|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
|
|
|
|
#3062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
BTW za 90 zł masz prawo wymagac, zeby zrobiła Ci tak, jak chcesz, więc po prostu napisz, że oczekiwalaś czegoś innego i czy jest możnliwa poprawka
|
|
#3063 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też bym zabiła, to jest niesmaczne!
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ta np. mi sie podoba
http://www.youtube.com/watch?v=G0ORG...eature=related |
|
|
|
#3065 | ||
|
Zadomowienie
|
Helloł
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ta zabawa okropna, bardzo niesmaczna!! Dlatego ja będę robiła scenariusz wesela dla zespołu, wcześniej z nimi wszystko omówię i nie będzie niemiłych niespodzianek. |
|
|
|
|
#3067 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się wkurzyłam.
Dostałam smsa z Telepizzy, że promocja. No i w sumie okazało się, że TŻ dziś nie idzie na piłkę a ja nie przygotowałam nic na obiad to dzwonie. Odbiera jakiś pacan i pyta się mnie o adres. Mówię: "Bławatków" a on "jak?", "Bławatków", on: "jeszcze raz", mówię "Bławatki jak kwiatki" a on do mnie "Błowotkiego?" to mu zaczęłąm literować. Ok przeszliśmy przez adres. Pytam się czy promocja aktualna, a on mówi, że nie ma żadnej promocji jeśli chodzi o mój numer telefonu, to ja się pytam, dlaczego dostałam smsa, skoro nie ma, a on oczywiście nie potrafił odpowiedzieć, ale wyszło na to, że nie ma nawet takiego numeru telefonu klienta, tak jakbyśmy nigdy nie zamawiali. Ale mi ciśnienie podnieśli! Jest podana infolinia i już chciałam zadzwonić i się spytać o co chodzi, ale przecież z komórki na infolinię nie zadzwonię. Chwilę ochłonę i zadzwonię do prawdziwej pizzerii
Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-02-20 o 16:27 Powód: dopisek |
|
|
|
#3068 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3069 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisałam maila ze skargą. Mam nadzieję, że ktoś odpowie
|
|
|
|
#3070 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
oo tak ?
to moze byc zamowila u niej bo strasznie mi sie podobaja !! Cytat:
i tez mamy wszystko wliczone oprocz wodki ![]() i nie ma zadnego limitu na napoje czy cos w tym stylu ... a to mozecie tak zrobic ze twoj tz bedzie mial wodke a ty wode w kielonku ![]() no wlasnie dziwnie tak napisac zabow wiec zrobie tak jak Ty i nie bede wymieniac ![]() hehehe " nie jest malpa w zoo" dobre ![]() stalowy powiadasz ? to wlasnie cos takiego chcemy dla TZtea masz jakies zdjecia podobnego na necie? i w ktorej sie bedziej im podobalas? Cytat:
napewno bedziesz wygladac pieknie Cytat:
![]() ![]() piekna suknia a skad dokladnie jestes ? bo nie wiem z jakich regionow mam ci polecic foto i kamerzyste Cytat:
![]() Cytat:
dobry pomysl !! my tez mamy zamawiac z allegro ale zaczynam sie wahac po tym ostatnim zdarzeniu ![]() Cytat:
![]() a jesli o kolczyki chodzi .. to ja bym napisala do pani zeby wprowadzila jakies zmiany ... wkoncu nie wygladaja tak jak Ty chcialas
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3072 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o ile się na nią zdecydujesz![]() Cytat:
Kolczyki też ładne, ale skoro inne niż chciałaś to nie kupuj, sa za drogie żeby brać je jak do końca się nie podobają. Spytaj czy jest w stanie je poprawić, jeśli nie to podziękuj, na pewno je sprzeda, więc stratna nie będzie
|
|||||
|
|
|
#3073 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się cieszę! Napisałam do tej Pani od kolczyków i ona mi odpisała, że nic nie szkodzi i postara się jutro wysłać zdjęcie z przerobionymi kolczykami aby były bardziej zblizone do tych moich ze zdjęć, a jesli i te mi się nie spodobaja to kupię samą bransoletkę. Uff poszło łatwo a tak się przejmowałam. Ciekawa jestem tej poprawki.
Za godzinkę idziemy do kancelarii i jak będzie proboszcz to spiszemy protokół ![]() |
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
anuulaa śliczne te kolczyki które wklejałaś
Ja się wkurzyłam. Wczorja byłam zamówić buty, ale wszędzie mi odmawiali Jedna babka podniosła mi ciśnienie, bo powiedziała, że takie są już nie modne (takie wysypane "groszkiem", z okrągłymi przodami), że one były przez 5 lat modne i już nie są. Ciekawe... bo miała takie obsypane groszkiem, ale z czubami... A jak ją zapytałam, to jakie są modne, to powiedziała, że atłasowe... hmmm... miała AŻ jedną parę takich Głupia.Inna babka powiedziała, że zamówi ale nie obiecuje, że będą. Kazała przyjść ok.5 marca (tyle że ja 14-go mam przymiarkę i jak nie będę miała butów do tego czasu to nie wiem ).W sklepach ślubnych byłam dzisiaj to też nie było takich jakbym chciała. Biżuterii też nie mogę znaleźć takiej jakbym chciała masakra
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Ok znalazłam Pani od ktorej kupilam zaproszenia
![]() to jest jej strona domowa ![]() http://www.inkacel.republika.pl/ Nick na allegro: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=9116667 annula te kolczyki to zupelnie cos innego - chociaz wiem ze z dostepnych materialow trudno by jej bylo wykonac wierna kopie, ale mogla chociaz sie bardziej postarac
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-02-20 o 19:07 |
|
|
|
#3076 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do kolczykow też ładne ale skoro za taka cene i na zamowienie to pasowało by zeby były takie jak ty chcesz wiec popros ta pania o poprawkiCytat:
Cytat:
np takich obrzydlistwo http://www.youtube.com/watch?v=ytBRSxG2SD4 Cytat:
a patrzcie to nawet całkiem znosne http://www.youtube.com/watch?v=QG3RcTrz4Tw jeszcze nie widziałam takiej zabawy Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ten sam problem z butami. A jaki jest kolor Twojej sukni?? Ja mam ecri dlatego kupie ecri, ale poszukam w normalnych sklepach. Nie beda to takie typowo ślubne ale do slubu wg mnie nadajace sie. Pytalas sie o ceny butow slubnych?? Dla mnie sa one drogie, bo 160 zł za skajowe buty (tylko wkladka skora) to przesada. Ja wole dac 200 za czółenka, czy takie z zakrytymi palcami w normalnym sklepie, dobraj firmy, ale ze skorki. Białych butów pozniej raczej sie nie nosi, ale ecri mam zamiar nosić.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2009-02-20 o 19:20 |
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
myszka maj
![]() http://www.allegro.pl/item558476361_...nuel_mota.html http://www.allegro.pl/item553887003_...ryginalna.html A ja proboje tz namowic na kilka ujec w galerii handlowej by miec takie fotko jak tu jest jedna http://www.allegro.pl/item557773833_...ory_38_40.html Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-02-20 o 19:22 |
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te buty "groszkowe" widziałam po 80-90zł (wkładka skórzana). A buty skórzane w jednym sklepie widziałam po 190zł.
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
a to 80-90 to dobra cena, bo ja widzialam po 150-160
|
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem, dlatego chciałam zamówić. Ale nie wiem czy coś z tego będzie
|
#3083 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3084 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ale fajnie - dobrze mieć z kim dzielić stres
Cytat:
Poza tym różne materiały pasują do różnych sukni i moda nic do tego nie ma.A ceratkowe mają jedną zaletę - nie obcierają
|
|
#3085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go będę karmiła, goliła...![]() Cytat:
Najwyżej kupię jakie mi wpadną w ręce
|
|
#3086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
azzis przeciez są okrągl koralikowe growikary, tylko nie ma fotki z tymi ecru koralikami - musisz poszukac na innym bucie
![]() takie by ci bardzo pasowaly: http://www.allegro.pl/item559789375_...kar_nr_37.html |
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze rozmawiacie o bucikach slubnych
ja przeszlam clauskie miasto i w ostatnim salonie sukien slubnych babeczka mi dala katalog, z ktorego moge wybrac sobie rodzaj korka, tkanine, dodatki z jakich chcialabym buciki ta firma to WITT z Łodzi maja strone alena niej tylko reklama jest no wiec zamowilam sobie atłasowe buciki z okraglym czubeczkiem z 8 cm koreczkiem, na srodku przodku bedzie klamra srebrna z cyrkoniami przesliczna - za calosc zaplace 180 zl buciki bardzo wygodne bo miala kilka par przykladowych na sklepie wiec przymierzalam do konca lutego mam je miec, jesli dostane wysle fotke
|
|
|
|
#3090 |
|
Przyczajenie
|
[quote=n.ik.a;10983992]witamy nową PM 2009
Jak milo. Ciesze sie ze trafilam na to forum gdzie widze same super kobietki.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

Jeśli nie zapomnę w całym wirze przygotowań to na pewno taki koszyczek sobie sprawię
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. 

dobre, ale sie usmialysmy z mamą

nie mozemy się dogadać co do dodatków, ja bym wolała musznik, a TŻ muchę...ale to jeszcze trochę czasu, moze któreś z nas sie przekona do czegoś 
decyje podjelam ale pojawił sie problem... otóz sukienke chciałam zamawiac w innym salonie, jest on duzo bliżej i uszycie wyniesie mnie o ponad 60% taniej, ale niemam zadnego zdjecia sukienki... weszłam na strone którą podała mi pani w salonie a tam nie ma tego modelu