|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
jaga sliczne buciki
Cytat:
Cytat:
ekstra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No ja czasami też się zastanawiam czy to ,,ten" np. jak nie chce pozmywać naczyć Cytat:
Cytat:
![]() Podobno wystarczy jedno pozwolenie. My oboje wybralismy inny kosciół, chciaż pewnie to odwołamy i weźmiemy cywilny . Która z Was bierze cywilny? |
||||||||
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za 2 tyg. idę do innej fryzjerki na kolejną fryzurę. Ciekawe jaki będzie efekt
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
Azzis, mi się podoba. Jezeli by mocno utrwaliła jakąś pianką eleastyczną te loki, zeby nie wyprostowały się, ale też nie były sztucznie utwalone lakierem jak druty to byłoby o.k.
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
azzis teraz cofnelam się do fotek twojej fryzurki. Faktycznie fatalnie wykonana. Na pewno sama bys to lepiej zorbila.
wlosy wyglądają jak strąki, chyba na gumę je robiła.Trzymam kciuki za inna fryzjerkę. Ja się dziś dodzowniłam do fryzjera i zapisałam się na ślubną , w dniu slubu na 9.30 ![]() na probna się wetnę jakoś pozniej. Z tym ze probna kosztuje mnie wiecej tyle samo co prawdziwa slubna - i to mnie przeraza ![]() kma w tej sukni lepiej wyglądasz: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1235921015 Super wybór! Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-03-02 o 13:31 |
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Azzis a tutaj byłaś? moja koleżanka się tam czesała na ślub , druga obcinała i na prawdę ładnie było
http://www.salon-angel.pl/
|
#4176 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie zamowilimy poduszke na obraczki http://allegro.pl/item560722293_wyja..._poduszka.html
i platki roz 6 kompletow 3 koloru bordo i 3 biale http://www.allegro.pl/item564121481_...en_kobiet.html
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Część, wpadam na chwilkę, po pierwszym dniu oststniego semestru studiów...
KUpiłam sobie buty na chrzciny |
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane!!
uroczyscie informuje, ze role drugoplanowe w postaci swiadkow oficjalnie obsadzone ![]() swiadek byl zadowolony, ale swiadkowa przeszla sama siebie - poplakala sie i byla super zadowolona - co chwila zerkala na zaproszenie i wkladke do niego (bo zrobilam specjalna wkladke do zaproszenia i tam napisalam wierszyk, ze to wlasnie ja wybieramy na swiadkowa oczywiscie zazadala, ze koniecznoe musi jechac zobaczyc i zaakceptowac sale i zobaczyc suknie i wszystko co mam .....ale sobie wymagajaca swiadkowa wybralamy _RANY
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Długo mnie nie było, bo jakoś nie było czasu popisać. Ostatnio zauważyłam w CCC taki cudo : Jeśli któraś z Was nosi rozmiar 41-42 --- to polecam te butki! Bardzo maskują rozmiar, bardzo wygodne, a na dodatek mają mały obcas . Mierzone przeze mnie w weekend !Polecam Gdy tylko zdobędę troszkę kasiorki od razu je kupię!Może na poprawiny będą pasować do sukienki ![]() Pozdrawiam i życzę wytrwałości w przygotowaniach |
|
|
|
#4180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
z tymze do pani od sali moge bez problemu zadzwonic a przed dzwonieniem do kosciola mam jakies opory nie lubie gadac z ksiezmi hehyeh Wolalabym tak podejsc ale to za daleko i nie po drodze wiec zostaje jedynie telefon Moj tz sobie dobrze radzi w rozmowach z ksiezmi i zawsze go wysylam, ale teraz on powiedzial ze nie bedzie nigdzie dzwonic i sie osmieszac bo takie rzeczy nie zdazaja sie w kosciele no ale chyba bede sie musiala zmobilizowac bo wolalabym sie upewnic ![]() Anuuula gratuluje postepow w diecie ja dzis 5 dzien bez slodyczy, wczoraj mialam lekka zalamke bo strasznie mi sie chcialo czegos slodkiego, a poza tym przyjechala ciocia i wujek tzta i tesciu nakupil ciasta, delicje...mrrrr... ale dalam rade i sie nie skusilam ![]() Martucha dziekuje za mile przywitanie |
|||
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
A jeśli nie wiecie jaką fryzurkę zrobić to mam coś :
|
|
|
|
#4182 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny! Nie było mnie cały weekend bo mój TŻ mnie nawiedził
na codzień pracuje w Warszawie więc korzystamy ze spotkań na maksa Widzę, że była mowa o biżuterii. Mnie też strasznie podobają się kolczyki i naszyjniki z kryształków ![]() A może poproś fryzjerkę żeby spróbowała zrobić Ci loki prostownicą? Moja koleżanka robiła mi zawsze na imprezki i świetnie wyglądały! |
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
monarika chodzi o to ze loki z walkow dluzej wytrzymają imprezę. i każda szanujaca się fryzjerka powinna to wiedziec.
|
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy z Tz oglądać obrączki u mnie w mieście w dwóch jubilerach. Po pierwsze:NIEMIŁA OBSŁUGA
po drugie:MAŁY WYBÓR![]() Babki w zamiast coś powiedziec o obraczkach, to my sie siłowaliśmy aby wyciagnac a te stały i sie patrzyły w ogole beznadziejne obraczki. Wydaje mi sie, ze powinny cos powiedziec, a nie ja wzielam jedna a babka mówi ze to nei złoto tylko cos tam, bo zaczełam sie dziwic ze jakas inna
|
|
|
|
#4185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() domi7ks ja też miałam niemiłe wspomnienia z Panią jubiler z mojego miasta, gdy byliśmy u niej jakieś 2 miesiące temu zbyła nas po prostu, kazała sobie pooglądać a sama rozmawiała przez telefon. Ostatnio jednak weszliśmy do tego jubilera bo to jednak najlepszy w mieście i Pani była jak odmieniona. Skakała koło nas strasznie, zaczęła wyciągać katalogi bo nie miała wszystkich obrączek na miejscu, kazała mierzyć, doradzała. No po prostu niebo a ziemia. Może Panie u ciebie też miały akurat zły dzień
Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-03-02 o 15:21 |
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
monarika ja też nie jestem
![]() domiks to gdzieś Ty polazła ?
|
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
do jubilera ![]() ale wydaje mi sie ze obsluga powinna byc milsza, no nie? |
|
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co myślicie o takich kolczykach?? Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-03-02 o 15:40 |
|
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
domiks i innych jubilerow nie ma??
U nas w miescie nie wiem jaka jest oblusga bo bylam tylko w dwoch, gdzie obsluzono nas znosnie. Ponadto w jednym jubilerze smierdzi starsznie potem, wiec jak weszlam tak od razu wyszlam.
|
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w mieście kicha jest...Mój Tz nawet pierscionek mi kupowal w rzeszowie, i jutro jedziemy tam po obraczki
|
|
|
|
|
#4191 | ||
|
Zakorzenienie
|
witajcie kochane
juz po weekendzie w anglii u siorki, bylo super, stracilam cala kase hehe ponad 150 funtow, troche ciuchow i doidatkow sobie nakupilam lot okej, wszystko wporzadku Cytat:
Cytat:
a tak apropos, kwiatek powinien byc z prawej strony twojej glowy, gdyz pan mlody idzie po lewej i wszystko co robione jest na glowie bedzie po praej stronie, by nie przycmic pana mlodego, tak mi tlumaczyla fryzjerka |
||
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
mi z prawej strony to nawet bardziej pasuje niz z lewej
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
bo panna mloda idsc przez kosciol ma miec ozdoby po swojej prawej, by wszyscy wdzieli, by nie przycmilo pana mlodego
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Zadałam pytanie ale nikt nie odpowiedział: czy któraś z Was bierze tylko cywilny?
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do was pytanko, macie może w swoich "zbiorach" podobne fryzurki?? Jesli tak to poproszę bo szukam jakiegoś uczesania tego typu
|
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4200 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

.
ekstra 
teraz gdy zamówiłam mam tysiac pomysłów na inna, martwie sie czy nie bedize z za "zwykła" czy ładnie wyjdzie , czy nie bedzie za skroma, czy nie bede wyglądac jak ciężarna....., że mogłam wybrac ładniejszą 

wlosy wyglądają jak strąki, chyba na gumę je robiła.

w ogole beznadziejne obraczki.