American Girls po raz...IX - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-20, 21:49   #361
Agula 88
Zakorzenienie

Dot.: American Girls po raz...IX

Ubrania buty itp 2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 38576_in_l.jpg (11,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 38638_in_l.jpg (10,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 38758_in_l.jpg (12,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 38782_in_l.jpg (14,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 39126_in_l.jpg (13,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 41830_in_l.jpg (10,1 KB, 6 załadowań)
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 21:50   #362
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
Ubrania buty itp
sukienkaaaaaa + szpilki rozowe ;D uwielllllbiam ;D

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 21:50   #363
Miśka84
BAN stały

Cytat:
tak grzywkę czy pazurki to nie problem a podcina mi mama włosy
Ja grzywke też sobie sama obcinam raz w tygodniu Zreszta balejaż też bym potrafiła komuś zrobic, to nie problem, kazdy by potrafił, jeżeli by wiedział jak i by mu sie chciało
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 21:52   #364
vadi
*sportaddict*

te beżowe szpile
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 21:52   #365
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Ech, Ty to jestes urodzona optymistka.
Nie przyjechal na moje urodziny, bo pracowal i mial szkole. No ale fakt faktem, jakby mu zalezalo na mnie, to wolalby dzisiaj ze mna sie spotkac, a nie z kolegą. Moze dlatego, ze nie ma dla mnie jeszcze prezentu.. No ale cholerka, na tym prezencie mi nie zalezy. Dzisiaj się mnie pytał, czy chce złote kolczyki. Ja mu powiedzialam, ze jedyne złoto jakie chcę, to pierscionek. I zmienil temat.
Nie zalezy ci na prezencie a jednoczesnie chcesz zloty pierscionek. Moze sie poschizowal i dlatego z kumpelm wolal sie spotkac. Chociaz przyrko mi ze wybral opcje z kolega pomimo twoich urodzin. Prezent jakikolwiek moze przeciez podarowac pozniej. Chodzi o samo spotkanie.
Jednak nie powiedzialabym chlopakowi ze chce zloty pierscionek hehe
Przy okazji to wszytskiego najlepszego

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 21:58   #366
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Ja grzywke też sobie sama obcinam raz w tygodniu Zreszta balejaż też bym potrafiła komuś zrobic, to nie problem, kazdy by potrafił, jeżeli by wiedział jak i by mu sie chciało
włosy tez farbuje sama ale na jednolity także nie problem

---------- Napisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
te beżowe szpile
wiem mi tez się spodobały
a cena kusząca
http://www.net-a-porter.com/product/37604
az zal nie brac

---------- Napisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
Nie zalezy ci na prezencie a jednoczesnie chcesz zloty pierscionek. Moze sie poschizowal i dlatego z kumpelm wolal sie spotkac. Chociaz przyrko mi ze wybral opcje z kolega pomimo twoich urodzin. Prezent jakikolwiek moze przeciez podarowac pozniej. Chodzi o samo spotkanie.
a może zaręczynowy

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-02-20 o 22:02
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 22:00   #367
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
ja właśnie jem musli...i jak zwykle wybieram z niego suszone banany, płatki kokosa i suszone owoce bo one są najsmaczniejsze i zaraz zostaną mi same badziewne otręby i bede je musiała jeść
ja tak samo robie

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
Lil coco w poprzednim wątku mowiłaś o absolucie loreala ta maska w zielonym opakowaniu - jak sie spisuje bo zastanawiam sie nad kupnem bo podobno dobra włosy są mieękkie i sypkie

a ta co teraz kupilaś tez mnie zainteresowała Schwarzkopf Professional, bc Bonacure, Repair Rescue, Total Repair Treatment, Maska intensywnie regenerująca daj znać ja k ją już będziesz mieć- nie mogę jej znaleść na all..

jak często robicie peeling kawowy- raz w tygodniu to nie za często?
na razie nie stosuje samoopalacza, bo tak to peeling go zciera ;p
ja raz w tygodniu

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
od 5 lat mieszkam na wsi i jest mi rewelacyjnie z tym, miasto mnie przeraża i przytłacza, hałas, tłum.w lecie codziennie koło mojego domu sa prowadzane krówki na pastwisko , moje dziecko zawsze im robi papa i jak juz wracają mówi " do jutra krówki ". heheh, poszukam letniego widoczku i wkleję.
od zawsze meiszkam w miescie ale wies wydaje sie taka przyjemna hehe i chcialabym tam mieszkac ale z drugiej strony...

Cytat:
oj, ja jestem mieszczuch, ew. tylko mogłabym mieszkać nad morzem, które kocham
tez kocham morze i tam bym chciala no to wies nad morzem haha

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 22:01   #368
Zuziunia
BAN stały

Dobranoc...jutro i pojutrze mam zajęcia na uczelni
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 22:04   #369
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Ja ogolnie nie rozumiem takiego niedogadania się. Obojętnie już jaki prezent (choć fajnie, jak jest ładny), ale ważne są same urodziny (to jednak ważna okazja) i to, by miło je spędzić Ja swoje spędziłam na koncercie z TŻ, bawiłam sie świetnie i byłam bardzo zadowolona.
No i prezent raczej kupuje się PRZED czyimiś urodzinami, a nie po. Mój TŻ ma niedługo urodziny i kombinuje teraz kase, by mu kupić skórzane rękawiczki na motor, no i wazne by doszły za all przed jego urodzinami Nie chce mu dać prezentu po urodzinach, choć oczywiscie czasem bywają takie sytuacje że się nie ma po prostu kasy... No, ale o prezencie lepiej pomyślec zawczasu, a nie po fakcie

No i w życiu nie zrozumiem, jak można zamiast z dziewczyną w jej urodzinkowy weekend woleć spotkać sie z kumplem
Choćby nawet laska (nie piszę o Hawrodytce) była złosliwa, chamska, zfochowana, wredna to jednak jej urodziny, a on jest jej chłopakiem, więc...????

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-20 o 22:11
Stary 2009-02-20, 22:16   #370
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
oj, ja jestem mieszczuch, ew. tylko mogłabym mieszkać nad morzem, które kocham
ja tak samo tylko, że w górach.. ale wszelkie wsie ponad 2 dni to nie dla mnie. potrzebuję sklepów, dużej wanny i takiego mieszczaństwa

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
A to az tak sie nie przygladalam, przyznaje. Co do tego, ze zdjecia wyciekly, uwierz mi, to sie zdarza czesciej, niz myslimy. Tu wszedzie na policji jest ktos, kto wspolracuje (mniej lub bardziej oficjalnie) z prasa .
Zalezy jak ja wczesniej bil, makijaz wiele przykryje. A ile kobiet nadal jest z tymi, ktorzy je bija? Nie wiemy, jaka ona ma psychike, to, ze slawna, nie znaczy, ze madrzejsza. Ike bil Tine i tez z nim byla, na scenie nic nie bylo widac. Podobnie Whitney i Bobby. Wiele jest takich przypadkow...
Ale jaki cel by ta afera miala? Dla Rhianny to jeszcze, ale dla niego? Ot tak by sie zgodzil na to, zeby byl wszedzie potepiany, tylko po to, zeby ona stala sie jeszcze slawniejsza?
dla niego żaden może przyznał się bo to mniejsze zło.. mimo że wcześniej zaprzeczał..
no nieważne plotki zostaną plotkami i pewnie nigdy nie poznamy 1000% prawdy..

Cytat:
Napisane przez jessicaa Pokaż wiadomość
w zalaczniku przesylam wam foty dwie zebyscie widzialy z kim macie doczynienia hehehehe
oo kolejna śliczna AG

Klatka a ja myślałam, że o chłopa chodzi
ale zazdroszczę Ci! jak coś wstawiaj koniecznie foty! Wy to w ogóle macie szczęście, a to Tż fryzjer, albo takie darmowe kwasy czy coś..

Cytat:
Wiecie, wszyscy faceci to frajerzy, a moj TŻ to chyba najwiekszy. Postanowil, ze wroci dzisiaj na weekend do domu. Ja się głupia cieszylam,bo nie widzialam go od walentynek, wczoraj mialam urodziny, wiec pomyslalam, ze spedzimy wieczor razem. No i umowilam się z nim, ze przyjde do niego ok. 20. Dzwonie o 19. 30, a on, ze spotkamy sie jutro z rana, bo on sie ustawil z kolegą. No co za matoł. Ja sie wyszykowalam, zrobilam sobie makijaż a'la DOda z lutowej "Urody", a on mi z czyms takim wyskakuje.
Napisalam mu smsa, ze jest matoł i go nie lubię. Dam sobie tapetę z PAttinsonem na Pulpit, jutro go trafi jak ją zobaczy hihihihi....
Idę pocwiczyc! Musze się wyładowac.....
ojej nie martw się mój też czasami nie przychodził kiedy akurat miałam specjalny nastrój i szykowałam się jak głupia..

Cytat:
Moze dlatego, ze nie ma dla mnie jeszcze prezentu.. No ale cholerka, na tym prezencie mi nie zalezy. Dzisiaj się mnie pytał, czy chce złote kolczyki. Ja mu powiedzialam, ze jedyne złoto jakie chcę, to pierscionek. I zmienil temat.
pod tym względem to faceci w ogóle dziwni są..
mój uparł się na biżuterię, a ja bransoletek nie noszę(nie lubię), kolczyki gubię, a łańcuszek mogę zerwać i zgubić.. więc też chciałam pierścionek w środę się okaże jaki kupił
a i jeszcze truł mi bielizną..ehh.. nie wiem dlaczego ale nie chcę i już. może dlatego, że sama wiem jak trudno dobrać ładny, dopasowany kompelcik? szkoda, że on tego nie rozumie

a i zapomniałam o najważniejszym.. wpadłam dzisiaj całym bokiem w kałużę na boku ulicy, tam gdzie są te zasyfiałe studzienki a mój bohater nawet mnie nie złapał
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 22:16   #371
vadi
*sportaddict*

Cytat:
wiem mi tez się spodobały
a cena kusząca
kurde, akurat wydałam wszystkie drobne
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 22:23   #372
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Cytat:
Dziękuję. A jesli chodzi o pierscionek to chodziło mi o zareczynowy jestem z TZ juz prawie 4 lata. Przydaloby sie przypieczetowac nasz zwiazek. Tymbardziej, ze zareczyny obiecal mi na moją 18stkę, a ja wczoraj oczko obchodzilam
Zresztą, jesli chodzi o pierscionek zareczynowy, to nie chcę go dostac w sumie na urodziny, tylko bez okazji
A prezentu na te urodziny nie chcę, sama proponowalam TŻ, zeby pieniądze, które mial przeznaczone na prezent dla mnie, odlozyc na wspolny wyjazd na wakacjach.

Cytat:

a może zaręczynowy
BINGO

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
ja tak samo tylko, że w górach.. ale wszelkie wsie ponad 2 dni to nie dla mnie. potrzebuję sklepów, dużej wanny i takiego mieszczaństwa

dla niego żaden może przyznał się bo to mniejsze zło.. mimo że wcześniej zaprzeczał..
no nieważne plotki zostaną plotkami i pewnie nigdy nie poznamy 1000% prawdy..

oo kolejna śliczna AG

Klatka a ja myślałam, że o chłopa chodzi
ale zazdroszczę Ci! jak coś wstawiaj koniecznie foty! Wy to w ogóle macie szczęście, a to Tż fryzjer, albo takie darmowe kwasy czy coś..

ojej nie martw się mój też czasami nie przychodził kiedy akurat miałam specjalny nastrój i szykowałam się jak głupia..

pod tym względem to faceci w ogóle dziwni są..
mój uparł się na biżuterię, a ja bransoletek nie noszę(nie lubię), kolczyki gubię, a łańcuszek mogę zerwać i zgubić.. więc też chciałam pierścionek w środę się okaże jaki kupił
a i jeszcze truł mi bielizną..ehh.. nie wiem dlaczego ale nie chcę i już. może dlatego, że sama wiem jak trudno dobrać ładny, dopasowany kompelcik? szkoda, że on tego nie rozumie

a i zapomniałam o najważniejszym.. wpadłam dzisiaj całym bokiem w kałużę na boku ulicy, tam gdzie są te zasyfiałe studzienki a mój bohater nawet mnie nie złapał
Ja już dostalam kilka srebrnych kompletów biżuterii od Mojego TŻ. W ogole ich nie noszę. Nie lubię tych wyrobów jubilerskich. Wole sztuczną masową biżuterię z sieciowek - latwiej dopasowac od stroju i w ogole.
A bielizny od TŻ jeszcze nie dostalam. A w przeciwienstwie do Ciebie, chcialbym dostac, bo jestem ciekawa w czym TZ chcialby mnie zobaczyc:d

Hehe, ja też wczoraj zaliczylam glebę. Mnie też nie miał kto ratować Biedna, mam nadzieje, ze nic ci się nie stalo.
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 22:23   #373
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

i od dzisiaj zaczynam akcję dieta-reaktywacja
a oto jaką przemianę chcę przejść(oczywiście przed dłuższy czas i w zdrowszy sposób niż Nicole)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cel!.jpg (24,7 KB, 155 załadowań)
Stary 2009-02-20, 22:24   #374
verzara
Wtajemniczenie

Noo wreszcie doczytalam ! Matko nie piszcie tyle bo mi sie nie che tego nadrabiac !

Ja dzis spalam do 12 poucyzlam sie troszkei z Tz sie spotkałam . Ale kurde pokłocilismy se ja sie poryczalam oczywiscie . Ale i tak po pol godz sie pogodzilismy . Jutro mam nadizeje ze jakas imprezka bo ostatki . Ale ozbacyzmy jak to wypali . TEraz lece sie kąpac
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 22:26   #375
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Hawrodytka aaa zaręczynowy! to jak da to od razu się pochwal..
jakoś żyję (jeszcze)
Stary 2009-02-20, 22:28   #376
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

DObranoc

wow ile czytających

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 22:32   #377
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
DObranoc

wow ile czytających
Tylko że nikt nic nie pisze
Stary 2009-02-20, 22:34   #378
unrepeatable
Zakorzenienie

:roll eyes:

Stary 2009-02-20, 22:35   #379
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Ja na kwasy mogę chodzić do TŻ do szkoly, bo on studiuje kosmetologię <tak, wiem, niespotykane) i może na mnie doskonalić swoje umiejętnosci . Mogę isc za tydzień w czwartek na pierwszy seans... CHyba się skusze, bo mam zamrszczki mimiczne na czole:/
Poza tym narobilyscie mi ochoty.
A co do kary.... hm.. zrobiłam sobie w GIMPie piękną tapetę na pulpit z Pattinsonem w roli głownej. Tak ładnie na mnie spogląda........ TŻ się wkurzy.
BTW. moja tapeta :d
http://img134.imageshack.us/my.php?image=tapetaef1.jpg
No to masz wygode!Moja kolezanka tez studiowala kosmetologie to co drugi dzien chodzilam do niej jako manekin na jakies zabiegi,masaze czy inne wspanialosci

No co ty taka tapeta go zdenerwuje?Ja kiedys mialam na tapecie meskie posladki i moj tylko sie smial,no ale przy obiedzie jakis dyskomfort czulam patrzac na ta tapete wiec zmienilamDla mnie kara musi byc cielesnanie ma przebacz

Cytat:
Jutro (o ile wstanę po dziesiejszym alkoholizowaniu się) jadę do sopotu molo popodziwiac
No nie tego juz za wiele ja tez chce

Cytat:
ja też z fryzjerem nie mam problemow. Moj TŻ jest fryzjerem i jak mówie 1 cm, to tnie 1 cm. I wszlekie uslugi mam za darmo
Jeszcze jakby gotowal to chyba zaczelabym zazdroscic;P

Klatka zapomnialam pogratulowac zakrecona jestem jak ruski sloik ja tez czekam na zdjecia

Edytowane przez domininia
Czas edycji: 2009-02-20 o 22:36
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 22:36   #380
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Cytat:
a oto jaką przemianę chcę przejść(oczywiście przed dłuższy czas i w zdrowszy sposób niż Nicole)
A jesli o mnie chodzi, to wg mnie Nicole była ładniejsza przed metamorfoza. Tzn. miala ladniejsza figurę wg mnie. Tylko tandetnie sie ubierała i to bardzo psuło efekt.

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Noo wreszcie doczytalam ! Matko nie piszcie tyle bo mi sie nie che tego nadrabiac !

Ja dzis spalam do 12 poucyzlam sie troszkei z Tz sie spotkałam . Ale kurde pokłocilismy se ja sie poryczalam oczywiscie . Ale i tak po pol godz sie pogodzilismy . Jutro mam nadizeje ze jakas imprezka bo ostatki . Ale ozbacyzmy jak to wypali . TEraz lece sie kąpac
Ja też może jutro gdzieś idę na imprezkę...

Cytat:
Hawrodytka aaa zaręczynowy! to jak da to od razu się pochwal..
jakoś żyję (jeszcze)
Pochwalę się ;]
A w ogole mój TŻ ma znajomego jubilera, i on mu opowiadał, ze miał kilka takich przypadków, ze faceci kupowali na zareczyny, srerbny pierścionek za 30 zł.
No fakt faktem, nie chodzi o to, zeby pierscionek zareczynowy był niewiadomo jak drogi. Ale pierscionek za 30 zł?... To taka wioseczka.
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 22:37   #381
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Cytat:
Uwielbiam Nicole Richie tez chce takiej przemiany.. tyle ze moze nie az taka chudzinka, zreszta mam inna budowe, ale chudsza

Dobra ide sie uczyc dalej.
Od poniedzialku cwicze i dietuje. Kurde dalej okresu nie dostalam

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 22:42   #382
Miśka84
BAN stały

Cytat:
A jesli o mnie chodzi, to wg mnie Nicole była ładniejsza przed metamorfoza. Tzn. miala ladniejsza figurę wg mnie. Tylko tandetnie sie ubierała i to bardzo psuło efekt.

Ja też może jutro gdzieś idę na imprezkę...

Pochwalę się ;]
A w ogole mój TŻ ma znajomego jubilera, i on mu opowiadał, ze miał kilka takich przypadków, ze faceci kupowali na zareczyny, srerbny pierścionek za 30 zł.
No fakt faktem, nie chodzi o to, zeby pierscionek zareczynowy był niewiadomo jak drogi. Ale pierscionek za 30 zł?... To taka wioseczka.
A Ty za ile chcesz? Mi się podobają takie z diamentami, no ale to powyzej 1000 najmnijeszy kosztuje...

Ja mój "zaręczynowy" (choć slubu nie bierzemy) wybierałam sama ponad 4 lata temu I wybrałam sobie coś co mi i do mnie pasuje - duży srebrny pierścień z cyrkoniami i rózowym kwiatuszkiem
Stary 2009-02-20, 22:42   #383
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam Nicole Richie tez chce takiej przemiany.. tyle ze moze nie az taka chudzinka, zreszta mam inna budowe, ale chudsza

Dobra ide sie uczyc dalej.
Od poniedzialku cwicze i dietuje. Kurde dalej okresu nie dostalam
ja tez ja uwieeeeeeellbiam xD
i z Toba sie zaczynam dietowac i cwiczyc
Ja wlasnie dzsiiaj dostalam i umieram ;/

Stary 2009-02-20, 23:09   #384
chitty
Rozeznanie

słyszałam, ale ja sram w gacie na horrorach więc raczej nie pójdę ale Oko oglądałam z klasą na angielskim i było ciekawe, jeszcze odpowiadać musiałam z projektu to olalam ta odpowiedź i na pytanie coś tam coś tam o mojej opini powiedziałam, że nie mam zdania na ten temat xD i wrócilam do ogladania
i koleżanka szturchała mnie przy każdym strasznym momencie to piszczałam

wymianka.

tylko w weekendy.

chitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 23:09   #385
Miśka84
BAN stały

Widziałyście reklamę "krwawe walentynki 3D"? Może być dobre Chyba pójde na to, bo jeszcze nigdy nie byłam na fimie 3 d

---------- Napisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Nic nie piszecie, idę stąd

---------- Napisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Nic nie piszecie, idę stąd
Stary 2009-02-20, 23:15   #386
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
dobra niunia jestem u ciebie jutro o 10 na balejaz

Cytat:
j

słuchaj kochana to jeszcze nic moj bohater mnie ostatnio wrzucił w sniezna zaspe... dupek ale wybaczyłam mu
Ja wogole jestem zła na tz i od rana jestem zołza...teraz mi montuje moj prysznic... a jak wroci to nici z tego czego on by chciał

Miska tez na to ide musi byc suuuper

Vadi ja tez własnie wydałam wszystkie drobne a chetnie kupilabym sobie te buciki ajj

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-20 o 23:17
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 23:19   #387
unrepeatable
Zakorzenienie

Wogole co to za zastoj ? Dziewczyny nie spimyyyy piszemy ;D

Stary 2009-02-20, 23:44   #388
Czekolada83
BAN stały

mi te brylanty mikroskopijnych rozmiarow sie nie podobaja, przymierzalam kiedys taki z prostokatnym szmaragdem, w zlocie, boki obraczki do polowy tez byly wysadzane brylancikami, cudo po prostu!! duzy, rzucajacy sie w oczy, takie lubie. kosztowal cos ok 6tys. ale pewnie takiego nie dostane, jak w ogole dostane hehe mi tez TZ kiedys obiecal a pozniej tak sie klocilismy ze juz nie wiedzialam czy na pewno go chce a on zawsze mial pilniejsze wydatki no i tak rozeszlo sie po kosciach.

moja kolezanka ma kiepska sytuacje z tym calym pierscionkiem.. maja dziecko razem sa jakies 5-6 lat w ogole para, maja swoje mieszkanie i w ogole. no i kilka razy wydawalo sie ze on planuje zareczyny itd zabieral ja na romantyczne weekendy i takie tam i nic sie nie wydarzylo a ona znalazla kiedys w szafie w jakiejs torbie podroznej pierscionek dla niej, strasznie przykro jej bylo ze sa razem, sa rodzina juz a on mimo ze go juz ma nie poprosil jej o reke, jak by sie rozmyslil..
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 23:47   #389
ladygos
Raczkowanie

u mnie byl TŻ i jest ok
tata moj przyjezdza do nas na weekend, bedzie w nocy ciesze sie a teraz lece spac dobranoc AG
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 23:50   #390
Czekolada83
BAN stały

mnie krew zalewa... uspilam Gabi, ten lezy sobie i sie reelaksuje w tym czasie of kors, a nielatwe to zadanie, uwierzcie mi jeszcze teraz jak ma nosek zawalony..

usiadlam tu, napisalam to o tych zareczynach i wlasnie mialam kliknac zeby wyslac odp kiedy Gabi zaczela kaszlec i tak mocno ze zwymiotowala, 3 razy, na poduszki, siebie, mnie i moje wlosy, przescieradlo, koldre, misia do spania itd. zaczela plakac i wlazla mi na kolana a ten lezy i sie gapi ****a mac, ani miseczki, ani scierki, po prostu sie przyglada i jeszcze sie wkurza ze sprzatac trzeba. zagotowalam sie doslownie. a jeszcze jak mu powiedzialam zeby przebral koldre.. no halo, ciezko to jedna reka zrobic to powiedzial]
TAK A TY IDZ USIADZ SOBIE NA WIZAZ
bezczelny..

w****il mnie okropnie!
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości