|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() Daguś superancki kwiaciorek ![]() niezła z Ciebie golarka ![]() ![]() Gosiu trzeba cos pokombinować, żeby wiosna do nas przyszła ![]() Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2009-02-23 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zadomowienie
|
Daget - kwiatuszek śliczny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Ale mi wstyyyd ze pojawiam sie dopiero o tej porze ![]() ![]() ![]() ![]() nooo ale jestem z Was dumna ze tak tlumnie zjawilyscie sie w ten (u mnie w koncu wiosenny) poniedzialkowy dzionek ![]() p.s. zaraz oszaleje juz 4 raz pisze tego posta ![]() Dagus bardzo ladny kwiatek ale u mnie by nie przeszedl niestety...jestem alergiczka i nie moge miec kwiatow doniczkowych ![]() p.s. no tak to ja pochwalilam dziewczynki ze tak ladnie sie stawily i jak ja przylazlam to one pouciekaly buuu ;( Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-02-23 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |
Zakorzenienie
|
Wazne aby nie zwariowac
![]() Cytat:
Od rana walcze z papierami, gazownia, notariusz, dokumenty do zdrowotnego... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | |||
Zadomowienie
|
![]()
Siemanko Kobietki...
![]() dzasta Ale storczykaśny ten storczyk...ślicznotek. Kowbojową chyba? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale faworki uwielbiam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale Was teraz będę podczytywać, ze HO HO...mam necika w końcu I NIE ZAWACHAM SIĘ GO UŻYĆ.... ![]() Buziaczkosy Skarby....mam Was na oku... ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
Daget z racji tego ze funt tak wysoko stoi postanowilismy przelac pieniadze (dla nas nie mala sume) do Polski.W banku bylam w piatek wypelnilam druk - i troche pomagal mi w tym mily Pan - i okazalo sie ze ten druk byl zle wypelniony
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 | |||||||||
Zakorzenienie
|
hej dziubaski
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bosz... następna z wypasionymi postami ![]() Cytat:
![]() Ad.2- kruszynko zdrówka dużo Ci życzę! Tak mega mega dużo!!! Buziaczek dla Ciebie i brzunia ![]() Cytat:
![]() Padam ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że rehabilitacja trwa ![]() Cytat:
![]() "Klik: i robisz, co chcesz "??? ile razy bym tego filmu nie oglądała to ryczę <najpierw ze śmiechu a później jak bober> ![]() my bylismy w kinku na Valkirii teraz- jak ktoś lubi Toma i wojenne klimaty to polecam ![]() Cytat:
Czeko- z ręką na sercu polecasz ćmoków?? ![]() Ja powiem tak: Moją idolką jest Pani Frau! I to dla niej oglądałam większość odcinków! ![]() Nie cierpię za to Higienistki- która się bzykała na polu z rolnikiem w traktorze ![]() Niektóre odcinki są tak głupie że aż nudne <jak np ten o Wacku>. Ale polecam "I komunię"- jak dla mnie najlepszy z możliwych odcinków. ![]() Choć obejrzałam ich niewiele. ![]() Cytat:
![]() to są różyczki szklarniowe i o tej porze roku wystarczy że je przewieje i zaraz opadają pąki o ogólnie ona usycha. ![]() miejmy nadzieję, że Twoja przezyje ![]() Swoją drogą to mnie rozkwitł się już 2 storczyk ![]() ![]() Puścił nowe pędy gdzieś w grudniu i do tego czasu już ma pąki i się rozkwitają. Mam nadzieję, że wiecie moje kochane żeby nie otwierać okien przy storczykach, bo przeciągi im bardzo szkodzą! ![]() Cytat:
![]() Nie tylko podczytywac proszę ale też pisać do nas dużo! ![]() Mła ![]() Kotki moje jakiś podły nastrój mnie opętał! ![]() 8 mi rośnie i boli mnie od szyji w górę!!! dosłownie wszytko! Napisałam do Miśka brata i jego ukochanej żony dość pokaźną wiązaneczkę i na razie cisza. Mam jeszcze problemy ze szkoła. ![]() I ta pogoda mega przygnębiająca ![]() wrrrrrrrrrrrrrr czuję ogólne rozwścieczenie organizmu!!! ![]() Nie miaukam Wam już i zaraz spadam na chatkę puchatka ![]() Buźkam każdą kochaną mordeczkę ![]()
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
Kasiulek jesli Cie to pocieszy to wiem co to znaczy rosnaca osemka
![]() kochanie no a coz to za problemy ze szkola? bedzie dobrze..zobaczysz myszeczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | |||
Zakorzenienie
|
No to wrocilam, ale sie zlazlam. I wdalam znow mnostwo pieniazkow.... Kupilam dwie doniczki czerwone
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wlasnie sobie uzmyslowilam, ze ja jeszcze kawy dzis nie pilam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
Daga ja wlasnie pije popoludniowa kawke wiec zapraszam zapraszam i nawet ciacho moge do kawki zaproponowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 20 min temu zmarl dziadek mojego meza, ktory z nami mieszkal.... ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-02-23 o 16:18 Powód: :( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() rosnie pomalu ale rosnie... to i dobrze moze omina mnie rozstepy... Cytat:
![]() ![]() ad.2. prawie 15 tydzien... jeszcze szmat czasu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dageciku ![]()
Nasz ślub: ![]() ![]() Maja: ![]() ![]() Zębuszka: ![]() ![]() Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2009-02-23 o 16:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3316 | |||
Wtajemniczenie
|
no tak
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ładny prezent ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale mam kaszel i katar ![]() byłam dziś u okulisty i muszę wymienić szkła na mocniejsze ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-02-23 o 19:15 Powód: OMG wypienić szkła :hahaha: <literówka> |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Zakorzenienie
|
Cześć słonka moje najdroższe
![]() I dostałam swoją zapragnioną odwilż ![]() ![]() Cytat:
![]() Przykro mi ![]() Pozdrawiam Was serdecznie moje szkrabki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, moj Skarb poszedl spac a ja zajelam sie kartkami. Czulam ze ten dzien nadejdzie ale ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Byliśmy dzisiaj na wizycie u gina i maluszek rośnie i to najważniejsze ![]() ![]() A teraz mam newsa takiego, że jak go usłyszałam to mało co nie spadłam z krzesła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 ja też, bo ledwo się mieszczę w kurtki zimowe ![]() jaki fajny kwiatuszek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 to czekamy razem z Tobą na ich reakcję ![]() ![]() ad. 3 a cóż to za problemy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 czyli niedługo drugi trymestr przed Tobą ![]()
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-02-23 o 18:47 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3321 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hejka laseczki
![]() Ja znowu padnięta po pracy, kolejne spore tłumaczenie, a terminy jeszcze bardziej napięte ![]() Cytat:
![]() Ad.2: Woźnica to pół biedy, on mówił swojemu pracodawcy, że on chyba na głowę upadł, bo konie już i tak wyczerpane, a to już piąty kurs! A tamten dalej swoje... Więcej to ja już na pewno tam nie zawitam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3322 | |
Zadomowienie
|
No to macie czekoladkę z gilem do pasa i gorączką na dłużej .... dzisiaj wykopali mnie z pracy wcześniej a jutro idę do lekarza po zwolnienie .... a tak się cieszyłam, że w tym roku się nie zaszczepiłam (bo wałęsałam się po Sri Lance) i nic mi nie jest ... no poza zapaleniem krtani i oskrzeli .... a tu masz radość .....
Cytat:
daget ja zawsze w takich chwilach myślę, że tej osobie TAM jest teraz lepiej, to tak naprawdę rozstanie "na chwilę" bo wszyscy kiedyś się TAM spotkamy. Wiem, że w obliczu śmierci kogoś bliskiego czujemy pustkę, smutek i brak tej osoby .... zastanawiamy się na sensem tego całego istnienia, co tak naprawdę są warte te wszystkie nasze problemy, zmartwienia, smutki, troski skoro życie jest tak ulotne i kruche - jednak kazdy ma swoją lekcję do odrobienia na tym świecie. Ale spróbuj pomyśleć o tym od innej strony - dziedek Twojego męża jest teraz szczęśliwy, nie ma zmartwień, nic go nie boli i patrzy na Was z góry i roztacza ochronne skrzydła nad Wami .... ja bardzo mocno czuję nad sobą opiekuńcze skrzydła moich babć i dziadków .... przed naszym ślubem byłam na cmentarzu i prosiłam ich o to, żeby ta cała ceremonia wypadła pomyślnie i żeby byli przy mnie tego dnia .... i faktycznie czułam ich obecność, bo jak inaczej wytłumaczyć tą piękną słoneczną pogodę w tamten wrześniowy weekend? Dla Ciebie i Twojego męża duża dawka ciepełka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Rozeznanie
|
Cześć ;* nie mam czasu na czytanie ostatnio - pare spraw na głowie grrr.. ale przyszłam się przywitać
![]() ![]() troszkę poczytam... mam jakieś 15 minut ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 |
Raczkowanie
|
![]() izka19855 witam wielkopolanke ![]() ![]() ![]() Malutka przed chwilka widziałam prognoze pogody i 8 marca ma byc temperatura iscie wiosenna do 14 stopni ![]() ![]() a teraz zmykam do wyrka bo jutro rano do pracy trzeba isc...buziaczki dla wszystkich na dobranoc!
www.akademiec.pl rozdajemy wejściówki !!! Edytowane przez madzikk85 Czas edycji: 2009-02-23 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć zapraszam na kawe i drożdżówe
![]() ![]() Trzeba trzeba...może wycie do księżyca coś by dało... ![]() Dageciku przyjmijcie wyrazy współczucia. Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no to z bratowa sie dopiero jazda zacznie jak zecznie sie przechwalac... ![]() ad1. a myslalam ze jeszcze cos ciekawego wypiszesz ![]() ad2. kurde kazdy liczy inaczej... ja juz nie wiem... gin mowi inaczej i kazda dziewczyna mowi inaczej... ale tak czy siak jest czy nie to i tak ![]()
![]() |
#3328 |
Zadomowienie
|
No hejka robalki - piję kawusię i spadam do lekarza, aż mi się nie chce na dworek wychodzić
![]() wklejam część mojej relacji z podziękowania dla rodziców : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7#post11131697 Standartowo zaczęłam ....od końca ![]() ciąg dalszy (hmmm a raczej wcześniejszy ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-02-24 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
Daguś bardzo mi przykro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() My już śniadanku, standardowo 3 kromki chleba akurat dzisiaj z szyneczką i herbatka z cytrynką. Ogólnie to jeszcze bym pospała, ale sąsiad nad nami robi remont łazienki i wierci od 9 rano ![]() Cytat:
![]() ale w 15 minut to ty na pewno nie nadrobisz zaległości ![]() Cytat:
![]() ![]() czas najwyższy na ocieplenie, bo mimo, że lubię zimę to jednak wolałabym ciepełko teraz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad. 2 kurcze więcej na razie mi do głowy nie przychodzi ![]() ![]() ad. 3 to fakt, każdy inaczej liczy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.