|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
3martyna3 - nawet nie wiesz jak mi miło, że zostałam wyróżniona akurat przez Ciebie ^^ <3
_____________ Kurtyna twego teatru opada Dotykasz ściany i gdybyś mogła, wyssałabyś pewnie z niej tynk Z zapomnianego drzewa nasza miłość jest owocem Jak kleszcz wysysasz ze mnie całą miłość. Jest taka choroba co Twoje nosi imię. Wszystko to boli, lecz nie ból przeszkodą... Czy zemsta zmyje gniew? Zatopić w sobie ostrze by poczuć ulgę. Nie możesz dłużej z całych sił ciągnąc mnie za sobą w przepaść. Moje serce źle się czuje. Zresztą tak jak ja. Nie tak miało być. Chciałam być silna, szczęśliwa, kochana... Co ma się stać niech się stanie. Widocznie nie dla mnie raj... Nie ostrzegł nikt choć każdy widział gdzie dążę i jak jestem słaba. A dziś nie ważne czy dobrą drogą poszłam czy złą. Gdy Twoje serce przestaje bić, tulę do siebie twoją dłoń. Stłumiony ból. Jedyne co mi zostało. Złorzeczę Ci całą sobą, duszą i krwią... Nie starcza słów kochanie, zbyt mocny żal ściska krtań... Chce być z Tobą, ale nie jak kula u nogi... I zobacz we mnie swoją dziewczynę, która krzyczy jak może by zwrócić na siebie Twoją uwagę Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-02-25 o 22:05 |
|
|
|
#3992 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
!!![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
********Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() wow ;o dziewczyny mie wiedzialam ze tyle osob odpowie na moje prodby ;o szok.! Nic już nie będzie tak samo. ` Na zawsze . <3 . ` Myśli wrogiem stały się .. ` Być dla Ciebie cała chcę. ` Twa tak promienna twarz. ` Więc może w innym życiu poczuję co to szczęście. jejq skad ja mam te opisy ;d
|
|
#3993 | |||||||
|
Zadomowienie
|
__ Cytat:
O matko, jak miło ![]() Cytat:
piękne! Kradnę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
truskawkowa1993, kradnę wszystkie, jesteś przee ! ![]() Jej,ale na.cytowałam...przeprasza m, musiałam to zrobić, nie mogłam się powstrzymać x]
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-02-25 o 22:03 |
|||||||
|
|
|
#3994 | ||
|
Rozeznanie
|
dziękuję, słonko
![]() Cytat:
![]() dziekuję bardzo, miło mi. ten wyżej podkradłam ; *** Cytat:
dziekuję ślicznie ![]() Twoje także uwielbiam ; * ___________ Bóg umarł za nas obu.. Chciałabym iść nie wiedząc jak i dokąd. Nadszedł czas na szukanie śmierci, umieranie dzień po dniu. Przepraszam Boże że rzuciłam w Ciebie kamieniem.. Mój Boże, jak ciężko umierać. Chciałabym umieć napisać Ci o moim bólu. Miłość to śmierć, zabierzcie ją ode mnie.
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-02-25 o 22:01 |
||
|
|
|
#3995 |
|
Raczkowanie
|
miłość to nie włącznik lewo prawo on i off. miałeś być przy mnie, pilnować czy nie gubię się. kiedy byłam małym chłopcem, hej. lepiej ci będzie bez niego budzić się. niebo otwarte o wpół do czwartej. to nie wina telefonu, gdy milczy. leżąc na krawężniku opowiadać tobie jak wygląda świat. chłopcy piszą listy z wojny. i to czy zobaczę cię na pewno. musimy kochać, bo ktoś zapisał to w dna. jeśli kiedykolwiek będzie to możliwe, daj mi swoje życie - będziemy mieli życia dwa nie mogę dojść dlaczego ja i ty to my, dlaczego. |
|
|
|
#3996 |
|
Zadomowienie
|
dontlookdown
![]() bananowalaska -bo bylam większa czcionką napisana ![]() opisy 2; Adam ujrzawszy, że Ewa jest naga, innego raju już się nie domagał. Dziś jestem niepoczytalna. Nie podchodź
|
|
#3997 |
|
Raczkowanie
|
-mnie chyba jeszcze ciągnie do Ciebie.
-wstawaj! życie to surfing ,więc nie bój się fal! -szczęście można znaleźć w najmniejszym ziarenku pustynnego piasku... -budzę się codziennie piękniejsza, ale dzisiaj troszkę przesadziłam. ![]()
|
#3998 |
|
Raczkowanie
|
helą, z prośbą spieszę.
otóż. prosiłabym (pilne) o opisy, że nie wiem czy mu zależy.. tzn zależy mu , ale że raz jest taki, a raz siaki (raz gada, że kocha itd, a potem jeden dzień jest taki inny) itp. wiecie chyba o co chodzi xD ![]() szczególnie wielbię ;
![]() na resztę oczywiście też liczę . ![]() *** 'czekała na uśmiech po którym mogłaby przejść na drugi brzeg gdzie jest ciepło i kwitnie tatarak"
Edytowane przez lucyferowa Czas edycji: 2009-02-25 o 22:23 |
|
|
|
#3999 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny macie coś o tym,że jest mi cholernie ciężko i żle
![]() Że juz nie mam siły walczyć, że za bardzo bolą pewne sprawy,że nie daje rady ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4000 |
|
Rozeznanie
|
Sen kocha marzenie - bliskość kocha strach.
Czasem trzeba uciec, to jest najlepsze na kuszenie. I mówisz, że gdyby nie było słów, byłaby miłość. Serce kocha chcenie, Ja kocha się w Ja. To co ważne - pokrył kurz. Wszechświat gwiazdami mruga -życie to dar i twój sługa. Gdy serce mówi TAK, umysł daje do odwrotu znak.
|
#4001 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może się przyda jeszcze : no płakać to ja za Tobą nie będę... może teraz Ty pokaż, że Ci zależy. friends always and forever ? ;| yeah... ;| tym razem ja nie wyciągnę pierwsza ręki. bez Ciebie również dobrze mi ;D nie wiem, nie mam więcej pomysłów, sorry a tak, Pidżama ![]() ps. wyczuwam dobry gust muzyczny xD Cytat:
dziękuję Tyś boska jak zawsze (: Te wyżej kradne ![]() Cytat:
Cytat:
dziękuję i nawzajem ![]() a i te 2 kradnę ![]() dziękuję _________________ zły czas, złe miejsce. życie wiruje. brak usmiechu, brak pocałunku, brak miłości, aż do dzisiaj... ![]() skarbie, nie tędy droga. to wszystko zmienia. źle wpływa.
|
|
#4002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- w tym momencie zwyczajnie odpuszczę - czasami człowiek nie ma już sił. - jak ja teraz - dam za wygraną, bo sił już brak - potrafię być silna, teraz nie mam odwagi zaryzykować. Trzymaj się!
|
|
#4003 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
muszę to napisać bo aż mi się przykro zrobiło ![]() CukrowaPanno . ja czytam Twe opisy , i ciągle czekam na jeszcze !. uwielbiam Twoje małe dzieła ponieważ każdy trafia do mnie w taki sposób że łakomie pragnę więcej . dlatego nie myśl że nikt nie czyta bo ja czytam . zawsze ![]() żeby mnie tu nie spejczowały to : -uśmiechnij się do mnie . tak zwyczajnie . -zrozumieć coś co nie ma sensu . -szczęście - nic które może być wszystkim ![]() -On - dla zasady -pomijająca wszystko .
|
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
ja równieeeeż!
![]() są chwile gdy wolałabym martwym widzieć cię. może powiem ci, jakie lubię wino zakradnij się i pozbaw mnie twarzy a jutro znowu pójdziemy nad rzekę dajesz mi niepozorne myśli i niepokoje czy widzisz te dwie blizny? to slad po moich skrzydłach kocham ten stan papierosy, kawa, ja miły mój zaśmiewają się z nas zjedzmy wszystkich na przystanku, nim przyjedzie tramwaj
|
|
#4005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aż się znów popłakałam... ;( Dziękuje! Strzał w dziesiątke - szczególnie z tym -> czasami człowiek nie ma już sił. - jak ja teraz Edytowane przez dziewczyna z ambicjami Czas edycji: 2009-02-25 o 22:53 Powód: pomyłka |
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to tylko jeden zespol jest co spiewa po niemiecku ? ;] ![]() opisy . - Uśmiechnął się w taki sposób, że gwałt na nim każdy sąd uznałby za usprawiedliwiony. -Zawsze jestem online, włączam facebook`a, cały czas spodziewając się, że sprawdziłeś mój profil -bądź dziś moim tancerzem...w tańcu kryje się namiętność. - /One my knees, I’ll ask Last chance for one last dance / -Na kolanach, będe prosił o ostatnia szanse na ostatni taniec -‘Cause with you, I’d withstand All of hell to hold your hand / - bo z tobą, przetrzymałbym całe to piekło, żeby tylko trzymać cie za ręke -
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
dziś uśmiecha się przez łzy.
on jest blisko obok niej. nieprzewidywalna tak. brzydka ona. brzydki on. rozmarzone myśli. uwiedź ją. zamknij w klatce słów. albo ona albo ja. czuje jeszcze oddech Twój, na rzęsach i na ustach. nie wybaczę i mam gdzieś. usiądźmy sobie na ławce z chmur . może w końcu się ogarniesz, zdejmiesz z głowy koronę - szmato sterowana modą! papierowe słońce, naklejone chmury i udawane szczęście.
|
#4008 |
|
Raczkowanie
|
No wiec ja też miałabym ogromną prośbę do was
Chodzi mi o opisy o tym że ktoś (kolega) mi cos obiecał i ja sie nie moge doczekac spelnienia tej obietnicy... w sensie ze juz dlugo(bardzo dlugo) czekam... i ze boje sie ze sie nie doczekam wogole:P:P Z góry wam ślicznie dziekuje ![]()
|
|
|
|
#4009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- pamięć, może i mam krótką, ale doskonałą! ![]() - każdego słowa dotrzymać trzeba! - może jutro, może dziś?.... ;> - niecierpliwię się Twoją niespodzianką. - chcę to już mieć! czy mogę?... ![]() Tylko takie przyszły mi do głowy!.
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja się cieszę
dużą przyjemność mi zrobiłaś ;* __________ zimne nerwy, a serce jak prodiż jesteś fenomenem mężczyzny odzwyczaiłam się od Twoich ciepłych rąk słodka jak wendeta siedząc na życia szczycie mam do kogo wracać chcę świat obracać siedząc na jego szczycie z porządkiem w głowie może chciałbyś podejrzeć jak wygląda mój świat? nibylandia tu gdzie smak seksu i przestępstw tańczyć dalej życia balet świat nas zmusza do buntu cała ulica błyszczała uśmiechem tego typa życia nie pokolorował Disney życie to regał myśli
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Marudziara
|
Pośród ludzkich szlaków zgubiłam drogę
Czekam tak bardzo,że już tylko szept, dotyk, zapach i nic więcej Sferą marzeń gorących Dotykiem astralnym Skarb niespełniony
|
#4013 |
|
Zadomowienie
|
<333333333333.
serce to tylko mięsień, a każdy mięsień można wyćwiczyć żeby nie bolał, tak jak uda, gdy biegamy. wystarczy wyćwiczyć serce, aby nie cierpieć, aby serce było tylko sercem. jestem jak wiatr, nikt mnie nie zatrzyma, nie ujarzmi. oczekuję pełnego uwielbienia. urodziłam się by umrzeć jako gwiazda. i będę błyszczeć bez względu na ciebie.! kiedy mnie dotknął, przeszła jakaś iskra, poczułam się tak, jakby poraził mnie prądem. tej nocy po raz pierwszy śniłam o tobie. zagrażasz mojemu życiu i zdrowiu, przez ciebie muszę się pilnie skonsultować z lekarzem lub farmaceutą. moje cudowniaste laski <33. od każdej kradnę mnóstwo, mnóstwo i jeszcze więcej.! *;
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2009-02-26 o 10:09 |
|
|
|
#4014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Normalnie mi się miło zrobiło. ). Kochana. ___ _____ Lucyferowa-Obawiam się że nie bardzo pomogę ale spróbuję ;* : -Przepraszam ale zachowujesz się tak,jak chciałbys mnie stracic. -Zmieniasz nastrój,jak dziewczna ubrania. -Raz mnie kochasz.Raz nawet nie widzisz. -Kochasz mnie dzien-a potem odpoczywasz?. ___ ___ __ -To Jakby Poczekalnia Dusz Co Chciałyby Zasnąć -Błądziła myślami gdzieś w przestworzach... -Albo chodź, przytul mnie, albo odejdź i przebacz... Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-02-26 o 10:26 |
|
|
|
|
#4015 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ------------------- Miłość to nie zawody. Nie będę jedyną, która cię zawiedzie. Dokonałeś inwazji w moich snach. Poplątałeś mi marzenia. Zamieniłeś moje noce w bezsenne.
|
|
#4016 |
|
Przyczajenie
|
poczytałam sobie kilkaaaa stronek i tak skromnie stwierdzam ze strasznie smutno tu
nieszczesliwa milosc i w ogole. ja bym poprosila jakies takie bardziej z jajem, suczowate ironiczne i w ogole ;] trza pokazac ze twarde jestesmy xD Rebellious Styrana Envious poklony wam.! *chwila chwila rzeczywistosc chce ze mnie zrobic debila *tupne noga i powiem nie *odwroce sie, nie podziele sie *byles jak mamba, slodki ale przez chwile *a pod lozkiem chowam lizaki o smaku milosci *ej chcesz byc moj.? pasujesz mi do torebki *spojrz w lustro, na czole frajer masz napisane. |
|
|
|
#4017 | |
|
Wtajemniczenie
|
łoh, Skarbie
dziekuje ;**Cytat:
2.czasami patrzę na siebie w lustrze a nawet nie patrzę po prostu czuję że moje oczy gasną .. 3.Wewnętrznie płaczę. Nie widzisz? 4.I przypominają się te zapomniane wspomnienia. Te w których zabrakło mi słów. 5.I can't stop the rain from falling. / nie mogę powstrzymać padającego deszczu .. --------------------- 1.pilnie śledziła jego nadchodzący cień. 2.powietrze stężało od niewypowiedzianej prawdy. 3.Wspominała taniec,w którym nie brała udziału. Załowała. 4.Same ohydne słowa .. 5.Smugi dymu zawzięcie układały się w kształt jej pękniętego serca. 6.W milczeniu które zapadło,próbowała uwolnić się od natrętnych wspomnień. 7.Czerwieni sie. 8.Powietrze wibrowało żarem. Znów był obok. 9.prócz nieuniknionego prostokąta gwiazd,ciemność była nieprzenikniona. 10.jego słowa wzniecały w niej pożądanie. 11.Kusi ją. Przecież widzę. 12.Spotkałam go w autobusie.Napełnił moje życie treścią. 13.Myślę jeszcze czasem o rzeczach które robiliśmy. To wszystko. 14.przeminęło, skończyło się, było.nie wróci. i dobrze. 15.Wszystkie dawne uczucia wygasły już. Witajcie wspomnienia. |
|
|
|
|
#4018 |
|
Raczkowanie
|
tak na chwilę
aromat kawy poranki z Tobą słodki dzień miło i przyjemnie
|
|
|
|
#4019 |
|
Raczkowanie
|
jejj.. jak miło ![]() niespodziewałam się )i Twoje też kradnę.. od dawna ) ![]() Przeprowadźmy mały sprawdzian wytrzymałości duszy na ból. życie ma niebywale nieziemsko słodki smak, moj ulubiony dziś. z gorąca uczuć kipi mi serce, widzisz co robisz ?! moje niebo, wszelkie prawa zastrzeżone, tego skrawka nie oddam lubię sekundy z tobą, zamieńmy je na wieczność; lubię naszą wieczność.
|
|
#4020 |
|
Przyczajenie
|
-Rzeczywistość jest dużo bardziej interesująca, niż życie długo i szczęśliwie.
-Wszyscy pamiętamy z dzieciństwa opowieści do poduszki, o buciku pasującym do nogi Kopciuszka, żabie, która zamienia się w księcia, Śpiącej Królewnie przebudzonej pocałunkiem. Dawno, dawno temu... Żyli długo i szczęśliwie.. Baśniowe opowieści, uplecione z marzeń. Problem w tym, że bajki nie zdarzają się w rzeczywistości. To inne historie, te które zaczynają się w mroczną, burzliwą noc, a kończą – więznąc w gardle. To raczej koszmary zawsze stają się realne. Osobę, która wymyśliła zwrot „żyli długo i szczęśliwie” powinno sie kopnąć w dupę tak mocno... -Kości się łamią... Organy pękają... Tkanka się rozdziera. Możemy zszyć tkankę, naprawić szkody... uśmierzyć ból… Ale kiedy życie się nam rozpada... Kiedy my się załamujemy... Nie ma w tym nauki, nie ma twardych reguł. Musimy wyczuć naszą drogę po omacku. -Zazwyczaj wiemy, co robimy, a kiedy nie wiemyi tak zachowujemy się, jakbyśmy wiedzieli. Wchodzimy zuchwale do nieodkrytych krain, wbijamy flagę w ziemię i zaczynamy rozkazywać ludziom dookoła. To dodaje sił i przeraża jednocześnie. -I w końcu trzeba wstać z ławki rezerwowych i zdecydować... po której jest się stronie. -Odkładamy rzeczy, by potem znów je przywołać. Więc jeśli śmierć nie jest końcem, na co więcej można liczyć? Ponieważ, rzecz jasna, nie możesz liczyć na nic w życiu. Życie jest najbardziej delikatną, niestabilną, nieprzewidywalną rzeczą. Właściwie tylko jednej rzeczy w życiu możemy być pewni. -Więzi, które nas łączą są czasami nie do wytłumaczenia. Łączą nas nawet po tym, gdy wydaje się, że powinny się już zerwać. Niektóre więzi opierają się odległości, czasowi, logice. Ponieważ niektóre więzi są po prostu sobie przeznaczone. -Może słowa ją zawiodły. Czasami... słowa zawodzą. -Kiedy jest się dzieckiem, noc jest przerażająca, z powodu ukrywających się pod łóżkiem potworów. Kiedy dorastamy, zmieniają się potwory... Zwątpienie w samego siebie... Samotność... Żal. I choć jesteśmy starsi i mądrzejsi, wciąż okazuje się, że boimy się ciemności. -Przychodzimy na świat sami i odchodzimy sami. I wszystko co się zdarza między tym. Sprawia, że chcemy znaleźć sobie towarzystwo. Potrzebujemy pomocy, wsparcia. W innym przypadku, jesteśmy sami... obcy... odcięci od innych. I zapominamy... jak jesteśmy ze sobą złączeni. Więc wybieramy miłość... wybieramy życie... i na chwilę... czujemy się trochę mniej samotni. -Nie życzymy sobie łatwych rzeczy. Życzymy sobie coś wielkiego. Rzeczy, które są ambitne, poza zasięgiem. Życzymy sobie ponieważ potrzebujemy pomocy. Ponieważ jesteśmy przestraszeni. I wiemy, że prosimy o zbyt wiele. Pomimo tego wciąż sobie życzymy... ponieważ czasami... się spełniają. -Wierzę w niebo. Wierzę też w piekło. Nigdy nie widziałem żadnego z nich, ale wierzę, że istnieją. Muszą istnieć, ponieważ bez nieba, bez piekła, dążymy jedynie do... więzienia. -Niebo, piekło, więzienie – nikt naprawdę nie wie, dokąd zmierzamy, ani co będzie na nas tam czekać. Ale jedno możemy powiedzieć na pewno, z całkowitą pewnością: że tutaj zdarzają się momenty, które zabierają nas w inne miejsca, momenty, gdy na ziemi mamy niebo. I może teraz to wszystko, co powinniśmy wiedzieć... -Okazuje się, że nie mamy żadnej władzy nad własnym sercem. Warunki mogą się zmienić bez ostrzeżenia. Romans powoduje, że serce wali. Trwoga natomiast... A trwoga powoduje, że serce staje. -I każdy z nas chce zostać bohaterem. -Jednak faktem jest, że jesteśmy tylko ludźmi. Nawalamy. Błądzimy. Nawet najlepsi z nas mają trudne dni. Wciąż przemy naprzód. ____________________ drzwi do percepcji. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

!!

...

.