|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
hehe a mój małżonek juz śpi
|
|
|
|
#3902 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3903 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3904 |
|
Wtajemniczenie
|
A no fakt
Sorry LOLA że uwierzyłamw Twoje możliwości
|
|
|
|
#3906 |
|
Rozeznanie
|
no niestety mój małżonek to jest własnie taki spioch że 21:30 to już jego pora spania hehe
A ja jestem załamana kolejne 2 syfki musiałam własnie wycisnąć a kolejny juz pomału się na czole tworzy grrrr niewiem jak ja się jutro w pracy pokarze ![]() Obejrzę serial i idę spać zaraz
|
|
|
|
#3907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nastaw budzik wczesniej i więcej czasu na makijaż poświęć - będzie git ![]() Ja chyba juz tez pomału będę zbierać do spanka. |
|
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
O prosze nocne wizazanek romowy. Pieknie. A ja obudzilam meza aby wyprowadzil nasze malenstwo na dwor, a ten w szoku ze to juz ta godzina. Prawde powiedziawszy biedaczek padl z bolem glowy okolo 16:30 wiec sie mu nie dziwie ze w szoku ze caly wieczor przespal.
Dzieki Sofferko jasne ze bede pisac PW bede wysylac, bo to nasz pierwszy zwierzak. I oczywiscie wszyscy nas uswiadamiaja ze to obowiazek.... az smiac mi sie chce bo psy tesciowej howaja sie samopas.... dostaja tylko jesc, lataja naokolo domu, karmia ich smakolykami ze stolu albo psy stoja i wpatruja sie w lodowke, pchajac sie pierwsze do domu taranujac reszte i wszyscy sie ciesza, nie wspomne o tym ze podatku od posiadania psa tez nie placa i oni mi tu mowia o obowiazkach... taaaaa Zmykam do lozeczka..... moze moj mezus nie zasnie od razu..... |
|
|
|
#3909 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
a po kim
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przesyłam dużo ciepłych fluidków Cytat:
ad. 2 nie na darmo się mówi, że z rodziną wychodzi się dobrze tylko na zdjęciu ![]() Cytat:
ad. 2 ![]() Cytat:
a mężuś się opamiętał ![]() ad. 1 zdarza mu się ![]() ad. 2 miłego wieczorku ![]() a co Ty będziesz mu robić
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana... Chcialam pieska no i mam taa.... Ale moj maz stwierdzil ze to doskonale przygotowanie do dziecka. Pocieszna mala kulka, ale uparta jak kazdy chow-chow i zachowuje si ejak odkurzacz co na podlodze to wrog i musi zjesc. W dodatku w nocy jak nas obudzila na siusiu to wstalam taka mokra ze pizame moglam spokojnie wyzmnac. Pogadalismy sobie jak za dawnych czasow.... tak mnie jakos naszlo ... sadze ze wczorajsza sytuacja mocno we mnie tapnela, ech zycie....
Wstawac spiochy... !!!! |
|
|
|
#3911 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() trzymaj sie Malutka ![]() Cytat:
![]() sle piesio Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
uważaj na siebie Cytat:
oby brat jak najszybciej się zmienił ![]() Dzień Kobiet minął normalnie w piątek i sobotę byłam na uczelni, a w niedzielę zrobiłam sobie wolne Od Męża dostałam Ptasie Mleczko (kosteczka leci do każdej ) i bielutkiego storczyka wieczorem obejrzeliśmy sobie dwa filmy, nie romantico, tylko Transporter II i III no to tyle...czy u Was też śnieg pada mam już dość zimy ja chcę WIOSNY ![]() miłego dnia Kobietki
|
|
|
#3912 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Wypiłam kawę i muszę przyznać, że sporo czasu zajęło mi nadrobienie weekendowego bazgrolenia. W sobotę byłam na zakupkach, kupiłam jeansy ale pomierzyłam jeszcze w domu i chyba je oddam, są za wysokie w talii do tego upatrzyłam krótką skajową kurtkę, ale czarnych nie było, więc kupię w następnym tygodniu (ma być dostawa). Muszę męża pogonić, żeby w końcu mi aparat przywiózł bo jak narazie nie mogę się pochwalić niczym co kupiłam. W ogóle to dół na maxa. Dzień kobiet był koszmarny... teraz jesteśmy pokłóceni i tyle. Powiem tylko, że z samego rana dostałam TOSTER, który i tak mieliśmy kupić. Wyłam chyba z pół godziny. Nie myślcie, że jestem materialistką, nie chodzi o wielkość prezentu, wolałabym zwykłego kwiatka, ale cóż...romantyk mi się nie trafił. Wprawdzie kupił mi po południu tulipany ale co z tego... Cholera, znowu pół cytowania mi zjadło. Czekoladko21 dobrze, że masz takie podejście do imion, to Wam mają się podobać. Dyskusja jest zbędna malutka niech Cię mąż nie denerwuje bo w dupe dostanie ![]() Czeko - wariatuńcio oczywiście, że nauczę Cię pływać albo lepiej razem się nauczymy. Umiesz trochę kraula a ja wcale (zapomniałam) za to umiem żabkę, będziemy się uzupełniać W ogóle to jesteście niemożliwe jeśli chodzi o wasze "udawanie" na basenie. Uśmiałam się.Cytat:
![]() Cytat:
Może kiedys sie uda.OMG cudna, śliczna, wspaniała. Mogę pogłaskać Uwielbiam psiaczki. Chciałabym, żeby mąż mnie kiedyś tak zaskoczył a nie toster mi kupował 7 miesięcy po slubie.U mnie jakoś słabiuchno widać, ciemne to zdjęcie, ale tak z zarysów to chyba coś w tym stylu chciałabym mieć. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Opieprz Ci się należy. Zamiast uważać na siebie w remonty się zabawiasz. Żeby mi to było ostatni raż! No, a teraz odpoczywaj i uważaj na siebie. |
|||||||
|
|
|
#3913 |
|
Rozeznanie
|
Ale się wkurzałam przyszłam do pracy zrobiłam sobie kawke i chciałam wejść na ploty a tu wizaż nie działa.
hehe widzę teraz dla czego nowy image wizażu się zrobił U mnie za oknem tez brzydka pogoda ale na szczęście bez sniegu tylko deszcz kropi. gosia1007 Mój mężuś też nie jest wogóle romantykiem i nie dziwie się, że się wkurzyłaś za toster to tak jakbyś na urodziny dostała od niego patelnie. Niestety faceci tacy już są. Ja z moim rozmawiałam wiele razy o tym, że mógłby się czasami postarać a on na to, że przeciez wiedziałam od początku że nie jest romantykiem. Ja mu zawsze tłumaczę, że nawet jak nie jest to mógłby sobie np. w kalendarzu zapisać, że raz w miesiącu nalezy zonie kupić jakiegoś kwiatka i to wcale nie trzeba byc romantykiem ale dobrym mężem który chce zonce przyjemność zrobić. |
|
|
|
#3914 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A to tak cantralnie powiedział że to z okazji Dnia Kobiet?? Tez bym tak zareagowała... ), ale wolę nic niz toster do przesady.Cytat:
Tzn kiedys jeszcze na początku naszego wspólnego mieszkania (bo juz przed ślubem mieszkaliśmy ze soba 3 lata) przyszłam kiedys z pracy z bukietem kwiatów, oczywiście sama sobie kupiłam Nie powiedziałam mu skąd je mam. Póżniej jeszcze przyszłam z różyczką. A przy tym mówiłam jak najęta jakie to miłe itd. i podziałało Teraz tak średnio raz w miesiącu dostaję kwiaty.A z praktycznymi prezentami - na szczęście ich nie dostaję bo zawsze przed okazją jakąś wole powiedzieć co chcę dostać i podaję kilka propozycji ![]() LOLA mnie też te zmiany na wizażu trochę zdrażniły z rana Ale chyba jest teraz bardziej przejrzyście, jak myślicie?
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-03-09 o 11:06 |
||
|
|
|
#3915 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Heja
Jakoś dzisiaj nie mam nastroju pogoda mnie dobija, mąż mnie drażni, normalnie jestem jak bomba bez zapłonu bez kija nie podchodź Cytat:
![]() ad. 2 najważniejsze, że by w związku czy małżeństwie umieć ze sobą szczerze rozmawiać Cytat:
ad. 2 smaczne było ![]() Cytat:
ad. 2 dziękuję za pizzę
|
|
#3916 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm rano nie umialam wejsc na wizaz a teraz co widze?! Nowy image! Co prawda nie wiem czy mi sie podoba, czy nie - pierwsze odczucie: jakis taki kanciasty i ostry kolor - musze to przemyslec hihi
![]() Dagus z tego co sie orientuje to bedziecie mieszkac w bloku?! Tutaj jest ciezej w wychowaniu psiaka bo nie mozesz go jak Cie np chce mu sie sikac puscic go na dwor i niech sobie sam biega co innego gdy sie ma dom i ogrodzenie DOchodzi jeszcze tysiac innych przyklad ale to nie miejsce na nie. Och ta tesciowa A tak spytam, maly ma juz komplet szczepien ze puszczacie go na dwor? Daguś u mnie tez byla to jejecznica ![]() Gosiu akurat dokładnie Cie rozumiem, gdyby moj maz kupil mi toster to bym go zdzielila nim w glowe. Zawsze sie upieralam ze prezenty praktyczne to nie prezenty. Wiem, ze niektore kobiety lubia dostawac takie rzeczy do domu i wtedy mezowie im to kupuja, ale jesli ktos jest w tej drugiej grupie tak jak my to o czym innym marzy. Pamietam swoje pierwsze prezenty od meza (jeszcze wtedy chlopaka )- koszmar! Po prostu mu powiedzialam co dla mnie jest prezentem, czego oczekuje. Zrozumiał. Zgadzam sie ze nie chodzi tu o kase - moża kupic ekstra kolczyki z np H&M, apaszke, pasek czy same kwiatki i to za niewielkie pieniadze. Pogadaj z mezem zeby nie wyskoczyl z blenderem na Wielkanoc i glowa do gory, nie jedno swieto przed nami Poza tym tulipany jednak byly wiec nie taki z niego martwy romantyk
|
|
|
|
#3917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
wpadłam się przywitać no to się pospieszyłam są starsze osoby na tym watku np ja więc się nie streśCytat:
![]() może chce zobaczyć mame i tate po cioci ???? :P buziaki moje kochane, bo dziś jakby czasu na wizaż niet
|
|
|
#3918 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny. Buziaki ogromne dla Was, potrzebowałam pocieszenia. Jestem taka, że jak już coś mi sprawi przykrość to ciężko mnie pocieszyć, dlatego tulipany nie pomogły. Nie wiem czy bym je dostała gdyby nie reakcja na toster. Oczywiście mój małżonek stwierdził, że toster miał być tylko na początek a później miał być obiad itd...nie chciałam tego słuchać. Jakoś dziwne, że zawsze wszystko miało być i na tym się kończy.
Dodam tylko, że moją reakcją na toster było: "następnym razem kup mi pralkę" |
|
|
|
#3919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
najwazniejsze ze z dzidzia ok
|
|
#3920 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No ja też zauważyłam nowy image wizażu
![]() Cytat:
![]() ad. 2 wizażowy Cytat:
|
|
#3921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie nowa pralka to by mi się tez przydała ![]() Ale ten wizaż dziś działa ![]() ![]() Tracę powoli cierpliwość. Godzinę próbowałam wejść
|
|
|
|
|
#3922 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja jest nowiutka, ma niecałe trzy miesiące.
|
|
|
|
#3923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Dzisiaj mam malusieńko pracy, więc od rana plotkuje A teraz przyczłapałam do Was ![]() Agatko słonko, proszę uważać na siebie na przyszłość! Cytat:
![]() Cytat:
To ja dziękuję za taką wiosnę...
|
|
#3924 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Nowa szata wizażu- średnia chyba trzeba się przyzwyczaić u mnie dziś pochmurno ale póki co nie pada ![]() ogólnie tak jestem bez humoru - wstałam lewą nogą ( jak codzień hehe bo śpię z lewej strony) zamuła i goście nam dzisiaj wyjeżdżają na stałe do Polski smutno będzieCytat:
najważniejsze, że dzidzi nic nie jest a Ty powinnaś się oszczędzać przynajmniej nie będziesz się nudziła z tym laptopkiem Cytat:
ale od tej znajomej zawsze dostaję prezenty "nietrafione" ![]() Cytat:
musisz Kochana uzbroić się w cierpliwość i współczuję sytuacji w domu pewnie napięta że hohoCytat:
też bym tak zareagowała Cytat:
ale może warto spróbować a prezenty od mojego mężusia to najczęściej perfumy i kwiaty ![]() chociaż raz pod choinkę dostałam aparat cyfrowy i sama chciałąm go kupić po nowym roku ( przeceny) to mimo to strasznie się ucieszyłam ![]() no ale aparat nie toster
|
|||||
|
|
|
#3925 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie od rana pada deszcz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bynajmniej nie jest nudno i za spokojnie hehehe. |
||||
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aby wszystko jak najszybciej się ułożyło a u mnie jeszcze nie pada ale to tylko kwestia czasu Miłego dzionka żoneczki zajrzę później |
|
|
|
|
#3927 | |
|
Wtajemniczenie
|
no, zdecydowanie nie
![]() Jutro Dzień Mężczyzn i teraz mam taką zgryzotę czy zareagować jakoś czy zupełnie to olać. Cytat:
![]() Co Twoja psinka robi??? tzn co robi teraz? Mam nadzieję, że szybko wróci "pokój" do waszego domu ![]() Ja nawet nie jestem zła, jest mi cholernie przykro. |
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
wcale się nie dziwie, że Ci przykro
|
#3929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedziałam ![]() wiem że dzień chłopaka jest 30 września Cytat:
śrubokrętto już wiesz co mu kupić na dzień mężczyzny
|
||
|
|
|
#3930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ok, uciekam do domku. Źle się czuję, bo@ i w ogóle mam zmęczenie materiału. Pa Ps. Gdzie jest Kasieńka???????????? Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2009-03-09 o 15:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

hand-made: urodzinowo na 40tkę

Uwielbiam psiaczki. Chciałabym, żeby mąż mnie kiedyś tak zaskoczył a nie toster mi kupował 7 miesięcy po slubie.
Poza tym tulipany jednak byly wiec nie taki z niego martwy romantyk