekładają się na relacje miedzy partnerami.

Chciałabym już mieszkać z Tżtem.. jak jesteśmy sami to jest zupełnie inaczej niż jak robimy to gdy są jego rodzice itp.
U mnie z libido tez ostatnio kiepsko :/ Mieszkam z TŻ, ale mamy wspollokatorkę, drzwi od pokoju zamykamy, ale i tak wszystko byloby slychac... I to jakos tak odbiera apetyt, hehe... Zreszta moj TZ ostatnio duzo pracuje. Wychodzi np. o 7 rano do szkoly, a wraca 20.30 do domu. Zmeczenie. Ja to rozumiem.

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość

No i musze sie pochwalić, ze mój TŻ kupuje jutro scigacza j upi:
Kawasaki 600-kę, starszy rocznik, ale ładnie obudowany i 200 poleci Już nie moge się doczekać wakacji, jak bedziemy sobie śmigać latem codziennie na plażę
Muszę obowiązkowo wyszukac sobie różowy kask hehe
Jedno z moich marzeń sie spełni
Odwazna jestes. Ja raz siadla z kuzynem na skuter. Jechalam moze 30km/h i juz piszczalam.
Jestem jakas boidupcia

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
któraś chciała srebrne leginsy?
zdjęcie z allegro - niezła reklama
hahaha

Cytat:
wkleje doutzen. ja sie nia zachwycam, jak to pustak lalka
Piękna jest.
W ogole musze codziennie sobie ogladac te pokazy Victoria's secret. Moze odechce mi się jeść.

W ogole dziękuję wszystkim za życzenia
A ja dzisiaj w dniu mojego świeta wyglebalam się na ulicy. Cale spodnie mialam mokre od sniegu :/ jakas kobieta mnie podnosila... Jakiś żul ze mnie spompowal, zresztą nie tylko on... szedł też taki przystojniaczek.. też zanosił się smiechem.... Wrrrr... Jaka ja jestem niezdara!!!
W ogole, nie zjadlam dzisiaj zadnego pączka, ale wpieprzylam pol blachy ciasta, ktore wczoraj upiekłam. Ide cwiczyc!

BTW. Dziewczyny na brzuch polecam Tamilee Webb I want those Abs. Po prosyu rewelacja. Naprawdę moj brzuch jest ladniejszy. jak dla mnie, jest to skuteczniejsze i mniej męczące niż a6w. Tylko trzeba w miare systematycznie.

PS. http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=14331&b=1#koment oglądam Oskary.. Oglądam.... łaaaaaaaaaaaaaa..... czemu ja mam fioła na jego punkcie <sciana>

ktoś przedtem rzucił bloga z "dziwnymi" fotkami z nk To ode mnie:
http://miuccia.pinger.pl/
A... i lubie jeszcze czytać to: http://kura.pinger.pl/ <--- gościowa znajduje tam perełki z blogów "literackich". Czasami smieje sie do łez... Ale to już off top.

Edytowane przez hawrodytka
Czas edycji: 2009-02-19 o 18:17
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 18:16   #4927
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
a ile płaciłaś?? i jesteś z niej zadowolona??
400zl, jak narazie ciazy nie ma wiec jest ok

Cytat:
Wkelj foto Bo ja nie wiem jak wygląda indygo

Eh... byłam przed chwilą w banku zapłacić za pomadke i błyszczyk

A Jessica Biel ma takie super ciałąo, bo cwiczy ileś godzin dziennie z prywtanym instruktorem Oglądałm kiedys o niej program, nie tak łatwo mieć takie ciałko
wlasnie mialam pytac czy cwiczy czy tak ja atura obdarzyla. tylek tak jej od cwiczen urosl?

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny jaki jest Wasz znak zodiaku?
mój Rak
ryboszki

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
eee na mnie nie działa

ryby
ja tesz ja tesz.
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 18:26   #4928
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Wyobraź sobie ile ja mialam odrabiania po kilku miesiacach (!?) Ale jestem z powrotem i jedyne co mnie przeraża to to że za chwilkę do pracy a jak wrócę,znów będzie nadrabianie :P bo dzisiaj spora aktywnośc na forum z tego co widzę
oo a jaka praca, chwal sie

Cytat:
400zl, jak narazie ciazy nie ma wiec jest ok

hmm to nie tak drogo, myslalam ze to drozsze jest, co ile trzeba wymieniac?
ja za jedno opakowanie tabletek anty place 50 zl :/

ale spirala dla nieródek to chyba nie za bardzo jest nie?
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 18:42   #4929
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
nic nadzwyczajnego, nie ma się czym chwalić pracuje jako kelnerka, dla moich rodziców utrzymanie mnie to rzecz niemożliwa, zwłaszcza że funt ostatnio poszedl tak strasznie w górę...
Stary 2009-02-19, 18:43   #4930
bangsa
Raczkowanie

oo Nannna napisałam ci cos na gg .doszło ??
A ja jestem albo Panna albo Lew,zależy w jakim kolendarzu,bo moja data i przynalezy do tego i do tego
i juz mam od dziś wolne hihi i chyba prześpie cały weekend bo taka jestem spompowana przez ta uczelnie grr masakra jakas ;/
nie mam siły nawet TW robić..chociaz wiecie co,robiłam je przez 2 tyg codziennie 2 razy dziennie i tanczyłam z kolegą w klubie i powiedział że mam fajny tyłek !! wiec róbcie je,bo rzeczywiście SA EFEKTY WIDOCZNE
i ta książkach o zołzach baardzo mi sie podoba,troche przerysowane sytuacje,ale ogólnie można wnioski wyciągnac fajne na przyszłość
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 18:46   #4931
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość

hmm to nie tak drogo, myslalam ze to drozsze jest, co ile trzeba wymieniac?
ja za jedno opakowanie tabletek anty place 50 zl :/

ale spirala dla nieródek to chyba nie za bardzo jest nie?
moja kolezanka nie rodzila i tez ma. ok 1000 kosztuja te hormonalne, ale one polecane sa tym blizej menopauzy niz dalej ze sie tak wyraze..

rozpakowalam clipy i wlos jest inny.. taki prosty jak drut, lsniacy, ciezki.. nie wiem jak z moimi sie to zgra.. chyba ze po kilku myciach zmyje sie ten prostujacy chroniacy przed plataniem plyn.. nie pamietam juz jakie tamte byly na poczatku..

---------- Napisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

bylam zolza dzisiaj i wiecie co... w aucie zamowilismy pizze dla tz, ja chcialam z innej knajpki salatke a ulotka miala byc w domu, no i jak wrocilismy do domu to on zamiast sie rozbierac od razu rzucil sie na poszukiwania ulotki ja nic nie wspomnialam o tym nawet.

nie znalazla sie, efekt jest taki ze on juz zjadl a ja czekam na swoja az przywioza.
Stary 2009-02-19, 18:56   #4932
bangsa
Raczkowanie

i jakie Czekoladko masz wnioski z tej sytuacji ?
bo mi sie wydaje ze np ta sytuacja uczy tego,aby też myśleć o potrzebach innych,no i spoko,dzisiaj musiałaś poczekac,trudno,ale np jutro najpierw zamówi coś dla Ciebie,a potem pomyśli o sobie mam taka nadzieje przynajmniej,
Narazie książeczke czytam,nie bede jakos rygorystycznie i schematycznie podchodziła do każdej sytuacji i przekładała ją na swoje życie,no ale coś tam zawsze może sie przydac
Stary 2009-02-19, 19:04   #4933
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
i jakie Czekoladko masz wnioski z tej sytuacji ?
bo mi sie wydaje ze np ta sytuacja uczy tego,aby też myśleć o potrzebach innych,no i spoko,dzisiaj musiałaś poczekac,trudno,ale np jutro najpierw zamówi coś dla Ciebie,a potem pomyśli o sobie mam taka nadzieje przynajmniej,
Narazie książeczke czytam,nie bede jakos rygorystycznie i schematycznie podchodziła do każdej sytuacji i przekładała ją na swoje życie,no ale coś tam zawsze może sie przydac
nie o to mi chodzilo ta knajpka z ktorej ja chcialam jest kolo nas kolo domu i stamtad zawsze w 20min mam jedzenie a na jego pizze godzine trzeba czekac bo daleko jest i dlatego zamowilismy od razu, mialam na mysli to ze kiedy undziej jak bym byla slkodka ja cukierek to by sie rozebral, pokrecil po domu i pewnie by nie pamietal o mnie.
Stary 2009-02-19, 19:10   #4934
Anulkaa
Raczkowanie

lepiej powiedz co z Gabrysią ? lepiej już ? co lekarka powiedziała?
Anulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 19:12   #4935
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze pytasz się wie, że z all
dziękuję

nowy avatorek

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Pokaż wiadomość
witajcie amerykanskie dziewczynki
ja juz wstalam zrobilam MEJK AP i chyba dałam za duzo różu na policzki . poradzicie cos moze ?? moze wkleic fotke ??

zbanowlai pania uuuuuuuuuuu jak mi przykro

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Klatka na ptaszka, nie zacytowało mi wcześniej Twojego posta, a pamiętam, że pytałaś o everyday minerals. Podaję link do EDM https://www.everydayminerals.com/index.php

Dziękuję

A kryje mocno Art Deco? Chodzi mi o taką warstewke zabezpieczajacą przed mrozem jaką daje tradycyjny podkład. Bo Revlon jest fajny, daje ładny efekt, ale ostatnio aż czułam, że mi odpada skora z policzków od mrozu:P

Daj znać czy te maseczki są fajne Głównie algowa mnie interesuje

Ja miałam próbkę różu (część mi się rozsypała, bo jestem niezdarna),w kolorze all smiles. Byłam z niego zadowolona, dawał taki delikatny efekt baby pink:P

Nie mogę się doczekać

Boskie określenie

Cinderella podaję Ci link do mojego nk
http://nasza-klasa.pl/profile/229362

Si
TŻ ma urodziny w sobotę i balangujemy

Vadi kochana stworzyła logo, pioseneczka w sam raz o nasmamy klasę na nk

Fajna nazwa, tak troszkę po hamerykańsku zajeżdża:P

A butki wyglądają na takie "do biegania", w sensie, że wyglądają na bardzo wygodne

Vadiii, kocham Cię czytać
Jak bym miała Cię pod ręką to bym na Ciebie skakała z miłości

Śmieszne jak dla mnie są osoby, które mówią, że aparat jest szpecący. To mniej więcej tak jak gdyby ktoś twierdził, że ćwiczenia fizyczne są odrażające (ale ładne ciało po nich już jest cacy).

Mnie bardziej rażą zaniedbane zęby, bo aparat świadczy o tym, że ktoś o siebie dba.

Chekolada i Agula, super fotki Kim!

BuuPołowa postów nie zacytowała mi się

Dziekuje a co bys poleciała do demakijazu?

Cytat:
Napisane przez Dziusiulka Pokaż wiadomość
A może osiągnęłaś inny efekt niż myślałaś. Myślałam, że dziewczyny zaraz cię obskoczą, przeproszą za swpje zachowanie i obiecają poprawę a tu guzik, zaczynają robić sobie z ciebie żarty i myślisz, że będziesz pisać niby śmieszne posty, to wrócisz do łask

A jak masz problem, to może do psychologa lub pschiatry, o ile nie za późno?

coś mi sie wydaje ze to chyba klon ktory ma rozdwojenie jazni nie wie czy jest z nami czy uwaza nas za pustaki

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
jak dobrze wiedzieć że nie jestem jedyna
zakupoholizm to mój coraz większy problem. Z początku było to wszystko zabawne ale teraz... Czasami zastanawiam się czy istnieją terapie dla Anonimowych zakupoholików. Przeraża mnie bowiem że wracam do domu szczęśliwa i obkupiona. Siadam,piję herbatkę dla rozgrzania organizmu i już wpada mi do głowy że nie przymierzyłam jakiejś tam rzeczy,że spojrzałam na nią ale nie przymierzyłam a może ładnie by leżała, a może jeszcze coś przeoczyłam. I następnego dnia czy tam za dwa dni znów muszę lecieć. Bo nie znoszę poczucia że wisi tam gdzieś byś może coś wyjątkowego co nie będzie moje. A gdy kupuję te rzeczy czuję się tak...wspaniale. Jak nowo narodzona,czuję że tworzę siebie na nowo swój lepszy,nowy styl,który zwykle podziwiam u innych. Ale potem zazwyczaj i tak tego nie noszę.Bywa tak że ubrania czekają pół roku na swój debiut. Bo czuję się zbyt mało wyjątkowa aby je nosić.

Tak z ciekawości zapytam...ile masz pozycji na liście ? ii...to kosmetyki,ubrania ? - jeżeli można zapytać.

skąd ja to znam

Cytat:
U mnie nie ma śniegu Jakieś dziwne to miasto, nie ma tu żadnych AG, śniegu ani pracy Chyba musze się wyprowadzić

Padłam

Baaaardzo poodba mi sie połączenie czarnego/granaru/szarosci z brązem

Vadi - Piękna ta kokradka na butkach

Czekolada jest ładniejsza!!!

Puder zamiast podkładu kryjącego????? Napisz jak działa i sie trzyma na buzi

Ja chcę pączka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

A ja bym chciała Twoje fotki zobaczyć na nk Plissssssssssssss

Tesiaczek - też sie chciałam wyprowadzić, ale nie było kasy na studia w innym mieście Dasz radę, niedługo się usamodzielnisz i będziesz sama o sobie decydować

rózowa czemu mnie olewasz !!!!!

Cytat:
zabrakło mi tu jeszcze tylko pustych lalek

no wiesz jak mogłas !!!!!
dlaczego lukier nie jest różowy!!!!!!!!!!!!!!

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 19:15   #4936
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Nie cytowałam, więc spróbuję odpisać na to co pamiętam.

Akademik nie wchodzi w grę, nie czułabym się tam dobrze, a ja potrzebuję czasami filme samotności z dobrą książką lub filmem. Poza tym dojazdy kosztują mnie tanio, wychodzi ok45zł, bo mam bilet miesięczny. I dojazd może nie jest taki tragiczny (1,5 godziny), ale w autobusie są takie tłumy, że stać nie ma jak. A ja zawsze jak muszę długo stać w tłumie, to mam zawroty głowy, podobnie miałam na akademiach, w kościele itp. A moi rodzice mają kasę, ale stwierdzili, że po co mam się przeprowadzać, skoro mogę studiować na miejscu i zaoszczędzić, oni są bardzo chytrzy na kasę. I na dodatek cały czas mnie kontrolują. Miałam skończyć zajęcia o np. 14, to oni o 16 dzwonią, gdzie jestem, bo powinnam być już w domu, a przecież 16 to biały dzień jeszcze a ja 15 lat nie mam. I się we wszystko wtrącają, a nie mogę nigdy na nich liczyć, jeśli chodzi o coś poważnego.

Co do kotów, to moje mają taki dosyć spory drapak u mnie, trochę się wykosztowała, ale są w miarę zadowolone, ostatnio też dokupiłam leżankę wielkości dla średniego psa. A moja jedna kotka ma ADHD i chodzi nawet po podwieszanym suficie, albo budzi mnie w nocy tuleniem i mruczeniem. Chciałam nawet im coś jeszcze dokupić, ale brak miejsca w pokoju, a po domu latać nie mogą
A swoją kochaną kotkę straciłam 4 miesiące temu. Szukałam jej dwa dni i nie mogłam nigdzie znaleźć i dopiero wtedy mama powiedziała, że miała wypadek samochodowy. wiedziała od początku i nic mi nie powiedziała. A ja jeszcze mieszkam na takim zadupiu, że jak przejedzie 1 samochód na godzinę to już często. I na dodatek znalazłam ją wrzuconą w krzaki, ojciec to zrobił. A ja nie potrafiłam jej stamtąd wyjąć, bo była taka zimna, a ja ją chciałam zapamiętać, taką ciepllutką i wesołą. Jedynie przykryłam ją materiałem...

Co do zakupoholizmu, to ja też jestem uzależniona. Może kiedyś pokażę wam zdjęcie szafy, to się przekonacie. Przeważnie kupuję w czasie wyprzedaży, bo szkoda mi wydać na bluzkę 100zł, ale wtedy potrafię kupić nawet 20 rzeczy na raz. A wiadomo, że są ograniczenia w przymierzalni i kolejki do niej, to nie wszystko dam radę przymierzyć I kosmetyków też sporo kupuję i to za nim skończę poprzednie i zawsze mnie kusi, żeby otworzyć, co robię. I tak mam resztki w każdym opakowaniu. A dzisiaj kupiłam 5 odżywkę do włosów w tym miesiącu

A tak apropo, gdzie kupujecie te pudry essense? Bo byłam dzisiaj w Rossmannie i nie widziałam takiego stoiska. A też kupiłam te pudry EDM, wtedy co wy, tlko ja mam PP z kartą, więc zapłaciłam od razu ale chciałam pędzel dokupić.

I jutro idę ćwiczyć, bo przez uczelnię już 2 dni nie ćwiczyłam. Ale jak chodzę widać mi mięśnie w łydkach i tyłek mam bardziej uniesiony, chociaż to jeszcze nie to

A ja jestem byk spod znaku. I mi się to zgadza, bo jestem strzasznie uparta i kocham luksus
Stary 2009-02-19, 19:27   #4937
bangsa
Raczkowanie

Tesiaczek puderki essence są w naturze
a w rossmanie jest też taki jeden puderek jakis tani,i słyszalam że ładnie matuje i kryje ..ale jak na złosć zapomniałam jak sie nazywa grrr

ehh Czekoladko sytuacje z TZ zrozumiałam że ty musiałas czekac na tą sałatke jak zwykle cos przekręciłam.
ale jak widzisz zmiane,że zauwazył że masz ochote na sałatke i od razu chciał spełnic twoje życzenie to chyba to działa oczywiście,nie ma co popadac w skrajnośc,ale taką mini-zołzą można czasem byc.

Edytowane przez bangsa
Czas edycji: 2009-02-19 o 19:30
Stary 2009-02-19, 19:35   #4938
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Właśnie oglądam ten blog ze smiesznymi zdjęciami, a tam laska może 12 lat, wystawia tyłek w stringolach, a tam takie płaskodupie i syfy na tyłku fuuj;D

Bangsa, dzięki. w takim razie będę musiała się przejść.

A te z was, które stosują olejek rycynowy na rzęsy, to chodzicie z nim spać? Bo ja smaruję własnie przed spaniem i jak wstaję, to mam zaklejone oczy ale za to przez tydzień nie malowałam rzęs i cały czas olejek wcierałam i widzę różnicę
Stary 2009-02-19, 19:36   #4939
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyAnne Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy pasuje do siebie kolor indygo i turkusowy?Mam turkuswy sweterek i indygo spodniczke i nie wiem czy to pasuje do siebie ... niby tak, oba kolory podchodza pod blekitny / niebieski.

wstaw fotki

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
Pączusie w stylu AG

ja tez chce takie

Cytat:
ja tez ryba witam po dłuższej przerwie
witamy

Cytat:
Lainathiel witam ponownie

Ja jestem bliźnięta 3 czerwiec tak jak Maja

wrzucam fotki... jej najładniej chyba w jasnych włosach a tą sesję a la baletnica ma super- śliczny make up, włosy i photoshop

ja też bliznak 13 czerwca

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 19:37   #4940
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
A te z was, które stosują olejek rycynowy na rzęsy, to chodzicie z nim spać? Bo ja smaruję własnie przed spaniem i jak wstaję, to mam zaklejone oczy ale za to przez tydzień nie malowałam rzęs i cały czas olejek wcierałam i widzę różnicę
co do takich dziewczyn to mnie rozbawiają.. sexy gorące 11stki
tak chodzę i często mam zaklejone, ale po chwili jest ok
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 19:39   #4941
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny jaki jest Wasz znak zodiaku?
mój Rak
Ja też jestem raczek

Cytat:
heheh, przyznać się, ile jeszcze Ań (dziwnie to słowo wygląda) tu mamy?

jak moj Tż

to ja i fotoszop
jeszcze jakis miesiac-dwa mogę poudawac inteligĘtniejszą

a ja zawsze mam wrażenie, że jak smutas wyglądam na zdjęciach

ps: tak, zaczynam się ujawniać na n-k
A mi możesz się ujawnić?? Tak ładnie proszę

Cytat:
Wyobraź sobie ile ja mialam odrabiania po kilku miesiacach (!?) Ale jestem z powrotem i jedyne co mnie przeraża to to że za chwilkę do pracy a jak wrócę,znów będzie nadrabianie :P bo dzisiaj spora aktywnośc na forum z tego co widzę
Hihi wiem o czym mówisz Bo ja po sesji też miałam sporo do nadrobienia 20 stron starego wątku i 50 z nowego Ale dałam radę, więc i Ty dasz

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 19:41   #4942
kiiiciiia
Zakorzenienie

Hawrodytka wszystkiego naj

Dobra ta plotkara byla

Ja jestem Ryba

I zrobilam sobie trwala tak sie balam ze bede wygladac jak owca a mam normalne loczki (wydaja mi sie nawet za male) normalnie ukladajace sie... ale podoba mi sie

nadrabiania ciag dalszy

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 19:44   #4943
vadi
*sportaddict*

Hawrodytko - jak porozciągasz łydki, to sie nie rozbuduja

Cytat:
nie o to mi chodzilo ta knajpka z ktorej ja chcialam jest kolo nas kolo domu i stamtad zawsze w 20min mam jedzenie a na jego pizze godzine trzeba czekac bo daleko jest i dlatego zamowilismy od razu, mialam na mysli to ze kiedy undziej jak bym byla slkodka ja cukierek to by sie rozebral, pokrecil po domu i pewnie by nie pamietal o mnie.

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
nowy avatorek

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
no wiesz jak mogłas !!!!!
dlaczego lukier nie jest różowy!!!!!!!!!!!!!!
o w pustaka, jakie fo-pa!
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 19:58   #4944
asieenka
Raczkowanie

Cytat:

ja chodzę ale nie mam problemu z oczami rano. Czasem nawet cały dzień siedzę z nim na rzęsach

A co do znaku to jestem lew. A podobno lwy lubią dominować w stadzie więc strzeżcie się LuKroWe PaNnY

Matura 2011
polski PP
matematyka PP+PR
angielski PP+PR
geografia PR

asieenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 20:02   #4945
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

No ja właśnie jak ma w dzień, to jest ok, tylko jak idę z nim spać, to mam posklejane. co prawda zaraz idę umyś i jest ok, ale i tak jest to wnerwiające. Ale przynajmnej nie jestem sama
Stary 2009-02-19, 20:02   #4946
Cinderella5x
Zadomowienie

Vadi, czy i ja moge Twoja NK poprosic?

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 20:10   #4947
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Vadi ja też poproszę jak mogę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 63fa28be000d451048f49d19.jpg (18,1 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 99a9dbd50d4eb547.jpg (47,9 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 257a92d460c5edf1.jpg (22,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 310bc97d92231120.jpg (27,1 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 450b58550012b8464974d611.jpg (15,6 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 546bb39f032c3aa1.jpg (27,4 KB, 64 załadowań)
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 20:12   #4948
Czekolada83
BAN stały

oto clipusy, sa mega dlugie!! tu nie widac tak roznicy w kolorze ale jest spora. no i to ze one takie sliskie sa;( plakac mi sie chce bo nie pasuja do tych moich teraz moze jak je umyje i zafarbuje beda lepsze.

z Gabunia ok, 4 syropki dostala.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0882.jpg (44,5 KB, 198 załadowań)
Stary 2009-02-19, 20:12   #4949
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
nic nadzwyczajnego, nie ma się czym chwalić pracuje jako kelnerka, dla moich rodziców utrzymanie mnie to rzecz niemożliwa, zwłaszcza że funt ostatnio poszedl tak strasznie w górę...
moja droga zadna praca nie hanbi przynajmniej bedziesz miala kaske na swoje wydatki i zachcianki a to przeciez bardzo wazne

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
oo Nannna napisałam ci cos na gg .doszło ??
kurcze dostalam, ale chyba nie cala tylko urywaek w kazdym razie wywnioskowalam chyba to co trzeba- ze dajesz sobie spokoj i przykladasz sie do nauki tak? grzeczna dziewczynka!

Cytat:

A ja jestem byk spod znaku. I mi się to zgadza, bo jestem strzasznie uparta i kocham luksus
ja tez i u mnie tez sie to potwierdza

hehe ale dzieki vadi ze mnie haker szkoda ze mam taki slaby internet
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 20:13   #4950
ladygos
Raczkowanie

vadi a ja?
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości