|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
to tak w imieniu ciała pedagogicznego - często tak jest, że coś co nas wkurza to potem okazuje sie przydatne ![]() Cytat:
czemu nie jesteś moją studentką - ja się zapytuję????
|
|
|
#3542 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ufffffffffffff
przedarłam się w końcu ![]() Cytat:
![]() Ad.2- ano tak ![]() Ad.3- hm.... niesamowicie podobny sms do tego, którego dostał mój małżonek od swojej mamy przekwitającej to przejdzie kochanie! zobaczysz! Cytat:
![]() Masz Ci los... Mudzina niet ![]() Cytat:
jak ja bym chciała się kiedyś obudzić z takim nastrojem ![]() Cytat:
Wariacie TyyyyyyyyyAd.2- ![]() Cytat:
![]() Zazdraszczam Kubańskich wakacji ![]() Oby samolocik nie spadł Cytat:
![]() kcemy fotek kcemy fotek kcemy fotek Cytat:
![]() <hihihihihi :P > Dziewoje moje kochane nie wiem co Wam tu zapodać o moich weekendowych przezyciach ![]() Piątkową relację juz znacie W sobote bylam u kulezanki sie uczyc na niedzielny egzamin. W niedziele owy ezamin mialam <nie wiem co z nim>... Wyszłam z niego styrana jak koń po Westernie i pojechałam do mojego kochanego pasażu.Mielismy isc do kina, ale nic nie bylo... iiii... co Kasia zrobiła? <za dobrą odpowiedz buziak>. Gosiaku- tak kraśne Twe lico, że się napatrzeć nie mogłam na nk ![]() dawaj tu fotki ze ślubu, bo nie podaruję ![]() Lil- ![]() Malutka- pokazuj płaszczydło jak wróci od krawca! Buzi dla Dawidka Soffi- mam identycznie z zakupami Izydka- Ty wiesz , że Cię lofkam udanego remonciska Daguś- Ty zamiast straszyć tymi wizytami bierz dupsko w troki i spotkaj się w końcu z którąś z naszych wizażowych kózek ![]() Madziczku- myszko pokaż fryzkęęęę Agunia- zapracowana jak zawsze Dżasti- Ty jesteś blondżina- w zielonym powinno być Ci piknie Agaciorku- dla Cię wirtualny -----> O <------ pieczony ziemniorek ![]() Kinuś- taka zajęta w pracy? Czy ktoś wie co się dzieje z Milusią moją myszką?? ![]()
|
|
#3543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale posyłam CI trochę mojego nastoju z buziakiem
|
|
|
#3544 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej na chwilke. Pracy masa. Wszamałam jabłko i dalej uciekam.
Kurcze, przeoczyłam to o Lilce. Dużo dużo ciepła dla niej!!!!!! Cytat:
Jasne Witaj!Cytat:
![]() Cytat:
Wczasy - masakra. Przy takich cenach walut obliczyłyśmy z koleżanką, że więcej niż płacisz za wczasy trzeba zabrać ze sobą. Dlatego Europo żegnaj w tym roku. Cytat:
|
||||
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
ja jakoś ostatnio nie mogę wpaść w temat , a pracy też trochę mami jeszcze coś, ale ciiiii mój mąż od poniedziałku idzie do pracy, ale póki nie będzie miał w łapce umowy, aż boję się cieszyć
|
|
|
|
#3546 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3547 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamy mocną grupę więc ciągniemy w górę
![]() A ja nie mogę być tam najgorsza. Poza tym uważam że jak się już człowiek uczy i są ludzie od których się można czegoś dowiedzieć to warto skorzystać. Jak kolega nie umiał pojąć jak działa lodówka facet nas wziął do innej sali i mierzyliśmy ciśnienia i temperatury na chłodziarce. Nagle stało się jasne o co chodzi. Dzięki temu że grupa jest mała możemy też swobodnie na laboratoriach wszystko pooglądać a prowadzący mają więcej cierpliwości i czasu. Zupełnie inaczej uczy się w grupie 7 osobowej niż 44 osobowej nie mówiąc o tym że czasem na wykładzie bywało 120 osób. A przez to że ja trzymam się z Mariuszem , Marcjanem i Pawłem i kazdy ma podzielone role: jeden szuka jednego dla wszystkich, następny czegoś innego itp praca nam idzie bardzo sprawnie. I to mi się bardzo podoba-zawsze wierzę że w grupie siła. Katarzinko nie wiem czy byłabym Twoją wzorową studentką...bo ja czasem korzystam z pomocy naukowych na kolokwiach-zwłaszcza z przedmiotów które trzeba ryć na pamięć.Zadania albo się rozumie albo nie a z teorią-jak nie przysiądziesz to nic nie idzie powymyślać by się nie zbłaźnić ![]() Mieliśmy w Gliwicach pana doktora który wycinał z naszych prac "ciekawe momenty" i wywieszał je na tablicy przed gabinetem podpisując np. student III r Technologii Chemicznej. No ale czasem po piśmie można było rozpoznać kto tworzył na kolosie nowe teorie. Lęk przed zawiśnięciem na "tablicy odkryć" skutecznie mnie wyleczył z pisania tego co ślina na język przyniesie, choć przecież czasem dane rozważania mogły być poprawne.Grr drżę na samą myśl o tym doktorku...
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a rodzynki z prac studentów zostawiam dla siebie i czasem się dzielę z mężem - póki co ich nie wywieszam nigdzie
|
|
|
#3550 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak to nie możesz w temat wpaść? ti ti ti niedobla ![]() Cytat:
ale epos ![]() ledwie przeczytałam
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
postaram się wpaść, w temat oczywiście
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3552 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńko dla ciebie to moge pisac nawet w telegraficznym skrócie
![]() Lubię*stop*cię*stop ![]() Kinia wpadaj w temat a jeżeli masz trudności to rzuć czymś ciekawym-rozwiniemy dyskusję ![]() Właśnie wyglądam jak młynarz-wstawiałam płytę z teściem do łazienki i się nieco przybrudziłam. A przed chwilą był kurier i zarzucił tekstem"co do pani przychodzę to u pani remont" To mnie załamało
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pracowita kobietka z Ciebie
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Rozeznanie
|
ale was tu dużo trochę się na razie połapać nie mogę ale mam nadzieję, że z czasem się wdrożę
![]() Zdjęcia obiecałam że będa to będą ale dopiero jutro. izazusia My przed slubem odebralismy mieszkanie w stanie surowym więc cos o remontaach wiem. Ile ja się wtedy nachodziłam za wszystkim ale na szczęście to juz za mną teraz do domu brakuje mi jedynie jakiś firanek/zasłonek. no i jakiś dywaników. ale to już są szczegóły. |
|
|
|
#3555 |
|
Wtajemniczenie
|
LOLA my mieszkamy w tym mieszkanku rok i 3 m-ce ale na poczatku nie moglismy wszystkiego zrobić bo nie było funduszy. Teraz stopniowo, stopniowo dochodzimy do wszystkiego metodą małych kroczków
![]() Co do firanek i duperelek ozdobnikowych oczywiście liczę na was bo do takich rzeczy estetyczno-pomyslowych nie mam głowy.Nienawidze Castoramy itp. Lubię Ikee ale nie mam wyobraźni estetycznej zatem to będzie wasza działka
|
|
#3556 |
|
Rozeznanie
|
U mnie w miescie to nawet ikei nie ma
Wiec bieda straszna ze wszystkimi dodatkami
|
|
|
|
#3557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam!!!!!
![]() I mam ostatni papierek potrzebny do notariusza, teraz spokojnie czekamy na 30 marca i mieszkanko juz bedzie na mego meza Witam nowa PMke. Lola jakby dobrze policzyc nam tez stuknelo pol roku ale ze luty mial 28 dni to nawet polrocznicy nie moglismy obchodzic bo my slub mielismy 30 sierpnia ![]() Izus no w koncu sie pokazalas, bo juz sie balam, ze Cie wcielo. Ty to jestes omnibus nie z tej ziemi Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Widac jak czesto u was bywa hehehhLece cos wszamac bom glodna ![]() Aaaaa i wam cos powiem, moj Skarb dzis rano znalazl na tatowym komputerze pliki projektu naszego mieszkania, wszak nie wszystkie ale mamy baze do uzupelnienia Izus bardzo chetnie pomoge w wyborze dodatkow wszak my na podobnych kolorach bazujemy
|
|||
|
|
|
#3558 |
|
Wtajemniczenie
|
Nas kurierzy dobrze znają- jeden pan z DHL przyjechal do nas po jakiejś długiej przerwie(1,5 m-ca) i do Kamila powiedział że już myślał że jakieś nieszczęście u nas bo nie było nic zamówione
![]() Z kolei listonosz kiedyś powiedział że od czasu jak tu mieszkamy liczba paczek w Obornikach wzrosła o 50% Ale nauczyliśmy się że tak w wielu przypadkach jest dużo taniej-choćby popatrzmy na apteki: 14,40 place w aptece internetowej za gripex 24 tabletki a w aptece normalnej 22zł. Jeżeli się do tego wliczy moje witaminki na oczy (ponad 13 zł różnicy na opakowaniu), coś tam dla cioci to naprawde wychodzi sporo oszczędności ![]() Poza tym np termostat ktory my kupilismy w necie za 139zł(plus 20zł kurier) w hurtowni obok był za 300zł!
|
#3559 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
HEJ
![]() witamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale czarny chyba bardziej klasyczny jest, co?? w sumie to ja sama nie wiem czego chcem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to kiedy ruszamy na podbój optyków?? ![]() Cytat:
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-03 o 17:32 |
|||||||||
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bylam na zakupach........kupilam material na firanke- jutro mama bedzie szyc! wstawie fotki potem!! a i kupilam sobie plaszczyk na wiosne.....bo brzuchol urósl i sie nie dopinam !! plaszczyk jest czerwony - zapinany dwurzedowo takze nawet jak brzuchol jeszcze bardziej urosnie(a urosnie napewno
) to i tak bedzie dobry-byle do maja jak sie cieplo zrobi!!
|
#3562 |
|
Rozeznanie
|
No a oto część moich zdjęć z sesji ślubnej
![]() 1IMGM6406r.jpg 1IMGM6310r.jpg 1IMGM6294r.jpg 1IMGM6354r.jpg 1IMGM6417r.jpg IMGM5128j.jpg Dodam że sesja odbyła się 16 września o 8 rano więc było naprawdę bardzo ale to bardzo zimno, mama za mna z płaszczem i szalikiem biegała Ale dałam radę
|
|
|
|
#3563 |
|
Rozeznanie
|
To kolejna część
IMGM5188j.jpg IMGM5222j kw.jpg Świadkową była moja siostra bliźniaczka i te zdjęcia z nią podobają mi się najbardziej ![]() IMGM5253j.jpg IMGM5256j.jpg |
|
|
|
#3564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bry ![]() Lola zdjęcia bossssssssssssssssskieeee eeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() te na drewnianym pomoście
|
|
|
#3565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane
u mnie pogoda dziś trochę lepsza, w sumie do południa lało a teraz nawet słonko się pokazuje ![]() Ja teraz siedzę w solarium ale jakoś tak ruch mały U nas goście już od paru dni także wieczorami nie za bardzo mam czas tu wpaść i poczytać Waszych wywodów ![]() Cytat:
apropo siłki to też by mi się przydała od tego siedzenia i podjadania też ostatnio kształty mi się zaokrągliły ale nie ważyłam się bo wolę nie wiedzieć ile by było a towarzystwo miałaś niezłe ![]() miałam kiedyś królika i wiem co potrafi Cytat:
My również pół roczku po ślubie ach jak ten czas leci Pisząc to u mnie 3 razy się zmieniła pogoda masakra świeciło słonko potem zaczął padać deszcz, następnie śnieg i znowu już jest ładnie i słonecznie ![]() To mnie najbardziej denerwuje tu w Irlandii, że nie wiadomo jak się ubrać bo co chwilę jest inaczej ale parasol trzeba mieć obowiązkowo zawsze przy sobie Miłego wieczorku dziewczynki jeszcze może później zajrzę |
||
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Lola potwierdzam zdjecia rewelacja.....
![]() Czekoladko21 no to gratuluje zakupu materialu, a coz to za cudo z niego powstanie ?Dzasti z mila checia , tylko kiedy ja na mazury pojade . Ja ostatnio kupilam sobie okularki przeciwsloneczne za grosze, bo jeszcze sezonu nie ma hehehhe Izus no to mi sprawozdanie zakupowe zdalas hihih PaulinkoIzabelko dopiero teraz zakminilam ze ty w Irlandi jestes, ale mam refleks. A powiedz mi w ktorej czesci, bo my w sierpniu jedziemy do Irlandii do mojej kuzynki ktora mieszka w Letterkeny Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-03 o 18:23 Powód: ach bo mam zajefajny refleks |
|
|
|
#3568 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia REWELACYJNE!!!
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
LOLA szczena mi opadła
![]() ![]() wszystkie fotki super a z siostrą ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]() Nie wiem gdzie jest to Letterkeny ale Irlandia nie jest duża więc jak już tu będziesz to zapraszam na opalanko Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2009-03-03 o 18:34 |
|
|
|
|
#3570 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
pewnie, że tak
witaj Cytat:
obiecuję, że na dniach zrobię jakoś fajną fotkę Cytat:
widać, że dobra z Ciebie nauczycielka Cytat:
![]() ad. 2 obiecuję, że jutro będzie fotka mojego płaszczyka ad. 3 Dawidek dziękuje i odwzajemnia to tak po cichu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 to rozumiem, że szykuje nam się wizażowa parapetówa ![]() ad. 3 Cytat:
śliczne foteczki i panna młoda też a te zdjęcia z siostrą i skrzydłami
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

to przejdzie kochanie! zobaczysz! 

udanego remonciska 

hand-made: urodzinowo na 40tkę