|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
U TŻ jest to dosyć poważny problem bo on się po prostu nie wysypia z powodu nieprawidłowego oddychania Potem cały dzień chodzi senny i tylko kombinuje gdzie się zdrzemnąć na chwilę![]() http://www.krajmed.pl/services/snoring/
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem poszliśmy chyba w październiku albo w listopadzie 2008 i co się okazało... że zamiast nas (chcieliśmy na 17:00) jest zapisana inna para (na 16:30). ksiądz, który nas poprzednio "zapisywał" już był w innej parafii. a zeszytu nie było razem z księdzem. i mieliśmy problem. ale się wtedy wkurzyliśmy... w końcu udało się na 18:00, na mszy po prostu. więc radzę - nie zwlekja zbytnio. Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-02-27 o 11:36 |
|
|
|
|
#3903 |
|
Raczkowanie
|
czesc wszytskim PM
![]() wiem, ze sie dosc dawno nie udzielalam, choc staralam sie podczytywac na biezaco Wczoraj podpisalismy umowe na kamerzyste i fotografa i udalo nam sie tych ktorych chcielismy bardzo profesjonalni sa i elestyczni
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
motley do chudnięcia polecam dietę sb
lub po prostu ograniczenie węglowowadnó na rzecz warzyw. Na pewno się uda. A z tym odsypianiem w ciągu dnia, to współczuję. Mój tz robi sobie drzemki w ciągu dnia - walczy z tym u niego jak mogę, ale jakoś mi nie idzie. Nie wiem dlaczego musi się sdrzemnąć - nie pracuje ciężko fizycznie, po pracy raczej podjeżdza autem - więc nie ma się gdzie zmęczyc, nie chrapie [ ]. A jak się nie zdrzemnie raz poppołudniu, to później wieczorem szybko pada
|
|
|
|
#3906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
TEŻ DAWNO NIE PISAŁAM ALE PODCZYTUJE WAS NA BIEŻĄCO, WŁAŚNIE MIAŁAM WAS PYTAĆ O JAKĄŚ FAJNĄ DIETĘ TYLKO NIE DRASTYCZNĄ VBO JESZCZE NIGDY SIĘ NIE ODCHUDZAŁAM, CHCIAŁABYM BRZUSZEK PRZEDE WSZYSTKIM, MACIE JAKIEŚ SPRAWDZONE DIETY??
|
|
#3907 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nieciekawa sytuacja. Powiem Ci ze bardzo dobrze mu powiedzialas, niech teraz pokaze jaki jest i co jest dla Niego wazniejsze. Musisz zrozumiec, ze jest mu w tej chwili bardzo ciezko i nie sa to latwe sytuacje do rozwiazania. Jezeli zdecyduje sie na ten slub jednak to bedzie to znaczylo, ze jest dorosly, bardzo Cie kocha i nie leka sie przeciwstawic innym w obronie Waszej milosci. Natomiast jesli bedzie chcial odwolac slub to bedzie znaczylo, iz po prostu nie dorosl to powaznego zwiazku i odpowiedzialnosci za rodzine, wowczas zastanow sie (a bedzie to bolec) czy chcesz z taka osoba tworzyc "fundamenty". Niestety wiem, ze jest to bardzo okrutne co teraz napisalam, jednak czulam, ze powinnam. Jestem psychologiem i wbrew pozorom coraz czesciej przychodza do mnie klienci wlasnie z takim, badz podobnym, problemem jak Ty tu opisujesz. Trzymam mocno kciuki zeby sie wszytsko ulozylo i wierze, ze Twoj TZ tak bardzo mocno Cie kocha, ze dostrzeze co i kto jest teraz dla niego najcenniejsze
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. ![]() Edytowane przez jaguraaa Czas edycji: 2009-02-27 o 14:50 |
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
oj Kasia Ty z tym ślubem to masz -zamiast radości to smutki
nie dość, że z TZ-em ciągłe kłótnie to jeszcze ta jędza-szczerze to ja bym nie wytrzymała
|
#3910 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziwczynki
![]() och ale wy szybko tu produkujecie te stronki ze ja nie nadazam was czytac a co juz mowic o pisaniu heheheh ![]() Mi sie jakos dzisiaj zly humor przyplatal przez ta pogode wstretna U nas niby cieplo ale ciagle pada i jest buro! Ja juz chce wiosne!!!!!!!!! No i nie moge sie doczekac swiat wielkanocnych bo znowu wybieramy sie do Polski. Strasznie mi sie teskni!!! DObrze ze juz wszytsko do slubu mamy zalatwione bo na odleglosc chyba bym nie dala rady!Dziwczynki a wy nie dajcie sie tym wstretnym tesciowym no!!! i nie dajcie sie zwariowac i prowokowac, bo przez to wasze przygotowania do slubu zamiast zamienia sie w koszmar, a powinny byc przyjemnoscia i pozostawic mile wspomnienia
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) poprawa była może minimalna, ale niewidoczna gołym okiem. Pieniążków poszło co nie miarka i już dawno miałabym za te pieniąchy aparat stały i proste zębiska . W LO zdecydowałam się na aparat stały... już od roku mam ściągnięty, teraz też zakładam na noc aparacik, żeby wada nie powróciła, ale będąc w czwartek o ortodonty kazał mi już go odstawiać Swoją drogą to słyszałam, że powyżej 20-roku życia aparat wyjmowany już nic nie zdziała... Dzisiaj odbieramy obrączki ![]() .Kochane, wczoraj zakupiłam materiał na suknię, którą będę miała szytą na poprawiny Brakuje mi jeszcze kilku drobiazgów do niej Bardzo się cieszę, bo zakup ten mam z głowy, a i suknia będzie dopasowana idealnie do mojej figury...![]() A wygląda ona tak (zdjęcie na modelce, zaczerpnięte z internetu) :
|
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Ana*** śliczna suknia
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Ana ja nie mam wyjmowanego
![]() Nosiłam trzy lata na górze stały - i teraz mam szynę retencyjną ![]() i Zakładam ją sobie na noc W ciągu dnia nie mam jak, bo kawa herbata, ciastko itp. Nie oplaca sie zakladac i sciagac co chwila.Na dole też trzeci rok mija, a zęby są w stanie dziwnym. :/ Ekseryment mam z nimi do poniedziałku ale już gołym okiem widzę że się nie powiódł, bo mi się wszytsko rozjechało na wsyztskie strony.
|
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak
a przynajmniej w bardzo podobnym zastanawiam się czy zamiast tej kokardy, nie lepiej by pasowały kamyki np. różowe...![]() Cytat:
. Ja także miałam szynę, ale ortodonta musiał ją wymienić na szynę z podniebieniem (przypomina właśnie aparat) bo miałam problem z językiem... podobno wpychałam przednie zęby do przodu... i to zakładam na noc. Na dole zaś po zdjęciu aparatu też miałam taką szynę ale od wewnętrznej strony, niestety nie wiem jakim cudem (podobno pod wpływem języka ) ją zepsułam i teraz mam bodajże porcelanową ![]()
|
|
|
|
|
#3916 | |||
|
Raczkowanie
|
czesc wszystkim
![]() patrze chumorki dzis lepsze super! my dzis zamowiliśmy wódeczke bo od marca ceny znów w góre. Kolega ma trzy sklepy z alkocholami i załatwił nam SOPLICE za 16,50 bardzo tanio jak na ten czas.Wzieliśmy 180 butelek a co się nie wypije to mu oddamy także extra wyszło.pierwsze zaproszenie wręczone-dla kochanej babci aha tak myślałam. A jaki ty masz pomysł na menu? to super że nie jestem sama, która zdecydowała sie na taka kartę dań heheh [quote=anuulaa;1118345 Dziękuję ja tez na delikatnej dietce a ciacho dla gości i nie wiem jak to uczynie, zeby fo nie spróbować Cytat:
Cytat:
No i tak ma być! tak trzymaj! głowa do góry! Cytat:
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Ładnie wygląda ta kokardka. A te kamyki, to chciałabyś na całej szerokości pasa? Czy tylko gdzie nie gdzie?
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcześniej wydrukowałam mniejsze zdjęcie i krawcowa też jej nie widziała... i w planach były kamyczki, ale teraz to już sama nie wiem... a jak miały być ułożone, to zdałabym się na krawcową.W dodatku nie wiem czy nie nastąpią małe przeróbki i czy na ramiona pod tiul nie pójdzie też materiał, bo okazało się, że ten tiul nie jest w cale za przyjemny dla skóry
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-02-27 o 13:40 Powód: Dopisek |
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostaw tak jak jest
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Chodzi mi mniej więcej o coś takiego, tylko w innym kolorze i kształcie :http://www.allegro.pl/item557260171_...7_x_15_mm.html
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-02-27 o 13:47 Powód: Dopisek |
|
|
|
|
#3921 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Tak ja tu smiechy- chiychy ale problem nadal pozostaje problemem
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
||
|
|
|
#3922 | |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() ale dzisiaj pospalam na calego hehe z tzem juz okey chociaz wczoraj tez mu sie wlaczylo dziwne poczucie humoru szkoda mi go bo jest strasznie przemeczony ta praca i wogole...Cytat:
my tez mamy trudne dni z z tzem niestety...Daysy wszystkiego najlepszego ![]() cio do pogody u mnie sloneczko swieci fajny dzionek ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te zaproszenia Myszka
U mnie też fajna pogoda (bo ja zawsze licze miesiacami- grudzień, styczeń i luty-to dla mnie zima nie ważne czy kalendarzowo się zgadza)
|
|
|
|
#3925 |
|
Wtajemniczenie
|
rzeczywiście pogoda nie jest zbytnio sprzyjająca, pochmurno i jakos tak smutno
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mysl pozytywnie, wiem ze sie tak mowi, ale to duzo daje
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybko zleci![]() a u nas juz od kilku dni prawdziwa wiosna.Dzis to chyba z 12 stopni i zonkile zakwitły...no ale to nie Polska
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-02-27 o 15:09 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3928 |
|
Wtajemniczenie
|
nie jestem zdenerwowana, tylko jakoś tak sie dziwnie czuje mam taki mętlik w głowie nie wiem co mam mysleć, cały czas przychodza mi do głowy wszystkie nasze rozmowy i sytuacje. W sumie 7 lat to kawałek życia, pewne etapy mamy już za sobą.
Widze że TŻ nie chce gadac narazie na ten temat, udaje tak jakby nic się nie stało chociaz zdaje sobie sprawę że jest mu badzo cięzko i jakoś musi odreagowac chociazby smiechem. Rzeczywiście Kasiu sporo się ostatnio klócimy im bliżej slubu tym bardziej jakos tak o pierdoły zaczełam się burzyć. Ja jestem taka że musze wylac wszystkie żale np. do was bo moja psiapsióła jest bardzo daleko i nie mam az tak bliskich koleżanek z którymi chciałabym pogadac o moich problemach a tutaj piszę co mi leży na sercu az mi tak lżej.
|
|
|
#3929 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje ze wszystko bedzie wporzasiu 3maj sie
|
||
|
|
|
#3930 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie łączę w posiłkach węglowodanów z białkami i tłuszczami
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

U TŻ jest to dosyć poważny problem bo on się po prostu nie wysypia z powodu nieprawidłowego oddychania
Potem cały dzień chodzi senny i tylko kombinuje gdzie się zdrzemnąć na chwilę
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. 

VBO JESZCZE NIGDY SIĘ NIE ODCHUDZAŁAM, CHCIAŁABYM BRZUSZEK PRZEDE WSZYSTKIM, MACIE JAKIEŚ SPRAWDZONE DIETY??

nie wiem czy mam się śmiać czy płakac, może jednak odwołać to wszystko w pierony , bbrrrrrrrrr co ja mam robić jak się zachować. Dziewczyny przecież ja się wykończę tym wszystkim.
.....bedzie 58kg

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.