Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-13, 22:10   #721
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Masz na myśli jubilera "zawodowego"? Czy może być taki ktoś kto po prostu ręcznie robi biżuterię?
A kiedyś coś pisałaś o jakimś wujku złotniku co Wam projektował obrączki- on sie nie nada?
jubilera zawodowego wujek nie podejmie mi sie obrobki korala naturalnego juz pytalam [u niego je wycienialam] - mam cala wizje w glowie i zlotnik nie obeznany w obrobce kamieni raczej sobie nie poradzi... do niego uderzalam najpierw ale mam zbyt skomplikowana wizje tego wszystkiego

kurale mam po babci, maja juz ponad wiek i bardzo mi zalezy na delikatnej i odpowiedzialnej obrobce wiec same rozumiecie, ze delikatnych raczek mi trzeba
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2009-03-13 o 22:17
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 22:16   #722
rzyrafka
Zakorzenienie

A to nie znam niestety
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 22:19   #723
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
A to nie znam niestety

bede szukac. zalezy mi bardzo, zebym to miala na czerwiec gotowe
Stary 2009-03-14, 07:05   #724
isa666
Zakorzenienie

Dobry
Wstałam rano wcześnie i wzięłam się za modelowanie moich włosów. Wyszło nawet ok, ale muszę mieć piankę zwiększającą objętość(dlatego dziś kupię), bo bez niej już mi wszystko zaczyna oklapywać na doł
Ale będę walczyć i próbować aż nie ułożę włosów tak jak w salonie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
mi się właśnie nie nudzą. potrafię nosić jedne spodnie przez 2-3 lata do zniszczenia, prawie codziennie. tak samo mam z bluzkami, swetrami itp. jak się przyczepie to nie ma zmiłuj
O matko, to ja tak nie umiem

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Jutro idę do laryngologa, przeziębiłam się i zaatakowało mi od razu zatoki dostałam antybiotyk i próbuję je wyleczyć, ale dziś jak dmuchałam nos to zatkały mi się uszy i zaczęło kręcić w głowie. Myślałam parę razy, że upadnę, a uszy do teraz się nie odetkały:/

Wiem co to za ból. Przede wszystkim musisz uważać żeby Cię bardziej nie zawiało, czyli czapa i szalik w ruch

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Widziałam jakieś kurtałki skórzane w new yorkerze i jeżeli to ta to ma mieciutką gładziudka skórke i ja tez się na nią napaliłam:D tylko ja albo czarna albo szarą w ogóle tyle ciuchow ładnych ostatnio w takich sklepach typu cropp ,house, new yorker jest że ho ho
Mówisz? O rety, to chyba muszę dziś wziąć więcej kasy ze sobą na zakupy
Stary 2009-03-14, 07:40   #725
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
No kupiłam sobie raz małą torebkę na imprezy - mieści się w niej puder YSL i błyszczyk... klucze i komórka już ledwo wchodzą Więc jak widzę takie płaskie torebki, to wiem, że YSL nie wejdzie za nic - musze sobie chyba kupić jakiś płaski puder
Dobry powód, żeby kupić nowy puder

Jeśli chodzi o czapkę to ciężko, nie znoszę czapek, ale czasem się zmuszę, żeby założyć.
Zobaczymy co mi dzisiaj lekarz powie. Leczę zatoki od wielu lat, ale w tym roku za każdym razem gdy się przeziębię albo zrobi się zimno to od razu bolą mnie zatoki.

Dzisiaj chyba będę w końcu sprzątać w pokoju i w ubraniach - a jutro najprawdopodobniej pojadę do Factory, żeby uzupełnić trochę garderobę.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 07:48   #726
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o czapkę to ciężko, nie znoszę czapek, ale czasem się zmuszę, żeby założyć.
Zobaczymy co mi dzisiaj lekarz powie. Leczę zatoki od wielu lat, ale w tym roku za każdym razem gdy się przeziębię albo zrobi się zimno to od razu bolą mnie zatoki.
Ja choruję na zatoki od ok. 10-12-go roku życia, ale mi zawsze pomaga wygrzewanie ich i jak mam zatkane to zawsze staram się czymś głowę ocieplać Dla mnie zabójcze są wietrzne pogody, gdy mimo tego, że jest ciepło wieje zimny wiatr i wtedy prawie zawsze zatoki mam potem zatkane

Wyszło słoneczko Mam nadzieję, że nie będzie dziś zimno.

EDIT: Zbieram się na zakupy i uczelnię. Miłego dnia

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-03-14 o 08:25
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 08:47   #727
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cześć dziewczyny

Ale dziś piękna wiosna! Właśnie siedzę z maseczką oczyszczającą, potem zbieram się na pedicure A potem jadę do kolegi pomagać mu w przygotowaniach do dzisiejszej imprezy

Mam zamiar założyć dziś mój nowy wiosenny płaszczyk

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-14, 08:55   #728
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
To mi nawet jakoś idzie- jeśli słodycze to w pierwszej połowie dnia, duże śniadanie a następne posiłki już mniejsze, glutaminianu ni enadużywam (chyba że się czasem do chipsów przyssam ). Ale ja mam chyba jakąś przyspieszoną motorykę w przeciwieństwie do przemiany materii- mogłabym jesć posiłek po posiłku, bo jak jem duże śniadanie (np. jajecznicę z 3 całych jaj + razowy chlebek) to po 50 minutach jazdy na uczelnię już mi głosno burczy w brzuchu
Jajecznica z 3 jaj to duża na śniadanie? Lol, zobaczyłabyś ile ja potrafię wchłonąć na I śniadanie, II śniadanie, III śniadanie...
Przejrzyj kiedyś na gotowaniu "co dziś zjadłaś na śniadanie" (czasami wpadnę poczytać jak potrzebna mi wena żeby wykombinować coś fajnego do jedzenia, dziewczyny takie cuda wymyślają, że zawsze coś wpadnie w oko ), to zobaczysz co to znaczy u niektórych "duże śniadanie".
Jakbym zjadła taką jajeczniczkę z bułeczką to by mnie ssało po kwadransie

Też szukam jakiejś torby fajnej Musi być duża, pakowna, zapinana na zamek i pasująca do wielu rzeczy bo mi się przepakowywać zbyt często nie chce

Kupiłam w końcu ramoneskę na koncerty i motor Nareszcie taka jaką chciałam, dopasowana, nie wyglądająca na taką, którą dostałam w spadku po starszym bracie bez zbędnych dodatków, świetnie się układa. Super jest

I napadłam na SP, ten sklep to zło. No, ale zapasów garniera z dzieciaczkiem (jeszcze zdążyłam upolować parki ), peelingów daxa czekoladowych, cieni IsaDory (znowu mnie wzięło, a znudziły mi się dawno temu) nigdy za wiele.
I Iconica kupiłam, ciekawe jak się spisze.
I na podkład adaptacyjny Ori się skusiłam, bo podobno jasny, Daria kiedyś o nim pisała, a dla mnie już nie ma nadziei

Vibesko, tęskniłaś? Heh, nie sądziłam, że ktoś w ogóle zauważa tutaj moją nieobecność Miło mi się zrobiło

Niech już przyjdzie wiosna. Od razu się człowiek lepiej czuje, jest radosny nawet jeżeli ma zapieprz na co dzień
Chyba sobie pójdę dzisiaj na "ciekawy przypadek..." z Pittem. Podobno fajny, a ja lubię Kate B.

MagJa może się na Woodstocku spotkamy w tym roku Chciałabym pojechać, w tym roku nie dałam rady, ale strasznie mi szkoda było
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 09:34   #729
Hosenka*
Zakorzenienie

Nowa nowość na BU:

http://www.biochemiaurody.com/sklep/oil-cherry.html

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 09:49   #730
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Też już wylukałam Zainteresował mnie, choć miałam już nic na BU nie kupować..
Stary 2009-03-14, 10:18   #731
rzyrafka
Zakorzenienie

Ha, a ja mimo strasznych zakwasów jade na rolki za godzinkę
Będę wyglądać jak bałwanek bo przeciez zimno jets strasznie
Ale chcę zrobić przyjemność przyjaciółce więc się poświęcę
Stary 2009-03-14, 11:54   #732
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Też szukam jakiejś torby fajnej Musi być duża, pakowna, zapinana na zamek i pasująca do wielu rzeczy bo mi się przepakowywać zbyt często nie chce

Kupiłam w końcu ramoneskę na koncerty i motor Nareszcie taka jaką chciałam, dopasowana, nie wyglądająca na taką, którą dostałam w spadku po starszym bracie bez zbędnych dodatków, świetnie się układa. Super jest
Szukam właśnie takiej torby jak twój ideał szkoda że nigdzie nie moge takiej znaleźć

Ramoneska:s lina:Marze o takiej czarnej ostatnio to na dziale dzieciecym w h&m nie mogłam sie ta taka napatrzec a tam same malenkie rozmiary
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 12:05   #733
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cześć Co tu taka cisza? Wszystkie na zakupach?

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja bym chyba nie umiała się pozbyć żadnej z moich flaszeczek Nawet, gdy jakiś zapach chwilowo mi się znudzi to jednak nadal go sobie chomikuję
Wbrew pozorom to wcale nie jest takie trudne.

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ice te lakiery Eveline to z której serii? I jak się nazywają?
Z serii Colour Show. Mam Saphire i Sherry. I żałuję, że nie wzięłam jeszcze Fresii albo Crocusa. A na wzorniku wypatrzyłam taką idealną fuksję jakiej szukałam całe zeszłe lato. Muszę ją mieć choćbym miała spod ziemi wykopać, Mellow się nazywa.

Cytat:
EDIT: Jeszcze sobie teraz wylookałam fioletową kurtkę z eko-skórki i zapragnęłam ją kupić. A przecież mam już szarą z Cubusa z zeszłego roku Ale ta fioletowa taka ładna....
Ja bym chciała beżową ekoskórkę teraz na wiosnę, ale nie wiem, czy sobie nie podaruję. Kusi bardzo, ale też mam brązową z Bershki, którą kupiłam w jesieni, no i nie wiem czy warto kupować kolejną jak można za te same pieniądze kupić coś innego.

Cytat:
mi się właśnie nie nudzą. potrafię nosić jedne spodnie przez 2-3 lata do zniszczenia, prawie codziennie. tak samo mam z bluzkami, swetrami itp. jak się przyczepie to nie ma zmiłuj
Ja też tak mam, jak kupię coś co mi się podoba, to noszę dopóki się da.

Zrobiłam sobie mini poranek rolnika - maseczka oczyszczająca Galenic i winogronowa YR. Przetestowałam też tusz Lancome Virtuose Black Carat i na razie jest mizernie. Mam nadzieję, że się poprawi jak nieco zgęstnieje, bo tak to być nie może.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 12:21   #734
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobry powód, żeby kupić nowy puder
Każdy powód jest dobry, żeby kupić nowy puder

Cytat:
Ha, a ja mimo strasznych zakwasów jade na rolki za godzinkę
ja bym poszła na rower, ale muszę robić obiad i się uczyć A taka piękna pogoda aż sobie okno otworzyłam chociaż i wietrzę się w domu

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Cześć Co tu taka cisza? Wszystkie na zakupach?
Nie na zakupach Rano zrobiłam sobie poranek leniwca (bo nikogo nie było w domu, kto by mi kazał sprzątać): wymoczyłam nogi w płynie YR, zrobiłam cały pedicure... oglądając w tym czasie Przyjaciół No ale później skończyło się lenistwo, musiałam odkurzyć całe mieszkanie a teraz idę zagniatać ciasto na pizzę... Przychodzi moja siostra z moją ukochaną siostrzenicą

A to mi się przypomniało - muszę pomalować paznokcie - ostatnio jak u nas nocowała, obudziła moją mamę mówiąc jej "ale masz ładne paznokcie" (były świeżo po manicurze )

Jak sobie pomyślę, to też tak miałam - najlepsze w wakacjach było to, że można było mieć pomalowane paznokcie (do przedszkola nie wolno było), a najlepsza pielęgniarka to była ta, która miałaa zawsze pomalowane oczy
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 13:25   #735
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Szukam właśnie takiej torby jak twój ideał szkoda że nigdzie nie moge takiej znaleźć

Ramoneska:s lina:Marze o takiej czarnej ostatnio to na dziale dzieciecym w h&m nie mogłam sie ta taka napatrzec a tam same malenkie rozmiary
To jak znajdziesz jakąś, daj znać
Wybredna jestem w tym względzie. Najgorsze, że jak już mi się jakaś torba spodoba to najczęściej ma zamknięcie na magnes/zatrzask, co za poroniony pomysł Może w ogóle sobie portfel i inne wartościowe rzeczy przewieszę przez pasek, żeby złodziej miał łatwy dostęp, wyjdzie na to samo.

A za ramoneską chodzę od 1,5 roku chyba. Już nawet tutaj dziewczynom trułam, że jakby jakaś zobaczyła coś interesującego to ma dać cynk
Te w H&M widziałam, za krótkie dla mnie i ta eko-skóra wygląda mocno kiepsko.
No, ale to już wiadomo, co osoba to opinia.
Dla mnie największą udręką było znaleźć taką, która nie byłaby jak "z chłopa zdjęta" znaczy musi być dopasowana, bo śmiesznie bym wyglądała w takiej jakich większość tego co w sklepach.
I dodatki w postaci zamków/pasków/frędzli/ćwieków raczej odpadały, bo nie lubię jak jest naćpane że tak powiem w nadmiarze, a często się zdarzało.
I musiała być dłuższa niż za piersi, bo taka krótka to nie wiem dla kogo Chyba dla panienek, które świecą nerkami.
W każdym razie znalazłam wymarzone cudo z prawie żadną ilością dodatków, taką w której nie wyglądam jak napompowana i dłużej nie szukam
Zdążyłam przed najbliższym koncertem

Przez to wasze gadanie o lakierach do paznokci, też mi się zachciało
Stary 2009-03-14, 15:31   #736
isa666
Zakorzenienie

Ale tu cisza Myślałam, że będę mieć do nadrobienia ze 2 strony a tu raptem kilka postów

Byłam w Kaziu i kupiłam kurtałkę w NY, ale nie skórkę a taki kurteczko-żakiet szary w kratkę i jest on dość cienki, więc nada się dopiero na bardzo ciepłe wiosenne dni(czyli gdzieś w okolicy maja ).
Zaszalałam też w SP(btw. wiecie, że mają tam polskie Waxy firmy L`Biotica? ). Kiedyś chyba nie było, bo widziałam tylko te zagraniczne. Kupiłam sobie taki dla blondynek i jako gratis jest w pudełku próbka jedwabiu do włosów i foliowy czepek Kupiłam też szczotkę okrągłą, wałki na rzepy i piankę(niestety nie było Welli 2-dniowa objętość, więc kupiłam taką różową L`Oreal Hot cośtam).
No i nie obeszło się bez zakupu perfum Wzięłam Live od J.Lopez Od dawna mi się podobały i na wiosnę będą akurat - takie lekkie i dziewczęce

No a teraz idę zjeść coś, bo padam z głodu
Stary 2009-03-14, 15:54   #737
rzyrafka
Zakorzenienie

Kochanie- ja też muszę się uczyć ale jeszcze zrobię sobie zapiekanki z pieczarkami a potem pazurki i dopiero się zabiorę z anaukę

Na rolkahc było genialnie wręcz Wiosna pełną parą

Napaliłam się na te lakiery Eveline, tylko nie mogę znaleźć pełnej palety kolorów w necie a na stronei producenta sa tylko nazwy z numerkami

Isa- gratuluję udanych zakupów
Stary 2009-03-14, 16:22   #738
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko
Co do zakupów to jeszcze mam w planach jeden wypad po jakieś bluzeczki i sweterki na wiosnę, bo dziś już mi się nie chciało nic mierzyć

I potwierdzam - w Krakowie dziś była piękna wiosenna pogoda Dobrze, że pojechałam w mojej szarek kurtce z eko-skóry, bo w zimowej bym się ugotowała.

Wzięłam się za małe eksperymentowanie: nałożyłam na włosy te wałki na rzepy i ciekawa jestem co wyjdzie Wieczorem i tak umyję głowę, bo chcę wypróbować tego Waxa, więc mogę się trochę pobawić.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-03-14 o 16:40
Stary 2009-03-14, 16:46   #739
Estella
Zakorzenienie

Jelonku a gdzie dorwałaś kurteczkę? Ja nigdy skóry nie lubiłam, ale ostatnio zachorowałam na jakąś obcisłą kurtkę skórzaną - z tym, że ja nie lubię zbędnych ozdób, więc chciałabym coś nie rzucającego się w oczy. Moja siostra ma bardzo fajną, ale z zeszłego roku. No i wolałabym żeby nie kosztowała kroci.

Zrobiłam rentgen zatok, dostałam kolejne leki, w tym taki delikatny ziołowy środek, który kosztował 48zł

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2009-03-14, 16:58   #740
zizou
Zakorzenienie

po dlugiej walce wewnetrznej zlozylam w koncu zamowienie na BU. wzielam sobie tonik z kwasem PHA, olej z czeresni, skwalan, olejek myjacy pomaranczowy i kwas hialuronowy 2%. na dniach ma przyjsc zamowienie z NP, nie moge sie doczekac juz
Stary 2009-03-14, 17:02   #741
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć

Ależ dziś był (tzn. nadal jest ) fajny dzień
Nawet poranna wizyta u dentysty nie zdołała go zepsuć Pogoda była piękna

Tak chwaliłyście tę piankę Welli, że się dziś na nią skusiłam Może się znów przekonam do używania pianki

Poza tym pobawiłam się w kurę domową Posprzątałam, zrobiłam rodzince obiad, zrobiłam pranie a teraz czekam na gościa, który mi się wprosił na herbatkę

A propo herbatek- kupiłam w Rosmannie czarną sypaną z mango i pomarańczą i przyznam, że fajna Ja zielonej i czerwonej nie tknę, a czarną to też tylko taką właśnie cytrusową, żadnych kwiatków I jeszcze hiszpańską mandarynkę wzięłam, mam nadzieję, że będzie smaczna.

Ice właśnie ja też z tej serii kupiłam a Crocusa to chyba Estella w Krakowie kupiła...albo się nad nim zastanawiała, już nie pamiętam, grunt, że ładny był

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 17:16   #742
isa666
Zakorzenienie

Estellko zdrowiej Zatoki to nie przelewki.

A, wąchałam dziś w SP perfumy Sun Moon Stars(pamiętam, że jeszcze jako dziecko widziałam ich reklamę w jakiejś gazecie i bardzo mi się podobała i zawsze byłam ciekawa jak mogą pachnieć); wg. mnie one pachną....jak koniczyna
Stary 2009-03-14, 17:18   #743
sleepy
Zakorzenienie

Hej

A mnie chyba łapie jakieś przeziębienie... Od rana źle się czuję i nie mogę nacieszyć się weekendem.
Posiedzę więc zawinięta w koc z książką a później porządnie się porolniczę bo widzę jakieś suche skórki na buzi
Stary 2009-03-14, 17:30   #744
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ice właśnie ja też z tej serii kupiłam a Crocusa to chyba Estella w Krakowie kupiła...albo się nad nim zastanawiała, już nie pamiętam, grunt, że ładny był
Kupiła, kupiła
Cytat:
Estellko zdrowiej Zatoki to nie przelewki.
Staram się, mam sporo leków, może zadziałają

Siegfried Obermeier
Stary 2009-03-14, 17:41   #745
rzyrafka
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...0#post11443750 taka kombinacja makijażowa mi wyszła w tygodniu
Stary 2009-03-14, 17:47   #746
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Hej

A mnie chyba łapie jakieś przeziębienie... Od rana źle się czuję i nie mogę nacieszyć się weekendem.
Posiedzę więc zawinięta w koc z książką a później porządnie się porolniczę bo widzę jakieś suche skórki na buzi
Tobie też zdrówka życzę kochana

Ja (odpukać) póki co czuję się dobrze i mam nadzieję, że po tym krytycznym lutym, gdy byłam cały czas chora wreszcie mój organizm się zregenerował i nie będę już musiała brać żadnych lekarstw Piję za to od tygodnia tak profilaktycznie Actimel i łykam witaminki.

EDIT: Idę obejrzeć Galileo, potem się porolniczę. A jutro rano jadę na uczelnię po wpis z seminarium i na rozmowę z promotorką Mam nadzieję, że coś mi doradzi w sprawie mojej pracy licencjackiej.
Do jutra, miłego wieczoru

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-03-14 o 18:06
Stary 2009-03-14, 19:27   #747
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Jelonku a gdzie dorwałaś kurteczkę? Ja nigdy skóry nie lubiłam, ale ostatnio zachorowałam na jakąś obcisłą kurtkę skórzaną - z tym, że ja nie lubię zbędnych ozdób, więc chciałabym coś nie rzucającego się w oczy. Moja siostra ma bardzo fajną, ale z zeszłego roku. No i wolałabym żeby nie kosztowała kroci.

Zrobiłam rentgen zatok, dostałam kolejne leki, w tym taki delikatny ziołowy środek, który kosztował 48zł
Tylko, że ta moja to nie taka zwykła skóra, a ramoneska, która raczej sugeruje przynależność do pewnych "kręgów" muzycznych Więc nie wiem czy taką byłabyś zainteresowana Ona nie jest obcisła, ale w miarę, jak na taki krój, dopasowana. Wszystkie ramoneski jakie mierzyłam wyglądały na mnie właśnie jak zdjęte ze starszego brata, za duże w talii, ramionach, napompowane w biuście i w ogóle wyglądałam jak pożal się boże..
Jakbyś chciała taką klasyczną, prostą bez ozdób to zajrzyj do Mango, Zary.
W Bershce widziałam sporo nowych modeli, w Stradivariusie też.
Stary 2009-03-14, 19:36   #748
bossy
Zakorzenienie

hej postanowiłam pokazać Wam cekiniastą bluzkę jaką wczoraj miałam na sobie do tego miałam czarne leginsy i lakierowane kozaki na szpilce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blałs.jpg (41,2 KB, 97 załadowań)

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 19:42   #749
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
hej postanowiłam pokazać Wam cekiniastą bluzkę jaką wczoraj miałam na sobie do tego miałam czarne leginsy i lakierowane kozaki na szpilce
Ciekawa, chociaz dla mnie te cekiny za wielkie
Stary 2009-03-14, 19:43   #750
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawa, chociaz dla mnie te cekiny za wielkie
Dla mnie niby też. Poza tym ja niespecjalnie lubię takie rzeczy. Ale ta w całości wyglądała naprawdę b.fajnie

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości