|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
wklejam obiecane fotki firanki, ktora mamusia mi uszyla!!
1-firanka 2-pokoj w ktorym wisi owa firanka
|
#3872 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A fotki boskie, dobry fotograf z Ciebie, zwłaszcza to drugie ma "coś" w sobie Cytat:
Mój mąż też jakiś dziwny ostatni chodzi, niby się nie kłócimy, ale ogólnie atmosfera jest jakaś nie taka. I teraz on sobie leży w drugim pokoju, a ja nawet na dzień dobry nie usłyszałam chociażby "wszystkiego najlpeszego z okazji dnia kobiet", zwłaszcza po tym, jak mnie z samego rana obudził (choć wiedział, że przez 2 ostatnie dni mało spałam, źle się czułam i dużo pracowałam) bo miał taki kaprys...Cytat:
![]() Cytat:
Superaśny psiurek
|
|
#3873 |
|
Zadomowienie
|
daget jak ktoś Ci niebawem zwinie psiaka to na prewno będę JA ..... normalnie nie mogę jaki słodziak - oj jak ja koffam zwierzaki - w najlepszym okresie u moich rodziców były 4 psy 2 koty i jeden króliś - wszystko poza królisiem i jednym psem przytargane z ulicy przez czekoladę
wyrzucone przez głupich nieodpowiedzialnych ludzi takie moje mini schronisko ..... niestety teraz zostały tylko dwa psiaki .... cała reszta hula po niebiańskich łączkach ![]() czekoladka21 superaśne fieraneczki mam podobne tylko w bardziej wariackich kolorkach ![]() Czy ten wypoczynek to skóra? Jak ją czyścisz? malutka_24 a jak trzeba bedzie to zabiorę spoconych zwierzaków z siłowni |
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to komplet ze skory, przez ktory nie moglam spac w nocy!! kupilismy go w Agata meble, kosztowal nie malo bo 6,5tys , przywiezli nam kanape ta duza uszkodzona! musielimy zlozyc reklamacje, ktorej nie chcieli nam uznac bo nie mieli kogo obarczyc kosztami!!masakra jakas z ta agata, walczylismy o swoje i nam wymienili na nowy!! jak narazie nie czyscilam niczym, bo mamy ten komplet dopiero miesiac, ale tez myslalam juz co zakupic do pielegnacji tej skory ![]()
|
|
#3875 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam komplet ale z żółtej skóry (dobrze pasuje do żółtych papierów od psychiatry
Wszakze u mnie chyba trzeba będzie pomyśleć o jakimś nowym wypoczynku do salonu ...... hmmmm nawet zastanawiałam się czy nie pomyśleć o jakiejś kanapie z IKEI z takim pokrowcem na zmianę ..... i co jakiś czas sobie zmieniać na inny kolorek
|
|
|
|
#3876 |
|
Zadomowienie
|
Daguś co za słodziak, taki śmieszny klusiak hihi Gdybys potrzebowala psiakowych rad, sluze pomoca. Co prawda moja psina ma 2 lata ale dobrze pamietam jej szczeniakowe miesiace
Czeko21 firanki sa super, ja wymieniłam swoje w oknach w pt, kupuje proste a sama rożnie je upinam. Moi rodzice robili 3 krotnie reklamacje na naroznik z Agaty Czeko w takim razie swojego psiaka musze dobrze schowac gdy bedziesz kiedykolwiek przejezdzała kolo mnie Są do kupienia różne pokrowce, które swobodnie można nałożyć np na taki komplet ze skóry. Widziłam kiedyś w katalogach Bon Prix i Quelle.Aguś to bierz męża i lećcie na kawkę by się odstresować. Właśnie się szykuje na spacer - mąż zarządził piechotą na miasto plus kawko - słodkości. Nie pamietam kiedy sie ostatnio ruszyłam gdzies bez samochodu
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-03-08 o 14:18 |
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
No mężuś się jednak zreflektował, wyszedł ze śmieciami, a wrócił z bukietem róż
![]() Mówił, że miał być dzisiaj spacerek na kawkę, ale go migrena okropna dopadła, więc chociaż kwiatki kupił
|
#3878 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
miałam 6 stron do nadrobienia ![]() od razu wszytkiego najlepszego kobietki ![]() no i ładny wierszyk wytworzyłaś Cytat:
Cytat:
ślicznie Cytat:
Cytat:
![]() ladnie się prezenetują a mysmy w piatek byli oglądac nasze maleńswto - tata dalej przeżywa a maleństwo spało i jak pani doktor pukała do niego zeby się obrociło, bo chciala pomierzyć to stanęło na głowie uparciuszek mały ![]() no tak rośnie, że już mamy tydzień wcześniej termin porodu niż był pierwotnie wczoraj niestety w pracy a dziścbylismy poplywac na basenie i dostałam od męzula hiacynta - on wie, ze uwielbiam kwiatki doniczkowe, a ten się pieknie prezenci buziaki
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2009-03-08 o 17:59 Powód: maleńswto |
||||
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem do tyłu z wiadomościami co u Was.
![]() Chciałabym się tylko pochwalić, że dostałam dzisiaj prześliczny bukiet kwiatuszków od męża i ku zaskoczeniu od szwagra .Od tygodnia jestem posiadaczką za***..... czerwonego, skórzanego portfela, czyli moje marzenie związane z pierwszą wypłatą zostało spełnione .Pozdrawiam Was serdecznie
|
|
#3880 |
|
Rozeznanie
|
A Ja właśnie wróciłam z obiadku u teściowej i z winka u mojej mamusi.
Heh trochę się podpiłyśmy bo jedno winko na 2 poszło a my mamy bardzo słabe głowy ( smieje się że jestesmy bardzo ekonomiczne:P) mój mąż wina nie pije jego jedyny alkohol to piwo więc dlatego całe opędzlowałyśmy. Teraz własnie siedzimy i on jak zwykle ogląda jakiś głupi mecz w telewizji bo to też maniak piłi noznej. poniżej zamieszczam tekst sms-a którego dostałam od faceta mojej siostry, oni mieszkają w Irlandi teraz bo on jest rodowitym Irlandczykiem "Wyslyszego nalepszego okzazi dzien kobiet" hehe jestem pod wrażeniem jak moja siostra dzielnie go uczy polskiego:P |
|
|
|
#3881 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Doberek w ten jakże piękny acz deszczowy dzionek
Na początek: Wszystkiego najlepszego kobietki Mąż na szczęście rano się opamiętał ale najważniejsze, że kupił mi dużą czerwoną różę ładnie przybraną więc ma chłopina szczęście Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a zachowanie brata ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 pomysłowe z tymi pokrowcami ![]() Cytat:
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#3883 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry kobitki
Ja po imprezie dzisiaj się z domu nie ruszam Szyja boli ( od spania na małej dwuosobowej kanapie) i głowa od drinków ale imprezka była udana, skończyła się przed 5!!Dostałam od małża bukiet czerwonych róż już wczoraj bo dziś by się pewnie nie pofatygował ( teraz drzemie na kanapie) a ja mam czas dla Was Dostałam już kilka prezencików urodzinowych i muszę się pochwalić: perfumki Kylie Minoque, komplecik biżuterii kolorowej, i "szafę" na biżuterię jestem ciekawa co małżonek w tym roku wymyśli?? Miał być dzisiaj grilek ale nic z tego ![]() Cytat:
Cytat:
my nie chodziliśmy na żaden kurs przed ślubem i pewnie już nigdy nie pójdziemy I jak filmy?? Ja uwielbiam takie taneczne filmy i programy już dziś nowa edycja "Tańca z gwiazdami" Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i pokój milusi a kanapy mamy podobne ![]() Buziaczki kobitki i wszystkiego naj w tym naszym dniu Miłego dnia |
||||||
|
|
|
#3884 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 ciekawe po kim maleństwo takie uparte ![]() Cytat:
![]() ad. 2 Cytat:
![]() ad. 2 czyli z grubsza wiadomo o co kaman
|
|
#3885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no chyba nie po mnie
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo o co kaman
|
|
|
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad. 2 ok jak mężul przyjedzie zrobimy fotki i nawet jeszcze dzisiaj podeśle
|
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ćwiarteczka stuknie ![]() mieliśmy wspólną imprezę ze znajomym i dlatego te prezenciki |
|
|
|
|
#3889 |
|
Rozeznanie
|
czesc
taksie za te remonty wzielam ze w szpitalu wyladowalam... zaczelam plamic i sie wystraszylismy nie na zarty... na szczescie z dzidza jest dobrze i juz nie plamie dzisiaj ale musze tu zostac prawdopodobnie dokonca tygodnia i lezec....ha a teraz zapytacie jakim cudem pisze??? mazl mi dzisiaj przywiozl laptopa z blue conectem i juz nie cierpie takich katuszy bo mam was i mase zaleglosci![]() buzka
|
|
#3890 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Już nie panny, ale zawsze młode :D
Na początek - Kobietki kochane dużo
Cytat:
I polecam go każdemu bo naprawdę warto ![]() Cytat:
Cytat:
Zazdroszczę Ci, sama bym się oglądała za firaneczkami ale na razie na wynajmowanym mieszkanku nie ma co inwestować. Cytat:
Tylko jakoś wogóle go nie czuję bo byłyśmy we 3 do niego i jakoś się rozeszło ![]() A smsik bardzo konkretny - wiadomo przecież o co chodzi ![]() Cytat:
I zdjęcie biżuterii tez możesz wkleić ![]() Cytat:
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-03-08 o 19:59 Powód: post pod postem |
||||||
|
|
|
#3891 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A wy mi tak jej nie czarujcie bo bede zmuszona jej kokardke zawiazac, lobuzicy jednej . Cytat:
![]() Cytat:
, jeszcze nikt nie trafil w moj gust.Cytat:
A co do brata to mamy wewnetrzna wojne dzis zaczeta.... Nawet tesciowa uslyszala kilka ostrych slow, a ze nigdy G. sie nie skarzyl jej tylko tamten to trzyma jego strone i wyszlo na to ze najwieksza krzywde mu zrobil. Wiec przy obiedzie zabrala glos i ... sie okazalo ze cala chryja jest o to ze przez pol roku moj jeszcze nie maz nie mial dla niego czasu i tamtenpoczul sie drastycznie odsuniety. A zgadnijcie kiedy to bylo.... wtedy kiedysie pojawilam. No i zaczal sie problem bo braterska nic zostala wyluzowana na rzecz dziewczyny.... A ze kiedys byli ze soba bardzo zrzyci to teraz moj szwagier moze tylko z mym mezem rozmawiac o pieniadzach, a szala sie przelala i dzis moj Sziubek wykrzyczal ze nie ma brata. Emocje mocno daly w kosc, on juz nie chce tu mieszkac.... i najlepiej jakby ograniczyl spotkania do minimum. Mama nadzieje ze mu to minie ale ktos tu chyba zapomnial ze nie mamy 16 lat i nie pozwolimy sie terroryzowac. Oczywiscie tesciowa nic nie rozumie. U niej jest taktyka cos za cos, i twierdzi, ze przeciez L. tyle dla nas zrobil . Tylko chyba nie o to w tym wszystkim chodzi.....Mowie wam nie widzialam, go jeszcze w takim stanie.... ![]() Cytat:
. Fajnie sie tak obchodzi urodzinki na kilka podejsc ![]() Nooo Czekoladko fajne te firaneczki . A co do kanap fajne sa te wymieniane kolorki tylko na nie kazda kanape sie znajdzie chyba ze ktos kupuje uniwersalna .Agaciorku wracaj do zdrowka Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-08 o 19:41 Powód: bo Agaciorek w szpitalu |
|||||
|
|
|
#3892 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i jednak bez laptopa to strasznie by było w tym szpitalu dobrze że go masz to my będziemy cie podtrzymywac na duchu Cytat:
![]() A Ja też mam już wieczorek wolny przed tv bo oglądam taniec z gwiazadami a potem "Teraz albo nigdy"( niedziele zawsze były moim babskim wieczorkiem )
|
||
|
|
|
#3893 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pieknosci... moj calkowicie zanikl przez to szpitalne jedzenie... 2 kg od czwartku do tylu plus troche stresu ![]() Cytat:
![]() niech ta trafilas w samo sedno ![]() komu jeszcze ta osoba nadepnela na odcisk bo troche nie w temacie jestem???
|
|
|
#3894 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
heheheh nie broń boże nie Ty tylko tamta, wogóle ktos ją chyba zablokował A nie dziwie się że tak Ci waga zleciała stresik na pewno był duzy ale na szczęście dzidzi nic nie jest a to najważniejsze. Po wyjściu ze szpitala pewnie waga szybko bedzie rosła Współczuje ci tego szpitala ja nigdy nie leżałam w szpitalu i sobie tego nie wyobrażam na szczęście laptopika masz bo tak to byś sie tam chyba zanudziła. A leżysz przynajmiej z kimś fajnym??? moja kolezanka kiedyś jak leżała w szpitalu i ją odwiedzałam często, to miała 2 towarzyszki. Jedną starą śmierdzącą babę a 2 taką dziewczynę może miała z 15 lat i w nocy sie z kimś biła po imprezie i była bardzo poturbowana, Jak sie pytałysmy co się jej stało to ona była taka ucieszona i się śmiała, że nic nie pamięta ale pewnie komus przyłozyła jeszcze mocniaj. Ale to taki element był że masakra. Ty pewnie jesteś na położniczym to przynajmiej na żadną staruszkę sie nie natkniesz:P |
|
|
|
|
#3895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w przerwie "Tańca z Gwiazdami"
Smętnie sie ta edycja zapowiada, djakoś mało znane osoby I szkoda, że Książkiewicz odchodzi, bo dobrze się zapowiadała i sympatyczna dziewczyna z niej.---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3896 |
|
Zadomowienie
|
daget
Agata R dziubasku uważaj na siebie i mocno tul tego laptopika i nas przy okazji ![]() A ja polecam wątek na plotkowym .... dyskusja rogorzała straszna .... niektóre wypowiedzi mnie nieźlle ubawiły.... polecam zwłąszcza zafasolkowanym .... sporo się tam dowiecie o aspektach rodzicielstwa ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=318123 Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-03-08 o 20:59 |
|
|
|
#3897 |
|
Rozeznanie
|
ble nudne to strasznie. Dawno juz nie oglądałam bo zawsze w tym czasie leciał prison break
Agata Ja źle przeczytałam posta, bo dziewczyny pisały wcześniej, że to gnebicielka Agaciora a ja niedoczytałam i myślałam że gnębicielka się Agacior nazywa:P Ale jak weszłam na wątek to od razu rozpoznałam ktora to:P hehehe proszę o wybaczenie ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- A czym ona cie tak gnębiła?? |
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj naj naj z okazji Dnia Kobietek Dagus ale masz slodziaczka normalnie ale bym ja wymemlalabym mniammm ![]() Agatko uwazaj na siebie kochana i nie przemeczaj sie Martus ja mam fiola na punkcie czerwonych portfeli, sama mam teraz czerwony (dostalam od malzona jak bylismy w podrozy poslubnej w Zakopanym) ale troche go popsulam...znaczy taka szmatka mi sie odprula ![]() musze sie pochwalic ze malzon moj kochany zrobil dzis obiadek, deserek, kupil kwiaty i rozowe winko...a wszystko to jak bylam w pracy kooochanyyy |
|
|
|
#3899 |
|
Zadomowienie
|
Agaciorku Slonko
Ciesze sie ze juz dobrze. Uwazaj na siebie i nie szalej!I nie chudnij!Daguś pisz smiało My czarujemy mala pozytywnie a tak naprawde to ona czaruje nas Klotnie w rodzinie sa najbardziej bolesne Nie dziwie sie ze macie dosc... Ale jak sie wyprowadzicie to wszyscy nagle zatesknią... A wy bedziecie miec swiety spokoj Dzis na specerze widzielismy maltana/maltanke (my wlasnie mamy ta rase) jeszcze szczeniaka, rzadko je spotykamy ![]() O Pani Prezes sie pojawiła ![]() Malutka no widzisz jaki dobry mąż Obwieszczam ze zakwasow nie mam :PPrzez przypadek wleźliśmy do centrum handlowego a ja załapałam się do okulisty (dawnooooo nie bylam ) Oczywiscie rezultat nie zachwycajacy, ale dla mnie zycie pod gorke to juz nie nowosc Czeka mnie dodatkowe badanie.
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-03-08 o 21:25 |
|
|
|
#3900 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

normalnie poprosić go o coś to masakra
bo on uważa, że to jest komunistyczne święto
na szczęście jedziemy jutro do jego mamy, a potem do moich rodziców, więc może się załapię na malutkiego 

. A to ze olewa mego meza i ma do niego waty od 2 lat to jest ok, G. sie wkurzyl i powiedzial ze nie bedzie z nim dyskutowal. Zastanawiam sie tylko czy o pozwolenie na zajscie wciaze tez musielibysmy od niego uzyskac.
Superaśny psiurek
a jak trzeba bedzie to zabiorę spoconych zwierzaków z siłowni 

hand-made: urodzinowo na 40tkę