Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-08, 11:51   #3871
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

wklejam obiecane fotki firanki, ktora mamusia mi uszyla!!
1-firanka
2-pokoj w ktorym wisi owa firanka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg firanka.jpg (23,6 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pokój.jpg (20,6 KB, 38 załadowań)

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 11:56   #3872
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
A my właśnie wróciliśmy z takiego naszego maratonu kinowego.
Obejrzeliśmy "Kochaj i tańcz" i Slumdog.
Pierwszy film nastroił nas jeszcze większą chęcią na kurs tańca który rozpoczynamy w ten wtorek ..... oj już nie mogę się doczekać.
Pamietam jak się fajnie bawiliśmy na zajęciach przed ślubnych

A drugi filmik przypomniał mi klimat Sri Lanki .... w końcu to łza Indii więc życie mieszkańców wyglądało tam bardzo podobnie jak to pokazane w filmie Slumdog .... kto oglądał wie o czym piszę .... w tym filmie nic nie jest przerysowane ..... Indie dokładnie tak wyglądają, nie wspominając o nadpalonych szczątkach zwłok jakie pływają w Gangesie .... taka ceremonia, że ciało się po smierci pali na stosie i resztki wrzuca do Gangesu .... ale nie każdą rodzinę stać na wystarczającą ilość drewna....
Teraz nawet jest specjalna oferta w wycieczkach objazdowych zwiedzania hinduskich slumsów .... jedynie nie można robić zdjęć wg mnie pomysł całkiem ok bo ludzie którzy tam mieszkają mogą cosik zarobić.

No a teraz juz w domku włączamy sobie filmik "Siedem Dusz" na zakończenie naszego dnia filmowego.

A tak na koniec dwa fotoski ze Sri Lanki robione z ukrycia .... pewnie ta dziewczyna już urodziła to dzieciątko ..... bardzo lubię takie fotografie
kurs tańca- zazdraszczam. Kocham tańczyć. Ale mój mężuś ostatnio bardziej pokochał kickboxing, a że chodzi 3 razy w tyg na treningi i wraca po nich wymordowany do bólu, to już na kurs tańca miejsca nie ma

A fotki boskie, dobry fotograf z Ciebie, zwłaszcza to drugie ma "coś" w sobie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

Normalnie mam ochotę udusić tego mojego ślubnego normalnie poprosić go o coś to masakra a chciałam tylko, żeby zmienić kostkę do wc w kibelku i zmienił tusz w drukarce, bo musiałam coś dla mamy wydrukować. A ten wielce sfochowany i obrażony Bóg wie o co normalnie, aż musiałam sobie popłakać, na szczęście synuś teraz mamusię pociesza. Czasami mam wrażenie, że on dla mnie w ciąży nie ma żadnej taryfy ulgowej i mnie w niczym nie wyręcza czuję się jakbym ze wszystkim była sama jak on przychodzi z pracy albo z piłki to się zawsze pytam jak minął dzień w pracy albo jak było na meczu a on nic, nie spyta się jak się czuję czy maluszek kopie jakby wszystko miał gdzieś ciekawe czy jutro kupi mi chociaż jakiegoś kwiatka bo on uważa, że to jest komunistyczne święto na szczęście jedziemy jutro do jego mamy, a potem do moich rodziców, więc może się załapię na malutkiego ale pewnie gdyby nie te wizyty to pewnie nie domyśliłby się, żeby coś mi kupić, bo po co
No normalnie musiałam się wyżalić
czy to znowu jakaś zbiorowa choroba Mój mąż też jakiś dziwny ostatni chodzi, niby się nie kłócimy, ale ogólnie atmosfera jest jakaś nie taka. I teraz on sobie leży w drugim pokoju, a ja nawet na dzień dobry nie usłyszałam chociażby "wszystkiego najlpeszego z okazji dnia kobiet", zwłaszcza po tym, jak mnie z samego rana obudził (choć wiedział, że przez 2 ostatnie dni mało spałam, źle się czułam i dużo pracowałam) bo miał taki kaprys...

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
No tak pustki bo wszystkie świetują

My zaczelismy od piatku -> kolacja, kawiarnia i kino a dziś rozpoczelam dzien od pysznego sniadania w wykonaniu meza :p
oj jak milutko. Też tak kcem

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
No to niezly bigos hihihi. Tak to jest jak sie nie uslyszy to sie zmysli

Fotki w zalaczniki, oto przedsawiam wam nasza Chow-chowke Czike.
Oczywiscie juz zdazyl sie moj maz poklocic ze swym bratem, ktory stwierdzil, ze napierw powinnismy sie spytac czy mozemy miec psa a nie kupowac, bo jemu sie takie zachowanie nie podoba tym bardziej ze to jest jedno gospodarstwo . A to ze olewa mego meza i ma do niego waty od 2 lat to jest ok, G. sie wkurzyl i powiedzial ze nie bedzie z nim dyskutowal. Zastanawiam sie tylko czy o pozwolenie na zajscie wciaze tez musielibysmy od niego uzyskac.
A dziekuje, dziekuje....
Jejuuuu jaki słodziak i już widzę, że się za firankę zdążył wziąć Superaśny psiurek My mamny niby w sierpniu brać zwierzaka, ale trochę się jeszcze waham

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 12:14   #3873
czekoladka79
Zadomowienie

daget jak ktoś Ci niebawem zwinie psiaka to na prewno będę JA ..... normalnie nie mogę jaki słodziak - oj jak ja koffam zwierzaki - w najlepszym okresie u moich rodziców były 4 psy 2 koty i jeden króliś - wszystko poza królisiem i jednym psem przytargane z ulicy przez czekoladę wyrzucone przez głupich nieodpowiedzialnych ludzi takie moje mini schronisko ..... niestety teraz zostały tylko dwa psiaki .... cała reszta hula po niebiańskich łączkach śmieję się, że jak ja kiedyś tam przejdę na drugą stonę to przywita mnie całe stado

czekoladka21 superaśne fieraneczki mam podobne tylko w bardziej wariackich kolorkach
Czy ten wypoczynek to skóra? Jak ją czyścisz?

malutka_24 przekaż mężulkowi, że jak się nie ogarnie to sama się do niego pofatyguję i mu dupsko spiorę, a jak trzeba bedzie to zabiorę spoconych zwierzaków z siłowni

czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 12:29   #3874
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
czekoladka21 superaśne fieraneczki mam podobne tylko w bardziej wariackich kolorkach
Czy ten wypoczynek to skóra? Jak ją czyścisz?

tak to komplet ze skory, przez ktory nie moglam spac w nocy!! kupilismy go w Agata meble, kosztowal nie malo bo 6,5tys , przywiezli nam kanape ta duza uszkodzona! musielimy zlozyc reklamacje, ktorej nie chcieli nam uznac bo nie mieli kogo obarczyc kosztami!!masakra jakas z ta agata, walczylismy o swoje i nam wymienili na nowy!!
jak narazie nie czyscilam niczym, bo mamy ten komplet dopiero miesiac, ale tez myslalam juz co zakupic do pielegnacji tej skory

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 13:35   #3875
czekoladka79
Zadomowienie

Ja mam komplet ale z żółtej skóry (dobrze pasuje do żółtych papierów od psychiatry ) jednak mój ma już hmmm ze 4 lata albo 5 i najlepiej można go doczyścić ciepłą wodą z mydełkiem (ja używam dove) a potem jako zabezpieczenie po umyciu stosowałam taką pastę kiwi (okragłe duże pudło) i faktycznie dość dobrze zabezpieczała ale przeszkadzał mi taki lekki połysk jaki nadawała skórze stąd moje pytanko ..... jak znajdziesz coś dobrego to daj znać.

Wszakze u mnie chyba trzeba będzie pomyśleć o jakimś nowym wypoczynku do salonu ...... hmmmm nawet zastanawiałam się czy nie pomyśleć o jakiejś kanapie z IKEI z takim pokrowcem na zmianę ..... i co jakiś czas sobie zmieniać na inny kolorek
Stary 2009-03-08, 14:08   #3876
soffera
Zadomowienie

Daguś co za słodziak, taki śmieszny klusiak hihi Gdybys potrzebowala psiakowych rad, sluze pomoca. Co prawda moja psina ma 2 lata ale dobrze pamietam jej szczeniakowe miesiace Boze co za cudowna niespodzianka od meza! Pies tez byl moim marzeniem od dziecinstwa, czekalam tyle czasu az w koncu mąż (wtedy jeszcze moj chlopak) podarował mi biała kuleczke

Czeko21 firanki sa super, ja wymieniłam swoje w oknach w pt, kupuje proste a sama rożnie je upinam. Moi rodzice robili 3 krotnie reklamacje na naroznik z Agaty Ale wtedy byla to za kazdym razem wina producenta.

Czeko w takim razie swojego psiaka musze dobrze schowac gdy bedziesz kiedykolwiek przejezdzała kolo mnie Są do kupienia różne pokrowce, które swobodnie można nałożyć np na taki komplet ze skóry. Widziłam kiedyś w katalogach Bon Prix i Quelle.

Aguś to bierz męża i lećcie na kawkę by się odstresować.

Właśnie się szykuje na spacer - mąż zarządził piechotą na miasto plus kawko - słodkości. Nie pamietam kiedy sie ostatnio ruszyłam gdzies bez samochodu

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2009-03-08 o 14:18
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 15:45   #3877
agunia82
Zakorzenienie

No mężuś się jednak zreflektował, wyszedł ze śmieciami, a wrócił z bukietem róż

Mówił, że miał być dzisiaj spacerek na kawkę, ale go migrena okropna dopadła, więc chociaż kwiatki kupił

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 17:36   #3878
katarzinka
Wtajemniczenie

Witajcie
miałam 6 stron do nadrobienia

od razu wszytkiego najlepszego kobietki

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Pierwszy raz mama to święto obchodzi.
no i ładny wierszyk wytworzyłaś

Cytat:
Wzielam na wesolo fakt ze od poniedzialku jak tylko staje po pracy w drzwiach mowi ze dzis rysujemy kuchnie, dobrze ze mamy czwartek a kuchnia nie ruszona, totalny olew.
Ale jak dzis kapnelam sie ze jest czwartek i facet od gazu moze tylko w piatki przyjsc na obloookanie naszych rur i zadzwonilam co niego z pytaniem co z gazownikiem to uslyszalam ze on ma wazniejsze sprawy w pracy i nie moze sie tym zajac . Pozatymstwierdzil ze to pewnie znowu jakis naciagacz.... a mnie az tapnelo.... w koncu sie wkurze i wprowadze sie do tego mieszkania w takim stanie w jakim jest bo mnie wkurza
nie denerwuj się bardzo prosze

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Chwalę się wszem i wobec moje kochane otrzymanym dziś ostrzeżeniem za:
"atak na inną uzytkowniczkę"- czytaj- pojechanie gnębicielki Agaciora

Kolorowych snów
no to musiałas jej dac do wiwatu

Cytat:

Mój brzusio w 28 tygodniu
ślicznie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Oto mój mega atak:
"Jesteś jedną z najbardziej żałosnych użytkowniczek jaką udało mi się tutaj spotkać
Twoje wpisy są śmieszne doprawdy, czyżby spowodowane były wielką zazdrością i zawiścią płynącą ze zgorzkniałego serducha??
Może jeśli masz zamiar siać zamęt i sprawiać komuś przykrość daj sobie na wstrzymanie?
Polecam żal.pl- tam ktoś Cię zrozumie..."

no to jej dalas do myslenia

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
1-firanka
no wreszcie widzimy firnaki
ladnie się prezenetują

a mysmy w piatek byli oglądac nasze maleńswto - tata dalej przeżywa
a maleństwo spało i jak pani doktor pukała do niego zeby się obrociło, bo chciala pomierzyć to stanęło na głowie uparciuszek mały
no tak rośnie, że już mamy tydzień wcześniej termin porodu niż był pierwotnie
wczoraj niestety w pracy
a dziścbylismy poplywac na basenie

i dostałam od męzula hiacynta - on wie, ze uwielbiam kwiatki doniczkowe, a ten się pieknie prezenci

buziaki
Zanim czas pokona nas"

Edytowane przez katarzinka
Czas edycji: 2009-03-08 o 17:59 Powód: maleńswto
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 17:40   #3879
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Ale jestem do tyłu z wiadomościami co u Was.

Chciałabym się tylko pochwalić, że dostałam dzisiaj prześliczny bukiet kwiatuszków od męża i ku zaskoczeniu od szwagra .

Od tygodnia jestem posiadaczką za***..... czerwonego, skórzanego portfela, czyli moje marzenie związane z pierwszą wypłatą zostało spełnione .

Pozdrawiam Was serdecznie
Stary 2009-03-08, 17:41   #3880
LOLA7
Rozeznanie

A Ja właśnie wróciłam z obiadku u teściowej i z winka u mojej mamusi.
Heh trochę się podpiłyśmy bo jedno winko na 2 poszło a my mamy bardzo słabe głowy ( smieje się że jestesmy bardzo ekonomiczne:P) mój mąż wina nie pije jego jedyny alkohol to piwo więc dlatego całe opędzlowałyśmy.
Teraz własnie siedzimy i on jak zwykle ogląda jakiś głupi mecz w telewizji bo to też maniak piłi noznej.

poniżej zamieszczam tekst sms-a którego dostałam od faceta mojej siostry, oni mieszkają w Irlandi teraz bo on jest rodowitym Irlandczykiem

"Wyslyszego nalepszego okzazi dzien kobiet"

hehe jestem pod wrażeniem jak moja siostra dzielnie go uczy polskiego:P
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 17:42   #3881
malutka_24
Wtajemniczenie

Dzień Doberek w ten jakże piękny acz deszczowy dzionek

Na początek:
Wszystkiego najlepszego kobietki

Mąż na szczęście rano się opamiętał rano dostałam i złożył życzonka. Potem pojechaliśmy do kwiaciarni, ja siedziałam w autku, a mąż poszedł kupić kwiatki, nie było go 30 minut, takie kolejki ale najważniejsze, że kupił mi dużą czerwoną różę ładnie przybraną więc ma chłopina szczęście

Cytat:
Malutka wielki buziak za to ode mnie. Moj mezus dzis mnie tak zaskoczyl ze normalnie az, az, ... spelnil moje marzenie.... Dlatego tak walczyl z tym autem, zeby je naprawic.... ale szczegoly z fotkami jutro. Zmykam do lazienki i spac dobranoc mezatki
dziękuję za buziaka

Cytat:
Malutka Na pewno maz naprawi swoje zachowanie
się chłopina rano opamiętał

Cytat:
imprezka sie udala, wrocilam kolo 23.00- bo juz nie moglam na dupie wysiedziec!
kabaret 1 klasa!! ogolnie bylo milo, 3 przystojnych kelenerow, kazda baba dostala po lampce szampana na przywitanie, byly konkursy, w ktorych nagrodami byly czekolady i male butelki żałądkowej gorzkiej hehe
wódka - idealny prezeznt dla ciężarówki

Cytat:
Oczywiscie juz zdazyl sie moj maz poklocic ze swym bratem, ktory stwierdzil, ze napierw powinnismy sie spytac czy mozemy miec psa a nie kupowac, bo jemu sie takie zachowanie nie podoba tym bardziej ze to jest jedno gospodarstwo . A to ze olewa mego meza i ma do niego waty od 2 lat to jest ok, G. sie wkurzyl i powiedzial ze nie bedzie z nim dyskutowal. Zastanawiam sie tylko czy o pozwolenie na zajscie wciaze tez musielibysmy od niego uzyskac.
A dziekuje, dziekuje....
jaki boski piesek ale rozrabiaka będzie
a zachowanie brata

Cytat:
1-firanka
fajniusie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
czy to znowu jakaś zbiorowa choroba Mój mąż też jakiś dziwny ostatni chodzi, niby się nie kłócimy, ale ogólnie atmosfera jest jakaś nie taka. I teraz on sobie leży w drugim pokoju, a ja nawet na dzień dobry nie usłyszałam chociażby "wszystkiego najlpeszego z okazji dnia kobiet", zwłaszcza po tym, jak mnie z samego rana obudził (choć wiedział, że przez 2 ostatnie dni mało spałam, źle się czułam i dużo pracowałam) bo miał taki kaprys...
a może Ci nasi mężowie to jakąś zbiorową męską andropauzę przechodzą

Cytat:
malutka_24 przekaż mężulkowi, że jak się nie ogarnie to sama się do niego pofatyguję i mu dupsko spiorę, a jak trzeba bedzie to zabiorę spoconych zwierzaków z siłowni
dawaj od razu te spocone zwierzaki gorzej jak je wymienię na męża

Cytat:
dobrze pasuje do żółtych papierów od psychiatry

Wszakze u mnie chyba trzeba będzie pomyśleć o jakimś nowym wypoczynku do salonu ...... hmmmm nawet zastanawiałam się czy nie pomyśleć o jakiejś kanapie z IKEI z takim pokrowcem na zmianę ..... i co jakiś czas sobie zmieniać na inny kolorek
ad. 1
ad. 2 pomysłowe z tymi pokrowcami niby ta sama kanapa, ale jednak nie do końca

Cytat:
Właśnie się szykuje na spacer - mąż zarządził piechotą na miasto plus kawko - słodkości. Nie pamietam kiedy sie ostatnio ruszyłam gdzies bez samochodu
czyżby szykowały się jakieś zakwasy
Stary 2009-03-08, 17:42   #3882
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość

Najważniejsze, że wiadomo o co chodzi .
Stary 2009-03-08, 18:06   #3883
paulinaizabela
Zakorzenienie

Angry Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Dzień Dobry kobitki
Ja po imprezie dzisiaj się z domu nie ruszam
Szyja boli ( od spania na małej dwuosobowej kanapie) i głowa od
drinków ale imprezka była udana, skończyła się przed 5!!
Dostałam od małża bukiet czerwonych róż już wczoraj bo dziś by się pewnie nie pofatygował ( teraz drzemie na kanapie) a ja mam czas dla Was

Dostałam już kilka prezencików urodzinowych i muszę się pochwalić:
perfumki Kylie Minoque, komplecik biżuterii kolorowej, i "szafę" na biżuterię
jestem ciekawa co małżonek w tym roku wymyśli??

Miał być dzisiaj grilek ale nic z tego wszyscy mają osłabione brzuszki po alkoholu i pogoda jak zwykle zmienna na przemian pada i słonko świeci

Cytat:

Normalnie mam ochotę udusić tego mojego ślubnego normalnie poprosić go o coś to masakra a chciałam tylko, żeby zmienić kostkę do wc w kibelku i zmienił tusz w drukarce, bo musiałam coś dla mamy wydrukować. A ten wielce sfochowany i obrażony Bóg wie o co normalnie, aż musiałam sobie popłakać, na szczęście synuś teraz mamusię pociesza. Czasami mam wrażenie, że on dla mnie w ciąży nie ma żadnej taryfy ulgowej i mnie w niczym nie wyręcza czuję się jakbym ze wszystkim była sama jak on przychodzi z pracy albo z piłki to się zawsze pytam jak minął dzień w pracy albo jak było na meczu a on nic, nie spyta się jak się czuję czy maluszek kopie jakby wszystko miał gdzieś ciekawe czy jutro kupi mi chociaż jakiegoś kwiatka bo on uważa, że to jest komunistyczne święto na szczęście jedziemy jutro do jego mamy, a potem do moich rodziców, więc może się załapię na malutkiego ale pewnie gdyby nie te wizyty to pewnie nie domyśliłby się, żeby coś mi kupić, bo po co

Cytat:
A my właśnie wróciliśmy z takiego naszego maratonu kinowego.
Obejrzeliśmy "Kochaj i tańcz" i Slumdog.
Pierwszy film nastroił nas jeszcze większą chęcią na kurs tańca który rozpoczynamy w ten wtorek ..... oj już nie mogę się doczekać.
Pamietam jak się fajnie bawiliśmy na zajęciach przed ślubnych
zazdroszczę my nie chodziliśmy na żaden kurs przed ślubem i pewnie już nigdy nie pójdziemy a ja bym chciała bardzo, bardzo, bardzo!!!
I jak filmy?? Ja uwielbiam takie taneczne filmy i programy już dziś nowa edycja "Tańca z gwiazdami"

Cytat:
No tak pustki bo wszystkie świetują

My zaczelismy od piatku -> kolacja, kawiarnia i kino a dziś rozpoczelam dzien od pysznego sniadania w wykonaniu meza :p
romantico, ale Ci dobrze

Cytat:
juz poglaskany w imieniu wszystkich wizazowych cioc!!

a wiec WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBIETKI

imprezka sie udala, wrocilam kolo 23.00- bo juz nie moglam na dupie wysiedziec!
kabaret 1 klasa!! ogolnie bylo milo, 3 przystojnych kelenerow, kazda baba dostala po lampce szampana na przywitanie, byly konkursy, w ktorych nagrodami byly czekolady i male butelki żałądkowej gorzkiej hehe
super też bym sobie poszła na taki wieczorek

Cytat:
No to niezly bigos hihihi. Tak to jest jak sie nie uslyszy to sie zmysli

A dziekuje, dziekuje....
sliczna psinka, ja bym chciała kotka ale mąż nie chce narazie

Cytat:
1-firanka
fajniusie firanki i pokój milusi a kanapy mamy podobne

Buziaczki kobitki i wszystkiego naj w tym naszym dniu
Miłego dnia
Stary 2009-03-08, 18:09   #3884
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
ślicznie

a maleństwo spało i jak pani doktor pukała do niego zeby się obrociło, bo chciala pomierzyć to stanęło na głowie uparciuszek mały
wczoraj niestety w pracy
ad. 1
ad. 2 ciekawe po kim maleństwo takie uparte

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ale jestem do tyłu z wiadomościami co u Was.

Od tygodnia jestem posiadaczką za***..... czerwonego, skórzanego portfela, czyli moje marzenie związane z pierwszą wypłatą zostało spełnione
ad. 1 to szefowa zaniedbałaś nas ostatnio
ad. 2 pochwaliłabyś się publicznie portfelem

Cytat:
Heh trochę się podpiłyśmy bo jedno winko na 2 poszło a my mamy bardzo słabe głowy ( smieje się że jestesmy bardzo ekonomiczne:P) mój mąż wina nie pije jego jedyny alkohol to piwo więc dlatego całe opędzlowałyśmy.

poniżej zamieszczam tekst sms-a którego dostałam od faceta mojej siostry, oni mieszkają w Irlandi teraz bo on jest rodowitym Irlandczykiem
ad. 1 taka "ekonomia" w dobie kryzysu jak najbardziej wskazana
ad. 2 czyli z grubsza wiadomo o co kaman
Stary 2009-03-08, 18:13   #3885
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Dzień Dobry kobitki

Buziaczki kobitki i wszystkiego naj w tym naszym dniu
Miłego dnia
no to znaczy, że masz/mialaś urodzinki????? no to w taki razie wszsytkiego najlepszego

Cytat:
ad. 1
ad. 2 ciekawe po kim maleństwo takie uparte

no chyba nie po mnie
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 18:13   #3886
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz własnie siedzimy i on jak zwykle ogląda jakiś głupi mecz w telewizji bo to też maniak piłi noznej.

To i tak nieźle
wiadomo o co kaman
Stary 2009-03-08, 18:14   #3887
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

ad. 1 to szefowa zaniedbałaś nas ostatnio
ad. 2 pochwaliłabyś się publicznie portfelem
ad. 1
ad. 2 ok jak mężul przyjedzie zrobimy fotki i nawet jeszcze dzisiaj podeśle
Stary 2009-03-08, 18:16   #3888
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
no to znaczy, że masz/mialaś urodzinki????? no to w taki razie wszsytkiego najlepszego
Jeszcze nie dokładnie mam za 8 dni ćwiarteczka stuknie
mieliśmy wspólną imprezę ze znajomym i dlatego te prezenciki
Stary 2009-03-08, 19:24   #3889
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

czesc
taksie za te remonty wzielam ze w szpitalu wyladowalam... zaczelam plamic i sie wystraszylismy nie na zarty... na szczescie z dzidza jest dobrze i juz nie plamie dzisiaj ale musze tu zostac prawdopodobnie dokonca tygodnia i lezec....
ha a teraz zapytacie jakim cudem pisze??? mazl mi dzisiaj przywiozl laptopa z blue conectem i juz nie cierpie takich katuszy bo mam was i mase zaleglosci

buzka
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 19:34   #3890
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Już nie panny, ale zawsze młode :D

Na początek - Kobietki kochane dużo
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Anusia jak slamdog? byliśmy w czwartek też teraz czekamy na "Siedem dusz"
Jestem pod wielkim wrażeniem filmu I polecam go każdemu bo naprawdę warto

Cytat:
Kochana, ty mu przekarz żeby sobie uważał i ma Cię traktować bo tu dużo przyszłych ciotek dzieciątka na wizażu i jak wszystkie się zbiorą i przyjada do Was to może miec krucho
Cytat:
1-firanka
Ale cudne firanki Zazdroszczę Ci, sama bym się oglądała za firaneczkami ale na razie na wynajmowanym mieszkanku nie ma co inwestować.
Cytat:

Ja tez właśnie pprzed chwilka wróciłam zod teasciowej. I też po winku Tylko jakoś wogóle go nie czuję bo byłyśmy we 3 do niego i jakoś się rozeszło

A smsik bardzo konkretny - wiadomo przecież o co chodzi
Cytat:
Pochwal się ta szafa na biżuterię bo bardzo mnie ciekawi I zdjęcie biżuterii tez możesz wkleić

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
czesc
taksie za te remonty wzielam ze w szpitalu wyladowalam... zaczelam plamic i sie wystraszylismy nie na zarty... na szczescie z dzidza jest dobrze i juz nie plamie dzisiaj ale musze tu zostac prawdopodobnie dokonca tygodnia i lezec....
ha a teraz zapytacie jakim cudem pisze??? mazl mi dzisiaj przywiozl laptopa z blue conectem i juz nie cierpie takich katuszy bo mam was i mase zaleglosci

buzka
Oj biedactwo

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2009-03-08 o 19:59 Powód: post pod postem
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 19:39   #3891
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Daguś co za słodziak, taki śmieszny klusiak hihi Gdybys potrzebowala psiakowych rad, sluze pomoca. Co prawda moja psina ma 2 lata ale dobrze pamietam jej szczeniakowe miesiace Boze co za cudowna niespodzianka od meza! Pies tez byl moim marzeniem od dziecinstwa, czekalam tyle czasu az w koncu mąż (wtedy jeszcze moj chlopak) podarował mi biała kuleczke
Z mila checiA podpytam o to i o tamto . A wy mi tak jej nie czarujcie bo bede zmuszona jej kokardke zawiazac, lobuzicy jednej .

Cytat:
No prosze jak sie malenstwu spieszy na swiat
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Od tygodnia jestem posiadaczką za***..... czerwonego, skórzanego portfela, czyli moje marzenie związane z pierwszą wypłatą zostało spełnione .
no to super, ze szwagier pomyslal o tobie, ja dostalam zbiorowy prezent od szagra i tescia, wybierany przez tesciowa. Balsam i krem oczywiscie uwielbiam takie prezenty , jeszcze nikt nie trafil w moj gust.

Cytat:
kupił mi dużą czerwoną różę ładnie przybraną więc ma chłopina szczęście

a zachowanie brata
Super ze mezus sie opamietal....
A co do brata to mamy wewnetrzna wojne dzis zaczeta.... Nawet tesciowa uslyszala kilka ostrych slow, a ze nigdy G. sie nie skarzyl jej tylko tamten to trzyma jego strone i wyszlo na to ze najwieksza krzywde mu zrobil. Wiec przy obiedzie zabrala glos i ... sie okazalo ze cala chryja jest o to ze przez pol roku moj jeszcze nie maz nie mial dla niego czasu i tamtenpoczul sie drastycznie odsuniety. A zgadnijcie kiedy to bylo.... wtedy kiedysie pojawilam. No i zaczal sie problem bo braterska nic zostala wyluzowana na rzecz dziewczyny.... A ze kiedys byli ze soba bardzo zrzyci to teraz moj szwagier moze tylko z mym mezem rozmawiac o pieniadzach, a szala sie przelala i dzis moj Sziubek wykrzyczal ze nie ma brata. Emocje mocno daly w kosc, on juz nie chce tu mieszkac.... i najlepiej jakby ograniczyl spotkania do minimum. Mama nadzieje ze mu to minie ale ktos tu chyba zapomnial ze nie mamy 16 lat i nie pozwolimy sie terroryzowac. Oczywiscie tesciowa nic nie rozumie. U niej jest taktyka cos za cos, i twierdzi, ze przeciez L. tyle dla nas zrobil . Tylko chyba nie o to w tym wszystkim chodzi.....
Mowie wam nie widzialam, go jeszcze w takim stanie....

Cytat:
Ja po imprezie dzisiaj się z domu nie ruszam
Szyja boli ( od spania na małej dwuosobowej kanapie) i głowa od
drinków ale imprezka była udana, skończyła się przed 5!!
Dostałam od małża bukiet czerwonych róż już wczoraj bo dziś by się pewnie nie pofatygował ( teraz drzemie na kanapie) a ja mam czas dla Was
No to zabalowaliscie. Mysmy o psiaku rozmawiali juz od kilku miesiecy, zarazilam meza swoja miloscia do tej racy i normalnie az tesciu jest zszokowany ze on taki zadowolony, ze ma psa. . Fajnie sie tak obchodzi urodzinki na kilka podejsc

Nooo Czekoladko fajne te firaneczki . A co do kanap fajne sa te wymieniane kolorki tylko na nie kazda kanape sie znajdzie chyba ze ktos kupuje uniwersalna .

Agaciorku wracaj do zdrowka

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-03-08 o 19:41 Powód: bo Agaciorek w szpitalu
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 20:24   #3892
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
czesc

buzka
Oj kochana życzę szybkiego powrotu do zdrowia
No i jednak bez laptopa to strasznie by było w tym szpitalu dobrze że go masz to my będziemy cie podtrzymywac na duchu

Cytat:
Super ze mezus sie opamietal....
A co do brata to mamy wewnetrzna wojne dzis zaczeta.... Nawet tesciowa uslyszala kilka ostrych slow, a ze nigdy G. sie nie skarzyl jej tylko tamten to trzyma jego strone i wyszlo na to ze najwieksza krzywde mu zrobil. Wiec przy obiedzie zabrala glos i ... sie okazalo ze cala chryja jest o to ze przez pol roku moj jeszcze nie maz nie mial dla niego czasu i tamtenpoczul sie drastycznie odsuniety. A zgadnijcie kiedy to bylo.... wtedy kiedysie pojawilam. No i zaczal sie problem bo braterska nic zostala wyluzowana na rzecz dziewczyny.... A ze kiedys byli ze soba bardzo zrzyci to teraz moj szwagier moze tylko z mym mezem rozmawiac o pieniadzach, a szala sie przelala i dzis moj Sziubek wykrzyczal ze nie ma brata. Emocje mocno daly w kosc, on juz nie chce tu mieszkac.... i najlepiej jakby ograniczyl spotkania do minimum. Mama nadzieje ze mu to minie ale ktos tu chyba zapomnial ze nie mamy 16 lat i nie pozwolimy sie terroryzowac. Oczywiscie tesciowa nic nie rozumie. U niej jest taktyka cos za cos, i twierdzi, ze przeciez L. tyle dla nas zrobil . Tylko chyba nie o to w tym wszystkim chodzi.....
Mowie wam nie widzialam, go jeszcze w takim stanie....
Oj nawet nie wiem co napisać, mam tylko nadzieję, że jakoś za kilka dni emocje opadną i wszystko się jakoś ułoży, bo waśnie w rodzinie nie są niczym miłym.

A Ja też mam już wieczorek wolny przed tv bo oglądam taniec z gwiazadami a potem "Teraz albo nigdy"( niedziele zawsze były moim babskim wieczorkiem)
Stary 2009-03-08, 20:26   #3893
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
ad. 1 proszę, tylko fotka jest bez twarzy, bo mąż robił za fotografa
plaszczyk sliczny ale juz malam krzyczec ze tylko plaszczyk...

Cytat:
Mam dla was niespodziankę
Mój brzusio w 28 tygodniu
pieknosci...
moj calkowicie zanikl przez to szpitalne jedzenie... 2 kg od czwartku do tylu plus troche stresu

Cytat:
lucky83 hehe to ona tak???

A ja szukałam jakiejś o niku agacior hehehe
Ale się od razu domyśliłam o kogo chodzi jak poczytałam troszkę, co za wredna baba ale co tam nie ma się kim przejmować.
ja wredna baba
niech ta trafilas w samo sedno

komu jeszcze ta osoba nadepnela na odcisk bo troche nie w temacie jestem???

Cytat:
Agaciorku wracaj do zdrowka
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 20:53   #3894
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
moj calkowicie zanikl przez to szpitalne jedzenie... 2 kg od czwartku do tylu plus troche stresu

ja wredna baba
niech ta trafilas w samo sedno

komu jeszcze ta osoba nadepnela na odcisk bo troche nie w temacie jestem???

heheheh nie broń boże nie Ty tylko tamta, wogóle ktos ją chyba zablokował
A nie dziwie się że tak Ci waga zleciała stresik na pewno był duzy ale na szczęście dzidzi nic nie jest a to najważniejsze. Po wyjściu ze szpitala pewnie waga szybko bedzie rosła

Współczuje ci tego szpitala ja nigdy nie leżałam w szpitalu i sobie tego nie wyobrażam na szczęście laptopika masz bo tak to byś sie tam chyba zanudziła.

A leżysz przynajmiej z kimś fajnym???
moja kolezanka kiedyś jak leżała w szpitalu i ją odwiedzałam często, to miała 2 towarzyszki. Jedną starą śmierdzącą babę a 2 taką dziewczynę może miała z 15 lat i w nocy sie z kimś biła po imprezie i była bardzo poturbowana, Jak sie pytałysmy co się jej stało to ona była taka ucieszona i się śmiała, że nic nie pamięta ale pewnie komus przyłozyła jeszcze mocniaj. Ale to taki element był że masakra.

Ty pewnie jesteś na położniczym to przynajmiej na żadną staruszkę sie nie natkniesz:P
Stary 2009-03-08, 20:55   #3895
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Witam w przerwie "Tańca z Gwiazdami" Smętnie sie ta edycja zapowiada, djakoś mało znane osoby I szkoda, że Książkiewicz odchodzi, bo dobrze się zapowiadała i sympatyczna dziewczyna z niej.

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
A leżysz przynajmiej z kimś fajnym???
moja kolezanka kiedyś jak leżała w szpitalu i ją odwiedzałam często, to miała 2 towarzyszki. Jedną starą śmierdzącą babę a 2 taką dziewczynę może miała z 15 lat i w nocy sie z kimś biła po imprezie i była bardzo poturbowana, Jak sie pytałysmy co się jej stało to ona była taka ucieszona i się śmiała, że nic nie pamięta ale pewnie komus przyłozyła jeszcze mocniaj. Ale to taki element był że masakra.

Ty pewnie jesteś na położniczym to przynajmiej na żadną staruszkę sie nie natkniesz:P
Ale czasami leży pełno małolat - a to tez porażka
Stary 2009-03-08, 20:57   #3896
czekoladka79
Zadomowienie

daget tak właśnie wygląda mieszkanie razem ..... ojć niedobrze

Agata R dziubasku uważaj na siebie i mocno tul tego laptopika i nas przy okazji

A ja polecam wątek na plotkowym .... dyskusja rogorzała straszna .... niektóre wypowiedzi mnie nieźlle ubawiły.... polecam zwłąszcza zafasolkowanym .... sporo się tam dowiecie o aspektach rodzicielstwa
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=318123

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-03-08 o 20:59
Stary 2009-03-08, 21:01   #3897
LOLA7
Rozeznanie

ble nudne to strasznie. Dawno juz nie oglądałam bo zawsze w tym czasie leciał prison break

Agata Ja źle przeczytałam posta, bo dziewczyny pisały wcześniej, że to gnebicielka Agaciora a ja niedoczytałam i myślałam że gnębicielka się Agacior nazywa:P

Ale jak weszłam na wątek to od razu rozpoznałam ktora to:P

hehehe proszę o wybaczenie

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

A czym ona cie tak gnębiła??
Stary 2009-03-08, 21:17   #3898
kotekk81
Zakorzenienie

Wszystkiego naj naj naj z okazji Dnia Kobietek

Dagus ale masz slodziaczka normalnie ale bym ja wymemlalabym mniammm a co do brata to .... normalnie szkoda slow

Agatko uwazaj na siebie kochana i nie przemeczaj sie i dla bobaska

Martus ja mam fiola na punkcie czerwonych portfeli, sama mam teraz czerwony (dostalam od malzona jak bylismy w podrozy poslubnej w Zakopanym) ale troche go popsulam...znaczy taka szmatka mi sie odprula

musze sie pochwalic ze malzon moj kochany zrobil dzis obiadek, deserek, kupil kwiaty i rozowe winko...a wszystko to jak bylam w pracy kooochanyyy

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 21:21   #3899
soffera
Zadomowienie

Agaciorku Slonko Ciesze sie ze juz dobrze. Uwazaj na siebie i nie szalej!I nie chudnij!

Daguś pisz smiało My czarujemy mala pozytywnie a tak naprawde to ona czaruje nas
Klotnie w rodzinie sa najbardziej bolesne Nie dziwie sie ze macie dosc... Ale jak sie wyprowadzicie to wszyscy nagle zatesknią... A wy bedziecie miec swiety spokoj

Dzis na specerze widzielismy maltana/maltanke (my wlasnie mamy ta rase) jeszcze szczeniaka, rzadko je spotykamy

O Pani Prezes sie pojawiła

Malutka no widzisz jaki dobry mąż Obwieszczam ze zakwasow nie mam :P

Przez przypadek wleźliśmy do centrum handlowego a ja załapałam się do okulisty (dawnooooo nie bylam ) Oczywiscie rezultat nie zachwycajacy, ale dla mnie zycie pod gorke to juz nie nowosc Czeka mnie dodatkowe badanie.

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2009-03-08 o 21:25
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 21:25   #3900
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja polecam wątek na plotkowym .... dyskusja rogorzała straszna .... niektóre wypowiedzi mnie nieźlle ubawiły.... polecam zwłąszcza zafasolkowanym .... sporo się tam dowiecie o aspektach rodzicielstwa
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=318123
Bardzo interesująca rozmowa na tym wątku.... Muszę sie zagłębić bardziej jak będę miała więcej czasu.
Cytat:
ble nudne to strasznie. Dawno juz nie oglądałam bo zawsze w tym czasie leciał prison break
Nudy straszne ...
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
musze sie pochwalic ze malzon moj kochany zrobil dzis obiadek, deserek, kupil kwiaty i rozowe winko...a wszystko to jak bylam w pracy kooochanyyy
Mój małżon niestety się dziś za bardzo nie popisał bo właśnie coś się posprzeczaliśmy ...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości