|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Fantazjuję wyobraźnią ^^
..oddycham wspomnieniami... Boje się, że nie spojrzysz już na mnie tak samo Tańczę zaklęta na wietrze Porzucona do granic wytrzymałości chmury tworzą na niebie ponure wzory uśmiecham się kącikiem ust.. oglądam księżyc przez srebrne żaluzje ![]() jakby wróżka odczarowała parę oczu wpatrzonych w siebie z uśmiechem Mony Lisy ![]() Niewidoczna dla nieczułych oczu ... Kobieta bez twarzy i serca której na imię Samotność. a gdzie ta nasza wspólna miłość ?? Jesteś echem mych własnych myśli bo tylko ja tak lubię kłamstwa ...
|
|
#4082 |
|
Rozeznanie
|
Little Ballerina - dziękuję, bardzo mi miło ;*
__________________ Niebo gwiazdami łzawi Zostać chcę, gdzie losu smak bardziej słodki niż miód Chcę w iluzji tonąć Puste oczy pełne kłamstw Miłość zaklęta w lustro - odbija resztki uczuć poniżonych serc Balet naszych serc wciąż kręci się w morderczym tańcu W lustrze moich pragnień widzę tylko ciebie Zasadzasz we mnie zło Tulisz mnie w rytmie walca W morzu przeciwieństw tonę Gorzka pokuta, słodki grzech Kiedy powietrza brak... Myśli zaklęte w smutek Chcąc oszukać przeznaczenie a ja milcząc powoli ginę. Na twarzy pusty grymas mam Instynktownie zaciskam dłonie Częstuję mdłym uśmiechem Skamieniałe słowa |
|
|
|
#4083 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
_________________________ __________________ no tak, wyprać, powiesić, wysuszyć - ile razy będzie ten zabieg przechodziło moje serce?
na zabój. na amen musiałam wyrzucić twoje skarpetki, pozbyć się maszynki do golenia o. wyszedłeś. świat pozostał. nawet zegarek chodzi dalej. skieruj się w stronę drzwi i zamknij je od drugiej strony przy Tobie blaknę, wtapiam się w kolor ściany
|
|
#4084 |
|
Zadomowienie
|
Może komuś coś:
Chłód kafelek. Chwilowa mgła. Ale próbować warto. Nawilżam twarz szczęściem. Cmentarzysko marzeń i myśli. Przeglądałam się w jego oczach. Plaster z najczulszych słów. Szkoda tych snów, które się bez nas wyśniły. Czy nikt Ci nie mówił, że tani kit kuje w oczy? Jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką. Urwane zdanie z niewypowiedzianym kocham. To nawet nie był sen, zaledwie pijackie omany. konsumuje każdy moment, delektuje się chwilami Jest tak brudno i ciemno, że pękają oczy. Pamiętnik pisany miłością. Chyba polubiłam swój gatunek. Szukaj mnie cierpliwie dzień po dniu. Tam podąża człowiek. W paranoje tłumu. Miłość to obrzydliwe destrukcyjne uczucie. Strzeż się słońca, w słońcu tęskni się najbardziej. Nie ma nic gorszego niż pijana kobieta, kochanie ![]() Jesteś mój, chodź jeszcze o tym nie wiesz. Miasto rzadko śpi, jak się budzi to z kacem.
|
#4085 |
|
Rozeznanie
|
Piramida rozczarowań
Życie jest tajemnicą, która wymyka się wszystkim definicją |
|
|
|
#4086 |
|
Rozeznanie
|
Jejciu taki komplement od Ciebie
dziękuję ![]() Little Ballerina dziękuję Słońce ;* Cudowna jak zawsze ![]() ____________ Z Tobą śmieję się najgłośniej. Do kolacji umaluję rzęsy. Oprzesz się o nie jak o ścianę. Jeszcze mam na plecach wilgoć od wcierania ciebie. Szybko wyparowałeś ze mnie, wyschłeś w ręcznik. Ciemne oczodoły okien.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-02-26 o 20:42 |
|
|
|
#4087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a powyższy tekst zabieram, cudny ![]() __________________
|
|
#4088 |
|
Raczkowanie
|
lucyferowa
mi się przypomniało tylko to: dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz, dzisiaj mnie pragniesz jutro się wstydzisz.. ![]() ____________ and the sparkle in your eyes... słodki jak truskawkowy milkiłej ;* |
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo. miło mi. ;*** szczerze mówiąc, nie spodziewałam się.` <3 kochaam. <3________` - czasami mam serdecznie dość ludzi. - racja. zbyt wielu maniaków, za mało archaniołów. - trudno porównywać mnie do wygranej w totka. - masz rację. Jesteś czymś o niebo lepszym.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#4090 |
|
Przyczajenie
|
I nigdy nie dam nikomu siebie w taki sposób jak dałam Tobie.
Twoje oczy już nigdy się nie przyśnią Cienka linia między miłością i nienawiścią Za te noce gdy brakowało mi oddechu Obyś dryfował i nie znalazł brzegu Byłeś moja iskrą rano i na dobranoc W snach nocą chodziliśmy po plaży boso a teraz odejdź, bo twoim kocham, gardzę ..
|
|
#4091 |
|
Zadomowienie
|
Little Ballerina - Dziękuje . Powiem szczerze ze równiez sie nie spodziewałam. . Bardzo miłe zaskoczenie. ![]() __ __ __ __ -jaram sie Toba jak palacze Holandia -Poki co jestes moja imaginacja -Pamietam jak na mój widok odwróciłeś twarz.
|
|
|
|
#4092 |
|
Raczkowanie
|
musiałam rywalizować z ideałem..
|
#4093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję Miodula. ;* Twoich to nawet nie musze chwalić bo Ty wiesz. ;*pilnuj tej chwili.' kur.ewsko daleko od OK.' a miało być tak pięknie.'
|
|
#4094 |
|
Rozeznanie
|
Bo ty pewnie myślisz,
że jak mnie przeprosisz, przytulisz, pocałujesz to ja będęleciała do ciebie jak na skrzydłach..? Masz rację.. Będę.. Zawsze idealni.. Z planami na przyszłość.. Hate that I love you.. She will never be me.. Bo ja czasem lubię powspominać jak było między nami.. Ale to historia na inną książkę.. |
|
|
|
#4095 |
|
Raczkowanie
|
Zaciskam dłonie w pięść.
Ten na drzewach śnieg Jest tak samo zimny jak ten we mnie. Sie masz - Sie masz, Cześć ! Znów te same mordy. Wiesz kochanie Może ty ze mną razem znikniesz.? tylko twój uśmiech pcha mnie do przodu. Wciąż w pogoni za lepszej jakości życiem. Co trzyma los w zanadrzu? Los - gna nas w przód. Wow bingo! Ta iskra płonie gdzieś.
Rap nas zmienia, rap kreuje, rap ocenia, rap wibruje. nie ma rapu i nas nie ma - kapujesz!? jedna miłość...dla Ciebie <33 Przepełniona hip-hopem tak jak powierze azotem <33 Edytowane przez tyshe Czas edycji: 2009-02-26 o 21:38 |
|
|
|
#4096 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje kochane pomogłyście wszystkie , bez wyjątku <3
A te okradaam : nieliczylamwcalesie powaliłas w szczególności kee, anyszowska, truskawkowa1993, tyshe, TiscatteroUnaFoto, snowball, styrana, abunee, agattee, ouu, InnocentEyes, 3martyna3, Onax3, rebellious, Miluu, kissabble, papergirl, societygirl17, alexandretta, Honey091, JednaZwielu, JednaNaMilion, CukrowaPanna, Bananowalska, Dontlookdown, 12_Stonka, lilyblack, niewieotymnikt, chocapic, lucyferowa, rOzunia, Plotkaraaa, envious, powinnam, Primadonna, Nastychick, Kamisha, nydee, Diva069 . Gdzie się podziewa ZAKLETAKSIEZNICZKA ? ![]() a teraz opisyy : - gdyby nauka wchodziła mi tak łatwo do głowy jak tyy.. ![]() - Te pare rzeczy, które ponad wszystko stawiam. - oprócz ciebie nie liczy się już NIC .. - zwykły ON i nadzwyczajna ONA - nawet gdybyś miał zeza byłbyś ładnyy . ![]() - You can see it in my eyes - Choroba nazwana twoim imieniem . - Jest w tobie coś takiego , że czuje się bezpiecznie .. <3 - Mamy coś , o co warto walczyć . Tak często ją spotykasz Zegar tyka i po kolei Wśród szukam i kolei Kolejny z serii Wierzysz że los połówki sklei Biegnie blednie potyka się o próg nadziei Co za widok jej wdzięk Twój mały tok na widok żalu Jej uśmiech znów cię wpycha w nałóg Gdy cię pozdrawia Machając wyciągając pomału środkowy paluch Ale ty się nie czepiasz detalów Ona ta wyśniona Jedna ze stu stów warta Stu stów i stu ściętych głów I twej pierwszej dzisiejszej randki By zapomnieć zobaczysz ją w dnie kolejnej szklanki Uszczypnij się weź prysznic Słońce zamieni w pył to co wyśnisz .Widziałem jak patrzysz na nią Upadły anioł W oczach twych w ramach snów znam ja wiesz Fam fatal miałem kiedyś przyjaciela Znał ja lepiej i go niema Ona żyje i się miewa Całkiem nieźle Stara miłość nie rdzewieje Powtarzała mu to gdy powracała taki Felek -Czujesz! Bawiła się nim jak kolejnym latem Gdy miał dość W kość dawała Ja pytałem i co Wbijesz nóż mówił mi na pewno Że ma dość że przed sobą ma nie tylko tą jedną -Tak! Że odpuści nie da się zrobić jak ..... A gdy to mówił przerwał nam komórki sygnał I pojechał tyle go widziałem wtedy Gdy spotkałem ją pytała nie chciała uwierzyć Wróci? Przecież wracał do mnie za każdym razem -Kochanie! Jego nie ma między ludźmi już na zawsze Pojawiałaś się tylko na chwilę Uwielbiałaś gdy wzrokiem gonił cię Teraz módl się i myśl że go odnajdziesz I że powiesz mu wreszcie to co chcesz Od dziś będziesz stale żyć marzeniem I niepełni się żaden ze snów Chciałaś mieć jedną ze stu twarzy dla siebie Nie masz szans jego nie ma już . Tylko tu Trzymaj się do następnego snu ./ stare ale fajne opisy idzie z niej zrobić ![]()
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-02-26 o 22:13 |
|
|
|
#4097 |
|
Raczkowanie
|
Little Ballerina dziękuję za wyróżnienie, miło mi
![]() Niech nie będzie jak zwykle. I wiedzą, że jesteśmy doskonali. Nikt nie może powiedzieć, że nie daję Ci wszystkiego. Chłopcze, nie będziesz chciał niczego innego... ![]() Bo jesteś wystarczającą inspiracją. Zastygłam w bezruchu pod Twoim głębokim spojrzeniem. Bo ja wiem jak się czuje każda część Twojego ciała... ![]() Nigdy nie miałeś dziewczyny takiej jak ja.... 'Powiedz, co o tym myślisz?'
|
#4098 | |||
|
Zadomowienie
|
_______ Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
__________________ zamiast bliżej, dalej nam już dość tego mam. pachniesz absurdem. - A Bóg? - Nie ma Boga. są tylko krzyże przy drogach. uzależniona, ale odwyk mi nie w głowie.
|
|
#4100 |
|
Rozeznanie
|
Paajkaa zapomniałam .
również cuuudownee ;**_____________________________________ * To magnetyczna siła . <3
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-02-26 o 22:12 |
|
|
|
#4101 | |||
|
Raczkowanie
|
chyba ci na to pozwolę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
strasznie daleko mi do bogini. kradne te cuda z premedytacją ![]() sądzę, że każdy sąd usprawiedliwiłby te twoje kradzieże ![]() lucyferowa. nie wiem czy o to chodziło. skarżę się, że zimno, a obok puste miejsce. słyszysz? za dużo mi ucieka twoich spojrzeń. ona jakby czekała. on jakby miał to gdzieś. ciekawe, o czym myślisz w tym momencie... ja właśnie żuję gumę dla dzieci przystawiam do szyby nos |
|||
|
|
|
#4102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
;* ____________ zwariowało życie świat się kręci tak jak winyl na 33 obrotach zburzyłeś moje wyobrażenia o mężczyźnie puszczać w ruch to wszystko jak na winylowej płycie pozostaje mi tylko całować tych gołych mężczyzn z wielkich plakatów jestem jak kawa. Ty jak śmietanka. Jestem dobra, ale z Tobą byłabym lepsza głowa pulsuje wiesz, że kocham, że pragnę, ale dziś nic więcej nie zrobię
|
|
#4103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
_____________ Po pięknej nocy zawsze nadchodzi dzień. Makijaż wklęsł, ja to mój cień. Ja jestem Drag Queen, faceci co noc do mnie walą, walą. Wyobraź sobie moje ciało, które drży.
|
|
#4104 |
|
Raczkowanie
|
XxValedictionxX- dziękuję ; ))
_____________________ Z pod nóg mi znika świat. Mogę pokazać ci coś więcej niż pieprzony chajs. jeszcze lufę, jeszcze flaszkę, jeszcze musze. ****a przestań mieliśmy być poważni. Dotyk twój i niczego już nie jestem pewien.
|
#4105 |
|
Rozeznanie
|
nastychick - "miło, że komuś się czasem przydaję
;* "kobieto co ty mówiszz . Masz megaśne opisyy i pewnie nie ja pierwsza i nie ostatnia ci to mówie <3 niewieotymnikt - O to dobrzee a korzystając z okazji zabieram też teen : ona jakby czekała. on jakby miał to gdzieś. IDEALNY <3_________________________ kolejny gram po gramie . Ale tu bałam się ze mi pozwolisz spieprzyć wszystko..
|
#4106 |
|
Raczkowanie
|
Bóg ze mnie nie drwi. On zrobił sobie ze mnie komedię.
-masz siostrę. to nas łączy. -taa, tylko chyba to. gdy chcesz spełnic marzenia, czasem musisz złamać reguły. dziewczyny z tyłkiem jak mój, nie gadają z facetami z gębą jak twoja. ![]() -On ma coś w sobie ! - Taaaaaaaa, astmę i druty na zębach. ![]() .. a potem tak go pocałuję, że nawet jego wrogowie poczują przyjemność! ![]() Jesteś ostra jak żyleta Monique. A jest mnóstwo ostrych lasek, a ty niestety nie masz nic więcej do zaoferowania. Kiedy zamykam oczy, widzę jaka naprawdę jesteś – brzydka. Monique: Gdzie jest Sebastian? Viola: Nie wiem Monique: Przypomnij mu, jakie to szczęście, że jest ze mną. Niech do mnie zadzwoni, jeżeli chce, by to trwało. Viola: Jaki to numer? 0700... dziwka? ![]() Obcasy to męski wynalazek żeby zmniejszyć damską pupę i trudniej się w nich przed nimi ucieka ! ![]() z filmów: Dziedziczki i głównie Ona to On (: |
|
|
|
#4107 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też kocham <3 Cytat:
Nie spodziewałam się Uwielbiam Cię i zabieram te opisy <3dziękuję ślicznie za wyróżnienie ![]() ![]() ________________ Przyjdzie mój czas, kiedy ciśnienie rozerwie klatkę piersiową, a serce nie nadąży za lepszym czasem. Wie pan, nawet FUCK nie znaczy już dzisiaj tego, co kiedyś? Szkoda w zasadzie. Myślami zawsze błądziłam gdzie indziej, pochłonięta marzeniami. -Podziwiam Cię! -Za co? -Za to, że masz cierpliwość do takich ludzi jak ja... -Do cymbałów trzeba ją mieć, życie mnie tego nauczyło, inaczej długo nie pociągniesz. Niedostępna, milcząca, zamyślona. Tak naprawdę nieobecna. Od dziś mniej naiwna, mniej wrażliwa, bardziej odważna i niezależna! w stanie całkowitego rozczochrania. Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-02-27 o 08:33 |
||
|
|
|
#4108 |
|
Raczkowanie
|
mam nieodpartą chęć strzelenia tobie w twarz
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
- tak się cieszę,że wróciłeś.
- uwielbiam do Ciebie wracać. - uwielbiam Cię witać. <3
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#4110 |
|
Raczkowanie
|
Są momenty w życiu, które chciałoby się zatrzymać na zawsze.
Na trochę dłużej. Na jeszcze chwilę..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

Dziękuję Miodula. ;* Twoich to nawet nie musze chwalić bo Ty wiesz. ;*