|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Ewuś, działa tylko moja emotka się tam wbiła do adresu
![]() ![]() Żadna niespodzianka z tą pogodą, chciałam, żeby spadł deszcz, bo miałam zacny plan ![]() ![]() ![]() Schism, bez paniki Kochana... na pewno nie będzie tak źle, zmoblizujesz się do pracy i wszystko będzie dobrze. Ale ten problem to ja już doskonale znam... ![]() Ale już to Twoje życie nie jest takie "zje...ne";p Przypomnę znów ile plotkar (w tym ja ![]()
#3542 |
♥
|
Mango również go znazłam z widzenia , chodził do tej samej podstawówki co ja...
Dziewczyny mam pytanie czy zna któras z Was dobrze niemiecki i mogłaby sprawdzic mi jedno zaproszenie czy jest dobrze napisane ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a czemu chciałaś deszcz? ![]() Cytat:
![]() Już jestem u rodzinki. Zaraz będzie kolacja i drinkowanie ![]() ![]() Właśnie się dowiedziałam od TŻ-a że idziemy jutro na urodziny jego mamy ![]() ![]() Mam nadzieję że coś wykombinuję z tym strojem ![]() miłego wieczorka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() A gdzie byś chciała pracować? ![]() Cytat:
Po pierwsze po to jesteś na studiach żeby się nauczyć - gdybyś już wszystko wiedziała i umiała to po co miałabyś w ogóle studiować? A jak wiadomo, najlepiej uczymy się na błędach więc... ![]() Po drugie, spokojnie - ze studiów naprawdę wylecieć jest baaaaardzo ciężko ![]() Po trzecie nie pisz proszę o zj...nym życiu! Owszem, może nie jest lekkie, łatwe i przyjemne, ale jest w nim mimo wszystko sporo pozytywów, na których powinnaś się skupić. Jakie by nie było, to życie jest Twoje i nie możesz myśleć o nim tak źle! Buziiii, życzę optymizmu, mając nadzieję, że dzisiejszy post spowodowany był głównie nagłymi emocjami... ![]() Będzie dobrze tym szybciej im szybciej w to uwierzysz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczywiście tak samo jak gratuluję i cieszę się Twoim szczęściem, tak samo zazzzzzdroszczę.... ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dobry wieczór ![]() Huuuuraaaaaaa jutro nie muszę wstawać o nieludzkich porach!!! ![]() ![]() Dziś wieczorkiem byłam tak padnięta, że nie miałam siły nawet nigdzie wyjść mimo, że to piątek ![]() Także relaksowałam się i odmóżdżałam, później poćwiczyłam, a zaraz kąpiel i do łózia ![]() A niedzielę....niedzielę mam wolną!!! Chyba pierwszy raz od ładnych kilku miesięcy, toż to święto lasuuuu ![]() Miłej nocki kochane ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-03-06 o 22:40 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() nie zazdrość, autko z własnych oszczędności to większa frajda niż ze spadku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Spaaaaaać ![]() ![]() tak więc idę się myć i spać ![]() dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Raczkowanie
|
cześć.
jestem strasznie zmęczona, więc tylko kilka pojedynczych słów. schism_ już dawno nie widziałam Cię w takim humorze. nie panikuj Kochana, wszystko będzie dobrze. za dużo emocji i dlatego taki wybuch. a życie w gruncie rzeczy jest fajne. odpocznij trochę, prześpij się z tym wszystkim, a jutro świat będzie inny. trzymaj się dzielnie. a ze studiów na pewno nie wylecisz! ![]() Ewuś aaaaaaa gratuluję autka! ![]() buziaki Dziewczęta! ![]()
#3547 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziękuję tym co pamiętały u urodzinach ![]() Poczytałam Was przez chwilę, jednak ciężko się wbić po tylu dniach przerwy. Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | ||||
Zadomowienie
|
helllllo
![]() Cytat:
![]() A jaki plan na dziś? Imprezujesz? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Moj tata mnie tak zalatwil w srode, kiedy opijalismy jego urodzinki ![]() odpocznij trochę ![]() Cytat:
![]() Nie musisz się wbijać, miejsce dla Ciebie jest tu zawsze - napisz po prostu czasem (im częściej tym lepiej) co słychać ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Spałam dziś jak zabita, ale obudziłam się przed 10, sama z siebie i to całkiem wypoczęta... Niestety, jak to zwykle bywa, po spojrzeniu za okno (deszcz, wiatr i szaruuuuuga ![]() ![]() Miłego dnia, ja jeszcze nie mam pojęcia co by tu robić przed pracą... ![]() Buuuuuzi ![]()
![]() |
#3549 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() dopisuje, a co ma nie dopisywać ![]() Cytat:
![]() ![]() tja, u teściowej ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie też szaruga i deszcz kropi więc kijowo... oby do popołudnia przestało ![]() Idę pomóc rodzince w sprzątaniu ![]() miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Im huczniej tym lepiej! ![]() Cytat:
![]() przykładna córka ![]()
![]() |
#3551 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że z niemieckim u mnie bardzo kiepsko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Och, jak miło ![]() ![]() Gratuluję ![]() Na pewno coś wykombinujesz ze strojem ![]() Cytat:
![]() No proszę, proszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No i oczywiście oficjalnie się przywitam... Dzień Dobry ![]() W końcu napiszę coś od siebie. Po prostu czuję taką potrzebę wylać, to co we mnie siedzi... Od wczoraj mój najstrój został doszczętnie zadeptany. Nastąpił punkt kulminacyjny. Ostatnio jak nie rutyna, to same problemy, niestety bardzo dużej wagi. I nie mogę już unieść tego ciężaru. A dwa... czuję się jak maszyna. Dokładnie tak. Z resztą ciągle jestem przez wszystkich uprzedmiotowana, znowóż mnie zawiedli, ograniczyłam kontakty do minimum. Zostałam pozostawiona sama sobie, toteż właściwie cały dzień pracuję nad doskonaleniem się. Bo miałam dość trwania w bezczynności i jak to mawiają "tonący brzytwy się chwyta". W takich chwilach jak te, odzywają się moje problemy natury emocjonalnej. Przy życiu utrzymuje mnie jedynie karmienie się...wspomnieniami. Nawet słucham muzyki, która towarzyszyła mi poprzedniej wiosny, teraz doceniam tamtą magię. Ach, skończę już smęcić, nawet nie musicie tego czytać ![]() Miłego Dnia życzę ![]()
Nie jestem nowa na wizażu - "Mangolina" z tej strony... ![]() "Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest." — Kurt Cobain Edytowane przez Angeo Czas edycji: 2009-03-07 o 11:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, nie mam czasu na wizaż.Tyle mi wszkole dowalili,że siedzę i się uczę
![]() ![]() ![]() ![]() Podczytuję, ale nie mam czasu odpisywac. Własnie odetchnęłam od farmakologii i biorę sie za referat (tez sobie facet wymyslil- wyglaszanie referatow na forum klasy i UCZENIE pozostalych;/ Chyba nie chce mu sie zajec prowadzic..;/)... Yh. CHce juz wakacje!
#3553 | |||
Zakorzenienie
|
u mnie tak jakby gorzej
![]() ![]() Cytat:
hehe, spryciara ![]() jak tylko się wybiorę to napiszę ![]() Cytat:
![]() bardzo to ogólnikowo napisałaś ale wnioskuję że Ci ciężko bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() wytrwałości Kochana ![]() ![]() Dom posprzątany, strój wykombinowany (chociaż TŻ mówił żebym się nie przejmowała bo on idzie w dżinsach ponieważ garnitur ma w akademiku ![]() ![]() Udnego wiczorku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Zadomowienie
|
Ewusia-Widzisz, coś wykombinowałaś ze strojem
![]() ![]() Jabłuszko-Fajnie,że dali Ci na jutro wolne, wszak w święto kobiet, pracować to grzech ![]() Miałyście rację,że trza wrzucić na luz. Zresztą już wczoraj przemyślawszy sprawę, ustaliłam,że sformatuję to od nowa i w nadchodzącym tygodniu udam się na konsultacje, co by naświetlić jej sytuację, przy okazji wcisne jej poprawną wersję ![]() Co do odrabiania, nie bardzo mam kiedy. Zajęcia mamy co 2 tygodnie do 30 kwietnia kiedy to oddajemy pracę roczną, a że czeka mnie 'co nieco' w ursynowskim kombinacie może być różnie. Najwyżej będę miała repetę/y w przyszłym roku ![]() Z innej beczki, aby już wam nie ględzić w koło macieju o swych problemach były też pozytywy dnia wczorajszego. Zebrałam się po malutku i wybyłam zaleczyć wszelkie smutki i frustracje w światyni nikczemnej konsumpcji zwanej Galerią B... (cenzura ;D) Jako,że coś mi się z głodu/nerwów słabo robiło wpierw przysiadlam w Wedlu, przy owocowej herbacie i kawałku Paschy z bakaliami,sosem karmelowym i bitą śmietaną ;P Geez, lepszej takiej w życiu nie jadłam *_____* Toteż nadmiar [?] kaloriy uległ dyspensie ![]() Siedząc dobre kilka minut, nagle słyszę kobiecy krzyk, patrze przez szybę,a tam jakaś dzierlatka rabanu anrobiła bo ją okradli , tzn.jakiś dupek wyrwał torebkę i zaczął spier....ać więc narobiła rabanu,żeby go złapali. Kilka osób pobiegło za nim ,ruchomymi schodami i tyle mi wiadomo o skutkach pościgu. o_O W dalszej kolejności co by uprzyjemnić se dzień, pobuszowałam tu i ówdzie, stwierdziwszy,że kutwa wsio drożeje :/ Jedyne co to,za część 'datku' od ojca kupiłam lateksowe legginsy w Berschce, owszem k....rewskie (a to dobrze ![]() Wysłuchawszy fo w domu, mogę stwierdzić,że udał im się jak nic. Zadziorny,dynamiczny, z rozbudowanymi,eklektyczny mi aranżacjami,aż porywa do dzikiego tańca-połamańca ^^ Choć bardziej wieść,że Na początku lipca zagrają obok Placebo czy Kings of Leon w Gdyni na Open'erze *_______________________* Czyli marzenie się ziściło, kurde teraz se nie odpuszczę,choćby nie wiem co, pójdę i już. Dziś już spokojniej, wstałam koło 13 z lekkim bólem głowy , 2 ibupromki ,śniadanie i powolutku,pomalutku wziełam się za poczatki pracy zaliczeniowej z durnych warsztatów :P Tj.wybrałam utwory jakie będę opisywać (znowu Coma ... ![]() Potem trza będzie to rozwinąć,dopowiedzieć,zap odać przykłady z dodatkowej literatury i przypisy ,poprawić stylistykę ubrać w wymagane 10.000 słów,sformatować i a nuż się uda. ![]() Co by jeszcze liznąć temat, przewertowałam listopadowe wydanie teraz Rocka,ot był wywiad z nimi odnosnie ostatniej płyty, mą uwagę przykuł jednak wcześniej pominięty,zapomniany wywiad z aktualnym wok.Marillionu -Steve Hoghartem. Czytam,czytam i napotykam na ciekawy fragment odnośnie zainspirowania się przy tworzeniu ostatniego albumu(Hapiness Is the Road jakby chciał ktoś wiedzieć ;p ) ksiązką uznanego filozofa Eckhart'a Toola 'Potęga Terazniejszości' tu zacytuję metodą 'kopiuj-wklej' ![]() "Nie jesteś swoim umysłem Nigdy tak nie myślałem,Wiekszosc ludzi uwaza,ze ich umysl jest tym czym sa oni sami. A tak nie jest. To jest tylko narzędzie tak samo jak palce,oczy itd. Oczywiscie są czescią siebie,ale twoje palce nie mówią Ci jak masz żyć. nie jesteś ich niewolnikiem. Używasz ich jako narzędzia.Tak samo jest z umysłem. Musisz go używać jak narzędzia. Ty i twój umysł to są dwie niezależne rzeczy. Najważniejsze jest życie . I trzeba się od niego odseparować. Nie można poczuć się wolnym jeśli się nie rozdzieli tych dwóch rzeczy. Trzeba na to patrzeć jak świadek. Zastanowić się dlaczego mój umusł mi to robi. Dlaczego dręczy mnie coś co wydarzyło się gdy miałem 6 lat." "Umysł jest uzaleznony od obaw o przyszłość i od zastanawiania się nad przeszłością. I jeśli robi tylko to,przejmuje nad tobą kontrolę .Całe twoje życie zaczynasprowadzać się do obaw. I dopiero w chwili śmierci ,mówi sobie : Mój Boże,czym ja się martwilem,całe życie? przecież to nie miało znaczenia. I faktycznie to nie ma znaczenia. Niestety spostrzegą to dopiero w chwili śmierci. Szkoda. To co wtedy dostrzegamy powinniśmy widzieć każdego dnia kiedy się budzimy" Prawdę powiedziawszy, w pełni się pod tym podpisuję, po kiego człek zadręcza się tym co było/będzie ,zamiast cieszyć tym co jest teraz obecnie. Wogóle , zauważyłam,że negatywnymi myślami,wewnętrznym nastawieniem często i gęsto 'zganiam' na siebie pewne sytuacje, oczywiście działa to też w drugą stronę. Czyli nie pozostaje nic innego,niż hmm myśleć pozytywnie,z radością i pewnością swego, zamiast się żyć w pieprzonej bojazni bożej,gryzc się i zamartwiać.. A książkę tę książkę chyba wypożycze/ściagnę. Zwłaszcza,że... tytuł średnio mi znany,ale to imię, właśnie przecież Coma ma Eckharta w tytule ![]() którego kurde chciałam zaanalizować więc szukam w wyszukiwarce jakichś powiązań i znajduję, że tekst był również inspirowany lekturą tejże. ![]() Więc mam kolejny punkt odniesienia w (jak narazie widmie) swej zalki. Teraz tylko mobilizować się dalej. Lecz nie dziś,nie jutro ;P Zaaferowana, 'dumna' ze swego przypadkowego odkrycia postanowiłam wrzucić na luz, tj obijając się resztę dnia a to drzemka, a to 'Prodyże' xD i mamy godz.21 ![]() Ogarnę, przysnę jutro z kolei czas na celebrę 'Dnia Kobiet' niby święto be i ce, zważywszy na genezę,podwaliny ww. (bunt,protesty fabryk tekstylnych w 1800którymś r. przeciwko podważaniu ich praw, de facto prawa tej płci coś długo,dłużej nie były respektowane tj. do połowy 20w. m.in. nie istniało pojęcie 'gwałtu małżeńskiego'.. o___O Ot nowinki z niedawnej mowy zapalonego historyka qltry,badacza gender i feministy, całkiem przystojnego mr'a szczypiora-w sensie,że chudy taki ==' ![]() no ,ale przyjemnie czasem połechtać swą próżność, tulipanem czy życzeniami od kolegi ;] Na serio, możliwe, (o ile namówię kilka znajomych,coś ostatnio butnych w stos.do mężczyzn ;>) że pójdę na jutrzejszą Manifę w centrum Gda. Ot dla kurażu i 'czynu' społecznego m.in.sprzeciw wobec ustawy bioetycznej,ograniczające j dostęp do in vitro czy klauzuli sumienia,tzn.że lekarz mimo 'pobudek prawnych do tego' może odmówić wykonania aborcji jak i nie wspomnieć o miejscach gdzie ów zabieg może zostać wykonany o_O Generalnie może być kolorowo ,serdecznie a i dodatkowy zastrzyk adrenaliny w postaci wszechpolaków i innego moherowego szajsu. ==' Poza tym, życzę Wam kolorowych snów i radosnego poranku ![]() ^^ Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2009-03-07 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet Dziewczynki
![]() ![]()
#3556 |
♥
|
ja również życze Wam wszystkiego najlepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
Najlepszego kobitki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
no, wszystkiego .. co najlepsze oczywiście ^^
#3559 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I nie bardzo wiem o co chodzi z "doskonaleniem się" aczkolwiek brzmi to trochę niepokojąco... ![]() Ściskam kochana, mam nadzieję, że dasz radę i że niedługo przyjdzie wiosna, która tchnie w Ciebie siły i optymizm... ![]() I pisz zawsze kiedy czujesz taką potrzebę ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale dasz radę! ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że się cudownie wybawiłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Z openerowych gwiazd póki co najbardziej kręci mnie właśnie Prodigy no i Moby. Co do reszty - szału nie ma, (to znaczy owszem, Kings of Leon też bardzo lubię, ale bez nadmiernej ekcytacji) ale zważywszy, że i tak nie będę mogła sobie pozwolić na 4dniowy urlop z racji Festiwalu - może to lepiej, przynajmniej nie będę tak bardzo żałować ![]() Cytat:
![]() A cytowane słowa i wnioski radzę wykorzystać w kontekście zamartwiania się margiesami w pracy albo pisania o zj...nym życiu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję i również życzę Wszystkiego Najjjjj ![]() ![]() Witam słonecznie w pochmurny Dzień Kobiet ![]() Wolne, wolne, wolne ![]() ![]() Pierwszą część dnia przeznaczę chyba na rodzinkowanie - trzeba ponadrabiać zaległości ![]() ![]() Okres przybył i od wczoraj jestem jakaś słaba mega... ![]() No, ale jeszcze może mi się zachcieć ![]() Póki co życzę miłego Dnia Kobiet kochane! ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-03-08 o 11:01 |
||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
Witac,Witac
![]() Mnie sie ostatnio wszystko wali na łeb i szyje. Wyobraźcie sobie sytuacje,mój Tż-et tydzień temu miał u mnie nocowac,jeszcze tego samego dnia w którym miał spac o tym rozmawialiśmy i było ok,a kiedy przyjechał powiedział ,że nie będzie nocowac ,bo jego mama stwierdziła,że za rzadko w domu bywa,moje nerwy już po prostu wysiadły,więc zrobiłam awanture,był płacz,groźby [wczesniej juz nie raz jego matka kombinowała]. Natomiast dzisiaj siedze sama!. Wczoraj bylismy z Tż-etem na imprezie,po której u mnie spał[wow..] jego matka miała jechac z jego ciotką do Częstochowy.Rano napisał jej esa,czy pojechała,na to Ona nie odpisała nic,więc do niej zadzwonił i dowiedział się,że ta ciotka jednak nie jedzie,więc co? oczywiście On z nia pojechał! mieliśmy razem iśc do kościoła i spędzic wspólnie ten dzień... Czy ja naprawdę wyolbrzymiam? pomóżcie mi to ocenic na trzeźwo,co ja mam robic? zaproponowac jakąś przerwe w związku? no już sama nie wiem ![]() Tylko nie mówcie porozmawiaj z nim,bo to już tydzień temu wałkowałam,a jak mam powtarzac tą samą rozmowę to nie wiem już co mam w niej uwzględnic ![]() No i tak apropo,wszystkiego najlepszego ![]() ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-03-08 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Rozeznanie
|
Kurcze ja tez nie mam czasu ostatnio
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet! ![]() ![]() Lolcia doskonale Cię rozumiem, coś mi sie wydaje ze Twoj chłopak to taki maminsynek jest ![]() Tak bym zrobiła ja....ale moze ja jestem zbyt impulsywna ![]() Reszte poczytam pozniej ![]() Miłego dnia! ![]()
#3562 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
no i bardzo dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszczę bliskości Openera ![]() ![]() Cytat:
bardzo słusznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie zazdroszczę sytuacji ![]() ![]() Wszystkiego Najlepszego Kochane ![]() Mój wczorajszy wieczór całkiem udany, było kameralne przyjecie, rodzina plus ja ![]() ![]() ![]() Po imprezie poszliśmy do TŻa i jakoś tak wyszło ze nie chciało mi si wracać i zostałam na noc ![]() ![]() ![]() Dostałam od TŻ-a na Dzień Kobiet śliczną kartkę którą sam zrobił z napisem "To dla Ciebie staram sie być najlepszy", aż się poryczałam ze wzruszenia, kochany jest ![]() ![]() Po powrocie do domu pogadałam z rodzinką, zjadłam obiad i niedługo się zbieram do Katowic ![]() miłego dnia Skarby ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-08 o 13:11 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Wtajemniczenie
|
witajcie laleczki
![]() melduje sie cala i zdrowa (chociaz ten weekend nadwyrezyl moje zdrowie ale o tym ponizej). Powiedziec,ze byloi super to byloby klamstwo..bylo super super super ![]() ![]() wczoraj z kolei mialysmy siedziec w domu a jej maz mial z kumplem isc do knajpy.Zamowilismy chinskie take away dla wszytskich,wypilismy pare drinkow, chlopaki pare wiecej i tak milo fajnie sie gadalo ze wkoncu o 12 w nocy stwierdzili ze idziemy potanczyc i taki spontan wyszedl ze znowu dzis o 4 wrocilam... a o 9 wstalam i w poludnie na samolot.. takze jestem ledwo zywa,na alkohol do konca zycia nie spojrze chyba,ale psychicznie jak nowo narodzona... Wszystkiego dobrego w dniu Kobiet dla Was wszystkich ![]() ide sie wykapac i wczesniej spac dzis..jutro do pracy ![]()
#3564 |
♥
|
Witam. dzisiaj meczony dzien - dzien naukowy- chemia i łacina. kilka godz nad tym spedziłam.
Dzisiaj dostałam genialna wiadomosc o taty - zwiekszono dofinansowanie do rozrywek dla pracowników i rodzin - teraz karnet bede na siłownie bede miec za 45 zł = zamiast 75 zł , a basen za 1,5 zł ![]() Lolciu zgadzam sie z Ewus , jesli twoj tz z toba sie umawia to niech poinformuje o tym swoja mame , bo to troche nie ładnie zmieniac decyzje bo jego mama chce to czy tamto ( przypomina mi to sytuacje z na wspólnej ![]() ![]() Ewus widze ze tesciowa cie bardzo lubi ze az sniadanko Ci robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zadomowienie
|
Witan Dziewczyneczki Kochane
![]() ![]() Przyjmijcie życzenia Baby kochane od drugiej baby z samego rana. Niech dzień cały będzie radosny, bądźcie zdrowe Baby - aby do wiosny! Szczęścia życzę Wam, sobie i kobietom na całym globie! By marzenia się spełniły, a Nas chłopy wyręczyli! My dziś drinki i kaweczki, Nasze święto dziś Babeczki!!! co prawda nie jest ranej no, ale... ![]() ![]() ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Raczkowanie
|
dzień dooooobry wieczór bardzo!
Dziewczyny! życia usłanego różami, mnóstwo uśmiechu, słonecznych dni i traktowania 'po królewsku' każdego dnia, nie tylko 8 III ![]() ![]() agness51 spóźnione, ale najszczersze życzenia - wszystkiego najlepszego ![]() Angeo - głowa do góry. każdy ma czasami gorszy dzień. porób coś co zawsze sprawia Ci radość. i nie daj się ![]() ![]() nefre - zawalona nauką? ja w weekend nic nie ruszyłam. ![]() ![]() ![]() Ewuś aaaaa! kartka musi być prześliczna! ja dostałam kwiatki. ![]() ![]() ![]() schism_! świetne te fragmenty. naprawdę. i mądrze mówisz. podpisuję się prawą i lewą łapką. pozytywne nastawienie. podstawa. orzeszku i anniu i Spazo i Wam również wszystkiego najlepszego! ![]() Madame jaki koncert? jak minął dzień? buziaki! LoLcIa może da się jednak to wszystko podzielić pomiędzy Ciebie i jego mamę? <i wilk syty i owca cała> Tarantulku! aaaaaaaa! i jak minął Twój dzień? agolek! gdzie byłaś? <bo coś mnie ominęło, przepraszam> uwielbiam takie weekendy! a spontaniczne imprezy [jak Twoja z tym wypadem po 12 w nocy] są świetne! odpoczywaj teraz i udanego dnia jutro ![]() ![]() anniuu dobrze maszz. Kika co u Ciebie? <często obserwuję NCJ, podziwiam, jesteś po prostu.. wielka> ![]() jak znajdziesz chwilę odezwij się ![]() nie zrobiłam nic w ten weekend :P zaraz wrzucam się pod prysznic, poczytam zeszyt z chemii <jakiś sprawdzian/kartkówka jutro, coś? ![]() ![]() kolejny zakręcony tydzień. ![]() jeszcze raz wszystkiego najlepszego Dziewczyny! udanego tygodnia! ![]() ![]()
#3567 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() heheh, nie wiem czy mnie lubi ale przynajmniej mamy bardzo poprawne stosunki ![]() Cytat:
![]() Jestem już w domku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No w każdym razie od jutra biorę się na serio za drugi rozdział, trudno... za 2 tygodnie Mediolan a ja miałam plan mieć już dużo napisane do tego czasu, a jak na razie nie zanosi się na to ![]() Ale to od jutra ![]() edit: cher ![]() ![]() ![]() edit II: Dobranoc ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-09 o 00:59 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | ||||||
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wydaje mi się, że gdybym była na Twoim miejscu to zaczęłabym się zachowywać tak jak TZ, skoro rozmowa nic nie daje to nie chłopak sam sobaczy i przekona się na własnej skórze, jak "miło" jest gdy ktoś tak bliski nie ma dla niego czasu... ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że masz jak to nazwałaś, bardzo poprawne stosunki z "teściową" ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia w pracy... Fajnie, że już jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() Odezwij się czasem ![]() Koncert zespołu Komety: http://www.myspace.com/komety A dzień minął bardzo dobrze, przydałoby się więcej takich ![]() Cytat:
![]() ![]() Bonjour ![]() Wczorajszy dzień superowy, rano relaksik a wieczorem koncert ![]() Wrocilam do domu ok.1 i mozecie wierzyć, ze ciezko wtawalo siedzis o 5.30... Na szczescie wrocilam wlasnie z zajec, zaraz cos zjem i albo drzema (na 17 do pracy) albo biblioteka jak dam radę ![]() A jutro cały dzień piszę ![]() Miłego ![]()
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() jakoś nie mogę ostatnio wbić się z powrotem w wątek... powoli się ogarniam i będę się zbierać na uczelnie, dziś zajęcia od 13 do 19 ![]() w ogóle w tym semestrze mam wrażenie jakby moje studia były wieczorowe nie dzienne ;/ nie wspominaj o tym, że dopadł mnie jakiś kryzys studiowania... nic nie robię, nawet książek nie chce mi się otwierać... w zeszłym tygodniu nie poszłam na jedno koło, w środę z premedytacją nie idę na kolejne...ehh... dobra, nie smęcę już ![]() miłego dnia ![]() ps. czy tylko mi nie przypadła do gustu nowa szata graficzna wizażu? |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
Mi także... wszystko takie.. duże! i kolor jakiś niemrawy ;/
Dzień dobry ![]() Z racji tego, że @ przyszedł (cieszmy się i radujmy ![]() ![]() ![]() Wczoraj z TŻ-em spędziłam baaaaardzo miła niedzielę ![]() ![]() ![]() ![]() Nic, lecę jeszcze pazury machnąc ciemnyyym borrrdowym lakierem, bo tylko jedna dłoń zrobiona ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.