|
|
#1741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
hej dziewczynki
![]() ja to wogóle ostatnio rzadko na wizazu..rzadko mam czas na cokolwiek.MATURA się zbliża WIELKIMI krokami i juz się przygotowuje zwłaszcza psychicznie ... a pisze z Geografii rozsz. wos. pods polski i niemiecki.. wiec troche tego duzo a mam bardzo duzo do nadrobienia. U mnie pogoda TRAGICZNA. wiecznie łąze całą przemoknięta i mam juz tego dosyc.jestem już tak przemęczona i zmęczona dzisiaj gy przyszał ze szkoły i zajęć dodatkowych z niemieckiego odrazu wykąpałam się i poszłam spać bo nie wyrabiam. wstałam po 18 i zaraz ide sie uczyc z Angielskiego. najgorsze ejst to że cisna nas z przedmiotów nam w sumie tak nie potrzebnych do matury bo ani ich nie zdajemy..ani nie sa nam potrzebne na studia...;/ tragedia..;/ ...!! brak słów! więc musze sobie chyba kupić nowy słownik ! zaraz bedę was nadrabiać aż się boje haha! co do jeszcze matury to dzisiaj juz nam wywiesili w szkole kiedy jaka matura i w której sali/klasie o któej godzinie jacy nauczyciele nas pilnują i tak samo z ustną... boje sie ustenj z niemca.. to będzie tragedia ale nie zdam albo zemdleje... ale nie wiem co haha![]() 4 maja mam polski 6 maja mam WOS 7 maja mam Niemiecki a 8 maja mam geografie tylko nie wiem jeszcze co z ustnymi bo nie zdąrzyłam przepisać..mi się najbardziej te dziewki podobają ( nie dziwki..żeby nie było )http://farm4.static.flickr.com/3051/...81d6ac3f_o.jpg http://farm4.static.flickr.com/3211/...3ba8e959_o.jpg rewelacja!!!!! :![]() http://farm4.static.flickr.com/3477/...68a5deed_o.jpg ale bez tego pseudo futra[?] ![]() do czego służy płyn MICELARNY? i w czym jest lepszy od żelu do mycia twarzy..? możne je porównywać w ogóle czy to coś zupłnie innego? ![]() ![]() !UnG ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wszystkiego co najbardziej różowe i seXowne ![]() ![]() ![]()
razem 06.01.2012 narzeczona 12.04.2013 ślub 07.06.2014 będzie dziecię 26.04.2017 https://www.instagram.com/wantxme/ Edytowane przez wantxme Czas edycji: 2009-02-25 o 19:55 |
|
|
|
#1742 |
|
Raczkowanie
|
kiedys ciagle siedzialam na forach o muzyce
i mialam pelno nowych, fajnych kawalkow a teraz mam same starocie i jakos nie wiem gdzie co szukac ogladalam tez kiedys vive i mtv i cos tam sie wylapalo czasem a teraz tv to poszlo w niepamiec... i wlaczylam jakies smuty :/ |
|
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troche. Wg mnie ma wkurzajacy glos. Ale szczerze, to tylko moje zdanie wyrobione na podstawie zdjec i filmu, wiec nie mog oceniac jej jako czlowieka, bobyc moze jest wspaniala osoba.Kobietki, kupilam skrzyp i pokrzywe, a na skore pani w aptece poradzila mi bratek. Co o tym myslicie? Zalalam wszystkie trzy torebki w niemal 0,5l kubku i zaraz bde pic
|
|
#1744 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio cos chyba jest nie haloo odkąd odstwaiłam pigulkki mam rozregulowany @ i bolesny ![]() Cytat:
Normalny człowiek napewno ginekologiem nie zostanie Cytat:
Jasn3e witamy Cytat:
Tak łykałam kupiłam royal cos tam w rossmanie piłam przez ponad 3 miesiąca i moja opalenizna nabrała boskiego czekoladkowego koloru(widziałyście same na fotkach) i trzymała się dłużej jasne chodze cały roku w skórach ubóstwiam je ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też podpinam się pod to pytanie ostatnio nabyłam super koktail proteinowy w rossmanie z błonnikiem i siemiem lnianym
|
|
#1745 |
|
BAN stały
|
wanxtme ja jeszcze nic nie umiem
ale od weekendu zaczynam się już ostro przygotowywać. polak, gegra, niemiec, angol. jestem przerażona !!!a próbne mi poszły bardzo spoko bez uczenia się więc nadzieja jest![]() vadi - w takim razie ide kręcić a wiesz ile ci dokąldnie cm uciekło i w jakim czasie ? i ile kręciłaś ?
|
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas tez juz jest wywieszone z ustna. Akurat zdaje dzien po dniu 12 i 13. Tylko wollabym pierw polski a mam angielski... i sie tez strasznie boje ustnej.. a pisemnej wcale.. tak zle i tak niedobrze:P a co do pogody..mi sie buty rozwalily i sobie juz nie kupie bo sie poklocilam z babcia i powiedzialam zeby mi nie robila laski i laze w adidaskach z morkymi skarpetkami bo akurat snieg spadl a teraz jest ciapaboze ale sie obzarlam czekolada:P |
|
|
|
|
#1747 |
|
*sportaddict*
|
LilCoco-szczerze mówiąc nie pamiętam, ale efekty napewno byly szybko
|
|
|
|
#1748 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja uwielbiam męskie striptizy Można sie tak pośmiać Raz kumpel zrobił tańcząć specjalnie dla mnie (imprezy jeszcze przed TŻ ), ale tak płakałam ze śmiechu, że nic nie widziałam A rok temu w sylwka TŻ i wszyscy chłopacy zrobili striptiz, ale do slipek![]() Agula - ja nie prowokuję, no chyba ze mini to straszna prowokacja A na szafie nic nie wystawiałam chyba od roku, wszystko już stare i chyba nic już z tego noszę...Ja cała zimę tez chodze cieńkich sweterkach z krótkim rękawkiem bo mi za gorąco Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-25 o 20:05 |
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
a własnie dla zdajacych wos polecam kupienie vademecum operonu
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem dzisiaj po kolejnym makeupie w szkole wizazu
zatkało mnie dzisiaj miałam makijaż weselny w tonacjach różu Byłam zaszokowana nigdy nie malowałam się w ten sposób i wyszło super przynajmniej nauczyłam się czegos nowego i ^ mam wkońcu sesje
|
#1751 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak uzyskałaś taki piękny kolor włosów? ![]() ![]() Cytat:
straszne! chyba bym umarła..Cytat:
a jak często takie turbulencje się zdarzają..że tak o tym piszecie? aż tak czesto?
|
|
#1752 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niby, że jest lepszy.. ma oczyszczać bez naruszania jakiejś tam warstwy skóry.. ![]() ratunku! od jutra ostra dieta.. zjadłam pół litra budyniu, tosta z serem, 2 kanapki, duże lody z bitą śmietaną, śledzia w pomidorach, pierogi smażone na oleju, pół naleśnika, cukierki, lizaki, dużo jabłek i otręby śliwkowe..
|
|
|
|
|
#1753 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dlatego tak sie boje a wogóle to dzisiaj sie załamałam bo na niemieckim dzisiaj koleżanka odpowiadała z matury ustnej i tyyyle powiedziała naprawde super ja bym tak nigdy chyba nie powiedziała tylko jakbym sie wykuła a koles do niej że PRAWDOPODOBNIE by zdała! .... no to super się zapowiada!![]() Cytat:
z operonu tez słyszałam , że podobno najlepsze vademaca robią:d ja mam z Zielonej Sowy i Grega ale to Geografia .. musze jeszcze kupić do Polskiego. Z wosu nie kupuje bo mam dobre książki w szkole. Z operonu własnie. Ja też jestem klasa humanistyczna ale nikt tego nie może zrozumieć.. na początku roku mówili co innego a teraz robie zupełnie co innego:d ale co tacy sa nauczyciele.. niedługo koniec ! ma nadzieje! heh w sensie że zdam jakos przyzwoicie![]() ![]() aa z polskiego to masz juz wszystko przygotowane?na ustną..
razem 06.01.2012 narzeczona 12.04.2013 ślub 07.06.2014 będzie dziecię 26.04.2017 https://www.instagram.com/wantxme/ Edytowane przez wantxme Czas edycji: 2009-02-25 o 20:16 |
||
|
|
|
#1754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież nie muszę lubić każdej aktorki Cytat:
![]() A kosmetyki macie profesjonalne czy pracujesz na swoich?
|
|
#1755 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
), ale też słyszałam ze arabowie sa chamsko nachalni, a obce laski traktują jak swoją własność Ja jestem akurat taka, ze bym ich szeeeroko omijała, a jakby jakiś spróbował zbliżyć reke do mojego tyłka dostałby ładnie po buziTak piszecie czasem dziewczyny o zainteresowaniu (dla was miłym) ze strony facetów, ale ja akurat nie lubię, wręcz nie cierpię jak mnie jakiś na ulicy/sklepie/gdziekolwiek zaczepia/podrywa Wolę kontakt wzrokowy i takie subtelne znaki, lekki flirt, kiedy po prostu wiem, ze sie podobam meżczyźnie Ale zaczepek, gwizdów, pisków, zagadywania nienawidzę i agresję we mnie budzą
|
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja nie maluje tylko jestem malowana jestem modelka tygodniowy kurs w tej firmie kosztuje ok tysiaca a ja jako modelka podgladam wszystko za darmo
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam kozakow pelno, ale w wiekszosci na obcasach, to na codzien nie chce mi sie w nich chodzic i tez mam czeto mokre skarpety
.Chodzicie w kozakach overknee?
|
#1758 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
M.Monroe |
|
|
|
|
#1759 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
szczególnie jak się przebija przez chmuryCytat:
![]() oni wciągają na siłę do sklepów, to jest takie nieprzyjemne..i te ich HELOŁ MAJ FREND. |
||
|
|
|
#1760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na takie głupkowate i nachalne podrywy reaguję albo złością albo jakimiś wyrzutami do samej siebie za to, że wywołuję takie emocje u takich prostaków. Cytat:
![]() Bycie malowaną modelką może dać naprawdę wiele, bo parę razy byłam malowana przez wizażystki i dzięki nim nauczyłam się np. jak podkreślać załamanie powieki i modelować kąciki zewnętrzne.
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeszcze w dzien wagarowicza bede z polskiego pisac-jesli zaplace:d (ah ta moja dyrektorka..nie dosc ze taki dzien to jeszcze placic trzeba:P) przygotowane..materialy mam Ale jeszcze nie napisalam konspektu:P No ale jutro juz skoncze ksiazke czytac i sie biore za pisanie.kurcze jakbym wiedziala ze mozna samemu sobie wymyslic temat jesli zaden mi nie pasowal i jesli go zaakceptuja to o nim mowic to bym zrobila dokladnie jak darunia i o narkomanii mowila. Jeszcze w dodatku czytam "my dzieci z dwroca zoo" bo i tak mi pasuje jako tako. A na ten temat bym mogla gadac i gadac... |
|
|
|
|
#1762 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no chyba, że faktycznie są to idiotyczne teksty, gwizdy, mlaski czy co tam oni nie wymyślą to od razu mam ochotę oczy wydrapać.. Cytat:
![]() ja bym chyba padła ze strachu, w takich sytuacjach od razu sobie najgorsze wyobrażam.. pamiętam jak w klubie w Hiszpanii taki jeden ciągle za mną łaził, nie rozumiał 'nie, spadaj' w każdym języku, nie zraziło go to, że zaczęłam po prostu przed nim uciekać i poszedł za mną do damskiego kibla! myślałam, że się popłaczę zaraz, ale na szczęście ochrona go wygoniła.. |
||
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mnie pobudowało te,ze wiem jak sie prawidłowo malowac , czekam kiedy bedzie bardziej zaawnasowana technika malowania oczu mam na mysli cieniowanie bo z tym mam zawsze problem
|
|
#1764 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
? Ja ja czytałam ponad 10 lat temu hehe Stara jestem
|
|
|
|
|
#1765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystkiego naj solenizantce ![]() Vadi nie skacze w butach i przyznaje sie nie robie rozgrzewki nawet nie wem jak ona ma wygladac ![]() fajna ta ksiezka ogladala tez film choc mnie ta tematyka jakos przytlacza mam takie stany handry
Edytowane przez justyss Czas edycji: 2009-02-25 o 20:44 |
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez okropnie denerwuja nachalni faceci. Kiedys jeden lazil ze mna cala impreze i prosil, zebym z nim zatanczyla!! Az sie zaczal w psychologa bawic i mowic, ze jestem zakmnieta w sobie, bo nie chce z nim tanczyc
. Niezly wiesniak...A latem bylam na impezie z TZ i tanczlam z nim, hmm, dosc wyzywajaco, bo lubie tak tanczyc z MOIM facetem. Jak TZ poszedl do toalety to podszedl do mnie wianuszek facetow i zaczeli nachalnie ze mna gadac itp. ;/ tez czytalam Dzieci z Dworca ZOO
|
#1767 | |
|
Rozeznanie
|
a dziękuję
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#1769 |
|
Wtajemniczenie
|
ide sie uczyć i spać dobranoc
|
#1770 |
|
*sportaddict*
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

i juz się przygotowuje zwłaszcza psychicznie
... a pisze z Geografii rozsz. wos. pods polski i niemiecki.. wiec troche tego duzo a mam bardzo duzo do nadrobienia. U mnie pogoda TRAGICZNA. wiecznie łąze całą przemoknięta i mam juz tego dosyc.jestem już tak przemęczona i zmęczona dzisiaj gy przyszał ze szkoły i zajęć dodatkowych z niemieckiego odrazu wykąpałam się i poszłam spać bo nie wyrabiam. wstałam po 18 i zaraz ide sie uczyc z Angielskiego.
:

troche. Wg mnie ma wkurzajacy glos. Ale szczerze, to tylko moje zdanie wyrobione na podstawie zdjec i filmu, wiec nie mog oceniac jej jako czlowieka, bobyc moze jest wspaniala osoba.
i laze w adidaskach z morkymi skarpetkami bo akurat snieg spadl a teraz jest ciapa

Raz kumpel zrobił tańcząć specjalnie dla mnie (imprezy jeszcze przed TŻ
.... no to super się zapowiada!
Ja jestem akurat taka, ze bym ich szeeeroko omijała, a jakby jakiś spróbował zbliżyć reke do mojego tyłka dostałby ładnie po buzi