Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-27, 11:32   #3901
motley
Zadomowienie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
motley no to nie ma szans. bo ja juz mam szynę silikonowa - retencję. ech.
no to faktycznie. Słyszałam kiedyś audycję w radiu o chrapaniu i tam lekarz mówił, że u wielu osób można łatwo je wyeliminować na zawsze zabiegiem operacyjnym. Wiem, że w Warszawie jest klinika, która się tym zajmuje. Myślę, że TŻ w końcu do tego dojrzeje ale w jego przypadku to najważniejsze jest żeby najpierw trochę schudł a ciężko nam to idzie jak na razie U TŻ jest to dosyć poważny problem bo on się po prostu nie wysypia z powodu nieprawidłowego oddychania Potem cały dzień chodzi senny i tylko kombinuje gdzie się zdrzemnąć na chwilę
http://www.krajmed.pl/services/snoring/

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 11:34   #3902
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
A my dzis idziemy odebrać obrączki!!!
Mam nadzieje, że będą takie jak chcieliśmy...

Ciągle martwię się kościołem. Opowiadałam kiedyś, że w sierpniu 2008 poszliśmy z Tż ustalic datę. A ksiadz nam wówczas mowi, ze co my chcemy ustalac na rok przed slubem, ze sie jeszcze bedziemy schodzic i rozchodzic a date sie ustala trzy miesiace wczesniej.
Dodam, ze mieszkam na wsi i nie bierze sie tu jakos bardzo duzo slubow w roku, ale jednak jestem zaniepokojona. Odeslal nas i powiedzial, ze na razie za wczesnie.
I teraz znów nie wiem... A co jesli za te 5 miesiecy sie okaze, ze akurat na 1 sierpnia jest wiecej par? Albo ze zostaly same kijowe godziny... Ja nie wiem... Jak sie teraz w ogole umawiac z DJ-em skoro nie wiemy o ktorej slub i o ktorej on zaczyna zatem prace? Jak pisac zaproszenia?
my byliśmy w maju 2008, żeby zapisać sie na czerwiec 2009 i u nas też nie było kalendarza. ksiądz zapisał nas w jakimś zeszycie.
potem poszliśmy chyba w październiku albo w listopadzie 2008 i co się okazało... że zamiast nas (chcieliśmy na 17:00) jest zapisana inna para (na 16:30).
ksiądz, który nas poprzednio "zapisywał" już był w innej parafii. a zeszytu nie było razem z księdzem. i mieliśmy problem. ale się wtedy wkurzyliśmy...
w końcu udało się na 18:00, na mszy po prostu.
więc radzę - nie zwlekja zbytnio.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2009-02-27 o 11:36
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 11:44   #3903
jaguraaa
Raczkowanie

czesc wszytskim PM

wiem, ze sie dosc dawno nie udzielalam, choc staralam sie podczytywac na biezaco Wczoraj podpisalismy umowe na kamerzyste i fotografa i udalo nam sie tych ktorych chcielismy bardzo profesjonalni sa i elestyczni zabieram sie za nadrabianie zaleglosci od wczoraj
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 11:45   #3904
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
czesc wszytskim PM

wiem, ze sie dosc dawno nie udzielalam, choc staralam sie podczytywac na biezaco Wczoraj podpisalismy umowe na kamerzyste i fotografa i udalo nam sie tych ktorych chcielismy bardzo profesjonalni sa i elestyczni zabieram sie za nadrabianie zaleglosci od wczoraj
Gratuluje

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 11:49   #3905
kliwia
Zakorzenienie

motley do chudnięcia polecam dietę sb lub po prostu ograniczenie węglowowadnó na rzecz warzyw.
Na pewno się uda.
A z tym odsypianiem w ciągu dnia, to współczuję.
Mój tz robi sobie drzemki w ciągu dnia - walczy z tym u niego jak mogę, ale jakoś mi nie idzie. Nie wiem dlaczego musi się sdrzemnąć - nie pracuje ciężko fizycznie, po pracy raczej podjeżdza autem - więc nie ma się gdzie zmęczyc, nie chrapie [].

A jak się nie zdrzemnie raz poppołudniu, to później wieczorem szybko pada
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:09   #3906
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Cytat:
motley do chudnięcia polecam dietę sb lub po prostu ograniczenie węglowowadnó na rzecz warzyw.
Na pewno się uda.
A z tym odsypianiem w ciągu dnia, to współczuję.
Mój tz robi sobie drzemki w ciągu dnia - walczy z tym u niego jak mogę, ale jakoś mi nie idzie. Nie wiem dlaczego musi się sdrzemnąć - nie pracuje ciężko fizycznie, po pracy raczej podjeżdza autem - więc nie ma się gdzie zmęczyc, nie chrapie [].

A jak się nie zdrzemnie raz poppołudniu, to później wieczorem szybko pada

TEŻ DAWNO NIE PISAŁAM ALE PODCZYTUJE WAS NA BIEŻĄCO, WŁAŚNIE MIAŁAM WAS PYTAĆ O JAKĄŚ FAJNĄ DIETĘ TYLKO NIE DRASTYCZNĄ VBO JESZCZE NIGDY SIĘ NIE ODCHUDZAŁAM, CHCIAŁABYM BRZUSZEK PRZEDE WSZYSTKIM, MACIE JAKIEŚ SPRAWDZONE DIETY??
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:17   #3907
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc

Daysy wszystkiego naj naj naj i zeby spełniły się wszystkie Twoje marzenia

Ja tak tylko na chwile, u mnie tez nie za fajnie, z TZ nie możemy sie dogadac w ogóle ostatnio
i ja sie dolanczam do życzen milego dnia Kobitki
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:34   #3908
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
to jest tak że jak się kłócimy to ona zawsze wpada do pokoju i się wtrąca i wie o co się kłócimy i jak się kłócimy, i ostatnio też się wtrąciła z tym że my pogodziliśmy się po godzinie a do niej mam uraz i pretensje i ona do mnie chyba też z tego co tż mi powiedział. I dzisiaj rano powiedziala mu że ona nie zgadza się na slub i go nie będzie bo sobie zycie przymnie zmarnuje.
A TŻ rozmawiałam z nim chwilę ale widzę że go ta sytuacja wyprowadza z równowagi, powiedziałam mu że to ma być jego decyzja że skoro się wacha to odwołamy wszystko i ja się usunę i zostanie z mamusią. Ale on powiedział tylko że nie chce się kłócić z rodziną przez te wesele i nie podoba mu się ta cała sytuacja i reaguje dość nerwowo na ten temat, a co ja docholery mam powiedieć nie wiem czy mam się śmiać czy płakac, może jednak odwołać to wszystko w pierony , bbrrrrrrrrr co ja mam robić jak się zachować. Dziewczyny przecież ja się wykończę tym wszystkim.
nieciekawa sytuacja. Powiem Ci ze bardzo dobrze mu powiedzialas, niech teraz pokaze jaki jest i co jest dla Niego wazniejsze. Musisz zrozumiec, ze jest mu w tej chwili bardzo ciezko i nie sa to latwe sytuacje do rozwiazania. Jezeli zdecyduje sie na ten slub jednak to bedzie to znaczylo, ze jest dorosly, bardzo Cie kocha i nie leka sie przeciwstawic innym w obronie Waszej milosci. Natomiast jesli bedzie chcial odwolac slub to bedzie znaczylo, iz po prostu nie dorosl to powaznego zwiazku i odpowiedzialnosci za rodzine, wowczas zastanow sie (a bedzie to bolec) czy chcesz z taka osoba tworzyc "fundamenty". Niestety wiem, ze jest to bardzo okrutne co teraz napisalam, jednak czulam, ze powinnam. Jestem psychologiem i wbrew pozorom coraz czesciej przychodza do mnie klienci wlasnie z takim, badz podobnym, problemem jak Ty tu opisujesz.
Trzymam mocno kciuki zeby sie wszytsko ulozylo i wierze, ze Twoj TZ tak bardzo mocno Cie kocha, ze dostrzeze co i kto jest teraz dla niego najcenniejsze

Edytowane przez jaguraaa
Czas edycji: 2009-02-27 o 14:50
Stary 2009-02-27, 12:39   #3909
kaska87
Zakorzenienie

oj Kasia Ty z tym ślubem to masz -zamiast radości to smutki nie dość, że z TZ-em ciągłe kłótnie to jeszcze ta jędza-szczerze to ja bym nie wytrzymała ale jesli zdecydujecie się na slub to zyjcie jak najdalej od tej jędzy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:55   #3910
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Hej Dziwczynki
och ale wy szybko tu produkujecie te stronki ze ja nie nadazam was czytac a co juz mowic o pisaniu heheheh

Mi sie jakos dzisiaj zly humor przyplatal przez ta pogode wstretna U nas niby cieplo ale ciagle pada i jest buro! Ja juz chce wiosne!!!!!!!!! No i nie moge sie doczekac swiat wielkanocnych bo znowu wybieramy sie do Polski. Strasznie mi sie teskni!!! DObrze ze juz wszytsko do slubu mamy zalatwione bo na odleglosc chyba bym nie dala rady!

Dziwczynki a wy nie dajcie sie tym wstretnym tesciowym no!!! i nie dajcie sie zwariowac i prowokowac, bo przez to wasze przygotowania do slubu zamiast zamienia sie w koszmar, a powinny byc przyjemnoscia i pozostawic mile wspomnienia Trzymam za was kciuki zeby wam sie tam wszytsko pozytywnie poukladalo!!!

bylo 76kg.....jest 62kg.....bedzie 58kg
ravserge80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:01   #3911
myszka_maj
Zakorzenienie

A u mnie wyszło słoneczko

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:10   #3912
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym chrapaniem to u nas w sypialni ja mam problem.
Czasami prowadzi to do bezdechu, i jak tz nie śpi jeszcze to mnie szturcha albo głaszcze po twarzy i zaczynam oddcyhac.
Nie śrutuję jakoś namiętnie chyba Musiałabym się nagrać
Razem z moimi nocnymi monologami pewnie ciekawie by to wyglądało

kasiaher a Twój tż może miec kłopot z przegroda nosową. Jeśli chrapie przez znos to jestem pewna, że to to. U laryngologa niech zasięgnie info.

motley jak wygląda ta nakładka, bo nie wiem czy mi wejdzie do buzi, bo już mam aparat retencyjny

Aha, a u oirtodonty masakra, wszytskie zęby na dole, stoją jak chcą każdy w inną stronę
Też miałam problem z zęborkami i przez tyle lat nosiłam aparat zakładany na noc i w ciągu dnia na 3h (ale tego ostatniego się nie stosowało niestety) poprawa była może minimalna, ale niewidoczna gołym okiem. Pieniążków poszło co nie miarka i już dawno miałabym za te pieniąchy aparat stały i proste zębiska. W LO zdecydowałam się na aparat stały... już od roku mam ściągnięty, teraz też zakładam na noc aparacik, żeby wada nie powróciła, ale będąc w czwartek o ortodonty kazał mi już go odstawiać Swoją drogą to słyszałam, że powyżej 20-roku życia aparat wyjmowany już nic nie zdziała...

Dzisiaj odbieramy obrączki i pierścioneczek... już mi go tak brakowało .
Kochane, wczoraj zakupiłam materiał na suknię, którą będę miała szytą na poprawiny Brakuje mi jeszcze kilku drobiazgów do niej Bardzo się cieszę, bo zakup ten mam z głowy, a i suknia będzie dopasowana idealnie do mojej figury...
A wygląda ona tak (zdjęcie na modelce, zaczerpnięte z internetu) :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 53.jpg (16,6 KB, 63 załadowań)
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:18   #3913
azzis
Zakorzenienie

Ana*** śliczna suknia Będzie w takim samym kolorze?

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:18   #3914
kliwia
Zakorzenienie

Ana ja nie mam wyjmowanego
Nosiłam trzy lata na górze stały - i teraz mam szynę retencyjną
i Zakładam ją sobie na noc W ciągu dnia nie mam jak, bo kawa herbata, ciastko itp. Nie oplaca sie zakladac i sciagac co chwila.
Na dole też trzeci rok mija, a zęby są w stanie dziwnym. :/ Ekseryment mam z nimi do poniedziałku ale już gołym okiem widzę że się nie powiódł, bo mi się wszytsko rozjechało na wsyztskie strony.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:26   #3915
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Ana*** śliczna suknia Będzie w takim samym kolorze?
Tak a przynajmniej w bardzo podobnym zastanawiam się czy zamiast tej kokardy, nie lepiej by pasowały kamyki np. różowe...

Cytat:
Ana ja nie mam wyjmowanego
Nosiłam trzy lata na górze stały - i teraz mam szynę retencyjną
i Zakładam ją sobie na noc W ciągu dnia nie mam jak, bo kawa herbata, ciastko itp. Nie oplaca sie zakladac i sciagac co chwila.
Na dole też trzeci rok mija, a zęby są w stanie dziwnym. :/ Ekseryment mam z nimi do poniedziałku ale już gołym okiem widzę że się nie powiódł, bo mi się wszytsko rozjechało na wsyztskie strony.
Aha chyba, że tak . Ja także miałam szynę, ale ortodonta musiał ją wymienić na szynę z podniebieniem (przypomina właśnie aparat) bo miałam problem z językiem... podobno wpychałam przednie zęby do przodu... i to zakładam na noc. Na dole zaś po zdjęciu aparatu też miałam taką szynę ale od wewnętrznej strony, niestety nie wiem jakim cudem (podobno pod wpływem języka ) ją zepsułam i teraz mam bodajże porcelanową Wogóle, ten mój język to musi być wyjątkwo silny...
Stary 2009-02-27, 13:28   #3916
kotekMamrotek
Raczkowanie

czesc wszystkim
patrze chumorki dzis lepsze super!
my dzis zamowiliśmy wódeczke bo od marca ceny znów w góre. Kolega ma trzy sklepy z alkocholami i załatwił nam SOPLICE za 16,50 bardzo tanio jak na ten czas.Wzieliśmy 180 butelek a co się nie wypije to mu oddamytakże extra wyszło.
pierwsze zaproszenie wręczone-dla kochanej babci

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Miało być menu Nie wiem skąd mi się tam zaproszenia wzięły
aha tak myślałam. A jaki ty masz pomysł na menu?
to super że nie jestem sama, która zdecydowała sie na taka kartę dań heheh

[quote=anuulaa;1118345

DziękujęNo ja mam teraz dietę, więc na razie nawet nie patrze na te przepisy.[/quote]

ja tez na delikatnej dietce a ciacho dla gości i nie wiem jak to uczynie, zeby fo nie spróbować

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Oj tak, pogoda jest nie najlepsza...wszędzie chlapa i pada...brrrr

A my z TZ idziemy dziś na pierwsze spotkanie nauk przedmałżeńskich, a ja później wybieram sie do koleżanki na babską imprezkę
no to po sspotkaniu przedmałzenskim i to pierwszym ! koniecznie trzeba odreagować hahahha miłego wieczorku

Cytat:
cześć

Dziewczyny dam rade póki jesteśmy razem pokonamy wszystkie przeciwności.

.

No i tak ma być! tak trzymaj! głowa do góry!

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
WIOSNA PRZYSZŁA! zakwitła mi prymulka na oknie w prawdzie taki blady i chuderlawy kwiatuszek, ale jest
pieknościowa! wiosna, wiosna, wiosna ach to ty!
kotekMamrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:33   #3917
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Tak a przynajmniej w bardzo podobnym zastanawiam się czy zamiast tej kokardy, nie lepiej by pasowały kamyki np. różowe...
Ładnie wygląda ta kokardka. A te kamyki, to chciałabyś na całej szerokości pasa? Czy tylko gdzie nie gdzie?

Stary 2009-02-27, 13:37   #3918
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ładnie wygląda ta kokardka. A te kamyki, to chciałabyś na całej szerokości pasa? Czy tylko gdzie nie gdzie?
Sama nie wiem... Prawdę mówiąc to ja tą kokardę dopiero dzisiaj zauważyłam wcześniej wydrukowałam mniejsze zdjęcie i krawcowa też jej nie widziała... i w planach były kamyczki, ale teraz to już sama nie wiem... a jak miały być ułożone, to zdałabym się na krawcową.

W dodatku nie wiem czy nie nastąpią małe przeróbki i czy na ramiona pod tiul nie pójdzie też materiał, bo okazało się, że ten tiul nie jest w cale za przyjemny dla skóry

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2009-02-27 o 13:40 Powód: Dopisek
Stary 2009-02-27, 13:38   #3919
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Sama nie wiem... Prawdę mówiąc to ja tą kokardę dopiero dzisiaj zauważyłam wcześniej wydrukowałam mniejsze zdjęcie i krawcowa też jej nie widziała... i w planach były kamyczki, ale teraz to już sama nie wiem... a jak miały być ułożone, to zdałabym się na krawcową.
Myślę, że jeśli ma na tym pasie być tak jak jest (czyli koronka), to kamyczki to już będzie za dużo... Jeśli byłby sam gładki materiał, to wtedy tak, moglyby być.
Zostaw tak jak jest

Stary 2009-02-27, 13:43   #3920
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że jeśli ma na tym pasie być tak jak jest (czyli koronka), to kamyczki to już będzie za dużo... Jeśli byłby sam gładki materiał, to wtedy tak, moglyby być.
Zostaw tak jak jest
No ale wtedy bym już nie dawała kokardki, jedno z dwóch .

Chodzi mi mniej więcej o coś takiego, tylko w innym kolorze i kształcie:

http://www.allegro.pl/item557260171_...7_x_15_mm.html

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2009-02-27 o 13:47 Powód: Dopisek
Stary 2009-02-27, 13:46   #3921
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
nieciekawa sytuacja. Powiem Ci ze bardzo dobrze mu powiedzialas, niech teraz pokaze jaki jest i co jest dla Niego wazniejsze. Musisz zrozumiec, ze jest mu w tej chwili bardzo ciezko i nie sa to latwe sytuacje do rozwiazania. Jezeli zdecyduje sie na ten slub jednak to bedzie to znaczylo, ze jest dorosly, bardzo Cie kocha i nie leka sie przeciwstawic innych w obronie Waszej milosci. Natomiast jesli bedzie chcial odwolac slub to bedzie znaczylo, iz po prostu nie dorosl to powaznego zwiazku i odpowiedzialnosci za rodzine, wowczas zastanow sie (a bedzie to bolec) czy chcesz z taka osoba tworzyc "fundamenty". Niestety wiem, ze jest to bardzo okrutne co teraz napisalam, jednak czulam, ze powinnam. Jestem psychologiem i wbrew pozorom coraz czesciej przychodza do mnie klienci wlasnie z takim, badz podobnym, problemem jak Ty tu opisujesz.
Trzymam mocno kciuki zeby sie wszytsko ulozylo i wierze, ze Twoj TZ tak bardzo mocno Cie kocha, ze dostrzeze co i kto jest teraz dla niego najcenniejsze
Ja sobie zdaje sprawę z tego że jest w ciężkiej sytauacji, ale ja również nie mam zaciekawie, przeciez mnie też to dręczy

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
oj Kasia Ty z tym ślubem to masz -zamiast radości to smutki nie dość, że z TZ-em ciągłe kłótnie to jeszcze ta jędza-szczerze to ja bym nie wytrzymała ale jesli zdecydujecie się na slub to zyjcie jak najdalej od tej jędzy
Wiesz co masz 100% rację , nic tylko problemy i kłótnie, przynajmiej nie musze stosować diety odchudzającej, bo z tymi nerwami i stresem to otyłość mi nie grozi no ale moja psychika już ma sie gorzej , w końcu zamkna mnie w wariatkowie
Tak ja tu smiechy- chiychy ale problem nadal pozostaje problemem
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:51   #3922
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
ale dzisiaj pospalam na calego hehe z tzem juz okey chociaz wczoraj tez mu sie wlaczylo dziwne poczucie humoru szkoda mi go bo jest strasznie przemeczony ta praca i wogole...
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc

Daysy wszystkiego naj naj naj i zeby spełniły się wszystkie Twoje marzenia

Ja tak tylko na chwile, u mnie tez nie za fajnie, z TZ nie możemy sie dogadac w ogóle ostatnio
3mam ciuki napewno bedzie lepiej miedzy wami my tez mamy trudne dni z z tzem niestety...
Daysy wszystkiego najlepszego

cio do pogody u mnie sloneczko swieci fajny dzionek
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 14:07   #3923
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
No ale wtedy bym już nie dawała kokardki, jedno z dwóch .

Chodzi mi mniej więcej o coś takiego, tylko w innym kolorze i kształcie:

http://www.allegro.pl/item557260171_...7_x_15_mm.html
Domyśliłam się o jakie kamyczki chodzi. I wiem, że chodziło Ci o to, że albo kamyczki albo kokardka....Tylko nie wiem czy te kamyki będą pasowały na koronkę, czy nie będzie już tego wszystkiego za dużo.

Stary 2009-02-27, 14:44   #3924
gold-fish
Zakorzenienie

Fajne te zaproszenia Myszka

U mnie też fajna pogoda jutro nareszcie skończy się luty i zima (bo ja zawsze licze miesiacami- grudzień, styczeń i luty-to dla mnie zima nie ważne czy kalendarzowo się zgadza)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 15:05   #3925
kasiaher
Wtajemniczenie

rzeczywiście pogoda nie jest zbytnio sprzyjająca, pochmurno i jakos tak smutno
Stary 2009-02-27, 15:06   #3926
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
Ja sobie zdaje sprawę z tego że jest w ciężkiej sytauacji, ale ja również nie mam zaciekawie, przeciez mnie też to dręczy
wiem Slonce mysl pozytywnie, wiem ze sie tak mowi, ale to duzo daje
Stary 2009-02-27, 15:07   #3927
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Witam!
W ten okropnie ponury dzień!
To tak na poprawe humoru !

Dziwne traktowanie klienta. Na bank podpisałabym z nia umowe i to taka dokładną. Wiesz, ze szczegółami i konsekwencjami! A nie ma innej dobrej cukierni u Ciebie? Z lepszym podejściem do klienta?

Kasiaher! Podoba mi sie Twoje ostatnie zdanie " Dziewczyny dam rade póki jesteśmy razem pokonamy wszystkie przeciwności." Tak trzymać!!!!!!!!!!

Lustereczko, atomufka, zielony_motylek, celi25 zostały nam jeszcze 4 miesiące - równe 120 dni!
szybko zleci

a u nas juz od kilku dni prawdziwa wiosna.Dzis to chyba z 12 stopni i zonkile zakwitły...no ale to nie Polska

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-02-27 o 15:09 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 15:16   #3928
kasiaher
Wtajemniczenie

nie jestem zdenerwowana, tylko jakoś tak sie dziwnie czuje mam taki mętlik w głowie nie wiem co mam mysleć, cały czas przychodza mi do głowy wszystkie nasze rozmowy i sytuacje. W sumie 7 lat to kawałek życia, pewne etapy mamy już za sobą.
Widze że TŻ nie chce gadac narazie na ten temat, udaje tak jakby nic się nie stało chociaz zdaje sobie sprawę że jest mu badzo cięzko i jakoś musi odreagowac chociazby smiechem.
Rzeczywiście Kasiu sporo się ostatnio klócimy im bliżej slubu tym bardziej jakos tak o pierdoły zaczełam się burzyć. Ja jestem taka że musze wylac wszystkie żale np. do was bo moja psiapsióła jest bardzo daleko i nie mam az tak bliskich koleżanek z którymi chciałabym pogadac o moich problemach a tutaj piszę co mi leży na sercu az mi tak lżej.
Stary 2009-02-27, 15:44   #3929
violisia
Zadomowienie

Cytat:

Wiesz co masz 100% rację , nic tylko problemy i kłótnie, przynajmiej nie musze stosować diety odchudzającej, bo z tymi nerwami i stresem to otyłość mi nie grozi no ale moja psychika już ma sie gorzej , w końcu zamkna mnie w wariatkowie
Tak ja tu smiechy- chiychy ale problem nadal pozostaje problemem
Musisz choc troszeczke Kasiu odreagować<przytul>

Cytat:
nie jestem zdenerwowana, tylko jakoś tak sie dziwnie czuje mam taki mętlik w głowie nie wiem co mam mysleć, cały czas przychodza mi do głowy wszystkie nasze rozmowy i sytuacje. W sumie 7 lat to kawałek życia, pewne etapy mamy już za sobą.
Widze że TŻ nie chce gadac narazie na ten temat, udaje tak jakby nic się nie stało chociaz zdaje sobie sprawę że jest mu badzo cięzko i jakoś musi odreagowac chociazby smiechem.
Rzeczywiście Kasiu sporo się ostatnio klócimy im bliżej slubu tym bardziej jakos tak o pierdoły zaczełam się burzyć. Ja jestem taka że musze wylac wszystkie żale np. do was bo moja psiapsióła jest bardzo daleko i nie mam az tak bliskich koleżanek z którymi chciałabym pogadac o moich problemach a tutaj piszę co mi leży na sercu az mi tak lżej.
Ja sama jestem typem czlowieka ze woli np przeczekac jakas klutnie, pomyslec, i dopiero potem mnie nachodza reflekscje( czasami zdenerwowanie, bo ono narasta i narasta..) moze tak samo ma twoj tz, tez go to boli, ale moze sam stara sie znalezc jakies rozwiazanie, zycze pwodzeniemam nadzieje ze wszystko bedzie wporzasiu 3maj sie
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 15:45   #3930
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Zrobiłam wstepny wzór zaproszeń, pochwalę się, narazie są wydrukowane na zwykłej kartce, w efekcie końcowym będzie biały ładny papier wizytówkowy i zielona wstążeczka z kokardką TZ-owi bardzo sie podobają, nawet sam przypomina ze trzeba juz papier kupic
Bardzo ładne zaproszenia

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Ciągle martwię się kościołem. Opowiadałam kiedyś, że w sierpniu 2008 poszliśmy z Tż ustalic datę. A ksiadz nam wówczas mowi, ze co my chcemy ustalac na rok przed slubem, ze sie jeszcze bedziemy schodzic i rozchodzic a date sie ustala trzy miesiace wczesniej.
Dodam, ze mieszkam na wsi i nie bierze sie tu jakos bardzo duzo slubow w roku, ale jednak jestem zaniepokojona. Odeslal nas i powiedzial, ze na razie za wczesnie.
I teraz znów nie wiem... A co jesli za te 5 miesiecy sie okaze, ze akurat na 1 sierpnia jest wiecej par? Albo ze zostaly same kijowe godziny... Ja nie wiem... Jak sie teraz w ogole umawiac z DJ-em skoro nie wiemy o ktorej slub i o ktorej on zaczyna zatem prace? Jak pisac zaproszenia?
Ja na waszym miejscu przeszłabym się mimo to do kancelarii i kazała się wpisać już do kalendarza.

Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
TEŻ DAWNO NIE PISAŁAM ALE PODCZYTUJE WAS NA BIEŻĄCO, WŁAŚNIE MIAŁAM WAS PYTAĆ O JAKĄŚ FAJNĄ DIETĘ TYLKO NIE DRASTYCZNĄ VBO JESZCZE NIGDY SIĘ NIE ODCHUDZAŁAM, CHCIAŁABYM BRZUSZEK PRZEDE WSZYSTKIM, MACIE JAKIEŚ SPRAWDZONE DIETY??
Ja od 3 dni stosuję diete, którą poleciła ravserge80, żeby o efektach mówić, to jeszcze za wcześnie, ale już czuję się lepiej Nie łączę w posiłkach węglowodanów z białkami i tłuszczami
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości