|
|
#361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
W palcach wyobraźni trzymam niedopałek marzeń. Człowiek bardzo długo ma dwadzieścia lat. Bywają okazję, że zwyczajnie nie można się nie napić. Dookoła miłość się skorumpowała. Sen o dniach przepełnionych szczęściem. Kochaj i rób co chcesz. W Polsce każdy powód jest dobry, żeby się napić, zwłaszcza po promocyjnych cenach. Czwarta nad ranem. Może sen przyjdzie, może mnie odwiedzisz... Wgryzę mu się głęboko w duszę i nigdy nie puszczę. Przepijmy miłość, życie i śmierć. - Jak mogłeś jeszcze wczoraj pisać, że mnie kochasz?! - Bo to nie było wyznanie...tylko taka forma podtrzymania Cie na duchu. To tylko chwila słabości. Atak arytmii, który minął. - Obiecałeś, że przyjdziesz o dziesiątej. Umierałam ze starchu! - To tylko siedem minut. - Chciałbyś umierać przez siedem minut? Nawet wisielec męczy się krócej!
"Nie wiem... Czy każdy z nas ma swoje przeznaczenie, czy też życie nas unosi jak liście na wietrze. Być może jedno i drugie... Może obie te rzeczy dzieją się równocześnie..." Edytowane przez Icamna Czas edycji: 2009-03-13 o 12:31 |
|
|
|
#362 |
|
Zadomowienie
|
*DREAMS*** - dziękuję kochana ;* a ten : "lubię się zaszywać, lubię nadużywać, szukam wciąż okazji." kradnę (:
musica - a więc mi też miło (: znów zabrałam kilka ;* ______________ niby. wszystko dzieje się na niby. głowa pęka na miliony kawałków. rozsypują się wszędzie, a ja nie mam ochoty się po nie schylać. ja przy tym świetle widzę tylko tych, co istnieją. odpowiedz mi na pytanie : co jest prawdą ? nienawidzę tego. tego co zawsze potem następuje. chyba nie potrafię się z Ciebie wyleczyć. i gdyby tak po prostu znalazł się ktoś. wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ;* to nic, że masz je za 2 miesiące. a ja wciąż swój bilet trzymam w dłoni i swą walizkę głupich, ciepłych snów.
|
#363 |
|
Rozeznanie
|
Bezkarnie się uśmiecha, a spojrzeniem próbuje zaczarować chwilę
-Mam plan. -Jaki? -Masz zrobic wszystko zebym sie w Tobie zakochała do szaleństwa. Zrobisz to? -Masz to jak w banku. Jesli kochasz.. Walcz. Bo milosc przychodzi ten jeden, jedyny raz. A wciąż swój bilet trzymam w dłoni i swoją walizką głupich, ciepłych słów. Tyle książek przeczytałam, a tu ciągle słów brakuje... -spoko -spoko? -a co mam powiedzieć? -to dobrze. to zle. o ku.rwa. -o ku.rwa. uśmiech na twarzy. to jest coś. : ) patrzę, by zapamiętać każdy szczegół. tylko tyle mogę. płaczę do pustych ścian - co za wstyd. dupowato. proszę o zwolnienie. o usprawiedliwienie mojego nie mogę. chyba nie wiesz jak to jest niecierpliwie czekać na wiadomość. Niebieskim długopisem maluję różowe serce. Niemożliwe?. Powiedziałabym nierealne jak my... nie, jak to ma tak wyglądać to ja dziękuję, postoję.
|
|
#364 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem. to ja byłam taka ślepa, czy ty się tak zmieniłeś? może boli. może da się zapomnieć. może. jakie to głupie, gdy mówimy, że się znamy.. i nawet łokieć swój kocham, bo przez moment był Twoją własnością. bo już cię nie kocham, wreszcie. no nie jest tak, nie jest tak? potem znów zaświeci słońce. nie ma sensu trwać w czymś, co się dawno skończyło. kiedyś pytałeś co to znaczy tęsknić za Tobą, już wiesz? generalnie jest bardzo fajnie, a tak właściwie to nie za bardzo. aż żyć się chce. a właśnie, że tak. dziś byłabym taaaka szczęśliwa. tak często Cię widzę, choć tak rzadko spotykam. mów co chcesz.
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
a on znowu wpadł na mnie prosto uderzając ramieniem
jesteś lepszy niż bułka z masłem jestem duże dziecko co się krępuje powiedzieć tak prosto w oczy co naprawdę czuje Ty jesteś mój narkotyk bez Ciebie zwijam się jak pies który dostał gumowym kablem ![]() zapomnij, zapomnij, zapomnij, zapomnij |
|
|
|
#366 |
|
Rozeznanie
|
zakichanakrolewna - ojej, ja wymieniona wśród tych najlepszych? Aż mnie zatkało xD a ten 'chodź pokażę Ci jak się całuje królewna.' zabrałam, bo zachłanna jestem xD ;*
Kochanaa - a kradnij, ja nie mam nic przeciwko ^^ ;* lucyferowa- cieszę się ;* nie wymienię, które podkradłam, bo troszkę dużo tego wyszło xD xDJakJaCieLubiexD -przeczytaj swój nick i będziesz wiedziała co mam Ci do powiedzenia ;* Powalasz mnie ostatnimi czasy. Miluuu - no to łączy nas wzajemność xD ;* nydee - ale ja sie wcale nie gniewam xD ;* Bo sama zabrałam te dwa: 'gnijąca modelka w taksówce.' 'najpierw kilka piw w knajpie pełnej goryczy i dymu.' ;* siwka662 - musiałam zabrać: - Wszystkie Ci mówią, że jesteś przystojny. Tyle razy to słyszałeś! Po co ja mam Ci to mówić? - Bo jesteś tą, od której chce to usłyszeć... Icamna - - Obiecałeś, że przyjdziesz o dziesiątej. Umierałam ze starchu! - To tylko siedem minut. - Chciałbyś umierać przez siedem minut? Nawet wisielec męczy się krócej! Powaliło mnie ![]() Trochę dłuższa ta przedmowa... Ale przepraszam, po prostu musiałam ;* _____ Już wiem jak zostały stworzone morza. To multum wypłakanych przez ludzi łez. Dlatego też woda morska jest taka słona... W przeciwieństwie do kieliszka wódki naprawdę Cię wysłucham. -Mogę czekać na Ciebie wieczność... -To czekaj, życzę powodzenia. Jestem nieuleczalnie chora, sama na siebie... Jedyne uczucie jakie mnie przenika to ta je.bana obojętność i pustka... Wbijam paznokcie w lewą pierś. Musze powiedzieć sercu prosto w twarz, że nie może już Ciebie kochać. -Zareklamuj się, może mnie przekonasz. -Jabłuszka i brzoskwinie. Napój produkowany na wodzie źródlanej. Teraz do każdej butelki GRATIS.! - ... Przecież to reklama napoju... -Tak, ale ja jestem gratisem. Czuję się jak szmata, którą nawet podłogi zmywać nie warto. Zazdroszczę liściom na wietrze. Są takie wolne i szumią jak chcą... Kiedy odszedłeś założyłam sobie zeszycik. I dalej uparcie piszę w nim naszą historię, która miała szansę się spełnić... W najlepszej z chwil i w najgorszej też - będę z Tobą. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-03-13 o 14:03 |
|
|
|
#367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciesze się, że się podobają ^^Powyższe kradnę ;* ____________________ Muszę znosić codzienny wschód słońca. To potworne! To nieludzkie! Faceci to takie świnie! Mózg im zwisa między nogami! Już za kilka snów będziesz znów bliżej. Najtrudniej okłamać siebie między 3 a 6 nad ranem. Ja i Ty jesteśmy jak marchewka z groszkiem. - Już nigdy nie spojrzę na żadnego faceta! - Będzie Ci trudno. Połowa ludzkości to faceci.
|
|
#368 |
|
Przyczajenie
|
** Dziś już wiem...od wczoraj nie oddycham
** Chodziła kanałami, nie szukała szczęścia. ** Jeśli nie rozjadą nas czołgi... mamy spore szanse przeżyć jeszcze jeden taki dzień ** Zagubili się, czasem tęsknią, skazani na wieczność... ** Co obchodzi Cię jak korzystam z szaleństwa? ** Pod gwiazdami grzejemy ręce... ** A ja stałam tak, jak ofiara losu, jak nieudana z nieudacznic. I patrzyłam. Patrzylam jak mną gardzisz. ** Najbardziej na swiecie. Nawet bardziej niż pastylki miętowe. Tak bardzo bardzo że.. no nie mogę ** Lubie jak na mnie patrzysz i myślisz, że nie widzę..
|
#369 |
|
Raczkowanie
|
dobranoc, mój książę
po piwach i po wódki szklance powietrze ma przeciwny obrót nie na pierwszej randce ! ocean seksu z kroplą romantycznych chwil
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#370 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no, ale i tak jesteś ode mnie sto razy lepsza ! ;D a te do góry zabieram .![]() _________________________ ______ Gdzie są Ci, którzy obiecali pomóc? A od kiedy to niby nasze szczęście jest uzależnione od facetów? Opcje. Usuń wszystkie wiadomości. I już. Znikłeś z mojego życia. Masz. Masz prawo zachować milczenie! Problem w tym, że z niego nie korzystasz. No, przestało padać. To się nazywa happy end. Jak w Hollywood. Za to wszystko czego nie mam - dziękuję Ci... Im bardziej kogoś poznajemy tym trudniej powiedzieć żegnaj... - Czy myśmy się już gdzieś nie spotkali? - Bardzo oryginalne... - Naprawdę wydaje mi się, że widzieliśmy się... - Niech pan się nie pogrąża. - Mam genialny pomysł! - Znowu?
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
` za siedmioma truskawkowymi górami (:
` Żyć jak największą schizą.! ` przytulam Twoją idealność ` chce zjeść Twoje serce ` Obrzuceni fałszem ` płatki śniegu z marcepanu i dzika róża
|
|
#372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
abunee <3 oj Ty ! : * powinnam < 3 _________________________ _____________________ to właśnie my zmienimy świat
nie zdejmuję różowych okularów wbijasz gwoździe w me ciało tu płakałam, tu nienawidziłam z całego serca zapadłam na chorą międzymiłość kładę wargi wygięte w podkówkę do snu oddechy są jeszcze... ciepłe to już było umierałam w mękach na twór wyobraźni życie rozbiłam... i nie potrafię złożyć już mi nie oddasz skrzydeł, prawda?
|
|
#373 |
|
Zadomowienie
|
Ooo co ja widzę
Dziewczyny sobie avki pozmieniały Ja też... Stwierdziłam, że dorosłam do nowego... :P Ojj..i jak mi miłoo że ktoś mnie okrada.. Naprawdę ![]() * * * Gdzieś na murze kredą piszę swój pamiętnik. No nie płacz. Otrzyj łzy... Świat się kręci dalej, chociaż myślisz że jest inaczej. Wielka miłość.! Zwykle wydawała mu się czytelna, dzisiaj po raz pierwszy nie był pewien jej intencji. Wybaczać można tylko raz. A to i tak o jeden za dużo. Wzniósł toast - Za przyszłość! Tylko ona należy do nas...
|
|
#374 |
|
Przyczajenie
|
*Niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia.
*''Ja żyję jak chce ja nic nie muszę dlatego mam czystą duszę'' *M y s leni eo gorą c y ch l a s ka ch powod uje p ro blem y z czy t a ni e m. *Chcesz iść do nieba .? Po co jeśli w piekle tylu znajomych. *Inteligencja jest chorobą umysłową, na szczęśnie niezbyt powszechną
"...Zanim umrę, chcę walczyć o życie. dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę..." Edytowane przez kaamciaa Czas edycji: 2009-03-13 o 15:02 Powód: nieczytelne |
|
|
|
#375 |
|
Raczkowanie
|
Plotkaraaa, abunee, bananowalaska, jednaZwielu, Marzeniatko, nydee, Little Ballerina, truskawkowa1993 - bo Was kocham najbardziej, całym sercem <3
.poukładana z niepełnych zdań. .bo serca są po to, by krwawić tęsknotą. .i co z tego cholera, że Cię kocham, skoro Ty tego nie widzisz? .dałam Ci to, co miałam najcenniejsze. Siebie. .usiadła na ziemi i zaczęła sie zastanawiać kim dla niego jest. .i siedzę tu sama. I mogę powiedzieć, że brak mi powietrza. .wewnętrz serca samotność. .na zawsze zostaniesz w moim sercu. .podpieram się mocno, by nie upaść w tą bezsilność. .jeśli kiedyś zgubię do Ciebie drogę, nie odchodź ode mnie. Szukaj.
|
#376 |
|
Zadomowienie
|
witaaaam
mam prośbę. Chciałabym na drzwiach napisać kilka krótki tekstów hmm jakieś motta coś w tym stylu. Może macie coś co by się nadawało? Chodzi mi o takie, które by mnie pozytywnie nastawiały, żeby patrząc na drzwi poprawiał mi się humor tylko żeby były krótkie i raczej nie o miłości_____________ mam swoje życie, Ciebie nie widzę w tym planie. ale gdy nadchodzi koniec - odpuść. jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic. Potem wypowie na głos to, czego już nie zdążyła mu powiedzieć. Że uwielbiała siadać z nim razem przy kominku, chodzić z nim na spacery, czytać książki, leżąc obok niego na brzuchu. Że mogła z nim rozmawiać godzinami i milczeć z nim godzinami. schowajmy się przed światem choć na chwilę. uwodź mnie, zapomnij się, ze mną grzesz Aniele, bolało jak spadałeś z nieba?
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Schizofreniczna odwzajemniam miłość
![]() __ Karolajn91 może coś z tego: Nic nie jest warte by być z tego powodu nieszczęśliwym. Czasami niektórym sprawom wystarczy powiedzieć "trudno" Jeśli czegoś gorąco pragniesz to cały wszechświat działa potajemnie być mógł to spełnić Gdy w pierwszym momencie Twojej codzienności potrąci Cię na przejściu dla pieszych samochód, połóz się leniwie na ulicy, roześmiej się życiu w twarz i powiedz, że i tak jesteś dzisiaj senny. Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje, na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu Odczekać 6 godzin, albo kilka dni, parę miesięcy, rok. Potem znów zaświeci słońce. Rzeczy nie muszą być niezwykłe, aby były piękne. Pospolite mogą być równie piękne. Nie pytaj o konsekwencje, gdy chcesz coś zrobić, bo nigdy tego nie zrobisz. Pokaż życiu, że je lubisz. Pokaż, że umiesz je kochać. Zacznij od robienia tego, co obowiązkowe, potem zrób to, co możliwe, a na końcu to, co niemożliwe. Nieważne co myśli świat, świat przecież nie żyje za Ciebie.
|
|
|
|
#378 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
.I coś odemnie : * Było fajnie, ale już się skończyło umówmy się, że co było, to było. * Achy, ochy między nami skończyły się jak sen. * Objąć Cię chce nie ważny cały świat. * Gdzie jesteś mój Romeo do cholery ? * Chciałam Cię kochać, chciałam Cię mieć. _________________ Żałuje dziś, tyle chwil, wszystko przepadło . |
||
|
|
|
#379 |
|
Zadomowienie
|
kochasz kochać strach.
Droga wciąż porusza chmury. niebo staje się kompletne, Chmury stają się nierealne. Podróżując przez serca dzielące tron. Presja nie pozwala załatwić żadnej sprawy. Nie pozwolę systemowi cię stłamsić, Nie ma to jak próżny dzień Jak nasz czas po prostu minął Znajdziecie mnie z florą i fauną i niewygodą, |
|
|
|
#380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
;** kochany Wy. <3------------------------------------ 1. a kiedy śniłeś w uśmiechu na moich kolanach ja wybierałam własne m a r z e n i a zaplątane w twoich włosach .. 2.poza zasięgiem. czasami jestem. całego świata. 3.Muszę nauczyc się życ bez częsci mnie samej, którą ze sobą zabrałeś.. 4.Weź mnie za rękę, a ja zbuduję Ci z piasku zamek, gdzieś, kiedyś, gdy przyjdzie czas. 5.I serce mi pęka. Zupełnie jakby nie było pękniete już dawno. 6.Uśmiecha się.. a ja jestem zazdrosna o każdy jego uśmiech. 7.Oczko mu się odlepiło. Temu misiu. ^^ 8.nie wiedziałam, że to można - tak bez tchu... 9.nie zaprzyjaźniaj się ze mną głęboko za wiele będzie pożegnań .. 10.za kazdy z nim wspolny poranek .. |
|
|
|
|
#381 |
|
Zadomowienie
|
znikłam
w tym złotym pocałunku. głupie listy - w nich miłość i uśmiech. mucha w sieci pajeczej. Teraz płacę za to że chciałam być szczęśliwa. Żegnaj aniołku ja odchodze. "Poważnie" to jest przed ołtarzem, a "pewność" to jest w grobie... Kolejny wieczór w samotności.. Nie bój się o mnie.. Zaczynam się przyzwyczajać.. poproszę kilogram uczuć cienko pokrojonych . kiedy jesteś gorszy od wszystkich, już się nie stresujesz. Przysięgam nienawidzić ród męski i nigdy nie być żoną żebyś był, żebyś chciał być, żebyś nie zniknął... Drzwi mojego serca nie są zamknięte na klucz - wystarczy, ze zapukasz.
|
|
#382 |
|
Rozeznanie
|
nie odchodź żeby przypadkiem dłoniom nie zabrał ktoś gorąca.
a w sercu strach, że możesz odejść widzę, że już nie ma nas. nie musisz mi tego udowadniać. kochać to nie znaczy wiecznie czekać. pojęcia Ci sie pomyliły. miłość nie uznaje kompromisów.
|
#383 |
|
Rozeznanie
|
- Powiedz mi, że nie jesteś aż tak głupia...
- mamy XXI wiek , mogę być jaka chcę! – A te tłuczone szyby? – To nie szyby. Było tak zimno, że moje łzy zamieniały się w lód i rozbijały o ziemię Patrze rano w lustro i myślę... cóż ten geniusz dziś wymyśli. bo tak naprawdę chciałam tylko pić i tęsknić. I umrzeć też chciałam. Najlepiej na atak wspomnień. Łzy, które nie chcą wypłynąć bolą najbardziej. Każdy ma niebywałe prawo do zmarnowania sobie życia. Niepojęte. W jednej chwili umarła miłość. Dobra przyjaciółka pociesza Cię, gdy doznasz upokorzenia. Wspaniała przyjaciółka - udaje, że nic się nie stało. Sercowej wiosny chcę. Móc zaśpiewać 'I wtedy przyszedł maj..' Przyjdzie? Troche bardzo nie tak. [?]
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
ja wrzucę wiersz, który mnie zauroczył, może coś z niego wyciągniecie na opisy
![]() a kiedy niebo będzie płonąć ogniem, kiedy ziemia usunie się spod stóp, przyjdź do mnie... gdy zawali się cały Twój świat i nic już nie będzie miało sensu samotny, bezbronny, opuszczony, z przerażeniem w oczach, sam... kiedy nikt już przy Tobie nie zostanie ja zamknę Cię wtedy w swoich dłoniach i dam Ci wszystko, ochronię, aż będzie dobrze, a później wypuszczę Cię z rąk, nie bój się, przecież pamiętam, że nigdy nie miałeś być mój i tu rodzi się moja prośba - macie wiersze tego stylu gdzieś zapisane? wdzięczna bym była..
|
|
|
|
#385 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak zawsze z reszta :PCytat:
coz za przypadek ;p;* jejq ;p Dzieki mojaa.! mam prosbe moglabys robic przerwy w opisach zle sie czyta ![]() Cytat:
moze cos znajdziesz ;] ;zacznij doceniać, zanim zauważysz, że straciłeś Trudno jest zrozumieć coś co nie ma sensu. ' / .. już wiem, że tamten czas minął bezpowrotnie. każdy wydyma cię za parę centów ![]() oddycham przez różową słomkę powietrzem
zalanym szamponem dla dzieci. Lubie przemycać z Tobą pepsi w proszku.
|
|
#386 |
|
Zadomowienie
|
* The sweetest sadness in your eyes. // Najsłodszy smutek w Twoich oczach.
* Goodbye, my almost lover. // Żegnaj, mój niedoszły ukochany. Goodbye, my hopeless dream. // Żegnaj, mój beznadziejny śnie. * Can't you just let me be? // Nie możesz po prostu pozwolić mi być? * You told me you'd never ever forget these images. // Powiedziałeś mi, że nigdy przenigdy nie zapomnisz tych momentów. * I'm trying not to think about you. // Więc odszedłeś, ale wciąż o Tobie myślę.
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
sub
|
#388 |
|
Przyczajenie
|
** Rozpruj serduszko, oderwij uszko. Śmiało! Przecież się mną bawisz..
** Miała Jego wymyślony obraz.On nie był idealny.Za to Go kochała ** -wypuść mnie ze swoich ramion! -czemu? -bo za bardzo chcę w nich zostać ** Przecież nie będę płakać bo los jest zbyt dumny ** Oddech łapie mnie za rękaw ** Zasypiając z telefonem na poduszce ** Zapach gorzkich migdałów, zawsze przypominał jej los trudnych miłości. ** idę jeść czekoladę. i pić nieprzyzwoicie słodką herbatę. KOCHANE a może macie cos o tym, ze tak niespodziewanie wydarzyło się coś na co czekałam tak długo I teraz jest mi tak fajnie. ![]() Byłabym wdzięczna
|
#389 |
|
Przyczajenie
|
Po szyję w chmurach, po kolana oceanach Na zawsze Ty i Ja <3 Kwiaty zapomniały już smak kwaśnego deszczu. Rozpoczęliśmy erotyczną bójkę Jak górnicy barbórkę , no może bardziej czule. Rozlej na mnie swój cały kubek miłości Gwarantuję, że nie ujrzysz na mej twarzy złości. Czterolistne koniczyny, czy podkowy znaleźć może każdy My łapiemy spadające gwiazdy. Ja czuję ... mimo, że czasami sama o Tym zapominam. Jestem naiwna, ufam miłości. Bu, nikt w ogóle nie czyta. ;( Edytowane przez Paulinej Czas edycji: 2009-03-13 o 16:33 |
|
|
|
#390 |
|
Raczkowanie
|
she held the world upon a string. // utrzymała świat na sznurku.
bezsprzecznie nic nie trwa wiecznie. bo tylko dziecko potrafi wbić patyk w ziemię nadać imię i pokochać.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

wystarczy Marzena 

no, ale i tak jesteś ode mnie sto razy lepsza ! ;D a te do góry zabieram .

Chodzi mi o takie, które by mnie pozytywnie nastawiały, żeby patrząc na drzwi poprawiał mi się humor 
.
coz za przypadek ;p