American Girls po raz...IX - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-02, 23:34   #3901
vadi
*sportaddict*

Dot.: American Girls po raz...IX

śliczniuch z jęzorkiem to Rudencja, która ma już prawie 10 mcy
śliczniuch z wąsikiem to Elegancki, nasz domowy Don Corleone i ma ok 9 lat

SaMa - ja też się bardzo boję śmierci przez uduszenie, jak już kiedyś pisałam, prawie się utopiłam, jak byłam mała, koszmar
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 23:35   #3902
angel001
Zakorzenienie

ja mam jednego kota, i to takiego leniucha ze szok, tez stary wyjadacz juz tylko by jadl, leżał, spał, miałczał, że głodny i tak w kolko
angel001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 23:38   #3903
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
to są te wybrane, bo większośc jest tak naprawde nieładna i bardzo czarna

a te, że tak powiem sa wybielone
powiem ci ze uroda hindusek jest extra ale tylko w filmach a taka bruneteczka akurat jak na tym zdjęciu mogła bym byc
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1236035340
ciemne oczy ciemna karnacja ciemne grubaśne brwi ciemne włosy
cud miód i orzeszki

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
śliczniuch z jęzorkiem to Rudencja, która ma już prawie 10 mcy
śliczniuch z wąsikiem to Elegancki, nasz domowy Don Corleone i ma ok 9 lat

mówiłam ze mafiozo

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Jak w każdym innym przypadku. Naogląda się człowiek pięknych dziewczyn i już się wydaje że tam skąd są to wszystkie są takie piękne...
Mnie hinduski się kompletnie nie podobają. tzn... uważam że są b. ładne, niektóre piękne, ale ten typ urody kompletnie nie dla mnie... mimo wszystko bym się nie zamieniła.
czemu nie dla Ciebie nie podobają Ci się a z drugiej strony są ładne i byś się zamieniła? bo tutaj jestem w kropce
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 23:40   #3904
domi7ks
Zakorzenienie

a ja...nie lubie kotów

no np ta w Indiach podjerzewam, ze jest za piekność uważana, ale dla nie jest bardzo nieładna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kareena_kapoor_09.jpg (23,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kareena-kapoor.jpg (26,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kareena-kapoor001.jpg (48,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kareena-kapoor2.jpg (58,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zz16-saif-ali-khan-kareena-kapoor_02.jpg (20,4 KB, 13 załadowań)

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 23:40   #3905
vadi
*sportaddict*

Domi7ks - a miałaś kiedyś jakiegoś?
Stary 2009-03-02, 23:41   #3906
Czekolada83
BAN stały

ide spac, reka mnke ostro boli(
dobranoc.
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 23:42   #3907
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
a ja...nie lubie kotów

no np ta w Indiach podjerzewam, ze jest za piekność uważana, ale dla nie jest bardzo nieładna
jak by się uprzeć nie jest zła
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 23:42   #3908
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Domi7ks - a miałaś kiedyś jakiegoś?

swojego własnego nie, ale często miałam do czynienia z kotami...i jaos mnie draznią

a poa tym Vadi...nie mogę mieć konkurencji z włosami

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 23:46   #3909
vadi
*sportaddict*

bez swojego się nie liczy, moje też nie są specjalnie przymilne do obcych, a wobec mnie wygląda to tak, że (głównie dziewczynki) w nocy muszą spać przytulone, czyszczą mi nos, ręce, nawet poduszkę, tulą się i mruczą, w dzień czekają pod drzwiami, aż wrócę, piszczą wtedy z radości i wskakują na szafkę, żeby się poprzytulac, w ciągu dnia często zaczepiają mnie do zabawy, przynoszą rożne łupy, wsadzają do butów 'prezenty' ze swoich zabawek, jak idę się kąpać, płaczą pod drzwiami, aż je wpuszczę i pozwolę im spać na pralce, bo przy mnie czują się bezpieczne, patrzą na nas z Tz jak w tęczę i ufają nam bezgranicznie.

To tyle, jeśli chodzi o przesądy na temat nie przywiązujących się kotow

Cytat:
a poa tym Vadi...nie mogę mieć konkurencji z włosami
w postaci kota?!

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-03-02 o 23:48
Stary 2009-03-03, 00:22   #3910
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość

czemu nie dla Ciebie nie podobają Ci się a z drugiej strony są ładne i byś się zamieniła? bo tutaj jestem w kropce
To znaczy to jest tak. Umiem docenić ich piękno i mam świadomość tego że są ładne. Ale oprócz tego jeszcze są gusta i jedne rzeczy się lubi a innych nie. Ciężko to wytłumaczyć ale to jest tak że nie mogę powiedzieć że są brzydkie, bo nie są: mają piękne oczy, ładną ciemną karnację, śliczne włosy itd. Jednak sam typ urody jest nie dla mnie i jakbym miała wybierać wolałabym wyglądać inaczej a nie właśnie tak...

Ok ja się zawijam do snu, życzę dobrej nocy i różowych snów :P
Stary 2009-03-03, 00:30   #3911
verzara
Wtajemniczenie

Sama mi sie przypomina jak oj brat sie zadławił Był mały tez hehe jadł pyzy wtedy no i tata go klepnął porządnie po plecach i on wypluł całą pyzę tak leciałą przez całą kuchnie ! hahaha

vadi a ty nie masz problemu z sierscią ?? bo my mamy na mieszkaniu jednego kota i mam go dooosc wszedzie siersc ;/
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 01:28   #3912
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
mam konto na fotce i dostalam maila od jakiejs agencji modelek ktora dopiero wchodzi na rynek i poszukuje modelekdo zdjec do tworzenia strony internetowej ktore nie maja podpisanej umowy z zadna inna agencja i do obslugi jakis imprez jako hostessy, wiec odpisalam im ze chetnie,ale nie mam wymiarow modelki a dzisiaj mi babka odpisala
"
Zwróciliśmy uwagę na charakter Pani urody i to jest kwestia bez znaczenia jeśli chodzi o tzw umowne walory wymiarowe dla modelek, albowiem interesująca kobieta może mieć znakomite zdjęcia i pracować jako hostessa według Nas. Dlatego też w miesiącu kwietniu uruchomimy nasze biuro przy ulicy .... zaprosimy wszystkie dziewczęta na spotkanie organizacyjne i w tym też dniu chcemy zorganizować dla wybranych naukę poruszania się i podstawowych zasad obsługi imprez. Dla części wybranych dziewcząt zorganizujemy w wybrany weekend sesje zdjęciową aby móc w oparciu o nie uruchomić naszą stronę internetową."

Radze w to nie wierzyc moim zdniem to oszutstwo...watpie zeby szukali dziewczyn na fotce.Tez dostałam takie wiadomosci dwie od dwoch roznych uzytkownikow.wysyłaja zeby dziewczyny przyszły zaplaciły kase wiesz jak to jest...ale jak chceszz

Ja lubie koty ale tylko czyjes.
Sama nie wyobrazam sobie miec kota nie lubie jak mi sie kot o nogi obciera, jak ide placze pod nogami...albo wskakuje na kolana kiedy jem poprostu nie lubie ich sposobu okazywania czułosci.Co nie znaczy ze jak jade na wies to nie pogłaszcze takiego czy nie dam mu smakołyka.Na wsi mam 4 koty.
Moja babcia była prawdziwa kociara,jak widze babcie we wspomniach to zawsze z kotem.kochała je z wzajemnosci...koty przynosiły jej upolowane myszy pod dom chodziły za nia wszedzie.no cóz ...ja kocham psy....a przynajmniej jednego kochałam...ale juz go nie ma
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 04:37   #3913
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Ja też za kotkami nie przepadam. Zwłaszcza w domu. Już wyobrażam sobie sierść wszędzie w wannie, w zupie.... Brrr
Stary 2009-03-03, 05:37   #3914
messinka
Zakorzenienie

Ja też nie mogłabym mieć zwierzaczka ,uwielbiam pieski i kotki ,ale ta sierść by mnie dobijała , zwłaszcza ,że jeszcze straszną pedantką.

Ja się boje z kolei, śmierci przez uduszenie i tego ,że ktoś kiedyś mógłby mnie zgwałcić ,obawiam sie tego tak bardzo i np. ostatnio jak byłam z TŻ na imprezie i poszłam szybciej się położyć to głupek co 15 min przychodził sprawdzać ,czy nikt mnie nie dotyka, kochany jest. A teraz szykuje się na praktyki, ale jak widzę ten deszcz za oknem ;/

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 06:40   #3915
ladygos
Raczkowanie

dzien dobry
ale mialam sny BEZNADZIEJNE, budzilam sie co chwile,
zaraz sennik i bede sprawdzac
milego dnia Wam zycze
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 06:54   #3916
Anulkaa
Raczkowanie

witajcie w deszczowy i ponury wtorek.
czy znacie ten produkt ? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...e-rodzaje.html

jakie macie zdanie ?
ja mam peeling truskawkowy, bardzo mi się podoba, skóra gładziutka i ten zapaszek . czytałam opinie i zdania są podzielone.

a tej pani życzę powodzenia za kilka lat jak będzie miała poważne problemy z kręgosłupem.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/...58_233x850.jpg

Edytowane przez Anulkaa
Czas edycji: 2009-03-03 o 07:02
Anulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 07:03   #3917
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
To znaczy to jest tak. Umiem docenić ich piękno i mam świadomość tego że są ładne. Ale oprócz tego jeszcze są gusta i jedne rzeczy się lubi a innych nie. Ciężko to wytłumaczyć ale to jest tak że nie mogę powiedzieć że są brzydkie, bo nie są: mają piękne oczy, ładną ciemną karnację, śliczne włosy itd. Jednak sam typ urody jest nie dla mnie i jakbym miała wybierać wolałabym wyglądać inaczej a nie właśnie tak...

Ok ja się zawijam do snu, życzę dobrej nocy i różowych snów :P
mam identycznie

moim ideałem urody jest eteryczna dziewczyna o delikatnych rysach z wielkimi oczami i buzią dziecka jak Gemma Ward albo ta laska z Mamma Mia albo ta modelka Ruslana Korshunova... ewentualnie laska o seksownych rysach,pełnych ustach jak Staci Cole...

tylko z nimi bym się zamieniła na urodę;-) inne chociaż są pięknościami, ładniejszymi ode mnie itp. nie są typem urody, w którym gustuję- są piękne ale wyglądać jak one bym nie chciała.
Stary 2009-03-03, 07:13   #3918
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
hehe to znaczy..fajnie jak są sceny łóżkowe w filmie ale czasami mam wrażenie,że w Chirurgach medycyna jest tylko tłem a wszystko kręci się dookoła ich rozterek seksualno-miłosnych;-)
doktora Housea lubię i to bardzo

ja z takich popularnych seriali uwielbiam jeszcze CSI (przede wszystkim Miami bo tam są super widoki, ładne laski a la AG no i najbardziej ta ekipa CSI mi do gustu przypadła),Kości, Gotowe na wszystko, Weronika Mars i OC (seriale dla nastolatków ale lubię) no i Przyjaciele...dla mnie najlepszy serial komediowy wszechczasów no i jeszcze inne ale nie pamiętam tytułów
Moim zdaniem Maja jest podobna do tej z CSI Miami blondyny
Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
w koncu nadrobilam

Na jednym za ulgowy wolaja 4,50 a na drugim 5,50.
Ja mam za free po znajomosci

W ogole to mialam cos opowiedziec..wiec opowiadam

A wiec.. sobota - rano - wstaje jakas taka pelna energii mimo ze spalam malutko. Patrze w lustro i mowie " kurde fajnie dzisiaj Sandra wygladasz" i biegam po pokoju, tancze, spiewam w koncu spozniona dojechalam na uczelnie. Czuje ten wzrok goniacy za mna.. czuje. Kolega: "wygladasz dzisiaj przeslicznie"
No ii tak bylo przez caly dzien, doslownie. Normalnie dawno..hmm.. nigdy.. tak nie bylo hehe W koncu angielski - 2 cwiczenia pod rzad = 3 godziny. Pan od angielskiego, mlody podkreslam facet mnie podrywa.. dacie wiare (to tekst Wioli z brzyduli ). Ale sie jaram cooo.. pomyslicie sobie ze jakas walnieta jestem ale kurcze naprawde ludzie w tym dniu widzieli moja pewnosc siebie.. Nie bylam skulona i wpatrzona w ziemie jak zazwyczaj. Chodzilam z uniesiona glowa i to bylo fajne.. ze ludzie to widzieli.. ze laski o mnie mowily za plecami, ze faceci mnie podrywali ja o tym wlasnie
No i co do tego angielskiego.. przyszedl student z 5 roku z praca do niego i oni sobie wala na "ty". Pogadali troche, my mowimy (grupa) do wykladowcy ze chcemy do domu juz, zeby nas zwolnil a on niee ze nie ma opcji i w ogole hehe No i ten student tak byl u niego trzy razy.. w koncu dzwoni do wykladowcy. A on pokazuje nam zebysmy byli cicho i wlaczyl na glosnomowiacy. Student: ej prosze zalatw mi numer tej dziewczyny co siedzi po lewej pod sciana TAK tak to JA

Na drugi dzien bylo to samo haha

Boszz.. napisalam to jak rasowy pustak

aszz ty

bardzo pozytywnie

Vadi ile kosztował Cie olejek kokosowy i to co na k kamiwazeke czy cos
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 07:16   #3919
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem Maja jest podobna do tej z CSI Miami blondyny
a wiesz,że mam to samo skojarzenie ...może nie tyle podobna jeśli chodzi o rysy twarzy co jak dla mnie o taką elegancję i taki styl bycia (chociaż Mai nie znam osobiście więc nie wiem jak się zachowuje ale czuję takie podobieństwo).. jak ją oglądam to też jakoś mi się z Mają kojarzy
(a tą panią blondi z CSI bardzo lubię jakoś)

więc Maju, wróżymy Ci karierę w serialu CSI

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 07:18   #3920
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Radze w to nie wierzyc moim zdniem to oszutstwo...watpie zeby szukali dziewczyn na fotce.Tez dostałam takie wiadomosci dwie od dwoch roznych uzytkownikow.wysyłaja zeby dziewczyny przyszły zaplaciły kase wiesz jak to jest...ale jak chceszz
podana jest ulica,imie i nazwisko babki,numer telefonu..no nie wiem, zobaczymy jak to bedzie.

Dzien Dobry a co Wy tak w nocy produkujecie?
Bylam biegac wczoraj na poczatek 15min. Masakra w ogole kondycji nie mam i łydka mnie boli . Ale spoko,dzisiaj tez ide i bede stopniowo zwiększac Super,
Tylko sie musze rozciagnac przed tak samo jak ze skakanka.

Siedze sama w pokoju(amen) bo moja współlokatorka wczorajposzla o 12w noc na impreze i nie wrocila,jakby co to juz wyszla na zajecia(wersja dla jej chlopaka..)
a ja dzis nie mam zajecznaczy mam jedne ale nie ide
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 07:21   #3921
orzeszek01
Zakorzenienie

To moze troche fotek na dzien dobry
1.jpg2wn5vr9.jpg

3-1.jpg
4th0yr.jpg

4th0yr.jpg4.jpg

10x69h5.jpg

Stary 2009-03-03, 07:22   #3922
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Sama mi sie przypomina jak oj brat sie zadławił Był mały tez hehe jadł pyzy wtedy no i tata go klepnął porządnie po plecach i on wypluł całą pyzę tak leciałą przez całą kuchnie ! hahaha

vadi a ty nie masz problemu z sierscią ?? bo my mamy na mieszkaniu jednego kota i mam go dooosc wszedzie siersc ;/
Ja przez zadławienie bym wykitowała za młodu:/ miałam 4 czy 5 lat...nie pamiętam i miałam pierścionek z gumy do żucia i sobie leżałam i jakoś miałam rękę nad głową i pierścionek wpadł mi do buzi... miał ostre zakończenia i utknął w przełyku i zaczełam się dusić... pewnie bym tam padła bo babcia nie wiedziała jak mi pomóc ale akurat wpadł w odwiedziny mój wuja,który pracował wtedy w pogotowiu wziął mnie za nogi i sobie wisiałam do góry nogami- potrząsnął mną i wyleciało.... śmiesznie brzmi opis ale to był wielki zbieg okoliczności, gdyby nie wuja to nie wiem:/

ja kotki lubię chociaż drażni mnie to,że wszystko po swojemu robią a ja uwielbiam przytulać,głaskać i w ten sposób "męczyć" zwierzaki.
Zawsze u babci było pełno kotów ,co wakacje rodziły się małe i nadawałam im imiona i całe wakacje się z nimi bawiłam
Stary 2009-03-03, 07:24   #3923
orzeszek01
Zakorzenienie

34fmuqa.jpg247_large.jpg

115577277ny8.jpg115578677xv2.jpg

1116031810_l.jpg1211263208_l.jpg

Stary 2009-03-03, 07:26   #3924
orzeszek01
Zakorzenienie

1216111997_l.jpga0b6re24ta.jpg

blkbikini.jpgcourtney2tt.jpg

courtney06017ec6.jpgcourtney06045ev3.jpg

Stary 2009-03-03, 07:28   #3925
orzeszek01
Zakorzenienie

courtney06074eu9.jpgcristal1003-1.jpg

heffsbdayparty1bh.jpgjapan006jf6.jpg

japan011co3.jpgjapan014bs4.jpg

Stary 2009-03-03, 07:34   #3926
orzeszek01
Zakorzenienie

l_2aaec622d53ef61312b5812202e56711.jpgl_2e2e0d7b2dc50b9d25ae7f8367bfd2c5.jpg

l_5d265e3b888919e7edf371da86801bfa.jpgl_8c3c5eed6e5149c3b78b3de9bdfe4d03.jpg

l_11db82d5704e4cd780a32e1182f4e98f.jpgl_22b22362f7584864a441117ab8fee090.jpg

Stary 2009-03-03, 07:38   #3927
justusia16
Wtajemniczenie

Jakieś tam podobieństwo jest.

tylko ta babka juz starsza jest..

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg emily-procter-vh1-big-in-06-awards-18i8A4.jpg (26,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000043390_20070924154820.jpg (62,5 KB, 34 załadowań)
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 07:48   #3928
XS-ka
Zadomowienie

co to za serial ? na czym leci i o której ? bom ciekawa jak wygląda ta aktorka do naszej Mai podobna a może macie zdjęcia ?

Vadi
mogłabyś przypomnieć do czego to Cię dziewczyny namówiły ? tzn chodzi mi o te kosmetyki do włosów które parę stron wcześniej tak zachwalasz. Przyznaj się tu szybciutko kochana. Może też się skuszę bo te wszystkie sklepowe maski/maseczki jakieś takie słabe w działaniu mi się wydają .
Stary 2009-03-03, 08:30   #3929
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
Jak usunąć klej typu super glue??? Bo zalały mi się okulary w torbie i próbowałam już spirytusem i zmywaczem i nic nie pomaga Nie dam rady kupić nowych okularów
jak kiedyś sobie tipsy przyklejałam i mi się wszystko zalało to momagało tylko obgryzanie

co do kotków to kocham je, są przecudowne, przesłodkie i w ogóle
i już nie mogę się doczekać, aż będę miała swojego..i jeszcze te zdjęcia Vadi..ahh

a mi się podobają niektóre hinduski, arabki, latynoski i ogólnie takie egzotyczne, ale to nie jest wcale takie super.. oprócz pięknych włosów na głowie mają też na całym ciele, więc chyba wolę siebie..
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 08:33   #3930
orzeszek01
Zakorzenienie

l_41efdd1e797d4ac08582466966db8c9b.jpgl_061f161333714123bd02c91919b20142.jpg

l_73d5d1d7d320d34b74a825fbbab81dd8.jpgl_86d3d33f94a94729b350fa4c98d2a6a8.jpg

l_512b0f64016e3eb915dbdfff2c2a314e.jpgl_104113c3adf65ecf0a5407c1ed6cdb52.jpg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości