|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
A moja? Jak Wam się podoba?
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz ktoś poleci, zaraz ktoś poleci...
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za to w moim stylu Jest śliczna, ja też bede miała opieta na biodrach, a potem szersza. Moja to taka pół rybka.
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, wszystkie suknie dzis wklejone sa przesliczne! naprawde!!!!!
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka_maj nie lubie sukni oglądac na modelkach, bo całkiem inaczej sie prezentują-ja np chciałam suknię z lisa ferrera, ale na żywo są brzydkie(mierzyłam je w niedzielę) ale ta Twoja slicznie wygląda i już nie moge się doczekać aż pokażesz ją na sobie
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3549 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja tez poprosze ta dietke ![]() Cytat:
Cytat:
ale mysle ze okolo 30 osob odpadnie dopre pytanie .. czytal ktos ten poradnik? ![]() ja cie widze kochana Dziewczyny a ja znowu mam problem z zaproszeniemi ... mielismy juz wybrane i mielismy zamawiac ale wczoraj weszlam na allegro i znalazlam jeszcze inne , kurcze moglam nie wchodzic problem byl by z glowy ![]() Prosze doradzcie mi ktore ladniejsze? 1 http://www.allegro.pl/item538525972_...ny_papier.html 2 http://www.allegro.pl/item555108664_...k_woskowy.html .
|
|
|
#3550 |
|
Raczkowanie
|
Mi sie bardzo podobaja te pierwsze
bede u nich zamawiac winietki na stół
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje że szybko przeleci
sama jestem bardzo ciekawa efektu końcowego bo sukienka jest szyta na wzór tej ze zdjęcia z moimi małymi zmianami ![]() Zaaaabcia - obydwa wzory są sliczne, ale chyba 1 najładniejszy
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-02-24 o 17:35 |
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
zaaaabcia zdecydowanie 1.
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje dziewczyny no wlasnie te piersze maja od razu winetki na stol i zawieczki na alkohol
|
|
|
#3555 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem ze sie go bierze podczas ciazy, a po odstawieniu tabletek po co bierzecie ? Cytat:
Cytat:
Ciekawa jestem bo sama mam taki sam plan jak Ty ![]() ![]() ![]() Cytat:
U mnie nie ma takiej tradycji z bukiecikiem dla swiadkowej, chyba dobrze, jeden problem z glowy ![]() Cytat:
Cytat:
Mi panie w salonie proponowaly cos podobnego, wykonczenie welony taka tasma toralikowa. Zobacze jak mi to bedzie pasowac do sukni i wtedy bede sie zastanawiac. zaaabcia - pierwsze, pierwsze i jeszcze raz pierwsze!!!! Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-02-24 o 17:50 |
||||||||
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
a to niespodzinka ...
szczerze ... myslalam ze opinie beda podzielone na temat zaproszen .. a tu wszytkie z was mowia ze jedynka ![]() Dziekuje was za rade
|
|
#3557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, bardzo dziękuję za pochlebne "recenzje" wybranych przez nas obrączek
![]() Basiu, sliczna suknia ![]() sas, kiedy wracacie do Polski? Nie martw się, wszystko sie ułoży po powrocie ![]() MisQa, zdrowia dla Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Żabciu, a mnie sie podobają i jedne i drugie zaproszenia
|
|||
|
|
|
#3558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ważne że jeden podpis/pieczątka do przodu![]() Jutro o 19 idziemy do księdza. Udało nam się w końcu z nim skontaktować. Bo dał swój numer komórkowy, żeby się umówić, ale co TŻ dzwonił to nie odbierał. Ale sam dziś oddzwonił i jutro załatwimy co trzeba. Ile dajecie na zapowiedzi? 50zł od łebka jest ok czy jak? |
|
|
|
|
#3559 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
ja nie jestem ale byłam tam w tamtym tygodniu, jest troszkę tych sukienek, napewno cos wybierze, choć prędzej ty dla siebie ale pewnie mamie też się coś spodoba ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------
Edytowane przez MagdaZb Czas edycji: 2009-02-24 o 18:47 |
||
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3561 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja napisalam mu juz dwie wiadomosc zagadalam na gg i jak narazie cisza ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie przyznam, ze od wczoraj zaczelam mierzyc sobie temperaturke moze akurat sie uda jakos to wtedy przyspieszyc jak bede przynajmniej w trakcie tego mierzenia i szybciej ta poradnie zalatwimy. Na razie TZ tyle pracuje ze nie ma sie kiedy umowic na spotkanie z ta pania od poradni...Cytat:
![]() Jak powiem o tym TZtowi to pewnie zaraz poleci do apteki to kwas foliowy, albo lepiej wyniesie takie tabletki ze szpitala gdzie pracuje hiiii bo juz mam od niego mala apteczke w domu, zaczynajac od bandazy, poprzez strzykawki i wenflony po jakies leki w ampułkach hiiii |
||
|
|
|
#3563 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a do tego od smierci mojego taty nie minal jeszcze nawet rok wiec w dniu slubu bedzie nieco ponad rok...wiec bedzie ciezko...ale z drugiejs strony chcialabym je miecco do powrotu tez mysle, ze musi nam sie udac ja rowniez trzymam kciuki a kiedy wracacie i ??
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#3564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam dziewczynki za komplementy dotyczące mnie i mojej sukni
Ciesze się, że Wam sie podoba. Jednak szeleczkę będę chciała doszyc, ponieważ mierzyłam podobną suknię z szelką i efekt był świetny, a wygoda bez porównań. Moja szelka ma być z delikatną koronką, podobną do tej na sukni, więc będzie dodatkowo zdobić.A jak mi się nie spodoba to zawsze będę mogła ją odpiać. Suknia uszyta jest z tafty i pólprzeźroczystego materiały, ale co to dokładnie to szczerze mówiąc nie wiem ![]() MisQa pytałaś o fryzurę i bukiet no wiec co będę dużo gadać wkleję fotki co mi się podoba, bo decyzja nie zapadła, szczególnie w kwestii bukietów, które będa mi się po nocach śnić, tak wiele mi sie podoba Gold tak sukienka jest w kolorze ecru Cytat:
![]() [quote=myszka_maj;11137172 No i musze sie wam pochwalić.... Zamówiłam suknie... niby pojechałam sie rozejrzec co i jak u tej krawcowej... a w końcu zamówiłam ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
No i jeszcze te
generalnie kolorystyka kremowa, bądź róz z kremem |
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
swietne fryzurki, 2 i 3 najbardziej mi podpasowały
![]() a co do bukietow to ja sie totalnie na tym nie znam, wiec sie nie wypowiadam moj bukiet bedzie kumpela za mnie wybierac
|
#3567 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja czesto jako alternatywe do tego dzemu, pije sobie caly kefir, lub taki gesty sok bez cukru. Kubus robi teraz takie bez dodatku tego bialego cukru Hehe i masz racje zaraz wklejam diete tu bo juz sie gubie w tym komu co wyslalam i boje sie ze kogos przeoczylam a tak to kazda z was sobie moze ja skopiowac super pomyslCytat:
Cytat:
no i tym sposobem (nie zrozum mnie zle) masz juz "cos starego" lub "pozyczonego"z glowy![]() a ja na pisaniu pracy magisterskiej, strasznie wciaga ten wizaz ![]() SAS dziekuje, my wracamy dokladnie na nasze wesele w czerwcu konczymy oboje studia w Niemczech i bzzzzzziumm do PolskiDIETA DLA WSZYSTKICH ![]() Hejka, to dietka to Montignac: no wiec wstajesz i jesz owoce, jest to wazne, bo mozna je jesc tylko rano na pusty zoladek, bo inaczej, tzn jesli je zjesz po posilku, fermentuja w zolodku i nie daja strawic wczesniej zjedzonego posilku. Potem, po jakis 20 minutach, jem sobie kromke chlebka graham z dzemem. Wazne jest tylko, zeby ten dzem, byl slodzony tylko fruktoza, czli bez dodatku bialego cukru. Na objad jem sobie miesko chude, albo pieczone w folii, albo gotowane z duza iloscia przypraw, albo smazone na oleju z oliwek i do tego warzywka, albo smarzone z mieskiem, albo gotowane, jak tam sobie lubisz Wazne jest ze jest to posilek TLUSZCZOWY czyli NIE jemy do niego zadnych WEGLOWODANOW: czyli ziemniakow, chleba, kluskow, czy takich tam. Ilosc posilku nie jest wazna, jedz do woli, abys sie najadla i wytrzymala do kolacji. A na kolacje jesz znow weglowodany, czyli np. wazywka z kluskami, lub ryzem. Wazne: BEZ MIESA ANI BIALKA; ANI TLUSZCZU!!!!!Wazne zasady: - jesz naczczo owoce -sniadania weglowodanowe, bez tluszczu i cukru: czyli chleb z dzemem najlepiej Jest to bardzo wazne zeby tak zjesc, bo jesli tego nie zrobisz, bedzie ci sie na bank w ciagu dnia chcialo albo owoca, albo cos slodkiego a nie wolno![]() -objady tluszczowe: miesko z wazywami, lub moj typ: salatka z sardynka lub tunczykiem: bierzesz sobie rozne warzywka, kroisz, i do tego razem z ta oliwa wrzucasz tunczyka lub sardynki i nie dziw sie ze za tlusto, czy cos to NA SERIO DZIALA!!!! - no i na kolacje znow weglowodany: czyli kluseczki, ryz z warzywkami Oczywiscie mozna kombinowac, miesko zamieniac na rybke, no i oczywisice rozne miesko sobie robic i na rozne sposoby, zeby sie nie znudzilo. Tak samo z warzywkami. POsilki tez mozna zamieniac. Pomiedzy posilkiem tluszczowym i weglowodanowym musi byc 3-4h odstepu Proponuje objad i kolacje na cieplo, lepiej rusza zoladek Acha i nie dziw sie ze "jezdzi" ci w zoladku, to typowe w tej diecie bo bardzo poprawia sie przemiana materii!Fajne w tej diecie jest to ze na serio nie musisz patrzec na kalorie, na ilosc i na tlusz w posilku tluszczowym, a chudniesz i to szybko! ![]() Do tego polecam, czerwona herbatke, pu erh z sokiem z grejfruta, poprawia przemiane materii, cere, wlosy i paznokcie ![]() Jesli pijesz kawe z mlekiem, to tylko o,5% bo kawa to weglowodan, czyli nie mozna do tego tluszczu ![]() Jak jeszcze masz pytania to pisz chetnie odpowiemCiekawa jestem czy tobie tez sie bedzie dobrze chudlo na tej diecie, Czekam z niecierpliwoscia na pierwsze efekty Pisz mi koniecznie!Buziaki i wytrwalosci zycze!!
Edytowane przez ravserge80 Czas edycji: 2009-02-24 o 19:31 |
|||
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
baja - z jakich kwiatow zrobione sa te dwa bukiety z rozowym kolorze, ktore wkleilas ?
Bardzo mi sie podobaja, ale nie moge sie dopatrzec co to za kwiaty
|
|
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem żarłok i nic chyba juz tego nie zmieni ![]() ale trzymam kciuki za Was i Wasze odchudzanko
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

sporo...
ale mysle ze okolo 30 osob odpadnie 

.....jest 62kg