|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Jestem źródłem wszystkiego, co złe, ale możesz mnie nazywać ciasteczko.
Żyj mocno - kochaj mocniej Niestety to prawda. Nigdy nie będę idealna. UWAGA ! cierpię na chorobę. polega ona na. nieumiejętności. pokazywania uczuć. *** Rebellious (; |
|
|
|
#4472 |
|
Rozeznanie
|
Wyrzeźbiłam sobie cebulowego ciebie..
Też doprowadzasz mnie do łez.. To rozstanie nauczyło mnie czegoś o pożegnaniach.. Byłam dumna że udało mi się rozstać bez trzaskania drzwiami, rzucania czym popadnie i wypominania sobie wszystkich ludzkich wad i niedoskonałości. To się chyba nazywa dojrzałość.. Każą nam szukać, ale nie mówią gdzie.. Każą nam czekać, ale nie mówią jak długo.. Każą nam kochać, ale nie mówią jak bardzo.. - Ale to się nie liczy..! - Nie liczy się?! Według Ciebie miłość się nie liczy..? To co jest ważne..? Jakie ty masz wartości..? |
|
|
|
#4473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dwzajemnie ;] lilyback-dzięki ![]() _____________ Nie mam nic bez ciebie, i bez ciebie nie chcę nic I nie mogę być tam, być tam gdzie jesteś ty Wszystkie dni życia, pieniądze, błyskotki Nie znaczą nic bez tej jednej osoby Światła miasta odbite na mokrym asfalcie Znów w nocnych klubach ktoś podaje mi szklankę Ja twej twarzy szukam Najmniejszy akcent, myśli do ciebie ciągną I piję znów bordo zmieszane z melancholią I palę za wolność chociaż jestem więźniem Cała moja miłość - ja i on
Rap nas zmienia, rap kreuje, rap ocenia, rap wibruje. nie ma rapu i nas nie ma - kapujesz!? jedna miłość...dla Ciebie <33 Przepełniona hip-hopem tak jak powierze azotem <33 Edytowane przez tyshe Czas edycji: 2009-03-02 o 19:08 |
|
|
|
|
#4474 |
|
Rozeznanie
|
peculiarity <33
bosko!___________________ i nadal to wszystko musi mieć jakiś sens. jeszcze czasami pytają mnie o Ciebie. 'obrażona na cały świat i pół wszechświatu' jak już będę u Ciebie na pierwszym miejscu, to powiedz. Nie jestem aniołem, stałam tylko kiedyś u bram raju.. jak minął dzień?. ` znów kartkę w kalendarzu na nową zmień. Piękne słowa mówią wszystko, lecz nie zmienią nic... tu jest ładnie. oby mnie stąd nie zniknęli. Gdybym mogła być tą, której powiesz "Teraz wiem, że to jest to" Jak się kogoś bardzo kocha to za wszelką cenę stara się go zrozumieć a może masz już kogoś i zwyczajnie się nie liczę Spójrz na moją dłoń. Zaczyna boleć ciągle wyciągnięta. .zimne dłonie.zimny krzyk.zimne oczy.zimny ty.
|
|
#4475 |
|
Raczkowanie
|
prośbę mam wielką.!
wiem ze to są opisy na gadulca ale może która z utalentowanych [podziwiam Was] mogłaby cos na nk wymyślec do tegoo działu o sobie i co robie.? tzxx ;* jesteście najlepsze
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
czuję na sobie rano zapach twój wciąż
siedzę na krześle obserwując Cię bez ruchu patrze na Ciebie jak tak jesz uśmiechnięty te oczy to skarb dzięki Tobie mogę nawet latać kogo dzisiaj stać na miłość ? łóżko i nic więcej . Widzę twój uśmiech, czuję nie jest prawdziwy Też się uśmiecham, ale nie jestem szczęśliwy Czasami mam ochotę iść, nie patrzeć za siebie Nie wracać, nie czuć nic i nic nie wiedzieć Nasz ból i smutek, ma ten sam jeden rodowód Ludzie płaczą życie daje im ku temu powód Umieram, gdy widzę jak błądzimy we mgle Jestem inna kobietą nocą i nie pytaj dlaczego megalomania wielkości U mnie słowa się nie liczą . Ja nie kocham słowami Naćpać się Twym zapachem Próżne starania . Ja i tak mam Cię przy sobie . Powietrze pachnie jak malinowa mamba
|
#4477 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i Ani mi się waz kopiować.! Bo zabiję. ;D Wariatka.! mająca swój świat i swoich ludzi w nim. Optymistka, pesymistka, realistka.. połączenie tych trzech rzeczy w zależności od dnia i nastroju. ;dd Buntowniczka.! o tak.! bo przecież wszystko jest pfee . Zazdrośnica - i dobrze.! ;D walczę o swoje. xd Obrażalska- pff.. bo mam za co. xD Marzycielka -wielka. Senne marzenia, słodkie sny.. Kochająca się śmiać ..z wszystkiego.! nawet z siebie. Xd haha. ;* Inna od innych. jedna na milion.. oo.! z własnymi pomysłami na życie całkiem ambitnymi. Tolerancyjna.. ^^ Diabeł wcielony. Tzn. co złego to nie ja ;D Zbyt dobra dla niedobrych..! ;** yhym.. ;d _________________________ opisy żeby nie było. Bo czasem jest lepiej być obojętnym na wszystko... Bo ja w krainie czarów bywam^^ częściej niż Ci sie wydaje... ` Zobaczysz uciekniemy stąd ... : ) wiem, że jeszcze nadejdzie taki dzień... ..bo być szczęśliwą, to znaczy kochać Cię.
|
|
|
#4478 |
|
Zadomowienie
|
;**
______________________ *w poszukiwaniu party show. ^ *Szukając pewnego rodzaju rozrywki *w poszukiwaniu sekty wysokich procentów. ;> *w poszukiwaniu swego miejsca do tańca. *Usiąść i patrzec jak odchodzisz *Intymna strona mojej duszy się odzywa. *Aczkolwiek, może być i tak. *I w otchłan Marzen znowu móc wejsc i rozejrzeć się *Dzisiaj mam ochotę na feministkę. *Wyindywidualizowana entuzjastka *Być wredną suką to już taki rodzaj rozrywki. *Nieosiągalny, zakochany w sobie narcyz. Ech *Bo tak to się konczy, gdy jest się za bardzo pewnym siebie. *Myślisz, że dużo o mnie wiesz? Niestety, nie na tyle dużo, żeby wiedziec więcej. *Potrzebny ktoś do przytulenia, ot tak. *Pozytywnie, nie dam rady. *Ona uśmiechem próbuje ukryc to czego uśmiechem poprostu ukryc się nie da. *Wkoncu nauczyłam się ukrywac swoje smutki. *I nadal nie myślec o swoich słabościach. |
|
|
|
#4479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u... widzę, że ktoś tu ma 50lecie wojenne n a polskim...Borowski, Krall itd .. świetna poezja . ________ A Kiss To Build A Dream On When I Fall In Love Stand By Your Man
Bittersweet |
|
|
|
|
#4480 |
|
Raczkowanie
|
witam (; pisałam tu tylko raz.. z prośbą. a dziś dodam parę opisów.. może coś akurat się przyda..
'biała droga brukowana wprost do Boga mogłem mówić z nim o wszystkim o czym chciałem' u nas ducha nie zgasi odmienność poglądów i racji ja wiem, ja wiem, ile zostało w nas ufności Słońce na wylot przenika przez głowę Życie płynie przy tobie cytrynowe Szczęście na co dzień odbiera mi mowę Popołudnia bezkarne i cytrynowe To zabawne jak nic nie znaczyłby świat bez miłości Latarnie bezwiednie mruczą szalone modlitwy Prześwietlony świat, niedorzecznie idealny plan, już nie dotyczył nas... Tu, gdzie kończy się noc i nie zaczyna nowy dzień coma. (;
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy jest to zwykła dziewczyna w niezwykłym świecie? Czy może niezwykła dziewczyna w zwykłym świecie? Znam ją już [wpisujesz wiek] lat... i tak naprawdę ciągle się jej uczę. Jednak mogę Ci powiedzieć o niej jedno... zawsze można na niej polegać. (to tak na szybko, nic więcej nie wymyśliłam teraz )i jeden opis: im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.. |
|
|
|
|
#4482 |
|
Zadomowienie
|
a gdzie się podziała nasza pierwsza, prawdziwa, niezastąpiona REBELIOUS ?
i Anusia :<
|
|
|
|
#4483 |
|
Raczkowanie
|
Uciekam od rzeczywistości z którą sobie nie radzę...
Biorę to co daje mi los, a nie to co sama pragnę... Pozostały mi nasze wspomnienia na tle obecnego życia... Przewracam kolejne kartki swojego życia z wyblakłymi stronami w których brak treści... Wcale nie jestem dużą dziewczynką... Czy jeśli dosięgnę dna, poznam smak poniżenia, upokorzenia -- będę wolna??? Nie będzie z kątów uśmiechało się do mnie żadne wspomnienie... Nic, które bierze się z czegoś co było Nienawidzę Ciebie i Twego serca!! A Ty powiedz mi co widzisz, gdy zamykasz oczy ![]()
|
|
#4484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ____________________ jak znajdę tego cholernego amora, to mu ten łuk w d*pę wsadzę. niewinne oczy, spokojna minka.? a ja jestem łobuz jak każda dziewczynka.! wysokie obcasy wymyśliła panienka, którą ciągle całowano w czoło. jestem tylko przeszkodą na Twojej drodze. więc odejdę. ale będę myśleć o Tobie, przy każdym kroku mojej ucieczki. zachłysnęłam się wiarą, w to co niemożliwe.
|
|
#4485 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję ślicznie Cytat:
Znalazłaś się tam, bo masz świetne opisy - proste okradłam znów![]() _______________ Nie potrafisz znów zatrzymać mnie, chociaż wiem, że bardzo chcesz. Nie wybaczam i mam gdzieś, czy ktoś powie o mnie, że jestem za trudna - ktoś widocznie zmienił mnie. zapomniałam już, czym jest prawdziwa radość z butelką wódki na balkonie, wśród kłębów dymu, zastanawiam się czym jest szczęście. Jestem w ciemności i próbuję widzieć jasno.
|
|
#4486 |
|
Raczkowanie
|
3martyna3- dziękuje Ci bardzo;* miło to słyszeć właśnie od Ciebie..
Little Ballerina, TiScatteroUnaFoto, Paajkaa, powinnam, snowball <3 ~~ opuszczają nas także słowa, pojęcia ... czas odbiera im siłę i treść ~~ im bardziej Cię nie mam, tym bardziej Cię pragnę.. ~~ szare niebo dziś - to jutrzejsze łzy..więc czekać musisz na wczorajszy dzień ~~ pod spojrzeniem twoim znowu zmienię się.. ~~ strach na pierwszym planie.. ~~ przy czekaniu mleko nie traci dla mnie smaku.. przy tęsknocie tak ~~ serca cerujemy jak kieszenie.. wmawiamy sobie, że miłości nie ma
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#4487 |
|
Raczkowanie
|
Hmm.. to i ja mam prośbę.Chodzi o to, że wkurzają mnie ludzie, którzy gadają 'jestem sobą', 'nie kopiuję'.. ej, no bo sory, raz widziałam wierszyk, w którym było 'widzę tylko pare orginalnych ludzi, którzy mają gdzieś, że trzeba nosić mundurki'.. Chyba każdy by nosił, bo normalnie sobie by nie pożył.. Może coś być w stylu, że i ja popełniam błędy, ale to dzięki nim się uczę.. Zaraz, zaraz.. mam tu coś takiego.. 'nie chcę mi się wymieniać
większej ilości błędów społeczeństwa. Nie ukrywam, że sama popełniam parę tych wymienionych. Pomijając już te o których nie wspomniałam, Np. egoizm. Tak, jestem egoistką. Być może zapytacie: Kim jestem by wytykać błędy innym. Jestem człowiekiem. Takim samym jak Wy. (Jeśli nie gorszym) Więc w niektórych przypadkach mówiłam o sobie. A przecież mam święte prawo do krytyki, uargumentowanej krytyki.' albo 'ONA: strzela fochami. miewa dziwne humorki. czasami wredna . czasami rozkapryszona. nie lubi tańczyć. nie potrafi zapominać. szybko się denerwuje. zazdrosna marudzi' były tu dodawane. Z góry dziękuję ;** ~~~~~~ Czuję,że wszyscy wiedzą lepiej co pwinnam zrobić.Sama też w pewnym sensie jestem tego świadoma,ale naprawdę mi ciężko zapomnieć.Z reguły człowiek pamięta tylko te miłe chwilę.Nie miałam ich aż tak dużo.Dlatego wracam do tego co było.Pozatym wszystko mnie właśnie tak nastraja.I pogoda i wydarzenia...Gdybym tylko mogła stare wspomnienia zamienić na nowe,bardziej realne chętnie bym to zrobiła.Tylko,że nie wszyscy mają to co chcą na wyciągnięcie ręki.Ja niestety zwykle muszę walczyć.A wygrywam tylko czasem.Ostatnio to tylko ponoszę porażki.Nawet gdy jestem bliska zwycięstwa to zawsze coś mi stanie na drodze.Czasem naprawdę ciężko jest patrzec na niektóre pary.Wtedy w człowieku budzi się smutek,że nikogo nie ma. Wszyscy mówią działaj walcz,ale o co,o kogo jak się tylko przegrywa.Traci się wtedy nadzieję.
|
|
#4488 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<3Cytat:
Przecież wiesz, że jesteś Moją Boginią również Kochanie ![]() Jestem żeńską wersją cwaniaka, a co! Powinnam w końcu wyrzucić wszystkie Twoje zdjęcia, najlepiej z całą resztą mojego życia. Tak, próbowałam wziąć się w garść, ale jakoś zabrakło mi sił. Jakoś dziwnie przy Tobie zawsze mi się pocą ręce. Głębia życia przyćmi pokusę życia dla Ciebie Życie jak unoszące piórko Tańczę w pokoju tak, jakbym była z Tobą pośród drzew Spać w Twojej dłoni __________________ Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. ![]() Testy Gimnazjalne
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczy pewnego mężczyzny. i w oddali widzę Ciebie, idziesz do mnie, wołasz mnie. będziemy spacerować po soczystej łące. utulimy rozbudzone rozkosze w jeden wspólny sen. miarowym oddechem zanurza tenczas w tajemnicę chwili. bezsenność? zdarza się w samotności... chwila rozstania wisi już w powietrzu. tak jakoś bez weny dzisiaj...
|
|
#4490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
D___________________ Stoisz i się ślinisz albo idziesz i zdobywasz Nikt cię nie przekona jak nie wierzysz, że warto Jeśli chcesz, nie ma rzeczy, która jest nieosiągalna To ta walka w kajdankach, przykuci do oddechu
|
|
#4491 |
|
Rozeznanie
|
NieZTejBajki *DREAMS***
miło mi bardzo ale naprawdę moje wypocinki są nieporównywalne z Waszymi ![]() Okradam każdą, mogę prawda? ![]() Kolejny wieczór w samotności.. Nie bój się o mnie.. Zaczynam się przyzwyczajać.. Przytul mnie jak bezbronne dziecko.. Jak matka przytula dawno niewidzianą córkę.. Pokaż jak ci zależy.. Jak bardzo jestem dla ciebie ważna.. Czy oddałbyś za mnie życie.. |
|
|
|
#4492 |
|
Raczkowanie
|
Tak to już jest, że kobiety złoszczą się, denerwują lub są rozczarowane mężczyznami z tego czy innego powodu. To nieuchronne. Im bardziej cię przedtem kochały, tym większy zawód sprawiasz im na końcu. Dajesz za mało albo za dużo. Zły kolor, zły czas, zły gest. Powiedz komplement, a zbędą cię wzruszeniem ramion lub zimną uwagą typu: "Spostrzegawczy jesteś"
Na początku każdej znajomości karne punkty, które zdobywa kandydat na kochanka czy męża, właściwie nie bolą. Nie ma więc mowy o klęsce. Łatwo powiedzieć sobie wówczas: To nie ten. Było i nie będzie. Adieu! Dopiero po przebiegnięciu takiej "ścieżki zdrowia" i już z tą ręką w ręce, można z beztroską założyć na nos różowe okulary. Okulary miłości. Skoczyć z trampoliny uczuć na główkę do morza uczuciowego szaleństwa. Budząc sie rano pierwsze co robi, to jeszcze z zamkniętymi oczyma sięga po telefon komórkowy lezący pod poduszką. Wciska dwa razy zieloną słuchawkę i czeka. Uśmiech sam wprasza sie na twarz. Łatwiej zacząć dzień. mężczyzna do kobiety: ,,Każdego dnia będę Cię kochał do szaleństwa. Będę Cię budził pocałunkami i przynosił śniadanie do łóżka, będę czekał z kolacją aż wrócisz z pracy, będę Cię słuchał i rozmawiał z Tobą, kiedy będziesz mi opowiadać o Twoich przyjaciółkach, plotkach czy nowej spódniczce zawsze będę miał cierpliwość, kiedy będziesz chciała obejrzeć serial zamiast meczu - nagram mecz na video, kiedy będziesz zmęczona - zrobię masaż, kiedy będziesz zła - opowiem dowcip, kiedy zbyt dużo wypijesz - zaniosę Cię do łóżka, będę z Tobą spacerował kiedy tylko zechcesz i gdzie zechcesz, będę masował Ci stopy kiedy już się zmęczysz, kiedy się skaleczysz - pocałuję zranione miejsce, a kiedy będziesz już stareńka - przypomnę Ci jak bardzo Cie kocham. Każdego dnia będę budził się tylko po to, aby wywołać uśmiech na Twojej twarzy Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. zycie znów wymierzyło policzek.. Będę popełniała błędy. Będę odnosiła sukcesy. Będę czuła, że żyje. Edytowane przez dziulinka Czas edycji: 2009-03-02 o 20:36 |
|
|
|
#4493 |
|
Rozeznanie
|
NieZTejBajki - Jej, bardzo mi miło kochanie ;* Nie będę Ci prawiła komplementów, bo przecież Ty doskonale wiesz, że jesteś boska, a ja wręcz kocham Twe opisy ;* No chyba, że nie wiesz, to właśnie Cię uświadamiam ;D
____________ I czuję jak dzień po dniu zamieniam się w pustą skorupę. I tak dobrze znam zapach mojej ciszy Malowana w bezradność Pomyliłeś się co do mnie, kochanie. Nie jestem k*rwa aż tak dobroduszna. Lubię sprawiać Ci ból. Sadystyczna k*rwa ze mnie? Nie. Po prostu skrzywdzona kobieta. Nierealny, dziki czar Nawet chodnik zmienia się w rozbite szkło, gdy po nim idę. Nawet on chce sprawić mi ból... Papierosy... Wódka... Heroina... Nie. Nic tak nie wyniszczy mojego organizmu jak Ty. Zamknięta w baloniku szybować między chmurami. Bajki są okrutne Coraz częściej siadam na moim dywanie i marzę, że odlecę na nim jak najdalej stąd. Jak w baśni. Może ktoś podniesie wzrok? I nie mam nic przeciwko temu abyś zamknął mnie w klatce. Jeśli tylko razem ze mną zamkniesz w niej siebie. |
|
|
|
#4494 |
|
Zadomowienie
|
CukrowaPanna - moje Słońce
![]() KaMa2704 - pochwała od Ciebie ;o strasznie mi miło i pozwól, że ukradnę ten : "Nie ruszaj się. Chcę zapamiętać cię tak jak teraz." bo jest boski ![]() peculiarity - pewnie, że się nie obrażę i cieszę się, że u Ciebie już lepiej i znów zmuszasz mnie, abym Cię okradła ![]() lilyblack - mój Skarbek <33 dziękuje i nawajem "z butelką wódki na balkonie, wśród kłębów dymu, zastanawiam się czym jest szczęście" - cudowny ![]() NieZTejBajki - dziękuję kochana i przyznam, że Ciebie też nie raz okradłam ![]() rebellious - ahh. "i gdy wyjeżdża gdzieś na trzy dni, a Ty za Nim tak strasznie tęsknisz.. i choć jesteście daleko od siebie tto nucicie te same piosenki." - idealny ! ![]() ___________________ umrę z przekonaniem, że nasza miłość to była tylko fikcja książkowa. '- co się dzieje z człowiekiem, kiedy pęka mu serce ? - nic. zupełnie nic. przecież żyje, pije herbatę, bierze prysznic, czyta książki, czasem nawet się uśmiecha... z tym, że każda z tych czynności nie ma najmniejszego sensu. rozumiesz ?' brak mi słów. mów do mnie. nadziewana sznurówka. ps. i hate you.
|
#4495 |
|
Raczkowanie
|
...wyjść do sklepu i już nigdy nie wrócić...
nagle muzyka przestała grać dźwięki samotności czas wracać patrząc w zachmurzone niebo chce by porwał mnie wiatr |
|
|
|
#4496 |
|
Raczkowanie
|
` Wypchaj mnie watą i nazwij swoim misiem... ` ` Bo wszystko wokół wiruje, gdy On na Nią patrzy... ` ` Pokochać mnie możesz tylko Ty... ` ` Z ust Twoich smak ukojenia wysysam... ` ` Reszta whisky na dnie efektem wspomnień... ` ` Przychodziłam co wieczór posłuchać Twych płyt... O miłości w ogóle nie mówiliśmy nic... ` ` -Szkoda, że jutro Cię nie zobaczę... -Dlaczego...? -Ponieważ, gdy nie ujrzę Ciebie moje oczy nie będą przepełnione miłością... ` ` Jeżeli masz już coś to, to doceń... ` ` Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka... ` ` Kiss me... Touch me... Fuck me... ` ` On jest każdym moim dniem... Każdą chwilą... Inspiracją... Lekarstwem na sen... ` ` To uczucie zdarza się w całym życiu tylko raz i cieszę się bardzo, że spotkało ono nas... ` ` Zdaję sobie sprawę, że zasługujesz na więcej, lecz ja Ci mogę dać tylko siebie, swoje serce... ` ` Nie liczyliśmy gwiazd... ` ` Ten ostatni raz proszę przytul mnie... ` ` I makijażem ubiorę oczy i będę dla Ciebie Królową Nocy...` ` Przy.pier.dalasz się do mnie, że noszę szerokie spodnie... Że ubieram się do innych niepodobnie... ` ` Moja mama jest rastamanem... Pali faję wodną i jeździ tramwajem... ` Czyyta ktoś wg...?
|
#4497 | |||||||
|
Zadomowienie
|
__ Cytat:
Z daleka kocham Cię ; ** Odległość nie zmieni tego,co do siebie czujemy... Kocham Cię, gdziekolwiek jesteś ;* Jesteśmy jednością, a jednak każdy sam.. Zrobiłbym wszystko, byś był przy mnie.. Jesteś tak daleko, tak bardzo tęsknię, czas bez Ciebie okropnie się dłuży.. Czekam na dzień, w którym znów będziesz przy mnie.. Będę silna i będę czekać na Ciebie. Cokolwiek zrobisz, gdziekolwiek jesteś... Bo kocham <3 może coś się przyda _________ Cytat:
Cytat:
Cytat:
rozwaliło mnie to zabieram Cytat:
zabieram kochana powaliłaś mnie tym kradnęę Cytat:
<szok> Jak miło ! ![]() Cytat:
no przeczadowy!
|
|
|
#4498 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cześć czytam wasze forum i uważam,że jest naprawdę świetne, ale jednego nie mogłam znieść .Może to pomyłka lub literówka ale musiałam poprawić,bo komuś może się to źle utrwalić. Nie 50lecie wojenne ale Dwudziestolecie międzywojenne No i Ok ale Krall i Borowski raczej są umieszczani jako twórcy we Współczesności,a nie w Dwudziestoleciu międzywojennym. (Tak jest napisane w podręczniku do klasy 3 szkoły średniej) I żeby nie było kilka opisów ![]() Nieznośna lekkość butów Ze świata tego każdy ma tyle,ile sobie sam weźmie Nic na świecie nie zdarza się przez przypadek Przyjaźń jest dla nas tym,czym dla zamku warownego są mury obronne. -Nigdy nie czułam się tak dobrze. A Ty? -Ja? -przytulił ją mocniej-czuję się znakomicie. -Tak,że mógł byś dotknąć palcem nieba? -Nie nie tak. -Jak to nie tak? -O wiele wyżej. Co najmniej Trzy Metry Ponad Niebo
|
|
|
#4499 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
;*i dziękuję ;** Cytat:
Cytat:
<3 ;*** _ nie, nie, nie! nie przestawaj, kur.wa, walcz nadziejo! elektryczność z oczu bije spapraleś robotę potrzebujemy jakiejś odtrutki, życie nas pogryzło wszystko, czego potrzebuję, to powód, by oderwać ci głowę zmutowane przepowiednie w swietle reflektorów stawiam dziś egoizm na scieżce zniszczenia a ta paskudna choroba niszczy wszystko, co pamiętamy. nienawiść, wiesz? zaśmiałam się w twarz naiwności, zabawnie było. przespałam własne narodziny lubię tak trzepać głową, aż mózg mi się obija o czaszkę! nigdy nie tęsknię za twoją gębą chronię resztki mojego dobrego imienia przed tobą stałeś się moim wrogiem, czy chcesz czy nie laugh fuckers it's all funny spal to, spal to! nie mam ci czego udowaniać, kotku. 'Cause now I see right through, so FUCK YOU! lubię, gdy się do mnie uśmiechasz, bo wiem, ze w tym towarzystwie to nie ja udaję. wypłaczę, wypłaczę, wypłaczę cię. moje zęby wyzgrzytują radość, jak cię nie widzą. a bohater utonął w morzu ognia Guess it's too bad, that everything we have is taken away. serce stoczyło mi się z dachu moich marzeń mogę poczuć zapach oceanu. kocham to, wiesz? stąd miasta zapalają światła tysiące mil ognia nie chodzi o to, co powiesz, chodzi o to, co zrobisz. posortujmy nasze 'bycie razem' na to lepsze i to gorsze. lubię płonąć przez lata chciałem oddać życie, za to, by tutaj być. nie wierzyłem jendak, ze tutaj dotrę. a piep.rzymy jak idioci moje słowa jakimś sposobem chodzą własnymi ścieżkami there's a smile on my face and it's 2:55 AM i od tego momentu zaczniemy żyć własnymi życiami Tylko trzeba iśc do przodu Przejmiemy kontrolę, przejmiemy kontrolę Trzeba dalej walczyć Przejmiemy kontrole, przejmiemy kontrolę Trzeba dalej walczyć Przejmiemy kontrole, przejmiemy kontrolę I nigdy nie odpuścimy
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-03-02 o 21:13 |
|||
|
|
|
#4500 |
|
Rozeznanie
|
By Twoje usta zetknęły się wraz z moimi
Żyjąc trzeba mieć cel i do niego dążyć W tańcu zawirowali.. Na parkiecie porcelanowych laleczek okaż swą oryginalność Usłyszeć muzykę i tańczyć bez końca Artystka ze spalonego teatru |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

wystarczy Marzena 

opisy kradnę , kradnę , kradnę xD
D
bosko!

)

i Anusia :<
;*
Przecież wiesz, że jesteś Moją Boginią również Kochanie