Peelingi do ciała

Joanna Naturia Body, Peeling myjący (różne rodzaje)

Bodyland.pl
Joanna Naturia Peeling Drobnoziarnisty Truskawka Travel 100 g
Pachnidelko

• 29 maja 2025 o 11:36
    Dobra cena z dobrą jakością
    Joanna Naturia Body, Peeling myjący to fajny, prosty produkt w bardzo przystępnej cenie. Dobrze sprawdza się na skórze normalnej delikatnie oczyszcza i usuwa martwy naskórek, nie podrażniając przy tym. Konsystencja jest przyjemna, a peeling łatwo się spłukuje. Nie jest to produkt o super intensywnym działaniu, ale na co dzień daje radę i spełnia swoją funkcję. Dla osób szukających czegoś niedrogiego i skutecznego, to dobra opcja. Z chęcią kupię go ponownie, jeśli będę potrzebować czegoś prostego do pielęgnacji ciała.
  • 20 maja 2025 o 16:06
    Fenomenalny energetyzujący zapach
    To peeling, który pobudzi cię do życia, wypełni energią a jednocześnie pozwoli się zrelaksować. Uwielbiam wszystkie rodzaje i mówiąc szczerze, kiedy wchodzę do sklepu od razu je zauważam- mój wzrok przyciągają te żywe, wibrujące kolory. Peeling ma grube ziarenka, które delikatnie, ale i skutecznie złuszczają naskórek, masując przy tym ciało i pobudzając krążenie krwi. Zapach jest przyjemny i bardzo intensywny.
    Zalety:
    • Zapach, wygląd, efektywność, cena
    Wady:
  • 1 kwietnia 2025 o 16:00
    Mój faworyt w świetnej cenie
    Peeling Joanna Naturia Body ze względu na cene był moim pierwszym w życiu peelingiem. Uważam, że jest rewelacyjny. Odkąd go kupiłam pierwszy raz a było to bardzo dawno temu, przetestowałam masę innych peelingów, jednak to do niego zawsze wracam.
    • Działanie
    Wady:
  • 28 marca 2025 o 9:24
    Uwielbiam te peelingi
    Uwielbiam te peelingi. Mają przepiękny zapach, który długo się utrzymuje. Świetna konsystencję gdzie naprawdę można zrobić sobie peeling i to czuć . Mam wyczuwalna strukturę ziarenek. Można pozbyć się suchych skórek.Super.
  • 19 marca 2025 o 16:30
    Polecam!
    Jestem wielką fanką peelingów do ciała, a Joanna Naturia Body to jeden z tych produktów, do których regularnie wracam! Uwielbiam go za naturalne drobinki peelingujące, które skutecznie złuszczają martwy naskórek, a jednocześnie są delikatne dla skóry. Nie powoduje podrażnień, ale pozostawia niesamowitą gładkość i uczucie świeżości. Co mnie zachwyciło? Przepiękne zapachy! Każdy wariant pachnie obłędnie – owocowo, orzeźwiająco i naturalnie, dzięki czemu codzienny prysznic zamienia się w chwilę relaksu. Konsystencja jest żelowa z mnóstwem drobinek, które dobrze się rozprowadzają i nie zostawiają tłustej warstwy. Po użyciu skóra jest gładka, miękka i odświeżona – idealnie przygotowana na balsam lub olejek. Dodatkowy plus za dobrą wydajność i niską cenę – w tej kategorii trudno znaleźć lepszy peeling! Moja ocena: 5/5! Jeśli szukasz lekkiego, skutecznego peelingu o pięknym zapachu, to Joanna Naturia Body jest strzałem w dziesiątkę! Na pewno zostanie ze mną na dłużej.