Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje?
chłopiec 23 41,82%
dziewczynka 11 20,00%
nie wiem 21 38,18%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-28, 10:01   #2731
eleeri
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II

Hejka z samego rana
Ja dopiero robię śniadanie, małż z psem na spacerze, a junior chyba nadal śpi
w każdym razie bardzo spokojny ostatnio , leniuszek.
Potem napiszę cosik więcej bo troszkę głodna jestem

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 10:05   #2732
Ania0104
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja jak nigdy wstałam o 8 ... dla mnie w sobotę to jak 5 rano
Ale to wszystko przez pana, który ma nam robić więźbę dachowa na domku i przyjecał, żeby zobaczyć projekt i napisać co mamy zamówić

Zjadłam śniadanko i zabieram sie za sprzątanie - ale jakoś mi ciężko się zmobilizować

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Zrobiłam naleśniki z serkiem, truskawkami i świeżym ananasem...PYCHA zjadłam dwa i jestem pełna
mmmm ... musiały byc pyszne!!!
Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Łóżeczko firmy Tomi-kolor teak. Zwykłe, proste, klasyczne Standardowo nie wydziwiam
Materacyk gryka-kokos
A pościel i poszewki to już się przyznaję że trochę popłynęłam z tymi zakupami
Testy wiem,że robią 50 i 70, ale nie wiem kiedy jaką dawkę i od czego to zależy.
Glukoze naczczo mam w normie, a po godzinie od wypicia nie mam podanej normy i nie wiem jak wypadliśmy
I rzeczywiście to ulepek cukru, ale bylam glodna więc potraktowaam to jako kilka kalorii na zapchanie żołądka i oszukanie głodu na chwile

Anka jak ta maść od doktorka ? daję radę? mnie wysypało nie mam siły patrzeć w lustro znowu, bo od razu zbiera mi się na łzy.Przed ciążą cera idealna i nieskazitelna a teraz... no comments
maść odbieram dopiero dzisaij, bo w 6 aptekach byłam i wszędzie brakowało jakiegoś skłanika ... i wczoraj zamówiłam w 7 aptece

Pochwal się tą pościelą

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Aniu, jak napisałaś o tym kopniaczku, który poczuł Twój TŻ, to aż mi łezki się zakręciły .
Dziękuję
ty tez poczujesz - już niedługo!!! Nie zamartwiaj się tak, bo może Twoje dzieciątko jest po prostu takie grzeczniutkie, że nie chce kopać mamusi

Mój TŻ dzisaij rano znowu przykleił się do brzucha ... ale po chwili stwierdził że dzidzia pewnie jeszcze śpi
Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj byłam u okulisty. Tak jak myślałam, mam wadę wzroku - 0,75 i muszę nosic okulary W poniedziałek wybieram się do optyka wybrać jakieś fajne oprawki.
ja tez mam wadę wzroku -2 ... ale noszę soczewki, jakoś nie znoszę się w okularach ... niby jest tyle oprawek do wyboru a mi się wydaje że w kazdych wyglądam głukowato!
MMiałam kiedyś okulary tylko przed TV jak już ściągnęłam soczewki, ale się złamały
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
a tak wogole to dzien dobry mamusie!!!
nasza Fridzia jak zawsze otwiera poranny wątek
ja wlasnie po sniadanku......u nas odwilz, snieg powoli topnieje, ale straszna plucha jest!! ale to znak ze wiosna tuz tuz.....
u nas tez trochę śnieg stopniał i słońce świeci, ale co chwile jakaś burza sniezna nas nawiedza!!! i tak już od rana ....
Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
Najpierw piszę co u mnie a potem zabieram się za czytanie.

Wczoraj nasza Amelka skopała też mojego męża tak delikatnie jak już w łóżku leżeliśmy i właśnie jak na plecach leżałam (chyba było jej niewygodnie - bo o takiej porze jeszcze się nie odzywała). poczekałam, aż sama się upewniłam że to ona puka i poprosiłam męża żeby rękę położył. i on też poczuł. tylko jak zaczął do niej mówić to umilkła. Ale się cieszę

A teraz wklejam zdjęcia obiecane, te pierwsze 4 ubranka nowe są, a reszta to z ciucholandu

[ATTACH][ATTACH][ATTACH]Załącznik 2073161[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
super ciuszki ...
Mój TŻ jak poczuł kopniaka to miał takiegona twarzy rogala na twarzy
Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
a ja noszę, znaczy powinnam, ale w praktyce to różnie wychodzi w każdym razie par okularów mam całą gamę kolorystyczną i jak kiedyś się uparłam na jedne o niebotycznej cenie to ciotkę musiałam zaciągnąć do vision expres, żeby mieć zniżke ile lat tyle procent...czyli 64% a i tak ponad 500zl musiałam zaplacić
500 zł po zniżce 64% ???? to nieźle zaszalałaś!!!

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 10:08   #2733
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frida110 Pokaż wiadomość
Halo, halo jest tam ktoś? Wszystkie przyszłe mamy jeszcze śpią?
Ja już posprzątałam prawie całe mieszkanie, wrzuciłam drugie pranie do pralki i zabieram się za kawkę

Jak ja lubię sobotę

Dzisiaj kończę 18 tydzień
Szalejesz od rana, ja narazie tylko kurze powycierałam, a teraz ide jakies ciacho zrobić

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
A moja kolezanka poparzyla sie wrzatkiem w ciazy, prosto z czajnika i mala urodzila sie z bialym znamieniem w tym samym miejscu. Nikt mi nie powie ze to zbieg okolicznosci. Widzialam na wlasne oczy wiec wiem co mowie. Moze wszystko zalezy na jakim etapie ciazy przytrafi taki "wypadek".
Witam nowa kolezanke
Dziewczyny czy ktoras lyka zelazo? Bo ja musze a slyszalam ze po nim zatwardzenie gotowe
Ja nie łykam zelaza, ale za tydzien mam zacząć magnez łykać.
A co do poparzeń, to ja tez poparzyłam sie w tym tygodniu w kciuka i to tak mocno, ale na szczescie przesądna nie jestem
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 10:13   #2734
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
ty tez poczujesz - już niedługo!!! Nie zamartwiaj się tak, bo może Twoje dzieciątko jest po prostu takie grzeczniutkie, że nie chce kopać mamusi

Mój TŻ dzisaij rano znowu przykleił się do brzucha ... ale po chwili stwierdził że dzidzia pewnie jeszcze śpi
Staram się nie zamartwiać, ale momentami kiepsko mi idzie .

Skierka śliczne ciuszki, zaszalałaś

Edit: Dziewczyny z "Próbować..." zaglądałyście ostatnio? Mamy 3 (!) nowe fasolki . I to u weteranek

H. MacLeod

.

Edytowane przez Miramej
Czas edycji: 2009-02-28 o 10:17 Powód: Dopisek
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 10:20   #2735
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:

Skierka śliczne ciuszki, zaszalałaś

Edit: Dziewczyny z "Próbować..." zaglądałyście ostatnio? Mamy 3 (!) nowe fasolki . I to u weteranek
taaaaaaaaaaaaak?????? az mnie ciarki przeszły!!! super!!!
no to lece gratulować!!! aż mnie ciekawośc zzera które to dziewczynki

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-02-28, 10:25   #2736
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Karolina, piszesz o tej tunice z allegro za ok. 25 zł? Pokażesz się w niej, jak będziesz miała? Też mi się podoba
Tak tak, piszę o tej...http://allegro.pl/item553732021_slic...je_kolory.html
Troszkę się boję że będzie za mała, bo Mama od razu zadzwoniła że jak dla kruszynki wygląda ale cóż zobaczymy i wtedy się pokaże

Cytat:
A moja kolezanka poparzyla sie wrzatkiem w ciazy, prosto z czajnika i mala urodzila sie z bialym znamieniem w tym samym miejscu. Nikt mi nie powie ze to zbieg okolicznosci. Widzialam na wlasne oczy wiec wiem co mowie. Moze wszystko zalezy na jakim etapie ciazy przytrafi taki "wypadek".
O widzisz...ja też widziałam na własne oczy więc wiem co mowię...moze rzeczywiście zależy kiedy poparzenie się przytrafi...ale zdarzają się takie rzeczy na pewno!

Cytat:
mmmm ... musiały byc pyszne!!!
Były PYCHA Farsz mi jeszcze został wiec może dzisiaj zrobię sobie część II Zapraszam jeśli ktoś ma ochotę

Cytat:
Cytat:

Miramej na pewno niedługo poczujesz...Twoja dzidzia jest spokojniejsza tak jak napisała Ania, podobno już w brzuszku pokazuje swój temperament, więc będziesz miała przynajmniej spokojniejsze noce jak się urodzi
Stary 2009-02-28, 10:46   #2737
skierka1981
BAN stały

Miramej, wiem że łatwo mi pisać żebyś się nie denerwowała ja też czekałam i naprawdę się mocno denerwowałam, że coś nie tak jest z dzidzią. widocznie twoje ma jeszcze dużo miejsca i po prostu nie czujesz. ja teraz jak czuję to też nie często i delikatnie bardzo - a pierwsze ruchy poczułam 15 lutego. więc powinno czuć tak konkretnie chyba,ale też tym tłumaczę że dużo miejsca ma. wiec naprawdę postaraj się nie myśleć za dużo. rozmawiaj z maleństwem, a nerwy mu nie pomogą.
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 10:51   #2738
eleeri
Zakorzenienie

Cytat:
Troszkę się boję że będzie za mała, bo Mama od razu zadzwoniła że jak dla kruszynki wygląda ale cóż zobaczymy i wtedy się pokaże
Tak się tylko wydaje, że mała
ja mam takie dwie i mam zamiar w nich chodzić jak będzie cieplej

Stary 2009-02-28, 10:53   #2739
megi b
Wtajemniczenie

Hej brzusie

Cytat:
Napisane przez frida110 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dzisiaj nie z kawką tylko z kakao Miłej soboty dziewuszki
Kakao mmmmmniam

czekoladka21 a mi raz lokówka tak strzeliła w ręce też mi tak osmoliło rękę, a ja nic nie czułam i w uszach mi piszczało no i "mądrze" umyła sobie tą rękę wodą z mydłem bo myślałam, że to tylko takie osmolone heh się zdziwiłam A z tym okulistą to lepiej nie czekaj bo potem w denkach od słoika będziesz chodzić

skierka ubranka są prześliczne Super, że tatuś już ma kontakt z dzidzią mój też tak samo sobie gada, stuka itd z maluszkiem. No i jeśli faktycznie okaże się, ze to dziewczynka to prawdopodobnie obie będziemy miały Amelkę

Dobra idę coś pościemniać ze sprzątaniem Napiszę potem jak było wczoraj w szkole rodzenia. Napomknę tylko, że siedziała sobie na łóżku porodowym nie powiem mięciutkie he he Miłego dzionka

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 11:01   #2740
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
To czekam i mam nadzieję, że jednak będzie dobra

Cytat:
Miramej na pewno niedługo poczujesz...Twoja dzidzia jest spokojniejsza tak jak napisała Ania, podobno już w brzuszku pokazuje swój temperament, więc będziesz miała przynajmniej spokojniejsze noce jak się urodzi
Dziękuję, kochana, za pocieszenie . Mówisz, jak mój Małż . Chociaż On twierdzi do tego, że dzidzia jeszcze nie sięga .

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
Miramej, wiem że łatwo mi pisać żebyś się nie denerwowała ja też czekałam i naprawdę się mocno denerwowałam, że coś nie tak jest z dzidzią. widocznie twoje ma jeszcze dużo miejsca i po prostu nie czujesz. ja teraz jak czuję to też nie często i delikatnie bardzo - a pierwsze ruchy poczułam 15 lutego. więc powinno czuć tak konkretnie chyba,ale też tym tłumaczę że dużo miejsca ma. wiec naprawdę postaraj się nie myśleć za dużo. rozmawiaj z maleństwem, a nerwy mu nie pomogą.
Skierko, wiem, wiem. Skorzystam z Twoich rad, dziękuję

H. MacLeod

.
Stary 2009-02-28, 11:04   #2741
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość

Dobra idę coś pościemniać ze sprzątaniem Napiszę potem jak było wczoraj w szkole rodzenia. Napomknę tylko, że siedziała sobie na łóżku porodowym nie powiem mięciutkie he he Miłego dzionka
mięciutkie mówisz?
Napisz koniecznie jak było!

Też idę pościemniać ... no nie mogę sie zabrać za to sprzatanie ... mimo że nikogo w domu nie ma

I na spacer muszę iść z psem - a za oknem burza śnieżna jak ... sypie i wieje nieziemsko!

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 11:04   #2742
eleeri
Zakorzenienie

Miramej a jak byłaś u lekarza to pytałaś o te ruchy? Może on rozwieje Twoje obawy
Moim zdaniem to jest sprawa indywidualna i nie masz się czym martwić
Dziewczyny piszą, że ich TŻ czują ruchy maleństwa, a ja nawet sama nie czuję jak przykładam rękę
Czuję tylko jak młody walnie w skórę i czuję to skórą a nie ręką.

Skierka ubranka fajne

Katarzynka a w tym Visio Expres to strasznie drogo mają matko żeby dać za okulary ponad 1000 zł.
Kogo na to stać bo na pewno nie przeciętnego Kowalskiego

Stary 2009-02-28, 11:11   #2743
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
Miramej a jak byłaś u lekarza to pytałaś o te ruchy? Może on rozwieje Twoje obawy
Dziewczyny piszą, że ich TŻ czują ruchy maleństwa, a ja nawet sama nie czuję jak przykładam rękę
eleeri na wizycie byłam w 16 tc, lekarz mówił, że mogę poczuć już niedługo ruchy, bo jestem szczupła, teraz na następną idę dopiero w piątek 13-go. Jeśli do tej pory maluszek się nie odezwie, na pewno zapytam . Dziękuję

H. MacLeod

.
Stary 2009-02-28, 11:15   #2744
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Hej brzusie

Kakao mmmmmniam

czekoladka21 a mi raz lokówka tak strzeliła w ręce też mi tak osmoliło rękę, a ja nic nie czułam i w uszach mi piszczało no i "mądrze" umyła sobie tą rękę wodą z mydłem bo myślałam, że to tylko takie osmolone heh się zdziwiłam A z tym okulistą to lepiej nie czekaj bo potem w denkach od słoika będziesz chodzić

skierka ubranka są prześliczne Super, że tatuś już ma kontakt z dzidzią mój też tak samo sobie gada, stuka itd z maluszkiem. No i jeśli faktycznie okaże się, ze to dziewczynka to prawdopodobnie obie będziemy miały Amelkę

no to tez mialas podobna przygode z elektrycznoscia!!
a jesli chodzi o okuliste to musze isc no......

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
eleeri na wizycie byłam w 16 tc, lekarz mówił, że mogę poczuć już niedługo ruchy, bo jestem szczupła, teraz na następną idę dopiero w piątek 13-go. Jeśli do tej pory maluszek się nie odezwie, na pewno zapytam . Dziękuję
miramej a moze juz maly kopnal tylko delikatnie i nie odroznilas tego????
pamietasz jak ja pisalam ze nic nie czuje , az tu nagle 2 dni temu poczulam delikatne pukniecia, wczoraj tez , a dzisiaj narazie nic.......
ale dziewczyny pisaly ze czasami jak 1 raz kopnie to potem nawet tydzien przerwy, a potem to sie juz rozkreca !!! to jest takie uczucie jakbys wziela swoja piesc i delikatnie sie puknij w brzuszek -tak to walsnie czulam tylko w srodku

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 11:20   #2745
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
miramej a moze juz maly kopnal tylko delikatnie i nie odroznilas tego????
pamietasz jak ja pisalam ze nic nie czuje , az tu nagle 2 dni temu poczulam delikatne pukniecia, wczoraj tez , a dzisiaj narazie nic.......
ale dziewczyny pisaly ze czasami jak 1 raz kopnie to potem nawet tydzien przerwy, a potem to sie juz rozkreca !!! to jest takie uczucie jakbys wziela swoja piesc i delikatnie sie puknij w brzuszek -tak to walsnie czulam tylko w srodku
Raczej nie . Ostatnio poczułam jakby bańkę ktoś mi puścił w brzuchu, ale to raczej jelita. A na jakiej wysokości poczułaś pukania? Wiem, że poniżej pępka, ale daleko od niego?

H. MacLeod

.
Stary 2009-02-28, 11:21   #2746
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
To czekam i mam nadzieję, że jednak będzie dobra

Dziękuję, kochana, za pocieszenie . Mówisz, jak mój Małż . Chociaż On twierdzi do tego, że dzidzia jeszcze nie sięga .
Pewnie że Małż ma racje...Dzidzia mala to jeszcze nie trafia jeszcze Najważniejsze że dobrze się rozwija...a jak zacznie szaleć to już do porodu nie będziesz miała spokoju...

Cytat:
Ja kilka razy czułam ręką ale Tz nie miał jeszcze szczęścia...co przykłada rękę to Mała się uspakaja

Cytat:
Katarzynka a w tym Visio Expres to strasznie drogo mają matko żeby dać za okulary ponad 1000 zł.
Kogo na to stać bo na pewno nie przeciętnego Kowalskiego
A sprawdzałyście w Fielmannie? Byłam miesiac temu z Mamą bo chciała kupić okulary do czytania, kupiła naprawdę ładne oprawki z plastikowymi,, antyrefleksowymi szkłami za niecałe 300 zł...do tego ubezpiecznie dostała, więc nawet gdyby zgubiła to za grosze dosłownie dostanie nowe, a każda naprawa darmowa...tydzień później mój Tata skusił się na nowe okulary (żadko używa, tylko kilka razy dziennie zakłada do czytania) i kupił proste okulary, które najbardziej mu się podobały, z plastiowymi dobrymi szkłami za niecałe 150 zł. Różnica kolosolna do 1000zł więc warto sprawdzić
Stary 2009-02-28, 11:24   #2747
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Raczej nie . Ostatnio poczułam jakby bańkę ktoś mi puścił w brzuchu, ale to raczej jelita. A na jakiej wysokości poczułaś pukania? Wiem, że poniżej pępka, ale daleko od niego?
znaczy tak 3 cm ponizej pepka ale bardziej po prawej stronie.........

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-02-28, 11:25   #2748
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie że Małż ma racje...Dzidzia mala to jeszcze nie trafia jeszcze Najważniejsze że dobrze się rozwija...a jak zacznie szaleć to już do porodu nie będziesz miała spokoju...
Pewnie tak . Dziękuję dziewczyny, kochane jesteście . Teraz założyłam słuchawki na brzuch i puszczam dzidzi delfiny, może puknie, że ma już dość

Edit: czekoladka dzięki za odpowiedź

H. MacLeod

.

Edytowane przez Miramej
Czas edycji: 2009-02-28 o 11:28 Powód: Dopisek
Stary 2009-02-28, 11:28   #2749
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Miramej ja pierwsze ruchy poczułam bardzo nisko, prawie że nad spojeniem łonowym . Bardzo daleko od pępka

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 11:29   #2750
skierka1981
BAN stały

Cytat:
Hej brzusie

Kakao mmmmmniam

No Amelkę mój mąż wymyślił jeszcze na poprzedniej wizycie kiedy lekarz mówił że raczej dziewczynka.wyszliśmy od lekarza a on do mnie że Amelka będzie - no to niech będzie
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 11:32   #2751
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Miramej ja pierwsze ruchy poczułam bardzo nisko, prawie że nad spojeniem łonowym . Bardzo daleko od pępka
Cass czyli różnie może być, Tobie też dziękuję za odpowiedź . Wstawisz swojego brzusia?

H. MacLeod

.
Stary 2009-02-28, 11:33   #2752
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie tak . Dziękuję dziewczyny, kochane jesteście . Teraz założyłam słuchawki na brzuch i puszczam dzidzi delfiny, może puknie, że ma już dość

Edit: czekoladka dzięki za odpowiedź
Dobry pomysł

Ja pierwszy raz poczulam na przełomie 19/20 tygodnia...a czekałam od 16, bo przyjaciólka tak poczuła, więc pomyślałam że może ja tez tak będę miała...i tak 4 tygodnie czekałam później był kopniak i tydzień spokoju....teraz już się tak rozkręciła że codziennie szaleje

A w ogóle to zapomniałam Wam napisać co mi się przydarzyło w środę...przyjechał Tż...leżeliśmy sobie i nagle zobaczyłam że z lewej strony brzucha mam taką dziwną górkę mała...pokazałam Tżowi...dotknął a po chwili już górki nie było...to musiała być girka I mimo że Tż kopniaków nie czuł to pierwszy kontakt z dzidzią miał...a jak się cieszył i ciągle powtarzał że dotknął nóżki Córci
Stary 2009-02-28, 11:33   #2753
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
miramej widzisz to nie ma reguly w ktorym miejscu, cass poczula duzo nizej niz ja....a jedne dziewczyny poczuly z lewej, a inne z prawej strony

Dominika 04.11.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 11:40   #2754
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry pomysł

Ja pierwszy raz poczulam na przełomie 19/20 tygodnia...a czekałam od 16, bo przyjaciólka tak poczuła, więc pomyślałam że może ja tez tak będę miała...i tak 4 tygodnie czekałam później był kopniak i tydzień spokoju....teraz już się tak rozkręciła że codziennie szaleje

A w ogóle to zapomniałam Wam napisać co mi się przydarzyło w środę...przyjechał Tż...leżeliśmy sobie i nagle zobaczyłam że z lewej strony brzucha mam taką dziwną górkę mała...pokazałam Tżowi...dotknął a po chwili już górki nie było...to musiała być girka I mimo że Tż kopniaków nie czuł to pierwszy kontakt z dzidzią miał...a jak się cieszył i ciągle powtarzał że dotknął nóżki Córci
Szkoda, że nie zrobiłaś zdjęcia, teraz to trzeba być przygotowanym . Ja teraz jestem w połowie 19 - go, więc może rzeczywiście jeszcze kopnie "w terminie".

Cytat:
miramej widzisz to nie ma reguly w ktorym miejscu, cass poczula duzo nizej niz ja....a jedne dziewczyny poczuly z lewej, a inne z prawej strony
No już jestem mądrzejsza . Już Wam dziewczyny nie smęcę , dziękuję za każde dobre słowo

H. MacLeod

.
Stary 2009-02-28, 11:51   #2755
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Cass czyli różnie może być, Tobie też dziękuję za odpowiedź . Wstawisz swojego brzusia?
Wstawie jak zrobię Jakoś opornie mi to idzie ale dzisiaj zagonie TŻ-ta to robienia zdjęć

Dziewczyny biorę sie za jakąś robotę. Obijam się od rana. Nastawiłam jednak rosół, nie chce mi sie zmażyć naleśników.

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 11:52   #2756
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dziendobry
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 11:58   #2757
frida110
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czy ktoras lyka zelazo? Bo ja musze a slyszalam ze po nim zatwardzenie gotowe
Łykam żelazo od dwóch tygodni. Dwa razy dziennie. Zatwardzenia jeszcze nie miałam. Jedyne co po tym żelazie, to kupka czarna. Na początku się można przerazić.
W ogóle ze sprawami kibelkowymi nie mam problemu. U mnie jak w zegarku - codziennie rano. Może to przez to że opycham się cały czas owocami? Kiwi i jabłka jem codziennie, a i innymi owocami też nie pogardzę Lekarka przepisując mi żelazo powiedziała, że mam go nie łączyć z witaminami dla kobiet w ciąży. tzn. witaminy mam łykać o innej porze dnia niż żelazo. (Biorę Zorbifer Durules)

Cytat:
taaaaaaaaaaaaak?????? az mnie ciarki przeszły!!! super!!!
no to lece gratulować!!! aż mnie ciekawośc zzera które to dziewczynki
Też lecę to sprawdzić. Zawsze trzymam kciuki za dziewczyny

Cytat:
mięciutkie mówisz?
I na spacer muszę iść z psem - a za oknem burza śnieżna jak ... sypie i wieje nieziemsko!
A u mnie za oknem dzisiaj cudnie Słonko świeci na maksa, delikatne chmurki na niebie, niebo niebieściutkie - jest pięknie Czekam, aż TŻ wróci z pracy, zje obiad i wyciągam go na spacer.
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 12:10   #2758
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
dziendobry
co tak skromnie???

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-02-28, 12:13   #2759
Karolinak82
Zakorzenienie

Patrzcie jakie smoczki...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20051117022650.jpg (9,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20051117022710.jpg (8,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20051117022736.jpg (16,2 KB, 14 załadowań)
Stary 2009-02-28, 12:15   #2760
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Patrzcie jakie smoczki...
ten ostatni jak króliczek

Dominika 04.11.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości