|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
pare dni nieobecności. wybaczcie.
-miłość nie może być zła. -i kiedy wybierzemy tą osobę chcemy być blisko niej. -ale bywa tak że naruszenie naszej osobistej przestrzeni jest właśnie tym czego chcieliśmy. -to zachowanie dystansu i udawanie że nic nas nie obchodzi to zwykle pic. -czy Twój umysł jest tak zrujnowany jak Twoja twarz? _____________________ drzwi do percepcji. |
|
|
|
#4412 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam, a słodzisz?
oszronione myśli I nagle ktoś wyłączył deszcz i zaświeciło słońce. A panienka dokąd? - do gwiazd. Plastikowa lalka z ludzkim sercem. Zapomniałeś magicznego słowa. Lubię gdy bardzo się starasz. Tak zwyczajnie. ;* Skazani na sukces.
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2009-03-01 o 20:53 Powód: . |
|
|
|
#4413 |
|
Rozeznanie
|
Nie spotkasz mnie tam gdzie obraz ludzkich pragnień
|
|
|
|
#4414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
________________________ każdym oddechem woła o ciebie .
i choćby śladu łez . Niebo z dostawą pod jej dach . chciałam ładnie i najmilej . A kiedy słońce jutro wstanie, każdy już będzie miał swe zdanie . Choć to za mało . Mogłabym być kimś o kim marzysz .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-03-01 o 20:57 |
|
|
|
|
#4415 |
|
Raczkowanie
|
wypełniasz moje marzenia.
![]() jesteś moim ciągłym tematem. ![]() chwyciłeś moje serce. Puść, puść już. zakochana w narcyzie. chodź, już teraz mogę, mogę mówić .. a gdybym odeszła, płakałbyś ? _________________________ _________ Pan Z. ;** ![]() < 3 Edytowane przez Paranienormalnaa Czas edycji: 2009-03-01 o 21:33 |
|
|
|
#4416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() coooo !? zero ? nic? null? weź Ty się chowaj nie wiesz co gadasz.. czyżby za dużo soczku? ;>~~~~ W samotności szukam kogokolwiek, komu mogłabym się wygadać, bezcelowo, a jednak, tyle tylko, czy ta osoba zauważy, że ja smutki w samotności topie i czy zechce mi pomóc.. Miłość, radość, nadzieja… to, co stanowi o naszym życiu, jest często irracjonalne. Marzeń nie da się zamknąć w probówce, czy zapisać w postaci wzoru na tablicy. Gdy poddajemy się uczuciom, zdrowy rozsądek odkładamy na półkę. Dlaczego więc szukając w życiu szczęścia, postępować logicznie i naukowo? Dlaczego nie zrobić wszystkiego, by mu dopomóc? Na przykład przez odpowiedni przedmiot przynoszący według przesądu powodzenie – odpowiedni szczęśliwy talizman. Odrobina magii na codzień nikomu nie zaszkodzi, zwłaszcza na nowej drodze życia. ,Aby znaleźć miłość nie pukaj do każdych drzwi Gdy przyjdzie Twoja godzina,sama wejdzie do twojego domu,życia,serca... i na koniec takie opowiadanie (: : Dawno, dawno temu, na oceanie istniała wyspa, którą zamieszkiwały emocje, uczucia oraz ludzkie cechy - takie jak: dobry humor, smutek, mądrość, duma; a wszystkich razem łączyła miłość. Gdy pozostał jedynie maleńki skrawek lądu, miłość poprosiła o pomoc.Pierwsze podpłynęło bogactwo na swoim luksusowym jachcie. Miłość zapytała:- Bogactwo, czy możesz mnie uratować?- Niestety nie. Pokład mam pełen złota, srebra i innych kosztowności. Nie ma tam już miejsca dla ciebie - odpowiedziało Bogactwo.Druga podpłynęła Duma swoim ogromnym czteromasztowcem.- Dumo, zabierz mnie ze sobą! - poprosiła Miłość. - Niestety nie mogę cię wziąźć! Na moim statku wszystko jest uporządkowane, a ty mogłabyś mi to popsuć... - odpowiedziała Duma i z dumą podniosła piękne żagle. Na zbutwiałej lódce podpłynal Smutek. - Smutku, zabierz mnie ze sobą! - poprosiła Miłość. - Och, Miłość, ja jestem tak strasznie smutny, że chcę pozostać sam - odrzekł Smutek i smutnie powiosłował w dal. Dobry humor przepłynął obok Miłości nie zauważając jej, bo był tak rozbawiony, że nie usłyszał nawet wołania o pomoc. Wydawało się, że Miłość zginie na zawsze w głębiach oceanu... Nagle Miłość usłyszała: - Chodź! Zabiorę cię ze soba! - powiedział nieznajomy starzec. Miłość była tak szczęśliwa i wdzięczna za uratowanie życia, że zapomniała zapytać kim jest jej wybawca. Miłość bardzo chciała się dowiedzieć kim jest ten tajemniczy starzec. Zwróciła się o poradę do Wiedzy. - Powiedz mi proszę, kto mnie uratował? - To był Czas - odpowiedziała Wiedza. - Czas? - zdziwiła się Miłość. - Dlaczego Czas mi pomógł? - Tylko czas rozumie, jak ważnym uczuciem w życiu każdego człowieka jest miłość..- odrzekła Wiedza.
|
|
|
#4417 |
|
Raczkowanie
|
miłość to zakaźna choroba serca. w razie powikłań występują przerzuty na głowę. * traktuje mnie poważnie. nawet smsy pisze najpierw na brudno. * to tylko siła grawitacji działa na kąciki ust. ![]() * -masz kogoś? -miewam. * jestem samolubna. chcę mieć swoją samotność tylko dla siebie. * najgorszy czas w życiu, to czas przeszły niedokonany. * zasady są dwie. po pierwszej randce, nie dzwoń wcześniej niż po trzech dniach. po ostatniej- nie wcześniej niż po trzech latach. * - i co z nim? - potraktował mnie jak kartkę z perforacją, wyrwał i rzucił. * -ale po czym poznać że to miłość, a nie zaburzenia emocjonalne? -miłość to zaburzenia emocjonalne. -to jak zdrowy ma być organizm społeczeństwa, którego podstawowa komórka stworzona jest na bazie zaburzeń? czyta ktoś? Edytowane przez Ola994 Czas edycji: 2009-03-01 o 21:23 |
|
|
|
#4418 |
|
Raczkowanie
|
z poczucia winy nie da się zbudować nic na dłużej, tylko domek z kart.
strącamy siebie w przepaść bo, bierzemy co podtyka los. zamiast po prostu uciec, gdy jest na to czas. w skupieniu chce Cię mieć. jeden dzień szczęścia.. czemu drże jak liść na wietrze gdy kogoś trace. Chciałam znaczyć jak najwięcej - zabrakło wiary. z lekkim sercem dziś odejdziesz z powodów błahych. słowa są potrzebne każdemu z nas, jak powietrze jak oddech. bojąc się przebaczenia ranisz się sam. wciąż kaleczysz uporem. troszeczkę bezmyślnie. The world slowns down But my heart beats fast right now / świat zwolnił, ale moje serce bije szybko. But there is no more time for lies masą prób dręczy wciaż nieugięty czas. stęskniony każdy oddech... nic na siłę i tak nie wyleczy ran. me serce bije i tak na przekór dniom. Z wszystkich miłości zażegnanych tej jednej nigdy nie zapomnieć Nie żaden wcale wielki koniec, lecz banał głupio niepojęty I got my angel now. .gdy drażni Twój głos, gdy wszystko jest źle. czasem szept znaczy więcej niż krzyk. gdy siły nam brak, by znów przezyc dzień. gdzie mój sen śni się i trwa... When I love you a little less than before / kiedy kocham Cie tylko troche mniej niz wcześniej w piekle aż na dnie. tylko czas nie chodzi spać. wszędzie będe, nawet gdy mnie już nie będzie. Ty - maleństwo niepojęte... czekolady pełna noc. gwiazdy jak cukierki. czasem życie wokół nam się pali. odchodzą cicho w inny świat, szklani jak anioły. w hałasie przegapiają wciaż siebie bez pokory.
|
#4419 |
|
Zadomowienie
|
powinno być narcyzie.
______________________- Bo jeszcze o tym nie wiesz .
Najbardziej Cię kocham kiedy jesteś w głowie . Potwór co w szafie siedzi . Czas nie stanął w miejscu, nie było mi żal . A wtedy w jednej chwili runął cały świat . Za mało jeszcze siebie znasz . Miejsca które dobrze znam .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-03-01 o 21:29 |
|
|
|
#4420 |
|
Przyczajenie
|
[COLOR="#000000"]-Kiedyś dawno temu zakochałam się
Lecz ta miłość rozbiła mnie Już nic nie mogą zrobić Całkowite zaćmienie serca. / Once upon a time I was falling in love But now I'm only falling apart There's nothing I can do A total eclipse of the heart. -Kiedyś dawno temu było światło w mym życiu Lecz teraz tylko miłości mrok Już nic nie mogę powiedzieć Całkowite zaćmienie serca. / Once upon a time there was light in my life But now there's only love in the dark Nothing I can say A total eclipse of the heart. -Mam w głowie od dawna plan Zmierzenia się z sobą - i tak cały czas. -Choć często niepewnie A czasem tak trudno Wciąż warto próbować Nigdy nie jest za późno Wykrzyczeć do życia, że ciągle widać mnie. -Wszystko co mam, wszystko co chce I to co wiem, a czego nie W tym wszystkim ja Na nowo odnajduje się. -Tylko po to, by być bliżej Ciebie Wszystko po to, by być jeszcze bliżej siebie. _________________ drzwi do percepcji. Edytowane przez isia61 Czas edycji: 2009-03-01 o 21:42 |
|
|
|
#4421 |
|
Raczkowanie
|
Nieztejbajki - bo się zawstydze.
;**************_________________________ - o niee! - co się stało ? - moje serce stłuczone .. żyje miłością, bo to lepsze niż życie chwilą. spie.rdalaj mi z tym smutkiem! ![]() - widziałam Cię dzisiaj. - i co ? - i kocham Cię jeszcze bardziej. widziałam szczęście jak czołgało się do Ciebie. ocierała łzy patrząc na jego opis, " Ja Ciebie też ". odejdź, mam dość. _________________________ _______________ Pan Z. ; ** ![]() < 3 |
|
|
|
#4422 |
|
Rozeznanie
|
* - Nie dam zniszczyć swych uczuć , tylko po to byś znów mógł , cieszyć sie swoim szczęściem niszczyć we mnie cała reszte
* - Pamiętasz , listopad ? - Nasza ostatnia rozmowa .. * Tak bardzo chciaałam zostać , lecz ty już miałeś dość nas . * -Jedna myśl by do ostatnich dni być razem .. * -Ale wszystko przypomina mi te metr osiemdziesiąt z niebieskimi oczkami. ![]() * - tak miałeś racje sentyment zostaje .. * - To drzEwo , tEn zacHód słOńca , tA pioSenka..aLe jUż nIe tA saMa paRa .. * - JeŚli chcEsz.. jeŚli tyLko chcEsz. przyJedź. bEz osOby towarZyszącej. * - Mieliśmy razem iść przez życie.. no własnie , MIELIŚMY . * - Gdy spojrzenia się spotkały, mocniej zabiło serce.. * - Dla obcych złota. Dla Ciebie brylaantowa. * - Bo kocham. Bo Mi zależy. Bo nie umie bez Ciebie żyć ! ___________________ Takie jakieś . Kochaanee coś o tym że jestt źlee ? Że dalej o nim myśle i nie umie sie z tym pogodzić że odszedł i nie wróci .. Ale takie tajemniicze . LICZE NA WAS Kochaam Wszyskiee <3
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-03-02 o 15:48 |
|
|
|
#4423 |
|
Zadomowienie
|
____ hejYou, Tis, rozunia, abuee, 3martyna3, little ballerina, powinnam,paranienormalnaa , chocapic [ dobrze napisałam? xD ] fenomenalny
|
|
#4424 |
|
Raczkowanie
|
Paajkaa - ; ***********. podobają mi się.
_________________________ _____ - szczęście, zaczekaj! - biorę rozwód ze smutkiem. _____________________ Pan Z. ; ** ![]() < 3 |
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
czy to będzie fair play jeżeli za miłość dostanę w zamian nienawiść.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#4426 |
|
Raczkowanie
|
Kochane jesteście wszystkie bez wyjątku ;* Dziękuję za każde miłe słowo.
* Człowiek miewa w życiu takie chwile, że lubią otaczać się przedmiotami przypominającymi smutek. * Zatańczmy jak owady przy zakurzonej żarówce. * Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi. * Niech pani napisze Jego imię 600 razy, z każdą setką odejmując jedną literkę, aż w końcu zniknie. * I niebo jest wreszcie, bajecznie niebieskie. * Bawić się guzikami Twojej koszuli. * Najwięcej o miłości, wiedzą skrzynki na listy. * Twoje upuszki palców na mojej skórze. * Jak to się skończy, będziemy się kochać przez całą noc. * Ale za każdym razem gdy jesteś blisko, moje serce bije szybciej.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#4427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ___________________ Raj ma kolor czerwony, miłość kwitnie wiosną.
|
|
#4428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(z dwie minuty to pisalam o,O) Na samą myśl o Tobie zrobiło mi się gorąco. |
|
|
|
|
#4429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najgorsze w schizofrenii jest to, że nie wie się co jest prawdą
możesz uważać na włosy ? tak długo je układałam ! gangsta na pół etatu
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-03-01 o 23:07 |
|
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
próbujesz mnie zaatakować ale brak ci argumentów .
obsesja. na punkcie Twoich oczu. nie jestem w stanie dać siebie więcej niż jestem. w ciemnych ścianach pozorowanej ucieczki... Płynęliśmy. W stronę marzeń. w wiatr pragnień opleceni. zmysłowe idee. przed siebie. bez celu. z zachwytem. powiew marzeń. już nie przeszywasz słodkim dreszczem. szukam Cię od nowa... drżące półksiężyce policzków. źrenice zranione skazą zawstydzenia.
|
#4431 |
|
Rozeznanie
|
Opis numer cztery powstał poprzez inspirację opisem dodanym dwie strony temu przez papergirl. Troszkę pozmieniane, bo w końcu nie tylko faceci mogą być chamscy, nie? (: I oczywiście wielkie ukłony i podziękowania za inspirację. |
|
|
|
#4432 |
|
BAN stały
|
Ten świat może być przerażającym miejscem.
Potrzebujemy czegoś co nas wspiera, chcę być taką rzeczą dla Ciebie. W słowa jest tak ciężko wierzyć. Pozwól swoim uczuciom być Twoim strażnikiem. I gram w Twoje serce, biorę to na poważnie. Czuje nas bliższych co minutę. Pozwól mi wskazać Ci drogę. |
|
|
|
#4433 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4434 |
|
Zadomowienie
|
Nie poświęca się życia dla symboli .
Chodziło tylko o wybór sposobu umierania . Przecież nie piszemy historii. Piszemy o pamiętaniu . dokonanie wyboru między życiem a śmiercią jest ostatnią szansą zachowania godności . wiedziałam, że trzeba umierać publicznie, na oczach świata . Śmierć z głodu jest równie nieestetyczna jak życie . Tak więc – nigdy do końca nie wiesz, kto kogo podszedł . każde życie stanowi dla każdego całe sto procent .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-03-02 o 10:29 |
|
|
|
#4435 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pozwolisz ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ojejj ;* cuuudna tyś kradne, kradnę Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
__________ Chcę zostać z Tobą, gdy tworzymy wspólne My Od początku właśnie Ty wmawiałeś miłość mi Chcesz zabrać każdą z chwil nie pozwole na to Ci Ty wypełniasz moje sny W Twych ramionach się skryć i na zawsze z Tobą być Pomimo Twego ' nie ' ja staram ciągle się zatrzymać w sercu Cię
|
|
#4436 |
|
Raczkowanie
|
im bardziej się zapadam tym bardziej myślę.
im bardziej myślę tym bardziej się zapadam. zabijasz mnie. wydłubujesz mi oczy i w nie patrzysz. rozdzierasz moje ciało i widzisz serce, płuca i wszystkie narządy twoje słowa i czyny rozrywają moje serce. kładziesz się na skraju pomiętego prześcieradła. rozbiorę Cię na części pierwsze, posadzę na krześle nawet na sercu pęknięcia załatam posklejam lubię tęsknić do Ciebie to mój tusz do rzęs masz na rękawie białej koszuli dziwne zakłócenia na linii rozum-serce
|
#4437 |
|
Raczkowanie
|
Kocham Gdy Się UŚmiechasz Bo Wiem Że Ten Uśmiech Jest Tylko Dla Mnie
|
|
#4438 |
|
Raczkowanie
|
'Szukając szczęścia w zwykłych momentach'
'By świat w moich oczach wciąż wyglądał kolorowo' 'Więc chwilo trwaj, jestem na Twoje rozkazy' 'Za oknem rześkie powietrze i nie chcę od życia więcej' 'Powietrze pachnie takim samym nonsensem' ![]() I pamiętaj o mnie patrząc na niebo takie jak dziś.. Kolorujesz oddechem mój świat. 'Tak spokojnie poczuć oddech dnia'
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym, żebyś był nikim... ale nie jesteś..
nawet drzewa próchnieją przedwcześnie, chociaż żyją bezgrzesznie jesteśmy jak nuty na pięciolini, razem czy osobno zawsze dobrze brzmimy <3 powiem Ci, dlaczego Cię kocham.. halo, Twe serce zarasta betonem! Don’t wanna take a breath without you baby /Nie chcę oddychać bez ciebie, skarbie You’re the only one I wish I could forget /Jesteś jedyną osobą, o której chciałabym zapomnieć |
|
|
|
#4440 |
|
Zadomowienie
|
nie lubię też niczyją być. to takie smutne.
gdy jestem niczyja, niczyja, niczyja pod gwiazdami grzejemy ręce A ten obok, to znowu nie Ty.. Lubię się sparzyć i spokojnie koić ból, a potem mówić, że tak chcę. Gorzka cząstka pomarańczy. Blizny po szczęściu. Czy wiesz,że łzy się śmieją kiedy są za duże?
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

nie wiesz co gadasz.. czyżby za dużo soczku? ;>

Kochaam Wszyskiee <3

wystarczy Marzena