|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: Scent Bar VII
To wal marchewę - raz kozie śmierć
![]() Bo jakbyś fiołkowe miała, to gorzej ...
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,znacie się na mazidłach to może i ja poproszę o pomoc?
Posiadam cerę suchą,wrażliwa i naczynkową - rumień. Potrzebuję również nawilżenia ciała i tu stosowałam balsamy z mocznikiem,ale może jest coś dobrego z biochemii co możecie mi doradzić. Dziękuję.
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-20 o 22:39 |
|
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3995 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Vesenko!!!
A co skutecznego na zmarchy sie tam znajdzie??? takie mimiczne naczołowe zmarchy? coś mi sie pogłębiłyostatnio i to jednostronnie po lewej stronie jestem głodka a z prawej zmarchy![]() ---------- Napisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja moje zmarchy traktuję serum różanym. To chyba najskuteczniejszy odzmarszczacz jaki znam Jest w nim spora porcja koenzymu Q10 i witaminy E. Naczołowe też posiadam, obustronne, ale na to, to chyba tylko botoks może pomóc Chociaż serum po jakimś czasie co nieco wygładza.
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
BigMam - tak jest! robię się na lisiczkę
Jeżeli chodzi o mazidła na naczynka używam maceratu z kasztanowca zmieszanego z kwasem hialuronowym ( www.mazidla.com)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3998 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
No wiesz... Cytat:
![]() A tam, Tycjan czy El Greco - fioletowa oberżyna ![]() Nie ma takiego miasta jak Londyn. Jest Lądek, Lądek Zdrój... ![]() Mądrze prawi, dać Jej wódki ![]() --- Zły dzień, zły czas... |
||
|
|
|
#3999 |
|
Zadomowienie
|
Gryksiu stawia
![]() ale skąd ten pesymizm, he? Tobie też trza polać!! i zobaczysz, że dobry czas
|
|
|
|
#4000 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Ledwo człowiek pójdzie do kąpieli a tu już go kolejka polewania omija
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
To ja stawiam, ale mam już tylko 2 Lechy i 1 Stronga
![]() Nie wiem czy to poprawi komukolwiek nastrój oprócz mnie, ale wklejam. Popatrzcie ile razy częściej ludzie pytają google o długość dnia w porównaniu do zapytania o inne długości. Jak się ludzie chowają z deprechą ![]() So! DON'T THINK YOU ARE ALONE Odkopałam Genesis Selling England By The Pound i jak 10 lat temu próuję ustalić czym jest "unifaun"....
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
To ja idę po połówkę ostałego wina
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, dobra połówka nie jest zła
![]() Zaciekawiły mnie Twoje zasoby winiarskie... Korci mnie żeby ruszyć temat mojej matki. ![]() Ale to też dość ciężki kaliber i chyba nie ma co się licytować. Tak jak mój obecny ze swoją byłą żoną, które miało/ma gorszą matkę.... Favkes, trzymaj się ciepło. Mam nadzieję, że znajdziesz siłę, żeby się z tego podnieść. ![]() ---------- Napisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Mnóstwo ludzi ma już dość tej zimy....
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam lubię zimę Przeraża mnie nadchodzące lato i fakt, że trzeba się będzie rozebrać
|
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja bardzo chętnie się porozbieram letnio - wreszcie! A co, wreszcie jestem prawie zadowolona ze swojego rozmiaru (i cery też). Uwielbiam jesień i zimniejsze, wietrzne pory (chociaż kiedy halny wieje to ludzie najwięcej samobójstw popełniają), ale w ostatnim czasie to jest po prostu kosmos. Taki kop w nastój jak nigdy. I tych Tatr zimowych się boję. Próbuję się wymigać, ale nie idzie.
|
|
#4009 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A już piwo i gimnastyka mięśni mimicznych twarzy oraz przepony działają cuda. pomyśl o tym. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z resztą moja matka nie miała ochoty psuć sobie wizerunku chudą, brzydką córką, więc kiedy nie nadawałam się już ani do posług, ani do pokazania ludziom po prostu mnie odstawiła. Nawet święta wolała spędzać z obcymi ludźmi. Cytat:
![]() Cytat:
Głowę oszczędzam. Dlonie bardziej bolą. I dłużej.Cytat:
Dokładnie! Cytat:
![]() Wiem. I nie popełniam. ![]() A to zalezy od tego, co miałbyś postawić. Postawienie niektórych rzeczy nie wymaga nakładów finansowych.
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu farmazony prawi
Ostatnio, łagodnam jak...owieczka Mary Lou A, że Gryx ma zapędy sadystyczne to już inna sprawa![]() Cytat:
![]() Jestem zalkoholizowana i może czas na sen?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-21 o 01:40 |
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Hello Gadzinki
![]() Teskniliscie za Teziaczkiem juz jestem w PL od jakis 3h![]()
|
|
|
|
#4012 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobrać ładny kolor i lecieć henną i mieszankami. Ja mam czarne włosy, w jasniejszych wyglądam łohydnie i efekt taki, że po kilku latach farbowania siwych odrostow co 3 tygodnie, mam 1/3 włosów. Właśnie sama się chcę zabrać za to, coby resztki ratować. Cytat:
Może trochę zniweluję efekt "z tyłu liceum- z przodu muzeum" ![]() A Tobie młodzieńcze, po co? Ja to muszę, aby uniknąć śmisznych sytuacji związanych z ww. efektem![]() Co to było - rzeczywistości równoległe???!!!A u mnie był Caritas i jego wychowankowie ![]() Cytat:
ale odchudzać się odradzam |
|||||
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
przeglądam, co nowego na Truskawie i co widzę? Wysyp Lutków... Oczywiście teraz kosztują ponad 20% więcej niż w Polsce
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
madziczka
vesenka Dziękuję dziewczyny ![]() A na zmarszczki olejek różany.Tak?
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Favkes ![]() Nasze życia tak inne i problemy też, ale wiem co to poczucie beznadziejności, brak chęci, przepełnienie złością. W moim przypadku problem tkwi we mnie, mama jest cudowna i dlatego tak bardzo boję się ją zranić. Wystarczyło kilka razy usłyszeć że mama płacze przeze mnie, że trafi przeze mnie do szpitala, jaka jestem naiwna. Teraz robię wszystko dla innych, nie zastanawiam się o czym marzę, czego pragnę, nie chcę ponownie usłyszeć tych słów. Problem tkwi we mnie, bo mnie to boli, to ja nie potrafię walczyć o siebie. Na mnie to działa, być może to nieświadomy szantaż emocjonalny, dopóki bedzie na mnie działał to nic się nie zmieni. A ja boję się zrobić cokolwiek. Widzę że nie mają świadomości jak mnie to niszczy. Ludzie lubią narzucać własne zdanie, kierować czyimś życie, ale potem nikt nie chce wziąć odpowiedzialności za to że nie jesteś szczęśliwa, że nie masz już siły, że masz dość - wtedy to Twój problem, bo Twoje życie Każdy jest inny, jeden posłucha uwag, krytyki, zdania innych, przytaknie głową, wypuści drugim uchem, trzaśnie drzwiami i będzie robił to co chce, to czego pragnie, drugi posłucha i ... zapomni o czym marzy, czego chce, bedzie bał się zrobić coś przeciwko ich zdaniu. Dużo sił Ci życzę. Kupiłam spray do nosa SOLIK Complex, ciekawe czy pomoże. Używam polecanego wcześniej olejku z drzewa herbacianego, dokupiłam też Papkę do cery trądzikowej Jadwiga.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-02-21 o 09:22 |
|
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Witaj z powrotem
|
#4017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w końcu muszę wziąć się za siebie i z okazji zbliżającej się wiosny wyglądać... ha, olśniewająco! a co, jakieś cele trzeba mieć ![]() tak sobie od wczoraj myślałam, jaką ja jestem głupią altruistką, myślącą wciąż o problemach innych i, co gorsza, zadręczającą się tym... i tak się zastanawiam, czy istnieją altruiści o mocnych nerwach... myślą o innych, ale nie przejmując się tym aż do bólu...
|
|
|
|
|
#4018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kupiłam sobie kilka ładnych rzeczy z myślą o wiośnie (2 pary baletek, fajne dżinsy, jakieś takie kamizelki no i torbę, której nie udało się wybić z głowy) i marzę już o tym, by ubrać się jak człowiek, a nie jak wielka kupa zimowych szmat. Jak teraz pada śnieg codziennie to już w ogóle chodzę ubrana jak mieszkanka Sybiru łącznie z wielkimi futrzanymi kapturami zasłaniającymi całą twarz jak i pole widzenia. Już dość.. A propos- jest już koniec tygodnia, a odwrotu zimy ani śladu Oglądał ktoś prognozę pogody?
|
|||
|
|
|
#4019 |
|
Rozeznanie
|
Śnieg ma padać jeszcze przez dwa tygodnie
.
|
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

po lewej stronie jestem głodka a z prawej zmarchy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

juz jestem w PL od jakis 3h
Co to było - rzeczywistości równoległe???!!!
.