|
|
#1921 | |
|
BAN stały
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
![]() a mieszkasz z matka dalej? z kazdym ciezko sie zyje.. ona to ona a twoje zycie jest tu i teraz i twoja w tym juz rola zeby zrobic z nego bajke dla siebie! |
|
|
|
|
#1922 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc Paniom
uciekam bo juz kimam przed komputerem |
|
|
|
#1923 |
|
Konto usunięte
|
moj ukryty talent kupilam za 5,99 w markecie
taka tania wersja brzytwy do cieniowania/noza chinskiego, chyba to jest niezdrowe dla wlosa, gdzies czytalam, bo obcina go po ukoscie, a nie na prosto jak nozyczkitaki jakby grzebyk z zyletka, wiec czeszesz sie i tniesz jednoczesnie z matka nie mieszkam od dawna, ale pojawia sie w zyciu, przyjezdza, robi awanture, takie naloty mielismy sie z TZtem wyprowadzac i nie podawac jej nawet adresu, ale dopoki sprawa ze zdrowiem sie nie rozwiaze - nie bede mogla pracowac w swoim zawodzie z TZ sie rozstalismy na jakis czas.. ja bym chyba chciala wyjechac z kraju, poznac troche swiata, chodzic jeszcze na imprezy, a on jest taki spokojny "tatuś" chociaz dzisiaj zrozumialam jak bardzo mi podbudowal poczucie wlasnej wartosci i sily - kiedys uwazalam,z e jestem za brzydka do krotkich wlosow, dzis mowie to tlyko wlosy, moge byc i łysa, poza tym w krotkich mi bardzo ladnie, kiedys nie nosilam krotkich spodenek, rok temu sie przy nim przelamalam, a teraz skracam nogawki, bo te moje sa za grzeczne wybudowal u mnei mega dystans i poczucie wlasnej wartosci i teraz zaluję, ze nie wyszlo... bo to super facet, ale chyba jednak nie dla mnie, chociaz kto wie, moze sie jeszcze nam odmieni |
|
|
|
#1924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a w domku nie mozesz poskakac?? Pushit podziwiam ze mozesz tak o tym mowic ze stoickim spokojem ja chybajestem troche matka polka... ehhJa chce byc blondynka ( ale mi sie zapaliło...podbuduje troszke wloski i moze zaczne zmierzac w kierunku blondu ale nie wiem nie wiem...
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Konto usunięte
|
Milus, tzn o czym, bo wymieszalam troche w tym poscie
chyba widzialam wczoraj Tytke w manufakturze, ale tylko mi sie mignela, wiec nie wiem czy to ona ![]() ja mam wellatona i tez cos mi sie widzi, ze sie bedzie dziad spierał na rudo :/ |
|
|
|
#1926 |
|
Wtajemniczenie
|
o twoim mm nie wiem czy nazwać go "byłym".Kurcze zazdroszcze ci takiego podejscia moze i ja z wiekiem sie tego naucze...oby...
mm a nie wiem wiesz nie mam z nia kontaktu niestety.Ona jest ze swoim byłym chlopakiem i mozna powiedziec ze ma mnie w no cózja byłam wczoraj w manu 3 i pol godziny ale twojej pieknej buzki nie widziałam ![]() Ehh zegar biologiczny mi sie znow przestawił chyba sobie wiec maseczke nałoze na włosy i buzke i moze usne... nienawidzę farbować włosów...bo co bym nie robiła jaka farbę bym nie nałożyła to z ciemnego brązu jest czerń który spiera sie na rudo kur*** bierze. jeszcze raz edytuje ehh Pushit używasz czegoś do włosów zeby je odżywić czy tak sobie w samo pas rosna ? Dziewczyny znalazłam na jednym z watków zdjecie zawodowego pustaka musze sie pouczyc robic taka min...mina typu -ups? a moze jakby tu stad spier**mam jeszcze jedna opcje bardziej wulgarna "chyba popusciłam w gacie"
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-26 o 03:37 |
|
|
|
#1927 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no ja właśnie też, ciągle mi o sufit/lampę/klamkę/łóżko zahacza ![]() Unrepeatable ja Cię widzę w jasnym brązie Cytat:
a co to za sklepik? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w ogóle jestem przerażona, tyle z Was ma problemy, depresję, myślałam, że to się zdarza rzadziej, że nie dotknie mnie ani nikogo kogo znam.. mam nadzieję, że wszystko Wam się poprawi i nie będziecie miały już problemów
|
|||||
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
pushit, zdolna jesteś diabelnie. Włosy układają się jak po wyjściu od fryzjera.
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie zele pilnikiem podwazalam:P
no pushit masz talent milusia pisalam Ci juz rob sobie ten blond a nie przymierzasz sie i przymierzasz ..jak chcsz to juz zawsze Cie bedzie korcic:P A z blondu do brazu latwo wrocic:P |
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Verzara, Moim zdaniem depresja to jedna z najgorszych chorób... ból można złagodzić lekami albo znosić a samotność, poczucie pustki,beznadziei sprawia,że nie jesteś sobą i jesteś jakby w innym wymiarze... ja jak miałam tego doła od tabsów coś a la depresja to mimo,że miałam Tżta itp. czułam się z tym sama... nikt nie potrafił zrozumieć,że mogę po prostu denerwować się przez pojechaniem na zajęcia tak,że nie mogę nic przełknąć (miała takie stany lękowe) albo,że nie wchodzę do marketu bo gdy stoję w kolejce to mam atak paniki.
z tym samolotem to nie jest tak,że idzie się przełamać bo to oczywiste,że jest wygodniejszy ale to jest kwestia psychiki. Ja miałam ataki lęku w miejscach gdzie muszę być i nie mogę ich opuścić ot tak sobie czyli jadący pociąg, sala wykładowa,seans w kinie.... no a samolot na dużej wysokości to już masakra...czułabym się jak w pułapce, na pewno niekomfortowo i odliczałabym minuty do końca. Poza tym chciałabym jechać autokarem żeby po drodze zwiedzić Wenecję i Paryż... moja koleżanka tak jechała do Hiszpanii... co do Arabów to oni mnie zniechęcają do Tunezji i Egiptu:/ ja nie jestem rasistką ale nie potrafię przełamać bariery kulturowej miedzy mną a ludzmi o innym temperamencie... już nawet Włosi, Hiszpanie mają inny sposób bycia niż "nasi faceci" są otwarci, podrywają "wprost".... mnie to odrzuca, lubię mieć dystans do nieznajomych... a Arabowie to już wogóle...gdyby mnie któryś dotknął...brrr no i ogólnie mam straszny dystans do obcokrajowców bo paraliżuje mnie język..mogę znać angielski i umieć się dogadać ale nie odezwę się słowem bo się wstydzę,że powiem coś nie tak i mam głupi akcent... ps. o mamo, co się dzieje na ten Szafie:/ jak bedzie moderator to może bedzie lepiej:/ niektórzy na każdą kreację, która im się nie podoba piszą : niemodne i kicz... jakby to co modne i kiczowate zależało tylko od ich gustu
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-26 o 08:42 |
|
|
|
#1931 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tezchyba mam depresje..
nic mi nie idzie.. moze to glupie..ale szkola mnie doluje bo sobie kompletnie nie radze pierwszy raz w zyciu..moze to smieszne..
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
depresja to dół,który trwa dłużej niż kilka tygodni... nie masz ochoty na nic, nic cię nie cieszy,wszystko jest bez sensu, nie wychodzisz z łóżka bo po co... może to nie depresja tylko taka reakcja na brak słońca..zimą często tak mamy. Ja wiosną zawsze odżywam i mam lepszy humor więc mam nadzieję,że z tobą też tak bedzie ![]() fajnie też stawiać sobie jakieś cele/nagrody i jak się ich oczekuje to czas szybciej i milej upływa np. jakiś fajny wyjazd w majowy weekend, albo zakupy za dwa tygodnie, albo wyjazd wakacyjny,impreza w kwietniu... jak się na coś tak przyjemnego czeka to wtedy nie ma poczucia bezsensu i czas lepiej upływa.
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
bossssko dziekuje
|
#1934 |
|
Rozeznanie
|
heeej, ale mnie tu dlugasnie nie bylo!
czeko, ładny av , reka juz dziala?domyslam sie, ze ktos tu znowu zrobil nalot i nazwal AG pustakami ?aaah zkoda, ze opuscilam ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- maja Ty tez masz super foto zuzunia, od Twojego padlam, co to za kolor wlosow?!?!?!?! straaasznie taki chce miec!! baaardzo mi sie podoba, spowiadaj sie szybko, co za farba
|
|
|
|
#1935 |
|
BAN stały
|
Niestety nie mogę robić weidera
tak mnie boli w stawach biodrowych że szok...buuuuu....Mój adorator koniecznie chce się ze mną spotkać...oj sama nie wiem.. powinnam się spotkać? Niech on nie oczekuje za wiele bo ja nie mam ochoty na romanse.. |
|
|
|
#1936 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Pushit - twardzielka z Ciebie, wiesz?
|
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1938 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
telepatia jakaś![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
|
|
#1939 |
|
Rozeznanie
|
oj krokodylek
![]() przynajmniej ktos, dziekuje
|
|
|
|
#1940 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero wstalam.
Czekolado, poradzilam sobie z tym sama, trwalo to wszystko ok. 1 roku. Bralam czesto tbl. uspokajajace, chodzilam spac do rodzicow do pokoju... Jak bylam sama w domu, to tylko plakalam, potrafilam plakac kilka godzin dziennie. Nie chce juz o tym pisac, bo lapie dola... Pushit, y agentko, supe te wlosy obcielas . I niezle babce na szafie pojechalas .
|
#1942 |
|
Konto usunięte
|
oj milus u mnie dystans to zalezy od dnia tak naprawde, ostatnio jest dobrze, ale ja nawet nie wiem dlaczego, wiec jak sie skopie, to tez nie bede wiedziala dlaczego
a olsenka ma mine troche jak moj kotek "o shit, o shit" ![]() jak zaczelam rozjasniac te klaki to kupilam sobie sporo drogich kosmetykow do wlosow, mialam ampulki aqua oleum kerastase i maseczke do wlosow grubych, odzywki klorane z granatem i olejem z norek, nie wychodze z lazienki bez nawalenia na glowe jedabiu biosilka albo waxa, maseczki waxa tez uzywalam dlugo, tej zielono-brazowej, jak nie mam kasy moim faworytem jest zolta mska elseve, no i jeszcze uzywalam pomaranczowego albo zielonego serum avonu no i kija to dalo, bo wlosy rozjasniania nie wytrzymały, po 4 mcach sobie "poszły" a kolor tez zawsze wychodzi mi czarny, podobno jakas dziewczyna, zeby miec braz robila ciemnym blondem wczoraj uznalam,z e zaoszczedzilam na fryzjerze, wiec poszlam sobie zorbic prezent ![]() vadi no co ty, ja mieczak i boidudek jestem ![]() vikunia kiedys, pewnego dnia.. dostane za swoje zdanie na tym forum bana, ale jeszcze nie teraz
Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-26 o 10:52 |
|
|
|
#1943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Klatka ten 'royal cos tam' jest do picia ?? to nie tabletki ? napisz mi dokładnie co łykałaś i co piłas . |
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
cudne majtusie
uwielbiam bielizne z ny .Kurcze, a ja siedze z ilkiem kubkiem skrzypu i pokrzywy przy kompie, zaraz sie zabiore za prace z ang. Mozecie cos polecic do mycia buzi? ![]() Chyba zaczne korzystac z obrodziejstwa solarium .
|
#1945 |
|
Konto usunięte
|
ja bede musiala sie z solarium przeprosic bo jestem biała jak sciana
bratka nie znam, ale kiedys lykalam skrzyp, pokrzywe i drozdze i mialam super paznokcie, na wlosy to tez podobno swietnie dziala do mycia w sensie cos z mazideł, czy jakis kosmetyk do mycia taki gotowy do kupienia, a i do mycia z uzyciem wody? mnie rozbroil ten napis w stylu go-go na tylku, musialam kupic |
|
|
|
#1946 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1947 |
|
Raczkowanie
|
naprawdę daje efekt oplenizny? czy tylko pomaga w opalaniu
|
#1948 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1949 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem jakby bylo bez opalania bo akurat korzytsalam z solarium w tamtym okresie ale tak jak juz pisalam wczesniej-opalalam sie na taki siwezy, swietlisty ale gleboki brazik (co przy mojej karnacji bylo niewyobrazalne
), skora nie schodzila, nie przypiekala sie, od razu na brazowao mnie lapalo (to tez u mnie nowosc )i dluzej sie utrzymywala opalenizna. Tez musze znowu go sobie kupic
|
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzilo mi o cos do nycia z uzyciem wody, jakis zel czy cos.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

ehh
ale twojej pieknej buzki nie widziałam 

niby ze naturalny tak się jej przesunął?

, reka juz dziala?
)