|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
ŁUP!
![]() Cytat:
![]() hihi^^ Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() cale szczescie, ze nic powaznego Ci sie nie stalo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Choć i tak myślę, ze tak naprawdę kluczem do szczęścia rodzinnego nie jest przeszłość, ale miłość między ludzmi je tworzącymi ![]() Cytat:
![]() A co do dorosłości - owszem są decyzje do podjęcia i jest większa odpowiedzialność. Ale jest też większa radość z samodzielności z Twoich i tylko Twoich tak błędów jak i sukcesów. Życie jest darem, który dorosłość pozwala nam w pełni wykorzystać, tak jak chcemy ![]() Nie bój się jej, ale dostrzeż pozytywne strony ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bez sensu, dawać mi tu wiosne! milego ![]() Cytat:
![]() ![]() Życzę owocnych wenoposzukiwań ![]() Ja już po szkole i po obiadku (objadłam się masakrycznie, ledwie się ruszam - cóż, takie są skutki porannego pośpiechu okupionego brakiem drugiego śniadania ![]() ![]() ![]() No, a na 17 do pracy - mam nadzieję, że będzie dziś na tyle spokojnie żeby się nie zmęczyć i na tyle ruchliwie żeby się nie znudzić ![]() MIłego dnia ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-02-26 o 13:34 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zadomowienie
|
Guten Tag ;D
Mango- Rzeczywiście miałaś 'przygodę' ![]() A tych cyganów to powinni za takie zachowanie wykurzyć w siną dal.. (nie żebym jakąś rasistką była,ale pewne przywary mnie irytują) Jabłuszko- Mam nadzieję,że praca będzie dziś dla ciebie pewną odskocznią ![]() W skrócie u mnie sennie i letargicznie. Czyliż nic nowego :P Wczoraj znów 'zaspałam' na ćwiczenia z kultury języka (oO) i informatykę, spiąwszy się w sobie dotarłam na wykład z literatury powszechnej. Z innym (na szczęście) profesorem, poniekąd uznany literaturoznawca. Mimo,że ciut skacowana byłam, zdążyłam się ożywić. Facet prawił ciekawie,wdrążąjąc w temat lit.romatyzmu rozmaite dygresje wzięte wprost z życia codziennego itd. Generalnie (i o dziwo) chciało mi się go słuchać ![]() Sprawdzał też obecność,zapowiedziawszy, że z częstych absencji na examie (na który to trza przeczytać 'tylko i aż' 50 lektur z podanej listy.. ![]() Cóż można i tak zmobilizować żaków do pracy ![]() Przy okazji usadowiłam się chcąc,nie chcąc za panem eM, (nie)dawną miłostką,która okazala się być na dobre zajęta , toteż trochę irytacji w człeku nastało. Menda jeszcze,gdy wlazłam spózniona ośmieliła się radośnie uśmiechnąć i spozierać kątem oka ![]() No ale taki mój los, starej panny vel-tej trzeciej ![]() nie żebym miała coś przeciwko 'odbijaniu' _^_ ale nie lubię babrać się w tego typu szambie,że jaśnie pan rozdarty jest 'pomiędzy ',nie umie się w pełni i szczerze określić. więc adios takim. Po owocnych zaiste w wiedzę 90-ciu minutach starym zwyczajem przysiadłam w pobliskiej naleśnikarni, tym razem na zapiekanym z jablkami,twarożkiem słodkim w sosie smietankowym + gorąca czekolada do popitki. I tak tyję 'z powietrza więc nie zaszkodzi :P Propos tego tycia, wieczorem udałam sie ze skierowaniem od (jedynej rozumnej) pediatry na usg tarczycy. yeah.. Stanęło na tym,że po roku zmniejszyła mi się objętościowo do rozmiarów właściwych 6-cio letniemu dziecku. Odebrane wyniki badan hormonów również nie pałają optymizmem. Dzwoniłam dziś po 11sto godzinnym śpiku co by zarejestrować się do 8 ,nowego endokrynologa. Najblizszy termin na 13 maja ![]() .. wszak nikt nie powiedział,ze życie jest sprawiedliwe i zdrowia dostaje każdy po rowno ![]() No ale żeby się do reszty nie dołowac,a raczej na chwilę zapomnieć, dostalam dziś propozycję od kumpeli z el.O. abym poszla dziś z nią i jej (stety niestety..)nieznanymi mi znajomymi na łyżwy gdzieś po 18. Mimo,że umiejętność jazdy na nich jest mi w pełni obca , stwierdziłam,że co mi tam, pójdę, wreszcie spróbuję ,najwyżej się zabiję ![]() Potem może jakaś pizza, piwo, po głowie chodzi mi jeszcze inny, dzikszy plan, co by czmychnąć do sopockiego SPATiF'u na koncert niejakiego Vulgara i Kobranocki. Właśnie dziś jest i kurdę nie darowałabym se gdybym nie zobaczyła pewnego blond gitarzysty... ![]() ![]() Ale się zobaczy. wogóle czy przejdziemy przez 'selekcje' ==' Innym razem najwyżej. tak czy siak, życzę Wam udanego czwartku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
Ewuś - upewnij się upewnij
![]() jabłuszko - ja mogę liczyć w każdej sytuacji, chociaż wcześniej jakoś im nie ufałam wiesz, młodym się jest, gadanie nt. seksu itp. z mamą i tatą może być krępujące Mango - najważniejsze że nic się nie stało ani tobie ani ogólnie nic bardziej strasznego. kika - czyżbyś także była z świętokrzyskiego? ![]() ![]() ![]() schism - jaka paranoja z tymi terminami ![]() ja jestem po usg piersi - jak bolą tak będą boleć, kolejny "efekt" mojej choroby. byłam u mojej endo - jeszcze 2 ms. brania tabsów i mam odstawić na pobyt w klinice (na 3 ms przed) ogólnie nie uczuję się za dobrze, wczoraj poszłam spać o 20 -> wstałam dziś o 10 ![]()
#3454 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hello laleczki, piatek ![]() ![]() bylam na silowni dzis! a co! 35 min na biezni(pot sie lal... ![]() ![]() potem kapiel,obiadek pyszny i kieliszek szampanka(reszta na jutro ![]() tak wiec zycze wam milego wieczorka i udanego piatku! ![]()
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
agolku - przy braniu tabletek anty + kortykosteroidów jak ja biorę, i przy moich zaburzeniach hormonalnych to muszę usg robić co 6 ms, teraz robiłam bo bardzo mnie bolały piersi i węzły chłonne i myślałam, że coś się koci, a do 35 roku życia mammografi się nie robi, tylko w wyjątkowych przypadkach, bo usg na młodych piersiach lepiej wykrywa wszystko.
#3456 |
Zadomowienie
|
Malinka- Mam nadzieję,że to przejściowe osłabienie iTwoje samopoczucie się poprawi
![]() Agolek-Czyli wieczorek udany ^^ Mimo wczesnej pory melduję,że 20min wcześniej zlądowałam w domostwie. Było miło ^^ Pierw spotkaliśmy się pod pewnym centrum handlowym ;P Ja,dwie kumpele i jej czterech znajomych w tym.. taki T. (plus za imię B) ) wysoki,przystojny, fajnie umięśniony (:cojest ![]() ![]() jesio rok młodszy, co z mymi ciągotkami do starszawych i dojrzalszych ciut sie koliduje ale.. Jako,że na łyżwach umiały jako tako jezdzic 3 z 7 osob, koleżanka wpadła na pomysł,że udamy się do pobliskiej kręgielni. Zrzuciliśmy się po dyszkę i wioo ;D Jak na mój pierwszy,najpierwsiejszy raz z kręglami pierwszy rzut był całkiem niezły, 7/10 zbitych potem kilka b.udanych prowadziłam na drugim miejscu acz siły i chęci ze mnie opadły i zlądowałam gdzieś na koncu. Zresztą nevermind ![]() T.coś mnie nagadywał, 'o fajny iphone czy ipod' ![]() wogóle jakiś taki serdeczny ( generalnei takie usposobienie ma xp) Ja,jak to Ja, prawie żem się nie odzywała ![]() Ogólna nieśmiałośc, komplex 'niepełnego uśmiechu' i gotowe.. co jedyne z kumpelkami, plus 'kokieteryjne minki do pana ty. ![]() Potem kierunek trolejbus ciut na piechtę i zasiedliśmy w jednym z pubów na skwerze. Zamówiłam sobie arcydobre piwo miodowe, 6,5% alk oO po połowie już zawroty głowy i zaczęłam konwersację z lycealną kumpelą,. propos jej dawnego/pierwszego związku. Tęskno jej, zwłaszcza,za tymże po 10 dniach znajomości z owym uczniem lo katolickiego na domówce w kiblu robiła z nim wsio oprócz pełnego stosunku.. potem okazji nie było, on obiecał,że będzie z nią prawie po kres, po dwóch miechach się odwidziało Teraz ów sunie wzdłuż i wszerz 16sto latkę ... ![]() Może jestem jakaś nie teges. zacofana,niedzisiejsza, ale nie mogę pojąc takiej hmm fascynacji, uznania seksu,za niemalze priorytet związku, swoja droga moglby dla mnie nie istniec,zwlaszcza w poczatkowej fazie znajomosci.. mimo to,co rusz znajduję se inny obiekt (platonicznych )westchnień oO Wracając do spotkania, popiliśmy trochę, zdjęcia porobiliśmy, ten raz mnie tak w pasie objął ![]() Po 21, jako,że czas gonił,przed jutrzejszą poranną pobudką, zebraliśmy się, szybka zapiekanka z budki (se nie odmówiłam ![]() Przedtem się pozegnalam, choc mu nawet reki nie podalam ,pier...lona niesmialośc ![]() z tego co wiem od psiapsiółki, (szybki wywiad przez gygy ;> _ nic a nic o mnie nie wspominal jedyne co tak spytal skad sie znamy. taa jak zwykle... ;] Teraz siedzę se i rozkminiam, matka mruczy pod nosem,że mogłam wczesniejwspomnieć ,że będę po 22 oO czyli stara śpiewka. Jutro o 7 pobudka i wykład. Trza będzie się wyspać ;P Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() słyszałam dziś ze ma nadchodzić więccc ![]() ![]() wena przyszła ok 22 (lepiej późno niż wcale ^^) za to wcześniej robiłam wszystko tylko żeby się nie zabierać za tworzenie ![]() Cytat:
niektórzy profesorowie są doprawdy zabawni ![]() ![]() Cytat:
te terminy u specjalistów to jakieś wielkie nieporozumienie ![]() ![]() mnie zaś dziś zaśpiewali w poradni alergologicznej że zapisy na maj-czerwiec już ... a jeszcze skierowanie muszę zdobyć wiec dla mnie pewnie jednak czerwiec ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja też miałam ciągoty do starszych i sobie w końcu znalazłam w moim wieku, więc wiesz ![]() Cytat:
kurcze, a Ty mi zupełnie nie wyglądasz na nieśmiałą ![]() Cytat:
oplułam monitor ze smiechu ![]() ![]() Jako ze już po północy, czyli pora niby młoda, ale nie jak dla kogoś kto tym razem MUSI wstać o 7 (tak... ostatni semestr czas zacząć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak wiec zbieram sie od kompa na dziś ![]() i życze dobrej nocki ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Miłego dnia ![]() (albo i miłego weekendu, jeśli nie zdążę już dziś nic napisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Wtajemniczenie
|
no ba! reszte twojego posta przeczytam na przerwie bo nie mam az tyle czasu rano
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzien dobry piatek ![]() mileog dnia laleczki i fajnego weekendu ![]()
![]() |
#3460 |
Rozeznanie
|
cześć kochane słoneczka
![]() Poczytałam troszkę co tam u Was, ale odpisywać nie mam siły, wybaczcie ![]() Kurcze u mnie ostatnio nie jest za dobrze ani psychicznie ani fizycznie, ale nie będę smęcić.Poczekam na te lepsze czasy, może kiedys nadejdą ![]() Wpadnę pózniej ![]() Miłego dzionka! ![]()
#3461 |
Zakorzenienie
|
schism - ja tam wątpię, ale co tam jedna choroba w tę czy w tę
![]() schism - ja też mam ciągoty do starszych, łysych i napakowanych - a pewnie trafię na małego z włosami i chudzielca ![]() zmykam gotować ![]()
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
A co to za cisza? Przychodzić tutaj wszystkie,natychmiast!
![]() Własnie ogladam "Chirurgów" i poćwiczyłam wczesniej ![]() ![]() Hi ho,lecę się lenić dalej, a co! Sobota i niedziela stoją pod znakiem nauki, nauki i jeszcze raz nauki ![]() ![]() Miłego dnia kochane, rozpiszę się później ![]()
#3463 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() poza tym nie jestes beznadziejna! jestes sliczną, mądrą dziewczyną, która jest troszkę zagubiona, każdy ma w życiu gorsze dni, ale nie możesz się poddawac! Musisz iśc do przodu z podniesioną głową i udowodnic sobie i innym, że jestes wartosciowa, dzielna i mądra- BO WŁAŚNIE TAKA JESTEŚ!!! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i gratuluję wstania ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() poza tym mam nadzieję, że samopoczucie się niedługo poprawi ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ehh a u mnie cóż? siedzę w domku, niedawno wróciłam, jestem cała przemoknięta, ostatnie dni ferii...buuuuuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego Słoneczka ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Raczkowanie
|
agolek i jak Twój dzień?
![]() schism_ dzień udany z tego co widzę[wczorajszy]. ale przełam się no. ja wiem, że nieśmiałość i 'niepełny' uśmiech, ale to niccc! ![]() Ewuś udanej zabawy w KRK. ![]() ![]() Tarantulku co jest? ![]() ![]() ![]() nefre ja dzisiaj też ostatni dzień ostrego leniuchowania. od jutra nauka. matko, już się boję! kika171 właśnie dlatego, że ostatnie dni baw się na całego! ![]() czeeeeść. nie było mnie tu trochę. dzisiaj piątek tak? albo już po. ostatni dzień ferii. weekend i do szkoły ![]() pocieszam się ciastkami owsianymi. a żeby było śmieszniej chyba angina mnie łapie ![]() ![]() jak minął piątek i co planujecie na weekend? buziaki Dziewczyny! ![]()
#3465 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry kochane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Ja właśnie śniadanko wszamałam ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
Jaka pogoda za oknem
![]() Uwijam się szybko z nauką i lecę na spacer ![]() ![]()
#3468 |
Raczkowanie
|
Witam w weekendowy poranek
![]() Co do zaczadzenia, to niekoniecznie takich przygód oczekiwałam ![]() A co do cyganów: U mnie też nikt do rasistów nie należy, ale ich nie da się znieść. Wszyscy romowie w tej dzielnicy są tak aspołeczni, że aż brak słów. Swoją drogą rozchorowałam się w czwartek, świetnie. Dlaczego to nie mogło się stać w poniedziałek?! ![]() Nefre- u mnie na szczęście nie ma fajnej pogody ![]() ![]() Tarantulku - mów czym prędzej, co się stało! ![]() Orzeszku - doskonale Cię rozumiem... widzę, że podobnie kształtują się u nas sytuacje, co nawet tak samo wpłynęło na naszą samoocenę... Ale uwierz nam tutaj (bo jesteśmy o wiele bardziej obiektywne ![]() ![]() ![]() Ewusiu - Tobie to dobrze ![]() ![]() Schism - Och, a Ty znowu po centrach handlowych się włóczysz ![]() ![]() Kika, Cher - Znam ten ból, też musiałam przeżyć to "rozstanie" z feriami ![]() ![]() W ogóle nie straszcie mnie nawet z tymi facetami... Też wolę starszych, wyższych, długowłosych etc. A tu sami młodsi, niscy z nieciekawą fryzurą się mną interesują ![]() ![]() Nie wiem sama czemu tak postępuję, bo żadna Afrodyta ze mnie... ![]()
Nie jestem nowa na wizażu - "Mangolina" z tej strony... ![]() "Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest." — Kurt Cobain Edytowane przez Angeo Czas edycji: 2009-02-28 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wstalam rano,ugotowalam sobie owsianke,wzielam prysznic,wybalsamowalam sie,pocwiczylam bunsy absy brzuszki itp itd zjadlam drugie sniadanie,zaraz sobie pojezdze na rowerku ![]() ![]() potem ugotuje sobie zdrowy obiadek,poczytam cos,powizazuje ,potancze,ahh uwielbiam kiedy moge miec czas na cwiczenia ![]() ![]() ![]() wczoraj wieczorem przyszedł TZ do mnie.wstawiony juz po 6piwach,bo na budowie jakiejstam pracowal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szkoda, to jest ze on sie zachowuje njak dzieciak.przepraSZAC nie umie jak zrobi cos zle. nie mysle o tym,nie bede sie wkurzac . u mnie pogoda srednia na jeza, wieje wiatr i zimno,ale to dobrze bo ja nie lubie wiosny ![]() Agness a Tobie sie baciki naleza ![]() Milego Dnia ![]()
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
kika - wyrośnięta, dorosła no siostra jak trza
![]() ![]() ![]()
#3471 |
Zadomowienie
|
Angeo-Mam identycznie z 'wymaganiami' i nastawieniem do domniemanych absztyfikantów..
No ale nic w tym chyba złego,że mówimy 'pa' tym co nas delikatnie mówiąc odstręczają _^_ Relacje natury damsko-męskiej są na tyle deliktane i specyficzne,że nie ma co bawić się w matkę Terese z Kalkuty i dawać szansę każdemu,co się nawinie,a nas nie interere. ![]() Lepiej poczekać na istotę u której i dojrzały et.ccharakter i typ urody idą w parze. nizli.. Tylko no właśnie, ile jeszcze tego czekania.. ![]() Póki co będę musiała zadowolić się iście fatalnymi zauroczeniami, tym razem w gitarzyście Avenged Sevenfold- Synie Gates'ie ![]() echh takiego to bym zawżdy nie przepędziła.. ![]() ;p Tak poza tym,to miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Takie tam problemy natury egzystencjalnej.. ech muszę się wziąść za siebie, za swoj mozg i go troche zresetować czy coś, bo mi te mysli, odczucia które były schowane głęboko i zablokowane nagle znowu się dostały do mojego mózgu i spokoju nie ma ![]() Ech powinnam się cieszyc ze mam dwie ręce dwie nogi a nie biadolić, myslałam ze dziś rano się obudzę i będe miec juz inne lepsze spojrzenie na świat, ale jeszcze niestety nie, może jutro..... ![]() Jeszcze mnie jakies chorobsko wredne naszło ![]() Pobuszuję po wizazu troche, zeby sie oderwać od codziennosći a potem zasiąde do nauki. Angeo widzę ze masz nowy avek, az Cię nie poznałam w pierwszym momencie ![]() Schism niezły ten koles, a w "tych" sprawach mam dokładnie takie samo podejscie jak Ty ![]() miłego dnia dziewczynki wpadne potem ![]()
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-02-28 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |||||||||
Zadomowienie
|
WItajcie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() już niedługo nastepne ferie, świąteczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() lec, pogoda zachęca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak sobie wypija to juz w ogole zachowuja sie jak dzieci i to zwykle nizaleznie od wieku ![]() ![]() Cytat:
co oczywiście nie znaczy, że należy rzucać się na pierwszeg lepszego z brzegu^^ Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że uda Ci się odzyskać spokoj, a jak tylko bedziesz potrzebowala to pisz ![]() ![]() Dzień dobry dziewczynki ![]() Pralka mi się rozwaliła, grrr ![]() wczorajszy dzien uplynął miło i intensywnie. Rano bylam w pracy, po 18 w domku, szybkie ogarnianie sie i ziuuuum na imprezę ![]() ![]() ![]() teraz zalegam, może porobię coś naukowego, a na 17 do pracy... Pogoda piekna wiec i ruch moze byc calkiem spory... ![]() Ewuś mam nadzieje, ze superancko sie bawisz ![]() agolku - lubie całkiem pracę na 17, jestem sową toteż nie zasypiam. Najgorsze jest dla mnie zebranie sie o tej 16.30 i wyjscie z domu bo to taka pora do zalegania, ale pozniej jest juz si ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
#3474 |
♥
|
Witam
![]() ![]() zycze miłego weekendu ![]() edit. od jutra zaczynam redukcje ![]() ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-02-28 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hej laleczki! melduje sie ![]() ![]() ![]() ![]() aaaaa a jak wrocilismy do domu to sie okazlo ze przesylak od mamy doszla i przeslala mi woreczek z przyprawami do kurczaka (ponoc fajna sprawa robilyscie?) takze kupilam akurat kuraka i bedziemy miec dzis na obiadokolacje ![]() aaa i jeszcze kupilam sobie Sabai!!probowayscie moze?nie wiem czy w Polsce to juz jest ale to jet tajskie winko w malych buteleczkach lekko gazowane z dodatkiem soku z granatow albo hibiskusem....masakryczni e pyszne...(nie probowalam z hibiskusem jeszcze bo z granatem takie dobre ze zawze to kupowalam a dzis promocja to oba wzielam ![]() http://www.google.co.uk/click?sa=T&c...GQ4OGQwMQ==&xr= szalenstwo ![]() ![]() milego aniolki!
![]() |
#3476 |
Raczkowanie
|
cześć Spaza!
![]() agness! co u Ciebie? odezwij się czasami! ![]() nefre i jak spacer i nauka? ![]() Angeo zdrowiej szybko! i pamiętaj, że każda z nas jest wyjątkowa ![]() ![]() orzeszku ten Twój Tż. agrh. ale cóż, faceci. ![]() ![]() Tarantulku! uśmiech proszę! ![]() ![]() madame udanego dnia ![]() ![]() anniaa imprezowy weekend! baw się dobrze! agolek wino brzmi zachęcająco :P powiem rodzicom. świetnie, że zakupy udane. moja szafa pełna ciuchów - btw. dzisiaj ją sprzątałam. wszystko mi się wysypuje :P a ciastka moje to są słonecznikowo-owsiane - jeśli chcesz podam Ci przepis. chociaż na zwykłe ciastka też mam ![]() dzień dobry po raz kolejny ![]() nerwowo się mam. stresuję się tym, że w poniedziałek już do szkoły. mam tyle zadań [chociażby z niemieckiego, po co ja tyle brałam?! ![]() pogoda dziś była prześliczna. i Tź kupił nowy samochód. i.. i.. i w ogóle jestem rozdrażniona jakaś taka. najchętniej wzięłabym gorącą kąpiel i wrzuciła się do łóżka z poduszką na głowie. ja nie chcę do szkoły. ![]() <dramatyzuję wiem, ale kurczę no!> muszę się jakoś ogarnąć. aaaaaaaaaaa! buziaki Dziewczyny! i przepraszam za chaos w moim poście ![]() ![]()
#3477 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc kochane! ![]()
![]() |
#3478 |
Zadomowienie
|
Aloha
![]() Cher-Zobaczysz wsio się ułoży na duży,duży + ![]() Fajno ,z tym samochodem ^^ Mercy- W takim razie życzę Ci kolorowych snów ![]() Agolek-Hmm chętnie bym tego Sabai spróbowała, skoro smaczny ;D Jabłuszko- Nie ma lepszego relaksu niż porzadna impreza i taniecccc ![]() A u mnie dziś, całkiem si. Jako,że za oknem słoneczna aura, zdecydowałam się pojechać do Gda. na spacer, po starówce,krętach i wętach, ot by odspanąc i się wyciszyć. Pożądany efekt murowany ^^ W domu zlądowałam koło 17,ciut śnięta ;P Chciałam wziąść się za 'pracę domową' z warsztatów z pracy z tekstem ,tudzież zrobienie przypisów,indeksu i bibliografii do zapodanego tekstu,ale weny i chęci zabrakło. uroki przedwiośnia ![]() Stety niestety dobry humor stłamsił mi pewien fakt.. Ot wchodze na n-k, patrze w nowo dodane fotki, niedoszły-były zapodał zdjęcie pewnej dziewoi, smiem twierdzic,ze nowej dziewoi.. Niezbyt atrakcyjnej defacto (jak stwierdzilam i Ja i kilka znajomych, poinformowanych przeze mnie w akcie yyy rozpaczy..) Sądziłam,że z panem przeszło mi definitywnie, poza sentymentem,jakimiś tam wspomnieniami, aż tu pojawiło się srogie ukłucie żalu i zazdrości. ![]() No,ale cóż na to poradzimy,takie jest życie ![]() Dobrej Nocy, A ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Raczkowanie
|
Uwaga! problemy techniczne - cytowania nie będzie
![]() Orzeszku-Dziękuję Kochana ![]() ![]() Ja również uwielbiam to uczucie towarzyszące sporej dawce ćwiczeń na luzie ![]() ![]() Na szczęście jedna, co się ze mną zgadza co do wiosny! Zima i jesień górą ![]() Co do TŻ - no cóż, typowo męskie zagranie ![]() Schism-O tak, tak, właśnie to - z ust mi to wyjęłaś ![]() ![]() ![]() No i tu właśnie pojawia się ten problem... czekamy... ale czy się doczekamy? ![]() Tarantulek- Rozumiem Kochana, każdego dopada często to uczucie i nie jest to żadne biadolenie. ![]() ![]() ![]() Ładny mam avatar, prawda?(na pewno lepszy niż poprzedni ![]() A co do kolesi, to już jest nas 3 ; ) Jabłuszko-Oczywiście, że nie ma sensu czekać na ideał. Ale na pewno nie zwiążę się z kimś tylko dlatego, że akurat taki się mną interesuje. Musi mnie pociągać fizycznie (albo mieć to "coś") i być posiadaczem odpowiadającej mi osobowości. ![]() ![]() A co do tworzenia ideału... na przykład R. On w 100% odpowiadał moim wymogom co do wyglądu, ale charakter już niestety nie. I próbowałam go zmienić, stworzyć ideał...bezskutecznie. Świetnie, że się dobrze bawiłaś ![]() ![]() Aniu-Mam nadzieję, że urodziny się udały. ![]() I powodzenia, jeśli redukcja w ogóle jest Ci potrzebna ![]() ![]() Agolku- To jest coś, co lubię ![]() ![]() A co do Sabai - zgadzam się ![]() ![]() Schism - A Ty znowu z tymi spacerami i tak samo pojawiło się "srogie ukłucie żalu i zazdrości" ![]() ![]() ![]() Miłego Dnia Kochane ![]() ![]()
Nie jestem nowa na wizażu - "Mangolina" z tej strony... ![]() "Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest." — Kurt Cobain Edytowane przez Angeo Czas edycji: 2009-03-01 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie juz dziś troche lepiej, tzn problemy zostały ale juz nie jestem az tak nimi przytłamszona jak przez ostatnie dni ![]() ![]() Idę zrobic sobie herbatę pokrzywową(mam ciche nadzieje ze mi pomoże wzmocnic włosy ale sza.... ![]() ![]() Miłego popołudnia! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.