|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() ![]() hej laleczki, ja juz po pracy,mialam szkolenie dzis,zmeczona jestem jakby byl juz czwartek a to sroda jutro dopiero.. ![]() ![]() ![]() ![]() dobrze ze TZ zje tez zupe na obiad to nie edzie mi ''pierdzial'' ze sama strzelam ![]() ide puscic wode do kapania. milego wieczorka!
![]() |
#3422 |
Zakorzenienie
|
jezeli uznacie po moim poscie ze jestem nienormalna to nie bede sie Wam dziwic.
Zle sie czuje mieszkajac tutaj i studiujac. te studia to jest jakas porazka, nie dadza mi wyksztalcenia do czegos konkretnego, a jedynie do tego ze bede mogla pracowac w szkole jak pedagog. Wspominalam ze nie chce miec ze szkola nic wspolnego? ![]() Chodze na te zajecia i pukam sie w czoło co ja tu robie. Stracony czas i kasa. Ale jesli przerwe studia, to odetnie mi sie zrodlo stypendium i kasa od ojca. Poza tym, ja nielubie byc sama. To jest uczucie ktorego nienawidze ![]() nie wiem jak Wam to wytlumaczyc. ![]() Nie chce tez wspolczucia,ani zeby wyszlo ze sie uzalam nad soba,ja po prostu chce napisac co we mnie siedzi. Mam 18 lat , co z tego kiedy czuje sie jak male,samotne i zagubione dziecko,ktorego wszyscy opuszczaja. najpierw ojciec alkoholik od ktorego musielismy odejsc bo inaczej zyc sie nie dalo. potem siostra wyjechala na studia, mama do pracy ,brat tez.i zostalam sama. do dzis z tego powodu placze. ze nie mialam normalnej rodziny. ze nie mialam dziecinstwa,normalnego domu. wszystko bylo zle. teraz kiedy jestem w domu TZ widze jak u nich to wyglada i z jednej strony ciesze sie ze moge tam byc i na to patrzec ![]() czasami mam napady histerii,wtedy zaczynam plakac obejmowac dlonmi kolana i kiwam sie jak dziecko specjalnej troski powtarzajac slowa "nie zostawiajcie mnie" "dlaczego mnie zostawilas" ![]() ![]() ![]() Czy ja jestem psychiczna ![]() i to mi nie daje normalnie funkcjonowac, cieszyc sie zyciem, ta swiadomosci ze jestem sama jest straszna. Tak mam TZ ale tlyko wtedy gdy jestem w weekedny w domu. Bez niego czuje sie zle,nic mi sie nie chce, czuje sie nieatrakcyjnie. Chcialabym tak jak Nefre mieszkac ze swoim TZ,ale to nimozliwe bo moj TZ jeszcze sie uczy,w tym roku zdaje mature a poza tym gdzie bysmy mieszkali, on nie chce studiowac a ja nie chce zostac tam u mnie w miejscowosci i nic nie robic. z kolei tutaj tez nie chce byc i studiowac tylko zeby studiowac. jest mi zle.ten post jest nieskladny, nie potrafie napisac w tym mmencie nic logicznego,przepraszam. ![]() ![]()
#3423 |
♥
|
Nefre nie mam pomysłu na temat , nie wiem o czym bede robic bo jakby nie patrzec do matury mam jeszcze sporo czasu - zdaje przeciez w 2010 roku...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
Aniu - aaaa, myślałam,że w tym roku
![]() ![]()
#3425 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też kiedyś karteczkę zgubiłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a z tym piwem to ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie podoba Ci sie pedagogika to usiądź, sprzwdź na jakie jeszcze studia możesz sie dostać ze swoja maturą, odłóż kasy trochę, zapłać za rekrutację, a nuz dostaniesz sie na coś fajniejszego ![]() ![]() ![]() Przede wszystkim nie poddawaj sie Kochana ![]() ![]() Tworzę.... idzie marnie ale o przodu. mam nadzieję ze jak pokażę to promotorowi to nie stwierdzi, że to bez sensu co piszę ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
♥
|
Nefre własnie nie wiem... tym bardziej , ze we wrzes niu przychodza do szkoły tematy nowe . mozliwe ze to wymysliła moja polonistka która eee...inna
![]() ![]() Ewus mozna byc ![]() ![]() Ale ciezko mi coś osiagnac przez szkołe, dodatkowe zajecia... niestety. Chciałabym zostac instruktorka siłowni - mam nadzieje ze kiedys zrealizuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Zakorzenienie
|
Ewuś - no co ty nawiedzaj mnie kiedy chcesz
![]() ![]() ![]() ![]() iza - ja tam widzę pełno otyłych dzieci w Kielcach i dużo osób z nadwagą, chyba że ja mam jakieś spaczenie - ja jestem na diecie ale nie jadam tych wszystkich light itp ![]() ![]() ja tak czytam o waszych problemach z rodzicami i mi się smutno robi na sercu. bo jakbym mogła sklonowałabym moich i wam rozdała, nie chcę tu pisać peanów na ich temat ale naprawdę mnie wspierają, pomagają i jak mam doła i smuty to zawsze dzwonię do Mamy albo Taty i mogę się wypłakać. Jak wyszła ta choroba to pomagają, dają pieniądze na dietę (sama nie zarabiam). Od 6 lat nie pamiętam, żadnej kłótni z rodzicami... Silne musicie być ![]()
![]() |
#3428 |
Zadomowienie
|
Hej.
Melduję się świeżo po powrocie ze 'śledzika'.. Dziś z braku chęci i 'tych dni' jakże bolesnych rankiem znowuż odpuściłam se studia po prostu :P O 17 zlądowałam w Sopocie, zjawiła się kumpela i pognałyśmy do jej wynajmowanego mieszkania w blizniaku. Powitał nas jej facet (a mój kumpel z gimnazjum) co to majstrował przy nowo zakupionym wzmacniaczu i głośnikach . Mhmm co za dzwiek z tego. Wychyliliosmy po drinku i 2,5h polotkowalismy o tym i tamtym.Ogolnie miło i sympatycznie ^^ Oboje stwierdzili,ze jestem jakąś mistrzynią sarkazmu i powinnam pisywac felietony ![]() Po 20 ów wybierał się do gdyni na piwo u kumpla ,więc zabrałam się i ja. Znowuż gadaninie nie było końca, wsiadliśmy pociąg i zlądowaliśmy w gd. przy krzakach koło tunelu na peron , znowuż obaliliśmy kolejnego browara, z ciekawości zapytalam co tam u jej brata. Rzekł,że ontaktow z nim nie utrzymuje,jak i z rodzicami,ktorzy od roku nie łożą na jej utrzymanie,mieszkala wczesniej u niego,wogóle miala od lat kijową sytuacje,tj.matka miala dzieci w d... ojciec lał z byle powodu ![]() Ot wielmożny pan artysta (malarz,literat) obrał sobie taki kierunek wychowywania potomstwa. Czyli wyszło ,że jej otwarta towarzyska postawa to taka yhhh 'maska' Prawde powiedziawszy zal mi dziewczyny i wogole jakos tak,, był to jej sekret,ów 'w tajemnicy go wyznał, żeby potem się kwas nie zrobił,że ja coś namieszałam oO ot tylko sie dopytywalam zdziwiona. W dodatku sie spytal czemu mu w trakcie rozmowy w oczy nie patrze ![]() A żem byla wcieta.. Potem zebrało się na wyznania i mi.. głównie o sytuacji w domu,że naprawdę nie mieszkam z ojcem,matka robi mi niezłą jazdę tkwiąc w przekonaniu jaka to zła jestem i zakazując wyjść na dłużej pod pretesktem'ze jeszcze się puszcze i zajde w ciaze' ![]() i wogole sie wyzalilam 'zlosliwa nuta',ze stara panna chyba zostane, o jej podejsciu,ze 'chlop to zlo' i zadnego miec nie moge poki co (serio..) Musialam z siebie to wreszcie wyrzucic. Gadamy i gadamy ,patrze a tak lezie od strony kolejki Oo niby czekala na mnie,a zbytnio nie wspomniala. Szbko zniknela z pola widzenia,wiec ustalilismy ,ze ja dogonimy i on wytlumaczy,ze mnie odprowadzal, wmiedzyczasie znow se z niej szydzilismy ![]() Stety niestety jej nie dogonilismy i podeszlismy pod moj blok, niedaleko przechadzal sie plotkarski sasiad,a ja przed 22 z facetem, pod domem ![]() Wtem dzwoni ma komorka i ta sie wydziera+ gdzie jestes ty gnoju pier...ny ![]() cos tam gesytykuluje i w koncu wchodzimy, cudem udalo mi sie go przekonac aby wszedl ze mna na gore pod drzwi tlumaczac cale zajscie , ot,ze bede miala manto et.c w sumie bardzo mozliwe ![]() jednakze gdy ujrzala nasze oblicze zlagodniala kumpel poszedl i zaczela dochodzenie gdzie bylas moglas powiedziec taa nie odbierala komorki ![]() to by se spala smacznie i by sie dziady na dworcu na nia nie gapily z brudnymi myslami pewnie ![]() czyli klasyczne odwrocenie kota ogonem.. na me wymuszone przez nia szczegolowe relacje,ze sie zagadalam z kumplem itd wrecz sie ozywila i smiala ![]() ze ktos moze miec gorzej od niej, i ze mam sie cieszyc ze w takim domu nie mieszkam a ich zwiazek to za wczesnie,ze slubu pewnie nie bedzie u nich itd.. wiadomo facet ,nawet odpowiedzialny rowna sie syf. Teraz skonsumowalam lekka kolacje,pobolewa mnie gardlo,wiadomo zimne piwo na mrozie ![]() o szykuje sie spac, bo juz medzi,ze pozno i mi internet odlaczy jak nie poslucham ![]() Dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja od dawna tak uważam ![]() Cytat:
widzę zę wieczór zwierzeń miałaś zamiast balowania ![]() ![]() no i życzę żeby jutro był spokój "na pokładzie" ![]() Cytat:
![]() Zakończyłam tworzenie i inne takie na dziś ![]() ![]() Ostatnio nie mogę sobie poradzić z moim krążeniem, pomijając zamarznięte wiecznie ręce i nogi (które jak wrócę z dworu co najmniej 0,5 godziny muszę rozmrażać) to ciągle mi coś drętwieje, cierpnie itp... teraz np mi totalnie zdrętwiały ręce od pisania i klikania myszką ![]() ![]() ![]() Idę spać niedługo (czyli pewnie za jakąś godzinę ![]() dobrej nocki ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Rozeznanie
|
Cześć wszystkim- jestem nowa na tym wątku ale mam pytanie i nie wiem gdzie mogę je zadać. Może był już o tym wątek, ale nie znalazłam;/
Od 05 stycznia odchudzam, trochę ćwiczę, jednak nie za dużo (jestem leniwa ![]() ![]() Ale do rzeczy w tym miesiącu nie dostałam okresu;/ powinien być około 19 lutego, wcześniej też mi się spóźniał ale nie tak bardzo? Może czegoś brakuje w mojej diecie( tłuszczy?) co jest odpowiedzialne za miesiączkę w diecie?
#3431 | |
Wtajemniczenie
|
hehe polecam sie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzien dobry ja dzis na pozniejsza zmiane mam, w suie niechetnie sie zamieniliam wczoraj bo kumpel mnie prosil ale teraz nie zaluje bo pospalam troche i od razu sie lepiej czuje. dzis mam na silownie isc wiec krzyczcie na mnie zebym sie zmobilizowala.. ![]() lece juz bo do sklepu chcialam wejsc jeszcze po pare drobiazgow jedzeniowych. sicskam was mocno i milego dnia ![]() Orzeszku ![]() ![]()
![]() |
#3432 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale jak będę u jakiegoś lekarza to zapytam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Obudził mnie dziś listonosz i bardzo dobrze bo jeszcze znów bym zaspała ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | ||||||||||||||
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki
![]() Cytat:
![]() nie mogę ![]() Cytat:
![]() Rozumiem Twoje lęki i rozumiem, że jest Ci ciężko... Niestety to co przeszłaś cały czas negatywnie rzutuje na Twoją psychikę. Ale musisz być silna bo jesteś cudowną osobą, która zasługuje na troskę i szczęście ![]() Wiesz, nie bądź zła, ale nie wydaje mi się, że układanie sobie życia z Twoim TZ to dobry pomysł... Facet powinien być dojrzały, a Twój...sama wiesz ![]() Jeśli jest Ci źle na tych studiach to najpierw zastanów się dlaczego: czy dlatego, że ogólnie jest Ci źle? Czy dlatego, że nie interesuje Cię pedagogika? Jeśli na pewno to drugie, jeśli wiesz, że nie będziesz chciała robić nic z tym związanego w przyszłości to faktycznie nie ma większego sensu się męczyć. Wszak trzeba lubić to co będzie się robić przez większą cześć życia. Wiesz, tylko żeby nie było tak, że nie w stdiach tkwi tak naprawdę problem, rzucisz je a później będziesz żałowała. Poważnie się zastanów przed podjęciem decyzji ![]() Poza tym to przyjaciele sprawiają, że nie czujemy się samotni - nie masz ich w Krakowie? Może dobrze byłoby zebrać zaufaną ekipę i poszukać mieszkania razem żebyś nie czuła się samotna? Kurcze. Wydaje mi się, że potrzebujesz radykalnych zmian bo dusisz się trochę w swoim teraźniejszym życiu. Na szczęście, na zmiany nigdy nie jest zbyt późno i (jak zresztą głosi podpis Ather ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w gruncie rzeczy też mogę liczyć na swoich gdy mam problem...Najgorsze są tylko ich zmienne humory i czepianie się o bzdury chyba dla samego czepiania się ![]() Choć muszę być sprawiedliwa i przyznać, że w poważnych kłopotach zawsze mnie wspierają. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wizazowa epidemia czy co? Cytat:
![]() Poczytaj wątki podwieszone i upewnij sie, ze nie brakuje niczego w Twojej diecie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tez nie znosze roztopow, ale ich dobra strona jest taka,ze sa symbolem zblizajacej się wiosny ![]() Slyszalam, ze za 2tygodnie ma byc juz 15 stopni! ![]() Nie chciało mi się więcej wypowiedzi zacytować ![]() Nefre, to przyznam, że masz bardzo dobre warunki jeśli chodzi o cenę. 300+opłaty to dość tanio ![]() Zachęciłaś mnie do poszukiwań mieszkaniowych ^^ Dzien dobry ![]() Wczorajszy dzien aktywny i udany dość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]()
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć, że u mnie jak najbardziej ok
![]() Niestety nie mam czasu na rozpiske. ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnei dzis zaczelo sie stresujaco ale juz jest ok,wlasnie jem lunch,potem mam spotkanie i potem do domu no i planuje na silownie isc. Mam nadzieje,ze sie zmobilizuje.. ![]() caluski dla was i milego popoludnia ![]()
![]() |
#3436 | ||
Rozeznanie
|
madame_apple
Cytat:
Cytat:
Myślę że chodzi o tłuszcze ale trudno jest mi je dodawać jednocześnie przestrzegać zasady że nie łączymy tłuszczy i węglowodanów. Na obiad powinny być węglowodany, więc już nie mogę nic z oliwą z oliwek zrobić(np do sałatki) na przekąskę jem serek homo naturalny, to ktoś m i zwrócił uwagę że nie mogę po nim zjeść orzechów( wcześniej starałam się 15g dziennie) i nie nie mam wogle kiedy tych tłuszczy dodawac;( na kolacje to chyba zapuźno, na śnaidanie węglowodany, w skzle jem kanapkę z razowcem. Moze macie jakieś pomysły?
Edytowane przez ewelina* Czas edycji: 2009-02-25 o 13:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie jest źle w sumie, myślalam, ze konczysz jakos pozniej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do pomysłów to zapraszam na Nasze Codzienne Jadłospisy i inne wątki Dietetyki. Źle trafiłaś bo Plotkowy jest akurat jedynym wątkiem, w którym o dietach NIE rozmawiamy. Na innych wątkach natomiast z pewnością uzyskasz pomoc. Pozdrawiam ![]() Oczywiście zamiast się mobilizować do pisania to przegadałam mnostwo czasu na gg ![]() ![]()
![]() |
#3438 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() aż wstyd się przyznać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() chyba zrobię jakieś badania dotyczące zarażania sie różnymi rzeczmi przez internet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() oj Ty zalatana Dziewczynko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wróciłam z licznych bibliotek (zaliczyłam 4 biblioteki, wypożyczyłam 6 książek ![]() ![]() ![]() Właśnie sobie słucham takiego dokumentu: http://www.dailymotion.pl/video/x6ox...dycz_lifestyle Ciekawe... szczególnie polecam obejrzenie osobom często używających produktów typu light i słodzików ![]() ![]() Idę zaraz robić obiad a później na zakupy spożywcze musimy się z Siss wybrać bo lodówka pustoszeje ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-02-25 o 14:36 Powód: lit ;) |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gratuluję 3 stron ![]() Cytat:
![]() No cóż, przynajmniej bardziej celebrujecie weekend ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też nie używam na szczescie ![]() Cytat:
![]() Miłych! ![]() W bólach i mękach z licznymi i długimi przerwami stworzyłam pierwszy podrozdział, który ma 3,5 strony ![]() ![]() Chcialabym jeszcze dzis ruszyc drugi, ale zobaczymy jak to bedzie... ![]() Poki co, relaaaaksss ![]() Buzka ![]()
![]() |
#3440 | |
Wtajemniczenie
|
no ok ok,pojde juz no
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zaraz spadam do domu milego dziatki ![]()
![]() |
#3441 | |||||
Zakorzenienie
|
heheh, no tak, zapomniałam cyferki wstawić
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() moje ramię na którym wisiała torba nie było mi wdzięczne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to juz nie bijemy ![]() aaaaaaaaaaaaa, jeszcze nic nie napisałam dziś ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Raczkowanie
|
Nie ma się jak wdrążyć w to morze postów
![]() Witam ![]() Może narazie nie będę się rozspisywać nad moimi wydarzeniami z życia... ale tak z dzisiejszego dnia... dzisiaj widziałam psycho-R. ![]() Co do zaczadzenia - to był cud, że unikneliśmy śmierci. Otóż po roku wrócili cyganie (... / wcześniej mieszkali tu może ze dwa miesiące czyniąc szkody w całej kamienicy). Gdy się zjawili był wieczór, zastawili całe podwórko w meblach staruszka (przy okazji on nieźle smrodził i żył ze zbierania śmieci w dzielnicy), któremu wynajeli to mieszkanie na lewo. Akurat tak się stało, że nie zostali na noc - i dzięki temu teraz tu jestem. Następnego dnia zaczęli palić w piecu, akurat w tym samym pionie... Nagle poczułam smród, wyszłam z pokoju, otworzyłam drzwi do salonu - cały pokój w czarnym dymie. Natychmiast pootwierałam wszystkie okna, dzwoniłam po tatę (strażaka z resztą). Siedziałam w kurtce zamknięta ze zwierzętami w swoim pokoju przez dobre 2h... nie przestawało się kopcić. Wrócił, oczywiście ostra walka z romami, nie chcieli przestać palić w piecu (chociaż rozpalili aż w dwóch), bo "zimno by było"... Trzeba było zamknąć komin. Ja wylądowałam na pogotowiu podano mi jakiś zastrzyk,leki, bo pod koniec dnia zaczęłam wymiotować... I dodatkowo mamy teraz czarne ściany w całym salonie. Nie koniecznie takiego urozmaicenia bym chciała w "nudną sobotę"... edit: jutro poodpisuję ![]()
Nie jestem nowa na wizażu - "Mangolina" z tej strony... ![]() "Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest." — Kurt Cobain Edytowane przez Angeo Czas edycji: 2009-02-25 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dobry wieczor, jak juz wczesniej wspomnialam jestem wypruta i wypluta dzis... ![]() buzka
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
Mango! O Boze! Jakie Ty masz zawsze przygody
![]() ![]() ja jutro jade do domu, nie lubie tu byc,odpuszczam sobie sama jutrzejsze zajecia... jade do domu, do Tz za ktorym bardzo tesknie i bardzo go kocham.. Wiem, ze nie jest idelany,ale stara sie, naprawde sie stara, jest dla mnie dobry kochany.. czasami sa zgrzyty ale to jak w kazdym zwiazku..to nie jest zly chlopak..
#3445 | ||||||||
Zadomowienie
|
[quote=Angeo;11161375]
Co do zaczadzenia - to był cud, że unikneliśmy śmierci. Otóż po roku wrócili cyganie (... / wcześniej mieszkali tu może ze dwa miesiące czyniąc szkody w całej kamienicy). Gdy się zjawili był wieczór, zastawili całe podwórko w meblach staruszka (przy okazji on nieźle smrodził i żył ze zbierania śmieci w dzielnicy), któremu wynajeli to mieszkanie na lewo. Akurat tak się stało, że nie zostali na noc - i dzięki temu teraz tu jestem. Następnego dnia zaczęli palić w piecu, akurat w tym samym pionie... Nagle poczułam smród, wyszłam z pokoju, otworzyłam drzwi do salonu - cały pokój w czarnym dymie. Natychmiast pootwierałam wszystkie okna, dzwoniłam po tatę (strażaka z resztą). Siedziałam w kurtce zamknięta ze zwierzętami w swoim pokoju przez dobre 2h... nie przestawało się kopcić. Wrócił, oczywiście ostra walka z romami, nie chcieli przestać palić w piecu (chociaż rozpalili aż w dwóch), bo "zimno by było"... Trzeba było zamknąć komin. Ja wylądowałam na pogotowiu podano mi jakiś zastrzyk,leki, bo pod koniec dnia zaczęłam wymiotować... I dodatkowo mamy teraz czarne ściany w całym salonie. Nie koniecznie takiego urozmaicenia bym chciała w "nudną sobotę"... edit: jutro poodpis[/quote] o kurcze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() szczerze zazdroszcę takich rodzicow, naprawdę tacy bliscy to prawdziwy skarb. Dobrze, że masz w nich oparcie i, że zawsze możesz zwrócic się do nich kiedy coś Ci leży na serduszku ![]() hmm, a może poszukujesz siostry? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jeśli zaś o studia chodzi to uważam, że skoro czujesz się źle na nich to nie ma sensu ich kontunuowania, tzn tego kierunku bo to chyba mija się z celem...robienie czegoś z przymusu nie przyniesie niczego dobrego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pracą się nie martw bo jeszcze masz duuuużo czasu i z pewnością się wyrobisz. Spokojnie sobie wszystko zaplanuj-co i kiedy masz opracowac, a wtedy będzie Ci łatwiej ![]() no i wracaj szybko do zdrówka bo na dworku coraz cieplej więc trzeba wychodzic na spacerki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku Dziewczyneczki ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Zakorzenienie
|
[quote=kika171;11163541
Orzeszku powtórzę to co napisały pozostałe dziewczyny- NIE JESTEŚ NIENORMALNA! to, że jest Ci źle, że czujesz się samotnam jest zrozumiałe...wiesz troszkę chyba wiem jak się czujesz bo ja też nie mam "normalnego" domu, a moje kontakty z mamą są zerowe...czujesz się jak dziecko bo może nadal chciałabyś byc małą dziewczynką? otoczonym czułością i ciepłem rodzinnym dzieckiem? może teraz kiedy jesteś dojrzała odczuwasz bardziej to, że nie miałaś udanego życia (nie chcę pisac niczego złego lub oceniac Twoich bliskich, ale po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że tak właśnie było ![]() ![]() jeśli zaś o studia chodzi to uważam, że skoro czujesz się źle na nich to nie ma sensu ich kontunuowania, tzn tego kierunku bo to chyba mija się z celem...robienie czegoś z przymusu nie przyniesie niczego dobrego ![]() ![]() ![]() widzę, że nie tylko ja mam takie dylematy i problemy ![]() ![]() [/quote] Jak bede umiala stworzyc własna, szczesliwa rodzine kiedy tak naprawde nie wiem jak ona powinna byc ![]() Co do studiow to naprawde nie wiem co znimi zrobic. chcialabym je kopnac jak najdalej,ale wtedy zostane bez grosza. dlaczego dorosle zycie jest takie trudne ![]() chciałabym zeby ktos mnie poprowadził za reke,powiedzial ze jak zrobie gtak to bedzie dobrze, a tak sie nie stanie,bo jestem niby dorosła,sama musze podejmowac decyzje i ponosi ich konsekwencje,tia ![]() czuje sie samotna, i w dodatku beznadziejna osoba ktorej nic ,aboslutnie nic nie wychodzi ![]()
#3447 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jutro już nie będziemy Cię bić o tą siłownie, sama pójdziesz na pewno bez bicia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() chyba tak też zrobię ![]() Cytat:
![]() Jak późno już, dramat ![]() ![]() Napisałam kolejną stronę, czyli jutro jeszcze jedna i minimum na ten tydzień będzie wyrobione ![]() dobranoc Skarby ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry, ale pogoda... ![]() no ale trzeba...na szczescie juz piatek prawie ![]() milego laleczki ![]()
![]() |
#3449 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
![]()
#3450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego Dziewczynki ![]() Udało mi się wstać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.