![]() |
#4711 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
![]() Komplemenciarz ![]() Na zywo gryxiu nie widziałeś, sadelko siem trzensie gdzie nie trzeba ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu - polałbyś coś na wyjście
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
BAN stały
|
Całkiem pozytywne
![]() Prawdomówny komplemenciarz ![]() Cytat:
![]() Tak "w środku" tygodnia pić? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
![]() Dobranoc.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tej pani, o której piszesz - jej wiara jest na szczęście szczera, więc tekże jej intencje- dobrych i życzliwych osób nigdy za wiele - zapewne nie osądza Cię ani nie potępia, po prostu chciałaby Cie widzieć w sobie znanej i bezpiecznej ramie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, a może nam się zegar hormonalny zsynchronizował? Tak się dzieje u kobiet, które ze sobą bardzo często przebywają (np. w pokoju w akademiku itp). To prawdopodobnie sprawka feromonów. Ale pierwsze słyszę, żeby ta prawidłowość przekładała się na wirtualny świat ![]()
![]() |
#4717 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I jedyne sadło jakie zlokalizowałam masz rozlokowane na żebrach w postaci dwóch kulek. Też mi takie doskwiera, ale wiem, że zanim to zrzucisz zrzucasz całą niemal twarz. ![]() To ustalmy zasadę, że w barze się zasadniczo pije i konflikt etyczny z głowy. ![]() Cytat:
Znam oczywście ludzi, mogących byc przykładem tendencji przeciwnych ale... Nie o tym piszę dziś. Dziś piszę o pokojowym współistnieniu. Choć przyznaję, że w przypadku wychowywania dziecka w rodzinie niekatolickiej jest trudniej. Ale też zaczynam miec nadzieje na to, że ludzie jednak zaczynają dostrzegać, że istnieje coś pomiedzy Katolicyzmem a mordowaniem kotów. ![]() Cytat:
![]() A potem albo wszystko będzie po mojemu, albo zaczniemy czekać na nastepną w kolejności. ![]()
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Jeśli nowy dizajn się nieco stonuje kolorystycznie to moze będzie dobrze. Na razie wczoraj siedziałam i płakałam (znaczy łzy mi leciały, bo się oczy męczyły od tych kontrastów)
Witaj Gryxiu ![]() Raczej co on będzie robił ze mną ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia wszystkim! Mój raczej taki nie będzie, bo od wczoraj znowu sprzątam czyjś bałagan. Już mnie to zaczyna wkurzać,że znowu muszę prostować czyjeś błędy.
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Madziku
![]() ![]() ![]() Tylko nie czekajcie z wiadomo-czym na mnie. Jakoś się nie zsynchronizowałam i jeszcze sporo czasu mi zostało.
#4720 |
Zakorzenienie
|
Czego to nie wymyślą ...dziś dzień mężczyzny
#4721 |
Zakorzenienie
|
No i bardzo dobrze! Był dzień kobiet, to dlaczego mężczyźni mieliby nie mieć swojego święta? Może kiedyś będzie tak popularne jak Dzień Kobiet
![]()
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
cześć Griszatku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
[quote=agnyska81;11369011]Madziku
![]() ![]() ![]() Ja? Czy ja o czymś nie wiem, a powinnam? Hę? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-03-10 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
Chyba odchodze z wizazu
![]() ![]() Mam dosc tego fioletu,nie idzie nic rozszyfrowac oczy sie mecza.... ![]() W piatek jade do Wroclawia na pogrzeb kolegi z klasy ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=Sabbath;11367623 Lawsonia to inaczej krzew hennowy, ten, z którego robi się hennę do włosów. Kupuję w proszku, mieszam na przykład śliwkę z wiśnią, albo mahoń z kasztanem ![]() ![]() [/QUOTE] Sabb, a gdzie kupujesz taką hennę dającą różne kolory? Znam tylko czarną basmę i rudą hennę. Też mam lichutkie włosy i za każdym razem chce mi się płakać,gdy muszę użyć farby, a muszę bo wylazły mi juz siwce . ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś albo jutro. Piersi mnie tak bolą,że nie mogę się dotknąć. porzeczki, sprawdz dobrze w kalendarzu ![]() ![]() Cytat:
![]() Gryxiu, miło Cię znów czytać ![]() Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-03-10 o 09:40 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czekam dłużej. Ale u mnie cykle jak wielki post to normalka. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pan listonosz przyniósł mi pakę z minerałami Lauress. Idę testować ![]() Edit: Tezo ![]() ![]() Ale czy fioletowe tło to powód, żeby odchodzić z wizażu? ![]()
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2009-03-10 o 12:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Rozeznanie
|
Cześć Papug
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Wtajemniczenie
|
To tak jak ja ... na szczęście tylko te 8 godzin w pracy
![]() Przeprowadzka firmy do innego miasta, badanie bilansu, koniec miesiąca, wypłaty brrr za dużo naraz! Do tego wszystkiego totalne osłabienie i grypa ... ale w domu mam czas się wyleżeć.. Ivanno, życzę Ci trochę dłuższej doby ![]() ![]() Mnie też ![]() Śniła mi się Sabbath na bilboardzie - reklamowała piżamki ![]() Taki wizaż może być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Yoliku - zdrowia życzę
![]() U mnie dzień 39 czekania na Wiadomo-Co ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurczę, to uświadamia, jak kruche i wartościowe jest nasze życie. Jak głupio robimy marnując je na dręczenie się pierdołami. Przecież każdy dzień to szansa. Jest jako owoc, który możemy zjeść, albo zmarnować i oglądać jak niszczeje... Staram się swoje owoce degustować ze smakiem i w dobrym towarzystwie, czasem dzieląc się z innymi... ![]() Nie, nigdy. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Farbowałam tymi dwoma firmami: [/quote] http://www.allegro.pl/item578873473_...y_francja.html http://www.allegro.pl/item567103389_...do_wlosow.html W przypadku drugiego typu henny kolorów jest więcej nawet, niż na aukcji - spróbuj napisać do sprzedającego. ![]() ![]() To musiał być spisek zachęcający do spania nago - bez piżamki. ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-03-10 o 15:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item567103389_...do_wlosow.html W przypadku drugiego typu henny kolorów jest więcej nawet, niż na aukcji - spróbuj napisać do sprzedającego. ![]() [/quote] Dzięki serdeczne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję,że będzie co wkleić
![]() ![]() ![]()
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vesenko, trzymamy ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | ||||
BAN stały
|
Nie wierzy, złośliwe stworzenie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale stary wizaż i tak był lepszy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Większość włosów została u fryzjera. Jeszcze nie wiem czy wróciłam z tarczą czy na tarczy...odeśpię trochę, oswoję się z nowym wyglądem i się zdecyduję
![]() ![]() Chociaż przy mojej obecnej wadze i wyglądzie mało co wygląda dobrze ![]()
#4740 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.