American Girls po raz...IX - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-25, 19:50   #1741
wantxme
Wtajemniczenie

Dot.: American Girls po raz...IX

hej dziewczynki

ja to wogóle ostatnio rzadko na wizazu..rzadko mam czas na cokolwiek.MATURA się zbliża WIELKIMI krokami i juz się przygotowuje zwłaszcza psychicznie... a pisze z Geografii rozsz. wos. pods polski i niemiecki.. wiec troche tego duzo a mam bardzo duzo do nadrobienia. U mnie pogoda TRAGICZNA. wiecznie łąze całą przemoknięta i mam juz tego dosyc.jestem już tak przemęczona i zmęczona dzisiaj gy przyszał ze szkoły i zajęć dodatkowych z niemieckiego odrazu wykąpałam się i poszłam spać bo nie wyrabiam. wstałam po 18 i zaraz ide sie uczyc z Angielskiego. najgorsze ejst to że cisna nas z przedmiotów nam w sumie tak nie potrzebnych do matury bo ani ich nie zdajemy..ani nie sa nam potrzebne na studia...;/ tragedia..;/...!! brak słów! więc musze sobie chyba kupić nowy słownik! zaraz bedę was nadrabiać aż się boje haha!

co do jeszcze matury to dzisiaj juz nam wywiesili w szkole kiedy jaka matura i w której sali/klasie o któej godzinie jacy nauczyciele nas pilnują i tak samo z ustną... boje sie ustenj z niemca.. to będzie tragedia ale nie zdam albo zemdleje... ale nie wiem co haha 4 maja mam polski 6 maja mam WOS 7 maja mam Niemiecki a 8 maja mam geografie tylko nie wiem jeszcze co z ustnymi bo nie zdąrzyłam przepisać..

mi się najbardziej te dziewki podobają ( nie dziwki..żeby nie było)

http://farm4.static.flickr.com/3051/...81d6ac3f_o.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3211/...3ba8e959_o.jpg
rewelacja!!!!!:

http://farm4.static.flickr.com/3477/...68a5deed_o.jpg
ale bez tego pseudo futra[?]

do czego służy płyn MICELARNY? i w czym jest lepszy od żelu do mycia twarzy..? możne je porównywać w ogóle czy to coś zupłnie innego?

!

UnG

wszystkiego co najbardziej różowe i seXowne

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

będzie dziecię 26.04.2017

https://www.instagram.com/wantxme/

Edytowane przez wantxme
Czas edycji: 2009-02-25 o 19:55
wantxme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 19:54   #1742
ladygos
Raczkowanie

kiedys ciagle siedzialam na forach o muzyce
i mialam pelno nowych, fajnych kawalkow
a teraz mam same starocie
i jakos nie wiem gdzie co szukac
ogladalam tez kiedys vive i mtv
i cos tam sie wylapalo czasem
a teraz tv to poszlo w niepamiec...
i wlaczylam jakies smuty :/
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 19:54   #1743
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Hardcore!

Standardowe teksty do TŻ:"lucky man"
Ja byłam zawsze :Claudia Shiffer albo Shakira (że niby coooo???)
Chcą robić sobie zdjęcia, ładują się z łapami na tyłek, osobiście ich adoracja mi się nie podobała i była bardzo męcząca.
No, ale drinki bez kolejki przy barze + bonusowe drinki jak leżałam na leżaku i niczego nie zamawiałam

Ale poza nachalnymi arabami to same plusy: gwarantowana pogoda, słonko, piękna plaża, super woda, w Egipcie niesamowite rafy, a ceny porównywalne do wakacji w kraju.

Dla mnie z kolei nie wchodzi w rachubę transport autokarem. Nie dałabym rady kilka godzin.

A ja nie znoszę Scarlett. Wiem, że ładna, ale widziałam dużo jej zdjęć, na których wyglądała bardzo niekorzystnie i w dodatku ma coś drażliwego w sobie, ale nie wiem co
Ale ogólnie na kilku fotach zachwyca wręcz.

UnbelievableGirl spełnienia marzeń! Wszystkich!
Maja, mnie tez ona drazni. Bylam na filmie 'kobiety pragna bardziej' i grala tam taka zdzire troche. Wg mnie ma wkurzajacy glos. Ale szczerze, to tylko moje zdanie wyrobione na podstawie zdjec i filmu, wiec nie mog oceniac jej jako czlowieka, bobyc moze jest wspaniala osoba.

Kobietki, kupilam skrzyp i pokrzywe, a na skore pani w aptece poradzila mi bratek. Co o tym myslicie? Zalalam wszystkie trzy torebki w niemal 0,5l kubku i zaraz bde pic
Stary 2009-02-25, 19:55   #1744
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja byłam dzisiaj, 2x w tym roku, a po @ znowu muszę...
ale już sie normuje u mnie..
Ja chyba też wkońcu musze sie wybrac ostatnio cos chyba jest nie haloo odkąd odstwaiłam pigulkki mam rozregulowany @ i bolesny

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość

u mnie nie mieli na stanie wczoraj, ale zamowili na dzis

też się nad tym nie raz zastanawiałam - położnik rozumiem, nowe życie itp., ale oglądać całe życie ludzkie krocza (a nie ukrywajmy, że ginekolog nie jest zwykle ulubionym lekarzem i większość ludzi do niego chodzi jak już naprawdę MUSI) - głównie starszych kobiet, różnych upławów, chorób wenerycznych - pojęcia nie mam, co nimi kieruje przy tym wyborze

Normalny człowiek napewno ginekologiem nie zostanie

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
czy ja moge sie do was przylaczyc?
bardzo by mi sie przydaly takie wirtualne przyjaciolki, ktore motywuja do dzialania

Jasn3e witamy

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
cześć laseczki
czy któraś z was łukała takie tabletki z beta-karotenem ?? one wogule działają ?
bo chce za jakiś miesiąc zacząc chodzić na solke,i tak sobie pomyślałam ze moze jak bym teraz zaczęła łykać te tabletki to bym sie szybciej opalała i dłużej by sie utrzymywała opalenizna.Ale jak jest w rzeczywistości z tymi tabletkami to nie wiem.Moze która mi doradzi czy warto ?
Chyba sie skusze na ten seboradin -on ma miec podobne działanie do radicalu ?
Ostatnio stosuje olejek rycynowy na końcówki i nim tak lekko przeczecuje włosy i wogule mi nie obciąża włosów,dobrze sie wchłania i mam nawilżone włosy i lśniące.
aa nanaa mówiłaś że pokrzywa taka dobra jest i pije ją już od paru dni i chyba też zaczne ze skrzypem mieszać.A ty pijesz taką jakby herbatke ze sklepu tak? bo ja mam w domu ziółka zebrane z pola i je sobie mixuje

Tak łykałam kupiłam royal cos tam w rossmanie piłam przez ponad 3 miesiąca i moja opalenizna nabrała boskiego czekoladkowego koloru(widziałyście same na fotkach) i trzymała się dłużej

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ,mam pytanie ,chodzicie może już w skórkach/eko skórkach?

jasne chodze cały roku w skórach ubóstwiam je

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
Kurde ale jestem podjarana ale zeby nie zapeszyc powiem wam jutro o co chodzi, sama wiecej sie dowiem dopiero wieczorem.
: jupi: trzymamy różowe tipsiory

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
o kurcze lece po sledzia, tyle ich dzisiaj u mnie w lodowce a czego sie nie robi dla wlosow heheh

vadi a jak to jest z tymi koktajlami proteinowymi? wiem ze na dluzsza mete na pewno nie zdrowo, ale w piatek wracam na uczelnie i do bibliotek i zawsze mam problem zeby regularnie jesc i to zdrowe rzeczy, dlatego pomyslalam ze jak bede taka zabiegana to zeby nie opuszczac posilkow zastapie jeden takim koktajlem...

pisze Ci sklad zebys wiedziala o co chodzi

SlimFigura odzywczy koktajl o smaku truskawkowym z dodatkiem witamin, skl. mineralnych i blonnika na bazie siemienia lnianego i soi. mixuje sie to z woda albo odtluszczonym mlekiem

1 porcja- 110 kcal, 10,5 g bialka, 14 g wegli, 1.3 g tluszczu i 0.7 g blonnika

Ja też podpinam się pod to pytanie ostatnio nabyłam super koktail proteinowy w rossmanie z błonnikiem i siemiem lnianym

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 19:56   #1745
lil coco
BAN stały

wanxtme ja jeszcze nic nie umiemale od weekendu zaczynam się już ostro przygotowywać. polak, gegra, niemiec, angol. jestem przerażona!!!a próbne mi poszły bardzo spoko bez uczenia się więc nadzieja jest

vadi - w takim razie ide kręcić a wiesz ile ci dokąldnie cm uciekło i w jakim czasie ? i ile kręciłaś ?
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 20:01   #1746
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

ja to wogóle ostatnio rzadko na wizazu..rzadko mam czas na cokolwiek.MATURA się zbliża WIELKIMI krokami i juz się przygotowuje zwłaszcza psychicznie... a pisze z Geografii rozsz. wos. pods polski i niemiecki.. wiec troche tego duzo a mam bardzo duzo do nadrobienia. U mnie pogoda TRAGICZNA. wiecznie łąze całą przemoknięta i mam juz tego dosyc.jestem już tak przemęczona i zmęczona dzisiaj gy przyszał ze szkoły i zajęć dodatkowych z niemieckiego odrazu wykąpałam się i poszłam spać bo nie wyrabiam. wstałam po 18 i zaraz ide sie uczyc z Angielskiego. najgorsze ejst to że cisna nas z przedmiotów nam w sumie tak nie potrzebnych do matury bo ani ich nie zdajemy..ani nie sa nam potrzebne na studia...;/ tragedia..;/...!! brak słów! więc musze sobie chyba kupić nowy słownik! zaraz bedę was nadrabiać aż się boje haha!

co do jeszcze matury to dzisiaj juz nam wywiesili w szkole kiedy jaka matura i w której sali/klasie o któej godzinie jacy nauczyciele nas pilnują i tak samo z ustną... boje sie ustenj z niemca.. to będzie tragedia ale nie zdam albo zemdleje... ale nie wiem co haha 4 maja mam polski 6 maja mam WOS 7 maja mam Niemiecki a 8 maja mam geografie tylko nie wiem jeszcze co z ustnymi bo nie zdąrzyłam przepisać..
dokladnie... u mnie babka od matmy jeszcze mowila na poczatku ze rozumie ze to klasa maturalna (i humanistyczna) wiec w drugim polroczu nam odpusci lekcje i bedziemy mogli chodzic do innych klas ktore beda miec akurat lekcje z tych przedmiotow co my zdajemy... i ch** nam tak pozwala jeszcze leci z tym programem jak popieprzona nawet jak my nie rozumiemy...

u nas tez juz jest wywieszone z ustna. Akurat zdaje dzien po dniu 12 i 13. Tylko wollabym pierw polski a mam angielski... i sie tez strasznie boje ustnej.. a pisemnej wcale.. tak zle i tak niedobrze:P

a co do pogody..mi sie buty rozwalily i sobie juz nie kupie bo sie poklocilam z babcia i powiedzialam zeby mi nie robila laski i laze w adidaskach z morkymi skarpetkami bo akurat snieg spadl a teraz jest ciapa

boze ale sie obzarlam czekolada:P

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 20:03   #1747
vadi
*sportaddict*

LilCoco-szczerze mówiąc nie pamiętam, ale efekty napewno byly szybko
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 20:03   #1748
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Witamm
Ja ledwo zyje po imprezie , ale kac juz minął
Dziewczyyyyny co za impreza to wam mowie hahaha . Poszłysmy do kolezanki gdzie było pare osób i jej sąsiezi faceci . NA początku wszystko super , pijemy sobie kulturalnie itd , potem zaczelismy tańczyć , chłopaki co chwile na jednego ... . No i potem byli juz nieźle wstawieni . My z kolezanką siadłysmy na kanapie i w sumie tańczyli tylko chłopaki .. No to moa kolezanka nagle mowi .: No dobra to faceci uządzaą striptiz dziewczynom ( oczywiscie w żartach ) No to 2 odpieło tylko guziki w spodniach no i tańczyli . A jeden wziął to na poważnie , ściągną spodnie ... potem slipy .. i tak tańczył . Myslałam ze sie tam skończe masaaaaarka !
Jestem świnia bo Tztowi nic nie powiedziałam ze ide .. no ale to jeden jedyny raz . Jakby on sie dowiedział co tam sie działo to by chyba mnie zabił .
Ogolnie imprezka udana tylko moze bez tego ekscesu :/

Un... Girl skąd te buciki ??

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1235492364

vdi co sądzisz o placencie ampułkach ?? i od kogo na all najlepiej kupić ??
Super Ja uwielbiam męskie striptizy Można sie tak pośmiać Raz kumpel zrobił tańcząć specjalnie dla mnie (imprezy jeszcze przed TŻ), ale tak płakałam ze śmiechu, że nic nie widziałam A rok temu w sylwka TŻ i wszyscy chłopacy zrobili striptiz, ale do slipek

Agula - ja nie prowokuję, no chyba ze mini to straszna prowokacja A na szafie nic nie wystawiałam chyba od roku, wszystko już stare i chyba nic już z tego noszę...

Ja cała zimę tez chodze cieńkich sweterkach z krótkim rękawkiem bo mi za gorąco

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-25 o 20:05
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 20:04   #1749
kiiiciiia
Zakorzenienie

a własnie dla zdajacych wos polecam kupienie vademecum operonu wszystko ladnie opisane a u nas babka nawet lekcje z tego prowadzi

Stary 2009-02-25, 20:06   #1750
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Jestem dzisiaj po kolejnym makeupie w szkole wizazu zatkało mnie dzisiaj miałam makijaż weselny w tonacjach różu Byłam zaszokowana nigdy nie malowałam się w ten sposób i wyszło super przynajmniej nauczyłam się czegos nowego i ^ mam wkońcu sesje

Stary 2009-02-25, 20:07   #1751
wantxme
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja kocham Egipt, a Arabowie na blondynki to się ślinią hmm ale są nieprzeciętnie mili..

jak uzyskałaś taki piękny kolor włosów?:roll eyes:

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
ja tez nie cierpie i mam podobnie jak ty - przed i w trakcie kazdego lotu widze juz smierc w oczach. nie umiem sie przelamac po prostu i niczego nie bac. a najdziwniejsze jest to, ze moje pierwsze dwa loty to byl luz, blues, i orzeszki ale od czasu, gdy lecac do chorwacji samolotem nagle ot tak zatrzepalo i przechylil sie gwaltownie o jakies 60% w prawo, az zgaslo swiatlo i stewardessa przewrocila sie na podloge wylewajac tym samym przygotowywana kawe, baby zaczely piszczec, bardzo boje sie latac. i mam nadzieje, ze nigdy nie bede musiala leciec gdzies sama.

straszne! chyba bym umarła..

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
a ja nie cierpie latać samolotami, boje się panicznie -tego że całe moje życie spoczywa w "rękach" jakiejś ogromnej latającej maszyny, i że to taak wysoko boje się do tego stopnia że mi kilka razy łzy poleciały jak startował, no aż słabo mi jest....

i jak na złość latam samolotem od 2-3 lat.. co ok. miesiąc ..w dwie strony. i to dla mnie katorga i mimo to-przełamać się ani przyzwyczaić, ani znormalnieć NIE UMIEM. a jak są torbulencje to żegnam się z życiem hahah ( WSTYD MI TO AŻ PISAĆ)

nie mam już zakwasów po TW...

a jak często takie turbulencje się zdarzają..że tak o tym piszecie? aż tak czesto?

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

Stary 2009-02-25, 20:10   #1752
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
do czego służy płyn MICELARNY? i w czym jest lepszy od żelu do mycia twarzy..? możne je porównywać w ogóle czy to coś zupłnie innego?
UnG

niby, że jest lepszy.. ma oczyszczać bez naruszania jakiejś tam warstwy skóry..

ratunku! od jutra ostra dieta.. zjadłam pół litra budyniu, tosta z serem, 2 kanapki, duże lody z bitą śmietaną, śledzia w pomidorach, pierogi smażone na oleju, pół naleśnika, cukierki, lizaki, dużo jabłek i otręby śliwkowe..
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 20:15   #1753
wantxme
Wtajemniczenie

Cytat:
wanxtme ja jeszcze nic nie umiemale od weekendu zaczynam się już ostro przygotowywać. polak, gegra, niemiec, angol. jestem przerażona!!!a próbne mi poszły bardzo spoko bez uczenia się więc nadzieja jest

vadi - w takim razie ide kręcić a wiesz ile ci dokąldnie cm uciekło i w jakim czasie ? i ile kręciłaś ?
wiesz mi za to próbne nie poszły najlepiej i dlatego tak sie boje a wogóle to dzisiaj sie załamałam bo na niemieckim dzisiaj koleżanka odpowiadała z matury ustnej i tyyyle powiedziała naprawde super ja bym tak nigdy chyba nie powiedziała tylko jakbym sie wykuła a koles do niej że PRAWDOPODOBNIE by zdała!.... no to super się zapowiada!

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
dokladnie... u mnie babka od matmy jeszcze mowila na poczatku ze rozumie ze to klasa maturalna (i humanistyczna) wiec w drugim polroczu nam odpusci lekcje i bedziemy mogli chodzic do innych klas ktore beda miec akurat lekcje z tych przedmiotow co my zdajemy... i ch** nam tak pozwala jeszcze leci z tym programem jak popieprzona nawet jak my nie rozumiemy...

u nas tez juz jest wywieszone z ustna. Akurat zdaje dzien po dniu 12 i 13. Tylko wollabym pierw polski a mam angielski... i sie tez strasznie boje ustnej.. a pisemnej wcale.. tak zle i tak niedobrze:P

a co do pogody..mi sie buty rozwalily i sobie juz nie kupie bo sie poklocilam z babcia i powiedzialam zeby mi nie robila laski i laze w adidaskach z morkymi skarpetkami bo akurat snieg spadl a teraz jest ciapa

boze ale sie obzarlam czekolada:P

z operonu tez słyszałam , że podobno najlepsze vademaca robią:d ja mam z Zielonej Sowy i Grega ale to Geografia .. musze jeszcze kupić do Polskiego. Z wosu nie kupuje bo mam dobre książki w szkole. Z operonu własnie. Ja też jestem klasa humanistyczna ale nikt tego nie może zrozumieć.. na początku roku mówili co innego a teraz robie zupełnie co innego:d ale co tacy sa nauczyciele.. niedługo koniec! ma nadzieje! heh w sensie że zdam jakos przyzwoicie

aa z polskiego to masz juz wszystko przygotowane?na ustną..

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

Edytowane przez wantxme
Czas edycji: 2009-02-25 o 20:16
Stary 2009-02-25, 20:16   #1754
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Maja, mnie tez ona drazni. Bylam na filmie 'kobiety pragna bardziej' i grala tam taka zdzire troche. Wg mnie ma wkurzajacy glos. Ale szczerze, to tylko moje zdanie wyrobione na podstawie zdjec i filmu, wiec nie mog oceniac jej jako czlowieka, bobyc moze jest wspaniala osoba.
Ja też oczywiście sugeruję się tylko jej rolami, zawsze zdziry jej się trafiają.
Przecież nie muszę lubić każdej aktorki
Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Jestem dzisiaj po kolejnym makeupie w szkole wizazu zatkało mnie dzisiaj miałam makijaż weselny w tonacjach różu Byłam zaszokowana nigdy nie malowałam się w ten sposób i wyszło super przynajmniej nauczyłam się czegos nowego i ^ mam wkońcu sesje
Jak ja Ci zazdraszczam....
A kosmetyki macie profesjonalne czy pracujesz na swoich?
Stary 2009-02-25, 20:20   #1755
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Ja kocham Egipt, a Arabowie na blondynki to się ślinią hmm ale są nieprzeciętnie mili..
Nie byłam w Egipcie (jeszcze), ale też słyszałam ze arabowie sa chamsko nachalni, a obce laski traktują jak swoją własność Ja jestem akurat taka, ze bym ich szeeeroko omijała, a jakby jakiś spróbował zbliżyć reke do mojego tyłka dostałby ładnie po buzi.

Tak piszecie czasem dziewczyny o zainteresowaniu (dla was miłym) ze strony facetów, ale ja akurat nie lubię, wręcz nie cierpię jak mnie jakiś na ulicy/sklepie/gdziekolwiek zaczepia/podrywa Od razu go mroże spojrzeniem Wolę kontakt wzrokowy i takie subtelne znaki, lekki flirt, kiedy po prostu wiem, ze sie podobam meżczyźnie Ale zaczepek, gwizdów, pisków, zagadywania nienawidzę i agresję we mnie budzą
Stary 2009-02-25, 20:22   #1756
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też oczywiście sugeruję się tylko jej rolami, zawsze zdziry jej się trafiają.
Przecież nie muszę lubić każdej aktorki

Jak ja Ci zazdraszczam....
A kosmetyki macie profesjonalne czy pracujesz na swoich?
Kosmetyki sa tej firmy co prowadzi szkolenia, sa to ekologiczne naturalne mineralne kosmetyki i ja nie maluje tylko jestem malowana jestem modelka tygodniowy kurs w tej firmie kosztuje ok tysiaca a ja jako modelka podgladam wszystko za darmo

Stary 2009-02-25, 20:27   #1757
vikuniaa
Zakorzenienie

Ja mam kozakow pelno, ale w wiekszosci na obcasach, to na codzien nie chce mi sie w nich chodzic i tez mam czeto mokre skarpety .
Chodzicie w kozakach overknee?
Stary 2009-02-25, 20:30   #1758
Miśka84
BAN stały

Cytat:

Kobietki, kupilam skrzyp i pokrzywe, a na skore pani w aptece poradzila mi bratek. Co o tym myslicie? Zalalam wszystkie trzy torebki w niemal 0,5l kubku i zaraz bde pic
Mi sie Scarlett kompletnie nie podobała nigdy, w "miedzy słowami" wyglądała tak normalnie, że az ble... Ale byłam na maratonie z nią i to chyba było "wszystko gra", grała tam z Mattem Damonem, który na końcu filmu ja mo0rdował, i wyglądała tak niewiargodnie sexy (ale naturalnie), ze aż mi slinka pociekła na jej widok I zrozumiałam o co ludziom chodzi, bo ona ma w sobie sam sex, identycznie jak
M.Monroe
Stary 2009-02-25, 20:30   #1759
lil coco
BAN stały

Cytat:

a jak często takie turbulencje się zdarzają..że tak o tym piszecie? aż tak czesto?
takie lekkie to zawsze szczególnie jak się przebija przez chmury

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Nie byłam w Egipcie (jeszcze), ale też słyszałam ze arabowie sa chamsko nachalni, a obce laski traktują jak swoją własność Ja jestem akurat taka, ze bym ich szeeeroko omijała, a jakby jakiś spróbował zbliżyć reke do mojego tyłka dostałby ładnie po buzi.

jak byłam w egipcie to mnie i tż taki jeden arab zaciągnął do tej ich perfumerii, wchodzimy a tam 3 innych arabów i my sami, patrzymy a on zamyka za nami drzwi, przekręca klucz i podaje dłoń.... z dwoma palcami..myślałam że tam zawału dostane, i w trybie natychmiastowym uciekliśmy stamtąd

oni wciągają na siłę do sklepów, to jest takie nieprzyjemne..i te ich HELOŁ MAJ FREND.
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 20:32   #1760
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Tak piszecie czasem dziewczyny o zainteresowaniu (dla was miłym) ze strony facetów, ale ja akurat nie lubię, wręcz nie cierpię jak mnie jakiś na ulicy/sklepie/gdziekolwiek zaczepia/podrywa Od razu go mroże spojrzeniem Wolę kontakt wzrokowy i takie subtelne znaki, lekki flirt, kiedy po prostu wiem, ze sie podobam meżczyźnie Ale zaczepek, gwizdów, pisków, zagadywania nienawidzę i agresję we mnie budzą
Ja lubię wzbudzać zainteresowanie, lubię czuć się atrakcyjnie, ale podobnie jak Ty lubię kontakt wzrokowy, inteligentny flirt.
Na takie głupkowate i nachalne podrywy reaguję albo złością albo jakimiś wyrzutami do samej siebie za to, że wywołuję takie emocje u takich prostaków.

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Kosmetyki sa tej firmy co prowadzi szkolenia, sa to ekologiczne naturalne mineralne kosmetyki i ja nie maluje tylko jestem malowana jestem modelka tygodniowy kurs w tej firmie kosztuje ok tysiaca a ja jako modelka podgladam wszystko za darmo
Ooo, minerałki
Bycie malowaną modelką może dać naprawdę wiele, bo parę razy byłam malowana przez wizażystki i dzięki nim nauczyłam się np. jak podkreślać załamanie powieki i modelować kąciki zewnętrzne.
Stary 2009-02-25, 20:34   #1761
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz mi za to próbne nie poszły najlepiej i dlatego tak sie boje a wogóle to dzisiaj sie załamałam bo na niemieckim dzisiaj koleżanka odpowiadała z matury ustnej i tyyyle powiedziała naprawde super ja bym tak nigdy chyba nie powiedziała tylko jakbym sie wykuła a koles do niej że PRAWDOPODOBNIE by zdała!.... no to super się zapowiada!

z operonu tez słyszałam , że podobno najlepsze vademaca robią:d ja mam z Zielonej Sowy i Grega ale to Geografia .. musze jeszcze kupić do Polskiego. Z wosu nie kupuje bo mam dobre książki w szkole. Z operonu własnie. Ja też jestem klasa humanistyczna ale nikt tego nie może zrozumieć.. na początku roku mówili co innego a teraz robie zupełnie co innego:d ale co tacy sa nauczyciele.. niedługo koniec! ma nadzieje! heh w sensie że zdam jakos przyzwoicie

aa z polskiego to masz juz wszystko przygotowane?na ustną..
mi probne tez nie najlepiej poszly.Moje pocieszenie-zawsze probne szly mi kiepsko a prawdziwe egzaminy dobrze:P
Ale jeszcze w dzien wagarowicza bede z polskiego pisac-jesli zaplace:d (ah ta moja dyrektorka..nie dosc ze taki dzien to jeszcze placic trzeba:P)

przygotowane..materialy mam Ale jeszcze nie napisalam konspektu:P No ale jutro juz skoncze ksiazke czytac i sie biore za pisanie.

kurcze jakbym wiedziala ze mozna samemu sobie wymyslic temat jesli zaden mi nie pasowal i jesli go zaakceptuja to o nim mowic to bym zrobila dokladnie jak darunia i o narkomanii mowila. Jeszcze w dodatku czytam "my dzieci z dwroca zoo" bo i tak mi pasuje jako tako. A na ten temat bym mogla gadac i gadac...

Stary 2009-02-25, 20:37   #1762
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
mi to sprawia pewną przyjemność i podnosi pewność siebie..
no chyba, że faktycznie są to idiotyczne teksty, gwizdy, mlaski czy co tam oni nie wymyślą to od razu mam ochotę oczy wydrapać..

Cytat:
jak byłam w egipcie to mnie i tż taki jeden arab zaciągnął do tej ich perfumerii, wchodzimy a tam 3 innych arabów i my sami, patrzymy a on zamyka za nami drzwi, przekręca klucz i podaje dłoń.... z dwoma palcami..myślałam że tam zawału dostane, i w trybie natychmiastowym uciekliśmy stamtąd

ja bym chyba padła ze strachu, w takich sytuacjach od razu sobie najgorsze wyobrażam..
pamiętam jak w klubie w Hiszpanii taki jeden ciągle za mną łaził, nie rozumiał 'nie, spadaj' w każdym języku, nie zraziło go to, że zaczęłam po prostu przed nim uciekać i poszedł za mną do damskiego kibla! myślałam, że się popłaczę zaraz, ale na szczęście ochrona go wygoniła..
Stary 2009-02-25, 20:40   #1763
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubię wzbudzać zainteresowanie, lubię czuć się atrakcyjnie, ale podobnie jak Ty lubię kontakt wzrokowy, inteligentny flirt.
Na takie głupkowate i nachalne podrywy reaguję albo złością albo jakimiś wyrzutami do samej siebie za to, że wywołuję takie emocje u takich prostaków.

Ooo, minerałki
Bycie malowaną modelką może dać naprawdę wiele, bo parę razy byłam malowana przez wizażystki i dzięki nim nauczyłam się np. jak podkreślać załamanie powieki i modelować kąciki zewnętrzne.
ja jeszcze póki co nic nowego sie nie nauczyłam , maluje sie tak jak wizaystka mi dorqadzala jak pokzywala ze pasuje do mojej twarzy bardzo mnie pobudowało te,ze wiem jak sie prawidłowo malowac, czekam kiedy bedzie bardziej zaawnasowana technika malowania oczu mam na mysli cieniowanie bo z tym mam zawsze problem

Stary 2009-02-25, 20:42   #1764
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
mi probne tez nie najlepiej poszly.Moje pocieszenie-zawsze probne szly mi kiepsko a prawdziwe egzaminy dobrze:P
Ale jeszcze w dzien wagarowicza bede z polskiego pisac-jesli zaplace:d (ah ta moja dyrektorka..nie dosc ze taki dzien to jeszcze placic trzeba:P)

przygotowane..materialy mam Ale jeszcze nie napisalam konspektu:P No ale jutro juz skoncze ksiazke czytac i sie biore za pisanie.

kurcze jakbym wiedziala ze mozna samemu sobie wymyslic temat jesli zaden mi nie pasowal i jesli go zaakceptuja to o nim mowic to bym zrobila dokladnie jak darunia i o narkomanii mowila. Jeszcze w dodatku czytam "my dzieci z dwroca zoo" bo i tak mi pasuje jako tako. A na ten temat bym mogla gadac i gadac...
Bosz, to jeszcze ktoś czyta tą książke? Ja ja czytałam ponad 10 lat temu hehe Stara jestem
Stary 2009-02-25, 20:43   #1765
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
mi to sprawia pewną przyjemność i podnosi pewność siebie..
no chyba, że faktycznie są to idiotyczne teksty, gwizdy, mlaski czy co tam oni nie wymyślą to od razu mam ochotę oczy wydrapać..

ja bym chyba padła ze strachu, w takich sytuacjach od razu sobie najgorsze wyobrażam..
pamiętam jak w klubie w Hiszpanii taki jeden ciągle za mną łaził, nie rozumiał 'nie, spadaj' w każdym języku, nie zraziło go to, że zaczęłam po prostu przed nim uciekać i poszedł za mną do damskiego kibla! myślałam, że się popłaczę zaraz, ale na szczęście ochrona go wygoniła..

wszystkiego naj solenizantce

Vadi
nie skacze w butach
i przyznaje sie nie robie rozgrzewki nawet nie wem jak ona ma wygladac

fajna ta ksiezka ogladala tez film choc mnie ta tematyka jakos przytlacza mam takie stany handry

Edytowane przez justyss
Czas edycji: 2009-02-25 o 20:44
justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 20:45   #1766
vikuniaa
Zakorzenienie

mnie tez okropnie denerwuja nachalni faceci. Kiedys jeden lazil ze mna cala impreze i prosil, zebym z nim zatanczyla!! Az sie zaczal w psychologa bawic i mowic, ze jestem zakmnieta w sobie, bo nie chce z nim tanczyc . Niezly wiesniak...
A latem bylam na impezie z TZ i tanczlam z nim, hmm, dosc wyzywajaco, bo lubie tak tanczyc z MOIM facetem. Jak TZ poszedl do toalety to podszedl do mnie wianuszek facetow i zaczeli nachalnie ze mna gadac itp. ;/

tez czytalam Dzieci z Dworca ZOO
Stary 2009-02-25, 20:46   #1767
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
wszystkiego naj solenizantce
a dziękuję

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
A latem bylam na impezie z TZ i tanczlam z nim, hmm, dosc wyzywajaco, bo lubie tak tanczyc z MOIM facetem. Jak TZ poszedl do toalety to podszedl do mnie wianuszek facetow i zaczeli nachalnie ze mna gadac itp. ;/
ehh faceci
Stary 2009-02-25, 20:51   #1768
Oddycham69CanYouSee
Raczkowanie

http://www.travelplanet.pl/samolot/o...t,1701998.html
Rodos.
Stary 2009-02-25, 20:55   #1769
wantxme
Wtajemniczenie

ide sie uczyć i spać dobranoc

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

Stary 2009-02-25, 20:56   #1770
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość

Vadi
nie skacze w butach
i przyznaje sie nie robie rozgrzewki nawet nie wem jak ona ma wygladac
pokręc trochę stawami i koniecznie buty
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości