Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-03, 12:15   #4291
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Zamówiłam dwa komplety bizuterii:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=569780036
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=563144943
Zaszalałam

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 12:27   #4292
gold-fish
Zakorzenienie

Dzisiaj idę do krawcowej na pierwszą przymiarkę. Podobno juz skróciła i teraz tylko pozostaje ładne wykończenie. Fajnie, ze chce w miedzy czasie robić jeszcze przymiarkę, żeby wszystko ładnie wyglądało

A po pracy pojadę jeszcze do sklepu z obuwiem tanecznym

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 12:29   #4293
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
piekne... i ceny tez niewygorowane musze poogladac to moze i ja cos zamowie w koncu lato idzie wiec trzeba jakos wygladac hehehe

A ja robie postepy... bylam przed chwila sie umyc i nawet bylo ok, juz mi chyba troche przechodzi, ide sie chyba wziac za ten obiad... najwyzej nie zrobie calego to sobie dokoncza...

a cos kiedys pisalyscie o tym czy dziewczyna ktora zlapie welon na oczepinach powinna go potem oddac... (to juz jakis czas temu bylo, ale ja wciaz nadrabiam zalegle posty, ale juz sie odzywam tez na biezaco bo jak tylko nadrabialam to juz mi nigdy nie starczalo czasu zeby cos napisac ) no wiec ja to generalnie nie wiem jak to powinno byc no ale swego czasu bylam na weselu u mojej przyjaciolki i bylo rzucanie welonem i laska ktora go zlapala nie oddala go mojej przyjaciolce, bo stwierdzila ze skoro zlapala to jej... No i moja przyjaciolka nie byla zbyt zadowolona z tego faktu bo chciala sobie go zostawic na pamiatke lub sprzedac z suknia, welon byl salonowy czyli kosztowal z 200 zl na bank... No wiec jakos w zeszlym roku bylismy na weselu kuzynki tzta i ja zlapalam welon, i potem nie wiedzialam czy mam jej go oddac czy nie no ale w obawie zeby mnie nie obgadala to oddalam...

W sumie to takie mile by bylo gdyby ta laska co zlapie mogla sobie go zostawic..., zobaczymy jak to bedzie u mnie, ale ja sie tym zbytnio nie przejmuje bo planuje miec welon z allegro za maksimum 50 zl
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 12:37   #4294
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co macie:

pożyczonego -?????? nie wiem, pomocy!
Zawsze możesz "pożyczyć" np. od świadkowej wsuwkę do włosów, lakier do paznokci (i pomalować sobie nim mały palec u nogi ), no nie wiem co jeszcze bransoletkę naszyjnik, kolczyki, coś z kosmetyków... Ja bym tak zrobiła
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 12:46   #4295
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny co macie:

no właśnie też pomyślałam o wsuwce do włosów a moze popytaj wśród przyjaciółek, ciotek, moze spytaj mamy- o biżutrię? Jakieś śliczne kolczyki? Ja tak planowałam, ale TŻ już kupił mi kolczyki

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-03-03, 12:47   #4296
kliwia
Zakorzenienie

a ja nic nie będe mieć pożyczonego
Chyba, że siora przywizie i pozyczy mi swoją podwiązkę którą z kolei dostała on mamy
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 12:56   #4297
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Kma czy to Twoja suknie?
tę suknię przymierzałam, ale wzięłam inną, tę 1 z moich zdjęć, której na stronie Agnes nie widzę, a pani mówiła, że jest nowa i z nowej kolekcji

Cytat:
Dziewczyny co macie:

starego -pierścionek zaręczynowy i pierścionek od rodziców z 18-nastki
nowego - wszystko
niebieskiego -
podwiązka
nowe-dodatki
pożyczone-suknia
niebieskie-podwiązka
stare-jeszcze nie wiem poerścionek zaręczynowy może być? w końcu w dniu ślubu będzie miał parę miesięcy, więc będzie stary

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

a cos kiedys pisalyscie o tym czy dziewczyna ktora zlapie welon na oczepinach powinna go potem oddac... (to juz jakis czas temu bylo, ale ja wciaz nadrabiam zalegle posty, ale juz sie odzywam tez na biezaco bo jak tylko nadrabialam to juz mi nigdy nie starczalo czasu zeby cos napisac ) no wiec ja to generalnie nie wiem jak to powinno byc no ale swego czasu bylam na weselu u mojej przyjaciolki i bylo rzucanie welonem i laska ktora go zlapala nie oddala go mojej przyjaciolce, bo stwierdzila ze skoro zlapala to jej... No i moja przyjaciolka nie byla zbyt zadowolona z tego faktu bo chciala sobie go zostawic na pamiatke lub sprzedac z suknia, welon byl salonowy czyli kosztowal z 200 zl na bank... No wiec jakos w zeszlym roku bylismy na weselu kuzynki tzta i ja zlapalam welon, i potem nie wiedzialam czy mam jej go oddac czy nie no ale w obawie zeby mnie nie obgadala to oddalam...
ja jak złapałam welon na weselu kuzynki, to tez oddałam, za namową mamy, bo chciałam zatrzymać sobie...ale tak sobie myślę, że jakbym miała nowy, salonowy, to też nie chciałabym żeby mi ktos go zabierał
Stary 2009-03-03, 13:19   #4298
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
czesc
kuzde ale sie dzis zle czuje ;/ wstalam, poszlam do kuchni robic sniadanko (droga do kuchni okazala sie maratonem), robie to sniadanie i czuje ze mi tak slabo ze zaraz zemdleje i tak co zrobilam to odpoczywalam przez 5 minut lezac glowa na stole... Normalnie tak mi jakos slabo i niedobrze... i zupelnie nie wiem od czego, bo nigdy tak nie mialam... Zastanawiam sie czy to moze nie od solarium bo wczoraj mezus mnie wyciagnal bo bylismy takie blade twarze, a ja w sumie tylko kilka razy bylam na solarium (moze ze 3 hehehe) i to u siebie w bielsku, chodzilam po 6 minut ale nigdy nic nie bylo widac... Wczoraj bylam na 7 minut i troche mnie opalilo... no ale sama nie wiem czy po solarium moga sie dziac takie rzeczy...

kurde na szczescie mam dzis wolne, ale mialam tyle zaplanowane do roboty... m. in. obiecalam ugotowac obiad...a tymczasem inna pozycja niz lezaca jest dla mnie niewskazana... do tego mielismy dzisiaj isc poszukac moich butkow slubnych i obraczek

Ktos ma moze jakis pomysl co moze mi byc i jak mam sie wyleczyc?
A moze poprostu za szybko podniosłaś sie z łóżka ja tez tak czasami mam gdy za szybko wstane po obudzeniu robi mi sie słabo, niedobrze mroczki przed oczami jak do zemdlenia. A swoja droga zmierzyłam sobie cisnienie teraz jak ty wspominałas o mierzeniu hehhe i mam 94/53 no ja to rekordowiec jestem takie mam niskie cisnienia ze szok ale to dzisiejsze to juz rzeczywiscie niskie bo mnie zaczyna głowa bolec;/
Cytat:
Dziewczyny co macie:

nowego - wszystko
niebieskiego -
podwiązka
Pozyczone najpopularniejsze to wsówka do włosow wczesniej pamietam pozyczało sie takie koronkowe chusteczki np od mamy i wkladało do torebeczki, heh ale kto dzisiaj ma takie chusteczki
Cytat:
Ładne bardzo ładne
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 13:34   #4299
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny co macie:

nowego - wszystko
niebieskiego -
podwiązka
no właśnie z pozyczonym mam też problem.... agnes mówisz, ze wsuwka? hmmmm no chyba moze być chociaż moze macie jeszcze jakieś inne pomysły?

starego-pierścionek zaręczynowy, bo w chwili ślubu będzie miał ponad 1.5 roku, więc nie taki nowy no i narzeczony "stary" w sensie, że "używany" przez 7 lat przed ślubem...
niebieskiego-oczywiście podwiązka i oczy
pożyczonego nie wiem....
nowego-cala reszta

nie wierze w przesądy i to chyba tylko ten jeden uwzględnię przy ślubie

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 13:36   #4300
anjadka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj u lekarza, bo mam trochę kaszel... pani mnie zbadała. Ja mówię, że wolałbym, żeby obeszło się bez antybiotyków, bo mam problemy żołądkowe (zawsze tak jestem leczona na przeziębienia itd.) a pani odpowiedziała jak ja sobie to wyobrażam z wielkim "halo" no to jej mówię, że zawsze jestem tak leczona, a ona się pyta jakie leki wtedy biorę, wiec wymieniłam jej jedne tabletki na kaszel i mówię, że innych nie pamiętam... ( w końcu nie choruję co tydzień) Ona na koniec przepisała mi te tabletki (w dodatku szukała ich w jakiejś książeczce...) i mówi, że mogę sobie pobrać jakiś rutinoscorbin, albo coś podobnego... no szok po prostu... Najlepiej szprycować antybiotykami, a innych leków to już nie znają...
Kochana bo antybiotyki działaja, a te inne np. gripexy to na stan zapalny ale jesli jest jakis drobnoustrój w organizmie to go nie zwalczą, jesli masz zwykłe przeziebienie to wystarczy Ci rutinoscorbin, gripex hamuje kaszel, ale ma pseudoefedryne wieć na noc nie bierz bo spać nie bedziesz mogła a na kaszel jakiś syropek, zalezy czy masz kaszel suchy czy mokry
Masz gorączke? osluchala Cie czy masz zmiany w plucach? jak nie to dawaj plucka to poslucham hihih.
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 13:36   #4301
popscene
Wtajemniczenie

A ja nie planuję mieć nic starego, pożyczonego, niebieskiego i jakiegoś tam
Ja się po prostu ubiorę w to co mam się ubrać i pójdę.
Podwiązki też nie będę mieć, bo nie wiem po co ona
Stary 2009-03-03, 13:37   #4302
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

dzis dajemy specjalne zaproszenia dla mojej mamci-pewnie bede wyc jak bobr, a rodzice TZ dostali juz w niedziele
Dajecie zaproszenia rodzicom?

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Zaaabcia, próbowałaś kiedyś wyprostować sobie włosy? oczywiście profesjonalnie, w salonie. Moja koleżanka ma takie same włosy jak Ty. Jak je kiedyś wyprostowała to zrobiła tak piorunujące wrażenie, bo ma gęste włosy i pięknie miała ułozone w koka. Wygladała inaczej niż zwykle (element zaskoczenia od święta ) i wszyscy się zachwycali.
To też dobry pomysł, nikt by nie poznał Panny Młodej, ale z kolei szkoda by było nie wykorzystać tak pięknych loków.

Cytat:
Ja bym się upomniała o swój welon, z jakiej racji miałabym go oddać
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 13:42   #4303
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dajecie zaproszenia rodzicom?

Ja bym się upomniała o swój welon, z jakiej racji miałabym go oddać
my nie dajemy zaproszen rodzicom...na "zwykłych" zaproszeniach jest "XX i YY wraz z rodzicami mają zaszczyt zaprosić...." więc nie poza tym, co to za zapraszanie na imprezę, za którą muszą i tak zapłacić ale spotkalam się z tym, że młodzi dają zaproszenia rodzicom...

co do welonu, ja również bym się upomniała, tym bardziej, jeśli np sesja foto jest po slubie... ja dostanę welon do sukni gratis, ale mi się on nie podoba, więc będe rzucać nim, i ta, która złapie to niech sobie go zatrzyma a ja swój tez będe miala

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 14:45   #4304
kolanka
Zadomowienie

Z welonem jest róznie, zalezy jakie zwyczaje panuja w regionie, gdzie jest wesele. Czasami jest tak, ze ten weleon nalezy wziać, ale wtedy panan młoda lub jej rodzina musi to powiedzieć. Jeśli jest inaczej, to welon nalezy zwrócic. Przecież po oczepionach często jest jeszcze zbieranie pieniędzy do welonu i wtedy ten welon się dostaje z kaską.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 15:25   #4305
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry
Stary 2009-03-03, 15:36   #4306
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry
dzien dobry
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 15:37   #4307
MARZUSIA123
Przyczajenie

CZESC DZIWECZYNY JUZ NIE JESTEM W WASZYM GRONIE BO WŁASNIE WCZORAJ ODWOŁALISMY SLUB I WSZYSTKO SIE ZAWALIŁO ZYCZE ABY WAM NIC TAKIEGO SIE NIE PRZYDARZYŁO:nie ::nie :
MARZUSIA123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 15:39   #4308
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MARZUSIA123 Pokaż wiadomość
CZESC DZIWECZYNY JUZ NIE JESTEM W WASZYM GRONIE BO WŁASNIE WCZORAJ ODWOŁALISMY SLUB I WSZYSTKO SIE ZAWALIŁO ZYCZE ABY WAM NIC TAKIEGO SIE NIE PRZYDARZYŁO:nie ::nie :

Jak to???? Co się stało???

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-03-03, 15:40   #4309
gold-fish
Zakorzenienie

No i welon przydaje się na sesji plenerowej (często kilka dni po weselu) musi być!

My tez nie dajemy zaproszeń rodzicom.

Pytanie za 100 punktów: czy mozna farbować welon? Z białego na ecru?

Marzusia.. co sie stało?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2009-03-03 o 15:42
Stary 2009-03-03, 15:44   #4310
agus87
Zakorzenienie

agatkaL bardzo ladna bizu
Stary 2009-03-03, 15:51   #4311
MARZUSIA123
Przyczajenie

Pier....... Tescoiwa a co innego juz mnie tak wkur...... Ze nie wytrzymałam i jej powiedziałam co mi lezało na sercu a mój facet zamiast po mojej stronie stanac to po jej i powiedzaiałam dosc zadzwoniłam i owołam wszystko a puzniej sie tlumaczył ze on nie chciał ale to nie pierwszy raz wiec czemu ja mam sobie nerwy targac przez nia ale dobrze ze wczesniej niz puzniej bo juz byllo by mi trudniej
Stary 2009-03-03, 15:51   #4312
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
agatkaL bardzo ladna bizu
Thnx Zobaczymy jaka będzie w realu

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-03-03, 15:59   #4313
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
co sie stalo Slonce? mam nadzieje, ze to nie cos miedzy Toba a TZ tylko jakies czynniki zewnetrzne... powiedz, ze tak wlasnie jest. buzia
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 16:01   #4314
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Przykra sprawa Ale czasami tak bywa...Jesteśmy z Toba

Cytat:
dzien dobry
Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Z welonem jest róznie, zalezy jakie zwyczaje panuja w regionie, gdzie jest wesele. Czasami jest tak, ze ten weleon nalezy wziać, ale wtedy panan młoda lub jej rodzina musi to powiedzieć. Jeśli jest inaczej, to welon nalezy zwrócic. Przecież po oczepionach często jest jeszcze zbieranie pieniędzy do welonu i wtedy ten welon się dostaje z kaską.
Ja raz złapałam welon to go odniosłam pannie młodej. Drugim razem złapałam kwiaty i też oddałam.

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
No i welon przydaje się na sesji plenerowej (często kilka dni po weselu) musi być!

My tez nie dajemy zaproszeń rodzicom.

Pytanie za 100 punktów: czy mozna farbować welon? Z białego na ecru?

Marzusia.. co sie stało?
my tez nie dawaliśmy zaproszenia rodzicom. W sumie to dawalibyśmy bo ja nie wiedziałam, że nie daje się rodzicom, ale jak zamawialiśmy to tato tz przeglądał liste gości i zdziwił się, że chcemy im dać zaproszenia

Co do farbowania welonu to nie mam pojęcia Nigdy o czymś takim nie słyszałam.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 16:06   #4315
MARZUSIA123
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
co sie stalo slonce? Mam nadzieje, ze to nie cos miedzy toba a tz tylko jakies czynniki zewnetrzne... Powiedz, ze tak wlasnie jest. Buzia
miedzy nami tez koniec bo niemam zamiaru suchac wiecznie ze to ja jestem zawsze winna kutni z jego matka jak kur....taki madry to niech sie z nia zeni
Stary 2009-03-03, 16:11   #4316
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Pier....... Tescoiwa a co innego juz mnie tak wkur...... Ze nie wytrzymałam i jej powiedziałam co mi lezało na sercu a mój facet zamiast po mojej stronie stanac to po jej i powiedzaiałam dosc zadzwoniłam i owołam wszystko a puzniej sie tlumaczył ze on nie chciał ale to nie pierwszy raz wiec czemu ja mam sobie nerwy targac przez nia ale dobrze ze wczesniej niz puzniej bo juz byllo by mi trudniej
często teściowe mieszają się w nie swoje sprawy. Powinny się zastanowić co czasami robią i mówią, że niszczą szczęście swoich dzieci. Trzymaj się

Cytat:
fajna biżuteria

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 16:18   #4317
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
No właśnie Pan Młody idzie w kościele po lewej stronie, ale czy jest jakiś wymóg przy siedzeniu przy stole?? Bo ja będę siedzieć po lewej, tak wolę, ze względu na usadzenie gości. Dużo tłumaczenia, ale to chyba nie ma znaczenia co??

Widzę, że dużo osób zamawia od dodomi Moja biżu ma być jutro wysłana i już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie.
Chyba nie ma znaczenia, po której stronie przy stole usiądzecie.
Ja dziś dostałam zdjęcie do zaakceptowania, więc w tym tyg. wyślą mi ją już

Cytat:
dziewczyny ja po rozmyslaniach doszlam do wniosku, ze sam diadem to ttak troche lipa, no i tak mi sie wymyslilo, zeby wyczarowac taka fryzurke, ze bede miec nie diadem tylko taka opaske z cyrkoni i kwiat we wlosach rozyczke z bukietu slubnego, na boku slicznie by to wygladalo co wy na to ?
i welon też chcesz, tak? jak dla mnie to już trochę za dużo, sama planuje kwiatka we włosach,ale już bez opaski

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
oczywiście czekamy na fotorelacje mieszkanka ciekawa jestem jak teraz wygląda

Cytat:
Hej
Zamówiłam wczoraj zaproszenia, wreszcie się zdecydowałam http://www.allegro.pl/item560037971_...ka_gratis.html Model 12 tylko z różową kokardką
b. ładne

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Już jestem na bieżąco - wczoraj nadrabiałam i nadrabiałam
W weekend byliśmy wymierzyć dokładnie salę, bo chcemy już kupić materiały na dekoracje. Zastanawiam się jaki materiał będzie dobry na sufit - bo wczoraj oglądałam woal, markizetę, organzę i tiul i już sama nie wiem
ja na sufit kupię materiał z allegro, akutualnie 10 m tego materialu dekoracyjnego kosztuje niecale 25 zl. Jest on nieprzeźroczysty, więc będzie się dobrze prezentował

Cytat:
tak mi przykro
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 16:35   #4318
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
A moze poprostu za szybko podniosłaś sie z łóżka ja tez tak czasami mam gdy za szybko wstane po obudzeniu robi mi sie słabo, niedobrze mroczki przed oczami jak do zemdlenia. A swoja droga zmierzyłam sobie cisnienie teraz jak ty wspominałas o mierzeniu hehhe i mam 94/53 no ja to rekordowiec jestem takie mam niskie cisnienia ze szok ale to dzisiejsze to juz rzeczywiscie niskie bo mnie zaczyna głowa bolec;/
niee tez tak czasami mam ale wtedy mi szybko przechodzi, a dzis juz jak sie przebudzilam po 4 rano (tz szedl do pracy) i poszlam do wc to myslalam ze juz nie wroce A potem jak wstalam rano to juz w ogole tak mi slabo bylo ze nie wiedzialam co sie dzieje... na szczescie juz mi troche przeszlo, dalej slabo sie czuje ale juz moge chodzic... nawet obiadek ugotowalam no ale niestety za butami slubnymi i obraczkami dzis nie pojedziemy bo zbyt slaba jestem... teraz leze z tzcikiem i bedziemy konczyc album dla rodzicow

Cytat:
ojoj bardzo mi przykro, trzymaj sie dzielnie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 16:39   #4319
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mi przykro ach no własnie to mieszanie sie teściowych juz przez nie do niejednego małżenstwa nie doszło.

Dziewczyny doradzcie mi prosze szukam szukam bizuterii i jakos do niczego nie jestem przekonana wymysliłam sobie ze załoze te kolczyki ktore mam (swoja droga prezent od tesciowej)juz je kiedys zamieszczałam, tylko wczesniej oddam je do jubilera zeby cos do nich dodał jakis koralik czy oczko zeby przedłuzył tak do ok 7cm bo one maja 4,5 a ja chce długie miec. Tylko teraz jaka do tego bransoletke znalesc nie mam pojecia a nie chcaiałabym jakiejs bardzo wąskiej na allegro nic nie znalazłąm z podobnym kształtem cyrkoni Macie jakies pomysły co by do nich pasowało??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF6497.jpg (46,3 KB, 34 załadowań)
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 17:06   #4320
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradzcie mi prosze szukam szukam bizuterii i jakos do niczego nie jestem przekonana wymysliłam sobie ze załoze te kolczyki ktore mam (swoja droga prezent od tesciowej)juz je kiedys zamieszczałam, tylko wczesniej oddam je do jubilera zeby cos do nich dodał jakis koralik czy oczko zeby przedłuzył tak do ok 7cm bo one maja 4,5 a ja chce długie miec. Tylko teraz jaka do tego bransoletke znalesc nie mam pojecia a nie chcaiałabym jakiejs bardzo wąskiej na allegro nic nie znalazłąm z podobnym kształtem cyrkoni Macie jakies pomysły co by do nich pasowało??
najlepsza byłaby bransoletka w podobnym kształcie jak kolczyki, jednak może być cieżko z jej znalezieniem. Być może teściowa pamięta gdzie kupiła te kolczyki, może w tym sklepie mają bransoletkę do kompletu? jeśli nie to kupiłabym bransoletkę z samymi cyrkoniami, coś podobnego jak to http://allegro.pl/item562606817_b051..._cyrkonia.html
lub jakąś grubszą, ale całą ze srebra.
Daj sobie jeszcze czas, może znajdziesz jakiś świetny komplet
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości