Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-08, 21:40   #3901
LOLA7
Rozeznanie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

hehe a mój małżonek juz śpi
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 22:00   #3902
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
hehe a mój małżonek juz śpi
dosypałaś mu czegoś nasennego ??
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 22:09   #3903
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
dosypałaś mu czegoś nasennego ??

A moze go wymeczyla porzadnie
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 22:11   #3904
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

A moze go wymeczyla porzadnie
A no fakt Sorry LOLA że uwierzyłamw Twoje możliwości
Stary 2009-03-08, 22:15   #3905
kotekk81
Zakorzenienie

my wlasnie otwieramy winko i zasiadamy do filmiku

milego wieczoru

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 22:23   #3906
LOLA7
Rozeznanie

no niestety mój małżonek to jest własnie taki spioch że 21:30 to już jego pora spania hehe

A ja jestem załamana kolejne 2 syfki musiałam własnie wycisnąć a kolejny juz pomału się na czole tworzy grrrr niewiem jak ja się jutro w pracy pokarze

Obejrzę serial i idę spać zaraz
Stary 2009-03-08, 22:27   #3907
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
no niestety mój małżonek to jest własnie taki spioch że 21:30 to już jego pora spania hehe

A ja jestem załamana kolejne 2 syfki musiałam własnie wycisnąć a kolejny juz pomału się na czole tworzy grrrr niewiem jak ja się jutro w pracy pokarze

Obejrzę serial i idę spać zaraz
Nie wolno sie wyciskać To mówi ta, która sama się wyciska Nastaw budzik wczesniej i więcej czasu na makijaż poświęć - będzie git

Ja chyba juz tez pomału będę zbierać do spanka.
Stary 2009-03-08, 22:45   #3908
daget
Zakorzenienie

GG do daget

O prosze nocne wizazanek romowy. Pieknie. A ja obudzilam meza aby wyprowadzil nasze malenstwo na dwor, a ten w szoku ze to juz ta godzina. Prawde powiedziawszy biedaczek padl z bolem glowy okolo 16:30 wiec sie mu nie dziwie ze w szoku ze caly wieczor przespal.

Dzieki Sofferko jasne ze bede pisac PW bede wysylac, bo to nasz pierwszy zwierzak. I oczywiscie wszyscy nas uswiadamiaja ze to obowiazek.... az smiac mi sie chce bo psy tesciowej howaja sie samopas.... dostaja tylko jesc, lataja naokolo domu, karmia ich smakolykami ze stolu albo psy stoja i wpatruja sie w lodowke, pchajac sie pierwsze do domu taranujac reszte i wszyscy sie ciesza, nie wspomne o tym ze podatku od posiadania psa tez nie placa i oni mi tu mowia o obowiazkach... taaaaa
Zmykam do lozeczka..... moze moj mezus nie zasnie od razu.....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 23:48   #3909
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
no chyba nie po mnie
a po kim

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
ok jak mężul przyjedzie zrobimy fotki i nawet jeszcze dzisiaj podeśle
czekamy cierpliwie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
czesc
taksie za te remonty wzielam ze w szpitalu wyladowalam... zaczelam plamic i sie wystraszylismy nie na zarty... na szczescie z dzidza jest dobrze i juz nie plamie dzisiaj ale musze tu zostac prawdopodobnie dokonca tygodnia i lezec....
ha a teraz zapytacie jakim cudem pisze??? mazl mi dzisiaj przywiozl laptopa z blue conectem i juz nie cierpie takich katuszy bo mam was i mase zaleglosci

buzka
ojej przesyłam dużo ciepłych fluidków dla Ciebie i maleństwa

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Super ze mezus sie opamietal....

A co do brata to mamy wewnetrzna wojne dzis zaczeta.... Nawet tesciowa uslyszala kilka ostrych slow, a ze nigdy G. sie nie skarzyl jej tylko tamten to trzyma jego strone i wyszlo na to ze najwieksza krzywde mu zrobil. Wiec przy obiedzie zabrala glos i ... sie okazalo ze cala chryja jest o to ze przez pol roku moj jeszcze nie maz nie mial dla niego czasu i tamtenpoczul sie drastycznie odsuniety. A zgadnijcie kiedy to bylo.... wtedy kiedysie pojawilam. No i zaczal sie problem bo braterska nic zostala wyluzowana na rzecz dziewczyny.... A ze kiedys byli ze soba bardzo zrzyci to teraz moj szwagier moze tylko z mym mezem rozmawiac o pieniadzach, a szala sie przelala i dzis moj Sziubek wykrzyczal ze nie ma brata. Emocje mocno daly w kosc, on juz nie chce tu mieszkac.... i najlepiej jakby ograniczyl spotkania do minimum. Mama nadzieje ze mu to minie ale ktos tu chyba zapomnial ze nie mamy 16 lat i nie pozwolimy sie terroryzowac. Oczywiscie tesciowa nic nie rozumie. U niej jest taktyka cos za cos, i twierdzi, ze przeciez L. tyle dla nas zrobil . Tylko chyba nie o to w tym wszystkim chodzi.....
Mowie wam nie widzialam, go jeszcze w takim stanie....
ad. 1
ad. 2 nie na darmo się mówi, że z rodziną wychodzi się dobrze tylko na zdjęciu

Cytat:
plaszczyk sliczny ale juz malam krzyczec ze tylko plaszczyk...

pieknosci...
moj calkowicie zanikl przez to szpitalne jedzenie... 2 kg od czwartku do tylu plus troche stresu
ad. 1 następne fotki to będą już z twarzą
ad. 2 spokojnie wyjdziesz ze szpitala to od razu to nadrobisz

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
A ja polecam wątek na plotkowym .... dyskusja rogorzała straszna .... niektóre wypowiedzi mnie nieźlle ubawiły.... polecam zwłąszcza zafasolkowanym .... sporo się tam dowiecie o aspektach rodzicielstwa
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=318123
idę popatrzeć
a mężuś się opamiętał

Cytat:
Malutka no widzisz jaki dobry mąż

Obwieszczam ze zakwasow nie mam :P
ad. 1 zdarza mu się tylko jak dla mnie to zdecydowanie za rzadko
ad. 2

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
my wlasnie otwieramy winko i zasiadamy do filmiku

milego wieczoru
miłego wieczorku

Cytat:
Zmykam do lozeczka..... moze moj mezus nie zasnie od razu.....
a co Ty będziesz mu robić
Stary 2009-03-09, 07:43   #3910
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam z rana... Chcialam pieska no i mam taa.... Ale moj maz stwierdzil ze to doskonale przygotowanie do dziecka. Pocieszna mala kulka, ale uparta jak kazdy chow-chow i zachowuje si ejak odkurzacz co na podlodze to wrog i musi zjesc. W dodatku w nocy jak nas obudzila na siusiu to wstalam taka mokra ze pizame moglam spokojnie wyzmnac.
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
a co Ty będziesz mu robić
Pogadalismy sobie jak za dawnych czasow.... tak mnie jakos naszlo ... sadze ze wczorajsza sytuacja mocno we mnie tapnela, ech zycie....

Wstawac spiochy... !!!!
Stary 2009-03-09, 08:01   #3911
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Normalnie mam ochotę udusić tego mojego ślubnego normalnie poprosić go o coś to masakra a chciałam tylko, żeby zmienić kostkę do wc w kibelku i zmienił tusz w drukarce, bo musiałam coś dla mamy wydrukować. A ten wielce sfochowany i obrażony Bóg wie o co normalnie, aż musiałam sobie popłakać, na szczęście synuś teraz mamusię pociesza. Czasami mam wrażenie, że on dla mnie w ciąży nie ma żadnej taryfy ulgowej i mnie w niczym nie wyręcza czuję się jakbym ze wszystkim była sama jak on przychodzi z pracy albo z piłki to się zawsze pytam jak minął dzień w pracy albo jak było na meczu a on nic, nie spyta się jak się czuję czy maluszek kopie jakby wszystko miał gdzieś ciekawe czy jutro kupi mi chociaż jakiegoś kwiatka bo on uważa, że to jest komunistyczne święto na szczęście jedziemy jutro do jego mamy, a potem do moich rodziców, więc może się załapię na malutkiego ale pewnie gdyby nie te wizyty to pewnie nie domyśliłby się, żeby coś mi kupić, bo po co
No normalnie musiałam się wyżalić
może ma jakieś ciężkie dni
trzymaj sie Malutka

Cytat:
My zaczelismy od piatku -> kolacja, kawiarnia i kino a dziś rozpoczelam dzien od pysznego sniadania w wykonaniu meza :p
mi też Mężuś wczoraj zrobił pyszną jajecznicę na śniadanko

Cytat:
Fotki w zalaczniki, oto przedsawiam wam nasza Chow-chowke Czike.
sle piesio

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
wklejam obiecane fotki firanki, ktora mamusia mi uszyla!!
1-firanka
2-pokoj w ktorym wisi owa firanka
ładny macie pokój

Cytat:
Ja mam komplet ale z żółtej skóry (dobrze pasuje do żółtych papierów od psychiatry ) jednak mój ma już hmmm ze 4 lata albo 5 i najlepiej można go doczyścić ciepłą wodą z mydełkiem (ja używam dove) a potem jako zabezpieczenie po umyciu stosowałam taką pastę kiwi (okragłe duże pudło) i faktycznie dość dobrze zabezpieczała ale przeszkadzał mi taki lekki połysk jaki nadawała skórze stąd moje pytanko ..... jak znajdziesz coś dobrego to daj znać.

Wszakze u mnie chyba trzeba będzie pomyśleć o jakimś nowym wypoczynku do salonu ...... hmmmm nawet zastanawiałam się czy nie pomyśleć o jakiejś kanapie z IKEI z takim pokrowcem na zmianę ..... i co jakiś czas sobie zmieniać na inny kolorek

Cytat:
czesc
taksie za te remonty wzielam ze w szpitalu wyladowalam... zaczelam plamic i sie wystraszylismy nie na zarty... na szczescie z dzidza jest dobrze i juz nie plamie dzisiaj ale musze tu zostac prawdopodobnie dokonca tygodnia i lezec....
ha a teraz zapytacie jakim cudem pisze??? mazl mi dzisiaj przywiozl laptopa z blue conectem i juz nie cierpie takich katuszy bo mam was i mase zaleglosci
ooooo uważaj na siebie no i "zdrowiej" szybciutko

Cytat:
A co do brata to mamy wewnetrzna wojne dzis zaczeta.... Nawet tesciowa uslyszala kilka ostrych slow, a ze nigdy G. sie nie skarzyl jej tylko tamten to trzyma jego strone i wyszlo na to ze najwieksza krzywde mu zrobil. Wiec przy obiedzie zabrala glos i ... sie okazalo ze cala chryja jest o to ze przez pol roku moj jeszcze nie maz nie mial dla niego czasu i tamtenpoczul sie drastycznie odsuniety. A zgadnijcie kiedy to bylo.... wtedy kiedysie pojawilam. No i zaczal sie problem bo braterska nic zostala wyluzowana na rzecz dziewczyny.... A ze kiedys byli ze soba bardzo zrzyci to teraz moj szwagier moze tylko z mym mezem rozmawiac o pieniadzach, a szala sie przelala i dzis moj Sziubek wykrzyczal ze nie ma brata. Emocje mocno daly w kosc, on juz nie chce tu mieszkac.... i najlepiej jakby ograniczyl spotkania do minimum. Mama nadzieje ze mu to minie ale ktos tu chyba zapomnial ze nie mamy 16 lat i nie pozwolimy sie terroryzowac. Oczywiscie tesciowa nic nie rozumie. U niej jest taktyka cos za cos, i twierdzi, ze przeciez L. tyle dla nas zrobil . Tylko chyba nie o to w tym wszystkim chodzi.....
przykre oby brat jak najszybciej się zmienił

Dzień Kobiet minął normalnie w piątek i sobotę byłam na uczelni, a w niedzielę zrobiłam sobie wolne Od Męża dostałam Ptasie Mleczko (kosteczka leci do każdej ) i bielutkiego storczyka wieczorem obejrzeliśmy sobie dwa filmy, nie romantico, tylko Transporter II i III no to tyle...

czy u Was też śnieg pada mam już dość zimy ja chcę WIOSNY

miłego dnia Kobietki

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 08:51   #3912
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej!
Wypiłam kawę i muszę przyznać, że sporo czasu zajęło mi nadrobienie weekendowego bazgrolenia. W sobotę byłam na zakupkach, kupiłam jeansy ale pomierzyłam jeszcze w domu i chyba je oddam, są za wysokie w talii do tego upatrzyłam krótką skajową kurtkę, ale czarnych nie było, więc kupię w następnym tygodniu (ma być dostawa). Muszę męża pogonić, żeby w końcu mi aparat przywiózł bo jak narazie nie mogę się pochwalić niczym co kupiłam.
W ogóle to dół na maxa. Dzień kobiet był koszmarny... teraz jesteśmy pokłóceni i tyle. Powiem tylko, że z samego rana dostałam TOSTER, który i tak mieliśmy kupić. Wyłam chyba z pół godziny. Nie myślcie, że jestem materialistką, nie chodzi o wielkość prezentu, wolałabym zwykłego kwiatka, ale cóż...romantyk mi się nie trafił. Wprawdzie kupił mi po południu tulipany ale co z tego...

Cholera, znowu pół cytowania mi zjadło.

Czekoladko21 dobrze, że masz takie podejście do imion, to Wam mają się podobać. Dyskusja jest zbędna

malutka niech Cię mąż nie denerwuje bo w dupe dostanie a pizze możesz zjeść

Czeko - wariatuńcio oczywiście, że nauczę Cię pływać albo lepiej razem się nauczymy. Umiesz trochę kraula a ja wcale (zapomniałam) za to umiem żabkę, będziemy się uzupełniać W ogóle to jesteście niemożliwe jeśli chodzi o wasze "udawanie" na basenie. Uśmiałam się.
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Ale numer odwaliłam, do teściowej dzwniła sąsiadka, zeby powiedziec, że taka przypusćmy "Zenka" pojedzie rowerkiem na "dzień Kobiet"(balange maja) , a ja zrozumiałam, że ona, ta co dzwoniła, więc powiedziałam mamie, ze nie jedzie sąsiadka i ma sama jechać...no to pojechała...za jakis czas dzwoni sąsiadka i pyta gdzie mama, czy przyjedzie po nią... no cóż, nie dogadałysmy się ...
takie tam małe niedopowiedzenie...
ale zamotałaś. nic nie zrozumiałam

Cytat:
A my właśnie wróciliśmy z takiego naszego maratonu kinowego.
Obejrzeliśmy "Kochaj i tańcz" i Slumdog.
Pierwszy film nastroił nas jeszcze większą chęcią na kurs tańca który rozpoczynamy w ten wtorek ..... oj już nie mogę się doczekać.
Pamietam jak się fajnie bawiliśmy na zajęciach przed ślubnych

A drugi filmik przypomniał mi klimat Sri Lanki .... w końcu to łza Indii więc życie mieszkańców wyglądało tam bardzo podobnie jak to pokazane w filmie Slumdog .... kto oglądał wie o czym piszę .... w tym filmie nic nie jest przerysowane ..... Indie dokładnie tak wyglądają, nie wspominając o nadpalonych szczątkach zwłok jakie pływają w Gangesie .... taka ceremonia, że ciało się po smierci pali na stosie i resztki wrzuca do Gangesu .... ale nie każdą rodzinę stać na wystarczającą ilość drewna....
Teraz nawet jest specjalna oferta w wycieczkach objazdowych zwiedzania hinduskich slumsów .... jedynie nie można robić zdjęć wg mnie pomysł całkiem ok bo ludzie którzy tam mieszkają mogą cosik zarobić.
O kurcze, w sumie to okropne z tymi zwłokami. Chociaż co kraj to obyczaj. Niby mnie to przeraża ale jednak chciałabym to zobaczyć Może kiedys sie uda.

Cytat:
Fotki w zalaczniki, oto przedsawiam wam nasza Chow-chowke Czike.
OMG cudna, śliczna, wspaniała. Mogę pogłaskać Uwielbiam psiaczki. Chciałabym, żeby mąż mnie kiedyś tak zaskoczył a nie toster mi kupował 7 miesięcy po slubie.

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
wklejam obiecane fotki firanki, ktora mamusia mi uszyla!!
U mnie jakoś słabiuchno widać, ciemne to zdjęcie, ale tak z zarysów to chyba coś w tym stylu chciałabym mieć.

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
mój mężuś ostatnio bardziej pokochał kickboxing, a że chodzi 3 razy w tyg na treningi i wraca po nich wymordowany do bólu,
Taki kickboxing przydałby mi się jak zdrowie.

Cytat:
Ja mam komplet ale z żółtej skóry (dobrze pasuje do żółtych papierów od psychiatry )
Czekoladko jesteś niemożliwa, nawet jak mam doła Ty mnie rozbawisz

Cytat:
No mężuś się jednak zreflektował, wyszedł ze śmieciami, a wrócił z bukietem róż
Brawo

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Od tygodnia jestem posiadaczką za***..... czerwonego, skórzanego portfela, czyli moje marzenie związane z pierwszą wypłatą zostało spełnione
Czyli teraz pozostało Ci już tylko zostać obrzydliwie bogatą

Cytat:
czesc
OMG!!!!
Opieprz Ci się należy. Zamiast uważać na siebie w remonty się zabawiasz. Żeby mi to było ostatni raż! No, a teraz odpoczywaj i uważaj na siebie.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 10:43   #3913
LOLA7
Rozeznanie

Ale się wkurzałam przyszłam do pracy zrobiłam sobie kawke i chciałam wejść na ploty a tu wizaż nie działa.
hehe widzę teraz dla czego nowy image wizażu się zrobił
U mnie za oknem tez brzydka pogoda ale na szczęście bez sniegu tylko deszcz kropi.

gosia1007
Mój mężuś też nie jest wogóle romantykiem i nie dziwie się, że się wkurzyłaś za toster to tak jakbyś na urodziny dostała od niego patelnie. Niestety faceci tacy już są. Ja z moim rozmawiałam wiele razy o tym, że mógłby się czasami postarać a on na to, że przeciez wiedziałam od początku że nie jest romantykiem. Ja mu zawsze tłumaczę, że nawet jak nie jest to mógłby sobie np. w kalendarzu zapisać, że raz w miesiącu nalezy zonie kupić jakiegoś kwiatka i to wcale nie trzeba byc romantykiem ale dobrym mężem który chce zonce przyjemność zrobić.
Stary 2009-03-09, 11:05   #3914
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
W ogóle to dół na maxa. Dzień kobiet był koszmarny... teraz jesteśmy pokłóceni i tyle. Powiem tylko, że z samego rana dostałam TOSTER, który i tak mieliśmy kupić. Wyłam chyba z pół godziny. Nie myślcie, że jestem materialistką, nie chodzi o wielkość prezentu, wolałabym zwykłego kwiatka, ale cóż...romantyk mi się nie trafił. Wprawdzie kupił mi po południu tulipany ale co z tego...
No to pojechał z tym tosterem na maxa A to tak cantralnie powiedział że to z okazji Dnia Kobiet?? Tez bym tak zareagowała... Choć ja w sumie nic nie dostałam bo niby powiedziałam że nie chcę obchodzić tego święta (choć może teraz żałuję ), ale wolę nic niz toster do przesady.
Cytat:
gosia1007
Mój mężuś też nie jest wogóle romantykiem i nie dziwie się, że się wkurzyłaś za toster to tak jakbyś na urodziny dostała od niego patelnie. Niestety faceci tacy już są. Ja z moim rozmawiałam wiele razy o tym, że mógłby się czasami postarać a on na to, że przeciez wiedziałam od początku że nie jest romantykiem. Ja mu zawsze tłumaczę, że nawet jak nie jest to mógłby sobie np. w kalendarzu zapisać, że raz w miesiącu nalezy zonie kupić jakiegoś kwiatka i to wcale nie trzeba byc romantykiem ale dobrym mężem który chce zonce przyjemność zrobić.
Ja mojego męża powiedzmy nauczyłam romantyzmu Tzn kiedys jeszcze na początku naszego wspólnego mieszkania (bo juz przed ślubem mieszkaliśmy ze soba 3 lata) przyszłam kiedys z pracy z bukietem kwiatów, oczywiście sama sobie kupiłam Nie powiedziałam mu skąd je mam. Póżniej jeszcze przyszłam z różyczką. A przy tym mówiłam jak najęta jakie to miłe itd. i podziałało Teraz tak średnio raz w miesiącu dostaję kwiaty.

A z praktycznymi prezentami - na szczęście ich nie dostaję bo zawsze przed okazją jakąś wole powiedzieć co chcę dostać i podaję kilka propozycji

LOLA mnie też te zmiany na wizażu trochę zdrażniły z rana Ale chyba jest teraz bardziej przejrzyście, jak myślicie?

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-03-09 o 11:06
Stary 2009-03-09, 11:11   #3915
malutka_24
Wtajemniczenie

Heja
Jakoś dzisiaj nie mam nastroju pogoda mnie dobija, mąż mnie drażni, normalnie jestem jak bomba bez zapłonu bez kija nie podchodź

Cytat:
Witam z rana... Chcialam pieska no i mam taa.... Ale moj maz stwierdzil ze to doskonale przygotowanie do dziecka. Pocieszna mala kulka, ale uparta jak kazdy chow-chow i zachowuje si ejak odkurzacz co na podlodze to wrog i musi zjesc. W dodatku w nocy jak nas obudzila na siusiu to wstalam taka mokra ze pizame moglam spokojnie wyzmnac.

Pogadalismy sobie jak za dawnych czasow.... tak mnie jakos naszlo ... sadze ze wczorajsza sytuacja mocno we mnie tapnela, ech zycie....
ad. 1 w skrócie obowiązki czas zacząć
ad. 2 najważniejsze, że by w związku czy małżeństwie umieć ze sobą szczerze rozmawiać o swoich odczuciach, uczuciach itd

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
może ma jakieś ciężkie dni
trzymaj sie Malutka

Od Męża dostałam Ptasie Mleczko (kosteczka leci do każdej ) i bielutkiego storczyka wieczorem obejrzeliśmy sobie dwa filmy, nie romantico, tylko Transporter II i III no to tyle...
ad. 1
ad. 2 smaczne było

Cytat:

malutka niech Cię mąż nie denerwuje bo w dupe dostanie a pizze możesz zjeść
ad. 1 nie ma to jak praktyczny prezent
ad. 2 dziękuję za pizzę
Stary 2009-03-09, 11:14   #3916
soffera
Zadomowienie

Hmmm rano nie umialam wejsc na wizaz a teraz co widze?! Nowy image! Co prawda nie wiem czy mi sie podoba, czy nie - pierwsze odczucie: jakis taki kanciasty i ostry kolor - musze to przemyslec hihi

Dagus z tego co sie orientuje to bedziecie mieszkac w bloku?! Tutaj jest ciezej w wychowaniu psiaka bo nie mozesz go jak Cie np chce mu sie sikac puscic go na dwor i niech sobie sam biega co innego gdy sie ma dom i ogrodzenie DOchodzi jeszcze tysiac innych przyklad ale to nie miejsce na nie. Och ta tesciowa
A tak spytam, maly ma juz komplet szczepien ze puszczacie go na dwor?

Daguś u mnie tez byla to jejecznica

Gosiu akurat dokładnie Cie rozumiem, gdyby moj maz kupil mi toster to bym go zdzielila nim w glowe. Zawsze sie upieralam ze prezenty praktyczne to nie prezenty. Wiem, ze niektore kobiety lubia dostawac takie rzeczy do domu i wtedy mezowie im to kupuja, ale jesli ktos jest w tej drugiej grupie tak jak my to o czym innym marzy. Pamietam swoje pierwsze prezenty od meza (jeszcze wtedy chlopaka )- koszmar! Po prostu mu powiedzialam co dla mnie jest prezentem, czego oczekuje. Zrozumiał. Zgadzam sie ze nie chodzi tu o kase - moża kupic ekstra kolczyki z np H&M, apaszke, pasek czy same kwiatki i to za niewielkie pieniadze. Pogadaj z mezem zeby nie wyskoczyl z blenderem na Wielkanoc i glowa do gory, nie jedno swieto przed nami Poza tym tulipany jednak byly wiec nie taki z niego martwy romantyk
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 11:18   #3917
katarzinka
Wtajemniczenie

Witam
wpadłam się przywitać
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Jeszcze nie dokładnie mam za 8 dni ćwiarteczka stuknie
no to się pospieszyłam
są starsze osoby na tym watku np ja więc się nie streś

Cytat:
no to uważać mi tu na siebie, pewnie pamiętasz jak ja to przerabiałam , wiec rozumeim Twoje lęki, a następnym razem to remonty zostaw mężowi bo jak nie to

Cytat:
Z

No prosze jak sie malenstwu spieszy na swiat
może chce zobaczyć mame i tate

Cytat:
a po kim
po cioci ???? :P

buziaki moje kochane, bo dziś jakby czasu na wizaż niet
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 11:28   #3918
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Dzięki dziewczyny. Buziaki ogromne dla Was, potrzebowałam pocieszenia. Jestem taka, że jak już coś mi sprawi przykrość to ciężko mnie pocieszyć, dlatego tulipany nie pomogły. Nie wiem czy bym je dostała gdyby nie reakcja na toster. Oczywiście mój małżonek stwierdził, że toster miał być tylko na początek a później miał być obiad itd...nie chciałam tego słuchać. Jakoś dziwne, że zawsze wszystko miało być i na tym się kończy.
Dodam tylko, że moją reakcją na toster było: "następnym razem kup mi pralkę"
Stary 2009-03-09, 11:32   #3919
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

a mysmy w piatek byli oglądac nasze maleńswto - tata dalej przeżywa
a maleństwo spało i jak pani doktor pukała do niego zeby się obrociło, bo chciala pomierzyć to stanęło na głowie uparciuszek mały
no tak rośnie, że już mamy tydzień wcześniej termin porodu niż był pierwotnie
wczoraj niestety w pracy
a dziścbylismy poplywac na basenie

i dostałam od męzula hiacynta - on wie, ze uwielbiam kwiatki doniczkowe, a ten się pieknie prezenci

buziaki
super ze dzidzia tak fajnie rosnie

Cytat:
czesc

buzka
o kochana przeciez wiesz ze w ciazy nie mozna sie przemeczac!!!
najwazniejsze ze z dzidzia ok a ty teraz odpoczywaj!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 11:51   #3920
malutka_24
Wtajemniczenie

No ja też zauważyłam nowy image wizażu ale czy mi się podoba to nie wiem - muszę się z tym przespać

Cytat:
po cioci ???? :P

buziaki moje kochane, bo dziś jakby czasu na wizaż niet
ad. 1 czy Ty masz na myśli mnie
ad. 2 wizażowy dla Ciebie i dzidzi

Cytat:
żebyś się nie zdziwi jak dostaniesz tą pralkę
Stary 2009-03-09, 13:22   #3921
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobre W sumie nowa pralka to by mi się tez przydała

Ale ten wizaż dziś działa Tracę powoli cierpliwość. Godzinę próbowałam wejść
Stary 2009-03-09, 13:43   #3922
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Dobre W sumie nowa pralka to by mi się tez przydała
Moja jest nowiutka, ma niecałe trzy miesiące.
Stary 2009-03-09, 14:06   #3923
agunia82
Zakorzenienie

Hejka
Dzisiaj mam malusieńko pracy, więc od rana plotkuje A teraz przyczłapałam do Was

Agatko słonko, proszę uważać na siebie na przyszłość!

Cytat:

Wstawac spiochy... !!!!
to tak jak mój mąż to ujął- "Nie mieli kłopotu, kupili sobie psa "

Cytat:

Dzień Kobiet minął normalnie w piątek i sobotę byłam na uczelni, a w niedzielę zrobiłam sobie wolne Od Męża dostałam Ptasie Mleczko (kosteczka leci do każdej ) i bielutkiego storczyka wieczorem obejrzeliśmy sobie dwa filmy, nie romantico, tylko Transporter II i III no to tyle...

miłego dnia Kobietki
mmm, uwielbiam ptasie mleczko. Śnieg nie pada u mnie, ale za to deszcz rano lał To ja dziękuję za taką wiosnę...

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 14:12   #3924
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam dziewczynki
Nowa szata wizażu- średnia chyba trzeba się przyzwyczaić
u mnie dziś pochmurno ale póki co nie pada
ogólnie tak jestem bez humoru - wstałam lewą nogą ( jak codzień hehe bo śpię z lewej strony) zamuła i goście nam dzisiaj wyjeżdżają na stałe do Polski smutno będzie

Cytat:
czesc

buzka
Trzymaj się cieplutko Kochana i szybciutko wracaj do zdrówka i do domciu
najważniejsze, że dzidzi nic nie jest a Ty powinnaś się oszczędzać
przynajmniej nie będziesz się nudziła z tym laptopkiem

Cytat:
Na początek - Kobietki kochane dużo

Pochwal się ta szafa na biżuterię bo bardzo mnie ciekawi I zdjęcie biżuterii tez możesz wkleić
może jutro wkleję zdjątkabo dziś to zabardzo czasu nie ma, ta biżuteria to trochę ni mój styl - pomarańczowe kolczyki i wisiorek ale od tej znajomej zawsze dostaję prezenty "nietrafione"

Cytat:
No prosze jak sie malenstwu spieszy na swiat
no to super, ze szwagier pomyslal o tobie, ja dostalam zbiorowy prezent od szagra i tescia, wybierany przez tesciowa. Balsam i krem oczywiscie uwielbiam takie prezenty , jeszcze nikt nie trafil w moj gust.

musicie przeczekać tą nieciekawą sytuację aż emocje trochę opadną ale szwagier świnia egoista i faktycznie zachowuje się jak gówniarz
musisz Kochana uzbroić się w cierpliwość i współczuję sytuacji w domu pewnie napięta że hoho

Cytat:
Hej!
Wypiłam kawę i muszę przyznać, że sporo czasu zajęło mi nadrobienie weekendowego bazgrolenia. W sobotę byłam na zakupkach, kupiłam jeansy ale pomierzyłam jeszcze w domu i chyba je oddam, są za wysokie w talii do tego upatrzyłam krótką skajową kurtkę, ale czarnych nie było, więc kupię w następnym tygodniu (ma być dostawa). Muszę męża pogonić, żeby w końcu mi aparat przywiózł bo jak narazie nie mogę się pochwalić niczym co kupiłam.
z tym tosterem przesadził też bym tak zareagowała

Cytat:

Ja mojego męża powiedzmy nauczyłam romantyzmu Tzn kiedys jeszcze na początku naszego wspólnego mieszkania (bo juz przed ślubem mieszkaliśmy ze soba 3 lata) przyszłam kiedys z pracy z bukietem kwiatów, oczywiście sama sobie kupiłam Nie powiedziałam mu skąd je mam. Póżniej jeszcze przyszłam z różyczką. A przy tym mówiłam jak najęta jakie to miłe itd. i podziałało Teraz tak średnio raz w miesiącu dostaję kwiaty.

A z praktycznymi prezentami - na szczęście ich nie dostaję bo zawsze przed okazją jakąś wole powiedzieć co chcę dostać i podaję kilka propozycji
dobry sposób ale jak ja bym sobie kwiatki kupowała to na pewno by było sto pytań od kogo, dlaczego ale może warto spróbować

a prezenty od mojego mężusia to najczęściej perfumy i kwiaty
chociaż raz pod choinkę dostałam aparat cyfrowy i sama chciałąm go kupić po nowym roku ( przeceny) to mimo to strasznie się ucieszyłam
no ale aparat nie toster
Stary 2009-03-09, 14:22   #3925
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
przykre oby brat jak najszybciej się zmienił

Mam taka nadzieje, ze chlopaki sie dogadaja bo jak nie to ciezko to widze.
U mnie od rana pada deszcz

Cytat:
OMG cudna, śliczna, wspaniała. Mogę pogłaskać Uwielbiam psiaczki. Chciałabym, żeby mąż mnie kiedyś tak zaskoczył a nie toster mi kupował 7 miesięcy po slubie.
Jasne ze mozesz na razie jest jeszcze na etapie ze mozna ja glaska bo pozniej to bdzie zaszczyt jak przyjdzie i pozwoli hehheheh
Cytat:
Dzięki dziewczyny. Buziaki ogromne dla Was, potrzebowałam pocieszenia. Jestem taka, że jak już coś mi sprawi przykrość to ciężko mnie pocieszyć, dlatego tulipany nie pomogły. Nie wiem czy bym je dostała gdyby nie reakcja na toster. Oczywiście mój małżonek stwierdził, że toster miał być tylko na początek a później miał być obiad itd...nie chciałam tego słuchać. Jakoś dziwne, że zawsze wszystko miało być i na tym się kończy.
No to sie narobilo, nie dziwie Ci sie, ja jak sie spodziewam czegos a moj mezus zrobi cos zupelnie innego to tak cholernie jestem zla ....

Cytat:
Ale ten wizaż dziś działa Tracę powoli cierpliwość. Godzinę próbowałam wejść
No widac ze programisci dzialaja, i reszte robia w jajo hehehhe

Cytat:
to tak jak mój mąż to ujął- "Nie mieli kłopotu, kupili sobie psa "
Bynajmniej nie jest nudno i za spokojnie hehehe.
Stary 2009-03-09, 14:33   #3926
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
aby wszystko jak najszybciej się ułożyło

a u mnie jeszcze nie pada ale to tylko kwestia czasu

Miłego dzionka żoneczki zajrzę później
Stary 2009-03-09, 14:44   #3927
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
no ale aparat nie toster
no, zdecydowanie nie
Jutro Dzień Mężczyzn i teraz mam taką zgryzotę czy zareagować jakoś czy zupełnie to olać.

Cytat:

Jasne ze mozesz na razie jest jeszcze na etapie ze mozna ja glaska bo pozniej to bdzie zaszczyt jak przyjdzie i pozwoli hehheheh
No to sie narobilo, nie dziwie Ci sie, ja jak sie spodziewam czegos a moj mezus zrobi cos zupelnie innego to tak cholernie jestem zla ....

No widac ze programisci dzialaja, i reszte robia w jajo hehehhe

Bynajmniej nie jest nudno i za spokojnie hehehe.
U mnie jest najlepiej - pada śnieg

Co Twoja psinka robi??? tzn co robi teraz?

Mam nadzieję, że szybko wróci "pokój" do waszego domu

Ja nawet nie jestem zła, jest mi cholernie przykro.
Stary 2009-03-09, 14:47   #3928
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Ja nawet nie jestem zła, jest mi cholernie przykro.
wcale się nie dziwie, że Ci przykro Ale faceci już tak dziwnie mają, mój na szczęście już mi nie kupuje praktycznych prezentów (skutecznie mu to z głowy wybiłam) ale przy jakiejś rozmowie, że kobiecie łatwiej jest kupić jakiś miły drobiazg- kwiatek zawsze się sprawdza, a facetowi trudniej to usłyszałam, że wcale nie. No to się go pytam, co on w takim razie by chciał dostać, niedrogiego a miłego i trafionego, to zgadnijcie co odpowiedział? A no że chciałby- uwaga uwaga- ŚRUBOKRĘT! No padłam z tego tekstu

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 15:03   #3929
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
no, zdecydowanie nie
Jutro Dzień Mężczyzn i teraz mam taką zgryzotę czy zareagować jakoś czy zupełnie to olać.
jutro dzień mężczyzn nie wiedziałam
wiem że dzień chłopaka jest 30 września

Cytat:
wcale się nie dziwie, że Ci przykro Ale faceci już tak dziwnie mają, mój na szczęście już mi nie kupuje praktycznych prezentów (skutecznie mu to z głowy wybiłam) ale przy jakiejś rozmowie, że kobiecie łatwiej jest kupić jakiś miły drobiazg- kwiatek zawsze się sprawdza, a facetowi trudniej to usłyszałam, że wcale nie. No to się go pytam, co on w takim razie by chciał dostać, niedrogiego a miłego i trafionego, to zgadnijcie co odpowiedział? A no że chciałby- uwaga uwaga- ŚRUBOKRĘT! No padłam z tego tekstu
śrubokręt
to już wiesz co mu kupić na dzień mężczyzny
Stary 2009-03-09, 15:05   #3930
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
jutro dzień mężczyzn nie wiedziałam
wiem że dzień chłopaka jest 30 września
Mam przed sobą kalendarz i jest taki wpis, więc chyba jest coś takiego.

Ok, uciekam do domku. Źle się czuję, bo@ i w ogóle mam zmęczenie materiału. Pa

Ps. Gdzie jest Kasieńka????????????

Edytowane przez gosia1007
Czas edycji: 2009-03-09 o 15:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości