|
|
#301 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
czy mlodziutka?kochana mam juz prawie 19 lat to az taka mloda mloda to nie jestem
chce poinformowac was dziewki ze o 19.30 na mtv jest jakis nowy program "zakumluj sie z paris hilton" ![]() ja to juz wlaczylam tv bo ciekawa jestem co tam znowu wymyslili haha
|
|
|
|
#302 |
|
Zadomowienie
|
A ona nam tu jeszcze narzeka. Maju tylko cie spotkam..
|
#303 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak warto jak dla mnie jest najlepszym tuszem obok panterki HR chociąz cena jest hoho raz go miałam i byłam nim zachwycona, jak będe miała więcej pięnięzy i skończą sie mi moje wszystkie tusze to ja kupię Cytat:
Raz w sumie stosowałąm ten kwas ale chyba nie zbyt dobrze bo miałąm pózniej podrażnioną skóre szybko go zmyłam więc jako tako nie miała nawet mozliwości aby zadziałać, ale mam w planach jeszcze raz sprobować może coś żle zrobiłam . Na kązdego niby każdy kosmetyk działą inaczej , ale widziałąm efekty jakie on daje moja koleznaka go stosowała przez jakiś czas i bardzo poprawił sie jej stan cery, miała drobne zmarszczki mimiczne które uległy spłyceniu, miała przebarwienia które znikneły i co najważniejszy pozbyła się zaskórniaków z którymi bardzo długo walczyła. Największym plusem dla mnie jest to że można ten środek stosować opaljąc sie jest to jedyny kwas który nie ma własciwości fotouczulających. Kupowałam go u tego chyba sprzedawcy http://www.allegro.pl/item530305009_...ato_grati.htmlWcześniej nie o tym pisałam kwasie tylko o kwasie hialurynowym,że ma az tyle właściwości, ja go stosuje jako odżywkę do włosów wersje z pantenolem i alantoina, sam żel hialurynowy stosuje jako bazę pod makijaż, różniez mieszam zel z serum i nakłądam na noc jako nawilżenie
|
|
#305 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i fakt wydaje mi sie ze za granica mozna szybciej awansowac,kolezanka pracowala w czyms podobnym do KFC najpierw robila kanapki,pol roku pozniej byla juz tam menagerem a po roku zaproponowali jej przeprowadzke do dublina(samochod i mieszkanie za free)zeby zajmowala sie tam ich siecia w calym miescie.Podobna sytuacje mialo jeszcze kilku znajomych,maxymalnie po 2 latach zmieniali stanowisko na znacznie wyzsze i o wiele lepiej platne.Wiec Miska jedz i sie za siebie nie ogladaj tylko na wizazu obecnosc jest obowiazkowa,bedziemy sprawdzac liste![]() Cytat:
I kolor taki Ag![]() Uwielbiam wies!Cale zycie za malolata jezdzilam na wies,mamy tam taki domek ze strzechy,super sprawa Szczegolnie w maju/czerwcu zaby w jeziorze zaczynaja swoje piesni,reewelacja![]() Cytat:
Ja kupilam na Ebayu piorka(rozowe;D) zeby zrobic z nich kolczyki,ale niewiem jak sie do tego zabrac,bo cos nie moge znalesc zakonczenia do nich,widze ze ty sie na tym znasz,masz jakis pomysl? Cytat:
A decoupage tez mnie interesowal ale cholera na to wszystko trzeba miec mnostwo czasu
|
|||||
|
|
|
#306 | |||
|
Zakorzenienie
|
jakie słodkie maleństwo ![]() Cytat:
Maju rewelacyjnie to opisałaś Cytat:
Buty tej firmy sa bardzo wygodne ama duzo i srednio maja ok 11-13 cm obcas i nie mam żadnych problemów z chodzeniem na nich wogole nie czuję ich na nogach sa bardzo lekkieCytat:
z cutesy forever urban, amiwearclub
|
|
#307 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Poza tym sasiedzi maksymalnie wsibscy, bardziej niż w mieście, non stop jakieś plotkli dziwne po wiosce chodzą...Jessica - śliczna jesteś ![]() Milusia - fajne zwierzaki ![]() Wlaśnie na Paris przełaczyłam
|
|
|
|
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Zuziunia sliczna robisz ta bizuterie
|
#309 |
|
BAN stały
|
Dominia - to mnei zmotywowałaś
![]() W sumie prawda, mam kumpele która pojechała, rok była kelnerką, a teraz jest managerem klubu
|
|
|
|
#310 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekuje moja drogie juz za chwile wszytko opiszę ![]() Cytat:
Witamy
|
|
#311 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#312 |
|
Zadomowienie
|
klatka maj pink sister mow szybko o co chodzi bo zaraz tu jajko zniose heheh
jessicaa witamy wiatmy a paris wlasnie ogladam ale zaczyna mnie wkurzac taki wyscig szczurow ehh zaraz przelacze... |
|
|
|
#313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
KlatkaNaPtaszka na allegro są miniaturki diorshow 4ml za ok 10 zł wiec mysle ze w chwilach kryzysu finansowego można sie skusić na taką miniaturkę Ja też własnie oglądam Paris a za chwile Kim a potem króliczki jeszcze
|
|
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Ok a więc tak
opowiadałam wam już ,że trochę focę i również wystawiam się dla innych fotografów. Dzisiaj miałam właśnie wstępne spotkanie z fotografem. To dość nietypowy fotograf bo ma całą firmę. Ta firma zajmuję się sprowadzaniem profesjionalnych kosmetyków do makijażu, robieniem sesji zdjęciowych do portfolii i organizuje szkolenia dla przyszłych wizażystów. Jak na początek przeszłam pierwszą selekcje,. Do sesji jakikolwiek długa drogą ale na początku mam brać udział w warsztatach dla makijażystów. Jestem umówiona na poniedziałek i środę. Będę siedziała, a makijażystki będą na mnie trenować nowe makijaże. W poniedziałek mam makijaż naturalny i tzw kolorystkę czyli panie będą się uczyły jak dobierać kolory do danej osoby(płaca za te kursy kilka tysięcy ) a ja za darmo dowiem się w jakich kolorach mi najbardziej do twarzy i przy pomocy jakich kolorów mogę uzyskać pożądany efekt w środę mam makijaż weselny i wieczorowy Babka powiedziała ,że zajęcia są prowadzone codziennie jeśli mam czas to mogę codziennie przychodzić czyli codziennie będę miała profesjonalny darmowy makijaż Później będzie sesja zdjęciowa fryzur napewno wymolestuję fryzjerkę aby zrobiła mi takie boskie AG loki . A tak w ogóle jak zobaczyła mnie ichna stylista to stwierdziła że chyba ma dla mnie sesje bo szuka długowłosej blondynki, która ma czym oddychać do sesji jako diabełka ![]() ---------- Napisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
podaj link?
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2009-02-20 o 20:13 |
|
|
|
|
#315 |
|
Wtajemniczenie
|
Swietnie Klatka!!!! gratulacje mamy nadzieje ze bedziesz wklejac foty
|
#316 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wooow zuch dziewczynka!!!! czyli warto bylo za Ciebie trzymac kciuki!! |
|
|
|
|
#318 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
Klatka ale ekstra kurde zazdroszcze
chcialabym miec keidys profesjonalna sesje zdjeciowa i taki makijaz i wlosy z prawdziwego zdarzenia
|
#320 |
|
Raczkowanie
|
noo hohohho nie kazdego moze tak zaszczyt kopnac
tylko zazdroscic )) wiec kozystaj dziewczyno kozystaj! haha a jak juz bedziesz miala sesje to fotki poprosimy zeby popodziwiac
|
|
|
|
#321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale juz sama nie wiem co o tym myslec bo cena rzeczywiscie wrecz podejrzana...chociaz na KWC przeczytałam opinie laski która tez kupiła miniaturke za taka cene a była bardzo zadowolona Paris rzeczywiscie super wyglądała ale tak laska która donosiła była straszna i moim zdaniem ta metamorfoza ją oszpeciła,lepiej jej było w blondzie |
|
|
|
|
#322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie tylko strasznie wkurzala ta dziewczyna ktora niby zostala jej ulubienica....normalnie jak sobie ja przypominam to gula mi wychodzi na szyji,jakos nie przypasowala mi ta panna..
|
|
|
|
|
#323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziouchy nie bujta żaby beda wszystko dokładnie obserwować i później postarm sie wam profesjonalna sesje na zdjędzie naszym zrobić
|
|
#324 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Fajnie masz Klatka![]() Niby nie jest aż tak cięzko o sesje zdjęciowa, DJAD z barbieowego watku sporo ich miała, no ale ja nawet nie zapiszę sie na stronę max models, póki nie schudnę 15 kg, czyli pewnie nigdy sie takiej sesji nie doczekam A gdzie sa miniaturki diorshow???? Ja widziałam tylko clinque, lancome i estee za ok. 20 zł |
|
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy to jest ten akurat wow diorshow bo jest ich kilka ja miałam taki w czarnym opakowania z bialymi napisami dior, równiez takie same miałam minaturki z wolnocłowki takiego jak ten opakowania nie widziałąm jeszcze nigdy
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#327 |
|
Wtajemniczenie
|
to jest diorshow iconic ale ja chyba jednak jutro po prostu przejde sie do sephory i bede miala pewnosc ze to nie podróba, skoro twierdzisz ze warto to sie skusze
|
|
|
|
#328 |
|
Rozeznanie
|
Mi jak sopel spadł na głowę to poczÓłam takOM pÓsttkę, RZe aRZ mi Chukło, myślałam RZe mi głUwke rozwali
![]() Cytrynowa ja miałam się właśnie to samo Ciebie zapytać! No właśnie nie mam żadnego fryzjera... Jedynie do mojej cioci przyjeżdża taka facetka bo to jej znajoma fryzjerka w Gabrielu (tak to sie pisze?)kiedyś pracowała i świetnie obcina, ale nie wiem gdzie ma salon... I kiedyś jak była u mojej cioci właśnie i mnie extra obcięła, tak jak chciałam... Ale jak się spotkam z ciocią to jej się zapytam, gdzie ma ten salon i mogę Ci podać namiary, ale pewnie będzie miała trochę droższe ceny (ale nie kosmiczne) niż u takiego przeciętnego fryzjera. I chyba znów pójdę do tej pani jak będę wiedziala gdzie ![]() A ja mieszkam w małej miejscowości, praktycznie na wsi i wieci co? NUDA! Żadnego kina, czy dyskoteki... Przerąbane. W mieście są większe możliwości spędzania wolnego czasu, znalezienia pracy, nauki... Zuziunia wow! Świetna biżuteria!
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() buractwo jedne ja będę w przyszłości jak nabiore doświadczenia robic foty za darmo i dawac szanse początkującym Miska masz u mnie jak w banku sesje wiec do roboty a własnie miska wklei link do tych cudnych rozy co pokazywalas z allegro
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Napisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- to na lato wszystkie wbijamy się do Ciebie łącznie będzie z 40 osób ![]() ---------- Napisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- ja tez mam biedronkę pod nosem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.

No, więc się sfrustrowalismy, wzieliśmy jeszcze kumpelę po drodze i pojechalismy do pubu pić, jeść (kurczaczek z grilla zapiekany w serze

mi tez by było szkoda
toz to zbrodnia, ja mam 3...ostatnia to ledwo co tyłek zakrywa 

zuch dziewczynka!!!! czyli warto bylo za Ciebie trzymac kciuki!!
leciało kiedys cos takiego w tv jak byłam mała)