|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() to tak w imieniu ciała pedagogicznego - często tak jest, że coś co nas wkurza to potem okazuje sie przydatne ![]() Cytat:
![]() czemu nie jesteś moją studentką - ja się zapytuję????
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |||||||
Zakorzenienie
|
ufffffffffffff
przedarłam się w końcu ![]() Cytat:
![]() Ad.2- ano tak ![]() Ad.3- hm.... niesamowicie podobny sms do tego, którego dostał mój małżonek od swojej mamy przekwitającej ![]() ![]() Cytat:
![]() Masz Ci los... Mudzina niet ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ad.2- ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zazdraszczam Kubańskich wakacji ![]() Oby samolocik nie spadł ![]() Cytat:
![]() kcemy fotek kcemy fotek kcemy fotek Cytat:
![]() <hihihihihi :P > Dziewoje moje kochane nie wiem co Wam tu zapodać o moich weekendowych przezyciach ![]() Piątkową relację juz znacie ![]() W sobote bylam u kulezanki sie uczyc na niedzielny egzamin. W niedziele owy ezamin mialam <nie wiem co z nim>... Wyszłam z niego styrana jak koń po Westernie ![]() Mielismy isc do kina, ale nic nie bylo... iiii... co Kasia zrobiła? <za dobrą odpowiedz buziak>. Gosiaku- tak kraśne Twe lico, że się napatrzeć nie mogłam na nk ![]() dawaj tu fotki ze ślubu, bo nie podaruję ![]() Lil- ![]() ![]() Malutka- pokazuj płaszczydło jak wróci od krawca! Buzi dla Dawidka ![]() Soffi- mam identycznie z zakupami ![]() Izydka- Ty wiesz , że Cię lofkam ![]() ![]() Daguś- Ty zamiast straszyć tymi wizytami bierz dupsko w troki i spotkaj się w końcu z którąś z naszych wizażowych kózek ![]() Madziczku- myszko pokaż fryzkęęęę ![]() Agunia- zapracowana jak zawsze ![]() Dżasti- Ty jesteś blondżina- w zielonym powinno być Ci piknie ![]() Agaciorku- dla Cię wirtualny -----> O <------ pieczony ziemniorek ![]() Kinuś- taka zajęta w pracy? ![]() Czy ktoś wie co się dzieje z Milusią moją myszką?? ![]()
![]() |
#3543 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale posyłam CI trochę mojego nastoju z buziakiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej na chwilke. Pracy masa. Wszamałam jabłko i dalej uciekam.
Kurcze, przeoczyłam to o Lilce. Dużo dużo ciepła dla niej!!!!!! Cytat:
![]() Jasne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczasy - masakra. Przy takich cenach walut obliczyłyśmy z koleżanką, że więcej niż płacisz za wczasy trzeba zabrać ze sobą. Dlatego Europo żegnaj w tym roku. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja jakoś ostatnio nie mogę wpaść w temat ![]() ![]() i jeszcze coś, ale ciiiii mój mąż od poniedziałku idzie do pracy, ale póki nie będzie miał w łapce umowy, aż boję się cieszyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Wtajemniczenie
|
Mamy mocną grupę więc ciągniemy w górę
![]() A ja nie mogę być tam najgorsza. Poza tym uważam że jak się już człowiek uczy i są ludzie od których się można czegoś dowiedzieć to warto skorzystać. Jak kolega nie umiał pojąć jak działa lodówka facet nas wziął do innej sali i mierzyliśmy ciśnienia i temperatury na chłodziarce. Nagle stało się jasne o co chodzi. Dzięki temu że grupa jest mała możemy też swobodnie na laboratoriach wszystko pooglądać a prowadzący mają więcej cierpliwości i czasu. Zupełnie inaczej uczy się w grupie 7 osobowej niż 44 osobowej nie mówiąc o tym że czasem na wykładzie bywało 120 osób. A przez to że ja trzymam się z Mariuszem , Marcjanem i Pawłem i kazdy ma podzielone role: jeden szuka jednego dla wszystkich, następny czegoś innego itp praca nam idzie bardzo sprawnie. I to mi się bardzo podoba-zawsze wierzę że w grupie siła. Katarzinko nie wiem czy byłabym Twoją wzorową studentką...bo ja czasem korzystam z pomocy naukowych na kolokwiach-zwłaszcza z przedmiotów które trzeba ryć na pamięć.Zadania albo się rozumie albo nie a z teorią-jak nie przysiądziesz to nic nie idzie powymyślać by się nie zbłaźnić ![]() Mieliśmy w Gliwicach pana doktora który wycinał z naszych prac "ciekawe momenty" i wywieszał je na tablicy przed gabinetem podpisując np. student III r Technologii Chemicznej. No ale czasem po piśmie można było rozpoznać kto tworzył na kolosie nowe teorie. Lęk przed zawiśnięciem na "tablicy odkryć" skutecznie mnie wyleczył z pisania tego co ślina na język przyniesie, choć przecież czasem dane rozważania mogły być poprawne.Grr drżę na samą myśl o tym doktorku...
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a rodzynki z prac studentów zostawiam dla siebie i czasem się dzielę z mężem - póki co ich nie wywieszam nigdzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak to nie możesz w temat wpaść? ti ti ti niedobla ![]() Cytat:
ale epos ![]() ledwie przeczytałam ![]()
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
![]() postaram się wpaść, w temat oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3552 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńko dla ciebie to moge pisac nawet w telegraficznym skrócie
![]() Lubię*stop*cię*stop ![]() Kinia wpadaj w temat a jeżeli masz trudności to rzuć czymś ciekawym-rozwiniemy dyskusję ![]() Właśnie wyglądam jak młynarz-wstawiałam płytę z teściem do łazienki i się nieco przybrudziłam. A przed chwilą był kurier i zarzucił tekstem"co do pani przychodzę to u pani remont" To mnie załamało ![]()
#3553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pracowita kobietka z Ciebie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Rozeznanie
|
ale was tu dużo trochę się na razie połapać nie mogę ale mam nadzieję, że z czasem się wdrożę
![]() Zdjęcia obiecałam że będa to będą ale dopiero jutro. izazusia My przed slubem odebralismy mieszkanie w stanie surowym więc cos o remontaach wiem. Ile ja się wtedy nachodziłam za wszystkim ale na szczęście to juz za mną teraz do domu brakuje mi jedynie jakiś firanek/zasłonek. no i jakiś dywaników. ale to już są szczegóły. |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Wtajemniczenie
|
LOLA my mieszkamy w tym mieszkanku rok i 3 m-ce ale na poczatku nie moglismy wszystkiego zrobić bo nie było funduszy. Teraz stopniowo, stopniowo dochodzimy do wszystkiego metodą małych kroczków
![]() Co do firanek i duperelek ozdobnikowych oczywiście liczę na was bo do takich rzeczy estetyczno-pomyslowych nie mam głowy.Nienawidze Castoramy itp. Lubię Ikee ale nie mam wyobraźni estetycznej zatem to będzie wasza działka ![]()
#3556 |
Rozeznanie
|
U mnie w miescie to nawet ikei nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | |||
Zakorzenienie
|
Wrocilam!!!!!
![]() ![]() I mam ostatni papierek potrzebny do notariusza, teraz spokojnie czekamy na 30 marca i mieszkanko juz bedzie na mego meza ![]() Witam nowa PMke. Lola jakby dobrze policzyc nam tez stuknelo pol roku ale ze luty mial 28 dni to nawet polrocznicy nie moglismy obchodzic bo my slub mielismy 30 sierpnia ![]() Izus no w koncu sie pokazalas, bo juz sie balam, ze Cie wcielo. Ty to jestes omnibus nie z tej ziemi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Lece cos wszamac bom glodna ![]() Aaaaa i wam cos powiem, moj Skarb dzis rano znalazl na tatowym komputerze pliki projektu naszego mieszkania, wszak nie wszystkie ale mamy baze do uzupelnienia ![]() Izus bardzo chetnie pomoge w wyborze dodatkow wszak my na podobnych kolorach bazujemy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Wtajemniczenie
|
Nas kurierzy dobrze znają- jeden pan z DHL przyjechal do nas po jakiejś długiej przerwie(1,5 m-ca) i do Kamila powiedział że już myślał że jakieś nieszczęście u nas bo nie było nic zamówione
![]() Z kolei listonosz kiedyś powiedział że od czasu jak tu mieszkamy liczba paczek w Obornikach wzrosła o 50% Ale nauczyliśmy się że tak w wielu przypadkach jest dużo taniej-choćby popatrzmy na apteki: 14,40 place w aptece internetowej za gripex 24 tabletki a w aptece normalnej 22zł. Jeżeli się do tego wliczy moje witaminki na oczy (ponad 13 zł różnicy na opakowaniu), coś tam dla cioci to naprawde wychodzi sporo oszczędności ![]() Poza tym np termostat ktory my kupilismy w necie za 139zł(plus 20zł kurier) w hurtowni obok był za 300zł!
#3559 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
HEJ
![]() witamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to kiedy ruszamy na podbój optyków?? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-03 o 16:32 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
a ja bylam na zakupach........kupilam material na firanke- jutro mama bedzie szyc! wstawie fotki potem!! a i kupilam sobie plaszczyk na wiosne.....bo brzuchol urósl i sie nie dopinam !! plaszczyk jest czerwony - zapinany dwurzedowo takze nawet jak brzuchol jeszcze bardziej urosnie(a urosnie napewno
![]()
#3562 |
Rozeznanie
|
No a oto część moich zdjęć z sesji ślubnej
![]() 1IMGM6406r.jpg 1IMGM6310r.jpg 1IMGM6294r.jpg 1IMGM6354r.jpg 1IMGM6417r.jpg IMGM5128j.jpg Dodam że sesja odbyła się 16 września o 8 rano więc było naprawdę bardzo ale to bardzo zimno, mama za mna z płaszczem i szalikiem biegała Ale dałam radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Rozeznanie
|
To kolejna część
IMGM5188j.jpg IMGM5222j kw.jpg Świadkową była moja siostra bliźniaczka i te zdjęcia z nią podobają mi się najbardziej ![]() IMGM5253j.jpg IMGM5256j.jpg |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bry ![]() Lola zdjęcia bossssssssssssssssskieeee eeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() te na drewnianym pomoście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | ||
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane
![]() u mnie pogoda dziś trochę lepsza, w sumie do południa lało a teraz nawet słonko się pokazuje ![]() ![]() Ja teraz siedzę w solarium ale jakoś tak ruch mały ![]() U nas goście już od paru dni także wieczorami nie za bardzo mam czas tu wpaść i poczytać Waszych wywodów ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() apropo siłki to też by mi się przydała ![]() ![]() ![]() a towarzystwo miałaś niezłe ![]() miałam kiedyś królika i wiem co potrafi ![]() Cytat:
![]() My również pół roczku po ślubie ach jak ten czas leci ![]() Pisząc to u mnie 3 razy się zmieniła pogoda masakra świeciło słonko potem zaczął padać deszcz, następnie śnieg i znowu już jest ładnie i słonecznie ![]() To mnie najbardziej denerwuje tu w Irlandii, że nie wiadomo jak się ubrać bo co chwilę jest inaczej ale parasol trzeba mieć obowiązkowo zawsze przy sobie ![]() Miłego wieczorku dziewczynki jeszcze może później zajrzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
Lola potwierdzam zdjecia rewelacja.....
![]() Czekoladko21 no to gratuluje zakupu materialu, a coz to za cudo z niego powstanie ![]() Dzasti z mila checia ![]() ![]() ![]() Izus no to mi sprawozdanie zakupowe zdalas hihih ![]() PaulinkoIzabelko dopiero teraz zakminilam ze ty w Irlandi jestes, ale mam refleks. A powiedz mi w ktorej czesci, bo my w sierpniu jedziemy do Irlandii do mojej kuzynki ktora mieszka w Letterkeny Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-03 o 17:23 Powód: ach bo mam zajefajny refleks |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia REWELACYJNE!!!
#3569 | |
Zakorzenienie
|
LOLA szczena mi opadła
![]() ![]() wszystkie fotki super a z siostrą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]() Nie wiem gdzie jest to Letterkeny ale Irlandia nie jest duża więc jak już tu będziesz to zapraszam na opalanko ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2009-03-03 o 17:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | ||||||
Wtajemniczenie
|
pewnie, że tak
witaj ![]() Cytat:
![]() obiecuję, że na dniach zrobię jakoś fajną fotkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 obiecuję, że jutro będzie fotka mojego płaszczyka ![]() ad. 3 Dawidek dziękuje i odwzajemnia ![]() to tak po cichu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 to rozumiem, że szykuje nam się wizażowa parapetówa ![]() ad. 3 ![]() Cytat:
![]() ![]() śliczne foteczki i panna młoda też ![]() a te zdjęcia z siostrą i skrzydłami ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.