Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-22, 20:42   #3241
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Ktosiu, Ty nie musisz mieć aktu urodzenia, ale czasem może to przyspieszyć procedurę, gdybyś przyniosła stary akt z domu, o ile taki masz Jest on tylko do wglądu w Twoim urzędzie. Na pewno znajdziecie tam też wniosek, ale zobacz na stronie internetowej swojego USC, czy nie można formularza ściągnąć i wtedy poszlibyście już z wypełnionym, tak jak my to zrobiliśmy I powinniście to wszystko od ręki załatwić, chyba że waszym urzędem jest USC w Sosnowcu, wtedy czeka się tydzień na akt urodzenia. Ale już się żaliłam na ten temat
Sprawdzałam na stronie urzędu gminy w moim mieście, ale niestety nie ma żadnych wniosków do pobrania.
To lepiej najpierw iść do urzędu czy do księdza?

Cytat:
Napisane przez kabimba Pokaż wiadomość
heloł, opowiem wam przygode z obraczkami:
bylismy w sobote odebrac juz gotowe obraczki,
byly za duze niestety i jubiler kilkakrotnie znikal na zapleczu zeby je scisnac,
i za ktoryms tam razem wychodzi i mówi "robimy od nowa - pękła"
o dzizas... co za pech...

znowu 3 tygodnie czekania, dobrze ze jest czas

ps. ale za to juz wszystkie zaproszenia rozdane
narazie z moich gosci nie odmówił nikt

ps2. ale fajne te figurki !
Fatalnie z tymi obrączkami, ale dobrze, że macie jeszcze czas, żeby zrobić nowe.

Co do koszuli i koloru garnituru. Wydaje mi się,że czarny garnitur będzie pasował do sukni ecru, brązowy też. Koszula powinna jednak być ecru. Mój brat mial na przykład brązowy garnitur i koszulę ecru.
Stary 2009-02-22, 20:44   #3242
eseska
Zakorzenienie

Hej! witam w niedzielke!
Pisałyście o pączoszkach - smonośnych - nie spadają. Ale zastanawiam sie też na gorsetem (choć w czerwcu to mi gorąco pewnie będzie) lub pasem -bo to chyba bardziej seźy i potem można wykorzystać

Cytat:
Właśnie robię plan na wszystkie tygodniu do ślubu, bo już ich niewiele zostało.
No i zapisałam sobie kwiaciarnię i tak myślę jakie kwiaty gdzie, no i zastanawiam się nad bukietem dla świadkowej. Jak to jest, bo tendencje są chyba takie, że świadkowa nie ma jednak tego bukietu. Jak to będzie u Was wyglądać?
U mnie jest taki zwyczaj ze świadkowa ma kwiatki w kościele i po skończonej mszy a orzed wyjściem z kościoła młoda para idzie do ołtarza MB i zostawia tam bukiet. I najcześciej to dziewczyny robia tak ze albo świadkowa cały czas ma główny i pani młoda przy tym ołtarzu zostawi ten "mniejszy" i potem bierze głowny, albo sposób 2 młoda trzyma cały cas głowny a świadkowa "mniejszy" i tylko przed samym pójściem do tego ołtarza sie zamieniaja potem wracaja młodzi i biora bukiet głowny.
ŁO! matko! Ale namieszałam - mam nadziej ze ktoś zrozumie. Ja ten 2 sposób!

NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA MARTUŚ!

ZOSIA

Edytowane przez eseska
Czas edycji: 2009-02-22 o 20:47 Powód: dopisek
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 20:59   #3243
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Sprawdzałam na stronie urzędu gminy w moim mieście, ale niestety nie ma żadnych wniosków do pobrania.
To lepiej najpierw iść do urzędu czy do księdza?
Chyba lepiej najpierw do urzędu, aczkolwiek można też księdzu później donieść to zaświadczenie z USC.

Eseska, skomplikowane
Stary 2009-02-22, 20:59   #3244
dekoderka
Raczkowanie

cześć dziewczyn!!!!
Muszę Wam coś opowiedzieć. Po pierwsze zdarzyło się tak że zdecydowaliśmy się z TZ że zaproszenia zrobimy sami. No i kupiliśmy wszystko, znajomym się pochwaliliśmy, kolega podrukował a my sklejaliśmy... Piękne były...Zrobiliśmy ze 130 i nagle ( niewiem dlaczego do jasnej ciasnej...) wcześniej tego nie zauważyłam ale na wielu z nich na białej przyklejanej wstążce do zaproszenia powstały plamy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klej użyty do zaproszeń odbarwil tekturke...:eek ::eek :
Niewiem co zrobić. Wyrzucić ich nie możemy, bo damy teściom tylko pretekst do powiedzenia: " a nie mówiłam????". Od początku byli sceptyczni. Chyba trzeba będzie to jakoś zaklejać kombinować itp. Już sama niewiem

Z dobrych rzeczy to byliśmy na dwudniowym kursie przedmałżeńskim. Miło, sympatycznie. Mamy zaświadczenie
Stary 2009-02-22, 21:19   #3245
atomufka
Zakorzenienie

witam dziewczyny
Ja tylko na chwile ,bo padnieta jestem dzis razem 600 km przejechane w dwie strony do Dublina
zdecydowalismy sie na takie zaproszenia i te drugie jako zawiadomienia:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 552869216.jpg (27,8 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 563445517.jpg (12,8 KB, 32 załadowań)

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 21:21   #3246
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Cytat:
Właśnie robię plan na wszystkie tygodniu do ślubu, bo już ich niewiele zostało.
No i zapisałam sobie kwiaciarnię i tak myślę jakie kwiaty gdzie, no i zastanawiam się nad bukietem dla świadkowej. Jak to jest, bo tendencje są chyba takie, że świadkowa nie ma jednak tego bukietu. Jak to będzie u Was wyglądać?
u nas jest tak ze swiadkowa ma bukiet z takich samych kwiatow jak panna mloda, tylko mniejszy i w innym kolorze pasujacym do jej sukienki. Po ceremoni panstwo mlodzi ida na boczny oltarz sie pomodlic i tam panna mloda bierze bukiet od swiadkowej i zostawia go na tym oltarzu tak jak opisywala eseska

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
hehe moje mi trochę zmarniały ale nie wiem czemu. podlewam je dobrze bo one muszą mieć cały czas tak mokrawo.
Tyle że nie wiem czy nie dlatego że teraz ich na noc nie przysłaniam czymś...a wcześniej przysłaniałam... albo po prostu niektóre pędy już zakończyły żywot????
hehe no a ci raczej nie pomoge

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
cześć dziewczyn!!!!
Muszę Wam coś opowiedzieć. Po pierwsze zdarzyło się tak że zdecydowaliśmy się z TZ że zaproszenia zrobimy sami. No i kupiliśmy wszystko, znajomym się pochwaliliśmy, kolega podrukował a my sklejaliśmy... Piękne były...Zrobiliśmy ze 130 i nagle ( niewiem dlaczego do jasnej ciasnej...) wcześniej tego nie zauważyłam ale na wielu z nich na białej przyklejanej wstążce do zaproszenia powstały plamy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niewiem co zrobić. Wyrzucić ich nie możemy, bo damy teściom tylko pretekst do powiedzenia: " a nie mówiłam????". Od początku byli sceptyczni. Chyba trzeba będzie to jakoś zaklejać kombinować itp. Już sama niewiem

Z dobrych rzeczy to byliśmy na dwudniowym kursie przedmałżeńskim. Miło, sympatycznie. Mamy zaświadczenie
a nie mozna jakos wymienic tej wstarzeczki poprostu? i jakos inaczej przykleic? zeby sie drugi raz nie zabarwilo??? bo szkoda troche tylu zaproszen i waszej pracy

Atomufka PIEKNE te wasze zaproszenia!!!!

bylo 76kg.....jest 62kg.....bedzie 58kg

Edytowane przez ravserge80
Czas edycji: 2009-02-22 o 21:25
ravserge80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 21:26   #3247
azzis
Zakorzenienie

dekoderka lekko przechlapane z tymi zaproszeniami a nie można tej wstążki zakleić jakąś szerszą? Bo szkoda tych 130 zaproszeń
atomufka ładne zaproszenia

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 21:31   #3248
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ravserge80 Pokaż wiadomość
u nas jest tak ze swiadkowa ma bukiet z takich samych kwiatow jak panna mloda, tylko mniejszy i w innym kolorze pasujacym do jej sukienki. Po ceremoni panstwo mlodzi ida na boczny oltarz sie pomodlic i tam panna mloda bierze bukiet od swiadkowej i zostawia go na tym oltarzu tak jak opisywala eseska

hehe no a ci raczej nie pomoge

a nie mozna jakos wymienic tej wstarzeczki poprostu? i jakos inaczej przykleic? zeby sie drugi raz nie zabarwilo??? bo szkoda troche tylu zaproszen i waszej pracy

Atomufka PIEKNE te wasze zaproszenia!!!!
Narazie kombinuję co zrobić. Będzie problem z odklejeniem tej wstążeczki bo klej bardzo mocny. Zaproszenia są biało bordowe. Spróbuje dosztukować bordowej wstążeczki, że powstała jakby flaga( wstążeczki nachodziłyby na siebie i moze nie byloby widac plam). MASAKRA!
Stary 2009-02-22, 21:33   #3249
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

popscene - o to mi chodziło - dziękuje

Atomufka - piękne zaproszenia !!!

dekoderka - to rozumiem ze klej wam jakby odbarwil sie na wstazce i papierze... hm trudna strawa, ale moze jakos da sie to zakleic, nakleic jeszcze raz, bo szkoda waszej pracy. Moze innego kleju uzyc? Jakim klejem to kleilas ?
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 21:37   #3250
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesć

Cytat:
Dobra to wkleję tu jeszcze to co dostałam od Tż na walentynki... to miał być tylko jeden kwiatek ... myślałam ze dostanę różę.
Witaj Kochana.

Obrączki piękne, my mamy bardzo podobne, tylko ja mam bez żadnego kamienia. A drzewka bonsai to tak strasznie zazdroszcze, musze TZ zasugerować, ze mi sie takie drzewko marzy Chociaż chciałabym wyhodować je od zera, mam nawet gdzies taką książke, ale to ponoć trwa kilkadziesiąt lat, więc z moją cierpliwością...

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 21:42   #3251
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Cytat:
Narazie kombinuję co zrobić. Będzie problem z odklejeniem tej wstążeczki bo klej bardzo mocny. Zaproszenia są biało bordowe. Spróbuje dosztukować bordowej wstążeczki, że powstała jakby flaga( wstążeczki nachodziłyby na siebie i moze nie byloby widac plam). MASAKRA!
Super pomysl, bedzie na pewno bardzo ladnie wygladalo i przykryje plamy!
Tylko znow sie narobisz bidulo trzmam kciuki zeby sie udalo!

Stary 2009-02-22, 21:50   #3252
popscene
Wtajemniczenie

Katunia, nie za ma co

Dzięki za wyjaśnienie, co się z tym bukietem dzieje. A ktoś może nie będzie wyposażał świadkowej w bukiet?
Stary 2009-02-22, 21:50   #3253
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
popscene - o to mi chodziło - dziękuje

Atomufka - piękne zaproszenia !!!

dekoderka - to rozumiem ze klej wam jakby odbarwil sie na wstazce i papierze... hm trudna strawa, ale moze jakos da sie to zakleic, nakleic jeszcze raz, bo szkoda waszej pracy. Moze innego kleju uzyc? Jakim klejem to kleilas ?
używałam kleju magic. Wszyscy na forum zachwalali. Szkoda że nie pomyślałam że biała wstążka na bordowym papierze ładnie wygląda ale może być kosmos jak teraz... Dziewczyny, może faktycznie spróbuje ją zakleić grubszą?! Dzięki za radę. Jutro pojadę do hurtowni. Poniżej to nieszczesne zaproszenie. W rzeczywistosci obrączki ma prosto wycięte i jest staranniejsze. To jakaś próba była. Acha w środku też papier jest inny błyszczący i przyklejany a nie poskładany jak tu. Proszę nie sugerujcie się starannościa wykonania.
Macie jeszcze jakieś pomysły co zrobić z wstążką???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (135,5 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (142,5 KB, 49 załadowań)
Stary 2009-02-22, 22:02   #3254
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Cytat:
używałam kleju magic. Wszyscy na forum zachwalali. Szkoda że nie pomyślałam że biała wstążka na bordowym papierze ładnie wygląda ale może być kosmos jak teraz... Dziewczyny, może faktycznie spróbuje ją zakleić grubszą?! Dzięki za radę. Jutro pojadę do hurtowni. Poniżej to nieszczesne zaproszenie. W rzeczywistosci obrączki ma prosto wycięte i jest staranniejsze. To jakaś próba była. Acha w środku też papier jest inny błyszczący i przyklejany a nie poskładany jak tu. Proszę nie sugerujcie się starannościa wykonania.
Kurcze bardzo ladne te zaproszenia, szkoda ze tak sie porobilo!!!
A jakbys taka sama wstarzke przykleila na ta co jest teraz? Jak beda dwie warstwy tej wstarzeczki to plamy sie zakryja i nic nie bedzie widac a dalej bedzie to biala wzsarzeczka tej samej szerokosci ale nie wiem czy ci sie spodoba ten pomysl

Edytowane przez ravserge80
Czas edycji: 2009-02-22 o 22:05
Stary 2009-02-22, 22:17   #3255
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

kucze, ale szkoda zaproszeń może jakims brokatem zasyp te miejsca, gdzie sa plamki

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 22:34   #3256
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Dobra to wkleję tu jeszcze to co dostałam od Tż na walentynki... to miał być tylko jeden kwiatek ... myślałam ze dostanę różę.
ładne te zaproszenia
a bonsai boskie, ale ja bym albo zasuszyła albo zalała na smierć

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
witam dziewczyny
Ja tylko na chwile ,bo padnieta jestem dzis razem 600 km przejechane w dwie strony do Dublina
zaproszenia wybraliście po prostu przeurocze!

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
kucze, ale szkoda zaproszeń może jakims brokatem zasyp te miejsca, gdzie sa plamki
ja bym proponowała zdjąć wstążeczkę i przykleić nową, ale lepiej nie białą tylko złotą albo czerwoną... tak myślałam- może byś zapytała w empiku albo jakimś sklepie typowo papierniczym o dobry nieodbarwiający klej?
dwie warstwy wstążki to chyba nienajlepszy pomysł, ale może jakąś szerszą tą nową przyklej?

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 22:40   #3257
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Jutro idę zobaczyć sykna przyjaciółki, kupiliśmy mu książkę-pamiętnik noworotka, gdzie wpisuje się wszystkie informacje z porodu i pierwszych m-cy życia i wkleja się zdjęcia- na pewno wiecie o co chodzi. Jednak wena mnie opuściła i nie wiem jaką wpisać dedykacje... może ma ktoś pomysł i mnie poratuje
My jak kiedys tez cos takiego dawalismy to napisalismy takie cos:

Dzieki dziecku wraca do nas swiat...
Ktory tracimy kazdego dnia...
Świat pelen cudów...
Jaskrawość kwiatów.migotanie plomienia...
Motyl, liść, ptak...
Wszystko jakby na nowo stworzone...
Wspaniale.mozemy to zobaczyc niewinnym okiem dziecka...
I radosc dziecka...
Staje sie nasza radoscią...
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 22:51   #3258
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

dekoderka - zaproszenia sa naprawde bardzo ladne i szkoda pracy wlozonej w nie!

Probuj wiec albo nakleic jeszcze jedna wstazeczke, albo brokatem tak sugerowala domi7ks. Sa takie brokaty w kleju efekt moglby byc fajny jakbys np. zrobila ta zlotym brokatem i pasowalo by do zlotego napisu. Ale zrob najlpierw probe i po nalozeniu brkoatu poczekaj troche zeby zobaczyc jaki bedzie efekt po jego wyschnieciu! bo te kleje brakatowe inaczej wygladaja zaraz po nalozeniu a inaczej jak wyschna.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 23:07   #3259
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny
Ładne zaproszenia a co do plam to ja bym kupila bordowa wstazke szerokosci bialej i zrobilabym cos a'la kokardki jak wydaje mi sie masz z tej bialej poprostu bym ta bordowa podlożyła pod to zawinięta białą. Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi tak zamotalam.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 23:37   #3260
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
sliczne wszystko !!!
bardzo mi sie podoba figurka , zaproszenia i obraczki
a z tym kwiatkiem , to bardzo orginalnie

Cytat:
Napisane przez kabimba Pokaż wiadomość
heloł, opowiem wam przygode z obraczkami:
bylismy w sobote odebrac juz gotowe obraczki,
byly za duze niestety i jubiler kilkakrotnie znikal na zapleczu zeby je scisnac,
i za ktoryms tam razem wychodzi i mówi "robimy od nowa - pękła"
o dzizas... co za pech...

znowu 3 tygodnie czekania, dobrze ze jest czas

ps. ale za to juz wszystkie zaproszenia rozdane
narazie z moich gosci nie odmówił nikt

ps2. ale fajne te figurki !
jejku jak dobrze ze macie jeszcze czas i ze sie wyrobicie

Cytat:
cześć dziewczyn!!!!

hmm ja bym na waszym miejscu albo posypala te kokartke brokatem .. albo kupila takie jak by perelki i przykleila

p.s a zaproszenia bardzo ladna

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
witam dziewczyny
hmmm moze glupio to zabrzmi ...
ale czym rozni sie zaproszenie od zawiadomienia?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 00:45   #3261
idzia111
Zakorzenienie

dekoderka zaproszenia piekne, musisz cos wymyslic zeby te plamki zakryc bo widac ze sporo pracy w nie wlozyliscie i szkoda teraz je wyrzucac

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
ravserge80

gdzies wyczytalam ze jakas dietke stosujesz i widze ze kilogrmow ubywa
Jakbys mogla to wysli na prv cos wiecej otej diecie, ciekawa jestm na czym polega
Ja też prosze o wiadomośc na priv, dietka musi byc jakas cudowna.

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Ja tez z tej stronki zamawiałam buciki, przyszły w piątek i są śliczne! jak znajdę aparat to wkleję fotki z firmy aranci, więc dodatki można skombinowac dowolnie, moje są ze skórki eko w kolorze ecru prążkowanego, ale wyglądają jak satynowe i dopiero w dotyku czuć że to nie satyna z klamerką w kształcie serducha z "cyrkonii"
A jak kolor ecri?? Bo ja mam tez suknie ecri, ale najjasniejszy odcien, czyli prawie biała i tez chcialabym zamowic buty ale boje sie ze to moze byc ciemniejsze ecri. A wygodne te butki sa??

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
U mnie jest taki zwyczaj ze świadkowa ma kwiatki w kościele i po skończonej mszy a orzed wyjściem z kościoła młoda para idzie do ołtarza MB i zostawia tam bukiet. I najcześciej to dziewczyny robia tak ze albo świadkowa cały czas ma główny i pani młoda przy tym ołtarzu zostawi ten "mniejszy" i potem bierze głowny, albo sposób 2 młoda trzyma cały cas głowny a świadkowa "mniejszy" i tylko przed samym pójściem do tego ołtarza sie zamieniaja potem wracaja młodzi i biora bukiet głowny.
ŁO! matko! Ale namieszałam - mam nadziej ze ktoś zrozumie. Ja ten 2 sposób!
U nas jest podobnie, tylko ze moja swiadkowa bedzie miala bukiet z takich samych kwiatow jak ja, tylko ze mniejszy. Ja rowniez wybieram 2 opcje.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 07:46   #3262
dekoderka
Raczkowanie

KOCHANE WIZAZANKI!!!!
Bardzo Wam wszystkim dziękuje za rady Na początku spróbuje z tym brokatem. Faktycznie może ukryć te plamy. Jeżeli efekt będzie mizerny, pokombinuję ze wstążką. Boję się że bordowa będzie mniej kontrastować, ale plam napewno nie byłoby widać. Co do białej wstążki naklejanej to chyba w środku zaproszenia mogłaby się "rozchodzić". No nic. Spróbuję wszystkiego. Dziękuję Wam bardzo Cudownie że jest takie miejsce jak to, gdzie można porozmawiać i poradzić się takich cudownych osóbek jak Wy

p.s Rozmawiałam właśnie z TZ. Jest zachwycony pomysłem z brokatem. Dzisiaj jedziemy do papierniczego. Na wszelki wypadek kupimy też brokat bordowy.

Edytowane przez dekoderka
Czas edycji: 2009-02-23 o 07:50
dekoderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 08:01   #3263
azzis
Zakorzenienie

dekoderka pokaż potem jak to wyszło Ciekawa jestem efektu .

A my dzisiaj mamy ostatnie spotkanie z panią od NPR. Dzisiaj pokażę jej mój kalendarzyk po miesiącu obserwacji Ciekawe co ona na to wszystko powie

Stary 2009-02-23, 08:13   #3264
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
dekoderka pokaż potem jak to wyszło Ciekawa jestem efektu .

A my dzisiaj mamy ostatnie spotkanie z panią od NPR. Dzisiaj pokażę jej mój kalendarzyk po miesiącu obserwacji Ciekawe co ona na to wszystko powie
Pokażę napewno

Ile trzeba odbyć spotkań w Poradni?
Stary 2009-02-23, 08:49   #3265
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

dzien dobry wszystkim
ja dzis wyjątkowo o tej porze, bo mam poprawke i dostałam dzien wolny

lece dzis fryzjera zalatwic i poszukac butków, welonu jakiegos i bizuterii

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 08:50   #3266
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Pokażę napewno

My mamy 2. Trochę nam ten kurs rozwlekł się w czasie właśnie dlatego, że robiłam własne obserwacje

Stary 2009-02-23, 08:55   #3267
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
My mamy 2. Trochę nam ten kurs rozwlekł się w czasie właśnie dlatego, że robiłam własne obserwacje
To ja w takim razie zadzwonię i umówię się do poradni. Trochę przyśpieszę
Stary 2009-02-23, 09:44   #3268
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Pokażę napewno

Ja 5 spotkań, 3 grupowe i 2 indywidualne.

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 09:45   #3269
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cześć dziewczyny Kilka dni mnie tutaj nie było, więc muszę się pochwalić ,że byłam z TŻ u księdza i mamy już wyznaczoną godzinę - 17.10.2009r. godzina 16.00 Daliśmy mu te zaświadczenia ze szkoły i wszystko ok, nie musimy robić żadnych kursów. Teraz 5 miesięcy przed ślubem TŻ musi załatwić ze swojej parafii gdzie się urodził- metrykę chrztu, a potem 2,5 miesiąca przed ślubem do urzędu stanu cywilnego po akt urodzenia musimy pójść. Wszystko jest na dobrej drodze

Martwie sę tylko tym,że TŻ nie ma pracy nadal Martwię o niego bardzo

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
dzien dobry wszystkim
ja dzis wyjątkowo o tej porze, bo mam poprawke i dostałam dzien wolny

lece dzis fryzjera zalatwic i poszukac butków, welonu jakiegos i bizuterii

powodzonka

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-02-23 o 09:46
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 09:49   #3270
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Kilka dni mnie tutaj nie było, więc muszę się pochwalić ,że byłam z TŻ u księdza i mamy już wyznaczoną godzinę - 17.10.2009r. godzina 16.00 Daliśmy mu te zaświadczenia ze szkoły i wszystko ok, nie musimy robić żadnych kursów. Teraz 5 miesięcy przed ślubem TŻ musi załatwić ze swojej parafii gdzie się urodził- metrykę chrztu, a potem 2,5 miesiąca przed ślubem do urzędu stanu cywilnego po akt urodzenia musimy pójść. Wszystko jest na dobrej drodze

Martwie sę tylko tym,że TŻ nie ma pracy nadal Martwię o niego bardzo

powodzonka

nie dziękuje

heh...a co do pracy TZ-ta... no przykro mi bardzo sama wiem jak ciezko znalezc cokolwiek, rok siedzialam w domu i dolowalam sie, ale w koncu trafilam i trzymam kciuki za Twojego TZ-ta.. grunt to sie nie poddawac i ciagle szukac, szukac, szukac

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości