Walka o zdrowe i piękne włosy :) -część III - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-25, 22:45   #2941
Vahina
Raczkowanie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :) -część III

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Jak można porównywać włosy latynosek do włosów Polek?

Bardzo prosto,nie mozna uogolniac ze jak latynoska to juz ma nie wiadomo jakie wlosy,one maja nawet niekore blond wlosy i niebieskie oczy,maja wlosy proste krecone,cienkie grube,lysieja,choc generalnie raczej maja grube wlosy.

Tym bardziej jest na miejscu porownywac wlasnie latynoskie wlosy do polskich.Bo skoro NAWET kobiety z kraju ameryki poludniowej o pieknych grubych wlosach nie katuja swoich wlosow codziennie prostownica,to tym bardziej Polki ktore z zpowodu genetycznie uwarunkowanych cienkich wlosow podatnych na niszczenie nie powinny meczyc ich tak wysoka temperatura.

Wiec doprawdy nie rozumie twojego pytania,zdziwienia?:confu sed:
Vahina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 22:46   #2942
Lidziorek
Przyczajenie

Witam wszystkie włosomaniaczki!!

Jeśli chodzi o moje włoski to są długie....takie prawie po pas ale pocieniowane...a chcę mieć je wszystkie równe ) więc zapuszczam...zapuszczam.. . i nieźle mi idzie

Mam jednak jeden wielki problem nie mogę zrezygnować z prostownicy...;/ bez niej mam jedną wielką szopę na głowie!! Powiem dla swojej obrony, że przez ostatni miesiąc prostowałam tylko dwa pasma koło twarzy...ale to tylko przez miesiąc...nie mogłam już patrzeć na te głupie puszące się końce!!Nie znoszę ich!! Marzą mi się takie sypkie

Chciałabym zapytać Was drogie wizażanki o usuwanie silikonów z włosów(jak?czym?co potem?), bo chyba właśnie dlatego nie mogę dojść z moimi włoskami do ładu... coś robię nie tak...hmmm zły szampon??-ale które są dobre??;/ coś nie po kolei nakładam??;/

Wiem, że ten temat na forum pojawiał się pewnie nie jeden raz ale niestety bywam tutaj rzadko, nie mam po prostu czasu. A jak już zjawię się tutaj to tylko na chwilkę więc i tak nie mam czasu by przeczytać całe forum...(

Proszę o pomoc...
Lidziorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 22:52   #2943
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lidziorek Pokaż wiadomość
Witam wszystkie włosomaniaczki!!

Jeśli chodzi o moje włoski to są długie....takie prawie po pas ale pocieniowane...a chcę mieć je wszystkie równe ) więc zapuszczam...zapuszczam.. . i nieźle mi idzie

Mam jednak jeden wielki problem nie mogę zrezygnować z prostownicy...;/ bez niej mam jedną wielką szopę na głowie!! Powiem dla swojej obrony, że przez ostatni miesiąc prostowałam tylko dwa pasma koło twarzy...ale to tylko przez miesiąc...nie mogłam już patrzeć na te głupie puszące się końce!!Nie znoszę ich!! Marzą mi się takie sypkie

Chciałabym zapytać Was drogie wizażanki o usuwanie silikonów z włosów(jak?czym?co potem?), bo chyba właśnie dlatego nie mogę dojść z moimi włoskami do ładu... coś robię nie tak...hmmm zły szampon??-ale które są dobre??;/ coś nie po kolei nakładam??;/

Wiem, że ten temat na forum pojawiał się pewnie nie jeden raz ale niestety bywam tutaj rzadko, nie mam po prostu czasu. A jak już zjawię się tutaj to tylko na chwilkę więc i tak nie mam czasu by przeczytać całe forum...(

Proszę o pomoc...
Prostownica nie musi być wrogiem włosów, tyle że trzeba ją używać z głową i nie zapominać o kosmetykach termoochronnych!!
Co do silikonów, to one raczej nie powodują, że włosy się puszą, wręcz przeciwnie . Zmywa się je zwykłym szamponem posiadającym w składzie SleS lub SLS, czyli ponad 90% drogeryjnych szamponów.
Ja na twoim miejscu postawiłabym na nawilżanie i regeneracje włosów. I zakupiła kosmetyk termoochronny jeśli go jeszcze nie posiadasz.
Przeczytaj to: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250381
Jak zastosujesz zawarte tu metody/porady powinno być lepiej.
aeronauta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 22:54   #2944
Vahina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
heh latynoski i azjatki mają takie włosy, że raczej żadko która coś z nimi robi (może kręcą) bo mają włosy idealne - często grube i gęste

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Dziękuje za rady
Ja wsumie też dużo ćwicze bo chodze co drugi dzień na fitness, ale nie bede ryzykowała

Nie.... maja ciezkie do ujarzmienia wlosy,przeciez wiadomo ze grube geste wlosy tez sa problematyczne...
Vahina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 23:34   #2945
dontknow
Zakorzenienie

GG do dontknow

Cytat:
Napisane przez Vahina Pokaż wiadomość
Nie.... maja ciezkie do ujarzmienia wlosy,przeciez wiadomo ze grube geste wlosy tez sa problematyczne...
oj są, są widzę, że tutaj jakaś zagorzała dyskusja się toczy ;>
Stary 2009-02-25, 23:39   #2946
mal
Rozeznanie

Dziewczyny probowalam doczytac sie tego przez wyszukiwarke i tyle tych watkow niby wyskoczylo, szukalam dalej i nie moge sie doczytac informacji na temat metody mycia wlosow OMO. Moje nurtujace pytania to:
- odzywke na pocztaku klade na cala dlugosc wlosow czy na koncowki? ( jesli na cala dlugosc wlosow to wmasowywujecie ja przy skorze?)
- ile trzymacie odzywke przezd myciem
- lepszy efekt uzysukeje sie nakladajac udzywke na suche wlosy?
Wszystkie pytania dotycza pierwszego O czyli przed umyciem wlosow
Z gory dzieki za odp.
mal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 09:05   #2947
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo prosto,nie mozna uogolniac ze jak latynoska to juz ma nie wiadomo jakie wlosy,one maja nawet niekore blond wlosy i niebieskie oczy,maja wlosy proste krecone,cienkie grube,lysieja,choc generalnie raczej maja grube wlosy.

Tym bardziej jest na miejscu porownywac wlasnie latynoskie wlosy do polskich.Bo skoro NAWET kobiety z kraju ameryki poludniowej o pieknych grubych wlosach nie katuja swoich wlosow codziennie prostownica,to tym bardziej Polki ktore z zpowodu genetycznie uwarunkowanych cienkich wlosow podatnych na niszczenie nie powinny meczyc ich tak wysoka temperatura.

Wiec doprawdy nie rozumie twojego pytania,zdziwienia?
Bo to jest chyba jednak inny typ włosa - sama piszesz, że latynoski "generalnie raczej maja grube wlosy". A Polki generalnie raczej mają cienkie włosy. Tyle.

PS. Nie, nie niszczę włosów wysoką temperaturą. Nigdy nie miałam w domu prostownicy i nie zamierzam mieć. Suszarki używam sporadycznie.
Stary 2009-02-26, 09:05   #2948
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mal Pokaż wiadomość
Dziewczyny probowalam doczytac sie tego przez wyszukiwarke i tyle tych watkow niby wyskoczylo, szukalam dalej i nie moge sie doczytac informacji na temat metody mycia wlosow OMO. Moje nurtujace pytania to:
- odzywke na pocztaku klade na cala dlugosc wlosow czy na koncowki? ( jesli na cala dlugosc wlosow to wmasowywujecie ja przy skorze?)
- ile trzymacie odzywke przezd myciem
- lepszy efekt uzysukeje sie nakladajac udzywke na suche wlosy?
Wszystkie pytania dotycza pierwszego O czyli przed umyciem wlosow
Z gory dzieki za odp.
Odżywkę na początku kładziesz mniej więcej od ucha w dół, na suche lub mokre włosy (wg mnie lepiej na mokre, ale podobno nie ma to większego znaczenia). Potem od razu po jej nałożeniu myjesz szamponem (bo ona ma tylko chronić twoje włosy przed szamponem, a nie odżywiać), a później nakładasz znowu jakąś odżywkę (już taką która ma ci je odżywić).
Stary 2009-02-26, 09:08   #2949
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez mal Pokaż wiadomość
Dziewczyny probowalam doczytac sie tego przez wyszukiwarke i tyle tych watkow niby wyskoczylo, szukalam dalej i nie moge sie doczytac informacji na temat metody mycia wlosow OMO.
Spróbuj skorzystać z opcji "pokaż posty" w wyszukiwarce ogólnej, lub "przeszukaj ten wątek" w wyszukiwarce, która pojawia się po otwarciu danego wątku.

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 09:47   #2950
mal
Rozeznanie

Dzieki
mal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 11:00   #2951
doruś
Zadomowienie

Cytat:
pewnie są ja niestety nie mam takiego "problemu" Ale jedno jest pewne: włosy grube i gęste są mega efektowne czy się kręcą/faluja czy są proste!!!

Chciałam się pochwalić, że ufarbowałam włosy na ciemny brąz Castingiem. To już drugie farbowanie tym szamponem i za każdym razem jestem nim zachwycowa. To najlepsza koloryzacja włsów moim zdaniem

Edytowane przez doruś
Czas edycji: 2009-02-26 o 11:01
doruś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 16:24   #2952
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam się pochwalić, że ufarbowałam włosy na ciemny brąz Castingiem. To już drugie farbowanie tym szamponem i za każdym razem jestem nim zachwycowa. To najlepsza koloryzacja włsów moim zdaniem
Zgadzam się, pierwszy raz farbowałam właśnie Castingiem, wprawdzie kolor wyszedł zupełnie inny niż się spodziewałam (orzech laskowy miał być, a ja miałam prawie marchewkę), ale włosy przynajmniej dobrze wyglądały. Żaluję, że nie sięgnełam wtedy po inny kolor tej samej serii, tylko po Palette

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 16:43   #2953
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Cytat:
pewnie są ja niestety nie mam takiego "problemu" Ale jedno jest pewne: włosy grube i gęste są mega efektowne czy się kręcą/faluja czy są proste!!!

Doruś farbowałaś Castingiem na włosy naturalne czy juz farbowane? Ja mam pasemka blond, duzo robione rozjaśniaczem. Czy jakbym zafarbowała jakimś blondem to ładnie by pokryło te pasemka i ujednoliciło kolor? Jak sądzisz? Bo odrost mam ciemny blond..
Stary 2009-02-27, 09:34   #2954
podusia
Rozeznanie

uff doczytała wątek wreszcie bardzo fajne porady można tu znaleźć. ja też staram się odżywiać i regenerować włoski bo po regularnym używaniu prostownicy nie było z nimi za dobrze. nakładam różne maseczki,staram się już nie prostować ,ale jeśli to robie to używam, czegoś żeby je w miare chronić a potem przy myciu nakładam duuuużo maseczki lub odżywki.wczoraj umyłam włoski szamponem babydream,wtarłam w skórę głowy waxa a w reszte włosów maseczke z rossmana,a jak to spłukałam to jeszcze płukanke ze skrzypu zrobiłam i dziś są zaskakująco puszyste.staram sie je zapuścić do takiej długości żeby nie wywijały sie na końcu szyji,wtedy prostownica pójdzie na dłużej w odstawkę co do witaminek to na włośy łykałam kiedys silice ale odstawiłam bo w innych częściach ciała bardzo szybko rosły mi włosiska zażywam takie "zwykłe"witaminy,tera z łykam maxivit dla niej,olejek rycynowy od czasu do czasu,i zależy co mi tam jeszcze w ręce wpadnie.pamiętam że bardzo mocne i takie fajne włosy miałam gdy kiedys regularnie używałam szampon joanna rzepowy 2w1,w takim opakowaniu którego chyba juz nie ma,bardzo szybo widziałam różnicę w długości,jednak przez to że przerwy nie robiłam w stosowaniu nabawiłam sie lupieżu i podrażnionej skóry głowy i musiałam odstawic.narazie do fryzjera nie będe chodzić bo po ostatnich wizytach mam krótsze niz zawsze,a grzywke sama będę ciachać bo zawsze jak tylko z grzywą szłam to mi przody ciachali "żeby pasowało do grzywki ".pokrzywkę piłam,ale codziennie wypijam2-3 szklanki herbaty zielonej.moja kumpela dziwi sie że chce mi sie "paprać " z włosami ( ona uzywa tylko szampon i jej wystarcza )ale gdyby nie to że ciagle cos z nimi robię to miałabym ich napewno mnie,bo pamietam jak mi leciały z głowy przy każdym myciu jak nic nie robiłam.
Zawsze chce mi się śmiać gdy cos nakładam na głowę a rodzice mówią że mi wypali to włosy i będę łysa. Albo znienawidzony tekst taty : " tyle tego nakładasz,a efektów żadnych " grrrr okropność

Edytowane przez podusia
Czas edycji: 2009-02-27 o 09:41
podusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 09:48   #2955
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość
Zgadzam się, pierwszy raz farbowałam właśnie Castingiem, wprawdzie kolor wyszedł zupełnie inny niż się spodziewałam (orzech laskowy miał być, a ja miałam prawie marchewkę), ale włosy przynajmniej dobrze wyglądały. Żaluję, że nie sięgnełam wtedy po inny kolor tej samej serii, tylko po Palette
Palette... nie wspominam dobrze tej firmy ani z farb ani z szamponów/szamponetek koloryzacyjnych. Dla mnie dramat. A Tobie jak się spodobało???

Cytat:
Napisane przez kochaneczka Pokaż wiadomość
Doruś farbowałaś Castingiem na włosy naturalne czy juz farbowane? Ja mam pasemka blond, duzo robione rozjaśniaczem. Czy jakbym zafarbowała jakimś blondem to ładnie by pokryło te pasemka i ujednoliciło kolor? Jak sądzisz? Bo odrost mam ciemny blond..
Ja miałam od głowy do ucha swoje włosy średni/ ciemny brąz a od ucha w dól różne kolory - pozostałości po wcześniejszych farbowaniach. Casting wczystko ładnie i jednolicie pokrył. Kolor wyszedł dość ciemny ale to się spłucze Wydaje mi się, że w Twoim przypadku również ujednoliciło by kolor.
Stary 2009-02-27, 10:15   #2956
kellunia1984
Raczkowanie

Cytat:
Palette... nie wspominam dobrze tej firmy ani z farb ani z szamponów/szamponetek koloryzacyjnych. Dla mnie dramat. A Tobie jak się spodobało???

Ja też nie lubie tej firmy, moja fryzjerka mówi, że to najgorsza firma na rynku i rozjaśnianie z tej farby wychodzi rude, a nie blond. Co w przypadku innych firm jest realne.

Ilonka jestem

Odchudzanie 22.01.2009
53 52 51 50 - 49 - 48 - 47 -46- 45
kellunia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:33   #2957
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie tragedia. Tzn tak, po tych rudych, które wyszły Castingiem, zrobiłam jasny brąz Palettem, wyszedł bardzo ciemny brąz, na początku mi się podobał, ale zaczął się zmywać więc po jakimś 1-1,5 miesiąca zafarbowałam drugi raz i wyszło brzydko. Tak nienaturalnie i plastikowo, jakieś niekorzystne światlo jeszcze do tego i nie mogę na ten kolor patrzeć. Tydzień temu postanowiłam, że zaczynam się tego pozbywać i wracam do naturalnego koloru. Poszłam do fryzjerki, która nałożyła mi jakąś jaśniejszą farbę (chociaż nie obiecywała, że da się cokolwiek z tym zrobić) i rozjaśniły się chyba o ton, podcięłam sporo włosów z tyłu, teraz zapuszczam przód i grzywkę, resztę będę regularnie podcinać Więc jest ciut lepiej Ale Palette (a na razie w ogóle jakich kolwiek farb) nigdy więcej.

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 14:06   #2958
Finlora
Zakorzenienie

Poddaję się - jak już kiedyś się żaliłam - nigdy nie prostowałam włosów, od roku nie farbuję, baardzo rzadko zdarza mi się suszyć, dbam o nie itd i co? I wyglądają jak siano Doszłam do wniosku, że chyba po prostu mam taką fakturę włosa, że są takie szorstkie i sianowate i takie będą choćbym nie wiem co z nimi robiła Poza tym pielęgnacja kosmetykami bez silikonow faktycznie może im nie służyć więc spróbuję wrócić na poczatek do serii Timotei do włosów blond, jakieś silikony to to chyba ma i cos kojarzę, że kilka lat temu całkiem nieźle mi służyło - chyba, że skład zmienili...

Edit. Ma denata w składzie...

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2009-02-27 o 14:20
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 14:19   #2959
podusia
Rozeznanie

tak sobie czytałam na forum że maska gloria jest bardzo dobra, widziałam u siebie w drogerii emulsje gloria,kosztuje około 4zł i chyba ja kupię

Stary 2009-02-27, 15:44   #2960
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Poddaję się - jak już kiedyś się żaliłam - nigdy nie prostowałam włosów, od roku nie farbuję, baardzo rzadko zdarza mi się suszyć, dbam o nie itd i co? I wyglądają jak siano Doszłam do wniosku, że chyba po prostu mam taką fakturę włosa, że są takie szorstkie i sianowate i takie będą choćbym nie wiem co z nimi robiła Poza tym pielęgnacja kosmetykami bez silikonow faktycznie może im nie służyć więc spróbuję wrócić na poczatek do serii Timotei do włosów blond, jakieś silikony to to chyba ma i cos kojarzę, że kilka lat temu całkiem nieźle mi służyło - chyba, że skład zmienili...

Edit. Ma denata w składzie...
ja jak myje dzieciecymi szamponami to mam masakre , wiec mysle ze silikony tez sluz moim wlosom

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 16:11   #2961
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez podusia Pokaż wiadomość
tak sobie czytałam na forum że maska gloria jest bardzo dobra, widziałam u siebie w drogerii emulsje gloria,kosztuje około 4zł i chyba ja kupię
Emulsja też była wychwalana, ale chyba bardziej do mycia niż jako odżywka, ale warto wypróbować
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 17:04   #2962
kasiabeee2
Przyczajenie

co sadzicie o masce kanebo intensiive hair

co sadzicie o masce kanebo intensive hair
kasiabeee2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 17:05   #2963
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja się poddałam jakiś czas temu - moje włosy bez choćby lekkiego silikonu też są niezbyt atrakcyjne - sianowate bym rzekła Więc amodimethicone na czuprynę i jest nieźle Ale tylko w odżywce - szampon bez silikonów musi być, bo inaczej... matowa masakra

Edytowane przez pani-jesień
Czas edycji: 2009-02-27 o 17:06
pani-jesień jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 17:46   #2964
podusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Emulsja też była wychwalana, ale chyba bardziej do mycia niż jako odżywka, ale warto wypróbować
wypróbuje napewno,bo akurat dzis skończę maseczkę rosmanową,jutro po nia polecę

Stary 2009-02-27, 18:44   #2965
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Ja się poddałam jakiś czas temu - moje włosy bez choćby lekkiego silikonu też są niezbyt atrakcyjne - sianowate bym rzekła Więc amodimethicone na czuprynę i jest nieźle Ale tylko w odżywce - szampon bez silikonów musi być, bo inaczej... matowa masakra
Czyli będę musiała przeprosić się z silikonami No, niech już będzie to dimethicone w odżywce
Chociaż kupiłam ostatnio maskę Mypy z masłem shea, ona z tego co kojarzę ma właśnie dimethicone i moje włosy wyglądają dokładnie tak samo jak bez tego
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 19:04   #2966
lilyblack
Zadomowienie

oj dziewczyny Moje włosy to było rok katowane prostownicą i 2 razy farbowane czarną farbą Palette ( nie wiedziałam, ze jest taaaka zła.. ) i chyba nie ma już dla nich ratunku.. suche, zniszczona ( zwlaszca końcówki - 3 lub 4 cm ) :|

mogłybyście polecić mi jakieś odżywki, maseczki, balsamy które ja naprawdę zregenerują ? i poprawią ich wygląd ? Baaardzoo proszę Piszcie co wam pomogło bo ja już nie mogę patrzeć na te moje włosy :|

( ps. jak nie sprawi to problemu, mogłybyście podać ceny i gdzie je dostanę czy coś ? )
Stary 2009-02-27, 19:12   #2967
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilyblack Pokaż wiadomość
oj dziewczyny Moje włosy to było rok katowane prostownicą i 2 razy farbowane czarną farbą Palette ( nie wiedziałam, ze jest taaaka zła.. ) i chyba nie ma już dla nich ratunku.. suche, zniszczona ( zwlaszca końcówki - 3 lub 4 cm ) :|

mogłybyście polecić mi jakieś odżywki, maseczki, balsamy które ja naprawdę zregenerują ? i poprawią ich wygląd ? Baaardzoo proszę Piszcie co wam pomogło bo ja już nie mogę patrzeć na te moje włosy :|

( ps. jak nie sprawi to problemu, mogłybyście podać ceny i gdzie je dostanę czy coś ? )
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250381
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 19:14   #2968
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilyblack Pokaż wiadomość

Popalone końcówki obetnij, bo mała szansa że je jakoś odratujesz. Na odżywienie włosów ciężko coś komuś doradzić, bo różnym ludziom różne rzeczy pasują. Przejrzyj tą ściągawę: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250381
Zakup może wax l'biotika do włosów suchych i zniszczonych, wypróbuj domowe maseczki, nawilżanie olejami. Poszperaj też w KWC na pewno znajdziesz tam coś dla siebie.
Stary 2009-02-27, 19:14   #2969
lilyblack
Zadomowienie

dziękuję pięknie
Stary 2009-02-27, 19:17   #2970
maugoszatka
Wtajemniczenie

dołączam się, muszę mniej więcej nadrobić wątek.
Mój naturalny kolor włosów to rudy.
Farbowałam włosy na wszystkie kolory w tym czarny. Na początku września zdekoloryzowałam właśnie z czarnego i pozostały mi 3 kolory - czarny (na dole) czerwony po środku i odrosty (jasny rudy prawie blond). W tym miesiącu podciełam czarne końcówki i mam już tylko 2 kolory czekam aż odrośnie mój naturalny. Włosy jak wiadomo są zniszczone i wysuszone. Tak więc- zaczynam

maugoszatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości