|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
swoje ciało umieszczam w sukience. wkładam nogi, piersi i ręce
głowę zostawiam na stole, bo bez głowy na miasto iść wolę poszukam sobie kochanka i sprawdzę go dobrze na randkach a ja Cię wsadzę w klatkę, byś nie odleciał przypadkiem z reguły nie sypiam bezsennie wolę życie bez planu jak tylko odkurzę mieszkanie zdobędę mury Libanu z duszy swej, mój Dobrodzieju nie zrobię nikomu prezentu.
|
#4292 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:) :* Cytat:
Cytat:
:) kradnij ! :* zabieram ten wyżej :*** Cytat:
najpiękniejsza prawda to szaleństwo
widzisz ? jak nam spierdala szczęście ? krwawy romans,co zostaje w głowie nawet kromce z masłem źle serce to mięsień podnosząc ciężary ćwiczymy mięśnie żeby były większe i silniejsze z sercem jest taka samo
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-02-28 o 22:02 |
||||
|
|
|
#4293 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Ola994;11205331]
nydee- przepraszam, ale mnie zatkało Teraz okradamy się wzajemnie![]() powinnam, pucipucipuci, Paajkaa ,chocapic, Little Ballerina, nydee, truskawkowa1993, tyshe, RobaczeQx3, Czarnula4, alexandretta, abunee, niewieotymnikt, 3martyna3, honey091, r0zunia, papergirl -- regularnie Was okradam Kochane ![]() jesteście naaaaj! *teraz nie mam siły nawet by udawać, że jest dobrze. *Wolę nie mieć nic niż mieć coś na niby. * samopoczucie rośnie radośnie. Jejuuuuuuuuuuuuu! Ja nawet się nie spodziewałam, że ktoś mnie okrada. ![]() a tu taka niespodzianka. i żeby nie było, ja też muszę się przyznać, że te powyżejjuż dawno są w moim notatniku. ![]() ![]() _________________________ ______________ -ani różnica poglądów, ani różnica wieku, nic w ogóle nie może być powodem zerwania wielkiej miłości... - mam oczy w kolorze burzowego nieba, tylko dla niektórych są błękitem.. -kobieta seksualizuje świat. - uważasz przypadek za szczęście?... - w Tobie ja cała jestem...
|
#4294 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
!! <3<lol2> taaa 69' ale to wcale nie sa zboczone cyferki xd :![]() boski opis boska Ty <3Cytat:
Nikt nie wie jaka jest prawda.. Znów coś źle zrobiłam.. nie powinno mnie tu być.. ..szukałam swego miejsca dniami i nocami tęskniłam ogromnie bo juz nikogo nie miałam.. Pluszowy mis jest cały we krwi Świeczka dogasa,, ogień się tli
|
|
#4295 |
|
Raczkowanie
|
` ja nie kłamię.. tylko mijam się z prawdą.`
'I waited, hated, blamed it all on you...' .`upajając się każdą chwilą.. sekundami mijającego czasu'^ I feel so much better.` Baby we can do it, we can do it all night.` 190 antymaterii ...` bo każdy koniec to nowy początek.
|
#4296 |
|
Przyczajenie
|
I Pan zesłał mnie na ziemię, bym siała zamęt i zniszczenie... A może by tak poddać duszę chemicznym środkom, a do mózgu podpiąć prąd? Szmata niejedna zamiast się tarzać po podłodze, chodzi po świecie. Coś co mogło znaczyć coś. Raczej już nie znaczy nic. Fuck a hero, be yourself! <3
|
|
#4297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _____ Lecz twardo stąpam po chodnikach on ja swa dłonią objął i dawał jej ciepło lecz była pochodnią uhm po to jestem tu kotku otwarty uhm niegrzeczna dziewczynka uhm z twoich nog cieknie mi slinka Przeważnie, zachowuję się poważnie Mam typ osobisty niczym dowód I osobisty powód By czuć się wygodnie, swobodnie Nie mów mi, że nadal chcesz w tym trwać. Nie wierze ci.
|
|
#4298 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuje za wszelkie pochwały, uwielbiam was; )*
upadłam z tobą, ale wstałam sama. z drugiego kąta patrzysz na mnie lewym okiem. otworzyłam okno i chmura szczęścia na mnie wpadła. na prawdę, na serio i to tak bardzo lubię cię. weszłam na drabinę i zbieram jabłka z latarnii. nabuzowana magicznym napojem. ukradłam twoją głowę, jeszcze tylko trochę i ukradnę serce. a w telewizorze tylko jakieś małpki skaczą. |
|
|
|
#4299 |
|
Rozeznanie
|
Jeden podmuch, spadają w otchłań czerwieni wątłe nadzieje.
Zapomniane uczucia, zakurzone słowa. Taki zwykły dzień chmurnosłoneczny. Bo jedyne co mam to brzuch pełen jadu. Przed drzwiami do twojego serca... Patrzymy sobie w twarze a niekoniecznie w oczy. Tangens kwadratu ciszy do samotności podzielonej przez dwa.
|
#4300 |
|
Zadomowienie
|
Na co komu dziś wczorajsza miłość?
Miliony gwiazd kłóciły się, która ma do niej spaść. A ona marzyła o wszystkich. Pójdę na koniec świata, zdejmę księżyc i ukradnę fortunę, jeśli mnie o to poprosisz. Połykam tabletki, aby się nie bać. A jednocześnie boję się, co te tabletki ze mnie zrobią. Chcę wiedzieć, czego się lękam i chcę zrozumieć, dlaczego po tych tabletkach jest mi na krótki czas lepiej. Muszę się wreszcie zająć sobą, a nie jakimiś tam miłościami. Będzie wiosna, będzie dobrze! Nienawiść jest łatwa. Miłość wymaga wysiłku i poświęcenia. Pozwól mi dziś płakać, niech moje oczy spuchną od łez.
|
#4301 |
|
Raczkowanie
|
Bezduszna artystka.
te Twoje ciągłe "nic" aluminiowe serce. miłość ? a może tylko obsesja. zjednoczymy się, zobaczysz. wielbię, kocham, marzę ale najbardziej pragnę. powiedz mi, to. te przystojne metr osiemdziesiąt. pesymistyczny optymizm. i tak nie zrozumiesz .. nigdy nie mówiłeś mi o miłości .. kiedyś Ci pokaże co trzymam w biurku. - płacz! - dlaczego ? - chce wiedzieć jak smakują męskie łzy .. ta miłość jest wszystkim w niczym. Kocham Cię - boże jak to głupio brzmi.. - powiedz mu to. - nie mogę. - dlaczego ? - bo uzna mnie za wariatkę .. pójdę, ale gdy się potknę, już nie wstanę. zasypiam, czekając na Twój telefon. ocieram łzy, czytając Twoje esemesy. Czasem chciałabym żebyś, od tak po prostu zadzwonił i spytał - co robię .. - Lubię gdy na mnie patrzysz. - dlaczego ? - bo wtedy coraz bardziej Cię pragnę. - czy chociaż raz wypowiedziałeś moje imię ? - tak. - czy chociaż raz wypełniałam Twoje myśli ? - tak - czy chociaż raz myślałeś nad tym żeby być ze Mną ? - tak, raz.. - miłość nie istnieje. - nie prawda - a widzisz ją tu gdzieś ? ja Cię nie kocham , ja Cię tylko bardzo lubię, i bardzo pragnę. ( ; koguciku, gdzie Twoja kurka ? twoje oczy są najbardziej czekoladowe z najbardziej czekoladowych czekolad. ![]() dlatego zawsze mam na Ciebie taką ochotę. ( ; a gdy przechodzisz obok, dostaje wariacji. ![]() - wiesz kim dla mnie jesteś ? - kim ? - szczęściem. pokazałeś mi jak straszna jest miłość, ale właśnie za to Cie kocham. idź już, nie chce znów tych uczuć. Miłość ? a sio, a sio. ! Kocham Cię wiesz ? _____________________ o. to na tyle by było. może się coś przyda. ( ; < 3 Edytowane przez Paranienormalnaa Czas edycji: 2009-02-28 o 23:33 |
|
|
|
#4302 |
|
Raczkowanie
|
moje słoneczka najdroższe, dziękuję za każde miłe słowo.
cieszę się i jest mi niesamowicie miło! ;*** kocham was. moja miłość jest w koszu, a wiara wisi gdzieś na strychu bez zbędnych skrupułów pogrzebano żywcem mnie odrywasz mi nogi, głowę ręce, a na samym końcu wyrywasz mi serce zamiast łagodzić, podjudzasz zbuntowane myśli porwana sukienka, to jeszcze nie porblem. rozsypane myśli wszystkie moje reakcje masz w garści połamane palce moje, bo balam się ciebie zobaczyć - co jest? - deszcz nie pada. nie, to nie łzy. to taki zabawny udawany trik. świat już spisał sobie plan. spychając mnie poza margines. oddech weź, daj mi spokój. puste slowa pchają mi się do ust kpisz sobie z wielkosci mojego strachu cholera, koleś, chyba mnie wpakowali do piekła! serce moje to taki głupi, nieodpowiedzialny buntownik zamordowałam rano własne uczucia. czy to grzech? dla lepszej akustyki twych słów zatkam sobie uszy bang bang bang odbijasz mi się o sciany umysłu wczoraj to dla mnie za mało, czaisz? jestes jak jedno, wielkie, chodzące kłamstwo! ożesz w mordę szyszeczkę, chyba zgubiłam gdzieś rozsądek! gdzieś na dnie a dziś swoim snom każę już nie myśleć o tobie
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-02-28 o 23:53 |
|
|
|
#4303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poniedziałek, wtorek, środa
wyślizguje się z wilgotnych dłoni jak z dziurawych ust woda to ja twój łobuz, twój hrabia miód chcę wolności w miłości kup mi,kup ważne jest czy kogoś kochasz ważne jest czy kochasz siebie kochałam się z nim
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
|
#4304 |
|
Raczkowanie
|
Powinnam - dziękuje. ;**
_________________________ - płacz! - dlaczego ? - chce żebyś wiedział co jadam na śniadanie, obiad i kolację. rozbierz mnie, tylko to na 100 % zrobisz. Edytowane przez Paranienormalnaa Czas edycji: 2009-02-28 o 23:55 |
|
|
|
#4305 |
|
Zadomowienie
|
Paranienormalnaa - Opisy cudne. <3 Już Cię kocham. ;*
Little Ballerina - Ahh! Niesamowicie mi miło, że okradasz Słońce. ;* ..szybująć wśród obłoków i oddechów, pocałuję dziś słońce. ..bo Twoje szczęście już do mnie nie należy. Twoje delikatne usta, zmęczone oczy i to ciepło, którym otulasz.. ..i z każdym oddechem być coraz bliżej Ciebie. Chwile gładkie jak aksamit.. Teraz pozostało mi tylko milczeć.. Miłość - dziś miała taki słodko-gorzki smak, zupełnie jak łzy.. Znów czuć jego dotyk tak delikatny, jak muśnięcie motyla.. Delikatnym szeptem otulasz mnie.. ..i nawet zrozumiał wszystkie jej myśli. Jest cicho, aż boli.. Znowu nie widzę nieba.. ..a za rogiem czai się teraźniejszość. ..i usta zatykam, by dusić krzyk. ..a każda jej łza pachnie deszczem.
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-02-28 o 23:56 |
|
|
|
#4306 | |
|
Rozeznanie
|
anyszowska - taki rabunek jak najbardziej mnie cieszy xD Po za tym chyba mściwa jestem, bo również okradłam i to z pełną premedytacją ;D ;*
Cytat:
Pisałam to kiedy miałam... no nie wiem... Młoda dupa byłam xD Z tym, ze to było w formie niby-wiersza. Przypomniałaś mi o tych czasach ![]() _________________- Chcę wierzyć, że jestem twoja. Przed pustką nic mnie już nie chroni Czasami mam ochotę wyrzucić telefon przez okno. Lub rzucić nim o ścianę. Lepiej myśleć, że nie dzwonisz z powodu zepsutego telefonu niż, że o mnie zapominasz... Pocałunkami Cię uśpię Witraż białych ścian Spod szminki wydobyta obca, nie moja Twarz. W śmiechu topię strach Dłonie już wytarte, oczy wypalone A usta płaczą krwią czerwoną -Ja to jakaś pokrzywiona jestem. -No może oczy masz trochę nierówno rozstawione, ale żeby od razu twierdzić, ze cała jesteś krzywa? -Chodziło mi o umysł głąbie. Umysł mam pokrzywiony -.-' Pusty dom, bo echa nie liczę Wśród szarych dni szarego przemijania Gdy dla niego żyjesz i dla niego umierasz |
|
|
|
|
#4307 |
|
Raczkowanie
|
Witam.. No i muszę się przyznać...Zaniedbuję Was.. Przepraszaaam ! Wybaczcie ;*
~~~~~~ Betank mich mit Kraft, nimm mir Zweifel von den Augen //Napełnij mnie radością, zabierz mi zwątpienie sprzed oczu. du bist für mich mein zweites ich//jestes dla mnie moim drugim ja/ jestes moim drugim ja Die zeit mit dir war wie ne endlos lange nacht// czas z Toba byl jak nieskonczenie dluga noc Alles Glück, das wir hatten, uns schworen und versprachen, war das nur ausgedacht?!//całe szczescie jakie mamy, nasze przysiegi i obietnice były tylko wymyslone?! An jedem neuen Tag geb' ich auf was ich hab' um bei dir zu sein. //kazdego dnia daje Ci to co mam aby byc przy Tobie Diabeł wziął wolne- jestem na zastępstwie Naprzeciwko siedział mężczyzna, który przestał mnie kochać … Niegdyś sylfida, obecnie utyła jak potwór i myjąc nogi, strasznie sapie. Z reguły tylko pień nie potrafi rozpoznać kobiety, którą przestano kochać wbrew jej życzeniom. A diabli go wiedzą, może tylko przestał udawać, że mnie kocha…? Nieprzyjemny bywa, albo obojętny, nie wiadomo co gorsze. Lenistwo przebiło szlachetne chęci. Niechby też ona popatrzyła, jak on na nią patrzy… To każdy powinien czynić, do czego został stworzony. Mężczyźni zostali stworzeni dla kobiet. Nie kotka za kocurem, tylko kocur za kotką Co usiłuje rozwinąć skrzydła, to tłucze łbem w przeszkody Pierwsza faza znajomości zbiegła się, niczym gacie po praniu i straciła cały urok. Niewiele rzeczy tak bardzo oszukuje jak wspomnienia. (...) czytać to bardziej żyć, to żyć intensywniej (...) Są osoby, które się pamięta, i osoby, o których się śni. Co innego jest wierzyć w kobiety, a co innego wierzyć w to, co mówią. Jesteśmy marionetkami naszej nieświadomości ! Kobieta jest jak elektryczność, nie trzeba wiedzieć, jak działa, żeby cię kopnęło Można milczeć i milczeniem kogoś ranić … Ej no co ty robisz! Pachniesz mi prosto w oczy! ~~ takie see ... może komuś się przydadzą ![]()
|
|
#4308 |
|
Raczkowanie
|
3Martyna3 - dziękuje. ^^
_________________________ __________ - dlaczego zawsze pijesz kakao ? - bo przypomina mi kolor jego oczu. < 3 |
|
|
|
#4309 | |
|
Zadomowienie
|
hejYou - dziękuję bardzo
cieszę się, że się przydaje ![]() Cytat:
albo potrafisz czytać w myślach, albo nie wiem. ahh kocham Cię a no i te wyżej kradnę ![]() ale ja wiem ;pp nigdy, przenigdy ;pp ![]() __________________ zegar uderzył raz jeszcze, słońce doszło zenitu. ta planeta jest nasza. oddalimy się od siebie szybciej niż myślisz. i dochodzisz do takiego momentu, że po prostu tęsknisz. chyba znowu czas zakopać się pod kołdrą. przerabianie tego wszystkiego od nowa... sama nabroiłaś - teraz cierp. bo znów muszę być silna. więc jestem. i zrozumiałam, że pora wrócić do tego co było. nienawiść jest najsubtelniejszą formą gwałtu. część niespokojna.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-03-01 o 00:12 |
|
|
|
|
#4310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak btw, to jesteście niesamowite
|
|
|
#4311 |
|
Raczkowanie
|
nydee - ale Ty mi słodzisz. ;DD , ale dziękuje . ;***
![]() _________________________ _ cukrowa panna. chodź pokaże Ci co jest w moim sercu. a z Tobą przejdę przez piekło, skarbie. ( ; |
|
|
|
#4312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ____________________ tak po prostu. brak mi Ciebie. wspomnienia przeplatające się z niemożliwym do opisania bólem i jednocześnie ukłuciem jakiejś nieokiełznanej radości... głupie litery.
|
|
#4313 | |||
|
Zadomowienie
|
________ łaaa, jaki boski opis ![]() Cytat:
<kradnie> Cytat:
Cytat:
truskawkowa1993, faajoowyy avek
|
|
|
#4314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oczywiście was też okradam ;*![]() ![]() Paranienormalnaa cudowne opisy pokradłam ;P lilyblack,abunee,honey091 ,jednaZwielu,styrana,snow ball,kee uwielbiam was ;* ![]() Wszysktie jesteście genialne , miło się czyta i kradnie :P wasze opisy ![]() ode mnie: Krzyk zamieniam w szept 'Zasnęłam we łzach, zadręczając się tym, co zostało z mojego 'przyjaciela'. P rzez to, jak mnie potraktował, na moim ciele pojawiły się nowe rany. W dodatku, jakbym nie miała już dosyć, swoim postępowaniem zmienił scenariusz mojego koszmaru.' Tak mi z Toba nie do twarz, tak powinnam siebie krycale kiedy na mnie patrzysz, juz nie umiem inna byc Przyroda skrywa swoje tajemnice, ponieważ jest wyniosła, a nie dlatego, że chce nas wywieść w pole. Interesuje mnie przyszlosc, Bo mam zamiar spedzic w niej reszte zycia. "...wiesz o tym chwile później, kiedy jest już za późno...." widzę dźwięki, słyszę kształty, dotykam wspomnienia, historie przemilczane ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył? zakazana rozkosz. Daj mi pewność, że ty jesteś wszystkim, za czym tęsknię lub odejdź.. |
||
|
|
|
#4315 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
_____________________ -całkiem Ci odbiło? -nikt nie jest wiecznie normalny. -Co byś zrobiła gdyby jutro czar prysnął? -Nie wybiegam myślą tak daleko w przyszłość. bezustannie flirtuję z życiem. to co myślisz do mnie mów.
|
|
#4316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję, a powyższe kradnę Napiszę książkę..
Ty będziesz jej pierwszym rozdziałem.. Bitwa o szczęście.. Game over.. Ulice, światła lśnią leniwie, pada deszcz.. Objęci w pół oszukujemy sen.. Zmienia się świat zmieniam się i ja.. Edytowane przez snowball Czas edycji: 2009-03-01 o 09:17 |
|
|
|
|
#4317 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki, ogromna prośba!
mój brat za miesiąc kończy 8naście lat. jako prezent zrobiłam dla niego album ze zdjęciami od jego narodzin. brakuje mi tylko opisów do zdjęć. bardzo was proszę o opisy, które będą mówiły o tym jaki jest on dla mnie ważny, że po śmierci naszego taty staliśmy się sobie bliżsi, że jest dla mnie jak mój anioł stróż, i że mimo tych wszystkich kłótni bardzo go kocham. to dla mnie naprawdę ważne. liczę na was. <3
|
#4318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ZABIERAM ![]() A tu coś ode mnie: → Kto wymyślił naszą miłość? Kto ją w środku nocy wyśnił? → Bo kiedys przyjdzie czas, na miłość prawdziwą czekaj. → Miłość nie umiera, choć czasem nie wie czego chce. → Ale wiem i ty dobrze wiesz, że miłość dziki wiatr, wieje gdzie chce. → Bądź serca wspomnieniem. |
|
|
|
|
#4319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę ![]() ![]() _______ Kocham Ciebie Tylko Troszkę Jak Kogucik Swą Kokoszkę ![]() Dzisiaj będziesz moją kicią, inne kotki się nie liczą ![]() Żyć marzeniami, które nigdy się nie spełnią.. Dlaczego kobiety nie potrafią zaufać bezgranicznie? Tylko do Ciebie należy moje serce, Chcę tylko Ciebie i nikogo więcej ![]() Jedna miłość umiera by móc zastąpić ją.. Nie liczy się już cały świat, bo liczymy się MY.. zaprzeczeniem wzorca Ty.. Jak nie Ty, to kto mi został? To całe życie, jak słona kropla. Pewnego dnia dzień nie wstanie. Będzie za czym tęsknić, za długimi rozmowami, spojrzeniem pełnym nadziei.. Słońce potrafi dać człowiekowi chęć do życia
|
|
#4320 |
|
Zadomowienie
|
Czuję jeszcze oddech Twój.
Nie wiem jak pokonać dzień . A jutro jest poza zasięgiem wzroku . Cieszyć się na kilka własnych chwil . Nie wiesz jak wewnątrz cała drżę . Nic nie jest więcej warte . Wyruszę na koniec świata Jeżeli Ciebie znajdę tam . Niech ten dzień nie minie nigdy mnie . Chodź i połóż się obok mnie, aż do światła poranka . Wczoraj jest martwe i odeszło . I to smutne być samotnym .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-03-01 o 10:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

Teraz okradamy się wzajemnie

i żeby nie było, ja też muszę się przyznać, że te powyżejjuż dawno są w moim notatniku. 
...
jesteście cudowne