Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-03, 11:57   #3541
katarzinka
Wtajemniczenie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Ja czytam Was namiętnie ale nie piszę bo mam remont który zdaje się nie mieć końca
W weekend bylam w szkole i mi sie podoba- siedzimy na ćwiczeniach z prowadzącym przy jednym stole i gadamy, rozwiazujemy zadania itp -przez to ze jest nas tak malo prowadzacy znaja nas po imieniu, można o wszystko zapytać i nie ma "siary".
Kujony dwa zamilkły skutecznie gdy się okazało że jeden z grupy Marcjan liczy polowe tych rzeczy nawet w pamieci bo przy tym pracuje, a zanim oni znajdą w układzie okresowym pierwiastek by sprawdzić jego masę molową to ja podam gotowy wynik bo przez lata nauki tablicę Mendelejewa znam bardzo dobrze.
Jednym słowem nie mają gdzie się wykazać i się częściowo uciszyli.
Pochwalę się Wam że ja jestem specjalistką od metod numerycznych hehehe. Bo wykorzystujemy do tego excela , w którym ja intensywnie pracowalam zatem opcje znajduję bez wahania-a pamietam jak sklinalam na ten wytwór microsofta i to ile wykresów musiałam robić-a teraz tak ładnie to owocuje
Izka jestem dumna z Ciebie
to tak w imieniu ciała pedagogicznego - często tak jest, że coś co nas wkurza to potem okazuje sie przydatne

Cytat:
Tak-teraz zajęcia mam co tydzień-przynajmniej narazie
Potem tygodniowa chyba przerwa i znów kaskada. Podoba mi się to że chłopaki mi pomagają w razie czego a ja się im odwdzięczam -współpraca to to co jest najlepsze na studiach
Musze teraz zainwestować w tablice do obliczeń procesowych-50zł nie moje ale bez tego ani rusz.
A i dostałam wódkę w niedzielę -dębową. Bo koledzy z semestrów niżej -studia inżynierskie mieli egzamin a ja im pomogłam zadania policzyć-obaj zdali na 5
no i proszę
czemu nie jesteś moją studentką - ja się zapytuję????
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 12:33   #3542
kasienka1985
Zakorzenienie

ufffffffffffff
przedarłam się w końcu
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Ojć nie powiem, żeby mnie głowa nie bolała .... hmmmm wczoraj wypiłam kilka drinasów z malibu i nie wzięłam leków na noc i wiecie, że wstałam zdrowa PIJ MLEKO BĘDZIESZ WIELKI

kasieńka to ewiedntnie nasza wina WYKRAKAŁYŚMY .....

A z takich mniej śmiesznych rzeczy to dostałam wczoraj od mamy sms-a w stylu "Kiedy Cię 30 lat temu urodziłam to byłą bardzo szczęśliwa, a teraz mam wroga, który mnie poniża .... jednak życzę Ci dużo zdrowia i szczęścia" ..... wg mnie lepiej by zrobiła gdyby nic nie napisała, tylko nie rozumiem o co chodzi z tym poniżaniem, bo jeśli to kwestia tego, że zwróciłam uwagę na fakt robienia awantury bratowej i odpychania wnuczka to ja już nic nie rozumiem. Oj faktycznie muszę to przeczekać i to chyba dłuzej niż mi się wydawało.
Ad.1-
Ad.2- ano tak
Ad.3- hm.... niesamowicie podobny sms do tego, którego dostał mój małżonek od swojej mamy przekwitającej to przejdzie kochanie! zobaczysz!
Cytat:
A ja ryję w ksiązkach jak dzik ..... jutro mam egzamin z angielskiego ....

Uprzedzę pytania .... niestety nie z tym wielkim, umięśnionym murzynem - native speakerem z RPA
buahahahhahahaha
Masz Ci los... Mudzina niet
Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
hej
ja dziś w super nastroju - bo
1) wiosna się zbliża - dziś obudziło mnie słonko świecąc do pokoju od razu lepiej i chce się chodzić z uśmiechem na ryjku wiec chodzę tak -->, a poza tym dziś rano odkryłam, że jestem piekna tak się czułam od rana i nadal tak mam

buziaki wczesno -wiosenne
Kurczaku pieczony jak ja bym chciała się kiedyś obudzić z takim nastrojem
Cytat:
Panowie sapali, naprężali się, napinali ..... mmmmmniam
Zawsze mi się to ich sapanie jednoznacznie kojarzy .... a że mam bujną wyobraźnię .... to ciągle mi się tam śmiać chce .....

No dobra koniec przyjemności .... moja królica się chyba obsrała i to tak hmmmm ostro, że jak jej zaraz dupska nie umyję to się tu uduszę ..... kupa dziecka to istne perfumki w porównaniu z tym co może wyprodukować moja królica zwłaszcza po bananach - a że ma długie i gęste futro to się tym oblepia i trzeba pluszczyć obesrańca
Ad.1- Wariacie Tyyyyyyyyy
Ad.2-
Cytat:
No i sprwdziliśmy sobie BEZPOŚREDNIE ceny hoteli w Hawanie ..... za 10 noclegów ze śniadaniami w bardzo dobrym hotelu za dwie osoby ...... 300 EUR ..... tadam, żarcie tanie jak barszcz i cała reszta też taniocha.
Znaleźliśmy też bilety lotnicze fakt że Aeroflot (rosyjskie linie lotnicze .... możemy nie dolecieć - ale czymże jest życie bez ryzyka .... będę się darła uwaga kubańskie dzieci czekoladka do Was leci ..... na spadochronie bo rosyjska technologia się rozsypała po drodze ) na Kubę z Moskwy ..... 1500 EUR za dwie osoby w obie strony ..... więc jak wydamy na wszystko 2500 EUR to będzie wszystko ..... a z biurem zapewne wyszło by około 20-tys .... załamka
Fajno Wam
Zazdraszczam Kubańskich wakacji
Oby samolocik nie spadł

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
witam moge się dołączyć do wątku??

Ja jestem mężatką z prawie 6 miesięcznym stażem ( więc malutkim)
Też pomału urządzam z mężem nasze mieszkanko więc stronki do firanek bardzo mi się przydadzą chociaż myslałam może o jakiś zasłonkach hmm ciężko mi sie zdecydować.

Nie wiem co jeszcze o sobie powiedzieć dzieci jeszcze nie mamy może za rok zaczniemy planowac jak się jakoś ustabilizujemy bardziej fonansowo bo na razie kredyt 30 letni we frankach nad nami wisi.

no chyba tyle na początek
of kors że możesz
kcemy fotek
kcemy fotek
kcemy fotek
Cytat:
Dzien dobry
Ja czytam Was namiętnie ale nie piszę bo mam remont który zdaje się nie mieć końca
W weekend bylam w szkole i mi sie podoba- siedzimy na ćwiczeniach z prowadzącym przy jednym stole i gadamy, rozwiazujemy zadania itp -przez to ze jest nas tak malo prowadzacy znaja nas po imieniu, można o wszystko zapytać i nie ma "siary".
Kujony dwa zamilkły skutecznie gdy się okazało że jeden z grupy Marcjan liczy polowe tych rzeczy nawet w pamieci bo przy tym pracuje, a zanim oni znajdą w układzie okresowym pierwiastek by sprawdzić jego masę molową to ja podam gotowy wynik bo przez lata nauki tablicę Mendelejewa znam bardzo dobrze.
Jednym słowem nie mają gdzie się wykazać i się częściowo uciszyli.
Pochwalę się Wam że ja jestem specjalistką od metod numerycznych hehehe. Bo wykorzystujemy do tego excela , w którym ja intensywnie pracowalam zatem opcje znajduję bez wahania-a pamietam jak sklinalam na ten wytwór microsofta i to ile wykresów musiałam robić-a teraz tak ładnie to owocuje
A ta już się miała więcej nie chwalić!!!
<hihihihihi :P >

Dziewoje moje kochane nie wiem co Wam tu zapodać o moich weekendowych przezyciach
Piątkową relację juz znacie
W sobote bylam u kulezanki sie uczyc na niedzielny egzamin.
W niedziele owy ezamin mialam <nie wiem co z nim>...
Wyszłam z niego styrana jak koń po Westernie i pojechałam do mojego kochanego pasażu.
Mielismy isc do kina, ale nic nie bylo... iiii... co Kasia zrobiła? <za dobrą odpowiedz buziak>.

Gosiaku- tak kraśne Twe lico, że się napatrzeć nie mogłam na nk
dawaj tu fotki ze ślubu, bo nie podaruję
Lil-
Malutka- pokazuj płaszczydło jak wróci od krawca! Buzi dla Dawidka
Soffi- mam identycznie z zakupami mój łośku kochany
Izydka- Ty wiesz , że Cię lofkam ale coś roboty mam dużo ostatnio udanego remonciska
Daguś- Ty zamiast straszyć tymi wizytami bierz dupsko w troki i spotkaj się w końcu z którąś z naszych wizażowych kózek
Madziczku- myszko pokaż fryzkęęęę
Agunia- zapracowana jak zawsze <sie znaczy od niedawna>
Dżasti- Ty jesteś blondżina- w zielonym powinno być Ci piknie coś się tak na czarny uparła??
Agaciorku- dla Cię wirtualny -----> O <------ pieczony ziemniorek
Kinuś- taka zajęta w pracy?

Czy ktoś wie co się dzieje z Milusią moją myszką??

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 12:37   #3543
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
ufffffffffffff
przedarłam się w końcu

Kurczaku pieczony jak ja bym chciała się kiedyś obudzić z takim nastrojem

nie mów tak głośno bo jak dowiedzą, że tak sie nie czujesz codziennie to Ci tyłek spiorą - jak mi to chciały zrobic
ale posyłam CI trochę mojego nastoju z buziakiem
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-03-03, 12:38   #3544
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej na chwilke. Pracy masa. Wszamałam jabłko i dalej uciekam.
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Liluś Kochana - moc pozytywnych fluidków dla Ciebie
Kurcze, przeoczyłam to o Lilce. Dużo dużo ciepła dla niej!!!!!!

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Heheheh... a jednak firaneczka . Wiele fajnych propozycji znajdziesz na allegro, mam 4 sprawdzonych dostawcow u ktorych kupowalam poza allegro
http://www.magdalena24.pl/
http://www.firany24.pl/
http://www.firany-zaslony.pl/
http://www.tekstylia.abc24.pl/
Jak badziesz potrzebowac rady to pytaj, mam fiola na punkcie firanek
Dzięki. A jednak...bo nie mam wyboru. Jak tylko będę miała chwilę to popatrzę na stronki (zapisałam je w ulubionych). Chciałabym coś fajnego, nie taką zwykłą firankę. W razie czego będę pytała. Dzieki

Cytat:
Jasne Witaj!

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Gosiu polecam sklep JYSK - sa tam zawsze firany w promocji albo w Ikei cos czasem mozesz znalezc
Tak myślałam nad Ikeą, ale najpierw muszę zdecydować co ja właściwie chcę

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Ceny w biurach podrózy sa kosmiczne - nie wiem jak ludziom wychodzi, że wczasy za granicą są tańsze ?
Haha czyli od wizażu nigdy się nie uwolniłaś

Wczasy - masakra. Przy takich cenach walut obliczyłyśmy z koleżanką, że więcej niż płacisz za wczasy trzeba zabrać ze sobą. Dlatego Europo żegnaj w tym roku.
Cytat:
a zanim oni znajdą w układzie okresowym pierwiastek by sprawdzić jego masę molową to ja podam gotowy wynik bo przez lata nauki tablicę Mendelejewa znam bardzo dobrze.
Izka wymiatasz nasz "mózgu" kochany
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 12:39   #3545
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

Kinuś- taka zajęta w pracy?
dzięki za pamięć Kociaku
ja jakoś ostatnio nie mogę wpaść w temat, a pracy też trochę mam
i jeszcze coś, ale ciiiii mój mąż od poniedziałku idzie do pracy, ale póki nie będzie miał w łapce umowy, aż boję się cieszyć

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 12:40   #3546
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki za pamięć Kociaku
i jeszcze coś, ale ciiiii mój mąż od poniedziałku idzie do pracy, ale póki nie będzie miał w łapce umowy, aż boję się cieszyć
to ja tak po cichu trzymam kciukasy
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-03-03, 12:42   #3547
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Mamy mocną grupę więc ciągniemy w górę
A ja nie mogę być tam najgorsza. Poza tym uważam że jak się już człowiek uczy i są ludzie od których się można czegoś dowiedzieć to warto skorzystać. Jak kolega nie umiał pojąć jak działa lodówka facet nas wziął do innej sali i mierzyliśmy ciśnienia i temperatury na chłodziarce. Nagle stało się jasne o co chodzi. Dzięki temu że grupa jest mała możemy też swobodnie na laboratoriach wszystko pooglądać a prowadzący mają więcej cierpliwości i czasu. Zupełnie inaczej uczy się w grupie 7 osobowej niż 44 osobowej nie mówiąc o tym że czasem na wykładzie bywało 120 osób. A przez to że ja trzymam się z Mariuszem , Marcjanem i Pawłem i kazdy ma podzielone role: jeden szuka jednego dla wszystkich, następny czegoś innego itp praca nam idzie bardzo sprawnie. I to mi się bardzo podoba-zawsze wierzę że w grupie siła.
Katarzinko nie wiem czy byłabym Twoją wzorową studentką...bo ja czasem korzystam z pomocy naukowych na kolokwiach-zwłaszcza z przedmiotów które trzeba ryć na pamięć.Zadania albo się rozumie albo nie a z teorią-jak nie przysiądziesz to nic nie idzie powymyślać by się nie zbłaźnić
Mieliśmy w Gliwicach pana doktora który wycinał z naszych prac "ciekawe momenty" i wywieszał je na tablicy przed gabinetem podpisując np. student III r Technologii Chemicznej. No ale czasem po piśmie można było rozpoznać kto tworzył na kolosie nowe teorie. Lęk przed zawiśnięciem na "tablicy odkryć" skutecznie mnie wyleczył z pisania tego co ślina na język przyniesie, choć przecież czasem dane rozważania mogły być poprawne.Grr drżę na samą myśl o tym doktorku...
Stary 2009-03-03, 12:52   #3548
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
to ja tak po cichu trzymam kciukasy

Mąż i żona...
Stary 2009-03-03, 12:53   #3549
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

Katarzinko nie wiem czy byłabym Twoją wzorową studentką...bo ja czasem korzystam z pomocy naukowych na kolokwiach-zwłaszcza z przedmiotów które trzeba ryć na pamięć.Zadania albo się rozumie albo nie a z teorią-jak nie przysiądziesz to nic nie idzie powymyślać by się nie zbłaźnić
Mieliśmy w Gliwicach pana doktora który wycinał z naszych prac "ciekawe momenty" i wywieszał je na tablicy przed gabinetem podpisując np. student III r Technologii Chemicznej. No ale czasem po piśmie można było rozpoznać kto tworzył na kolosie nowe teorie. Lęk przed zawiśnięciem na "tablicy odkryć" skutecznie mnie wyleczył z pisania tego co ślina na język przyniesie, choć przecież czasem dane rozważania mogły być poprawne.Grr drżę na samą myśl o tym doktorku...
ja tam jestem z tych, którzy nie trawią bezmyślnego rycia na pamięc - więc chyba byś nie miała się tak najgorzej
a rodzynki z prac studentów zostawiam dla siebie i czasem się dzielę z mężem - póki co ich nie wywieszam nigdzie
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-03-03, 12:56   #3550
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
nie mów tak głośno bo jak dowiedzą, że tak sie nie czujesz codziennie to Ci tyłek spiorą - jak mi to chciały zrobic
ale posyłam CI trochę mojego nastoju z buziakiem
danke kochanieńka
Cytat:
dzięki za pamięć Kociaku
ciiiiiiiiiii
jak to nie możesz w temat wpaść? ti ti ti niedobla
Cytat:
Mamy mocną grupę więc ciągniemy w górę
A ja nie mogę być tam najgorsza. Poza tym uważam że jak się już człowiek uczy i są ludzie od których się można czegoś dowiedzieć to warto skorzystać. Jak kolega nie umiał pojąć jak działa lodówka facet nas wziął do innej sali i mierzyliśmy ciśnienia i temperatury na chłodziarce. Nagle stało się jasne o co chodzi. Dzięki temu że grupa jest mała możemy też swobodnie na laboratoriach wszystko pooglądać a prowadzący mają więcej cierpliwości i czasu. Zupełnie inaczej uczy się w grupie 7 osobowej niż 44 osobowej nie mówiąc o tym że czasem na wykładzie bywało 120 osób. A przez to że ja trzymam się z Mariuszem , Marcjanem i Pawłem i kazdy ma podzielone role: jeden szuka jednego dla wszystkich, następny czegoś innego itp praca nam idzie bardzo sprawnie. I to mi się bardzo podoba-zawsze wierzę że w grupie siła.
Jeeeeeeeeeeesuuuuuuuuuuuu
ale epos

ledwie przeczytałam

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 12:59   #3551
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
ciiiiiiiiiii
jak to nie możesz w temat wpaść? ti ti ti niedobla

postaram się wpaść, w temat oczywiście

Mąż i żona...
Stary 2009-03-03, 13:26   #3552
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Kasieńko dla ciebie to moge pisac nawet w telegraficznym skrócie
Lubię*stop*cię*stop
Kinia wpadaj w temat a jeżeli masz trudności to rzuć czymś ciekawym-rozwiniemy dyskusję
Właśnie wyglądam jak młynarz-wstawiałam płytę z teściem do łazienki i się nieco przybrudziłam.
A przed chwilą był kurier i zarzucił tekstem"co do pani przychodzę to u pani remont" To mnie załamało
Stary 2009-03-03, 13:30   #3553
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia wpadaj w temat a jeżeli masz trudności to rzuć czymś ciekawym-rozwiniemy dyskusję
Właśnie wyglądam jak młynarz-wstawiałam płytę z teściem do łazienki i się nieco przybrudziłam.
A przed chwilą był kurier i zarzucił tekstem"co do pani przychodzę to u pani remont" To mnie załamało
dzięki Izuś
pracowita kobietka z Ciebie - ale będziecie mieć piękne mieszkanie , ach moje marzenia ...

Mąż i żona...
Stary 2009-03-03, 13:50   #3554
LOLA7
Rozeznanie

ale was tu dużo trochę się na razie połapać nie mogę ale mam nadzieję, że z czasem się wdrożę

Zdjęcia obiecałam że będa to będą ale dopiero jutro.

izazusia
My przed slubem odebralismy mieszkanie w stanie surowym więc cos o remontaach wiem. Ile ja się wtedy nachodziłam za wszystkim ale na szczęście to juz za mną teraz do domu brakuje mi jedynie jakiś firanek/zasłonek. no i jakiś dywaników.
ale to już są szczegóły.
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 14:11   #3555
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

LOLA my mieszkamy w tym mieszkanku rok i 3 m-ce ale na poczatku nie moglismy wszystkiego zrobić bo nie było funduszy. Teraz stopniowo, stopniowo dochodzimy do wszystkiego metodą małych kroczków
Co do firanek i duperelek ozdobnikowych oczywiście liczę na was bo do takich rzeczy estetyczno-pomyslowych nie mam głowy.Nienawidze Castoramy itp. Lubię Ikee ale nie mam wyobraźni estetycznej zatem to będzie wasza działka
Stary 2009-03-03, 14:23   #3556
LOLA7
Rozeznanie

U mnie w miescie to nawet ikei nie ma Wiec bieda straszna ze wszystkimi dodatkami
Stary 2009-03-03, 14:58   #3557
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Wrocilam!!!!! Cieszycie sie?
I mam ostatni papierek potrzebny do notariusza, teraz spokojnie czekamy na 30 marca i mieszkanko juz bedzie na mego meza

Witam nowa PMke. Lola jakby dobrze policzyc nam tez stuknelo pol roku ale ze luty mial 28 dni to nawet polrocznicy nie moglismy obchodzic bo my slub mielismy 30 sierpnia

Izus no w koncu sie pokazalas, bo juz sie balam, ze Cie wcielo. Ty to jestes omnibus nie z tej ziemi

Cytat:
Daguś- Ty zamiast straszyć tymi wizytami bierz dupsko w troki i spotkaj się w końcu z którąś z naszych wizażowych kózek
No zbieram sie zbieram, nie widzisz? To nie takie latwie kiedy ja mam mnostwo wolnego czasu a one pracuja

Cytat:
To ci gagatek, pewnie mial z tego ubaw

Cytat:
Widac jak czesto u was bywa hehehh

Lece cos wszamac bom glodna
Aaaaa i wam cos powiem, moj Skarb dzis rano znalazl na tatowym komputerze pliki projektu naszego mieszkania, wszak nie wszystkie ale mamy baze do uzupelnienia i nie musimy projektowac kuchni od samego poczatku. Ufffff
Izus bardzo chetnie pomoge w wyborze dodatkow wszak my na podobnych kolorach bazujemy
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 15:33   #3558
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Nas kurierzy dobrze znają- jeden pan z DHL przyjechal do nas po jakiejś długiej przerwie(1,5 m-ca) i do Kamila powiedział że już myślał że jakieś nieszczęście u nas bo nie było nic zamówione
Z kolei listonosz kiedyś powiedział że od czasu jak tu mieszkamy liczba paczek w Obornikach wzrosła o 50%
Ale nauczyliśmy się że tak w wielu przypadkach jest dużo taniej-choćby popatrzmy na apteki: 14,40 place w aptece internetowej za gripex 24 tabletki a w aptece normalnej 22zł. Jeżeli się do tego wliczy moje witaminki na oczy (ponad 13 zł różnicy na opakowaniu), coś tam dla cioci to naprawde wychodzi sporo oszczędności
Poza tym np termostat ktory my kupilismy w necie za 139zł(plus 20zł kurier) w hurtowni obok był za 300zł!
Stary 2009-03-03, 16:30   #3559
dzasta110
Wtajemniczenie

HEJ
Cytat:
witam
witamy

Cytat:
Jeżeli dziś nie za późno z tą herbatkę to śłużę zielona - sypaną, Szefowa kiedyś przyniosła przez pomyłke i teraz leży ... chyba czekała na Ciebie
poproszę tą bajbatkę, obojętnie kiedy

Cytat:
Ja jestem teraz w pracy więc zdjęcia jak coś wkleję jakieś z domku wieczorkiem.
czekam, czekam

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
pogoda byla ladna ale wczoraj... dzisiaj szaro ponuro mglisto i deszczowo
u nas też... bleeee... i do tego lodowisko na chodnikach, ulicy, itd

Cytat:
A i dostałam wódkę w niedzielę -dębową. Bo koledzy z semestrów niżej -studia inżynierskie mieli egzamin a ja im pomogłam zadania policzyć-obaj zdali na 5
o proszę

Cytat:
Dżasti- Ty jesteś blondżina- w zielonym powinno być Ci piknie coś się tak na czarny uparła??
nie było najgorzej ale czarny chyba bardziej klasyczny jest, co?? w sumie to ja sama nie wiem czego chcem

Cytat:

Cytat:
U mnie w miescie to nawet ikei nie ma Wiec bieda straszna ze wszystkimi dodatkami
u nas też nie ma

Cytat:
Aaaaa i wam cos powiem, moj Skarb dzis rano znalazl na tatowym komputerze pliki projektu naszego mieszkania, wszak nie wszystkie ale mamy baze do uzupelnienia i nie musimy projektowac kuchni od samego poczatku.
oooo super
no to kiedy ruszamy na podbój optyków??

Cytat:
Nas kurierzy dobrze znają- jeden pan z DHL przyjechal do nas po jakiejś długiej przerwie(1,5 m-ca) i do Kamila powiedział że już myślał że jakieś nieszczęście u nas bo nie było nic zamówione
Z kolei listonosz kiedyś powiedział że od czasu jak tu mieszkamy liczba paczek w Obornikach wzrosła o 50%

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2009-03-03 o 16:32
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 16:43   #3560
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

a ja bylam na zakupach........kupilam material na firanke- jutro mama bedzie szyc! wstawie fotki potem!! a i kupilam sobie plaszczyk na wiosne.....bo brzuchol urósl i sie nie dopinam !! plaszczyk jest czerwony - zapinany dwurzedowo takze nawet jak brzuchol jeszcze bardziej urosnie(a urosnie napewno) to i tak bedzie dobry-byle do maja jak sie cieplo zrobi!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 16:55   #3561
kotekk81
Zakorzenienie

bry robaczki

i wracam do nadrabiania

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 17:06   #3562
LOLA7
Rozeznanie

No a oto część moich zdjęć z sesji ślubnej

1IMGM6406r.jpg

1IMGM6310r.jpg

1IMGM6294r.jpg

1IMGM6354r.jpg

1IMGM6417r.jpg

IMGM5128j.jpg

Dodam że sesja odbyła się 16 września o 8 rano więc było naprawdę bardzo ale to bardzo zimno, mama za mna z płaszczem i szalikiem biegała
Ale dałam radę
Stary 2009-03-03, 17:09   #3563
LOLA7
Rozeznanie

To kolejna część

IMGM5188j.jpg

IMGM5222j kw.jpg

Świadkową była moja siostra bliźniaczka i te zdjęcia z nią podobają mi się najbardziej

IMGM5253j.jpg

IMGM5256j.jpg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 17:14   #3564
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
a ja bylam na zakupach........kupilam material na firanke- jutro mama bedzie szyc! wstawie fotki potem!! a i kupilam sobie plaszczyk na wiosne.....bo brzuchol urósl i sie nie dopinam !! plaszczyk jest czerwony - zapinany dwurzedowo takze nawet jak brzuchol jeszcze bardziej urosnie(a urosnie napewno) to i tak bedzie dobry-byle do maja jak sie cieplo zrobi!!
no to superaśny zakup

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
bry robaczki
bry

Lola zdjęcia bossssssssssssssssskieeee eeeeeeeeeeeeeeeeee
te na drewnianym pomoście a dwa anioły wymiatają

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 17:20   #3565
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam Was Kochane
u mnie pogoda dziś trochę lepsza, w sumie do południa lało a teraz nawet słonko się pokazuje i ciepełko jest tak około 10 stopni
Ja teraz siedzę w solarium ale jakoś tak ruch mały
U nas goście już od paru dni także wieczorami nie za bardzo mam czas tu wpaść i poczytać Waszych wywodów a później zbiera się tego trochę ale z wielką przyjemnością zasiadam sobie przed łaptokiem i czytam co tam u Was

Cytat:

A ja dzisaj zawlokłam mój tłuszcz na siłownię i będe go tam topić .....
8 kilosów od wesela mi przybyło .... wczoraj waga wskazała 74 kg
Ale jak się żarło czekoladki, ptasie mleczka, hamburgery, kebabiki, batoniki i inne gówno to teraz się ma za swoje

Ale na siłowni było spoko ..... 16 chłopa i czekolada z tłuszczem sama prawdziwa ORGIA ..... gimnastyczna .....
Panowie sapali, naprężali się, napinali ..... mmmmmniam
Zawsze mi się to ich sapanie jednoznacznie kojarzy .... a że mam bujną wyobraźnię .... to ciągle mi się tam śmiać chce .....

No dobra koniec przyjemności .... moja królica się chyba obsrała i to tak hmmmm ostro, że jak jej zaraz dupska nie umyję to się tu uduszę ..... kupa dziecka to istne perfumki w porównaniu z tym co może wyprodukować moja królica zwłaszcza po bananach - a że ma długie i gęste futro to się tym oblepia i trzeba pluszczyć obesrańca
Czytając Ciebie zawsze mi się humor poprawia
apropo siłki to też by mi się przydała od tego siedzenia i podjadania też ostatnio kształty mi się zaokrągliły ale nie ważyłam się bo wolę nie wiedzieć ile by było
a towarzystwo miałaś niezłe

miałam kiedyś królika i wiem co potrafi najgorsze było jak go wypuściliśmy na pokój, żeby sobie pobiegał masakra tyle potem bobków musieliśmy zbierać hehehe

Cytat:

Ja jestem mężatką z prawie 6 miesięcznym stażem ( więc malutkim)
Też pomału urządzam z mężem nasze mieszkanko więc stronki do firanek bardzo mi się przydadzą chociaż myslałam może o jakiś zasłonkach hmm ciężko mi sie zdecydować.

Nie wiem co jeszcze o sobie powiedzieć dzieci jeszcze nie mamy może za rok zaczniemy planowac jak się jakoś ustabilizujemy bardziej fonansowo bo na razie kredyt 30 letni we frankach nad nami wisi.

no chyba tyle na początek
WitaMY serdecznie nową koleżankę
My również pół roczku po ślubie ach jak ten czas leci

Pisząc to u mnie 3 razy się zmieniła pogoda masakra świeciło słonko potem zaczął padać deszcz, następnie śnieg i znowu już jest ładnie i słonecznie
To mnie najbardziej denerwuje tu w Irlandii, że nie wiadomo jak się ubrać bo co chwilę jest inaczej ale parasol trzeba mieć obowiązkowo zawsze przy sobie

Miłego wieczorku dziewczynki jeszcze może później zajrzę
Stary 2009-03-03, 17:20   #3566
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Lola potwierdzam zdjecia rewelacja.....

Czekoladko21 no to gratuluje zakupu materialu, a coz to za cudo z niego powstanie ?

Dzasti z mila checia , tylko kiedy ja na mazury pojade . Ja ostatnio kupilam sobie okularki przeciwsloneczne za grosze, bo jeszcze sezonu nie ma hehehhe

Izus no to mi sprawozdanie zakupowe zdalas hihih

PaulinkoIzabelko dopiero teraz zakminilam ze ty w Irlandi jestes, ale mam refleks. A powiedz mi w ktorej czesci, bo my w sierpniu jedziemy do Irlandii do mojej kuzynki ktora mieszka w Letterkeny

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-03-03 o 17:23 Powód: ach bo mam zajefajny refleks
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 17:27   #3567
kotekk81
Zakorzenienie

Lola WOW zdjecia cudaczne

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 17:30   #3568
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Zdjęcia REWELACYJNE!!!
Stary 2009-03-03, 17:41   #3569
paulinaizabela
Zakorzenienie

LOLA szczena mi opadła
wszystkie fotki super a z siostrą to masz rację chyba najlepsze chociaż ciężko wybrać najciekawsze

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:

PaulinkoIzabelko dopiero teraz zakminilam ze ty w Irlandi jestes, ale mam refleks. A powiedz mi w ktorej czesci, bo my w sierpniu jedziemy do Irlandii do mojej kuzynki ktora mieszka w Letterkeny
My jesteśmy w county Tipperary w miasteczku Nenagh
Nie wiem gdzie jest to Letterkeny ale Irlandia nie jest duża więc jak już tu będziesz to zapraszam na opalanko

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2009-03-03 o 17:34
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 17:51   #3570
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie, że tak
witaj

Cytat:
Maleńka mam nadzieję, że słoneczko nie obraziło sie na nas tylko dziś jest u Ciebie
no dzisiaj lepiej już z pogodą, bo jest cieplutko i nie pada ten ohydny deszcz

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
gratki to moze jakas nowa foteczka bo na pewno urosliscie
obiecuję, że na dniach zrobię jakoś fajną fotkę

Cytat:
widać, że dobra z Ciebie nauczycielka

Cytat:

Mielismy isc do kina, ale nic nie bylo... iiii... co Kasia zrobiła? <za dobrą odpowiedz buziak>.

Malutka- pokazuj płaszczydło jak wróci od krawca!

Buzi dla Dawidka
ad. 1 zakupki
ad. 2 obiecuję, że jutro będzie fotka mojego płaszczyka
ad. 3 Dawidek dziękuje i odwzajemnia

Cytat:
i jeszcze coś, ale ciiiii

to tak po cichu

Cytat:

Cytat:
Wrocilam!!!!! Cieszycie sie?

I mam ostatni papierek potrzebny do notariusza, teraz spokojnie czekamy na 30 marca i mieszkanko juz bedzie na mego meza

Aaaaa i wam cos powiem, moj Skarb dzis rano znalazl na tatowym komputerze pliki projektu naszego mieszkania, wszak nie wszystkie ale mamy baze do uzupelnienia i nie musimy projektowac kuchni od samego poczatku. Ufffff
ad. 1 pewnie, że się cieszymy
ad. 2 to rozumiem, że szykuje nam się wizażowa parapetówa
ad. 3

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
a i kupilam sobie plaszczyk na wiosne.....bo brzuchol urósl i sie nie dopinam !! plaszczyk jest czerwony - zapinany dwurzedowo takze nawet jak brzuchol jeszcze bardziej urosnie(a urosnie napewno) to i tak bedzie dobry-byle do maja jak sie cieplo zrobi!!
widzę, że nie tylko ja wyrastam z kurtek ja też chcem już maja, a zwłaszcza 29 maja

Cytat:
No a oto część moich zdjęć z sesji ślubnej
śliczne foteczki i panna młoda też
a te zdjęcia z siostrą i skrzydłami

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości