Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-07, 13:15   #4891
tamia
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X

siemaanko;D

dopeiro co wstałam
wczoraj byłam na maratonie filmow tanecznych w Mulitikinie..
Just dance, Step up 2, i kochaj i tańcz..
i znowu z żalem musze stwierdzić, że Polska kinematografia dała ciała..
fakt faktem było juz dosć późno, ale na tym ostatnim przysypiałam..
Step up, mimo że juz kilka razy go oglądałam, okazał się najciekawszy..

czeka mnie mega sprzątanie..
jużod 2 tygodni nie odzywamy się do siebie ze współlokatorami.. nawet "cześć' do siebie nie mówimy.. w sumie to nawet pasi mi taki układ, bo oni mnie tak drażnią wrr..
ostatnio byłam w kuchni i cos gotowałam i obok stal współlokator i oczywiscie ani słowa do siebie, tylko patrze,że on gotuje makaron i po prostu szlag mnie trafil jak zoabczyalm , że do mieszania makaronu trzykrotnie uzytł nowej czytej łyzki wziętej z suszarki..
kurde chłopcy to półgłówki..
a ja powalam was na pysk.. !
tamia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 14:12   #4892
h2o0
Zakorzenienie

Dziewczyny mam problem. Otóż chciałabym mieć telefon na abonament, już sobie upatrzyłam i wszystko byłoby ok, gdyby nie moja mama, która zawsze jest na: nie! Mam swoje dochody, starcza mi na studia w innym mieście, odkładam 200 zł na miesiąc, jest ok. Mama ma swoje dochody i w sumie można powiedzieć że jestem niezależna od niej finansowo. Mamy wspólne konto, nie pozwoliła mi założyć sobie swojego... Abonament kosztuje 45 zł, myślę, że to nie jest wygórowana kwota. Kiedyś chciałam kupić aparat cyfrowy- nie! bo są inne wydatki, to samo mówi teraz. Gdybym była na tyle odważna, poszłabym do salonu i bez jej wiedzy/ zgody wzięła ten telefon, bo nie musi mi niczego podpisywać czy coś w tym stylu. Mój telefon który mam obecnie psuje się, właśnie jestem w kropce, bo zepsuła mi się ładowarka. Właściwie cokolwiek chcę sobie kupić, konsultuję to z nią, właściwie nie kupiłam niczego większego odkąd dostaję te pieniądze. Nie wiem co robić:
1. odpuścić sobie
2. postawić mamę przed faktem dokonanym
3. przekonywać ją (jestem przekonana, że będzie to bezskuteczne)
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 14:21   #4893
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
pewnie, ze nie zamierzam. a jak poszla tej osobie sesja? moze sie przestraszyla i to taka rekacja obrona? duzo ludzi na poczatku motywuje sie itp a po jakims czasie ten zapal im mija.
to ta Twoja przyjaciolka, co z wami mieszka?

sesja.. same 5;] oczywiście po histeriach że "nie zdam" "może będzie ledwo 3"

tak to o nią chodzi
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 14:32   #4894
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

h20, ja bym poważnie porozmawiała z mamą a jakby to nic nie dało, to założyłabym własne konto. Bo to lekka przesada, że własnych pieniędzy nie możesz wydawać i to na nie byle jakie zachcianki bo telefon czy aparat jest przydatny
Stary 2009-03-07, 14:37   #4895
h2o0
Zakorzenienie

Nie mam dużych wymagań, rzadko o coś ją proszę. Mama mówi: nie możemy sobie w tej chwili pozwolić bo: ona musi oddać dług, planuje kupić lodówkę itd... jak chciała kupić drogą pościel, kupiła. Chciała zestaw garnków za kilka tysięcy, kupiła. Jak ja chcę telefon, to nie
Stary 2009-03-07, 14:59   #4896
zetka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
a ja wróciłam z imprezy i o dziwo nie mam kaca oczywiście skończyła się bijatyką... i wszyscy musieli zbijać do domu... nie ma to jak potańcówka na wsi
takie imprezy są najlepsze! haha

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
kurcze, ja tak tearz sobie mysle, ze to moze zazdrosc czy cos. bo duzo osob nie dowierza, ze mam warunek itp. ale jak ta dziewcyzna powiedziala, ze mi tak dobrze to moze to jakas zazdrosc. wiem, ze to samolubnie brzmi, ale tak moze byc. wiem, ze wielu wykladowcow mnie lubi. przyklady: wykladowca od teorii organizacji, z ktorym mam teraz jeszcze 2 inne rpzedmioty i cwiczenia mi jako jedynej pozwolil a raczej sam nakazal napisac jeszcze raz test, bo 3 to dla mnie za niska ocena. nikomu z 200 osob nie dal takiej szansy. wczoraj bylam u niego po wynik, powiedzial, ze jeszcze nie sprawdzil.. i podyktowal mi swoj numer i kazal napisac smsa : bo mimo, ze oceny beda na usosie, to on mi napisze smsem".. drugi wykladowca, jeden z najwazniejszcyh na wydziale, prawie wszyscy doktoranci itp. to spod jego skrzydel przyjal mnie po wpis u siebie w gabinecie. przyjal, posadzil, pogadal jak z rownym sobie. i przeprosil mnei, ze postawil m,i 4, ale musila zaostrzyc kryteria oceny z egzmainu pisemnego ( 60 osob ma u neigo warunek) i zaprosil mnie na seminarium magisterskie. oczywiscie nikomu o tym nie mowie z ljudzi z roku, bo juz w ogole by mnie chyba zlinczowali. innym wpisy robil przy otwartych drzwiach, podchodzili podstawiali indeks, on wpisywal i nastepny..

bo system laczy posty napsiane w ciagu 2 godzin.
a to nie wiedziałam myślałam, że wszystkie ;P

a co do wykładowców to u mnie akurat nie ma takiej możliwości - no bo jednak rok jest/był bardzo liczny więc nie miało się jakiegoś bliższego kontaktu z wykładowcami. Jedynie co raz jechałam z doktorem od prawa (lekko po 30tce) razem skmką i sobie rozmawialiśmy i potem z raz na wydziale.
Ale to większość ludzi o tym wiedziała, bo części coś tam z tej rozmowy powiedziałam co uważałam, że może i powinni widzieć I dalej się rozniosło, ale nikt mi nie rzucał żadnych komentarzy, jedynie się śmiali, że muszę teraz uważać na wszystkie zakochane studentki od nas (bo facet nawet przystojny)
Od ćwiczeń to miałam bardzo dobry kontakt z facetem do mikro
I do dzisiaj mam, zawsze na korytarzu mnie zaczepie i opowiada jakieś głupoty ;P
No ale to też z grupy wszyscy o tym wiedzieli bo to było widać, a że miałam 5 z ćwiczeń i potem 4.5 z egzaminu to przyjęło się, że mam z nim romans (facet 35lat) i to dlatego itd - ale to raczej do śmiechu i nikt mi też nie rzucał jakiś dziwnych komentarzy bo chyba by przez resztę grupy został trochę wyśmiany prędzej
Teraz jedynie będziemy mieć lepszy kontakt z wykładowcą z makro, a to dlatego, że moja grupa ma też z nim ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Miałam pyszne nalesniki z czekoladą na śniadanie, a zaraz lece na zakupy z tż
ale bym sobie zjadła ;O
ja niestety dzisiaj umieram - chyba coś mnie przeziębienie bierze, do tego dostałam @ i ogólnie wyglądam bardzo ciekawie
więc mam zamiar siedzieć w pokoju i nigdzie nie wychodzić
nawet nie mam nic do jedzenia... tzn mam jakieś mięsa z domu (kiedy moi rodzice zrozumieją, że skoro nie lubię mięsa i o tym wiedzą to na studiach nagle nie stanę się miłośniczką zrazów itd ) i inne rzeczy. Ale nie mam np mleka a bym sobie płatki zjadła : (

Cytat:
Napisane przez tamia Pokaż wiadomość
dopeiro co wstałam

czeka mnie mega sprzątanie..
jużod 2 tygodni nie odzywamy się do siebie ze współlokatorami.. nawet "cześć' do siebie nie mówimy.. w sumie to nawet pasi mi taki układ, bo oni mnie tak drażnią wrr..
ostatnio byłam w kuchni i cos gotowałam i obok stal współlokator i oczywiscie ani słowa do siebie, tylko patrze,że on gotuje makaron i po prostu szlag mnie trafil jak zoabczyalm , że do mieszania makaronu trzykrotnie uzytł nowej czytej łyzki wziętej z suszarki..
kurde chłopcy to półgłówki..
byłaś na tym w Gdyni? czy jeszcze gdzieś indziej grali?
bo miałam właśnie do Gdyni na to jechać ale ostatecznie nie wyszło
a czemu z nimi nie rozmawiasz? Ja bym chyba nie mogła w takiej atmosferze mieszkać

h2o0
no nie wiem, ja bym porozmawiała. Też nie bardzo rozumiem czemu Twoja mama nie chce się zgodzić, może musisz jej przedstawić jak ten abonament dokładnie wygląda i jakie są warunki

zetka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 15:21   #4897
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
1. odpuścić sobie
2. postawić mamę przed faktem dokonanym
3. przekonywać ją (jestem przekonana, że będzie to bezskuteczne)
w mbanku przez internet wszysktko zalawtiasz, przyjezdza kurir pospisujesz umowe, on ja zabiera. poczata przychdzi karta. mama nie musi nic wiedziec. jesli zawsze jest na nie, to ja nie widze problemuw tym, aby nie wiedziala o tym, ze masz konto i ze tam magazynujesz czesc oszczednosci..

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
sesja.. same 5;] oczywiście po histeriach że "nie zdam" "może będzie ledwo 3"

tak to o nią chodzi
odbilo jej. ja wiem, ze moze was irytowac itp. ale niech robi co chce, mysle ze za jakis czas jej przejdzie. mi sie wydaje, ze ona moze ma jakis kompleks..

Cytat:
Napisane przez zetka89 Pokaż wiadomość

a co do wykładowców to u mnie akurat nie ma takiej możliwości - no bo jednak rok jest/był bardzo liczny więc nie miało się jakiegoś bliższego kontaktu z wykładowcami. Jedynie co raz jechałam z doktorem od prawa (lekko po 30tce) razem skmką i sobie rozmawialiśmy i potem z raz na wydziale.
Ale to większość ludzi o tym wiedziała, bo części coś tam z tej rozmowy powiedziałam co uważałam, że może i powinni widzieć I dalej się rozniosło, ale nikt mi nie rzucał żadnych komentarzy, jedynie się śmiali, że muszę teraz uważać na wszystkie zakochane studentki od nas (bo facet nawet przystojny)
Od ćwiczeń to miałam bardzo dobry kontakt z facetem do mikro
I do dzisiaj mam, zawsze na korytarzu mnie zaczepie i opowiada jakieś głupoty ;P
No ale to też z grupy wszyscy o tym wiedzieli bo to było widać, a że miałam 5 z ćwiczeń i potem 4.5 z egzaminu to przyjęło się, że mam z nim romans (facet 35lat) i to dlatego itd - ale to raczej do śmiechu i nikt mi też nie rzucał jakiś dziwnych komentarzy bo chyba by przez resztę grupy został trochę wyśmiany prędzej
Teraz jedynie będziemy mieć lepszy kontakt z wykładowcą z makro, a to dlatego, że moja grupa ma też z nim ćwiczenia

u nas tez wykladowca jest malo osiagalny. ale ja siedzialam zawsze gdzies z przodu na wykladzie tego jednego. u jego wlasnie doktorantki mialam cwiczenia i mialam same 5, w wiekszej liczbie niz ktokolwiek inny. no ale on jak opowiadal kawal na wykladzie i najwidoczniej po mnie bylo widac, ze znam to sie zapytal czy pani zna. wykladowcy kojarza czesc swoich studentow siedzacych z przodu. zawsze mu tez mowielam dzien dobry itp. no i u nas ponoc jest slychac w audtorium co mowia studenci ( wykladowca to slyszy), wiec moze cos slyszal jak komus cos tlumacyzlam. nie wiem. a z tym drugim mialam tez i w ubieglym semestrze cwiczenia i bylam na nich bardzo aktywna- z kazdych zajec mialam po jednym a nawet i wiecej ptaszkow za aktywnosc..
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 15:25   #4898
h2o0
Zakorzenienie

lele mama wie o tych oszczędnościach, bo sama mi założyła książeczkę mieszkaniową, jak byłam mała, i to pieniądze są zbierane na dom/mieszkanie a nie na inny cel. Właściwie to wspólne konto aż tak bardzo mi nie przeszkadza, tylko to że nie pozwala mi wziąć sobie telefonu na abonament, który by był opłacany z moich pieniędzy.
Stary 2009-03-07, 15:30   #4899
zetka89
Zakorzenienie

Wspólne konto z jednej strony fajnie, ale ja jednak wolałabym mieć swoje własne oprócz tego, lub tylko to swoje.
Wtedy widzisz ile masz dokładnie swoich pieniędzy, na co możesz sobie pozwolić.
A jak masz wspólne z mamą to nie ma czegoś takiego
Mi rodzice bardzo dawno temu założyli konto w WBK. Potem jakoś w liceum oprócz normalnych kont zakładali też dla siebie konta w mBanku i przy okazji założyli mi.
Przez kilka lat miałam dwa, ale kilka miesięcy temu postanowiłam z jednego zrezygnować i zostawiam tylko mBank właśnie. Ale jakoś jeszcze nie mogę się zabrać do zlikwidowania tamtego;P większość pieniędzy przelałam na drugie, zostało mi tam z 20zł i nie mam kiedy zająć się likwidacją

no nic, ruszam do nauki!
mam tylko 4.5h opóźnienia

Stary 2009-03-07, 15:30   #4900
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

To może przedstaw jej dokładnie umowę, za co tyle, ile dodatkowych minut ( że np. nie będziesz przez to wydzwaniać ponad abonament). A jak się nie zgodzi, to może zaproponuj żebyście razem poszły do salonu i poszukały czegoś odpowiedniejszego, co by pasowało wam obu
Stary 2009-03-07, 15:38   #4901
Mariolcia =P
Zakorzenienie

a czemu nie wezmiesz sobie mixa np??

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 15:52   #4902
h2o0
Zakorzenienie

Mariolciu nie chcę mixa. Ponad abonament na pewno nie wydzwonię, to pewne. Fajna jest oferta, dostałabym bonusy za to, że przechodzę z karty na abonament, zachowałabym numer, do tego 500 minut dla mnie i dla drugiej osoby... ahh a konta też nie założę zapewne bo mi mama nie pozwoli. Chyba głupia jestem, że wszystko z nią konsultuję, w końcu 20 lat na karku :| do salonu mamy nie wezmę, bo ona nie wiele z tego zrozumie co i jak, sama komórki nie umie obsługiwać.

Edytowane przez h2o0
Czas edycji: 2009-03-07 o 15:53 Powód: dopisek
Stary 2009-03-07, 16:17   #4903
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
lele mama wie o tych oszczędnościach, bo sama mi założyła książeczkę mieszkaniową, jak byłam mała, i to pieniądze są zbierane na dom/mieszkanie a nie na inny cel. Właściwie to wspólne konto aż tak bardzo mi nie przeszkadza, tylko to że nie pozwala mi wziąć sobie telefonu na abonament, który by był opłacany z moich pieniędzy.
ale mowie o mniejszych oszczednosciach.. przykladowo, z tym aparatem. nie trzymasz pieniedzy na jednym koncie, mama nie ma wgladu do tego tylko Twojego konta i nie widzi kiedy i ile pieniedzy zniego wybeirasz i na co.
ja tez mam dostep do taty konta, mam jjego karte, ale mam tez i swoje konto, na ktorym nei trzymam zawrotnych sum, tylko takie zaskorniaki ze tak sie wyraze na swoje drobne i wieksze przyjemnosci..
a mamy do banku nie musisz zabierac by otworzyc konto, zwlaszcza ze jak mowie do mbanku to sie nie idzie tylko wszystko przez internet zalatwia.
w wieku 20 lat mamy nie potrzebujesz by zalozyc konto czy wziac telefon ( wystarczy zaswiadczenie, ze studiujesz..)
Stary 2009-03-07, 16:33   #4904
h2o0
Zakorzenienie

Może rzeczywiście sobie założę konto na takie zaskórniaki. Czyli lele wnioskując z Twojej wypowiedzi wynika, że powinnam sobie wziąć telefon bez zgody mamy? I tak się dowie, bo rachunki będą przychodzić do domu.
Stary 2009-03-07, 16:48   #4905
lele
Zakorzenienie

sadze, ze powinnas zaczac malymi kroczkami. a telefon to duze zobowiazanie.. ja bym jeszcze starala sie mamie wszystki zaprezentowac, porownac rozne oferty itp.
Stary 2009-03-07, 16:58   #4906
zetka89
Zakorzenienie

własne konto uczy nawet odpowiedzialności mnie nauczyło też oszczędzania
jakoś ze swojego konta to dużo trudniej wydaje się pieniądze niż z rodziców
widać też ile miesięcznie się wydaje itp
mi rodzice nie dają pieniędzy do ręki - no oprócz ok 100zł, które potem mam no na bilety. większość płatności załatwiam kartą czy przelewami, jedynie jakieś drobne zawsze mam w portfelu w 'razie czego'. Poza tym my w mieszkaniu płacimy za nie jednym przelewem no i ja zawsze wysyłam za wszystkich, potem oni mi przelewają swoje części itd.
Własne konto naprawdę się przydaje

Stary 2009-03-07, 18:21   #4907
tamia
Zadomowienie

Cytat:
byłaś na tym w Gdyni? czy jeszcze gdzieś indziej grali?
bo miałam właśnie do Gdyni na to jechać ale ostatecznie nie wyszło
a czemu z nimi nie rozmawiasz? Ja bym chyba nie mogła w takiej atmosferze mieszkać

w Gdańsku w multikinie.
z jednym dlatego, że poskarżył się dla swego ojca że sie ze mna ciagle kłóci i że nie myje garnków lol wyobrazacie sobie?20letni chlopak sie dla tatusia skarzy ze nie moze sie ze wspollokatorka dogadac.. omg.. cieć
a z zdrugim nie rozmawiam dlatego że okazal sie bardzo dwulicowy.. jak nie bylo jednego z nich to na niego gadal i smial sie z nami i w ogole taki plan sam wymyslil zeby go wkurzyca jak on przyjechal to sie wyparl wszystkeigo..
a mi sie wydaje że u ans w mieszkaniu w ogle nie ma atmosfery..
Po prostu kazdy życje oddzielnie.. swoim życiem i wsio hehe

noo;D
a ja powalam was na pysk.. !
tamia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 18:45   #4908
zetka89
Zakorzenienie

ah no tak, wspominałaś o tym jednym co się skarżył
a to nie wiedziałam, że w GD też wczoraj ten maraton był. kurczę mogłam sobie jednak iść
ale jakoś za późno się za to zabraliśmy;P

Stary 2009-03-07, 19:47   #4909
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
wysle jutro albo w poniedziałek miałam to zrobić w tym tygodniu ale kurcze miałam za duzo nauki;/
Ok, mi sie nie spieszy, tylko nie wiem kiedy moge juz pieniazki przelac-bo jeszcze nie wiem ile

Cytat:
Napisane przez tamia Pokaż wiadomość
siemaanko;D

dopeiro co wstałam

O kurcze szkoda ze nie wiedzialam o tym maratonie, pewnie bym sie wybrala
Jutro mielismy isc z TŻtem na ten film "kochaj i tancz" ale ma slabe recenzje wiec pewnie nie pojdziemy, tylko sobie ktoregos dnia sciagne i obejrze

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 20:07   #4910
zetka89
Zakorzenienie

ufff, skończyłam makro na dziś. Ręka mi odpadnie za chwilę - 10 stron A4 ręcznych notatek
Jutro będę się tego uczyć bo dziś już nie mam sił na to patrzeć nawet

Rozmawiałam niedawno z kumpelą i doszłyśmy do wniosku (dziewczyny z 3miasta Was też to dotyczy), że niedługo będzie nasza pierwsza wiosna nad morzem
Zrobi się ciepło, słońce będzie grzało, będziemy chodzić w okularach przeciwsłonecznych, bez kurtek A potem będzie można na boso chodzić brzegiem morza, siedzieć na piasku!
będzie pięknie ^^ hah

Stary 2009-03-07, 20:40   #4911
Mariolcia =P
Zakorzenienie

wrocilam:d mialam 2 godziny ciemno i w deszczu niewiele widzialam ale fajnie bylo

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 20:50   #4912
zetka89
Zakorzenienie

aaaa, Pretty jak przejść ten 28 poziom?
zaraz się wkurze ;P
może chcesz kod i powiesz mi co tam za sztuczka jest ukryta? ^^

Stary 2009-03-07, 20:52   #4913
Nija_
Zakorzenienie

Top ja też sobie pogram, a co mi tam
Stary 2009-03-07, 20:58   #4914
zetka89
Zakorzenienie

Nija to może chcesz mi przejść 28 poziom ?

Stary 2009-03-07, 21:01   #4915
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Nija to może chcesz mi przejść 28 poziom ?
Pomóż mi przejść siódmy
Stary 2009-03-07, 21:03   #4916
zetka89
Zakorzenienie

hah
jak chcesz to daj kod chociaż nie wiem czy jeszcze będę umiała

Stary 2009-03-07, 21:04   #4917
e_myszka
Zakorzenienie

haha ja też nie mogłam przejść 7 i dałam sobie spokój
Stary 2009-03-07, 21:05   #4918
Nija_
Zakorzenienie

Passcode
189493
Stary 2009-03-07, 21:13   #4919
zetka89
Zakorzenienie

myślałam, że podałaś mi mój numer indeksu
bo jest prawie identyczny;P

przeszłam ten 7 jakby co to kod do 8 - 499707
a przejść musisz tak:
najpierw dojść do tego krzyżyka - pokombinować z ułożeniem klocka tak, żeby stał na pierwszym kwadraciku tego węższego przejścia.
dochodzisz do krzyżyka i wtedy otwiera się na dole dodatkowy kwadracik. wtedy klocek musi leżeć na tym dodatkowym kwadraciku (no i druga połowa jego na tym po lewo). wtedy się przerzuci (;P) niżej - też żeby leżał. i wtedy już idziesz tam do otworu. i tam tylko chwile pokombinować, żeby ułożyć go tak, żeby wpadł i tyle

Stary 2009-03-07, 21:17   #4920
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
myślałam, że podałaś mi mój numer indeksu
bo jest prawie identyczny;P

przeszłam ten 7 jakby co to kod do 8 - 499707
a przejść musisz tak:
najpierw dojść do tego krzyżyka - pokombinować z ułożeniem klocka tak, żeby stał na pierwszym kwadraciku tego węższego przejścia.
dochodzisz do krzyżyka i wtedy otwiera się na dole dodatkowy kwadracik. wtedy klocek musi leżeć na tym dodatkowym kwadraciku (no i druga połowa jego na tym po lewo). wtedy się przerzuci (;P) niżej - też żeby leżał. i wtedy już idziesz tam do otworu. i tam tylko chwile pokombinować, żeby ułożyć go tak, żeby wpadł i tyle
Przeszłam bez Twojej pomocy

Ale dzięki

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości